₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 9 10 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

علیرضا,
    به به مدیر جان، معمار کبیر سایت :6: خیلی مرسی واسه تشریف فرماییتون و داغ نمودن بنده :83: ، از اینکه تشریف اوردین خیلی تشکر میکنم :84:

نقل قول: علیرضا
    262: آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود؟ برای چی بود؟

در واقع میشه گفت بیشترین و با شدت ترین و از ته دل ترین خنده ای که توی عمرم کردم مربوط به تقریبا دو سه ماه پیش میشه :23: توی برنامه ی بفرمایید شام از شبکه من و تو ، که ممکنه بچه ها هم دیده باشند، یه قسمتش یکی از مهمونها با نام محمد آقا، شیوه ی خندیدنش خیلی خیلی خیلی به توان خیلییییییی باحال بود :23: یعنی برای هر چیز خنده داری اعم از کوچیک و بزرگ، خنده ای از ته دل 247 بصورت قاه قاه میزد :23: خنده اش تقریبا 30 ثانیه طول می کشید و ریتم صداش موقع خندیدن کاملاااااااا یکنواخت بود. یعنی پستی وبلندی نداشت. خلاصه ما داشتیم نگاه می کردیم وقتی که واسه بار اول اینجوری خندید ما همگی واقعا رو زمین پهن شدیم و حالا بخند کی بخند.. :23: :23: :23: :23: باور کنید من اینقدر که خنده ام گرفته بود داشتم خودمو محکم می کوبوندم روی زمین :23: 247 :23: یعنی به خدا نمیدونستم از شدت خنده چی کار بکنم :23: بالا پایین می پریدم خودمو همچنان که رو زمین خوابیده بودم میزدم رو زمین :23: حتی اون سه نفر دیگه که تو برنامه شرکت داشتند هم از شدت خنده روده بر شده بودن 247 تا جاییکه یکی از شرکت کننده ها گفت اینقدری که من این دو سه شب خندیدم، این چند سالی که انگلیس هستم نخندیدم :23: البته ویدیوش رو با ریسیور ماهواره ضبط کردم که البته باید کانورتش بکنم که ایشالله بعدا کلیپش رو میذارم :4: هر موقع که یادش می افتم چنان خنده ای میکنم که حد نداره ( مثل الان :23: )... البته دفعات زیادی شده که زیاد خندیدم یکی دیگه هم مربوط به تاپیک سوتی های خنده داری هست که شیرین نخبه هفته ی پیش گذاشت تو سایت :23: :23: :23:

263: تا حالا بدترین کاری که در اثر عصبانیت انجام دادی چی بود؟ فکر میکنی باز هم تو اون شرایط قرار بگیری همون عکس العمل رو نشون میدی؟

بچه بودم با دوستام داشتیم بازی می کردیم یکی از بچه ها یه سنگی رو محکم زد رو زمین، که زمین هم آسفالت بود، سنگه برگشت اومد بالا و منم که پشتم به اون بود سنگه محکم خورد پشت سر من :83: و خیلی خون اومد.. منم نامردی نکردم یه سنگی برداشتم همونطوری زدم تو سر اون پسره و خون جاری شد :56: ... البته اون مربوط به زمان بچگی بود و حالیم هم نبود که اون سهوا زده و عمدی در کار نبوده ولی الان اگه اینطور باشه نه نمیزنمش مگر اینکه عمدی بزنه :83:
    264: آخرین باری که گریه کردی رو یادته؟ می تونی دلیلش رو بگی؟

واسه یکی از دوستام که خیلی مریض شد :17: اونو عملش کردن و حتی تا پای مرگ هم رفت ولی خدا شفاش داد و خوب شد :48: :82:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    بازم منم سریشوی همیشگی245

اختیار داری گلو :6: شما سریش نیستی، شما شیرینی هستی که شیرین هستی و می چسبی :83: البته اون چسبیدن نه، بلکه چسبیدن از لحاظ لذت بردن :24:
    خب گفتم حیفه حالا که اینهمه بوف دادم رندش کنم که بشه 40 بوف! :4: عوضش اخرین سوالم ازت ایندفعه مثل آدمیزاد باشه :23:

شما همه ی سوالاتتون عین آدمیزاد نبود :4:
    نمایش یا پنهان متنعین فرشته ها بود :24:

261.گفتی موسیقی کار میکنی، چه سازی کار میکنی و اگه میتونی برامون یه قطعه ی کوچولویی بنواز و بذار تو تاپیک 375

اوه خدای من :9: منتظر بودم یکی این سوال رو ازم بپرسه :65: اگه خدا قبول کنه سنتور :4:
    راستش عجالت میکشم :9: متاسفانه چون باهاش خیلی وقته که کار نکردم کوک اش در رفته و نمیشه نواخت ولی خدا رو شکر اون اوایل واسه تست یه قطعه ی کوشمولویی رو زدم که البته بخاطر کیفیت کم صداش و تکنوازی بودنش و اینکه اگه درست نتونستم بنوازم پیشاپیش عذرخواهی میکنم :84:
    بعدش اگه میشه گفتی یه ته صدا هم داری میشه یه خورده از اون ته صداتم نشونمون بدی فقط اگه میشه ها 824

این درخواستتونم با عرض شرمندگی رد میشه چون اینو قبلا نواختیدم و دیگه نمیشه :4:
    بهرحال این یادگاری رو از این حقیر داشته باشید :11: برگ سبزیست تحفه ی درویش، چه کند بینوا ندارد بیش! :6: :8:
    این قطعه ی کوچیکی که در حد یک دقیقه هست تقلیدی هست از آهنگ ای عاشقان اثر استاد شجریان که متن شعرش رو پایین می ذارم :84:

لینک دانلود
    نمایش یا پنهان متن
    ای عاشقان ای عاشقان پیمانه ها پر خون کنید
    وز خون دل چون لاله ها رخساره ها گلگون کنید

آمد یکی آتش سوار بیرون جهید از این حصار
    تا بر دمد خورشید نو شب را ز خود بیرون کنید

چندین که از خُم در سبو خون دل ما میرود
    ای شاهدان بزم کین پیمانه ها پر خون کنید

دیدم به خواب نیمه شب، خورشید و مه را لب به لب
    تعبیر این خواب عجب، ای صبح خیزان، چون کنید؟

دیوانه چون طغیان کند زنجیر و زندان بشکند
    از زلف لیلی حلقه ای در گردن مجنون کنید

ای عاشقان پیمانه ها پر خون کنید

دیوانه چون طغیان کند زنجیر و زندان بشکند
    از زلف لیلی حلقه ای در گردن مجنون کنید

ای عاشقان پیمانه ها پر خون کنید

دانلود این آهنگ با صدای استاد شجریان

• پرسپولیس

265.گفتین دین شما اسلامه... تو دین شما رابطه با دختر تا چه حد مجازه؟ فقط رابطه جنسی گناهه؟شوخی و خنده و لاو ترکوندن واسه دختر پسرا ازاده؟
    266. به نظر خودتون جزو کدوم دسته هستین؟ ادم هایی که شعار میدن و عمل نمیکنن یا ادم هایی که اگه شعاری هم میدن عمل میکنن؟
    267.اینی که بعضی ها میگن فلانی عین خواهرمه یا عین یه دوست واسم میمونه و به این بهانه رابطه دارن با یه دختر... فکر نمیکنید این ها کلاه شرعی هست؟چون اگه چنین روابطی واقعا میتونست وجود داشته باشه حتما در دینتون ذکر میشد.

• Kishe Mehr

نقل قول: پرسپولیس
    265.گفتین دین شما اسلامه... تو دین شما رابطه با دختر تا چه حد مجازه؟ فقط رابطه جنسی گناهه؟شوخی و خنده و لاو ترکوندن واسه دختر پسرا ازاده؟

بله دین من اسلامه... نمی دونم دین و مذهب شما چیه ولی در دین ما گفته شده رابطه دختر و پسر تا جایی مجازه که به قصد لذت و شهوت نباشه!!! خدا رو شکر حداقل در این سایت ما شاهد چنین چیزی نیستیم! اگر خدایی ناکرده کسی قصد لذت و شهوت و... داشت در سایتی مثل این سایت کم پیدا می شدند و خدا داده سایت که این مقاصد داخلش آزاد هست :3: دختر و پسران جوان امروزی حداقل اندک درک و عقلی را دارا هستن و به محض اینکه ببینند این روابط دچار خطر میشن پاشون رو عقب می کشن؛ حداقل در این سایت چنین است! اگر قرار بود چنین نباشه همونطور که گفتم جاشون توی این سایت نیست :3: شاید از این افرادی باشید که معتقدن بایستی تفکیک دختر و پسر از همون زمان مهدکودک عملی بشه ولی تجربه نشون داده که هر چه سخت گیری بیشتر بشه تاثیرات منفی اون هم بیشتر میشه. دختر و پسر ایرانی توی کلاس درس بجای اینکه فکرش توی درس و مشق باشه به فکر اینه که کی زنگ آخر میخوره تا بره جلو مدرسه دخترونه و انرژی خودشو صرف این کار میکنه، ولی در غرب چنین چیزی نیست!
    نمایش یا پنهان متنهر چند بنده رفتن به چنین سایت هایی (اموزشی) رو مذموم نمی دونم بلکه (اگر بصورت مثبت استفاده بشه) خیلی هم مفید هست :3: شاید بدونید که طبق اعلام امار بیش از 40% طلاق ها بخاطر مسائل جنسی هست

اگه کسی مخالف صحبت و مصاحبت با دختر/پسرها باشه فکر نمی کنم سایتی مثل این سایت برای این گونه افراد مناسب باشه چون این سایت (همانند تقریبا 99% دیگر سایتها) سایتی اجتماعی هست!
    بطور کلی نه خشک (مذهب) بودن در این امر پسندیده هست و نه روابط کاملا آزاد، بلکه چیزی که مورد پسند است اعتدال است!
    اگه رابطه ی معمولی و گفتگوی معمولی قبل از ازدواج توی مدرسه نباشه، توی دانشگاه هم نباشه پس لابد زن و شوهر بایستی ابتدا ازدواج کنند و سپس از همدیگه شناحت پیدا بکنند؟؟!!!! یعنی بصورت آزمون و خطا باشه دیگه؟!
    رابطه ی دوستی تا حد اعتدالش طبیعیه و اصلا نیازی هست برای جوانها! حضرت علی (ع) می فرمایند انسان بی دوست عین درخت بدون ثمر هست! همونطور که انسانها نیاز به دوستی با همجنسشون دارند نیاز به دوستی با غیر همجنسشون دارن که مهمترین دلیل این کار شناخت غیرهمجنسانشون برای ازدواج هست :3: البته نمیگم هر کسی که با غیرهمجنسش برخورد داره به قصد ازدواج هست بلکه منظورم اینه که از نظرات و ایده و عقاید و علایق و سلایق اونها اگاه بشه تا بتونه تصمیم خوبی بگیره!

266. به نظر خودتون جزو کدوم دسته هستین؟ ادم هایی که شعار میدن و عمل نمیکنن یا ادم هایی که اگه شعاری هم میدن عمل میکنن؟

334 گروه دوم :3:
    نمایش یا پنهان متنبعنوان مثال اگر جایی به دوستان عزیز گفتم مهربانی پیشه کنید اولش خودم سعی کردم که مهربون باشم :1: :3:

267.اینی که بعضی ها میگن فلانی عین خواهرمه یا عین یه دوست واسم میمونه و به این بهانه رابطه دارن با یه دختر... فکر نمیکنید این ها کلاه شرعی هست؟چون اگه چنین روابطی واقعا میتونست وجود داشته باشه حتما در دینتون ذکر میشد.

بطور کلی (طبق نظر اقایان) گفت و گویی که باعث تحریک افراد بشه و قصد ریبه و لذت داشته باشه گناه هست. حالا عده ای این رفتار رو مذموم نمیدونن و با دید بدی بهش نگاه نمی کنن و عده ای از جنبه ی دیگه ای ( که البته اونطور که خودشون دوست دارن بینند ) نگاه می کنند.. به قول شاعر :

هر چه دلت خواهد همان بینی :3:

• پرسپولیس

نمایش یا پنهان متنمن اصلا روی حرفم راجع به این سایت نبود :3: که شما راجع به روابط این سایت توضیح دادید و واسم واقعا جای سواله که این همه توضیح جواب سوال من نبود ... چون من خودم از اعضای قدیمی این سایتم و کاملا میدونم جو این سایت چه جوریه :3: من به طور کلی خواستم بدونم که متاسفانه شما به بیراهه رفتین.

268. این خشکه مذهبی که گفتی یعنی چه؟
    267.به این چه قدر اعتقاد دارید: همون طوری که ادم باشه یه زن همون جوری هم گیرت میاد. یعنی اگه سالم و پاک مونده باشه یه زن پاک و اگه سالم نباشه یکی عین خودش. به اصطلاح چه قدر موافقی که خدا در و تخته رو با هم جور میکنه؟
    268.به نظر خودت ادم زرنگ و با هوشی هستی؟

• carlos

269 - (مهم)پیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )

270 - فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه ؟

271 - از هر کدوم از این کشورها چه چیزی هایی رو وارد کشور میکردی که سریع بتونی بفروشی ؟
    چین ـ هند ـ روسیه ـ ترکیه ـ فرانسه ـ امریکا

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متنپرسپولیس,
    من بسیاری از حرفهایی که نه تنها تو این سایت بلکه در زندگی بیرون از سایت هم میزنم مصداق مشت نمونه ی خروار هست :3: اگر نامی از این سایت بردم منظورم صرفا همین سایت نبود :4: منظور شما از بیراهه رو نمی دونم ولی کاملا توضیح دادم که مثل برخی از کاربران که به جوابم قانع نشدند نگید که قانع نشدم و بیشتر توضیح بده

268. این خشکه مذهبی که گفتی یعنی چه؟

یعنی افرادی که تقلید کورکورانه می کنند! منظور اینه که فقط حرف یک نفر/یک عده رو قبول دارند بدون اینکه از عقل خودشون مدد بگیرند. به قولی عقلشون رو میدن دست یکی دیگه. علاوه بر این اینگونه افراد به قول خودمونی قدیمی فکر میکنن. فکر می کنن هر چیزی که چندین دهه پیش یا حتی چندین قرن پیش درست بوده هنوز هم درسته! یعنی هیچ وقت تحت تاثیر عوامل محیطی قرار نمی گیرن.
    با این جور ادمها زیاد برخورد داشتم. خیلی هاشون اصلا فرصت اینکه از اونها یا از عقایدشون انتقاد بشه رو ندارن! در حالیکه اگه عقیده شون درست بود این فرصت رو می دادن! خشک مذهب بودن بیشتر از ناآگاهی میاد چون اگه آگاهی بود خشک مذهب یا مخشک مقدس نمی شد!

267.به این چه قدر اعتقاد دارید: همون طوری که ادم باشه یه زن همون جوری هم گیرت میاد. یعنی اگه سالم و پاک مونده باشه یه زن پاک و اگه سالم نباشه یکی عین خودش. به اصطلاح چه قدر موافقی که خدا در و تخته رو با هم جور میکنه؟

ممکنه این جمله رو شنیده باشید که الطیبات للطیبین و الطیبون للطیبات. پاک ها واسه پاک ها هستند و بالعکس! افرادی رو دیدم که خودشون پاک بودن و همسر پاک گیرشون اومده و همچنین افرادی رو دیدم که پاک نبودن و همسر غیرپاک گیرشون اومده. اگه همسری به همسرش خیانت کرده ، خواسته یا ناخواسته همسرش هم دقیقا همون کار رو کرده. که البته همیشه استثناها هستند :3:

268.به نظر خودت ادم زرنگ و با هوشی هستی؟

خب اولا که دوست دارم ادم باهوش و زرنگی باشه، قاعدتا همه هم دوست دارن، تا حالا ببینیم منظور شما از زرنگی چی باشه! خودم که فکر میکنم باید ادم زرنگ و باهوشی باشم

• چکاوک

۲۷۲.داداشی جونم ،چرا بعضی از آدم ها تمام زندگیشون رو صرف غیبت دیگران میکنند ؟
    ۲۷۳.آیا خودت خبر داری که قلب خیلی مهربونی داری؟

نمایش یا پنهان متن:11:

• Kishe Mehr

نقل قول: carlos
    269 - (مهم)پیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )

سوال خوبی بود :65: یکی از دلایل اینکه چین در عرض مدت کوتاهی تبدیل به یک قطب اقتصادی بزرگ در جهان شد این بود که دولتشون این امکان و امکاناتش رو داد که هر خانواده ای در منزلش یه کارخونه داشته باشه! خیلی از جوونها رو دیدم که پتانسیل و انگیزه و دانش اون رو داشته که بتونه برای خودش یک کار خوبی راه بندازه ولی بدلیل نداشتن سرمایه و همچنین عدم امنیت شغلی نمی تونه این کار رو بکنه! حتی اگه سرمایه هم داشته باشه بخاطر دلایلی مثل همین امنیت و پروسه های دست و پا گیر و گذراندن هفت خان رستم مانع شده! این طرح با نام طرحهای زود بازده اجرا شد ولی شکست خورد! الان کشوری مثل آلمان کشوری صنعتی هست که تکنولوژی خودشو به کار گرفته و حتی اون رو صادر هم میکنه که بدلیل برداشتن بسیاری از موانع و همچنین داشتن بسیاری از منابع تونسته به این مهم نایل بشه. یه امریکایی محصولی رو که درست میکنه، میگه اینی که میسازم هرگز نباید خراب بشه! این بخاطر چیه؟ بخاطر فرهنگی هست که از قبل بوده :3: به نظر من هر کسی چه من و چه هر کس دیگه ای کاری رو که بخواد انجام بده قبل از اون بایستی فرهنگ اون رو جا بندازه. تمامی کشورهایی که پیشرفت کردن، پیشرفتشون رو مدیون مدیریتشون هستن. حالا این مقدمه رو داشته باشید تا برم سر اصل مطلب... من اگه به قول شما رئیس جمهور بودم و بخوام پیشنهاد بدم میگفتم که موانع توریستی رو بردارند! به همین سادگی! خود اقایون میگن که به ازای هر توریستی که وارد کشور میشه واسه یک نفر شغل ایجاد میشه! از اونجایی که ایران پر از جاذبه های توریستی هست ولی متاسفانه از نظر جذب توریست تقریبا اخر هستیم. چون پتانسیل جذب توریست رو داریم یه سری ازادی هایی رو ایجاد می کردم که هم توریست ایرانی از مملکت خارج نشه و هم توریست وارد بشه. عید همین امسال میگفتن که حدود 4 میلیون نفر از کشور خارج شدن که اگه بطور میانگین حساب کنیم چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومن از کشور خارج شده!!!!! حالا اگه حتی همین تعداد توریست داخلی (با چشم پوشی توریست های خارجی) پول از مملکت خارج نمی شد و به اقتصاد مملکت تزریق می شد دیگه حساب کنید چی میشد!!!!
    پیشنهادی کاربردی تر ( در سطح برنامه ریزی کوتاه مدت ) که میتونم بدم همون طرحهای زود بازده هست ( به شرط اینکه این پول وارد بازار بشه نه وارد بازار خرید زمین!!! ) اگه بخوام توضیح بدم پستم خیلی طولانی میشه که از دادن توضیح صرف نظر میکنم.
    همونطور که میدونیم در بازارهای دنیا یکی از بزرگترین تجارت، تجارت انلاین هست. حالا این تجارت میتونه همون نتورک مارکتینگ باشه، میتونه خرید و فروش معمولی باشه و مواردی از این قبیل ( که البته منظورم از این شرکتهای هرمی و این چیزا نیست، هر چند روی این گونه شرکتها هم بایستی یه سری مطالعاتی بشه هر چند مدتی پیش شنیدم که نتورک مارکتینگ هم قانونی شده!! )
    مورد دیگه ای که میتونم بگم یکی از جزایر داخل کشور رو مثل جزیره کیش، آزاد اعلام می کردم! چه اشکالی داره؟! مگه دوبی چی از جزیره کیش بیشتر داره؟

270 - فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه ؟

شاید وسواس بودن در انتخابهام، شاید به قول بچه ها مهربون بودنم، شاید میل به تحصیل و...
    نمایش یا پنهان متنیه چیزای دیگه ای هم هست که اگه بگم ریا میشه :9: :4:

271 - از هر کدوم از این کشورها چه چیزی هایی رو وارد کشور میکردی که سریع بتونی بفروشی ؟
    چین ـ هند ـ روسیه ـ ترکیه ـ فرانسه ـ امریکا

چین : چیزهای ارزون قیمتی که میدونم مردم داخل کشور دنبالش می گردن :83: مثل عروسک و صنایع دستی ایرانی! و اسباب بازی های برقی و...
    هند : ماشینهای ارزون قیمت :4:
    روسیه : میدونید که روسیه یکی از گرون ترین کشورهای دنیاست، ولی اگه قرار باشه که حتما چیزی بیارم لباس های گرم و پوتین (البته پوتین رئیس جمهور سابقشون منظورم نیست :4: ) میگن دخترای خوبی هم داره :50:
    نمایش یا پنهان متنالبته این اخری رو شوخی کردم :23:

ترکیه : لباس و مبل و تخت و خوردنی های لوکس!
    فرانسه : مشروب که ممنوعه ولی لباس های مارک دار و شیک و شکلات و...!
    امریکا : احناس برقی :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    سلام داداشی مجی مهربونم من همیشه آخر صندلی داغ میرسم ولی اینقد واسم عزیزی که حد و حساب نداره و درست اندازۀ یه برادر واقعی دوست دارم امیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده و از غم و غصه دورت کنه :8:

به به سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت آبجی ترگلی مهربونی :6: اختیار دارید آبجی مهربونی خیلی مرسی از اینکه تشریف فرما شدین... منم واقعا عین آبجیم دوستتون دارم خودتونم میدونید :1: منم دعا میکنم که ایشالله همیشه بهترین ها گیرتون بیاد :8:

ای بابا آبجی شما هم منو داغ نمودین که؟ :83:

۲۷۲.داداشی جونم ،چرا بعضی از آدم ها تمام زندگیشون رو صرف غیبت دیگران میکنند ؟

آبجی جونم کسانی که این کار رو می کنن نشان دهنده ی اینه که از شجاعت کافی برخوردار نیستن :3: چون اگه این شجاعت رو داشتند جلوی همون فرد این حرف رو میزدن نه پشت سرش!!! گاهی مواقع هم از روی حسادته!! و گاهی هم ضعف شخصیت! بعضی مواقع هم شخص چون میخواد مورد توجه قرار بگیره و جلب توجه بکنه اقدام به غیبت کردن میکنه! از اینا گذشته غیبت کردن کار آدمهای علاف و بیکاره!!!

۲۷۳.آیا خودت خبر داری که قلب خیلی مهربونی داری؟

824 وقتی آبجیم شما باشید من باید هم قلب مهربونی داشته باشم :6:
    نمایش یا پنهان متن:11:

• gilas

گفتی بودن سند و مدرک حرف نمیزنی
    نقل قول: Kishe Mehr
    خب میگن که اوردن مد کلا گناه کبیره است

274. میشه بگی کدوم سوره یا آیه از قران یا کجای دین گفته پیروی یا آوردن مد گناه هستش اونم گناه کبیره ؟؟؟

. مثلا این جوونایی که تو خیابونهای معمولا بالاشهر تهران اونطوری میگردن باور کن، به همون نسبت شاید یک سومش رو هم تو بالا شهر یکی از شهرهای اروپایی نبینی.. کلا ما ایرانی ها جو گیر هستیم.

به نظر من مدینه فاضله یا ارمانشهر جایی هست که اونجا همه به همدیگه، به عقاید همدیگه

! همونطور که من دوست ندارم کسی توی زندگی شخصی و حریم شخصی من دخالت کنه

جهان آفرینش بر مبنای تفاوت ها بنا نهاده شده! پس طبیعیه که همیشه نظرات متفاوت هست.

275. فکر نمیکنی پوشیدن لباس و پیروی از مد یه سلیقه شخصی باشه ؟ این طرز گفتار توهین به سلیقه شخصی نیست ؟

276. گفتی مجله موفقیت می خوونی
    ( تو پرانتز اینو بگم که نگین به اطلاع هستم منم چندین سال مجله موفقیت می خونم )
    و گفتی که یکی از عوامل مثبت اندیشیت و اعتمادبه نفست همین مجله بوده
    فکر نمیکنی مثبت اندیش و اعتماد به نفس هم حدی داره یعنی باید واقع بینانه باشه که فرد و دچار غرور نکنه ؟

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas

274. میشه بگی کدوم سوره یا آیه از قران یا کجای دین گفته پیروی یا آوردن مد گناه هستش اونم گناه کبیره ؟؟؟

جایی از قرآن نگفته که گناه کبیره هست ولی جایی این رو خوندم :3: البته اون موقع نمیدونستم که یه روزی بایستی اون منبع رو به همگان نشون بدم وگرنه یه کپی از خودش یا ادرسش میگرفتم واسه همچین موقعی! البته دقیق یادم نیست حالا توی سایتی خوندم یا توی کتابی! بهرحال جایی این رو خوندم :1:

275. فکر نمیکنی پوشیدن لباس و پیروی از مد یه سلیقه شخصی باشه ؟ این طرز گفتار توهین به سلیقه شخصی نیست ؟

نه فکر نمی کنم که توهین به سلیقه ی شخصی باشه! شاید بشه اسمشو گذاشت نقد و بررسی! من رشته ی تحصیلیم علوم تربیتی هست، اگر هم حرفی بخوام بزنم میتونم از روی نقد و بررسی بزنم :3: اگر نقد و بررسی حالات و رفتار افراد توهین به سلیقه ی شخصی باشه پس جامعه شناسان و روانشناسان و متخصصان علوم رفتاری دارند به بشریت توهین می کنند!

276. گفتی مجله موفقیت می خوونی
    ( تو پرانتز اینو بگم که نگین به اطلاع هستم منم چندین سال مجله موفقیت می خونم )
    و گفتی که یکی از عوامل مثبت اندیشیت و اعتمادبه نفست همین مجله بوده
    فکر نمیکنی مثبت اندیش و اعتماد به نفس هم حدی داره یعنی باید واقع بینانه باشه که فرد و دچار غرور نکنه ؟

اگه از توی همون پستم که در بالا نقل قول کردی در نقل قول دومی، جمله ی قبلیش رو هم نقل قول می کردی جوابش اونجا بود :4:

افراط و تفریط توی هر کاری محکوم هست

نمایش یا پنهان متنراستی واقع بینانه بودن با غرور داشتن چه ربطی به هم دارن؟ :7:

• gilas

Kishe Mehr,
    من جواب سول276 رو نگرفتم

نمایش یا پنهان متن
    راستی واقع بینانه بودن با غرور داشتن چه ربطی به هم دارن

من نگفتم واقع بینی باعث غرور میشه
    گفتم اعتماد به نفس باید واقع بینانه باشه تا غرور ایجاد نکنه

البته اون موقع نمیدونستم که یه روزی بایستی اون منبع رو به همگان نشون بدم وگرنه یه کپی از خودش یا ادرسش میگرفتم واسه همچین موقعی! البته دقیق یادم نیست حالا توی سایتی خوندم یا توی کتابی! بهرحال جایی این رو خوندم

اول فکر میکنم گناهان کبیره تو قران مشخص هستن و نمیشه برای خودمون لیست درست کنیم
    عنوان کردن همچین چیزی به عنوان گناه کبیره کم چیزی نیست که به راحتی قبول کنیم اونم از یه منبع که ممکنه موثق نباشه و این قدر مهم هست که کسی منبع رو فراموش نکنه :3:

نه فکر نمی کنم که توهین به سلیقه ی شخصی باشه!

قسمت اول سوال 257 رو هم جواب ندادی
    بعدم نقد و بررسی یه چیز دیگه است البته نظر منه :3:

277. بزرگترین خدمتی که بشریت کردی چیه ؟
    278. اگه بخوای کسی رو تنبیه کنی ( غیر بدنی :4: ) چکار میکنی ؟
    279. تا حالا تو زندگی به خودت کارت زرد دادی ؟ اگه آره تعریف کن

• Kishe Mehr

من جواب سول276 رو نگرفتم

خب جواب این سوال که کاملا واضحه! عرض کردم که هیچ چیزی نه زیادیش خوبه و نه کم بودنش. اعتماد بنفس و مثبت اندیشی زیاد هم گاهی باعث دردسرهایی میشه :3: گاهی لازمه ادم اعتماد بنفسش رو بشکنه و یا اینکه اعتماد بنفسش رو بیاره پایین و همچنین مثبت نگریش رو بیاره پایین، همونطور که مثبت اندیشی کم باعث ایجاد مشکلاتی میشه مثبت نگری بالا هم باعث ایجاد مشکلاتی میشه. انسان همیشه بایستی واقع بینانه بنگره. یعنی اگه جایی می بینه که واقعیت با اونی که با دید مثبت نگری می بینه تفاوت داره بایستی در دیدگاهش تجدید نظر بکنه. گاهی ادما حس میکنن که بایستی در برابر برخی چیزها و افراد اعتماد بنفس بالایی داشته باشند در حالیکه کاملا اشتباهه و زود دچار مشکل میشه. فکر کنم منظور اینه که دچار غرور "بی جا" نشه. از نظر علمی هم ثابت شده که داشتن اعتماد بنفس بالا ممکنه صدماتی رو به فرد وارد بکنه.

اول فکر میکنم گناهان کبیره تو قران مشخص هستن و نمیشه برای خودمون لیست درست کنیم
    عنوان کردن همچین چیزی به عنوان گناه کبیره کم چیزی نیست که به راحتی قبول کنیم اونم از یه منبع که ممکنه موثق نباشه و این قدر مهم هست که کسی منبع رو فراموش نکنه

من تا حالا مطالب خیلی از کتاب ها و مقالات و سایتها رو خوندم، حالا اگه قرار باشه با هر چیزی که توی کتاب و سایتی می خونم نت برداری بکنم و منبع نویسی کنم بایستی یک دایرة المعارف چند جلدی درست کنم و همیشه هم همراه خودم داشته باشم تا موقع نیاز به اون روجوع کنم!! :4:

275. فکر نمیکنی پوشیدن لباس و پیروی از مد یه سلیقه شخصی باشه ؟

خیلی از چیزها میتونه سلیقه ی شخصی باشه! همونطور هم که گفتم کسی هم نمیتونه وارد حریم شخصی افراد بشه. ولی داشتن سلایق و علایق مختلف نمی تونه باعث بشه که کسی عقاید کسی رو مورد نقد و بررسی قرار نده!
    نمایش یا پنهان متناگر بازم در جایی نتونستم منظور رو برسونم بگو تا بیشتر بازش کنم :3:

• Kishe Mehr

277. بزرگترین خدمتی که بشریت کردی چیه ؟

فکر نمی کنی یه مقدار برام زود باشه؟ :4: ولی دست به یه کارهایی زدم. شاید یکیش همین باشه که دارم یه سری داستانهایی رو می نویسم :24:
    278. اگه بخوای کسی رو تنبیه کنی ( غیر بدنی :4: ) چکار میکنی ؟

با پنبه گوشش رو می بُرم :74: با حرف و تیکه انداختن حسابشو می رسم :4: :24:
    279. تا حالا تو زندگی به خودت کارت زرد دادی ؟ اگه آره تعریف کن

یه بار سر کلاس معلممون نمی دونم چی شد یه حرفی زد من گفتم یه مقدار آرومتر باشید! ( یا یه همچین چیزی گفتم ) خلاصه معلممون مقداری ناراحت شد و اونجا بود که به خودم کارت زرد دادم و گفتم بیشتر مواظب حرف زدنم باشم :24:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    حوصلم سرر فت گفتم بیام اینجا فیض ببرم یه مثقال بدبد لطفا عجله دارم :23:

خیلی خوش اومدی گلو صفا اوردی، دو تا قدمت خیلی محکم جفت پا رو تخم چشمای شیرین بچه پرو :23: 786 دیگه اواخرشه فقط ته دیگش مونده :23:
    اومدم تشویقت کنم گلوو روز اخره دیگه خدا قوت :4:

:2: وای خدا نصیب هیچ مسلمانی نکنه فکر کنم تا سال دیگه این موقع جاش بسوزه :23:
    نقل قول: The one
    من بگم... اونقدر بی محلی می کنه که از صد تا شلاق هم بدتره :23:

:50: نامرد :4:

راستی خوب شد یادم اوردی وگرنه یادم رفته بود سوالای گیلاسی رو جواب بدم :23:

• gilas

با تشکر از مهمان این ماه و شرکت کنندگان عزیز

مهلت پرسیدن سوالات به پایان رسیده است

Kishe Mehr با پاسخ 279 از 279 پرسیده شده برنده صندلی داغ مهر ماه میباشد
    جوایز پس از مسابقه جانبی اعلام میشود

آمار صندلی داغ مهر 1390 با حضور Kishe Mehr

تعداد سوالات پرسیده شده 279 سوال
    تعداد سوالات پاسخ داده شده 279سوال