₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ازدواج موقت و یا مجدد............

2020 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• نخبه

مردهای ترک از زنهاشون میترسن :23:

• Holtek

نقل قول: محسن صائب
    ازدواج موقت و یا مجدد............

هر دو :4:

نقل قول: soheyla
    خانمهای محترم سایت اگه میخواین کمتر خیانت ببینید با مردهای ترک ازدواج کنید 286.

286

• The one

Dr.GSM,
    این بالا فامیل ندارید؟ یه جورایی که از عهد دایناسورها ژنهای وایکینگ و ترک قاطی شده باشه :23: :84:

• نخبه

نقل قول: The one
    این بالا فامیل ندارید؟ یه جورایی که از عهد دایناسورها ژنهای وایکینگ و ترک قاطی شده باشه :23:

یکتا جون بیا یکم هم برای مجی تبلیغات کنیم اخه اونم ترکه ترک نمیکنه.. :83:

• The one

نقل قول: محسن صائب
    من که سر در نیاوردم چی گفتید

ا ساری توصیح میدم

خب منظورم اینه که خیانت خیانته حالا روکشش هر چی میخواد باشه!! و به نظر من همونجور که دروغ یا قتل بسیار نکوهیده و غیر قابل بخششن خیانت هم همینجوره و قابل تبرئه نیستش!!

و اما یادمه یا شنیدم که تا قبل از اکتشاف داروهای تقویت جنسی در مردان کمتر می شنیدیم که مردی به عنوان مثال همسن اون آقای 60 و خورده ای ساله؛ بخواد نیاز سوپرمنی داشته باشه :4: پس نتیجه می گیریم که کار کار استعماره!! :23:

• The one

نقل قول: نخبه
    یکتا جون بیا یکم هم برای مجی تبلیغات کنیم اخه اونم ترکه ترک نمیکنه..

:23:
    نه اون ترک اصل نیست مثل همین همساده های خودم ژنهاش قاطی پاطی شده :83: تازه باید یه سری بفرستمش آزمایشگاه که ببینم ترک می کنه یا نه هنوز امتحانش نکردم :23:

• Holtek

نقل قول: The one
    این بالا فامیل ندارید؟ یه جورایی که از عهد دایناسورها ژنهای وایکینگ و ترک قاطی شده باشه

از بالا یکم پائین تر داریم ، ببین اگه دستت می رسه آدرس بدم :1:

• نخبه

نقل قول: The one
    نه اون ترک اصل نیست مثل همین همساده های خودم ژنهاش قاطی پاطی شده :83: تازه باید یه سری بفرستمش آزمایشگاه که ببینم ترک می کنه یا نه هنوز امتحانش نکردم :23:

قربون دستت زودتر ازمایشگاه رو روشن کن این مجی رو بنداز توش ازمایشش کنیم .. دخترای مردم لنگن:23:

• The one

نقل قول: Dr.GSM
    از بالا یکم پائین تر داریم ، ببین اگه دستت می رسه آدرس بدم

یعنی کجا قبرس؟ :4: دستم نمیرسه ولی در اسرع وقت سعی می کنم یه چهارپایه بخرم :23:

قربون دستت زودتر ازمایشگاه رو روشن کن این مجی رو بنداز توش ازمایشش کنیم .. دخترای مردم لنگن

:23: نه اخه خودش باید بیاد روشنش کنه کرکره رو معمولا خودش میکشه پایین ساری بالا!! :23: اگه بدوم دنبالش ناز میکنه دخترای لنگ تو چینم جا نمیشن دیگه!! :23:

• محسن صائب

آقایونی که میخوان ازدواج مجدد داشته باشن به هر قیمتی این کارو انجام میدن . به هرقیمتی .

نظری ندم بهتره :3:
    به نظر من اگه یه مرد اینقدر جرئت و جسارت و مردانگی داشته باشه که بتونه رودرروی همسرش وایسه و بهش بگه من دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم و میخوام دوباره ازدواج کنم و حق و حقوقت و بطور کامل پرداخت میکنم میتونه دوباره ازدواج کنه . در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه . چه معنی داره دوزنه یا چند زنه بشه . اگه واقعاً خسته شده ولش کنه . همین .

بباید قبول کنی به این راحتی هایی که شما توضیح دادی نیست ، نمیدونم چرا کسی نمیخواد قبول کنه که یک مشکل اساسی توی زندگی این مردها وجود داره و یک نیاز اساسی بر اورده نشده و کهنه وجود داره که توسط همسر این مردها رفع نشده ، اونا ادمهای ابرو مندی هستند بچه دارند ، عروس دارند، داماد دارند، هزار محدودیت اجتماعی و خانوادگی خاص دارند که اجازه بهشون نمیده به این راحتی که شما میگید بیان از همسرشون جدا بشن
    اونا با اشنا شدن با اون خانم دوم گرفتار انچنان نیروی شدند که تمام وجودشون رو تسخیر کرده
    اونا به راحتی یک مرد زیر 40 سال نمیتونند همه چیز رو از نو شروع کنند
    خانمهای محترم سایت اگه میخواین کمتر خیانت ببینید با مردهای ترک ازدواج کنید

اینجوری که شما میگی توی شهرهای ترک نشین خیانتی وجود نداره ؟
    سوال
    چه مزیتی خانمهای ترک دارند که شما اینهمه با اطمینان ازشون صحبت میکنید
    نقل قول: بچه مثبت
    من ترک نیستم ولی ترک هارو دوست دارم

:72:
    نقل قول: دیااکو
    عنی اگه مرد ترک باشه زنش رو ترک نمی کنه؟ به نظر من ترک بودن با ترک نکردن

ما که نفهمیدم کدومش اقای ترک هست و کدومش ترک کردن هست ؟ :4: خیلی ترک تو ترک شد :83:
    . من تا حالا دو نفر رو دیدم که زن دوم گرفتن که یکیش از اقوام دامادمون هست و یکی دیگه هم از اقوام ارش که همین چند هفته پیش اینکارو کرد .. که هر دوشون هم سر لجبازی با زنهاشون این کارو کردن.. انصافا هم توی هر دو موردی که من دیدم زنهاشون بیشتر مقصر بودن که باعث شدن شوهراشون همچین کاری بکنن

تو چرا این حرفها رو یکدفعه رو نمیکنی :3: ، فکر کنم گفتن این موارد، تجربه خیلی خوبی برای دوستان باشه ، باید باور کنیم خیلی از خیانت ها ریشه در نوع زندگی همسران داره ،
    خدا خیرت بده که با خیانت یک مرد ، همه تقصیرات و کاسه کوزه ها رو سر مرد نمیشکنی
    هر دو

دکتر جان
    نوشابه بدم خدمتتون :4:
    نقل قول: The one
    اما یادمه یا شنیدم که تا قبل از اکتشاف داروهای تقویت جنسی در مردان کمتر می شنیدیم که مردی به عنوان مثال همسن اون آقای 60 و خورده ای ساله؛ بخواد نیاز سوپرمنی داشته باشه

هیفا جان
    مشکل تو ایران از جایی دیگه هست ، توی ایران مردها ، از همه نظر چه عوامل خارجی مثل ماهواره و اینترنت و عوامل داخلی مثل وجود تعداد زیادی از خانمهای ازاد بشدت تحریک میشوند
    الان خیانت یک مرد در ایران یک مزیت محسوب میشه
    یکی از دوستان تعریف میکرد
    توی سفری که به مکه داشتیم یک اقای خودش رو خیلی میگرفت ، من توی جمع بهش گفتم تو که اینهمه ادعا داری بگو چند تا زن گرفتی ، با تعجب گفت یکی ، گفتم من تا حالا 60 تا زن گرفتم زن از یک ساعت تا چند ساله ، بعدش تعریف میکرد این مرد و دیگر مردها به من با دیده احترام نگاه میکردند
    خیلی وقتها یک نفر واقعا نیاز نداره عوامل روانی اونو نیازمند میکنه

• نخبه

توی سفری که به مکه داشتیم یک اقای خودش رو خیلی میگرفت ، من توی جمع بهش گفتم تو که اینهمه ادعا داری بگو چند تا زن گرفتی ، با تعجب گفت یکی ، گفتم من تا حالا 60 تا زن گرفتم زن از یک ساعت تا چند ساله ، بعدش تعریف میکرد این مرد و دیگر مردها به من با دیده احترام نگاه میکردند

حالا میدونین مردهای ترک چرا معمولا هوو سر خانمهاشون نمیارن چون اصلا همچین چیزی رو افتخار نمیدونن و سعی میکنن با چیزهای دیگه ای حتی کوچیک به خودشون بنازن تااینکه چیز برتر رو برای خودشون افتخار بدونن.. اگه به این چیزاس که بعضی از انواع حیوانات به همون اقایون کلی باید فخر بفروشن

تو چرا این حرفها رو یکدفعه رو نمیکنی :3: ، فکر کنم گفتن این موارد، تجربه خیلی خوبی برای دوستان باشه ، باید باور کنیم خیلی از خیانت ها ریشه در نوع زندگی همسران داره ،
    خدا خیرت بده که با خیانت یک مرد ، همه تقصیرات و کاسه کوزه ها رو سر مرد نمیشکنی

من اصلا و ابدا تائید نمیکنم کار اون اقایون رو و صد البته ذاتشون خرابه و یه روزی رو میکنن این شخصیت پنهانیشون رو منتها این وسط خانمهای تند خو هم تو سریعتر شدن این کارا کمک میکنن و بعد هم میگن مگه من چه کردم .. در اینگونه موارد که مرد هم زیادی مایه داره و زن هم که خب جونیهاشو کرده و زنهای ایرانی هم که پا به سن میزارن عاشق زیارت و این چیزا میشن خب پوله رو بگیر برو عشق و حالت رو بکن بزار زن دوم بشوره بسابه و ...... تو برو عشق و حال بدون امر و دستور غر غر یه مرد :4: خیلی زرنگ باشی با سیاست زنونه کاری کنی که زن دوم از حاجی فقط چیز میز نصیبش بشه و دیگر هیچ:23:

راستی یادم رفت بگم این دو مورد که من دیدم هر دو هم حاجی هستن:23: امان از دست این حاجیا.. به بابام سفارش کنم مکه نره :23:

• محسن صائب

حالا میدونین مردهای ترک چرا معمولا هوو سر خانمهاشون نمیارن چون اصلا همچین چیزی رو افتخار نمیدونن و سعی میکنن با چیزهای دیگه ای حتی کوچیک به خودشون بنازن تااینکه چیز برتر رو برای خودشون افتخار بدونن.. اگه به این چیزاس که بعضی از انواع حیوانات به همون اقایون کلی باید فخر بفروشن

تو از کجا میدونی
    مگه تو هم ترکی؟
    راستی یادم رفت بگم این دو مورد که من دیدم هر دو هم حاجی هستن امان از دست این حاجیا.. به بابام سفارش کنم مکه نره

باز مغلطه کردی :83:
    تو ایران به افرادی که موهاشون سفید میشه و میخوان با احترام صداشون بزنند
    چه مکه رفته باشه و چه نرفته باشه
    بهشون حاجی میگن
    من مطمئن هستم بابای تو رو هم حاجی صداش میکنند
    .
    میدونی یعنی چی
    یعنی مواظب باش، بابای شما هم حاجی شده :83:

• Holtek

دکتر جان
    نوشابه بدم خدمتتون :4:

قوربورن دستت فقط بدون الکل باشه :4:
    نمایش یا پنهان متنحالا که اینطور شد ، پس هر سه ... 245

• gilas

توی ایران مردها ، از همه نظر چه عوامل خارجی مثل ماهواره و اینترنت و عوامل داخلی مثل وجود تعداد زیادی از خانمهای ازاد بشدت تحریک میشوند

شرمنده اما این دیگه جوک سال بود :23: :23: :23: :23:
    این عوامل داخلی و خارجی و استکباری که تو خارج از ایران بیشتره :23: :23:

• ماهی

جالبه میگن نترس از او که های و هو دارد بترس از او که سر به تو دارد. :83:
    آقایونی که آسسه آسسه می آن توی این تاپیکو میرن ..حداکثر از یه شکلک استفاده می کنند ...خیلی مشکوکن :4:

• محسن صائب

قوربورن دستت فقط بدون الکل باشه

رضا جان
    این رودلی که تو میکنی حتما باید با الکل باشه که درست بشه :83:
    نقل قول: gilas
    این عوامل داخلی و خارجی و استکباری که تو خارج از ایران بیشتره

نه باور کن تو ایران بیشتره
    تو خارج یک مرد وقتی تحریک میشه راحت میتونه خودش رو توی مراکز خاص تخلیه کنه
    ولی توی ایران متاسفانه تحریک میشه و این مراکز خاص میشه توی جامعه
    یک نگاهی به خودتون بهنوان یک زن بکن
    اینهمه چشم چرونی های مردها واقعا عذاب اور نیست
    نقل قول: ماهی
    آقایونی که آسسه آسسه می آن توی این تاپیکو میرن ..حداکثر از یه شکلک استفاده می کنند ...خیلی مشکوکن

دقیقا
    منهم همینو میخواست بگم
    من که مثل گل پاکم
    چون خیلی سرو صدا میکنم :83:

• نخبه

تو از کجا میدونی
    مگه تو هم ترکی؟

بله من نیز ترک میباشم :52:

• نخبه

من مطمئن هستم بابای تو رو هم حاجی صداش میکنند
    .

بابای منو همه با نام فامیلی صدا میزنن.. حتی ارش :4:

• نخبه

نقل قول: ماهی
    جالبه میگن نترس از او که های و هو دارد بترس از او که سر به تو دارد. :83:
    آقایونی که آسسه آسسه می آن توی این تاپیکو میرن ..حداکثر از یه شکلک استفاده می کنند ...خیلی مشکوکن :4:

چه با یه ایکون چه با صد ایکون چند تاشون تابلوئن :23:

• ماهی

چه با یه ایکون چه با صد ایکون چند تاشون تابلوئن

:4: :4: :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: