سلاملیکم دلم خیلی براتون تنگیده بود...ولی اگه این مدت عنترنتمو قطع نمیکردم نابود میشدم،آخه همه رفیقام لیسانس گرفتن رفتن سربازی ولی من ....ولی خدا رو شکر تونسم تقریبا دیگه تمومش کنم البته یک ترم دیگه هنوز... تو این مدت گهگاهی به صورت مهمان میومدم وقتی میدیدم همه هستین ولی من نیستم دلم میگرفت ولی خب چون هدف داشتم از نیومدنم تحمل میکردم خیلی دوست داشتم برمیگردم آبجی نغمه باشه تا بهش تبریک بگم ولی شانس من یک روز قبل اینکه بیام رفتش منتظر میمونم تا برگرده همونطور که اون منتظر بود که برگردم... به آبجی نجمه عزیز هم تسلیت میگم،انشالله خدا بهش صبر بده و عمو عزیزشون رو هم بیامرزه در ضمن دو روز دیگه تئاترمون شروع میشه اگه کم پیدا شدم تو چند روز آینده مشغول این کارم اینم پوسترش :
سلام خیلی خیلی خوش اومدی.....همیشه برات آرزوی موفقیت میکنم.......ممنونم بابت تسلیتتتت///// کاش میشد بیام این تاتر رو بببینم جای نغمه ای خالیه ایشال هر جاس سلامت باشه هم خودش هم فندقش راستییییییییی هاچویییییییییییییی اگر فرصتی شد و رفتی حرمممم فراموششششم نکنی....
سلام داداشی هاچو ماچویی خودم برات کادو آوردم بی دلیل گلممممممممممممم میخواستم بازم بیام خونت گفتم دست خالی نیام یه مدت نبودی و نبودم داداشی دفعه بعد برات کادو زن میگیرم خوفه دیگه راستی داداش مهدی منو میری حرم یادت که نرفته که کلی دعا کننننننننننننننننننننننننننن یادت نره ها
سلام پسر! خوبی؟ به آشپزخونه م نمی آی ها... چراااااااا؟
سلام خانوم متشخص خوب خوبم خدا رو شکر شما خوبی؟ باور کنین من الان که پستتون رو دیدم فهمیدم دور پنجم شروع شده و گرنه خودتون که دیدین من هی سراغ تاپیک آشپزیتون رو میگرفتم الان میرم سراغ تاپیکتون ایندفعه میخوام یه غذا سفارش بدم که خودمم تا حالا اسمش رو نشنیدم
نقل قول: ماهی
خیلی بد بود که چند وقتی کمتر می اومدی...
وااااای خیلی مرسی واسه خودمم هم خیلی سخت بود خیلی مهربونی گلی خانوم
هاچو سلام خوبی؟ نمایش تمام! ببینم عکسی ازش ندارییی بزاری اینجا بببینیم؟ خوب استقبال شد! یکم از اینا برامون تعریف کن...... در مورد چی بود؟ نقش تو چی بود؟!
سلام آبجی،من خوبم،تو خوبی؟ آره دیگه تموم شد نمایش یا پنهان متنپریشب تا ساعت 2 شب داشتیم فیلم برداری میکردیم
نقل قول: zrnznn
ببینم عکسی ازش ندارییی بزاری اینجا بببینیم؟
راستش چند تا عکس گرفتم ولی زیاد گویای صحنه نیست موقتا اینارو ببین بعد که عکسای بهتری بدستم رسید بروز رسانی میکنمشون
خوب استقبال شد!
خداییش همیشه از کارای ما استقبال میشه خدا رو شکر،با این حال که فروش بلیطامون همیشه اینترنتیه.مثلا دو شب آخر اجرا سالن نمایش که 800-700 تا ظرفیت داره شاید نزدیک 1000 نفر رو تو خودش جا داده بود..
یکم از اینا برامون تعریف کن...... در مورد چی بود؟ نقش تو چی بود؟!
نمایش نامه مربوط میشه به سال 1314 هجری شمسی که رضا شاه جلوی برگزاری مراسم برای ائمه رو میگرفت،تو این نمایش هم شخصیت اول نمایش (میرزا) می خواست برای نیمه شعبان مراسمی برگزار کنه که شهربانی و آژان دولتی مانع این کار میشدن. نقش من هم آژان بود خب اینم عکسا :
هاچووووووووووووووووووووووووووووووو خیلییییییییییییییییییییییییی باحال بوددددددددددد موضوعشششششششششششششششششم خیلییی باحال تر بوددددددددددد براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بهترینننن ها رو آرزووووو میکنم....... نمایش یا پنهان متنبا این چوبت کسی رو هم زدی؟
هاچووو اگر یه روزیییی بازیگر شدی رفتی تلویزیوننننننننننننن اگر کسی امضا خواست بهش بدی....فیس و افاده نگیردتتتت هااااااااااا . . . چه حوضیییییییی....چه حیاط باحالییییییی.... کاش می اومدمممممممممم از نزدیک میدیدممممممم نمایش یا پنهان متندوستام میخوان از 15 تا 25 مرداد بیان مشهد ولی من نمیتونم بیام باهاشون!
هاچووووووووووووووووووووووووووووووو خیلییییییییییییییییییییییییی باحال بوددددددددددد موضوعشششششششششششششششششم خیلییی باحال تر بوددددددددددد براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بهترینننن ها رو آرزووووو میکنم.......
واااااااااااای واقعا مرسی نجمه جان،خدا انشالله نگهدارت باشه نمایش یا پنهان متن
با این چوبت کسی رو هم زدی؟
تو بگو کسی هم بوده که نزدی؟
هاچوووووو کار خوبی کردییی برا عکس آخریه
چطور مگه؟
هاچووو اگر یه روزیییی بازیگر شدی رفتی تلویزیوننننننننننننن اگر کسی امضا خواست بهش بدی....فیس و افاده نگیردتتتت هااااااااااا
پس چی که میگیره،بازیگرم مثلا نمایش یا پنهان متننه بابا ما ازین اداها نداریم قصدی هم ندارم اصلا تا اون حد برم جلو
چه حوضیییییییی....چه حیاط باحالییییییی.... کاش می اومدمممممممممم از نزدیک میدیدممممممم
آره اون حوض رو تماشاگرا هم خیلی باهاش حال کردن،جالبیش این بود با یه ترفندی یه کاری کردیم که وسط نمایش بازیگرا چند بار شیرشو بازو بسته میکردن و آب میومد و خیلی طبیعی بود...ملت فکر میکردن ما زیر سن نمایش لوله کشی کردیم ما هم صداشو در نیاوردیم آره ای کاش میتونستی بیای
دوستام میخوان از 15 تا 25 مرداد بیان مشهد ولی من نمیتونم بیام باهاشون!
خوش بحالشون،کی بشه قسمت ما هم بشه نمایش یا پنهان متن خب چرا نمیتونی بیای؟
zrnznn
باد همیشه می وزد
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی، هم آسیاب بادی
تصمیم با توست
نغمه
بندری
هاچو هاچو
خیلی دوست داشتم برمیگردم آبجی نغمه باشه تا بهش تبریک بگم ولی شانس من یک روز قبل اینکه بیام رفتش
به آبجی نجمه عزیز هم تسلیت میگم،انشالله خدا بهش صبر بده و عمو عزیزشون رو هم بیامرزه
در ضمن دو روز دیگه تئاترمون شروع میشه
اینم پوسترش :
خیلی دوستتون دارم
zrnznn
جای نغمه ای خالیه
ایشال هر جاس سلامت باشه هم خودش هم فندقش
راستییییییییی هاچویییییییییییییی اگر فرصتی شد و رفتی حرمممم فراموششششم نکنی....
هاچو هاچو
خواش میکنم آبجی
جای نغمه ای خالیه
ای کاش
اتفاقا دیشب مشرف شدم...میدونی که بیادتون هستم
اینم یه عالمه گل به تلافی این مدت که نتونستم ازینا تقدیم کنم :
farzane
خوفه دیگه
راستی داداش مهدی منو میری حرم یادت که نرفته که کلی دعا کننننننننننننننننننننننننننن
یادت نره ها
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
حالا نمیشه الان بگیری؟! باز بجاش دفعه بعدی دختر بگیر
چشم آبجی عزیزم اگر لایق باشم.....هر موقع مشرف میشم واسه همتون دعا میکنم
انشالله امشب مشرف بشم واست مخصوص دعا میکنم
خیلی با محبتی فرزانه جان
farzane
میسی میسی داداشی مهدییییییییییییییییییییییییییی
شرمنده میکنی هاچو ماچویی خودم
درست نوشتم یا نه خوب من توشولو هستم
حالا بگو کدومو میخواهی برات بگیرم داداشییییییییییییییییییییییییییییییییییی
چشم آبجی عزیزم اگر لایق باشم.....هر موقع مشرف میشم واسه همتون دعا میکنم
انشالله امشب مشرف بشم واست مخصوص دعا میکنم
خیلی با محبتی فرزانه جان خیلیییییییییی....
▧ تصویر در دسترس نیست
لایقی داداش پاک خودم با معرفت مرسییییییییییییییییییییییییی یه دنیا تشکر منو از یاد نبری با محبت خیلی لطف داری خودت خوبی همرو خوب میبینی التماس دعا دارم خیلی زیاااااااااااااااااااااااااد
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
334 تاروفو چجوری مینویسن
درست نوشتم یا نه خوب من توشولو هستم
688::
نمایش یا پنهان متن
فدات بشم آبجی،چشم حتما دعا میکنم،تو هم منو از 2آت فراموش نکن آبجی
ماهی
خیلی بد بود که چند وقتی کمتر می اومدی...
خب من برم..مثل اینکه نیستی
هاچو هاچو
سلام خانوم متشخص
آره دیگه نیستم بفرمایین
zrnznn
هاچووو میگم دقت کردییی شاپریو نیست تا یکم بهم کلماتتتت زیبااا بگیدددد؟!!!!
.
.
.
هاچویییی میگم چرا دیگه از اون آهنگ خوشگلات تو جعبه موزیک نمیزاریییی تا منم دانلود کنم لذت بببرمممممممممم!
هاچو هاچو
نه دقت نکرده بودم
چقدر حواست جمع هستش تو ها
نمایش یا پنهان متن
دلیلش رو بعدا برات ارسال میکنمدیااکو
zrnznn
یکم از اینا برامون تعریف کن......
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
پریشب تا ساعت 2 شب داشتیم فیلم برداری میکردیمراستش چند تا عکس گرفتم ولی زیاد گویای صحنه نیست موقتا اینارو ببین بعد که عکسای بهتری بدستم رسید بروز رسانی میکنمشون
خداییش همیشه از کارای ما استقبال میشه خدا رو شکر،با این حال که فروش بلیطامون همیشه اینترنتیه.مثلا دو شب آخر اجرا سالن نمایش که 800-700 تا ظرفیت داره شاید نزدیک 1000 نفر رو تو خودش جا داده بود..
نمایش نامه مربوط میشه به سال 1314 هجری شمسی که رضا شاه جلوی برگزاری مراسم برای ائمه رو میگرفت،تو این نمایش هم شخصیت اول نمایش (میرزا) می خواست برای نیمه شعبان مراسمی برگزار کنه که شهربانی و آژان دولتی مانع این کار میشدن.
نقش من هم آژان بود
نمایش یا پنهان متن
خیلی خوشحالم کردی آبجی،واقعا ممنون
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
با این چوبت کسی رو هم زدی؟هاچووو اگر یه روزیییی بازیگر شدی رفتی تلویزیوننننننننننننن اگر کسی امضا خواست بهش بدی....فیس و افاده نگیردتتتت هااااااااااا
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
دوستام میخوان از 15 تا 25 مرداد بیان مشهد ولی من نمیتونم بیام باهاشون!هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
تو بگو کسی هم بوده که نزدی؟
نمایش یا پنهان متن
نه بابا ما ازین اداها نداریمآره اون حوض رو تماشاگرا هم خیلی باهاش حال کردن،جالبیش این بود با یه ترفندی
خوش بحالشون،کی بشه قسمت ما هم بشه
نمایش یا پنهان متن
garfild
مبارکها باشه
چرا دعوت نکردی بیایم اونجا آخرش برات سوت بلبلی بزنیم داداش
تو که رشته ات چیز دیگه بود حالا بازیگر شدی...آفرین
موفق باشی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→