سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بر هاچو داداشییییی من برگشتم با خیلی تاخیر وولی الان یه دخمل دارم که تمام وقت و ثانیه و زندگی منه که فرصت هر کاری را از من گرفته و فقط نپرس کجا بودی چون نمیتونممم توضیح بدم همین برای اینکه به یادم بودین ممنون هم تو هم بهونه وحیدی و هم فرزانه گلم ببخشید همین من خوبم و همینطور همسر و دخملم
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بر هاچو داداشییییی من برگشتم با خیلی تاخیر وولی الان یه دخمل دارم که تمام وقت و ثانیه و زندگی منه که فرصت هر کاری را از من گرفته و فقط نپرس کجا بودی چون نمیتونممم توضیح بدم همین برای اینکه به یادم بودین ممنون هم تو هم بهونه وحیدی و هم فرزانه گلم ببخشید همین من خوبم و همینطور همسر و دخملم
سلام مبارک باشهههههه هزارتا همین که به یادمون بودی خیلی خوبه مرسی یادش بخیر
درست میبینم؟؟خودتی نغمه؟! وااااااااااای بدنیا اومد دختر گلت؟!چند وقتشه الان؟ الان فقط میتونم بگم مرسی که برگشتی ... نمایش یا پنهان متنکجا بودی؟
هاچو هاچو
zrnznn,
ممنون بابت پستای زیبا تون
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
شما نیومدی خونمو به هم بریزی اومدی خونه خرابم کنی
چشم مامی مریم بشین اومدم
دلشاد
garfild
این پشه ها نمی خوان برن؟؟!!!
من که دل کشننشونو ندارم!!
آخه خون من تو رگهاشونه...
با بدبختی بزرگشون کردم!!!
خب بسه دیگه احساساتی نشید
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
پرهام
هاچو هاچو
دلشاد,
garfild,
هاچو هاچو
zrnznn
هاچو هاچو
این دوست دختر آیندمه بی ادب
Ahora Quien
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
جونم اینا رو ببین
zrnznn
هاچو هاچو
نغمه
بهونه
سلام
هاچو هاچو
وااااااااااای بدنیا اومد دختر گلت؟!چند وقتشه الان؟
الان فقط میتونم بگم مرسی که برگشتی ...
نمایش یا پنهان متن
کجا بودی؟نغمه
بعله دخترم دنیا اومد دی ماه دنیا اومد الان یک ماهشه
دیگه افتخار دادم برگشتم
نمایش یا پنهان متن
اوووفت
zrnznn
نغمه ای به خدا منم به یادت بودم
بببینم این یادت میاد
.
.