₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
1 2 3 4 5

بدون عکس

ازدواج موقت و یا مجدد............

2020 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

نمایش یا پنهان متن مرد ها تو جامعه شهری ایران وقتی به سن بالاتراز 40 سال میرسند با دو پدیده روبرو میشند
    1- با افت همسرشون از همه نظر، جنسی و تیپ و ظاهر مواجه میشن :2:
    2- خودشون نه تنها با افتی از نظر جنسی روبرو نشدند بلکه در مواردِِی با افزایش هم روبرو هستند :19:
    3- مهمترین عامل، از نظر مالی و شخصیت اجتماعی در جایگاه خوبی قرار میگیرند
    دارای شرکت میشوند و یا مغازه ای دست و پا میکنند و منشی میگیرند و یا با ماشین مدل بالاشون
    تبدیل به طعمه مناسبی برای خانمها میشوند
    خانمهایی که معمولا از 28 تا 36سال و اگر خانم، تر و تمیز باشه تا 40 سال هم سن دارند :4: ،معمولا مطلقه هستند و بعضی موارد هم دخترانی رو دیدم که بخاطر امکانات مادی به این وادی افتاده اند ، بسیار پخته و با تجربه هستند و به خوبی رگ خواب مردها رو بدست اوردند به راحتی او را اسیر میکنند، چون میدونند موقت هستند اولین هدفشون فقط دائمی کردن خودشون و بعد هم پول بیشتر در این مدل زمان هست
    من تعدادی از این خانمها رو میشناسم برام جالبه بعضی موارد مذهبی هم هستند ولی به راحتی با ورود به زندگی یک مرد خانواده ای رو به مرز فرو پاشی میرسانند

.
    .
    .شب جمعه عروسی دعوت بودیم ، کنارما دو نفر باهم صحبت میکردند ، صحبت در مورد ازدواج موقت یکی از انها که 64 ساله و فرش فروش بود ادامه داشت او با خانمی 35ساله که اتفاقا دوسالی بود بعنوان مشنی استخدامش کرده بود کار میکرد
    بسیار راضی بود
    میگفت واقعا الان دوسالیست که مزه زن رو میچشم از نظر تیپ و نوع صحبت و اخلاق و واقعا نسبت به همسرم سر هست و مهمترین مزیتش رو سکس بسیار عالی و قوی این خانم میدونست :9:
    فقط از مشکلاتش با خانواده اولش ناراحت بود
    میگفت
    من کلی زحمت میکشم از همه نظر خانمم رو تامین میکنم مسافرت داخلی و خارجی خونه بزرگ در بهترین نقطه شهر و پسر و دخترانم رو به بهترین شکل به خونه بخت فرستادم ، تمام عمر فقط کار کردم و زحمت کشیدم و خانواده ام استفاده کردند، پس من خودم چی؟
    لیستی کامل از سختی ها و کمبودهای زندگی با همسرش داد
    و لیستی کامل از مزایا این خانم دومی داد
    میگفت الان من دارم مزه زندگی رو میچشم
    ایا من حق ندارم یخورده از زندگیم لذت ببرم
    خیلی دوست دارم منطقی فکر کنید هیجانی نگیدکه باید اعدامش کرد :4: و از این حرفها و یا اینکه مگه خانمش دل نداره
    جواب این دوتا سوال منو بدید
    خیلی دوست دارم دوستان متاهل بیشتر از دیده ها و شنیده هاشون بگن
    1- ایا این خانم ها (خانمهایی که همسر دوم میشوند)رو نباید متهم اصلی دونست (شما چند درصد مقصر میدونید)
    2- چند درصد شما این اقا رو مقصر میدونید

• gilas

نقل قول: محسن صائب

جااااااااااااااااااااااان :13:
    اون وقت اینا که اصلا دنبال منشی جوون و خوش برو رو نیستن که بندازنشون تو دام :50:

خانمهایی که معمولا از 28 تا 36سال و اگر خانم، تر و تمیز باشه تا 40 سال هم سن دارند

واقعا متاسفا که زن رو یه کالا میبینید و این طوری دربارش صحبت میکنید :14:
    اگه زنی به قول شما از 30 - 40 سالگی از قیافه میافته و هزار حرف مسخره دیگه
    تمام اون زیبایی و جوونی رو تو خونه شما از دست داده و حالا که چل چلی شما ها شده دنبال اسباب بازی جدید و نو میگردید واقعا جای تاسف داره :87:

ولی به راحتی با ورود به زندگی یک مرد خانواده ای رو به مرز فرو پاشی میرسانند

هیچ زنی از رو دیوار وارد زندگی یه مرد نمیشه حتما یه مردی هوس بازی در و براش باز کرده که اومده تو زندگیش

میگفت واقعا الان دوسالیست که مزه زن رو میچشم از نظر تیپ و نوع صحبت و اخلاق و واقعا نسبت به همسرم سر هست و مهمترین مزیتش رو سکس بسیار عالی و قوی این خانم میدونست

اون موقع که این آقا فرش فروشی نداشتن و خانمشوش براش زنیت میکرد و با همه چیزش می ساخت
    الان که آقا دنبال خوشگذرونیش پس زن بنده خداش کی باید مزه شوهر داشتن و زندگی رو بفهمه ؟؟؟؟؟

من کلی زحمت میکشم از همه نظر خانمم رو تامین میکنم مسافرت داخلی و خارجی خونه بزرگ در بهترین نقطه شهر و پسر و دخترانم رو به بهترین شکل به خونه بخت فرستادم ، تمام عمر فقط کار کردم و زحمت کشیدم و خانواده ام استفاده کردند، پس من خودم چی؟

اینا فکر میکنن همین که تفریح و مادیات برای زن آماده کنن همه چیز حله :14:

بابا یه کم از اون قربون صدقه ها که برای معشوقت استفاده میکنی رو صرف زنت کن تا ببینی برات چکار میکنه :14:

ایا من حق ندارم یخورده از زندگیم لذت ببرم

خانم چی حق نداره از زندگی لذت ببره
    یه فرد ( چه زن چه مرد ) وقتی ازدواج میکنه دیگه زندگیش یعنی خانواده اگرم قرار به قول خودشون از زندگی لذت ببرن باید با خانواده باشه
    اگه نمیتونن جدا شن هرکس بره لذت زندگی خودشو ببره

ایا این خانم ها (خانمهایی که همسر دوم میشوند)رو نباید متهم اصلی دونست (شما چند درصد مقصر میدونید)

اون اول هم گفتم اگه مردی نباشه که درو بروی زن باز کنه زن دوم هیچ وقت نمیاد تو زندگی یه مرد متاهل
    نمیگم زنا همه خوبن و پاک نه اما اون زنی هم قصدش بر هم زدن یه زنگی هستش اگه چراغ سبز از مرد نبینه میزاره میره
    هیچ وقت یه طرف مقصر نیست
    یکی چراغ میزنه اون یکی هم جوابشو میده هردو مقصر هستن

• بچه مثبت

غلطه آقا محسن! غلطه
    نمایش یا پنهان متن
    بعنوان مشنی استخدامش کرده بود

:4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

تحفه...... :22:
    gilas,
    گیلاسی تو خودتو ناراحت نکن عزیزم.آقایون اصولا توی توهم به سر می برن.اون جمله ی ماهی گلی خونه ی شیریعتی اینا یادته که :32:

- ایا این خانم ها (خانمهایی که همسر دوم میشوند)رو نباید متهم اصلی دونست (شما چند درصد مقصر میدونید)

در مورد این سوال باید بگم به من ارتباطی نداره.این مسائل کاملا به شخصیت افراد و نگاهشون به زندگی بستگی داره و به خودشون مربوطه :28:
    اما به عنوان یه زن از اینکه می بینم بعضی خانوما خودشونو توی چنین موقعیتی قرار میدن ناراحت میشم و فکر می کنم کاش برای خودشون ارزش بیشتری قائل بودند :1:

• دلشاد

مرسی آقا محسن

• star night

به نظر من 50 50 مقصرن
    البته خانومای اولم که بس کلفتی کردن از ریخت در رفتنم مقصرن ها
    248 286

• ipek-n

هر آدمی برای کرده هاش همیشه دنبال مقصره.......چه زن چه مرد دلیل هوس بازیاشونو بیتوجهی طرف مقابل و........... میگه...
    مثل این آقا که میگه همش کار کردم خانوادمو تامین کردم ... خوب کردی که کردی وظیفت بوده خوب خانومم به نوبه خودش خیلی فداکاریا میکنه باید بره دنبال شوهر دومو موقتی ؟ مسخره است دلایل آدمای هوس باز فکر میکن همه مثل خوشون نخود مغزن :14:

• SaMaN TaJ

1- ایا این خانم ها (خانمهایی که همسر دوم میشوند)رو نباید متهم اصلی دونست (شما چند درصد مقصر میدونید)

20 درصد منشی،80 درصد آقاهه........... :32:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن:23: حال ندارم در مورد این چیزا نظر بدم هر کسی چه زن و چه مرد از نظر خودش فکر میکنه کاری که میکنه درسته پس حالا بیا تا صبح تو گوشش بخون عمرن اگه حالیش بشه...... پس بی خیال اونقدر زن بگیرن و مردهای دیگرون رو اغفال کنن تا جانشان در برود شاید سیراب گردند و عقده های روحی و روانیشان برطرف گردد
    میگن ادم معتاد یه مریضه.. این جور ادمها هم بیمار جنسی هستن خب سیر مونی ندارن لامصبا:4: تا دلت بخاد هم بلدن بهونه بیارن که به این دلیل و به اون دلیل رفتن سراغ دیگری حالا اگر طرف مقابلشون زودتر به همون دلایل ترکشون میکرد بیچارش میکردن.. خلاصه که خلایق هر چه لایق :4:

• maryamlondon1

محسن جان حالم مساعد نیست وگه نه مفصل خدمت شما عرض میکردم :2:
    - با افت همسرشون از همه نظر، جنسی و تیپ و ظاهر مواجه میشن

یعنی زن که به سن مشخصی میرسه باید مانند دستمال چرکین اون پرت کرد :2: خوب زن یک ووقت مشخصی داره وبه سن یائسگی میرسه .یک عمر زحمت کشیده باید استراحت کنه :2: ایا ظاهر مرد همنجوری میمونه یعنی سرش طاس نمیشه شکمش اوف سایت نمیشه؟؟؟ . موهاش سفید نمیشه وووو؟؟؟؟.یعنی تغیر نمیکنه مثل روزهای که جوان بود باقی میمونه ؟؟ :2: به نظرم اقایون فقط غریزه حیوانیشون تغیر نمیکنه ...
    2- خودشون نه تنها با افتی از نظر جنسی روبرو نشدند بلکه در مواردِِی با افزایش هم روبرو هستند

خوب هورمونهای جنسی مرد مانند زن نیست .ماشالله مردها همیشه فعال هستن ولی زن وقت مشخصی داره :1: ایا شوهر نباید مراعات حال خانمش بکنه ؟؟:2: یعنی زن همیشه باید اطاعت کنه....؟؟ ای بابا کجای دادش محسن زن هم بازنشستگی داره واین قدرت خداوند که اون انجوری افریده :2:

خوب چرا نمیگی وقتی زن با دار ونداری مرد میسازه مرد همیشه قربون صدقه اش میره ولی وقتی وضعش خوب میشه واستطاعت مالی پیدا میکنه .دنبال هوس بازی میافته ..یعنی شما مردها را طعمه قرار دادی ..وزنها شکارچی :23: عجبا چه حرفهای :2: مرد براش فرقی نمیکنه زن خوشکل وخوشتیب باشه وقتی غریزه حیوانیش به سرش زد حتی به حیوان هم رحم نمیکنه واین جز بهانه بیشتر نیست ..* بهترین شما کسانی هستند که برای زنان خود بهتر باشند.حضرت محمد (ص) * مردی که همسرش را بیازارد، نماز و هیچ کار خیری از او پذیرفته نیست و نخستین کسی است که وارد آتش می‌شود. (وسائل باب ۸۲)ما اکرم النسا الا کریم و لا اهانهن الا لئیم :2:
    نمایش یا پنهان متن
    اگر بخواهیم به این موضوع یک نگاه دقیق داشته باشیم می بایست کمی بی ملاحظه باشیم
    تنوع طلبی ذاتی نیست اما این احساس در مواجه با بعضی از کمبود ها در مرد ایجاد میشه وبه فراخور شدت و ضعف آن منجر به رفتار های غیر اخلاقی در مرد ها میشود
    بطور مثال :
    مردی ازدواج کرده است زن او دارای این مشخصات است :
    زنی که هیچگاه بهداشت خود را رعایت نمیکند ...دهانش بو میدهد ... همیشه تن او بوی عرق میدهد ... وزن بالا 100 کیلو دارد و هیچگاه تلاش نمیکند که به اندام مناسب برسد ... درمعاشقه با مردش سرد و بی احساس است
    حال همین مرد در محل کار خود همکار زنی دارد که زیبا ،خوش اندام ، همیشه بوی عطر زنانه و شهوت انگیزش در فضا به مشام میرسد ... بسیار خوش رفتار با خنده هایی دوست داشتنی و از همه مهمتر اینکه این خانم یک زن مطلقه است که به این مرد بشدت روی خوش نشان میدهد ...
    ازشما می پرسم : چه رخ میدهد ؟
    نمیخواهم کسی قضاوت کند که آیا این مرد حق دارد با همکار زن خود ارتباط برقرار کند یا نه
    میخوام دوستان ظهور تنوع طلبی درمرد را به خوبی درک کنند
    حال یک سئوال دیگر به میان میآید
    قطعاً مرد هایی را میشناسیم که زن های بسیار معقول ، زیبا وووو دارند اما باز دنبال زن های دیگر هستند
    باید به عرض این دسته ازدوستان که این سئوال را طرح میکنند برسانم اسم این تنوع طلبی نیست بلکه هرزگی یک مرد است که به شخصیت خود اون مرد برمیگرده که البته اگر موشکافانه به این دسته ازمرد ها نگاه کنیم می بینیم این مردها قبل از ازدواج به هرزگی رسیدند
    هرزگی یعنی چه ؟
    یعنی یک مرد مجرد که دریک زمان با چندین زن ارتباط س ک س دارد و انقدر با زن های متفاوت س ک س داشته که هیچ زنی او را ارضا نمیکند و همیشه دنبال یک کیس متفاوت است این مرد ها با خود میگویند حتماً بعد از ازدواج این حس درونشان از بین میرود اما در واقع همسر آینده آنها همان قربانی هایی هستند که امروز نمیتوانند تونع طلبی را از هرزگی تفکیک کنند

• levrone

رئیس تو پست شماره دو لُپ کلامو گفت :29:
    ولی یه مقدار خود مردِ مقصره که همه چیزو جلوی زن اولش رو کرده! نیست؟! :4:

[/spoiler]
    نقل قول: gilas
    هیچ زنی از رو دیوار وارد زندگی یه مرد نمیشه حتما یه مردی هوس بازی در و براش باز کرده که اومده تو زندگیش

مطمئن باش بلقیس جان تا زنی در باغ سبز به کسی نشون نده کسی سمتش نمیره! مطمئن باش!

• محسن صائب

اینروزها حرم واقعا صفا داره چند روزی بیشتر به تولد امام رئوف نمونه و همه جا چراغونی شده صحن ها خیلی زیببا شده روز یکشنبه هم مشهد تعطیل شده اگه تونستید بیاید مشهد
    و اما در مورد لطفی که دوستان کردندو مطالب رو مطالعه و پاسخ دادند
    پاسخ به این سوال برام روشن کرد که واقعا کدوم یکی از دوستان در متن جامعه هستند و بخوبی مسایل رو میتونند تحلیل کنند
    واقعا متاسفا که زن رو یه کالا میبینید و این طوری دربارش صحبت میکنید
    اگه زنی به قول شما از 30 - 40 سالگی از قیافه میافته و هزار حرف مسخره دیگه
    تمام اون زیبایی و جوونی رو تو خونه شما از دست داده و حالا که چل چلی شما ها شده دنبال اسباب بازی جدید و نو میگردید واقعا جای تاسف داره

قرار شد از طناب دار خبری نباشه :83:
    موضوع رو قاطی کردی
    من گفتم معمولا خانمهایی که دنبال مردهای متمول میگردند بین سن 28 تا 40 سال دارند ، این ربطی به زن اول نداره
    میخواستم بدونید زنهایی که دنبال این موضوع هستند چه شرایطی رو دارند
    اونا معمولا زندگی مشترک سختی رو پشت سر داشتند و فرزندی هم از همسرشون دارند و معمولا چند باری بعد از همسر اولشون به ازدواج موقت دیگری در امده اند

اتفاقا کاملا نظرت اشتباه هست
    بحث امروز من در مرد این گروه از مردهاست
    1- مردهای که در طول زندگی فکرو زندگیشون فقط کار و خانواده بوده ، معمولا ابرو مند و به اصلاح حاجی بازاری هستند در طول زندگی تنوع طلبی جنسی نداشتند با یک همسر سنتی زندگی کردند
    اینا معمولا شکار های خوب و ساده ای هستند به راحتی به دام میفتند
    خیلی ها دنبال همچون شکارهایی هستند :4:
    اون اول هم گفتم اگه مردی نباشه که درو بروی زن باز کنه زن دوم هیچ وقت نمیاد تو زندگی یه مرد متاهل
    نمیگم زنا همه خوبن و پاک نه اما اون زنی هم قصدش بر هم زدن یه زنگی هستش اگه چراغ سبز از مرد نبینه میزاره میره
    هیچ وقت یه طرف مقصر نیست
    یکی چراغ میزنه اون یکی هم جوابشو میده هردو مقصر هستن

:83:
    گیلاسی انقدر تند و اتیشی نقد کردی که خدا رو شکر کردم کنار دستت نبودم :83:
    یعنی شما میگی
    مقصر اصلی مرد هست وقتی چراغ میزنه اون خانم هم به احترام یک چراغی میده و اینجوری میشه که چراغونی شروع میشه :4:
    ولی کاش میشد با یکی دونفر از این ادمها اشنات میکردم تا بهتر متوجه عرایضم میشدی
    در کل ممنون از نوشته ات و اینکه من با اون قسمت هایی که پاسخ ندادم موافق هستم ، البته باز هم حرف زیاد هست

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    غلطه آقا محسن! غلطه

:83:
    یک دنیا سخن :46:
    نقل قول: ماهی
    تحفه......

دست شما درد نکنه
    واقعا ما مردها از 40 که رد میشیم تحفه و جا افتاده میشیم :4:
    .
    نمایش یا پنهان متن راستی یک چیزی رو یاد اوری کنم من هنوز 40سالم نشده منظورم اینکه قصه خودم رو تعریف نکردم:4:
    نقل قول: ماهی
    اما به عنوان یه زن از اینکه می بینم بعضی خانوما خودشونو توی چنین موقعیتی قرار میدن ناراحت میشم و فکر می کنم کاش برای خودشون ارزش بیشتری قائل بودند

کاملا موافق هستم
    ولی با کمال تاسف باید بگم دیدگاهی که شما دارید با تمام ارزشی که داره امروزه زیاد طرفدار نداره
    نقل قول: star night
    لبته خانومای اولم که بس کلفتی کردن از ریخت در رفتنم مقصرن ها

ممنون از نظرت
    نقل قول: ipek-n
    هر آدمی برای کرده هاش همیشه دنبال مقصره.......چه زن چه مرد دلیل هوس بازیاشونو بیتوجهی طرف مقابل و........... میگه...
    مثل این آقا که میگه همش کار کردم خانوادمو تامین کردم ... خوب کردی که کردی وظیفت بوده خوب خانومم به نوبه خودش خیلی فداکاریا میکنه باید بره دنبال شوهر دومو موقتی ؟ مسخره است دلایل آدمای هوس باز فکر میکن همه مثل خوشون نخود مغزن

ایپک جان تو که اتیشی تر از گیلاسی حرف زدی :4:
    من با کلیت حرفهات کاملا موافق هستم
    ولی اینایی رو که تو گفتی رو میشه در یک جمله توضیح داد
    مرد باید انصاف داشته باشه
    ولی متاسفانه امروزه دید خیلی ها مادی شده و مردم بشدت خودخواه شده اند بسیاری از ماها فقط خودمون رو میبینیم
    نقل قول: SaMaN TaJ
    درصد منشی،80 درصد آقاهه.........

ممنون از نظرت
    نقل قول: نخبه
    . پس بی خیال اونقدر زن بگیرن و مردهای دیگرون رو اغفال کنن تا جانشان در برود شاید سیراب گردند و عقده های روحی و روانیشان برطرف گردد
    میگن ادم معتاد یه مریضه.. این جور ادمها هم بیمار جنسی هستن خب سیر مونی ندارن لامصبا تا دلت بخاد هم بلدن بهونه بیارن که به این دلیل و به اون دلیل رفتن سراغ دیگری حالا اگر طرف مقابلشون زودتر به همون دلایل ترکشون میکرد بیچارش میکردن.. خلاصه که خلایق هر چه لایق

با اینکه تند بود ولی از جنبه ای که تو نگاه کردی بسیار خوب و عالی عنوان کردی
    ممنون
    نقل قول: maryamlondon1
    محسن جان حالم مساعد نیست وگه نه مفصل خدمت شما عرض میکردم

انشاا... زودتر حال تو خواهر خوب و فهمیده و با تجربه ام خوب بشه
    یعنی زن که به سن مشخصی میرسه باید مانند دستمال چرکین اون پرت کرد خوب زن یک ووقت مشخصی داره وبه سن یائسگی میرسه .یک عمر زحمت کشیده باید استراحت کنه

من کاملا موافق فرمایشات شما هستم ولی این واقعیت رایج در جامعه ایران هست
    ایا ظاهر مرد همنجوری میمونه یعنی سرش طاس نمیشه شکمش اوف سایت نمیشه؟؟؟ . موهاش سفید نمیشه وووو؟؟؟؟.یعنی تغیر نمیکنه مثل روزهای که جوان بود باقی میمونه ؟؟ به نظرم اقایون فقط غریزه حیوانیشون تغیر نمیکنه ...

بزار یک موضوع جالب بهت بگم
    یک حاج اکبری ما داریم که تراشکاری بزرگی داره حدود60 سال سن چاق و شکم گنده موهای سرش ریخته ولی همون یخوره اش رو رنگ میکنه :4: چند وقت قبل با یک خانمی 34 یا 35 ساله خیلی تر و تمیز و زیبا امد و که براش ساید بخره با خنده به خانمه گفتم خدا شانس بده . منظورم رو فهمید و جلوی حاج اکبر گفت من این ساید رو حاج اکبر میدونم هر کی باشه برام فرقی نمیکنه قربون حاج اکبر بشم با پولهاش :4: بعدش هم حاج اکبر کلی خندید و خرید و رفت > اینه واقعیت امروز جامعه
    وزنها شکارچی عجبا چه حرفهای مرد براش فرقی نمیکنه زن خوشکل وخوشتیب باشه وقتی غریزه حیوانیش به سرش زد حتی به حیوان هم رحم نمیکنه واین جز بهانه بیشتر نیست .

باور کن اینروزها عده ای از خانمها کاملا با فکر و اندیشه بدنبال این چنین مردهایی هستند
    یک دختر 23 ساله ساکن کرج از یک خانواده معمولی اصرار زیادی داشت که من میخوام همسر یک مرد مسن و پولدار بشم و شد من توسط یکی از دوستان ازش پرسیدم که چرا جونی خودت رو بخاطر پول خراب میکنی
    جوابش این بود
    من تا موقعی که او زنده باشه غرق در امکانات مادی هستم و میتونم ا این پول کل عقده های که داشتم رو رفع کنم
    و چند سال دیگه هم که مرد میتونم با پولش دنبال زندگی و عشق خودم بگردم
    اینو نگفت که در موقعی هم که با این پیرمرد هست میتونه با یکی دیگه باشه :2:

• mojde

سلام دوستاي گلم چرا در مورد موضوعي كه تو جامعه از تعداد موهاي سرمون بيشتر داره اتفاق ميفته انقدر موضع ميگيرين؟چرا نميخواين حداقل تو جمع خودمون در مورد اين قبيل موضوعات بيطرفانه و جدا از جنسيتمون حرف بزنيم .
    نظر همه محترمه من به همه نظرا احترام ميذارم .اما خودم شخصاً هر دو طرف رو مقصر ميدونم 50-50 ببينين اونايي كه تجربه تاهل رو دارن ميدونن وقتي بچه تو يه خانواده متولد ميشه و زوجين تصميم ميگيرن تو زندگيشون پيشرفت كنن و خونهاي و ماشيني و مسافرتهاي بهتر و .... از طرفي به خودشون فشار مضاعف وارد ميكنن اگر هر دو شاغل باشن كه مدت كمتري با همن و هر دو خسته و مستهلك ميشن و اگر كارها و وظايف رو به خوبي تقسيم نكنن كه واويلا از او ن سمتي كه فشار بيشتري روشه . واگر يك نفر بخواد كار كنه كه باز هم هر دو در فشارن او ن شخص شاغل از طرف تامين زندگي و ديگري فشار كارهاي خانه و بچه ها .اينجا اون هدف مشترك گم ميشه
    گله ها و درك نكردن همديگه و كوچيك كردن كارهاي ديگري رو مثل خوره تو فكر هم ميندازيم. اصلا يادمون ميره كه بايد اين فشارها باشه تا پيشرفتي صورت بگيره و اونموقع هست كه بي تفاوتي به ميون مياد ديگه برامون فرق نميكنه كه سر اون يكي چي مياد من ميچسبم به كارم اون ميچسبه به دوستاش و سفراي خارجش من سرش منت دارم كه خرجشو ميدم اون سرم منت داره كه تنهايي ها و فشارها رو تحمل ميكنه
    و اينجا اگه ايمانمون و وجدانمون قاضي نباشه و خستگيها وجودمون رو پركنه به خودمون حق همه كار رو ميديم ..... و واي به روزي كه يه آدم (خوشبينانه خوب) به پست آدم بخوره كه اين كمبودا رو بپوشونه به هر حال انسان موجوديه كه هميشه براي همه كاراش توجيه داره چه برسه اينجوري كه همه وجودت تشنه توجه ميشه ووووو اون خانوم منشي مهربون از راه ميرسه و يا برعكس براي خانوما...
    در مورد خانوما و اقايون مجرد هم كه الان ماديات حرف اولو ميزنه و اگر كسي به خاطر مسائل مادي و احساسي و... نتونه ازدواج خوبي داشته باشه اگر خانواده دانايي هم نباشه كه با محبت و راهنمايي اونو در دامان خودش نگه داره ميشه نقل همون منشي هاي آويزوني كه ....

• محسن صائب

نقل قول: mojde
    سلام دوستاي گلم چرا در مورد موضوعي كه تو جامعه از تعداد موهاي سرمون بيشتر داره اتفاق ميفته انقدر موضع ميگيرين؟چرا نميخواين حداقل تو جمع خودمون در مورد اين قبيل موضوعات بيطرفانه و جدا از جنسيتمون حرف بزنيم .

:39:
    نقل قول: mojde
    و اينجا اگه ايمانمون و وجدانمون قاضي نباشه و خستگيها وجودمون رو پركنه به خودمون حق همه كار رو ميديم ..... و واي به روزي كه يه آدم (خوشبينانه خوب) به پست آدم بخوره كه اين كمبودا رو بپوشونه به هر حال انسان موجوديه كه هميشه براي همه كاراش توجيه داره چه برسه اينجوري كه همه وجودت تشنه توجه ميشه ووووو اون خانوم منشي مهربون از راه ميرسه و يا برعكس براي خانوما...

من چیزی غیر از تحسین به فرمایشات شما ندارم
    حرف شما این بود بستری برای یک مرد و یک زن در طول سالها زندگی مشترک بوجود میاد و نهایتا منجر به این میشه که مرد جذب خانمی دیگر بشه و زن هم صلاح خودش رو در این ازدواج بدونه بسیار پیچیده تر از اونی هست که بشه به راحتی کسی رو متهم کرد
    من دوتا سوال دارم
    اینو از شما و خانمها میپرسم
    معمولا این مدل مردها با ورود زنی به زنگیشون بشدت تحت تاثیر قرار میگیرند این خانمها بدلیل جوانیشون و سکس بسیار قوی تر از همسر اول مرد خیلی زود مرد رو بتسخیر خودشون در میارند
    لپ کلام من اینکه
    یک زن میدونه وقتی بایک مرد بالای 40 سال رابطه عاشقانه بر قرار کنه حتما عواطف و روحیات مرد رو بطرفی خواهد برد که مرد نسبت به خانواده اولش اگر نگوییم متنفر باید بگوییم بی احساس خواهد شد
    ایا اینجا این خانم با ورود به زندگی این مرد در حق زنی دیگر ظلم نکرده
    مردی که الان حدود 45سال داره و شرکت کامپیوتر داره چند سال قبل با منشی خودش که 28ساله بود رابطه عاشقانه ای رو اغاز کردند اونا الان سه فرزند دارند حدود 25سال هست که با هم زندگی میکنند
    یک ماه قبل خانمش میگفت
    اقا محسن محمود اقا پیش شما نیامد با خانمی که لوازمی بخره (اتفاقا امده بود) پرسیدم چطور
    یکباره بغضش ترکید
    و کلی گلایه کرد که تا وقتی چیزی نداشت من فشارها رو تحمل کردم و حالا............
    میدونید چی منو خیلی رنج داد
    این مرد الان یک سال بود که با این خانم رابطه جنسی بر قرار نکرده بوده و علت رو با کمال وقاحت این عنوان کرده بوده
    من الان مزه سکس واقعی رو چشیدم یک عمر نفهمیدم زن چیه :2:
    .
    ایا این زنی که وارد زندگی مرد شده چقدر مقصر هست

• soheyla

محسن صائب,

سلام و سپاس :46: .
    بحث خیلی داغ و جالب هست :1: .
    باور بفرمائید من هنوز ترگل ورگل هستم و فعلاً به این چیزها فکر نمیکنم 266 .
    حالا کو تا 50 سالگی 310 .
    ضمناً ما خانمهای ترک جوری رفتار نمیکنیم که مردامون از اینجوری افسار گسیختگیها بکنن ... 286

• gilas

من گفتم معمولا خانمهایی که دنبال مردهای متمول میگردند بین سن 28 تا 40 سال دارند ، این ربطی به زن اول نداره
    میخواستم بدونید زنهایی که دنبال این موضوع هستند چه شرایطی رو دارند
    اونا معمولا زندگی مشترک سختی رو پشت سر داشتند و فرزندی هم از همسرشون دارند و معمولا چند باری بعد از همسر اولشون به ازدواج موقت دیگری در امده اند

حوصله بحث اول صبحی ندارم و نمیخوام روزامو با این بحثا که ته نداره خراب کنم
    اما مثل همیشه حرفتون رو تغییر دادین :1:
    مرد ها تو جامعه شهری ایران وقتی به سن بالاتراز 40 سال میرسند با دو پدیده روبرو میشند
    1- با افت همسرشون از همه نظر، جنسی و تیپ و ظاهر مواجه میشن

خانمهایی که معمولا از 28 تا 36سال و[b] اگر خانم، تر و تمیز باشه تا 40 سال هم سن دارند[/b]

اینقدر بی انصاف نیستم که بگم یکی مقصره هر دو طرف مقصر هستن
    اما نگاه شما به زن به عنوان یه کالا که تاریخ مصرف داره واقعا خجالت آوره

نمایش یا پنهان متنپایان هر گونه بحث و مذاکره :21:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن :23: وای خدا دغدغه اقا محسن کلا شده ازدواج موقت و دائم فکر کنم چیز دیگه ای اصلا دورو برتون اتفاقا نمی افته همش در مورد این چیزا بحث میکنین .. حالا هر چقدرم این مسائل تو جامعه ما زیاد باشه پرداختن زیادی به این موضوع کدوم مشکل رو تا حالا حل کرده جز اینکه کم کم دارین اینو جا میندازین تو سایت که ازدواج موقت با بهانه هایی که حاجیان با خدای شما میارن داره کم کم تو چشم بچه های سایت یه رفتار عادی میشه .. به نظر من پسندیده نیست اینقدر در مورد این موضوع بحث کنین .. هر کسی به اندازه خودش میدونه و هر کسی هم با دیدگاه خودش زندگی میکنه فکر نکنم این تاپیک به کسی کمک کنه تا شوهرش رو سفت بچسبه و یا کسی مواظب زنش باشه یه وقت خیانت نکنه.. ببخشید اینو میگما ولی حس میکنم شما دارید تبلیغ میکنید که صیغه امریست مورد قبول اسلام و اقایون هر کی هم تا حالا بلد نبود به این بهانه ها میتونه زودتر انجام بده که با مخ تشریف ببره تو بهشت :32:

• mojde

خوشمون بياد يا نه اين اتفاقا ميافته حالا دليلش محبته ، س.... ،يا زيبايي و جواني فرقي نمي كنه مهم رشته رابطه ايه كه آسيب ميبينه .به نظر من دو تا رابطه رو با هم داشتن غلطه آدم يا تو يه رابطه هست يا نيست يعني چي كه ميخوان زندگيشونو داشته باشن در كنارش معشوقه هم باشه اين جاي كاره كه ميلنگه به خدا هم اجحاف به رابطه اول و هم دوم .اگه آقايي از رابطه اول به هر دليل وجداني يا غير از اين فاصله ميگيره بايد انقدر مرد باشه كه با تامين زندگي همسرش و دادن حقوق قانوني و وجداني خانوم از اون رابطه خارج بشه تا او ن خانوم هم بتونه براي آيندش تصميم بگيره .مگر اينكه خانوم خودش خواستار وجود ولو مجازي آقا باشه رابطه دوم هم اگه طرف كلاش باشه كه بعد يكي دوسال با يكي ديگست اگه آدم باشه كه به خدا به اونم اجحافه. عذر ميخوام خر فرض كردن طرف و سرگرم كردن اون با مسائلي مثل پول و غيره توهين به انسانيته آقا جون خانومت بد ،بيمار،بد اخلاق .... بايد مردونه بگي دردتو حل شد الهي شكر نشد اونم آزاد بذار تو انتخاب هميشه كه شما نبايد تصميم بگيري خانومم همينطور تازگي باب شده شوهرشونو به قتل ميرسونن بابا مثل آدم دردتو بگو .بگو نميتونم باهات زندگي كنم بذاربدبخت بره پي زندگيش .تو مهمونيها ميبينيم خانومايي كه از هيچ تحقيري براي همسرشون كم نميذارن و اقا رو خار ِخار ميكنن و طرف هم جيك نميزنه اينا رابطه هاي معيوبه كه ادامش واقعا اشتباهه و طرفين در آخر غالبا تن به خيانت ميدن

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    حالا کو تا 50 سالگی

عمر خیلی زود میگذره ، یک چشم به هم زدن :4: نوبت شما هم میره که 50ساله بشید
    حوصله بحث اول صبحی ندارم و نمیخوام روزامو با این بحثا که ته نداره خراب کنم
    اما مثل همیشه حرفتون رو تغییر دادین

گیلاسی
    قرار نیست روز کسی خراب بشه ، هر کسی میتونه عقیده خودش رو داشته باشه و محترم هست ، من با شروع این بحثها میخوام پنجره ای تا حدود ی جدید رو بروی شما جوونها باز کنم ،
    گیلاس جان
    این واقعیت جاری امروزه جامعه هست ،
    حالا کسی میتونه قبول کنه یا نکنه
    و اما اینکه گفتی حرفم رو عوض کردم
    یک دور دیگه اصل تاپیک رو بخون متوجه میشی عوض نشده :4:
    اما نگاه شما به زن به عنوان یه کالا که تاریخ مصرف داره واقعا خجالت آوره

خوشحالم که دیگر دوستان این فکر رو در مورد من ندارند
    اولا من در این قضیه ها اگر کامل همه نوشته هام رو در جوابهای دوستان بخونی و همچنین سوالی که از خانمها در جوابم به مژده خانم دادم نگاه کنی
    میخواستم اینو عنوان کنم که واقع قضیه، زن اول یک مرد با ورود یک زن دیگه به زندگی شوهرش مورد ظلم زیادی واقع میشه ، و میخواستم گوشزد کنم که خانم دوم خواسته یا نا خواسته مرتکب خطایی فاحش میشود
    ولی قبول کن جامعه امروزی مسیری دیگر رو طی میکنه
    گیلاسی
    چرا فکر میکنی کسی که یک مطلبی رو عنوان میکنه خودش طرفدار او موضوع هست
    پایان هر گونه بحث و مذاکره

اینو اصلا از تو قبول نمیکنم
    باید نظرت رو بدی
    نقل قول: نخبه
    هر کاری هم میکنن میگن از سرشم زیاده خب اینار و بگی و انجام بدی یواش یواش شوهره زده میشه و چهار تا محبت راست یا دروغ از کسه دیگه میبینه جذبش میشه .. گاهی وقتا زنها فکر میکنن اگه بگن بله چشم زنهای خوبی هستن از این خبرا نیست هر جا نظر خودتم دخالت دادی و به نظر شوهرت احترام گذاشتی میشی یه زنه خوب ولی اگه زنه بله و چشم گو باشی باید تحمل کنی شوهرت هر بهانه ای میاره برای زن دوم گرفتن بگی بله درسته هر چی شما بگی و دو دستی هم بزنی تو سرت که هر چه کردم خودم کردم
    مردا قبل از اینکه جذب اندام و سکس زن دوم بشن مطمئن باشین اول جذب مهربونیهای راست و دروغ طرف شدن بعد هم بقیه قضایا.. البته این که گفتم هم شامل مرد میشه و هم شامل زنها که جذب یه محبتی میشن که معمولا از طرف مقابلشون کمتر دیدن

عالی ، عالی
    خیلی خوب و عالی ریشه یابی کردی باید بهت نمره 20 داد
    یک سوال
    الان زندگی و رابطه مرد با زن اول چطوری هست ، منظورم تنش های بوجود امده در چه حدی هست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: