جای همگی خالی بود البته ما خودمون هم یک هفته قبل از اومدن عمو محمود فهمیدیم و تو این یک هفته برنامه ریزی کردیم و توی امضامون هم بود که هر کی دوست داره بیاد حیف که سایت نبودین دوست داشتیم شما رو هم ببینیم
واااااااااااااااااااااااا عمو محمود که جمعه مشهد بودن
[b]متاسفانه مثل همیشه من مطلع نشدم
نقل قول: میرزا
حاج محسن قول داده یه سور حسابی تو مشهد به بچه ها بده... یه ناهار و شام تو شاندیز و طرقبه
رواق منظر چشم من اشیانه توست *** کرم نما و فرود آ که ،خانه توست خیلی خوشحال میشم که بتونم میزبان تک تک دوستان بشوم و البته بسی باعث افتخار خواهد بود که میزبان تعداد بیشتری از دوستان در چنین قرار های باشم ،[/b]
دلشاد, با داداش بهروز که حرف زدم اولش گفت سلام کاکوووووووو من یک لحظه فکر کردم کوروش جلالی هست بعد که خودشو معرفی کرد فهمیدم که داداش بهروزه خوشحال شدم که باهاتون حرفیدم ایشالله سری بعدی زیارتتون کنیم داداش
نقل قول: نخبه
راستی عمو محمود مشهد هم رفتن و سه نفر از دوستان رو هم اونجا ملاقات کردن. کاش اونا هم بیان عکس بزارن ببینیم اونجا چه خبر بوده
اتفاقا من زنگ زدم به کاکو محمود بعد گفت که الان داشتیم غیبتتو میکردیم گفتم با کی؟ گفت که با مشهدی های سایت دیگه سعادتی شد با بهروز یره و علی کارلوس هم حرفیدم
یه چی میگم ولی دوستان مشهدی به دل نگیرنا یه کمی همچینی یه نموره سرد تشریف دارن کاکو هادی فقط دو بار اومد شیراز دو بارشم رفتیم همدیگه رو دیدیم و سورپرایز گذاشتیم ولی به قول کاکو محمود این مشهدی ها تازه بار اول همدیگه رو هفته ی پیش دیده بودن
گریه نکن خب این عکسها رو هم ما برای شما سوغاتی اوردیم که توی شادی ما شریک باشین
شیرین جان راست گفتین واقعا شادیتون به منم سرایت کرد
تو عکس دسته جمعی اسم دخترها رو از رو پاهاشون بگین .آقایون که خوب معرفی شدن 2تا آقایی که صورتتون پوشیدست شما چرا؟ دخترا حق داریم شناخته نشیم ولی آقایون آرههههههههه؟؟؟ نمایش یا پنهان متنببشخیدیدا
تو عکس دسته جمعی اسم دخترها رو از رو پاهاشون بگین .آقایون که خوب معرفی شدن 2تا آقایی که صورتتون پوشیدست شما چرا؟ دخترا حق داریم شناخته نشیم ولی آقایون آرههههههههه؟؟؟
عزیزم
خب بزار معرفی کنم عکس دسته جمعی رو.. البته با نام کاربری معرفی میکنم که بهتر بشناسید
از سمت راست ژولی پولی(حسین)----------- میرزا ---------- بچه مثبت---------------- بهونه----------------سامان----------- هادی----------------- کسری---------------- عمو محمود------------- مهدی اقایونی که نشستن هم دلشاد --------- گالکسی خانمها کنار عمو محمود گیلاسی ------------پرستو--------------- مستانه--------------مژده---------- اون شال صورتی که عقب تره منم --------------- نارنجی(نیکو)--------- و نفر اخر شاپرک عزیز
نخبه
ما هم خوشحال شدیم از نزدیک شما رو زیارت کردیم دوست عزیز
ژنرال
حاج محسن قول داده یه سور حسابی تو مشهد به بچه ها بده...
یه ناهار و شام تو شاندیز و طرقبه
gilas
man_sahraa
جهره میرزا محسن چقدر مهربون و دلنشین بود البته همه خوب بودن اما میرزا محسن خیلی صمیمی
این بود نظر من
نمایش یا پنهان متن
من سوغاتی ندارم؟نخبه
اه شانسه ما داریم 2 هفته سایت نبودما
جای همگی خالی بود
البته ما خودمون هم یک هفته قبل از اومدن عمو محمود فهمیدیم و تو این یک هفته برنامه ریزی کردیم و توی امضامون هم بود که هر کی دوست داره بیاد حیف که سایت نبودین دوست داشتیم شما رو هم ببینیم
نخبه
انشاا... مشهد اگه تشریف اورید منو بی خبر نگذارید امیدوارم بتونم میزبان شما باشم :
واااااااااااااااااااااااا عمو محمود که جمعه مشهد بودن
نخبه
ژنرال
ای بابا
عجبا
نخبه
الان ازش عکس میگیرم میزارم
gilas
یه آینه کیفی خوشمل
شیلین عکس آینه رو بزار مال من خونه است
کوفته قل قلی با سُس بادمجون
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
کوفته قل قلی...
man_sahraa
نخبه
گریه نکن خب این عکسها رو هم ما برای شما سوغاتی اوردیم که توی شادی ما شریک باشین
محسن صائب
[b]متاسفانه مثل همیشه من مطلع نشدم
یه ناهار و شام تو شاندیز و طرقبه
رواق منظر چشم من اشیانه توست *** کرم نما و فرود آ که ،خانه توست
خیلی خوشحال میشم که بتونم میزبان تک تک دوستان بشوم
و البته بسی باعث افتخار خواهد بود که میزبان تعداد بیشتری از دوستان در چنین قرار های باشم ،[/b]
بهونه
Kishe Mehr
با داداش بهروز که حرف زدم اولش گفت سلام کاکوووووووو
اتفاقا من زنگ زدم به کاکو محمود بعد گفت که الان داشتیم غیبتتو میکردیم
یه چی میگم ولی دوستان مشهدی به دل نگیرنا
man_sahraa
تو عکس دسته جمعی اسم دخترها رو از رو پاهاشون بگین .آقایون که خوب معرفی شدن
2تا آقایی که صورتتون پوشیدست شما چرا؟
دخترا حق داریم شناخته نشیم ولی آقایون آرههههههههه؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
ببشخیدیداman_sahraa
تو خیالم دستم گرفتم اینجوری تیلیک تیلیک راه رفتم
نخبه
تو عکس دسته جمعی اسم دخترها رو از رو پاهاشون بگین .آقایون که خوب معرفی شدن
2تا آقایی که صورتتون پوشیدست شما چرا؟
دخترا حق داریم شناخته نشیم ولی آقایون آرههههههههه؟؟؟
عزیزم
خب بزار معرفی کنم عکس دسته جمعی رو.. البته با نام کاربری معرفی میکنم که بهتر بشناسید
از سمت راست ژولی پولی(حسین)----------- میرزا ---------- بچه مثبت---------------- بهونه----------------سامان----------- هادی----------------- کسری---------------- عمو محمود------------- مهدی
اقایونی که نشستن هم دلشاد --------- گالکسی
خانمها کنار عمو محمود گیلاسی ------------پرستو--------------- مستانه--------------مژده---------- اون شال صورتی که عقب تره منم --------------- نارنجی(نیکو)--------- و نفر اخر شاپرک عزیز
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→