ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ازدواج موقت و یا مجدد............
نخبه
Holtek
هر دو
The one
این بالا فامیل ندارید؟ یه جورایی که از عهد دایناسورها ژنهای وایکینگ و ترک قاطی شده باشه
نخبه
یکتا جون بیا یکم هم برای مجی تبلیغات کنیم اخه اونم ترکه ترک نمیکنه..
The one
ا ساری توصیح میدم
خب منظورم اینه که خیانت خیانته حالا روکشش هر چی میخواد باشه!! و به نظر من همونجور که دروغ یا قتل بسیار نکوهیده و غیر قابل بخششن خیانت هم همینجوره و قابل تبرئه نیستش!!
و اما یادمه یا شنیدم که تا قبل از اکتشاف داروهای تقویت جنسی در مردان کمتر می شنیدیم که مردی به عنوان مثال همسن اون آقای 60 و خورده ای ساله؛ بخواد نیاز سوپرمنی داشته باشه
The one
نه اون ترک اصل نیست مثل همین همساده های خودم ژنهاش قاطی پاطی شده
Holtek
از بالا یکم پائین تر داریم ، ببین اگه دستت می رسه آدرس بدم
نخبه
قربون دستت زودتر ازمایشگاه رو روشن کن این مجی رو بنداز توش ازمایشش کنیم .. دخترای مردم لنگن
The one
یعنی کجا قبرس؟
محسن صائب
نظری ندم بهتره
بباید قبول کنی به این راحتی هایی که شما توضیح دادی نیست ، نمیدونم چرا کسی نمیخواد قبول کنه که یک مشکل اساسی توی زندگی این مردها وجود داره و یک نیاز اساسی بر اورده نشده و کهنه وجود داره که توسط همسر این مردها رفع نشده ، اونا ادمهای ابرو مندی هستند بچه دارند ، عروس دارند، داماد دارند، هزار محدودیت اجتماعی و خانوادگی خاص دارند که اجازه بهشون نمیده به این راحتی که شما میگید بیان از همسرشون جدا بشن
اونا با اشنا شدن با اون خانم دوم گرفتار انچنان نیروی شدند که تمام وجودشون رو تسخیر کرده
اونا به راحتی یک مرد زیر 40 سال نمیتونند همه چیز رو از نو شروع کنند
اینجوری که شما میگی توی شهرهای ترک نشین خیانتی وجود نداره ؟
سوال
چه مزیتی خانمهای ترک دارند که شما اینهمه با اطمینان ازشون صحبت میکنید
ما که نفهمیدم کدومش اقای ترک هست و کدومش ترک کردن هست ؟
تو چرا این حرفها رو یکدفعه رو نمیکنی
خدا خیرت بده که با خیانت یک مرد ، همه تقصیرات و کاسه کوزه ها رو سر مرد نمیشکنی
دکتر جان
نوشابه بدم خدمتتون
هیفا جان
مشکل تو ایران از جایی دیگه هست ، توی ایران مردها ، از همه نظر چه عوامل خارجی مثل ماهواره و اینترنت و عوامل داخلی مثل وجود تعداد زیادی از خانمهای ازاد بشدت تحریک میشوند
الان خیانت یک مرد در ایران یک مزیت محسوب میشه
یکی از دوستان تعریف میکرد
توی سفری که به مکه داشتیم یک اقای خودش رو خیلی میگرفت ، من توی جمع بهش گفتم تو که اینهمه ادعا داری بگو چند تا زن گرفتی ، با تعجب گفت یکی ، گفتم من تا حالا 60 تا زن گرفتم زن از یک ساعت تا چند ساله ، بعدش تعریف میکرد این مرد و دیگر مردها به من با دیده احترام نگاه میکردند
خیلی وقتها یک نفر واقعا نیاز نداره عوامل روانی اونو نیازمند میکنه
نخبه
حالا میدونین مردهای ترک چرا معمولا هوو سر خانمهاشون نمیارن چون اصلا همچین چیزی رو افتخار نمیدونن و سعی میکنن با چیزهای دیگه ای حتی کوچیک به خودشون بنازن تااینکه چیز برتر رو برای خودشون افتخار بدونن.. اگه به این چیزاس که بعضی از انواع حیوانات به همون اقایون کلی باید فخر بفروشن
خدا خیرت بده که با خیانت یک مرد ، همه تقصیرات و کاسه کوزه ها رو سر مرد نمیشکنی
من اصلا و ابدا تائید نمیکنم کار اون اقایون رو و صد البته ذاتشون خرابه و یه روزی رو میکنن این شخصیت پنهانیشون رو منتها این وسط خانمهای تند خو هم تو سریعتر شدن این کارا کمک میکنن و بعد هم میگن مگه من چه کردم .. در اینگونه موارد که مرد هم زیادی مایه داره و زن هم که خب جونیهاشو کرده و زنهای ایرانی هم که پا به سن میزارن عاشق زیارت و این چیزا میشن خب پوله رو بگیر برو عشق و حالت رو بکن بزار زن دوم بشوره بسابه و ...... تو برو عشق و حال بدون امر و دستور غر غر یه مرد
راستی یادم رفت بگم این دو مورد که من دیدم هر دو هم حاجی هستن
محسن صائب
تو از کجا میدونی
مگه تو هم ترکی؟
باز مغلطه کردی
تو ایران به افرادی که موهاشون سفید میشه و میخوان با احترام صداشون بزنند
چه مکه رفته باشه و چه نرفته باشه
بهشون حاجی میگن
من مطمئن هستم بابای تو رو هم حاجی صداش میکنند
.
میدونی یعنی چی
یعنی مواظب باش، بابای شما هم حاجی شده
Holtek
نوشابه بدم خدمتتون
قوربورن دستت فقط بدون الکل باشه
نمایش یا پنهان متن
حالا که اینطور شد ، پس هر سه ...gilas
شرمنده اما این دیگه جوک سال بود
این عوامل داخلی و خارجی و استکباری که تو خارج از ایران بیشتره
ماهی
آقایونی که آسسه آسسه می آن توی این تاپیکو میرن ..حداکثر از یه شکلک استفاده می کنند ...خیلی مشکوکن
محسن صائب
رضا جان
این رودلی که تو میکنی حتما باید با الکل باشه که درست بشه
نه باور کن تو ایران بیشتره
تو خارج یک مرد وقتی تحریک میشه راحت میتونه خودش رو توی مراکز خاص تخلیه کنه
ولی توی ایران متاسفانه تحریک میشه و این مراکز خاص میشه توی جامعه
یک نگاهی به خودتون بهنوان یک زن بکن
اینهمه چشم چرونی های مردها واقعا عذاب اور نیست
دقیقا
منهم همینو میخواست بگم
من که مثل گل پاکم
چون خیلی سرو صدا میکنم
نخبه
مگه تو هم ترکی؟
بله من نیز ترک میباشم
نخبه
.
بابای منو همه با نام فامیلی صدا میزنن.. حتی ارش
نخبه
آقایونی که آسسه آسسه می آن توی این تاپیکو میرن ..حداکثر از یه شکلک استفاده می کنند ...خیلی مشکوکن
چه با یه ایکون چه با صد ایکون چند تاشون تابلوئن
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→