₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
1 2 3 4 5

بدون عکس

ازدواج موقت و یا مجدد............

2020 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی دوست داشتم تو بحث شرکت کنم ولی خاطره خوبی از دفعه پیش که تو این بحث شرکت کردم ندارم

همشهری جان ، دوستان بعضی وقتها در ابراز عقایدشون یخورده تند میرن و پافشاری هم میکنند ، ولی روی هم رفته دوستان خوبی داریم ، من با اینکه همیشه شرکت میکنم و همیشه هم متلک بارون میشم :83: باز هم ممنون و کوچیک همشون هستم :46:
    نقل قول: Life Dream
    آخه اينا اومدن منو در رديف اول متهمين مربوط به پرونده داداش محمود قرار دادن

پس من وسط پرونده و پرونده سازی امدم یک تاپیک اینجوری دادم ، خدا بهم رحم کنه :83:

• ژنرال

نقل قول: gilas
    اما بعضی بحثا باعث میشه قبح ( نمیدونم درست نوشتم یا نه :9: )

درست نوشتی :9:

• gilas

نقل قول: میرزا
    درست نوشتی

دستت درد نکنه یه خانواده رو از نگرانی درآوردی :4:

• هاچو هاچو

محسن صائب,
    همینطوره همشهری :3:

• بچه مثبت

امین و بزرگ یه جمع بودن
    من چیکاره بیدم :4:

نقل قول: محسن صائب
    همیشه هم متلک بارون میشم
    :99: چرا؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

دستت درد نکنه یه خانواده رو از نگرانی درآوردی :4:

اوه مای گاد :24:

• gilas

نقل قول: بچه مثبت
    من چیکاره بیدم

تو پسر خواهر خودمی دیگه دوماد پولو 227

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    من چیکاره بیدم :4:

خب اینجور که شنیدم قراره چند سال بعد که ارزو جان یکم سنشون رفت بالاتر بری از مشهد یه هفت هشت تا زن بگیری:23: بعدش با مخ بری تو بهشت اونجا هم که کلی حوری وپری دیگه زنت ببخشید نونت تو روغنه:23:

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی دوست داشتم تو بحث شرکت کنم ولی خاطره خوبی از دفعه پیش که تو این بحث شرکت کردم ندارم

خوب کردی شرکت نکردی و الا دومین مبلغ مشهدی سایت تو میشدی بهت مدال میدادیم :83: نیس با کمبود مدال روبه روییم همون بهتر که شرکت نکردی:23:

• ژنرال

این روزها همه ازدواج موقت میکنند، شما چطور؟ :4:

راستی فرق ازدواج موقت با موقتی ازدواج کردن چیه؟ :51:

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    چرا؟

اخ نگو که دلم پر خونه :4:
    امین جان
    باور کن اینو از صمیم قلب میگم
    بحث های که من معمولا مطرح میکنم ، موضوعات پر چالشی هستند و گاهی موقع نوع نوشتار و مطلبی که من عنوان میکنم نسببت به فرد یا عده ای قابل قبول نیست و دوستان منو و نوشته هامو نقد میکنند شاید گاهی این نقد تند هم باشه :3:
    ولی خوب باید بهشون حق بدم اونا هم باید حرف دلشون رو بزنند
    ناراحتی من فقط اینکه
    اصلا دوست ندارم کسی در اینگونه بحث ها از من برنجه
    هر چی خواستید بهم بگید
    ولی تورو خدا ته قضیه مثل چهار تا خواهر و بردار همدیگه رو حلال کنیم و فردا صبح با نگاه مثبت و دیده ای با محبت و احترام همین جوری که هستیم به هم نگاه کنیم
    ممنون

نقل قول: میرزا
    این روزها همه ازدواج موقت میکنند، شما چطور؟

راستی فرق ازدواج موقت با موقتی ازدواج کردن چیه؟

مثل اینکه تو هم تنت میخواره :83:

• دیااکو

محسن جان اولأ خودت و طرز نوشتنت و طرز فکرت رو دوست دارم هوار تا
    دومأ، این بحث در هر رابطه ای می تونه یه جواب داشته باشه و یه فرمول کلی برای همه رابطه ها نیست،
    مثلأ زنی که سرد مزاجه و یا آموزشهای لازم رو برای همبستری یاد نگرفته و نمی خواد یاد بگیره مقصره یا مردی که حداقل لذت عرفی و شرعی رو میخاد؟
    یا مثلأ مردی که شرایط اجتماعی اجازه همخوابگی با زنان رو تو دوره ای که قید و بندی نداشته رو نداده و اولین زنی رو که دیده و دست زده همسر خودش بوده آیا مقصره یا جامعه ای که اجازه نداده که تو زمان خاص خودش رابطه رو تجربه کنه و این سرکوب جنسی باعث حریص شدنش تو 60 سالگی شده؟
    البته اینم باید در نظر بگیریم که تمام این موارد برا خانومها هم صادقه.
    و اما نسخه کلی من،
    انسان یا همون آدم در زمانی که قید و بندی نداره باید ته رابطه رو در بیاره و انواع زن رو تست کنه و اگه یکی به مزاقش جور در اومد بگیرتش و بعد از اینکه این اونو گرفت و اونم اینو گرفت غلط می کنند تا زیر یوغ تعهدند خیانت کنند و دیدند نمی تونند تحمل کنند مثل این فیلم فرانسویا با هم برند و خیانت کنند، یا دیدند نمی تونند ناموسشون رو در حال بی ناموسی ببیند و فقط خواستند که تک خوری کنند یوغ تعهد رو از رو ناموسشون بردارند تا هم خودش با خیال راحت بی ناموسی کنن و هم ناموسش که حالا دیگه ناموسش نیست و ناموس سابقشه بی ناموسی کنه،
    چند روز پیش یه نفر تو خیابون داشت قسم می خورد که به ناموس مادرم من فلان کار رو می کنم،
    خیلی دوست داشتم برم ازش سئوال کنم که ناموس مادرت کجاش میشه.

• ماهی

آقا محسن اگر نشستید یکی بهتون مجوز بده و با احسنت و آفرین این کارو بکنید خیال باطلی کردید.
    کسی که می خواد این کارو بکنه باید تحمل شنیدن هر حرف و قضاوتی رو داشته باشه.پس بی خودی اینقدر فسفر نسوزونید و بسم الله :4:
    معلومه یه دزد هم برای دزدیش و یه قاتلم برای قتلش دلایل زیادی ردیف می کنه :1:
    همیشه صحبت سردی خانومهاست.در حالیکه از هر 100 تا مرد 3 تاش توان جنسی درست و حسابی داره. :9:
    ولی زن از یه مرد عموما فقط جسمشو نمی خواد.این تفاوت ما با شماست :1:

• محسن صائب

[quote=دیااکو]محسن جان اولأ خودت و طرز نوشتنت و طرز فکرت رو دوست دارم هوار تا[/quote]
    خوشحالم که افراد با تجربه مثل شما و بعضی دوستان دیگه اینجا هستند که میشه از تجربیاتشون استفاده کرد
    [quote=دیااکو]مثلأ زنی که سرد مزاجه و یا آموزشهای لازم رو برای همبستری یاد نگرفته و نمی خواد یاد بگیره مقصره یا مردی که حداقل لذت عرفی و شرعی رو میخاد؟
    یا مثلأ مردی که شرایط اجتماعی اجازه همخوابگی با زنان رو تو دوره ای که قید و بندی نداشته رو نداده و اولین زنی رو که دیده و دست زده همسر خودش بوده آیا مقصره یا جامعه ای که اجازه نداده که تو زمان خاص خودش رابطه رو تجربه کنه و این سرکوب جنسی باعث حریص شدنش تو 60 سالگی شده؟[/quote]
    خیلی عالی و خوب موضوع رو وا شکافی کردی
    ممنون :46: [quote=ماهی]آقا محسن اگر نشستید یکی بهتون مجوز بده و با احسنت و آفرین این کارو بکنید خیال باطلی کردید.
    کسی که می خواد این کارو بکنه باید تحمل شنیدن هر حرف و قضاوتی رو داشته باشه.پس بی خودی اینقدر فسفر نسوزونید و بسم الله[/quote]
    :83: :83:
    نه من برای خودم نمیخوام
    راستش من بنا به دلایلی که قبلا گفتم از جمله وکیلی دارم که بارها پیشنهاد اشنایی با خانمهایی که اماده این نوع رابطه رو دارند بهم داده و یک خیریه هم که بعضی وقتها میرم که کلی زن و دختر مستمند رو زیر پوشش داره و بارها بهم پیشنهاد شده و جلسات مذهبی که من مسئول پذیرایی هستم و معمولا هم دم در هستم و اشنا با خیلیها میشم ووووو
    اینا رو گفتم که باقی دوستان مخصوصا اقایون بدونند من واقعا مشکلی از نظر انتخاب ندارم و به راحتی میتونم دست به این عمل بزنم
    واقع قضیه چند باری تا حد زیادی جلو رفتم و هر بار نیروی خاص منو وادار به فکر بیشتر کرد
    خیلی وقتها دوست داشتم تجربه جدیدی رو انجام بدم ولی همیشه به این فکر افتادم که مشکلات و دردسرهای این کار چه اندازه هست و ایا این عیش و نوش به دردسرهاش میرزه یا نه ؟
    در جریان تجربه خیلی از مردها و زنها هستم و خوب که فکر میکنم
    به این نتیجه میرسم
    این کار یعنی ازدواج موقت و یا مجدد راهی بسیار دردسر ساز هست و باید تمام عوامل و شرایط رو سنجید و با فکر باز تصمیم گرفت :1:
    تصمیم من اینکه
    شرایط زندگی من هنوز به مرحله ای که بخواهم این کار رو بکنم نرسید
    فردا رو خدا میدونه :4:

• دیااکو

نقل قول: ماهی
    همیشه صحبت سردی خانومهاست.در حالیکه از هر 100 تا مرد 3 تاش توان جنسی درست و حسابی داره.

وا. یعنی از هر 100 تا 3 تفنگدار موجوده و 97 تا خلع سلاح شده، اگه اینجوریه که اون 3 تفگدار تفنگاشون در حکم معدن طلاست، شما توجه کنید که در خوشبینانه ترین حالت تعداد زنا با مردا برابره و ما تو ایران 35000000 مرد داریم. که به قول ماهی خانوم 97% فاقد خصوصیات جنسی نر و 3% باقیمانده شدیدأ نرن. پس یعنی ما تو ایران 1050000 نفر مرد داریم که می تونند رابطه جنسی برفرار کنند. از اون ور 35000000 متقاضی ماده برای کالای این 1050000 نفر نر وجود داره یعنی تقریبأ هر 35 زن یه مرد و این یعنی طلا چون بازار رو عرضه و تقاضا شکل می ده و برای این کالا متقاضی فراوانه پس ای تفنگداران خود رو ارزان عرضه نکنید که در حکم طلایید

• محسن صائب

نقل قول: دیااکو
    وا. یعنی از هر 100 تا 3 تفنگدار موجوده و 97 تا خلع سلاح شده، اگه اینجوریه که اون 3 تفگدار تفنگاشون در حکم معدن طلاست، شما توجه کنید که در خوشبینانه ترین حالت تعداد زنا با مردا برابره و ما تو ایران 35000000 مرد داریم. که به قول ماهی خانوم 97% فاقد خصوصیات جنسی نر و 3% باقیمانده شدیدأ نرن. پس یعنی ما تو ایران 1050000 نفر مرد داریم که می تونند رابطه جنسی برفرار کنند. از اون ور 35000000 متقاضی ماده برای کالای این 1050000 نفر نر وجود داره یعنی تقریبأ هر 35 زن یه مرد و این یعنی طلا چون بازار رو عرضه و تقاضا شکل می ده و برای این کالا متقاضی فراوانه پس ای تفنگداران خود رو ارزان عرضه نکنید که در حکم طلایید

:83: :83:
    چند وقتی هست که نگاه های مشکوک بهم زیاد میشه پس بگو دلیل چیه :83:

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    این یعنی طلا چون بازار رو عرضه و تقاضا شکل می ده و برای این کالا متقاضی فراوانه پس ای تفنگداران خود رو ارزان عرضه نکنید که در حکم طلایید

نه بابا از این خبرا هم نیست .. به نظر منم بیشتر مردای ایرانی با اینکه فکر میکنن معدن طلا دارن سخت در اشتباهن چون مردای ایرانی هم ایجاد رابطه دلخواه همسرشون رو بلد نیستن و خیلی از زنها هم از رابطه جنسی با همسرانشون راضی نیستن ولی خب طبق معمول زن ایرانی و تحمل و سوختن و ساختن و دم نزدن که مبادا کلی انگ بهشون بچسبونن منتها اقایون که از رابطه ناراضی باشن اجازه هر کار زشتی رو به خودشون میدن.. همه این چیزا که توی ایران هست ناعادلانه هست واسه همینه که زنهای ما اینقدر از اسم صیغه و زن دوم و این حرفا متنفرن و همچنین از مرد نمک نشناس

• The one

:110:

نمایش یا پنهان متنیکی به خاطر اینکه مترادف کلمه ی خیانت رو بسیار خوب معنی کرده بودید دو م به خاطر تبلیغ بسیار زیرکانه ی ویاگرا!! :23:

نمایش یا پنهان متناون حاج آقایی که به احتمال زیاد نه سایز نیمکره ی شمالیش ایده آل هست نه نیمکره ی جنوبیش!! :4: از اونور بهداشت نصف النهارهای شرق و غربش رو هم مدیون حاج خانومه :92: ، خب بنده خدا یه قرص رو با کلی هزینه کردن میخره بهشم میگن نیم ساعت بیشتر وقت نداری تا بمب منفجر بشه حالا کو تا مادربزرگ نوه ها بخواد از صفر مطلق برسه به 300 فارنهایت!! :56: مجبوره به یه بمب خنثی کن ردی بسنده کنه :83:
    دریغ از یه سی سی اکسی توسین اصل که حاج خانم یه عمر بهش صادر می کرد :24: نتیجه می گیریم سلام بر حاج آقا درود بر ویگی جون چه می کنه این ویگی!! این آخری صرفا تشویقی از صنف داروسازان بید :23: :23:

• بچه مثبت

نقل قول: نخبه
    خیلی از زنها هم از رابطه جنسی با همسرانشون رازی نیستن
    خب نبایدم رازی باشن! باید راضی باشن :4:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    خب نبایدم رازی باشن! باید راضی باشن

دیدم یه جور دیگس:23: عجیب غریبه یادم نیومد:4:
    امین خیلی به این موضوع علاقه مند شدی خبریه؟

• بچه مثبت

نقل قول: نخبه
    امین خیلی به این موضوع علاقه مند شدی خبریه؟
    نه چه خبری!؟ :4:
    به موضوع علاقه مند نشدم. طرز تفکر دوستان برام جالب بوده!

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: