اسم این عکس رو گذاشتم در ارزوی ازدواج ببین موج منفی چه جوری رفته تو فکر کسری هم داره بهش میخنده..
▧ تصویر در دسترس نیست اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد اخر سر هم همشو خودم قورت دادم
اتفاقا دوس داشتم متین خانم رو هم ببینم راستی با لهجه ی شیرازی و اصفهانی و... حرف نمیزدن؟
متین جون توی عکسها نیستن .. نه لهجه نداشتن اهل تهرانن و اصلیتشون هم کرد بود
نقل قول: The one
وای چقدر جالب خیلی برام مرموز بود شخصیتشون چقدر خوبه که بچه ها همدیگرو از نزدیک می بینن
متین بر عکس تاپیکهای جنجالیش اونقده ارومه که نگو همش هم لبخند میزنه اونقده شیرینه لبخندشششششششششششششش.. هر چی بگم کم گفتم از خانمی این دخمل .. خیلی ماه بود من با متین جون بیشتر از بقیه صحبت کردم .. خیلی از شخصیتش خوشم اومد
نقل قول: The one
این آرش بیچاره رو چرا یهو آقا جونش کردین خبریه؟! داره نوه دار میشه؟
نه ولی جای پدر بزرگ همه ماست با اون اواتارهایی که میزاره
نقل قول: SaMaN TaJ
کار خوبی کردی،من واسه فامیل خودم آورده بودم
میسی.. حتی یه دونه نون برنجی هم نمونده همشو قورت دادم البته یه چند تائی هم ارش خورد
سرمو بردن...اینقدر حرف زدن
اون همه اطلاعات بهت دادم کلی کتاب میخوندی نمیتونستی در سه سوت اونهمه مطلب رو بگیری
شیرین،کارت به کارت کردن مرجان یادته؟؟؟؟ اسم یارو؟
اره چی بود اسمش انسیه؟ تازه بعدشم مرجان برامون ابمیوه خرید میخاستیم تو رو مسموم کنیم ماشینت رو کش بریم.. ادرس پرسیدن مرجان که خودش کلی فیلم بود
The one
SaMaN TaJ
سرمو بردن...اینقدر حرف زدن
شیرین،کارت به کارت کردن مرجان یادته؟؟؟؟
اسم یارو؟
نخبه
بزار یکشو رو کنم.. بزاری اواتارت .. خسته شدم از این اواتارت تو رو خدا عوضش کن
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
در فکر گل گندم
SaMaN TaJ
کار خوبی کردی،من واسه فامیل خودم آورده بودم
gilas
با عینک آقاجون آرش
The one
The one
The one
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند
سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد
SaMaN TaJ
بچه ها من دیگه لو رفتم...شما ادامه بدین
اوهوم...کلی باش کلاس گذاشتم
gilas
ددی شیرینه دیگه محمد گلکسی
گفتم بهش بگم آقا جون شاید باورش بشه پیر شده یه فکری برای نوه دار شدن بکنه
gilas
خدای چه عکسی گرفتما فتوژنیک
The one
The one
SaMaN TaJ
دستت درد نکنه...خسته شدی واقعا
بچه ها دیگه چیزی ننویسین تا شب،من رفتم
The one
نخبه
متین جون توی عکسها نیستن .. نه لهجه نداشتن اهل تهرانن و اصلیتشون هم کرد بود
متین بر عکس تاپیکهای جنجالیش اونقده ارومه که نگو
نه ولی جای پدر بزرگ همه ماست با اون اواتارهایی که میزاره
میسی.. حتی یه دونه نون برنجی هم نمونده همشو قورت دادم البته یه چند تائی هم ارش خورد
اون همه اطلاعات بهت دادم کلی کتاب میخوندی نمیتونستی در سه سوت اونهمه مطلب رو بگیری
اسم یارو؟
اره چی بود اسمش انسیه؟
تازه بعدشم مرجان برامون ابمیوه خرید میخاستیم تو رو مسموم کنیم ماشینت رو کش بریم.. ادرس پرسیدن مرجان که خودش کلی فیلم بود
Kishe Mehr
از روی خنده و مسخره بازی گفتم
راستی جای مسعود طلا هم خالی
راستی اماکن بهتون گیر نداد؟ 4:
gilas
خجالت نمیکشه ولی نمیدونم چرا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→