راستی جای مسعود طلا هم خالی خیلی دوس داشتم بودن. اگه مسعود خان می اومدن من حتما می اومدم
وای همه از من سراغ مسعود طلا رو میگرفتن کلی هم بحث شد سر اینکه چرا دلش رو شکوندم از وقتی من علوس شدم دیگه بنده خدا سایت نیومد کاش این بار تو سایت بود برای قرار می اومد کلی خوش میگذشت در مورد اون تاپیکهای طلائیش حرف میزدیم جایزه هم پراید میدادیم
من هم سلام اینجا چی بود کجا بود من کدومم آهان یادم اومد عمو محمود اومده بود ایران واقعا از دیدن عمو محمود خوشحال شدم دلم واسه تک تک بچه ها تنگ شده بود پهلونان قلیونی سایت دمشون گرم منو با ولچرم هفت هشتا پله رستوران فامیلهای گیلاس را بالا پایین کردن واااای چه سوتیهایی که دادیم من که تو سایت همش فکر میکردم متین 57 پسره دختر از آب در اومده بود و من داداش آرسامو با داداش سامان قاطی کرده بودم رفتیم چندتا عکس بگیریم با اینکه عکاسه کفش دو طبقه پاش بود بازم قدش بهمون نمیرسید و دست و پاهش میلرزید و همش میگفتیم بره رو صندلی وایسه خلاصه جای تک تک اونایی که نیومده بودن خالی بود انشالله قرار بعدی عروسی داداش حسین با آبجی نیکو من هم به تمامیه بچه هایی که سر قرار بودن آرزوی موفقیت و خسته نباشید دارم و امیدوارم بهشون خوش گذشته باشه همتونو دوست دارم و عاشق تک تکتونم
نخبه
کاش این بار تو سایت بود برای قرار می اومد کلی خوش میگذشت در مورد اون تاپیکهای طلائیش حرف میزدیم جایزه هم پراید میدادیم
gilas
پس چی که خسته نباشم
با اون کفشام مُردم خدای
gilas
حرفه ای کار کردم
میبینی چه ژنای هم داری
نخبه
میخای عکسهایی که با عمو محمود گرفتن بزارم... چه ژستهایی گرفتن پروها
نخبه
میخای عکسهایی که با عمو محمود گرفتن بزارم... چه ژستهایی گرفتن پروها
چرا نمیگین دوربین من بود تازه خریده بودیم
gilas
دوربین و عکاس که خوب باشه همین میشه دیگه همه عکسا فتوژنیک
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
هادی 04( ارسام) و عمو محمود
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
راستی اگه یه موقعی از اول تا 20 مهر برنامه ای داشتید ما رو هم بی خبر نزارید
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
عمو محمود و دلشاد(بهروز)
▧ تصویر در دسترس نیست
عمو محمود و سامان(فامیلمون)
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
خوشم میاد همه جا یه اسمی از من هست
نخبه
راستی اگه یه موقعی از اول تا 20 مهر برنامه ای داشتید ما رو هم بی خبر نزارید
ممنون عمو خسرو
چشم عمو هر برنامه ای که بخواهیم بزاریم توی امضامون اعلام میکنیم
این هم عکس موج منفی و عمو محمود
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نخبه
دلشاد
اینجا چی بود کجا بود من کدومم
آهان یادم اومد عمو محمود اومده بود ایران
واقعا از دیدن عمو محمود خوشحال شدم
دلم واسه تک تک بچه ها تنگ شده بود
پهلونان قلیونی سایت دمشون گرم منو با ولچرم هفت هشتا پله رستوران فامیلهای گیلاس را بالا پایین کردن
واااای چه سوتیهایی که دادیم
من که تو سایت همش فکر میکردم متین 57 پسره دختر از آب در اومده بود
و من داداش آرسامو با داداش سامان قاطی کرده بودم
رفتیم چندتا عکس بگیریم با اینکه عکاسه کفش دو طبقه پاش بود بازم قدش بهمون نمیرسید و دست و پاهش میلرزید و همش میگفتیم بره رو صندلی وایسه
خلاصه جای تک تک اونایی که نیومده بودن خالی بود
انشالله قرار بعدی عروسی داداش حسین با آبجی نیکو
من هم به تمامیه بچه هایی که سر قرار بودن آرزوی موفقیت و خسته نباشید دارم و امیدوارم بهشون خوش گذشته باشه
همتونو دوست دارم و عاشق تک تکتونم
نخبه
محسن صائب
انشاا... مشهد اگه تشریف اورید منو بی خبر نگذارید امیدوارم بتونم میزبان شما باشم :46:
.
gilas
al-E
اه شانسه ما داریم 2 هفته سایت نبودما
gilas
خیلی نامردی تو یکی
خیلی هم قدم میرسید دست و پام هم نمیلرزید
ببین چه عکسای خوشملی انداختم ازتون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→