ولی تورو خدا ته قضیه مثل چهار تا خواهر و بردار همدیگه رو حلال کنیم و فردا صبح با نگاه مثبت javascript:insertext(':', '', 'short')و دیده ای با محبت و احترام همین جوری که هستیم به هم نگاه کنیم ممنون
از طرف خودم حلالت کردم ..امیدوارم خانمت این تاپیک ندیده .وگه نه تا قیامت شمارا حلال نمیکنه چون که میدونه چه نقشه ای در سر داری
نقل قول: Life Dream
اونوقن بچه هي ميومد ميگفت سلام باباييها، امروز برام چي خريديد باياييها، راستي مامان بهم گفت برو به باباهات بگو ببرتت پارك زنه هم ميومد ميگفت خيلي دوستتون دارم عشقهاي من، بياييد امشب هر پنجتايي بريم سينما
طرز تفکر من فقط به خودم و خودش مربوط میشه انسان بودن امروزه زیاد آسان نیست امیدوارم بتونم انسان بمونم
نقل قول: The one
دلم برای امین میسوزه هر کاری می کنه روزنامه میشه با کلی خبر مهم
از هم دردی و دلسوزی شما سپاسگزارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر منم بیشتر مردای ایرانی با اینکه فکر میکنن معدن طلا دارن سخت در اشتباهن چون مردای ایرانی هم ایجاد رابطه دلخواه همسرشون رو بلد نیستن و خیلی از زنها هم از رابطه جنسی با همسرانشون راضی نیستن ولی خب طبق معمول زن ایرانی و تحمل و سوختن و ساختن و دم نزدن که مبادا کلی انگ بهشون بچسبونن منتها اقایون که از رابطه ناراضی باشن اجازه هر کار زشتی رو به خودشون میدن.. همه این چیزا که توی ایران هست ناعادلانه هست واسه همینه که زنهای ما اینقدر از اسم صیغه و زن دوم و این حرفا متنفرن و همچنین از مرد نمک نشناس
تا حدود زیادی با حرفهات موافق هستم ولی اینکه بگی مردها فقط خیانت میکنند باید عرض کنم امار خیانت خانمهای متاهل اینروزها مسیری صعودی با شیبی که در بعضی شهرهای ملایم هم نیست داره بالا میره
نقل قول: The one
یکی به خاطر اینکه مترادف کلمه ی خیانت رو بسیار خوب معنی کرده بودید دو م به خاطر تبلیغ بسیار زیرکانه ی ویاگرا!
من که سر در نیاوردم چی گفتید
نقل قول: بچه مثبت
به موضوع علاقه مند نشدم. طرز تفکر دوستان برام جالب بوده!
چی بگم من هم با این حرف کاملا موافق هستم
نقل قول: maryamlondon1
از طرف خودم حلالت کردم ..امیدوارم خانمت این تاپیک ندیده .وگه نه تا قیامت شمارا حلال نمیکنه چون که میدونه چه نقشه ای در سر داری
اون بیچاره میدونه کلاه ما پشمی نداره ، مریم جان خوشبحالت ایران نیستی و نمیبینی که زندگی ها در ایران به چه سوی داره میره ، فقط بهت بگم امار طلاق وقتی در شمال تهران بشه از هر دو ازدواج یکیش طلاق و در مشهد هم از هر 6 ازدواج یکیش طلاق و بدتر از اون بالای 60 درصدش هم اولین و مهمترین عاملش مشکلات جنسی باشه بایستی بفکر فرو رفت ، که خطر خیلی به ما و زندگیمون نزدیک شده بعضی از دوستان فکر کردن من سنگ خودم رو به سینه میزنم من قصدم از این نوع تاپیک ها نه شکستن قبح کار بلکه صرفا هشداری به زنها و مردها از این بابت بود که باید مواظب بود حتی زندگی پیرمردهای ما هم در معرض خطر هست
ولی اینکه بگی مردها فقط خیانت میکنند باید عرض کنم امار خیانت خانمهای متاهل اینروزها مسیری صعودی با شیبی که در بعضی شهرهای ملایم هم نیست داره بالا میره
من هر جا چیزی نوشتم منظورم هر دو طرف هستن.. وقتی هم نوشتم زنها از رابطه جنسی ناراضی هستن منظورم این بود پس به زنها هم باید حق بدید که خیانت کنن.. چرا کسی خیانت یه زن رو قبول نداره ولی بهانه های اقایون مورد قبوله.. بحث من اینه که جامعه ما و افکار مردمش عدالتی توش نیست.. حتی اگر به قول یه عده این رفتار برای زن عواقب خوبی نداره، به کسی چه؟ قانون این اجازه رو میداد و حق انتخاب رو میذاشت به عهده خود زنها دیگه به خودشون مربوط بود که دلشون میخاد چند بار رابطه داشته باشند و با چه کسانی . مریض میشدند و نمیشدند به خودشون مربوط بود . دقیقا عین حقی که به مردا داده شده
شوهر نداشتن خیلی بهتر از داشتن شوهری هست که مدام به موضوع نفر سوم فکر می کنه و دنبال مجوز و توجیه برای این تفکراتشه.به عنوان یه زن خیلی تلخه که مردی کنار آدم باشه و به زور آدمو تحمل کنه و به قولی جرات نکنه یا نتونه مصمم شه که با زن دیگه ای شروع کنه. ما همه می گیم غربیها بی عاطفه اند.چرا؟ چون مثلا طرف به راحتی می آد می گه من دیگه با تو احساس خوشحالی نمی کنم و میره از زندگی طرف مقابل بیرون.این نه تنها بی عاطفگی نیست که عین صداقته.هر چند تلخه ولی بهتر از اینه که کنارت باشه ولی افکارش جای دیگه ای باشه.
نقل قول: دیااکو
وا. یعنی از هر 100 تا 3 تفنگدار موجوده و 97 تا خلع سلاح شده، اگه اینجوریه که اون 3 تفگدار تفنگاشون در حکم معدن طلاست، شما توجه کنید که در خوشبینانه ترین حالت تعداد زنا با مردا برابره و ما تو ایران 35000000 مرد داریم. که به قول ماهی خانوم 97% فاقد خصوصیات جنسی نر و 3% باقیمانده شدیدأ نرن. پس یعنی ما تو ایران 1050000 نفر مرد داریم که می تونند رابطه جنسی برفرار کنند. از اون ور 35000000 متقاضی ماده برای کالای این 1050000 نفر نر وجود داره یعنی تقریبأ هر 35 زن یه مرد و این یعنی طلا چون بازار رو عرضه و تقاضا شکل می ده و برای این کالا متقاضی فراوانه پس ای تفنگداران خود رو ارزان عرضه نکنید که در حکم طلایید
چه محاسباتی هی می خوام هیچ چی نگم هی نمیشه راستش آقایونی که یه خانوم پا به سن گذاشته براشون غیر قابل تحمل میشه یه دلیلش این فیلما و عکسایی هست که می بینند.اونها در نظر نمی گیرند که این خانومی که توی این فیلم این طور عمل می کنه می خواد پولشو بگیره و تا حدود زیادی فیلم در می آره..همونطور که جنس مرد هم تا حدود زیادی به طور اغراق شده نقشش رو ایفا می کنه.یکی نیست بهشون بگه تو که از زنت همچین توقعی داره خودتم میتونی دوام بیاری
اومدم ببينم دعوا به كجا رسيده! من كه در گذشته سعي و تلاشمو براي قبيح جلوه دادن اين موضوع كردم، الان ديگه راه رو براي جوونا ازاد ميزارم خودي نشون بدن، والا ما ديگه خسته شديم ، خدا رو شكر كه ما اين كار رو كفر و گناه كبيره و به كل نابخشودني ميدونيم و اصلاً به اين جور موضوعات فكر هم نميكينيم! دلايل رو هم قبلاً گفتم، پس ما رو معاف كنيد
به چند دلیل 1- گاهی نوشته هام طولانیه میزارم تو نمایش پنهان که یهو بازدید کننده ها کپ نکنن و هر کی دوست داشت و حوصله داشت بخونه 2- بعضی مطالبی که مینویسم شاید مورد پسند یه عده نباشه یا جمله ای توش باشه که فقط بخام عده خاصی بخونن که خودم میدونم کیا هستن
3- بعضی وقتا هم دوست دارم اذیتتون کنم که فکر کنین مثلا من چی نوشتم تو اون نمایش پنهان
3- بعضی وقتا هم دوست دارم اذیتتون کنم که فکر کنین مثلا من چی نوشتم تو اون نمایش پنهان
فكر كنم اين دليل اصلي باشه! من كه همش گول ميخورم و ميام ميخونم!! آخه از گذشته گفتن محدوديت كنجكاوي مياره، خوب اينم يه جور محدوديت هست براي مخفي سازي نوشته ها!
وای اینجا چه خبره ؟ چه کشمکشی !!! فکر کنم این بحث تا ابد هم ادامه پیدا کنه تمومی نداشته باشه . خیلی وقتها بی خیال بودن همه چیز و حل میکنه . آقایونی که میخوان ازدواج مجدد داشته باشن به هر قیمتی این کارو انجام میدن . به هرقیمتی . پس بحث و مجادله فقط خستمون میکنه . هرکی میخواد دوباره زن بگیره خب بگیره . کی جلوش و گرفته . به نظر من بحث بیخود هست . 3 سال زندگی متأهلی بهم نشون داده که نمیشه کسی و تحت نظر گرفت . اگه زن یا مرد بخوان خیانت کنن هرجوری که شده خیانت میکنن . پس حرص خوردن بیخود هست . هر کسی حق داره خوشبخت باشه و اونجوریکه میخواد زندگی کنه . قرار نیست همه خیانت نکنن یا اینکه همه خیانت بکنن . به نظر من طرفین از همدیگه خسته شدن نباید فکر خیانت بیفتن باید خودشون و درمان کنن و مشکلاتشون و حل کنن . به نظر من اگه یه مرد اینقدر جرئت و جسارت و مردانگی داشته باشه که بتونه رودرروی همسرش وایسه و بهش بگه من دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم و میخوام دوباره ازدواج کنم و حق و حقوقت و بطور کامل پرداخت میکنم میتونه دوباره ازدواج کنه . در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه . چه معنی داره دوزنه یا چند زنه بشه . اگه واقعاً خسته شده ولش کنه . همین . خدائیش تو شهرهای ترک نشین این خانمها هستن که از آقایون خسته میشن . و این آقایون هستن که تا آخر عمر دنبال خانمها هستن و مواظبن تا خانمهاشون و از دست ندن . خانمهای محترم سایت اگه میخواین کمتر خیانت ببینید با مردهای ترک ازدواج کنید. نمیخواستم دراین مورد بحث کنم ولی انگار نمیشه ... خدا نگذره از این مردای هوسباز . همه ی کارام موند .
خانمهای محترم سایت اگه میخواین کمتر خیانت ببینید با مردهای ترک ازدواج کنید
من ترک نیستم ولی ترک هارو دوست دارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
یعنی چه؟ یعنی اگه مرد ترک باشه زنش رو ترک نمی کنه؟ به نظر من ترک بودن با ترک نکردن هیچ ارتباطی نداره و چه بسا بسیاری از مردان ترک، ترک زن نموده اند، اصلأ به نظر من ارتباط مرد ترک با ترک نکردن زن ترک یا هر زن دیگه ای مثل ارتباط ترک دیوار با ترک موتوره، همون طوری که ترک دیوار با ترک موتور هیچ ارتباطی نداره مرد ترک هم با ترک نکردن زن ارتباطی نداره، اینا به قومیت ربطی نداره که بگیم چون مثلأ کرده ترک نمی کنه، کردم ممکنه ترک بکنه، همون طوری که ترکم ترک می کنه.
راست میگه.. من تا حالا دو نفر رو دیدم که زن دوم گرفتن که یکیش از اقوام دامادمون هست و یکی دیگه هم از اقوام ارش که همین چند هفته پیش اینکارو کرد .. که هر دوشون هم سر لجبازی با زنهاشون این کارو کردن.. انصافا هم توی هر دو موردی که من دیدم زنهاشون بیشتر مقصر بودن که باعث شدن شوهراشون همچین کاری بکنن
maryamlondon1
ممنون
اونوقن بچه هي ميومد ميگفت سلام باباييها، امروز برام چي خريديد باياييها، راستي مامان بهم گفت برو به باباهات بگو ببرتت پارك
زنه هم ميومد ميگفت خيلي دوستتون دارم عشقهاي من، بياييد امشب هر پنجتايي بريم سينما
بی مزه خنده دار نبود
نمایش یا پنهان متن
نخبه
گفتم نکنه از ارزو خسته شدی میخای یکی دیگه بگیری
طرز تفکر تو چیه؟ هان؟ اگه به ارزو نگفتم حالت رو بگیره
maryamlondon1
اون هم حتما جواب دندان شکن بهت میداد بهت مگه بیا نشونت بدم واون وقت چه میکردی
ای خدا عجب بازار بورس شده ..مواظب کالا باش قیمتش نزول پیدا نکنه
The one
دلم برای امین میسوزه هر کاری می کنه روزنامه میشه با کلی خبر مهم
بچه مثبت
انسان بودن امروزه زیاد آسان نیست امیدوارم بتونم انسان بمونم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
خودش چیه پرووووووووو بگو ارزو خانوم یا ارزو جونم الهی جانم به فدایش
محسن صائب
تا حدود زیادی با حرفهات موافق هستم
ولی اینکه بگی مردها فقط خیانت میکنند باید عرض کنم امار خیانت خانمهای متاهل اینروزها مسیری صعودی با شیبی که در بعضی شهرهای ملایم هم نیست داره بالا میره
من که سر در نیاوردم چی گفتید
چی بگم
من هم با این حرف کاملا موافق هستم
اون بیچاره میدونه کلاه ما پشمی نداره ،
مریم جان خوشبحالت ایران نیستی و نمیبینی که زندگی ها در ایران به چه سوی داره میره ، فقط بهت بگم امار طلاق وقتی در شمال تهران بشه از هر دو ازدواج یکیش طلاق و در مشهد هم از هر 6 ازدواج یکیش طلاق و بدتر از اون بالای 60 درصدش هم اولین و مهمترین عاملش مشکلات جنسی باشه
بایستی بفکر فرو رفت ، که خطر خیلی به ما و زندگیمون نزدیک شده
بعضی از دوستان فکر کردن من سنگ خودم رو به سینه میزنم
من قصدم از این نوع تاپیک ها نه شکستن قبح کار بلکه صرفا هشداری به زنها و مردها از این بابت بود که باید مواظب بود حتی زندگی پیرمردهای ما هم در معرض خطر هست
نخبه
نمایش یا پنهان متن
برم به مادر بزرگم بگم پدر بزرگمو دو دستی بچسب
من هر جا چیزی نوشتم منظورم هر دو طرف هستن.. وقتی هم نوشتم زنها از رابطه جنسی ناراضی هستن منظورم این بود پس به زنها هم باید حق بدید که خیانت کنن.. چرا کسی خیانت یه زن رو قبول نداره ولی بهانه های اقایون مورد قبوله.. بحث من اینه که جامعه ما و افکار مردمش عدالتی توش نیست.. حتی اگر به قول یه عده این رفتار برای زن عواقب خوبی نداره، به کسی چه؟ قانون این اجازه رو میداد و حق انتخاب رو میذاشت به عهده خود زنها دیگه به خودشون مربوط بود که دلشون میخاد چند بار رابطه داشته باشند و با چه کسانی . مریض میشدند و نمیشدند به خودشون مربوط بود . دقیقا عین حقی که به مردا داده شده
ماهی
ما همه می گیم غربیها بی عاطفه اند.چرا؟ چون مثلا طرف به راحتی می آد می گه من دیگه با تو احساس خوشحالی نمی کنم و میره از زندگی طرف مقابل بیرون.این نه تنها بی عاطفگی نیست که عین صداقته.هر چند تلخه ولی بهتر از اینه که کنارت باشه ولی افکارش جای دیگه ای باشه.
چه محاسباتی
هی می خوام هیچ چی نگم هی نمیشه
راستش آقایونی که یه خانوم پا به سن گذاشته براشون غیر قابل تحمل میشه یه دلیلش این فیلما و عکسایی هست که می بینند.اونها در نظر نمی گیرند که این خانومی که توی این فیلم این طور عمل می کنه می خواد پولشو بگیره و تا حدود زیادی فیلم در می آره..همونطور که جنس مرد هم تا حدود زیادی به طور اغراق شده نقشش رو ایفا می کنه.یکی نیست بهشون بگه تو که از زنت همچین توقعی داره خودتم میتونی دوام بیاری
محسن صائب
باور کن همینطوره :83:
arash52
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
شيرين تو چرا همش نوشته ها تو مخفي ميكني!!
اومدم ببينم دعوا به كجا رسيده! من كه در گذشته سعي و تلاشمو براي قبيح جلوه دادن اين موضوع كردم، الان ديگه راه رو براي جوونا ازاد ميزارم خودي نشون بدن، والا ما ديگه خسته شديم
نخبه
به چند دلیل
1- گاهی نوشته هام طولانیه میزارم تو نمایش پنهان که یهو بازدید کننده ها کپ نکنن و هر کی دوست داشت و حوصله داشت بخونه
2- بعضی مطالبی که مینویسم شاید مورد پسند یه عده نباشه یا جمله ای توش باشه که فقط بخام عده خاصی بخونن که خودم میدونم کیا هستن
Life Dream
فكر كنم اين دليل اصلي باشه! من كه همش گول ميخورم و ميام ميخونم!!
نخبه
soheyla
وای اینجا چه خبره
چه کشمکشی
فکر کنم این بحث تا ابد هم ادامه پیدا کنه تمومی نداشته باشه .
خیلی وقتها بی خیال بودن همه چیز و حل میکنه
آقایونی که میخوان ازدواج مجدد داشته باشن به هر قیمتی این کارو انجام میدن . به هرقیمتی .
پس بحث و مجادله فقط خستمون میکنه .
هرکی میخواد دوباره زن بگیره خب بگیره . کی جلوش و گرفته
به نظر من بحث بیخود هست . 3 سال زندگی متأهلی بهم نشون داده که نمیشه کسی و تحت نظر گرفت . اگه زن یا مرد بخوان خیانت کنن هرجوری که شده خیانت میکنن . پس حرص خوردن بیخود هست .
هر کسی حق داره خوشبخت باشه و اونجوریکه میخواد زندگی کنه . قرار نیست همه خیانت نکنن یا اینکه همه خیانت بکنن .
به نظر من طرفین از همدیگه خسته شدن نباید فکر خیانت بیفتن باید خودشون و درمان کنن و مشکلاتشون و حل کنن
به نظر من اگه یه مرد اینقدر جرئت و جسارت و مردانگی داشته باشه که بتونه رودرروی همسرش وایسه و بهش بگه من دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم و میخوام دوباره ازدواج کنم و حق و حقوقت و بطور کامل پرداخت میکنم میتونه دوباره ازدواج کنه . در غیر این صورت به هیچ عنوان نمیتونه . چه معنی داره دوزنه یا چند زنه بشه
خدائیش تو شهرهای ترک نشین این خانمها هستن که از آقایون خسته میشن . و این آقایون هستن که تا آخر عمر دنبال خانمها هستن
نمیخواستم دراین مورد بحث کنم ولی انگار نمیشه ...
خدا نگذره از این مردای هوسباز . همه ی کارام موند
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دیااکو
یعنی چه؟ یعنی اگه مرد ترک باشه زنش رو ترک نمی کنه؟ به نظر من ترک بودن با ترک نکردن هیچ ارتباطی نداره و چه بسا بسیاری از مردان ترک، ترک زن نموده اند، اصلأ به نظر من ارتباط مرد ترک با ترک نکردن زن ترک یا هر زن دیگه ای مثل ارتباط ترک دیوار با ترک موتوره، همون طوری که ترک دیوار با ترک موتور هیچ ارتباطی نداره مرد ترک هم با ترک نکردن زن ارتباطی نداره، اینا به قومیت ربطی نداره که بگیم چون مثلأ کرده ترک نمی کنه، کردم ممکنه ترک بکنه، همون طوری که ترکم ترک می کنه.
نخبه
نمایش یا پنهان متن
The one
برم به مدیرمون برای ماموریت شمالغرب کشور تقاضا بدم بلکه با ترکهای دانمارک اشنا بشیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→