₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19

بدون عکس

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• SaMaN TaJ

نقل قول: نخبه
    هر سه با هم بودیم

:6: راست میگه :4:
    تو راه هم کلی صحبت کردیم

سرمو بردن...اینقدر حرف زدن :23:

شیرین،کارت به کارت کردن مرجان یادته؟؟؟؟ :23:
    اسم یارو؟ :23:

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    پس خبر نداری.....یه رم 2 گیگ ازم عکس داره،ولی بم نمیدش :2:

بزار یکشو رو کنم.. بزاری اواتارت .. خسته شدم از این اواتارت تو رو خدا عوضش کن :62:

تصویر در دسترس نیست

• gilas

اسم این عکس رو گذاشتم در ارزوی ازدواج ببین موج منفی چه جوری رفته تو فکر کسری هم داره بهش میخنده..

در فکر گل گندم :4:

• SaMaN TaJ

اخر سر هم همشو خودم قورت دادم

کار خوبی کردی،من واسه فامیل خودم آورده بودم :35:

• gilas

بزار یکشو رو کنم.. بزاری اواتارت .. خسته شدم از این اواتارت تو رو خدا عوضش کن

با عینک آقاجون آرش :4:

• نخبه

اسم این عکس رو گذاشتم در ارزوی ازدواج:23: ببین موج منفی چه جوری رفته تو فکر:23: کسری هم داره بهش میخنده.. :23:

تصویر در دسترس نیست
    اینجا هم باغ بهشت برای صرف چائی و ...... که البته من و پرستو و سامان بعد از صرف چائی از دوستان خداحافظی کردیم و به طرف منزل راه افتادیم .. هر سه با هم بودیم با ماشین اقا سامان که تو راه هم کلی صحبت کردیم.. دستش درد نکنه من و پرستو رو هم رسوند
    سامان جان دستت درد نکنه برای نون برنجی خوشمزه.. که البته تو خونه سرش دعوا بود بین من و ارش .. من میگفتم همه نون برنجیا مال من کاک و نون خرما یی ها مال تو نامرد قبول نمیکرد :23: اخر سر هم همشو خودم قورت دادم :9:

• SaMaN TaJ

بچه ها من دیگه لو رفتم...شما ادامه بدین :10:
    نقل قول: gilas
    با عینک آقاجون آرش

اوهوم...کلی باش کلاس گذاشتم :35:

• gilas

نقل قول: The one
    اونیکه روبروی امین آرزومنده کیه؟عینکیه!

ددی شیرینه دیگه محمد گلکسی :4:

این آرش بیچاره رو چرا یهو آقا جونش کردین خبریه؟! داره نوه دار میشه؟

گفتم بهش بگم آقا جون شاید باورش بشه پیر شده یه فکری برای نوه دار شدن بکنه :23:

• gilas

خدای چه عکسی گرفتما فتوژنیک :23: :23:

• SaMaN TaJ

نقل قول: gilas
    خدای چه عکسی گرفتما فتوژنیک

دستت درد نکنه...خسته شدی واقعا :4:

بچه ها دیگه چیزی ننویسین تا شب،من رفتم :2:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اتفاقا دوس داشتم متین خانم رو هم ببینم :4: راستی با لهجه ی شیرازی و اصفهانی و... حرف نمیزدن؟ :4:

متین جون توی عکسها نیستن .. نه لهجه نداشتن اهل تهرانن و اصلیتشون هم کرد بود
    وای چقدر جالب خیلی برام مرموز بود شخصیتشون :65: چقدر خوبه که بچه ها همدیگرو از نزدیک می بینن :8:

متین بر عکس تاپیکهای جنجالیش اونقده ارومه که نگو :8: همش هم لبخند میزنه اونقده شیرینه لبخندشششششششششششششش.. هر چی بگم کم گفتم از خانمی این دخمل .. خیلی ماه بود :11: من با متین جون بیشتر از بقیه صحبت کردم .. خیلی از شخصیتش خوشم اومد :6:

این آرش بیچاره رو چرا یهو آقا جونش کردین خبریه؟! داره نوه دار میشه؟ :23:

نه ولی جای پدر بزرگ همه ماست با اون اواتارهایی که میزاره :23:

کار خوبی کردی،من واسه فامیل خودم آورده بودم

میسی.. حتی یه دونه نون برنجی هم نمونده همشو قورت دادم البته یه چند تائی هم ارش خورد :9:
    سرمو بردن...اینقدر حرف زدن

اون همه اطلاعات بهت دادم کلی کتاب میخوندی نمیتونستی در سه سوت اونهمه مطلب رو بگیری :4:

شیرین،کارت به کارت کردن مرجان یادته؟؟؟؟ :23:
    اسم یارو؟ :23:

اره چی بود اسمش انسیه؟
    تازه بعدشم مرجان برامون ابمیوه خرید میخاستیم تو رو مسموم کنیم ماشینت رو کش بریم.. ادرس پرسیدن مرجان که خودش کلی فیلم بود:23:

• Kishe Mehr

به تو میگه شیرین جون من که زنگ میزنم میگه هیفا تویی بعدا زنگ بزن وقت ندارم با کلی ادا اطفااارر :23:

از روی خنده و مسخره بازی گفتم :74: بعدشم من کی گفتم وقت ندارم با کلی ادا اطفااارر؟ :37:

راستی جای مسعود طلا هم خالی :65: خیلی دوس داشتم بودن. اگه مسعود خان می اومدن من حتما می اومدم :74:

راستی اماکن بهتون گیر نداد؟ 4:

• gilas

اره داداش کوچیکش بابابزرگ شد خودش نه

خجالت نمیکشه ولی نمیدونم چرا :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: