سلام هاچوییی خونه داداشیای دیگه ام رفتم گفتم خونه تو هم بیام.... میدونم تو هم خوابی.... ولی پس چرا من بیدارم . . .
سلام آبجی خیلی خوش اومدین نصف شبی ما هم که اصلا خواب نیستیم این وقت شب همینطوری سرتونو میندازین میاین تو هر موقع فهمیدی من چرا تا 2 ماهه پیش تا 8 صبح بیدار بودم میفهمی خودت چرا تا الان بیداری
داستان لقمان و پسرش... روزی لقمان به پسرش گفت امروز به تو 3 پند می دهم که کامروا شوی. اول اینکه سعی کن در زندگی بهترین غذای جهان را بخوری! دوم اینکه در بهترین بستر و رختخواب جهان بخوابی و سوم اینکه در بهترین کاخ ها و خانه های جهان زندگی کنی ... پسر لقمان گفت ای پدر ما یک خانواده بسیار فقیر هستیم چطور من می توانم این کارها را انجام دهم؟ لقمان جواب داد: اگر کمی دیرتر و کمتر غذا بخوری هر غذایی که میخوری طعم بهترین غذای جهان را می دهد . اگر بیشتر کار کنی و کمی دیرتر بخوابی در هر جا که خوابیده ای احساس می کنی بهترین خوابگاه جهان است . و اگر با مردم دوستی کنی و در قلب آنها جای می گیری و آنوقت بهترین خانه های جهان مال توست
امشب از اون شبهاست که من، دوباره دیوونه بشم تو مستی و بی خبری اسیر میخونه بشم امشب از اون شبهاست که من، دلم می خواد داد بزنم تو شهر این غریبه ها دردم رو فریاد بزنم
سلام داداشی خودم خوبی؟ اومدم به خاطر دیشب تشکررر فراون بکنم: 387: خیلییییییییییییی خوشحالمممممممممم کردی......امیدوارم به چیز ی که تو دلته برسی که واقعان منو خوشحال کردی................ . . . راستی مثل اینکه دلت یه منفیه دیگه میخواد نه! آخه این چه جک بی مزه ای؟ روت شد بزنیش به دیواررررررر؟ غضنفر اس میده به دوست دخترش میگه : عزیزم من شارژ ندارم،اگه کسی بهت زنگ نزد منم
سلام داداشی خودم خوبی؟ 386 اومدم به خاطر دیشب تشکررر فراون بکنم: 387: خیلییییییییییییی خوشحالمممممممممم کردی......امیدوارم به چیز ی که تو دلته برسی که واقعان منو خوشحال کردی................
قربونت آبجی...خدا رو شکر که خوشحال شدی....من چی کاره ام آخه؟!؟ منم دعا میکنم خدا حاجاتتو بده
نقل قول: zrnznn
راستی مثل اینکه دلت یه منفیه دیگه میخواد نه! آخه این چه جک بی مزه ای؟ روت شد بزنیش به دیواررررررر؟
این که انصافا خیلییییییییییییییی باحاله،کلی باهاش خندیدم... چرا تو نمیخندی آخه
چون خیلی بی مزه بود این از اون جکت که به خاطرش بهت منفی دادم بی مزه تر بود ولی حیف چند روزه مظلوم شدی وگرنه این دفعه به خاطر این یکی یه بوفی برنز منفی بهت میدادم
golmangoli
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
هرچه داریم از خداست و هرچه توان داریم برای خدا باید خرج کنیم.
با ادب خاص خود وارد این مهمانی بی مانند بشویم . . .
ماه رمضان بر شما مبارک
هاچو هاچو
مبارکها باشه
چرا دعوت نکردی بیایم اونجا آخرش برات سوت بلبلی بزنیم داداش
موفق باشی
آره تئاتر اونقدر حرفه ای دنبال نمیکنم هر چند ماه یه کار مناسبتی باشه انجام وظیفه میکنیم.
ممنونم،شما هم انشالله سعادتمند باشی
خیلی خوش اومدین دوست من
zrnznn
هاچو هاچو
ممنون خسرو جان ماه رمضان بر شما و خانواده محترمتون مبارک
نگران نباش آبجی،انشالله که قبولی.چشم اگه مشرف شدم حتما..
zrnznn
.
.
.
هاچو هاچو
.
.
.
هر موقع فهمیدی من چرا تا 2 ماهه پیش تا 8 صبح بیدار بودم میفهمی خودت چرا تا الان بیداری
هاچو هاچو
هاچو هاچو
garfild
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییی من دلم میخواد خوب
نیگاه کن آش دارن رو سفره افطارشون
اون زیتون ها رو نگه دار برای من....من عاشق زیتونم
نمایش یا پنهان متن
همیشه سفرتون پر برکت باشهبهونه
هاچو هاچو
شما جون بخواه
قربونت رفیق سفره شما هم همینطور انشالله
البته این عکس مال سفره ما نبود ها از تو اینترنت پیدا کردم
نه بگو مثلا ببینم چی میخوای بگی؟!
zrnznn
روزی لقمان به پسرش گفت امروز به تو 3 پند می دهم که کامروا شوی. اول اینکه سعی کن در زندگی بهترین غذای جهان را بخوری! دوم اینکه در بهترین بستر و رختخواب جهان بخوابی و سوم اینکه در بهترین کاخ ها و خانه های جهان زندگی کنی ... پسر لقمان گفت ای پدر ما یک خانواده بسیار فقیر هستیم چطور من می توانم این کارها را انجام دهم؟ لقمان جواب داد: اگر کمی دیرتر و کمتر غذا بخوری هر غذایی که میخوری طعم بهترین غذای جهان را می دهد . اگر بیشتر کار کنی و کمی دیرتر بخوابی در هر جا که خوابیده ای احساس می کنی بهترین خوابگاه جهان است . و اگر با مردم دوستی کنی و در قلب آنها جای می گیری و آنوقت بهترین خانه های جهان مال توست
هاچو هاچو
mati
ووووووووی سفره افطار
روزه نمازاتون قبول و سفرتون پر برکت
هاچو هاچو
خیلی خوش اومدین متی خانوم
عبادات شما هم قبول باشه انشالله،مشرف فرمودین
هاچو هاچو
تو مستی و بی خبری اسیر میخونه بشم
امشب از اون شبهاست که من، دلم می خواد داد بزنم
تو شهر این غریبه ها دردم رو فریاد بزنم
zrnznn
.
.
.
راستی مثل اینکه دلت یه منفیه دیگه میخواد نه!
غضنفر اس میده به دوست دخترش میگه : عزیزم من شارژ ندارم،اگه کسی بهت زنگ نزد منم
هاچو هاچو
zrnznn
چون خیلی بی مزه بود این از اون جکت که به خاطرش بهت منفی دادم بی مزه تر بود ولی حیف چند روزه مظلوم شدی وگرنه این دفعه به خاطر این یکی یه بوفی برنز منفی بهت میدادم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→