₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج موقت و یا مجدد............

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ازدواج موقت و یا مجدد............

2020 بازدید، 100 پست، نویسنده: محسن صائب

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه

وای خدا دغدغه اقا محسن کلا شده ازدواج موقت و دائم فکر کنم چیز دیگه ای اصلا دورو برتون اتفاقا نمی افته همش در مورد این چیزا بحث میکنین .. حالا هر چقدرم این مسائل تو جامعه ما زیاد باشه پرداختن زیادی به این موضوع کدوم مشکل رو تا حالا حل کرده جز اینکه کم کم دارین اینو جا میندازین تو سایت که ازدواج موقت با بهانه هایی که حاجیان با خدای شما میارن داره کم کم تو چشم بچه های سایت یه رفتار عادی میشه .. به نظر من پسندیده نیست اینقدر در مورد این موضوع بحث کنین .. هر کسی به اندازه خودش میدونه و هر کسی هم با دیدگاه خودش زندگی میکنه فکر نکنم این تاپیک به کسی کمک کنه تا شوهرش رو سفت بچسبه و یا کسی مواظب زنش باشه یه وقت خیانت نکنه.. ببخشید اینو میگما ولی حس میکنم شما دارید تبلیغ میکنید که صیغه امریست مورد قبول اسلام و اقایون هر کی هم تا حالا بلد نبود به این بهانه ها میتونه زودتر انجام بده که با مخ تشریف ببره تو بهشت

من هم موافقم :6:

در ضمن دادش محسن فکر کنم نمایش پنهان پست من نخوندی :100:

• بچه مثبت

خوشم میاد وقتی میبینم عده ای صرفاً احساسی صحبت نمیکنن و به قضیه واقع بینانه نگاه میکنن :46:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    پایان هر گونه بحث و مذاکره

اها واقعا :100:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: محسن صائب
    یک سوال
    الان زندگی و رابطه مرد با زن اول چطوری هست ، منظورم تنش های بوجود امده در چه حدی هست

:23: ای بابا من اونو پاک کردم یه چی دیگه نوشتم شما رو هوا زدیش.. نمیخاستم منم مبلغ باشم واسه همین پاک کردم .. چون من نظرات خودمو دارم و به شیوه خودم زندگی میکنم و حواسم به زندگیم هست بقیه هم اگر بلدن خب مواظب باشن بلد نیستن خب زین پس هم یاد نخاهند گرفت
    با اینکه کلا مخالف تاپیکهای اینجوری شما هستم فقط اینو میگم که اون خانوم یه مدت قهر کرد و بعد همین چند روز پیش برگشت سر خونه و زندگیش
    خب اونم نظرات خودشو داره و شاید به طریقی دیگر حال شوهر رو بگیره.. :86: با اینکه خود من قبول دارم که تو این رابطه زنه بیشتر مقصره ولی خب چه کنه اونم این مدلی تربیت شده

دیگر در این بحثها شرکت نخاهم کرد ...................................... :52:

• محسن صائب

[quote=نخبه]وای خدا دغدغه اقا محسن کلا شده ازدواج موقت و دائم فکر کنم چیز دیگه ای اصلا دورو برتون اتفاقا نمی افته همش در مورد این چیزا بحث میکنین .. حالا هر چقدرم این مسائل تو جامعه ما زیاد باشه پرداختن زیادی به این موضوع کدوم مشکل رو تا[/quote]
    متاسفانه اینکه من میگم ازدواج موقت خاطر اینکه دوست ندارم زیادی روی رابطه نا مشروع پا فشاری کنم وگرنه درصد بالایی از این نوع روابط خیلی ازاد و راحت هست
    و اما اینکه چرا عنوان میکنم
    من تقریبا سه ماه هست که غیر از چند تاپیک عرفانی که در ماه رمضان گذاشتم تاپیکی نداشتم
    نمیدونم چرا میگید زیادی
    باقی دوستان در این زمینه خیلی کار میکنند به حساب من ننویسید :4:
    ولی
    دوستان
    این مشکل امروزه به مشکلی عمده و خانمان سوز تبدیل شده ، هر چه زن و مرد از این دست مطالب مطلع شوند ، ضرر نکردند ، [quote=maryamlondon1]در ضمن دادش محسن فکر کنم نمایش پنهان پست من نخواندی[/quote]
    چرا خوندم و خیلی هم عالی توضیح داده بود
    ببین مریم جان
    تکلیف اون مرد هرزه مشخص هست
    ولی وقتی یک حاجی با چهره ای موجه با داشتن عروس و داماد و کلی خانواده به این وادی میفته باور کن موج بزرگی رو درست میکنه و تبعات منفی که از این عمل درست میشه بسیار وسیع و دامنه دار هست
    صحبت امروز من در مورد این دسته از ادمها بود[quote=بچه مثبت]خوشم میاد وقتی میبینم عده ای صرفاً احساسی صحبت نمیکنن و به قضیه واقع بینانه نگاه میکنن[/quote]
    و متاسفانه همین ادمهای احساسی هستند که بیشترین مشکلات رو برای خودشون درست میکنند، چون واقعیات جامعه چیزی فراتر احساسات هست [quote=maryamlondon1]ها واقعا[/quote]
    دست شما درد نکنه
    شما چرا؟:7:

• gilas

نقل قول: محسن صائب
    قرار نیست روز کسی خراب بشه ، هر کسی میتونه عقیده خودش رو داشته باشه و محترم هست ، من با شروع این بحثها میخوام پنجره ای تا حدود ی جدید رو بروی شما جوونها باز کنم ،

قرار نیست روز کسی خراب بشه ، هر کسی میتونه عقیده خودش رو داشته باشه و محترم هست ، من با شروع این بحثها میخوام پنجره ای تا حدود ی جدید رو بروی شما جوونها باز کنم ،

این واقعیت جاری امروزه جامعه هست ،
    حالا کسی میتونه قبول کنه یا نکنه

با اینکه گفته بودم بحث نمیکنم اما استثنا
    اولا بحث درباه چیزی که ته نداره به جز اعصاب خوردی هیچی نداره
    بعدم اینجور که شما دارین میگین ( با عرض معذت از کل سایت ) همه جامعه یا زن دوم دارن یا زنا دنبال این هستن که برن صیغه بشن
    شاید تو جامعه وجود داشته باشه ولی این غول بی شاخ و دمی که شما ازش دارین درست میکنید نیست
    نمیدونم شاید شما تو یه جای هستین که فقط این افراد اطرافتون هستن که زن و مرد مشکل دارن دنبال این هستن که نیازشون رو جای خارج ار خونه تامین کنن
    واقیعت جاری جامعه خیلی مهمتر از این حرفا است که بخوام وقتمو بزارم سر اینکه بگم کار یه حاجی بازاری که بعد عمری تازه یاد چل چلیش افتاده و داره با کلاه شرعی کثافت کارشو توجیح میکنه درسته یا نه
    اگه این برای شما این واقعیت جامعه است و اهمیت داره به من مربوط نیست و دیگه هم بیشتر از این وقت براش نمیزارم که کمک کنم یه چیز شخصی رو که به وجدان و اعتقاد هر کس ربط داره رو زیرو کنم تازشم هر کس به شیوه خودش مشکلاتشو حل میکنه قرار نیست برای همه یه نسخه پیچیده بشه

میخواستم اینو عنوان کنم که واقع قضیه، زن اول یک مرد با ورود یک زن دیگه به زندگی شوهرش مورد ظلم زیادی واقع میشه ، و میخواستم گوشزد کنم که خانم دوم خواسته یا نا خواسته مرتکب خطایی فاحش میشود
    ولی قبول کن جامعه امروزی مسیری دیگر رو طی میکنه
    گیلاسی
    چرا فکر میکنی کسی که یک مطلبی رو عنوان میکنه خودش طرفدار او موضوع هست

نمیدونم والا معمولا این طور بوده که تاپیکی زده میشه یا دغدغه شخصی یکی هستش یا مورد تاییدش اگرم براش سوالا آخرش یه آشاره میکنه که نظر من این نسیت
    ماشلا شما تو هیچ کدوم از تاپیکاتون رد نکردین موضوع تاپیک رو بعدم این شکلکا که استفاده میکنید خودش مهر تایید و رد به گفته ها میزنه

• Life Dream

خوب همه نظر منو در مورد صيغه ميدونن، پس چيزي نميگم و فقط پست بچه ها رو ميخونم 269
    ولي يه آفرين بهت ميگم كه لج خانمهاي سايت رو دراوردي، حالا براي ما دادگاه تشكيل ميدن!! :23:

• gilas

نقل قول: Life Dream
    ولي يه آفرين بهت ميگم كه لج خانمهاي سايت رو دراوردي، حالا براي ما دادگاه تشكيل ميدن!!

عمو یوفوی بدجنس 804 ایشالا دماغ یوفو بزرگه بمونه لای در :45:

• maryamlondon1

همه جامعه یا زن دوم دارن یا زنا دنبال این هستن که برن صیغه بشن
    شاید تو جامعه وجود داشته باشه ولی این غول بی شاخ و دمی که شما ازش دارین درست میکنید نیست

واقعا هم اینطوره دادش محسن کوتاه بیا خیلی بزرگش کردی :4: وگرنه شما را به حکم ظرف شستن وغذا پختن به مدت یک ماه برا خانمت واون زن صیغه ای که قراره بگیری محکوم کنیم :92:

• Life Dream

عمو یوفوی بدجنس ایشالا دماغ یوفو بزرگه بمونه لای در

اي تو هم همش گير داداي يه مماخ يوفو بزرگه! مماخش از بس باد كرده داره ميتركه! :23:

• نخبه

متاسفانه اینکه من میگم ازدواج موقت خاطر اینکه دوست ندارم زیادی روی رابطه نا مشروع پا فشاری کنم وگرنه درصد بالایی از این نوع روابط خیلی ازاد و راحت هست
    و اما اینکه چرا عنوان میکنم
    من تقریبا سه ماه هست که غیر از چند تاپیک عرفانی که در ماه رمضان گذاشتم تاپیکی نداشتم
    نمیدونم چرا میگید زیادی
    باقی دوستان در این زمینه خیلی کار میکنند به حساب من ننویسید :4:
    ولی
    دوستان
    این مشکل امروزه به مشکلی عمده و خانمان سوز تبدیل شده ، هر چه زن و مرد از این دست مطالب مطلع شوند ، ضرر نکردند

ببینین اقای صائب هم بنده و هم بقیه اینو قبول داریم که جامعه ما پر شده از این جور مسائل ولی قرار نیست شما اینقدر اینو تو سایت عنوان کنین که برای همه ما عادی بشه که اینجور مسائل وجود داره و باید بهش تن داد چون هست.. نخیر من اینو نمیخام عادی کنم توی زندگیم.. میدونین یاد چی میافتم با این تاپیکهای شما
    یاد دورانی از جوانی که خب اهل دوست و پسر داشتن و این حرفا نبودیم ولی خیلیا تو جامعه این کارو میکردن و دوستان ما هم بیشترشون دوست پسر داشتن اونقدر دیدیدم و دیدیم و شنیدیم و شنیدیم تا کم کم برامون عادی شد که بابا مسئله ای نیست که همه دوست پسر دارن.. که خب بعضیا به مشکل بر خوردن در زمینه دوستی و رفیق شدن با پسرا بعضیا هم که زرنگ بودن نصف و نیمه از دوست پسر داشتن اسیب دیدن حالا هر کی یه جور.. و اسیب هم ندیده باشی کلی مسائل دیگه هست که خب تو زندگی تاثیر داره
    حالا این رفتار شما و عادی سازی کردنتون در مورد امر ازدواج موقت تو سایت داره قبح این مسئله رو از بین میبره دارید با این افکار و توجیهات خوب یا بد اینو جا میندازید که یه رفتار عادیه کسی هم اگر این کارو کرد به این دلیل یا به اون دلیل بوده حالا چه اشکالی داره مگه..
    از نظر من هر کسی خودش بهتر میدونه چه جوری با این مسئله کنار بیاد و تا وقتی برای کسی خدائی نکرده اتفاق نیفته نمیتونه بگه چه جور برخوردی خواهد داشت.. من میگم نه تهدید و نه زور و نه رشوه دادن نمیتونه زن یا مرد رو کنار هم نگه داره و پایبند کنه .. تنها چیزی که یک زن و مرد رو بهم پیوند میده محبت قلبیه که به زبان و به عمل انجام داده بشه و اگر قلبا باشه به دل طرف مقابل هم میشینه و اینجوری هر گز حاضر نمیشن زحمات همسر اول رو بی قدر و ارزش جلوه بدن

حرف بسیاره ولی کو گوش شنوا.. همه همچنان راه خودشون رو میرن .... ساعتها بشین یکی رو نصیحت کن وقتی رفتارش بلد نیست خب نمیتونه عوض بشه .. و تنها چیزی که از دست رفته وقت و انرژی شماست

• gilas

اي تو هم همش گير داداي يه مماخ يوفو بزرگه! مماخش از بس باد كرده داره ميتركه!

خوب باید بزرگه رو تنبیه کرد که کوچکترا بترسن دیگه :10:
    ایشالا کنده بشه بعد بریم سراغ گوشاش :4:

• محسن صائب

واقیعت جاری جامعه خیلی مهمتر از این حرفا است که بخوام وقتمو بزارم سر اینکه بگم کار یه حاجی بازاری که بعد عمری تازه یاد چل چلیش افتاده و داره با کلاه شرعی کثافت کارشو توجیح میکنه درسته یا نه
    اگه این برای شما این واقعیت جامعه است و اهمیت داره به من مربوط نیست و دیگه هم بیشتر از این وقت براش نمیزارم که کمک کنم یه چیز شخصی رو که به وجدان و اعتقاد هر کس ربط داره رو زیرو کنم تازشم هر کس به شیوه خودش مشکلاتشو حل میکنه قرار نیست برای همه یه نسخه پیچیده بشه

گیلاس جان
    اصلا قرار نیست نسخه ای پیچیده بشه
    قرار هم نیست چیزی درست بشه و یا عوض بشه
    قرار هم نیست اعصابی خورد بشه یا یکی از شما عزیزان ناراحت بشید ،

این بحثی هست مثل هزاران بحث دیگه که در این سایت و کل جامعه جریان داره هر کسی میتونه بر اساس سلیقه اش شرکت کنه و یانه اون بیهوده بودنه
    البته برای من اهمیت داره :3: چون خیلی موارد برام روشن میشه

گیلاس جان
    اخه خدا خیرت بده
    من یک جریان رو نوشتم
    اخرش هم دوتا سوال کردم
    مثل بعضی از دوستان تو هم میتونستی بگی مثلا 20 درصد خانم و 80 درصد اقا
    چه اجباری هست
    حوصله نداری اینهمه توضیح بدی و بحث کنی

نمیدونم شاید شما تو یه جای هستین که فقط این افراد اطرافتون هستن که زن و مرد مشکل دارن دنبال این هستن که نیازشون رو جای خارج ار خونه تامین کنن

لازم نیست جای خاصی ادم باشه چون یخورده سن و سالم بالا تر هست و با ادمهای زیادی رابطه کاری دارم اونا هم لطف میکنند بعضی وقتها منو در جریان بعضی موارد قرار میدن
    .
    گیلاس جان
    ببخش اگه نوشته هام وشکلک هام تو رو ناراحت کرده
    .
    من کاملا مخالف ازدواج مجدد یک مرد تحت هر عنوانی چه دائمی و چه موقت و چه حتی دوستی منجر به رابطه جنسی هستم و اونو بدترین بی انصافی میدنم

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    وگرنه شما را به حکم ظرف شستن وغذا پختن به مدت یک ماه برا خانمت واون زن صیغه ای که قراره بگیری محکوم کنیم

:23: منم فکر کنم حاجی داره راه واسه خودش باز میکنه میخاد ببینه خانومش میکشتش یا نه :23:

• محسن صائب

تا میان جواب گیلاسی رو بدم چند حمله دیگه صورت گرفته :4:
    ولي يه آفرين بهت ميگم كه لج خانمهاي سايت رو دراوردي، حالا براي ما دادگاه تشكيل ميدن!!

مازیار جان
    خدا میدونه من کاملا مخالف ازدواج موقت هستم
    بعنوان شیعه قبولش دارم ولی در شرایط فعلی جامعه اجرای اونو خیلی بد میدونم حالا توسط هر کسی که میخواد باشه چه زن و چه مرد
    اصلا هم قصد یا جرات اینکه بخوام با خانمهای :46: :46: :46: در بیفتم ندارم
    مخلص همشون هم هستم
    نمایش یا پنهان متن مسلمون عوض اینکه اتیش رو خاموش کنی بنزین روش میریزی :4:

نقل قول: نخبه
    حالا این رفتار شما و عادی سازی کردنتون در مورد امر ازدواج موقت تو سایت داره قبح این مسئله رو از بین میبره دارید با این افکار و توجیهات خوب یا بد اینو جا میندازید که یه رفتار عادیه کسی هم اگر این کارو کرد به این دلیل یا به اون دلیل بوده حالا چه اشکالی داره مگه..

نخبه جان
    با این که خیلی خوب و عالی حرف منو فهمیدی و در پیست های قبلی عالی توضیح دادی
    ولی اینکه بخوای بگی گفتن من باعث میشه قبح این کار از بین بره اصلا درست نیست ، چون درصد بالایی از دوستان اینجا هنوز جوون هستند و هنوز در این وادی ها نیست اونا حداکثر دنبال یک دوستی ساده هستند
    این مسایل رو باید بدونید چون خطرات زیادی برای مردی که مدتی از ازدواجش گذشته وجود داره
    حالا این مرد میتونه
    برادر شما و یا پدر شما و یا...............
    خیلی از مادران ما هنوز اشنا به دوران جدید نیستند و یکباره با این مشکل بزرگ و عظیم روبرو میشن
    نمیدونم متوجه منظورم هستید یا نه
    وگرنه شما را به حکم ظرف شستن وغذا پختن به مدت یک ماه برا خانمت واون زن صیغه ای که قراره بگیری محکوم کنیم

:83: :83:
    این که حکم ضعیفی هست
    اینجوری باشه من حاضرم کلی ظرف بشورم :83:
    نمایش یا پنهان متنشما هم بگو مریم جان :2:

• maryamlondon1

من کاملا مخالف ازدواج مجدد یک مرد تحت هر عنوانی چه دائمی و چه موقت و چه حتی دوستی منجر به رابطه جنسی هستم و اونو بدترین بی انصافی میدنم

افرین دادش محسن :78: خوشم امد واقعا هم بی انصافیه چرا خداوندهمنطور به مرد حق 4 تا را داده زن از این حق محروم کرده؟؟ای کاش خداوند تبعیض قائل نمی شد واین حق هم به زن میداد اونوقت چه میشد ؟؟؟ انا لاله وانا الیه زاجعون استغفرالله ربی واتوب الیه دارم به دستورات خداوند شرک میکنم..

• gilas

اصلا قرار نیست نسخه ای پیچیده بشه
    قرار هم نیست چیزی درست بشه و یا عوض بشه
    قرار هم نیست اعصابی خورد بشه یا یکی از شما عزیزان ناراحت بشید ،

دقیقا روند تاپیکای شما همینه عادی کردن یه موضوع و ااینکه بگین این موضوعی که هست دیگه کنار بیاید باهاش
    خوشبختانه نه تو خونوادم و فامیلم از این مشکلات هست نه آدمای اطرافم که بخوام اعصابم خورد بشه اگرهم کسی خدای ناکرده همچین مشکلی داشته باشه و بهم مراجعه کنه بهت آدرس یه مشاور رو میدم

این بحثی هست مثل هزاران بحث دیگه که در این سایت و کل جامعه جریان داره هر کسی میتونه بر اساس سلیقه اش شرکت کنه و یانه اون بیهوده بودنه

درسته که خیلی مسائل تو جامعه هست و تو سایت هم بحث میشه اما بعضی بحثا باعث میشه قبح ( نمیدونم درست نوشتم یا نه :9: ) ریخته بشه و تکرارش و انجام برای کسی شرم آور نباشه اینم از اون بحث است

اخه خدا خیرت بده
    من یک جریان رو نوشتم
    اخرش هم دوتا سوال کردم

بله شما یه جریان رو نوشتین و توش توهین و نظرات شخصیتون رو هم بکار بردین
    این سوالاتون هم تو همه تاپیکاتون هست حالا یه بار یه حاجی بازاریه یه بار یه خانم مطلقه

مثل بعضی از دوستان تو هم میتونستی بگی مثلا 20 درصد خانم و 80 درصد اقا
    چه اجباری هست
    حوصله نداری اینهمه توضیح بدی و بحث کنی

باشه از دفعه بعد عدد میگم بهتون :3:
    من تعارف با کسی ندارم حوصله نداشته باشم مینویسم مثل همیشه که این کارو کردم

لازم نیست جای خاصی ادم باشه چون یخورده سن و سالم بالا تر هست و با ادمهای زیادی رابطه کاری دارم اونا هم لطف میکنند بعضی وقتها منو در جریان بعضی موارد قرار میدن

والا از شما سن بالاتر هم دیدیم که به قولی امین و بزرگ یه جمع بودن اما این همه معضل جامعه رو یه جا ندیدن
    ما هم کم مورد طلف دوستان نیستیم اما شرایط طرف و میسنجیم و اگه اگه بتونیم راهنمایی میکنیم نه اینکه یه مشکل و به کل جامعه ربطش بدیم و عمومیت بهش بدیم

گیلاس جان
    ببخش اگه نوشته هام وشکلک هام تو رو ناراحت کرده

شرمنده من نسبتی با شما دارم که بخوام از این حرفای شما ناراحت بشم فکر کنم خانمتون باید اینارو بخونه و از ایشون عذر خواهی کنی
    من برای جامعه زنا ناراحت شدم که دلشون برای مردای میسوزه که اینجوری بهش نگاه میکنه
    وگرنه من که از گل نازک تر نشیدم و نخواهم شنید و همیچین اجازه ای نمیدم پس برای خودم ناراحت نیستم برای خانمای سایت هم ناراحت نیستم چون با شناختی که ازشون پیدا کردم اونا هم همچین اجازه توهینی رو رو نمیدن
    این جامعه زنا است که با این نگاه های داره آزار میبینه

امیدوارم به حرفتون قلبا ایمان داشته باشید نه اینکه فقط زبونی باشه .................

• نخبه

ولی اینکه بخوای بگی گفتن من باعث میشه قبح این کار از بین بره اصلا درست نیست ، چون درصد بالایی از دوستان اینجا هنوز جوون هستند و هنوز در این وادی ها نیست اونا حداکثر دنبال یک دوستی ساده هستند
    این مسایل رو باید بدونید چون خطرات زیادی برای مردی که مدتی از ازدواجش گذشته وجود داره
    حالا این مرد میتونه
    برادر شما و یا پدر شما و یا...............
    خیلی از مادران ما هنوز اشنا به دوران جدید نیستند و یکباره با این مشکل بزرگ و عظیم روبرو میشن
    نمیدونم متوجه منظورم هستید یا نه

خوبه خودتون میگین درصد بالای از بچه ها جوون هستن خب منم همینو میگم اونقدر شما و یه عده موافقتون در این مورد بحث و گفتگو کردین که یواش یواش برای بقیه عادی میشه که همچین رفتاری چون هست باید بدون چون و چرا پذیرفت بارها گفتم هر کی میپذیره خب بره انجام بده منتها رفتار زشتش رو به بقیه یاد نده
    بحث من اینه که همه ما میدونیم که همچین مشکلاتی هست و گویا در جاهای مذهبی کلا زشت که نیست ثوابم داره

شاید بشه برادر و جوانهای فامیل رو راهنمائی کرد البته از قبل نه اینکه وقتی مشکل به وجود اومد.. (علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد) ولی فکر نکنم هیچ پدر و مادری الان بشینن بچه هاشون اموزش شوهر داری و زن داری بهشون بدن معمولا همه خودشون رو دارای دانش میدونن و فکر میکنن با بهانه های مختلف تبرئه هستن

بزارید ملت کارشون رو بکنن قبلا هم گفتم خلایق هر چه لایق .. مرد و زن هم فرقی نداره............ هر کسی برای خودش و خانواده ای که یه عمر کنارشون بوده ارزش قائل نشد همون بهتر که بره.........

یه عده خودشون دوست ندارن که رفتارشون تغییر کنه هزار بارم بگو این بده اون خوب کو گوش شنوا بازم کار خودشون رو میکنن

• Life Dream

خوب باید بزرگه رو تنبیه کرد که کوچکترا بترسن دیگه
    ایشالا کنده بشه بعد بریم سراغ گوشاش

:23:
    مسلمون عوض اینکه اتیش رو خاموش کنی بنزین روش میریزی

آخه اينا اومدن منو در رديف اول متهمين مربوط به پرونده داداش محمود قرار دادن! :23:
    واین حق هم به زن میداد اونوقت چه میشد ؟؟؟ انا لاله وانا الیه زاجعون استغفرالله ربی واتوب الیه دارم از دستورات خداوند شرک میکنم..

اونوقن بچه هي ميومد ميگفت سلام باباييها، امروز برام چي خريديد باياييها، راستي مامان بهم گفت برو به باباهات بگو ببرتت پارك :4:
    زنه هم ميومد ميگفت خيلي دوستتون دارم عشقهاي من، بياييد امشب هر پنجتايي بريم سينما :23:

• هاچو هاچو

خیلی دوست داشتم همه نظرات رو بخونم ولی :99:
    ممنون محسن جان :3: خیلی دوست داشتم تو بحث شرکت کنم ولی خاطره خوبی از دفعه پیش که تو این بحث شرکت کردم ندارم :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: