تاپیک خانوادگی شده و دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه آها یه چیزی . . . 210- دوست داری نفر بعدی (نفر سوم ) کی باشه که بهت ابراز علاقه بکنه ؟ (1-فقط از دخترای سایت 2- ذکر مورد الزامیست ) هیفا شیرین . . . . ؟ !
بچه ها بابت تاخیرم پوزش بنده را پذیرا باشید یه مهندسی واسه شرکتمون از تهران اومده بود منم مجبور شدم از همون عصر برم فرودگاه و بیارمش و ببرمش سر پروژه و الانم طبقه پایین خونمون خوابوندمشون و گفتم بیام یه کمی جواب بدم و برم لالا یعنی با تمام خستگی که دارم جواب و سر زدن به دوستان گل رو به همه چی ترجیح دادم که البته این توضیح رو دادم تا غیبتم موجه باشه ها بعد نگی نگفتی نمایش یا پنهان متنقابل توجه اونایی که قراره از 100 تا 300 بهم امتیاز بدن
نقل قول: gilas
سپاس از جوابات فقط تعریف آرامش چی شد اونم زحمتشو بکش
خواهش می شوی اد ولی وای روم سیا روم به دیوار یادوم رفت همچینی
آرامش يعنی الا بذکر الله تطمئن القلوب ارامش یعنی توکل به خدا ارامش یعنی یک سبد پر از گلهای خوشرنگ و خوشبو ارامش یعنی استشمام بوی باران در کوچه باغهای گِلی ارامش یعنی سرت را بذاری رو شونه ی عشقت و قلب اون رو لمس کنی ارامش یعنی من باشم و تو باشی و یک شب مهتابی باشه ارامش یعنی با یک قایق توی دریا با عشقت هستی و محکم بگیریش تو بغلت اروم بهش بگی دوستت دارم... ارامش یعنی خودت رو متصل منبع ارامش کنی که کسی نیست جز خدا
195.میشه این کلی چیزای دیگه رو بسط بدید؟ حالا اگه نمیشه واقعا دوست دارم بدونم چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم؟
میگم میشه همون سوال دوم رو جواب بدم؟ از همون روز اول منتظر بودم ببینم کی این سوال رو می پرسه هوممممممممم بذار فکر کنم اهان معمولا این سوال رو بچه ها می پرسن که دوست داری اولین کسی که از بچه های سایت می بینی کی باشه جوابم هم....... نمایش یا پنهان متنکه البته همه ی دوستان رو دوست دارم و دلم میخواد ببینمشون ولی تو رو بیشتر
نقل قول: Kurosh
196:تاحالا شعر گفتی ؟اگر یادت هست بگو :"چه حسی داشتی اون موقع
راستش اولین باری که فکر کنم دست به قلم شدم تا شعر بگم اول راهنمایی بودم و واسه معلممامون شعر می ساختیم که متاسفانه چیزی یادم نیست ولی خیلی خندیدیم سر اون جریان. راستش بعد از اون دیگه یادم نمیاد اینطوری شعر گفته باشم ولی از وقتی که با هیفا اشنا شدم چرا گفتم البته اگه بشه اسمش رو شعر گذاشت اون تاپیک شعر در وکردن از خود که متاسفانه پاکش کرد داخل اون چندین بار رباعی و مثنوی و قصیده و نظامی خسرو فرهاد و.... نوشته بودم
197:در مورد کیش مهر چی می دونی ؟چیزی که در ذهنت هست الان
داداش اینو که تو همون 20 تا سوال اول که گفتم یعنی دوباره بگم؟
198:اگر کسی روزی بهت محبت کنه و مدیونش بشی ولی بعد از پشت بهت خنجر بزنه برخوردت باهاش چطوری هست وقتی که می فهمی خنجری که خوردی از طرف اونی بوده که بهت محبتی کرده که تا آخر عمرت نمی تونی جبران کنی و یا فراموشش کنی ؟
خب معمولا ادما یا خوبن یا غیر خوب... اگر زمانی بهم خوبی کرده به قول بچه ها ممکنه اشتباه شده چون ذات ادما معمولا یکیه و در بزرگسالی تغییر چندانی نمیکنه.. اگر یه بار بهم از پشت خنجر بزنه اگر بتونم حقش رو میذارم کف دستش (چون توی اسلام میگیم مظلوم هم به اندازه ی ظالم گناه کاره ) اگرم نتونم می سپارمش دست خدا که البته حالا توی من اینجوریه ولی در بقیه نمی دونم اونو می سپرمش دست خدا، خدا حقم رو میگیره
آی ملت مجی و هیفا میخوان با هم عروسی کنن بهشونم که میگی این موضوع رو تکذیب میکنن به هر حال مبارکتون باشه نمایش یا پنهان متنتا شما دو تا باشین که با احساسات بچه های سایت بازی کنین یه کاری میکنم خودتونم باورتون بشه میخواین با هم ازدواج کنین حالا فعلا اینارو جواب بده 211 . اگر تو خیابون یه نفر هیچی لباس نداشته باشه تنش تو هم فقط یه لباس زیر داشته باشی حاضری لباستو بدی بهش ؟ 212 . یک جمله برای دلداری به یک عنتر که تالاسمی ماژور داره و از درخت افتاده روی یک جوجه تیغی بگو؟ 213 . اگر من برادر هیفا باشم و با ازدواج تو با هیفا مخالفت کنم چی کارم میکنی ؟ نمایش یا پنهان متنحالا با هم برنامه میریزین ما رو سر کار میذارین یره ها دارم براتون
سلام خسته نباشین گویا کمی دیر رسیدم ! 214. تا حالا شده حس کنی کسی نیمه گمشده اته اما نتونی بهش بگی و فرصت رو از دست بدی ؟ 215.فکر میکنی چقدر از هدفت از افرینشت رو تونستی کامل کنی ؟
سلام 216 _ به نظر شما روزگار نامرده یا آدمها باعث این صفت شدن؟ 217 _ نظرتون راجع به این شعر : شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن چندشم میشود از لکه چرکین دروغ 218 _ یه پیشنهاد مدیریتی برای بهتر شدن سایت؟
178- حداقل هفت مورد از این خصوصیات مشترک رو نام ببر.
نقل قول: Kishe Mehr
مثلا من چشم دارم اونم داره، من دماغ و گوش و قلب و پا و کلیه و کبد و عقل و در خیلی چیزای دیگه با هم مش+ترک هستیم البته جدای از اینها به چیزای دیگه ای علاقه مندیم. مثل همین سایت. مثل علاقه به مولانا. علاقه به حافظ. فرهنگ ایرانی. عرفان ایرانی. علاقه به اشپزی. علاقه به خوابیدن. علاقه به گشتن دور دنیا و کلی چیزای دیگ
نقل قول: میرزا
اینا همش علایق مشترکه نه خصوصیات مشترک! یعنی در واقع فقط یک مورد از اون هفت مورد رو گفتی؛ داشتن علایق مشترک زیاد. حداقل شش مورد دیگه باید ذکر کنی.
نقل قول: carlos
210- دوست داری نفر بعدی (نفر سوم ) کی باشه که بهت ابراز علاقه بکنه ؟ (1-فقط از دخترای سایت 2- ذکر مورد الزامیست ) هیفا شیرین . . . . ؟ !
حالا اینجاست که شاعر در شعری که اهنگش هم به بازار اومده این شعر رو می سراید :
میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم ؟! میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم ؟! به کودوم بگم آره ؟ کودومیرو جواب کنم ؟! پرویش پروانه جون پریسا جون یا پریا نیلوفر نسرین و نازی نسترن یا آنیتا کتایون هدیه شراره فریبا جون آنیتا
کیو انتخاب کنم ؟ کدومو جواب کنم ؟!
شادی شبنم یا شیرین نوشین و یا نازنین
( حالا آزاده میگه : همرو جواب بکن بین این همه فقط منو انتخاب بکن
اگه یه خانوم خوبه نازه با وفا میخوای منو انتخاب بکن )
میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم ؟! به کودوم بگم آره ؟ کودومیرو جواب کنم ؟! کیمیا یا آنیتا ، پرویش یا آزیتا
فریبا جون یا کتی ، شادی شیرین یا فاطی مریم خیلی قشنگه ولیکن مصیبته سارا جون از همه بدتر صب تا شب اذیته این اذیت میکنه ، اون نصیحت میکنه غزاله با این قیافه از همه ساده تره ساده ی واقعی ام تو همشون نیلوفره بیتایه بهونه گیر همش بهونه میگیره پیشه مهمون تویه ایوون تو خیابون زیره بارون هی بهونه میگیره انقده نق میزنه جونه آدمو میگیره
کیو انتخاب کنم ؟ کدومو جواب کنم ؟! شادی شبنم یا شیرین نوشین و یا نازنین آزاده حرف میزنه انگار که فریاد میزنه نازی جون یه چیز میگه تا آسمون داد میزنه پریایه با سیاست هی منو خر میکنه شهلا جون میاد جلو گوشایه منو کر میکنه
سهیلا خالی میبنده پول واسه ی خرید میخواد صد تا پالتو خریده ، طفلکی میترسه بچاد افسانه با تلفن هی سر کارم میذاره حواسش جای دیگس ، ولی میگه دوسم داره
کیو انتخاب کنم ؟ کدومو جواب کنم ؟! شادی شبنم یا شیرین نوشین و یا نازنین
( حالا مش حسن پا میشه میگه : آقا جون کجایه کاری ؟ خوب توجه کن به من ! چرا آخه بی اجازه می پری تو حرفه من ؟! اگه جادو بشیو یکیو انتخاب کنی ، خیال کنی ثواب میشه وقتی جوره جور نیاد موقه ی ثواب کباب میشی
همه ی حرفارو گفتم ولیکن نمیدونم ! چه کسی قسمت باشه عروس بشه تویه خونم ؟! کیمیا یا که کتی ؟! فرانک یا که فاطی ؟! شادی شبنم یا شیرین نوشین و یا نازنین کدومو جواب کنم ؟! کیو انتخاب کنم ؟! بازم آزاده میگه : آخه منو
حالا باز شما بگید ! کدومو انتخاب کنم ؟
لطف کن این دوتا سوال درست پاسخ بده در غیر صورت حذف میشی
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم اول یه مطلبی رو عرض کنم چون اون طور که خبرا میرسه ممکنه بعضی از دوستان فکر کنند که اون جریان جدی بوده و اون حرفها هم واقعی هستند و واسه همین یه چیزایی رو لازم دونستم که بگم وقتی داشتیم با هم راجع به این پیشنهاد حرف میزدیم فکر اینجاهاش رو هم کرده بودیم که حتما بعضی از افراد حتی با دادن توضیحات بازم ممکنه هنوز شکی داشته باشند. یکی از اهدافمون همونطور که هیفا گفت این بود که به قول معروف کار خیری کرده باشیم. حالا منظورم این سایت نیست ولی کلا نظرمون این بود که ممکنه خانم ایکس از اقای ایگرگ خوشش بیاد و تا اخر عمرش هم مردی رو بدین صورت دوست نداشته باشه و فقط اون رو مناسب خودش بدونه که چون جرات و اعتماد بنفس لازم برای این کار ( نه اینکه اعتماد بنفس نداشته باشه ) نداره، و از اینها مهمتر نه تجربه ای داشته و نه جایی چنین خواستگاری ای رو دیده ممکنه تا اخر عمرش این حسرت تو دلش باقی بمونه. واسه ثوابش هم که شده ما این کار رو کردیم تا بقیه جراتش رو داشته باشن... آره امین جان نظر شما محترمه ولی این کار به نظرم هم جرات محسوب میشه هم نشان دهنده ی اعتماد بنفس بالاست. دیگه فکر کنم همه جریان خواستگاری همسر محترمه ی کاکو هادی رو از آقا هادی می دونن.. خب این اگه داشتن جرات نباشه ، نداشتن جرات هم نباشه جرات نیست پس چیه؟!!! هر چند توی اون پستی که هیفا اون پیشنهاد رو داد، از قبل قرار شده بود که هیفا زمینه چینی برای جواب منفی بنده رو در شما کاربر گرامی ایجاد کنه تا همچینی خیلی شوکه نشید یه هدف دیگه مون این بود که می خواستیم این نوبت صندلی داغ در ذهن دوستان و خودمون ماندگار باشه و همچنین چیز دیگه ای که باعث شد به این پیشنهاد نه نگم این بود که دوست داشتم ببینم ایا بازیگر خوبی هستم یا نه؟ نمیدونم بهتون گفتم یا نه ولی من قبلا کلاسهای اموزش فیلمسازی و کارگردانی و بازیگری و... رو دیده بودم و میخواستم ببینم از ایفای نقشم خوب بر میام یا نه که الحمدلله چنان هم خودم و هم شما رفتید تو نقش که ذره ای شک نکردید و نکردیم حالا نه من بچه هستم و نه هیفا و اگه قرار بود این پیشنهاد واقعی باشه حداقلش این بود که قبلش هیفا این پیشنهاد رو بده نه اینکه ییهویی جلوی همه بیاد همچین حرفی بزنه بهرحال از توجه شما دوستان گرامی سپاسگزارم که ما رو تحمل فرمودید و این شوخی ای رو که انجام دادیم رو امیدواریم لذت برده باشید و از اینا مهمتر اینکه خانومای محترمه این کار رو بکار ببندند ما که اینجا هم داغ شدیم هم کباب لا اقل بذارید ثواب هم ببریم
نقل قول: نخبه
میشه چرا نشه فقط به قول هیفا ساری یکم رکه
مرسی که رک گفتی. منم گفتم که رک بگی. چقدر خوبه ادم انتقاد پذیر باشه نه خواهش میشه لطف کردی. ولی خدا رو شکر که حداقل تو یه چیز جنبه دارم.. البته هیچ کسی یافت می نشود که تو همه چیز حنبه داشته باشه بهرحال مرسی لطفیدی
منظور این بود که مثلا مهربونی رو چه جوری میکشی؟ اینو بگو
اهان.. اتفاقا به نظر خودمم رسید که منظورت اینه ولی بعد گفتم شاید نظرت اون یه چیز دیگه است.. واسه دریافت جوابت میتونی به تک تک عکسهایی که واسه سوال گیلاسی گذاشتم رجوع کنی
199------ اگه بهت بگن قراره اخر این ماه بری مسافرت( دو روزه) حالا هر جائی خیلی فرق نمیکنه ترجیح میدی کدوم یکی از این دو گروه همراهت باشن؟ هر کدوم رو که به دیگری ترجیح دادی برای این سفر دلیلش رو بگو ؟ چرا؟ برو بچه های بوف بوفی؟ خانواده به همراه یکی از خانواده یکی از اقوام که دوستشون داری؟
خب برو بکس بوفی رو انتخاب میکنم دلیلشم اینه که با خانواده هم اشنا هستم هم دوست هستم و هم همیشه باهاشون هستم ولی با دوستای بوفی همیشه نیستم و این اتفاق کم پیش میاد که باهاشون باشم و دوستیمون رو وسعت ببخشیم. (داغ دلم واسه روز سورپرایز کاکو محمود رو تازه کردی )
200------ اول دو نفر از عزیز ترین کسانت رو نام ببر بعد بگو اگر تو را ببرن تو اتاقی و بهت بگن این دکمه قرمزه را فشار بدی، 1000 نفر به طور تصادفی تو این دنیا میمیرن. اگر فشار ندی اون دونفر عزیزانت که گفتی میمیرن. کدومو انتخاب میکنی؟
سوال سختی کردی خب پدر و مادرم عزیزترینام هستن ولی اگه به آیه ی قرآن متمسک بشم که می فرماید هر کسی جان یک نفر را نجات دهد مثل اینست که جان کل مردم را نجات داده است ، حالا هم خب با اینکه عقلم میگه 998 نفر خیلی هستن ولی احساسم میگه اون 2 نفر بیشترن ولی جون 998 تا کل مردم به نظرم بیشتر باشه
نمایش یا پنهان متنیه بار یه نفر 52 نفر رو با ماشین له میکنه و همه شون میمیرن. قاضی ازش میپرسه چی شد که این همه ادم رو کشتی؟ میگه والله من تو یه جاده داشتم می رفتم و مجبور شدم که ماشین رو چپ کنم یا سمت جاده یا سمت راست جاده و سمت راست جاده 2 نفر وایساده بودن سمت چپ نزدیک 50 نفر. حالا اقای قاضی شما اگه جای من بودی چی کار میکردی؟ میگه خب میزدم اون دو نفر رو می کشتم. راننده هه میگه خب منم میخواستم بزنم همون دو نفر رو بکشم اون دو نفر فرار کردن رفتند طرف اون 50 نفر
201--اگر 5 نفر آدم دم کلفت (با نفوذ از هر نظر) بریزن سر خودت یا یکی از عزیزانت و تا پای مرگ کتکش بزنن، و تو نام و آدرس اونها را پیدا کرده باشی، چیکار میکنی؟
خب اولا اگه از راه قانونی نشد حلش بکنم بالاخره اونم یه بچه ای زنی پسری همسری چیزی داره که بشه یه گوش مالی اساسی بهش داد
نقل قول: بچه مثبت
این خیلی جملۀ زیبا و سنگینی بود. امیدوارم همین گونه که میگی بشه 1153
امیدوارم که اینطور بشه
202. نامه یک ایرانی به زاکربرگ رو حتماً خوندی! به نظرت آدم باهوشی هستی؟ و آیا برای اهدافی که در سر داری بستر ِ مناسب در ایران وجود داره؟
اره نامه به زاکربرگ رو خوندم خب والله به نظرم باید باهوش باشم البته جدا از نظر خودم، تست هوش هم گرفتم خدا رو شکر بالا بوده
203. گروهی از تماشاگرنماهای تیم پرطرفدار تراکتور در مسابقه ای شروع کردن به شعار دادن ضد خلیج همیشه فارس و یکصدا میگفتند: خلیج ِ ع..ی. حال فرض کن تو در بین اون جمعیت بودی. چیکار میکردی؟ (واقع بین باش)
اگر از علت این کار که باعث شده این معلول بوجود بیاد بگذریم ، باید بگم که اولا تمام تلاشم رو میکردم که حداکثر تاثیرم رو بین اون افراد بذارم. حالا حتی اگه تعدادمون اندک باشه که حتما اینطور نیست ، قاعدتا ما هم شروع به شعار له خلیج همیشه فارس می کردیم که البته اونجا تنها کاری که از دست ما برمیاد همین شعار دادنه. که البته اگه از قبل میدونستم که قراره همچین کاری بکنند نوشته های بزرگی روی پارچه و بنر با خودمون می بردیم تا اینکه......
220- ای ووی کاکو مجی ره نوشوندن رو صندلی سوال اول من:ماتحتت چطوره؟ 221- اگه خوبه نشونش بده تا خیالوم راحت بشه 222- اولین باری که من رو از نزدیک زیارت کردی چه حسی داشتی ؟(فقط نگی اسهال گرفتی یا دل پیچ داشتیا چون اونو خودم میدونم)
سوال سختی کردی خب پدر و مادرم عزیزترینام هستن ولی اگه به آیه ی قرآن متمسک بشم که می فرماید هر کسی جان یک نفر را نجات دهد مثل اینست که جان کل مردم را نجات داده است ، حالا هم خب با اینکه عقلم میگه 998 نفر خیلی هستن ولی احساسم میگه اون 2 نفر بیشترن ولی جون 998 تا کل مردم به نظرم بیشتر باشه
متوجه نشدم اخرش چی شد کی رو نجات میدی اون 1000 نفرو یا عزیزانت رو.. راستی من که نپرسیده بودم تو کل دنیا 1000 نفر ادمه که تو دو نفرشو کم کردی گفتی 998
و آما سوال بعدی 223-------ایا ممکنه اخرین عکسی که از تو گرفته شده بزاری اینجا.. برا خواستگارا میخام 224--- نظرت در مورد این شکلک که اون پایین گذاشتم چیه به نظرت خوشمزس؟ کامل توضیح بده ممکنه چه مزه ای داشته باشه که این این مدلی نوش جان میکنه تو هم تا حالا این کارو کردی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
225-------- تو این عکس کدوم دانش آموز خسته و خواب آلود به نظر ميرسه؟کدومشون دوقلو هستن مثل میتی؟چند تا زن تو عکس میبینی ؟چند نفرشون خوشحالن؟ چند نفرشون ناراحتن؟
ای بابا دیشب جواب دادم که .. لعنتی بخاطر گیر کردن دیشب سایت لابد توی سایت آپ نشده... بذار ببینم سوال دیگه ای هم هست که جا انداخته باشم؟ ادم منظمی هستیم، خوشبختی دیگران در برخی مواقع از خوشبختی خودمون مهمتره، میل به ارامش داریم، میل پیشرفت و تحصیل و کسب دانش جدید ، رمانتیک هستیم، همیشه سعی داریم در هر جا بهترین باشیم، میل به کشف عوالم جدید، شادی بخش و شادی افزا هستیم، خنداندن و خندیدن برامون مهمه، بازم بگم؟
نقل قول: The one
204.مجی زیباترین متن احساسی که تا حالا خوندی چی بوده؟ به هر زبانی فقط ترجمه ی فارسیش رو هم لطف کن بنویس
نمایش یا پنهان متنعشق يعني مستي و ديوانگي عشق يعني با جهان بيگانگي عشق يعني شب نخفتن تا سحر عشق يعني سجده ها با چشم تر عشق يعني سر به دار آويختن عشق يعني اشک حسرت ريختن عشق يعني در جهان رسوا شدن عشق يعني مست وبي پروا شدن عشق يعني سوختن يا ساختن عشق يعني زندگي را باختن عشق يعني انتظار و انتظار عشق يعني هر چه بيني عکس يار عشق يعني ديده بر در دوختن عشق يعني در فراقش سوختن عشق يعني لحظه هاي التهاب عشق يعني لحظه هاي ناب ناب
نقل قول: maryamlondon1
205- قشنگترین خاطره از نظر عاطفی؟؟؟؟
وقتی که چندسال پیش یه دختر معلولی زنگ زد خونمون (یعنی همینطور اتفاقی شماره گرفته بود) و همون اولش گفت که من وضعیتم اینطوریه و هیچ کسی با من دوست نمیشه و هیچ کسی رو دوست ندارم و کسی منو دوست نداره و.. و درد و دل کرد ، منم محرم رازش شدم و باهاش نزدیک سه ساعت حرف زدم و همونطور پشت تلفن احساس ارامش می کرد بهترین خاطره ی عاطفی برام بوده
نقل قول: maryamlondon1
206- تا حالا شده دختری دل شمارا شکسته؟؟ ویا با احساس شما بازی کرده وبه فکر انتقام از او بودی؟؟؟
راستش تا حالا کسی نه دلمو نشکونده ولی من دل چند نفرو شکوندم اگرم کسی دل منو بشکنه به فکر انتقام نمی افتم شاید موقعیت اینکه بخواد با من باشه رو نداشته شاید از من خوشش نیامده و خیلی دلایل دیگه
نقل قول: بهونه
ای کلک تو با من تلفنی حرف نزدی قبل عمو محمود پس کی بود باهاش حرف زدی؟
حرف زدم باهات؟ اخه چون با اکثر بچه ها حرف زدم دیگه قاطی پاتی کردم خو از شنیدن صدات خوشحالم
207-آلزایمر داری؟
نه متاسفانه تموم شده قراره چند روز دیگه برامون مارک جدیدش رو بیارن
209-عصبانیتت در چه حد هست؟
خب بستگی به علت عصبانیتم داره. اگه خیلی شدید باشه ممکنه بزنم بشکنم و خیلی کارای دیگه انجام بدم ولی گاهی هم نیاز به کظم غیظ داره که خشمت رو بخوری
نقل قول: carlos
210- دوست داری نفر بعدی (نفر سوم ) کی باشه که بهت ابراز علاقه بکنه ؟ (1-فقط از دخترای سایت 2- ذکر مورد الزامیست )
به خدا قبل از شروع مسابقه فقط از همین یکی سوال می ترسیدم : نمایش یا پنهان متناخه من به تو چی بگم علی کارلوس؟ نمایش یا پنهان متنیعنی خدا شاهده فقط جایی یک چور گیرت بندازم که مرغای اسمون به حالت گریه کنن نمایش یا پنهان متنالبته فکر نکنید که جوابی ندارم نمایش یا پنهان متنقبل از اینکه بیام تو مسابقه جواب این یکی سوال رو هم یافتیده بودم نمایش یا پنهان متنمیگم نمیشه یه ایدی دخترونه درست بکنم؟ نمایش یا پنهان متنجوابم اون دختره است که اسمش یلدا انوری بود که حالا هم تو سایت نیستش
تا شما دو تا باشین که با احساسات بچه های سایت بازی کنین 801 یه کاری میکنم خودتونم باورتون بشه میخواین با هم ازدواج کنین 286
از کی تا حالا داداش کوچیکه واسه داداش بزرگه تعیین تکلیف میکنه؟ یه توک پا بیا دم در خونه کارت دارم
نقل قول: هاچو هاچو
211 . اگر تو خیابون یه نفر هیچی لباس نداشته باشه تنش تو هم فقط یه لباس زیر داشته باشی حاضری لباستو بدی بهش ؟
یره اینجا دیگه بذل و بخشش و مهربونی فایده نداره باید لباست رو بگیری که کلاهت رو باد نبره
212 . یک جمله برای دلداری به یک عنتر که تالاسمی ماژور داره و از درخت افتاده روی یک جوجه تیغی بگو؟
غصه نخور زار زار می برمت بازار می فروشمت دوزار
213 . اگر من برادر هیفا باشم و با ازدواج تو با هیفا مخالفت کنم چی کارم میکنی ؟
راستی یره گفتی ماشین تویوتا لندکروز که میخواستی برات بخرم رنگش سفید باشه یا مشکی؟
نقل قول: booseh
سلام خسته نباشین گویا کمی دیر رسیدم !
متشکرم از شما خیلی خوش اومدین اختیار دارید هیچ وقت دیر نیست. همراه اول نمایش یا پنهان متندیرتر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است... فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر واحد نیروی انتظامی
214. تا حالا شده حس کنی کسی نیمه گمشده اته اما نتونی بهش بگی و فرصت رو از دست بدی ؟
راستش نه نشده تا حالا فقط به یک نفر گفتم که اونم متاسفانه نشد که بشه یعنی بهش گفتم ولی شرایط طوری پیش نرفت که بشه قدم های بعدی رو برداشت
215.فکر میکنی چقدر از هدفت از افرینشت رو تونستی کامل کنی ؟
تا الانش تقریبا از خودم راضی هستم هر چند فکر میکنم بعضی جاها کوتاهی کردم ولی فکر کنم واسه کسی همسن من تقریبا زوده و هنوز وقت هست
216 _ به نظر شما روزگار نامرده یا آدمها باعث این صفت شدن؟
از اونجایی که ادمها روزگار رو می سازن پس فی النتیجه ادمها نامرد شدن نمایش یا پنهان متنبه قول سیاوش قمیشی اون روزا روزگاری بود زمستونا بهاری بود تو شادی و تو غصه مون حال و هوای یاری بود....
نقل قول: حورا
217 _ نظرتون راجع به این شعر : شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن چندشم میشود از لکه چرکین دروغ
هیچ کسی از دروغ شنیدن خوشش نمیاد بخصوص کسی که شیشه ی دلش نازکه همچنین این لکه روی شیشه میمونه ... معمولا هنرمندها شیشه ی دلشون نازک هست و تحمل هیچ چیز منفی ای رو ندارن بخصوص دروغ رو
نمایش یا پنهان متناون سوال سوم شما رو بذارید یه کم روش فکر کنم بعد جوابتونو بدم.. البته گیلاسی اگه حورا خانم خواستن سوالی بکنن چون قانون تاپیک میگه که ابتدا باید جوابهای قبلی رو بدم تا بشه سوالی بعدی رو پرسید، اگه میشه این یکی رو بذارید واسه بعد . مرسی
متوجه نشدم اخرش چی شد کی رو نجات میدی اون 1000 نفرو یا عزیزانت رو..
یعنی اون 1000 نفر رو... نمایش یا پنهان متنالبته یه لحظه گیج شدم و فکر کردم که اون دو نفر هم جزو همین 1000 نفرن
راستی من که نپرسیده بودم تو کل دنیا 1000 نفر ادمه که تو دو نفرشو کم کردی گفتی 998
با توجه به اون آیه منظورم این بود که هر کسی جان یک نفر رو نجات بده مثل اینه که جان کل مردم را نجات داده ، یعنی چون در قرآن اومده که جان یک نفر برابر جان 1000 نفر هست پس در اینجا یعنی هزار نفر ضربدر همه ی مردم. افتاد یا......
223-------ایا ممکنه اخرین عکسی که از تو گرفته شده بزاری اینجا.. برا خواستگارا میخام
راستش الان دفتر شرکتم عکسهام تو لپ تاپ خونه است. امشب می سندم نمایش یا پنهان متنخواستگارا کیا هستن حالا ؟
224--- نظرت در مورد این شکلک که اون پایین گذاشتم چیه به نظرت خوشمزس؟ کامل توضیح بده ممکنه چه مزه ای داشته باشه که این این مدلی نوش جان میکنه تو هم تا حالا این کارو کردی؟
تجربه ای نداشتم تا حالا ولی ... اخه من چی بگم به تو نمایش یا پنهان متنولی یه بچه 4-3 ساله سراغ دارم دقیقا همین کار رو با شوق و ذوق تمام انجام میده
225-------- تو این عکس کدوم دانش آموز خسته و خواب آلود به نظر ميرسه؟کدومشون دوقلو هستن مثل میتی؟چند تا زن تو عکس میبینی ؟چند نفرشون خوشحالن؟
هیچ کدومشون خواب الود نیستن و دو قلو هم نیست بینشون و 8 تا زن داخلشونه و فکر کنم فقط اون یکی که شاخ گذاشته خوشحاله نمایش یا پنهان متنیارو زن ژاپنی میگیره هر 5 دقیقه به زنش میگفته عزیزم اگه خوابت میاد برو بخواب
تجربه ای نداشتم تا حالا ولی ... اخه من چی بگم به تو
[b]گفتم بگو چه مزه ایه که اینجوری با اشتیاق میخوره زود باششششششش.. از اون بچه فامیلتونم میتونی بپرسی[/b]
خواستگارا کیا هستن حالا ؟
تو صفن .. نیس صف خیلی طولانیه همه رو نمیبینم یه سری هم تا حالا مهمان بودن و حالا به خاطر تو تازه عضو شدن نمیشناسمشون عکس رو واسه اونا میخام:23: 226--------فرق باتری با مادر زن چیه؟ فکر میکنی میتونی مادر زنتو اندازه مادر خودت دوست داشته باشی؟ اصلا وقتی علوسی شدی فکر میکنی مادرتو بیشتر دوست داشته باشی یا زنت رو یا من و هیفا
227----- اگه یه روزی علوسی شدی بعد بر حسب تصادف یه روز تو شیراز منو دیدی .. منم تنها اومدم فکر کن ارش نیست.. اولا منو دعوت میکنی خونتون ؟ یعنی جراتشو داری جلو زنت؟ اگه با کلی اصرار دعوت کردی بعد منه پرو اومدم خونتون هر چی تو این سایت گفتی و هر چی شوخی با هم میکردیم و چرت و پرت گفتی رو مخصوصا همون تبر و همسایه و اینا رو جلو زنت بگم و زنت ناراحت بشه و حالا جلو من به روی خودش نیاره بعدا تو اتاق حالت رو جا بیاره چی کار میکنی ؟ میگی من دروغ میگم؟ ماست مالی میکنی؟ یا جراتش رو داری بگی چی بوده قضیه، اخه بیشتر زنها حساسن با هزار جور توضیح مثلا قانع کننده باز بعد چند وقت گیر میدن بهت حالا اگه زنت این مدلی باشه چی کار میکنی ؟ دلم یه لحظه به حالت سوخت احساس کردم تو اتاق داری کتک میخوری و اخرشم رو زمین میخابی
228---- اگه بازم علوسی شدی و بچه های سایت یه سفر مثلا سه روزه برای شیراز ترتیب دادن ایا همه رو دعوت میکنی خونتون؟ یا یه هتل برامون گیر میاری و عمرن حتی یه شام هم مهمون نمیکنی خونتون؟ و هر روز بهمون سر میزنی و جاهای دیدنی شیراز رو نشونمون میدی که مثلا یادمون بره دعوت نکردی خونتون؟
در جمع ازشون این سوال مهم پرسیده بشه خوشبختی زیادی رو احساس خواهند کرد!
ببخشید که جواب دادنم کمی دیر شد! نظر شما کاملاً محترمه! من فکر میکنم تداوم خوشبختی از مقدار خوشبختی، آن هم به صورت آنی، لذت بخش تر باشه! من فکر نمیکنم حتی خواستگاری پسر از دختر در جمع دوستان کاری عقلانی باشه! مگر اینکه از قبل هماهنگ شده باشه! عواقب کار هم باید سنجید. مجدداً میگم این کاملاً نظر شخصی من است.
نقل قول: The one
همه ی ما ها از خوندن داستانهای عاشقانه ی افلاطونی لذت میبریم چرا برای یکبار هم که شده خودمون آفریننده ی این نقشهای افسا نه ای نباشیم.
تا جایی که من میدونم تو این داستانها، عاشق به وصال معشوق نمیرسه. اما عاشق نمایان امروزی اگر به وصال معشوق نرسند کم کم عشقون به تنفر تبدیل میشه! و متأسفانه عاشفانه امروزی اغلب عاشق نما هستند
واسه ثوابش هم که شده ما این کار رو کردیم تا بقیه جراتش رو داشته باشن
به قول عادل فردوسی پور مردم ما همه چیز رو میفهمند و خوب قضاوت میکنند
کلا نظرمون این بود که ممکنه خانم ایکس از اقای ایگرگ خوشش بیاد و تا اخر عمرش هم مردی رو بدین صورت دوست نداشته باشه و فقط اون رو مناسب خودش بدونه که چون جرات و اعتماد بنفس لازم برای این کار ( نه اینکه اعتماد بنفس نداشته باشه ) نداره، و از اینها مهمتر نه تجربه ای داشته و نه جایی چنین خواستگاری ای رو دیده ممکنه تا اخر عمرش این حسرت تو دلش باقی بمونه. واسه ثوابش هم که شده ما این کار رو کردیم تا بقیه جراتش رو داشته باشن... آره امین جان نظر شما محترمه ولی این کار به نظرم هم جرات محسوب میشه هم نشان دهنده ی اعتماد بنفس بالاست. دیگه فکر کنم همه جریان خواستگاری همسر محترمه ی کاکو هادی رو از آقا هادی می دونن.. خب این اگه داشتن جرات نباشه ، نداشتن جرات هم نباشه جرات نیست پس چیه؟!!!
خلاصه چی شد همه ماجرای خواستگاری از هادی رو میدونن یا نمیدونن! اگه میدونن پس تجربه هادی بوده! و نیازی به تجربه مجدد نبود! حتماً منظورت تجربه خواستگاری در جمع بوده! خیلی دوست دارم هادی بیاد بگه که همسر محترمشون تو جمع ازشون خواستگاری کرده یا کاملاً خصوصی بوده!
خب والله به نظرم باید باهوش باشم البته جدا از نظر خودم، تست هوش هم گرفتم خدا رو شکر بالا بوده
منم همین نظر رو داشتم و خیلی تعجب کردم وقتی به سوال محمد امین نتونستی پاسخ صحیح بدی!
راستی در جواب سوال 122 که پرسیدم :
122. تا حالا شده در مسائل جدی بدون سند و مدرک حرف بزنی؟
جواب دادی:
اتفاقا کاملا برعکس من تا از چیزی مطمئن نشم راجعبهش حرف نمیزنم و کلا بهش اعتقادی ندارم. مثلا در پست قبلیم که میخواستم راجع به استیون هاوکینگ حرف بزنم توی یه موردش یه کوچولو شک داشتم ابتدا سرچ کردم بعد که مطمئن شدم پست گذاشتم
در حالی که جایی گفتی:
مثلا یه جا خوندم نوشته بود اگه اگر موقع وضو پاهات تکون بخوره وضوت باطله!
به نظرم این مصداق حرف زدن بدون سند و مدرک است! تا جایی که من میدونم تکون خوردن پا باعث باطل شدن وضو نمیشه! قبل از مسح سر ،راه رفتن به نحوی که پى در پى بودن وضو از بین بره باعث باطل شدن وضو میشود! اگر اشتباه میکنم بهم بگو!
حالا برای اینکه پستم نابود نشه سوال میپرسیم
یک کلیپ از مسابقه هفته در برنامه این هفته 90 پخش شد که منوچهر نوذری در سال 1372 به عادل فردوسی پور گفت: خودتی!!!
229. منظور منوچهر نوذری از کلمه «خودتی» در کلیپ فوق چی بوده؟ هنوز 2تا سوال دیگه جا دارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
آها یه چیزی . . .
210- دوست داری نفر بعدی (نفر سوم ) کی باشه که بهت ابراز علاقه بکنه ؟
هیفاشیرین. . . . ؟ !
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
قابل توجه اونایی که قراره از 100 تا 300 بهم امتیاز بدنخواهش می شوی اد
آرامش يعنی الا بذکر الله تطمئن القلوب
ارامش یعنی توکل به خدا
ارامش یعنی یک سبد پر از گلهای خوشرنگ و خوشبو
ارامش یعنی استشمام بوی باران در کوچه باغهای گِلی
ارامش یعنی سرت را بذاری رو شونه ی عشقت و قلب اون رو لمس کنی
ارامش یعنی من باشم و تو باشی و یک شب مهتابی باشه
ارامش یعنی با یک قایق توی دریا با عشقت هستی و محکم بگیریش تو بغلت اروم بهش بگی دوستت دارم...
ارامش یعنی خودت رو متصل منبع ارامش کنی که کسی نیست جز خدا
193- دونفر تو دریا دارن غرق میشن و امکان نجات یکشونو داری
هردو برات عزیز هستن و دوستشون داری
یکی از اونا تو رو دوست داره
خب اینجا عقل ایجاب میکنه که اونی که دوسم داره رو نجات بدم
والله حضور ذهن ندارم
Kishe Mehr
میگم میشه همون سوال دوم رو جواب بدم؟
هوممممممممم بذار فکر کنم
اهان
نمایش یا پنهان متن
که البته همه ی دوستان رو دوست دارم و دلم میخواد ببینمشون ولی تو رو بیشترراستش اولین باری که فکر کنم دست به قلم شدم تا شعر بگم اول راهنمایی بودم و واسه معلممامون شعر می ساختیم
داداش اینو که تو همون 20 تا سوال اول که گفتم
خب معمولا ادما یا خوبن یا غیر خوب... اگر زمانی بهم خوبی کرده به قول بچه ها ممکنه اشتباه شده
Kishe Mehr
اره یه معلمی داشتیم اصلا ازش خوشم نمی اومد تا جا داشت تو خواب با چماق میزدمش
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
تا شما دو تا باشین که با احساسات بچه های سایت بازی کنینحالا فعلا اینارو جواب بده
211 . اگر تو خیابون یه نفر هیچی لباس نداشته باشه تنش تو هم فقط یه لباس زیر داشته باشی حاضری لباستو بدی بهش ؟
212 . یک جمله برای دلداری به یک عنتر که تالاسمی ماژور داره و از درخت افتاده روی یک جوجه تیغی بگو؟
213 . اگر من برادر هیفا باشم و با ازدواج تو با هیفا مخالفت کنم چی کارم میکنی ؟
نمایش یا پنهان متن
حالا با هم برنامه میریزین ما رو سر کار میذارین یره هاbooseh
214. تا حالا شده حس کنی کسی نیمه گمشده اته اما نتونی بهش بگی و فرصت رو از دست بدی ؟
215.فکر میکنی چقدر از هدفت از افرینشت رو تونستی کامل کنی ؟
حورا
216 _ به نظر شما روزگار نامرده یا آدمها باعث این صفت شدن؟
217 _ نظرتون راجع به این شعر :
شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن
چندشم میشود از لکه چرکین دروغ
218 _ یه پیشنهاد مدیریتی برای بهتر شدن سایت؟
The one
gilas
یعنی در واقع فقط یک مورد از اون هفت مورد رو گفتی؛ داشتن علایق مشترک زیاد.
حداقل شش مورد دیگه باید ذکر کنی.
هیفا
شیرین
. . . . ؟ !
میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم ؟!
به کودوم بگم آره ؟ کودومیرو جواب کنم ؟!
پرویش پروانه جون پریسا جون یا پریا
نیلوفر نسرین و نازی نسترن یا آنیتا
کتایون هدیه شراره فریبا جون آنیتا
شادی شبنم یا شیرین
نوشین و یا نازنین
( حالا آزاده میگه :
همرو جواب بکن
بین این همه فقط منو انتخاب بکن
اگه یه خانوم خوبه نازه با وفا میخوای
منو انتخاب بکن )
به کودوم بگم آره ؟ کودومیرو جواب کنم ؟!
کیمیا یا آنیتا ، پرویش یا آزیتا
فریبا جون یا کتی ، شادی شیرین یا فاطی
مریم خیلی قشنگه ولیکن مصیبته
سارا جون از همه بدتر صب تا شب اذیته
این اذیت میکنه ، اون نصیحت میکنه
غزاله با این قیافه از همه ساده تره
ساده ی واقعی ام تو همشون نیلوفره
بیتایه بهونه گیر همش بهونه میگیره
پیشه مهمون تویه ایوون تو خیابون زیره بارون هی بهونه میگیره
انقده نق میزنه جونه آدمو میگیره
شادی شبنم یا شیرین
نوشین و یا نازنین
آزاده حرف میزنه انگار که فریاد میزنه
نازی جون یه چیز میگه تا آسمون داد میزنه
پریایه با سیاست هی منو خر میکنه
شهلا جون میاد جلو گوشایه منو کر میکنه
سهیلا خالی میبنده پول واسه ی خرید میخواد
صد تا پالتو خریده ، طفلکی میترسه بچاد
افسانه با تلفن هی سر کارم میذاره
حواسش جای دیگس ، ولی میگه دوسم داره
شادی شبنم یا شیرین
نوشین و یا نازنین
( حالا مش حسن پا میشه میگه :
آقا جون کجایه کاری ؟ خوب توجه کن به من !
چرا آخه بی اجازه می پری تو حرفه من ؟!
اگه جادو بشیو یکیو انتخاب کنی ، خیال کنی ثواب میشه
وقتی جوره جور نیاد موقه ی ثواب کباب میشی
وای اگر کباب بشی
ذره ذره آب میشی
ریزه ریزه دونه دونه قطره قطره
فداییه ثواب میشی
تویه رویا خواب میشی )
همه ی حرفارو گفتم ولیکن نمیدونم !
چه کسی قسمت باشه عروس بشه تویه خونم ؟!
کیمیا یا که کتی ؟!
فرانک یا که فاطی ؟!
شادی شبنم یا شیرین
نوشین و یا نازنین
کدومو جواب کنم ؟! کیو انتخاب کنم ؟!
بازم آزاده میگه : آخه منو
حالا باز شما بگید ! کدومو انتخاب کنم ؟
لطف کن این دوتا سوال درست پاسخ بده
در غیر صورت حذف میشی
Kishe Mehr
اول یه مطلبی رو عرض کنم چون اون طور که خبرا میرسه ممکنه بعضی از دوستان فکر کنند که اون جریان جدی بوده و اون حرفها هم واقعی هستند و واسه همین یه چیزایی رو لازم دونستم که بگم
هر چند توی اون پستی که هیفا اون پیشنهاد رو داد، از قبل قرار شده بود که هیفا زمینه چینی برای جواب منفی بنده رو در شما کاربر گرامی ایجاد کنه تا همچینی خیلی شوکه نشید
حالا نه من بچه هستم و نه هیفا و اگه قرار بود این پیشنهاد واقعی باشه حداقلش این بود که قبلش هیفا این پیشنهاد رو بده نه اینکه ییهویی جلوی همه بیاد همچین حرفی بزنه
بهرحال از توجه شما دوستان گرامی سپاسگزارم که ما رو تحمل فرمودید و این شوخی ای رو که انجام دادیم رو امیدواریم لذت برده باشید و از اینا مهمتر اینکه خانومای محترمه این کار رو بکار ببندند
مرسی که رک گفتی. منم گفتم که رک بگی. چقدر خوبه ادم انتقاد پذیر باشه
اهان.. اتفاقا به نظر خودمم رسید که منظورت اینه ولی بعد گفتم شاید نظرت اون یه چیز دیگه است.. واسه دریافت جوابت میتونی به تک تک عکسهایی که واسه سوال گیلاسی گذاشتم رجوع کنی
199------ اگه بهت بگن قراره اخر این ماه بری مسافرت( دو روزه) حالا هر جائی خیلی فرق نمیکنه ترجیح میدی کدوم یکی از این دو گروه همراهت باشن؟ هر کدوم رو که به دیگری ترجیح دادی برای این سفر دلیلش رو بگو ؟ چرا؟
برو بچه های بوف بوفی؟
خانواده به همراه یکی از خانواده یکی از اقوام که دوستشون داری؟
خب برو بکس بوفی رو انتخاب میکنم
سوال سختی کردی
نمایش یا پنهان متن
یه بار یه نفر 52 نفر رو با ماشین له میکنه و همه شون میمیرن. قاضی ازش میپرسه چی شد که این همه ادم رو کشتی؟ میگه والله من تو یه جاده داشتم می رفتم و مجبور شدم که ماشین رو چپ کنم یا سمت جاده یا سمت راست جاده و سمت راست جاده 2 نفر وایساده بودن سمت چپ نزدیک 50 نفر. حالا اقای قاضی شما اگه جای من بودی چی کار میکردی؟ میگه خب میزدم اون دو نفر رو می کشتم. راننده هه میگه خب منم میخواستم بزنم همون دو نفر رو بکشم اون دو نفر فرار کردن رفتند طرف اون 50 نفرخب اولا اگه از راه قانونی نشد حلش بکنم بالاخره اونم یه بچه ای زنی پسری همسری چیزی داره که بشه یه گوش مالی اساسی بهش داد
اره نامه به زاکربرگ رو خوندم
اگر از علت این کار که باعث شده این معلول بوجود بیاد بگذریم
hadi04
221- اگه خوبه نشونش بده تا خیالوم راحت بشه
222- اولین باری که من رو از نزدیک زیارت کردی چه حسی داشتی ؟(فقط نگی اسهال گرفتی یا دل پیچ داشتیا چون اونو خودم میدونم)
نخبه
متوجه نشدم اخرش چی شد کی رو نجات میدی اون 1000 نفرو یا عزیزانت رو.. راستی من که نپرسیده بودم تو کل دنیا 1000 نفر ادمه که تو دو نفرشو کم کردی گفتی 998
و آما سوال بعدی
223-------ایا ممکنه اخرین عکسی که از تو گرفته شده بزاری اینجا.. برا خواستگارا میخام
224--- نظرت در مورد این شکلک که اون پایین گذاشتم چیه به نظرت خوشمزس؟
▧ تصویر در دسترس نیست
225-------- تو این عکس کدوم دانش آموز خسته و خواب آلود به نظر ميرسه؟کدومشون دوقلو هستن مثل میتی؟چند تا زن تو عکس میبینی ؟چند نفرشون خوشحالن؟
چند نفرشون ناراحتن؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ادم منظمی هستیم، خوشبختی دیگران در برخی مواقع از خوشبختی خودمون مهمتره، میل به ارامش داریم، میل پیشرفت و تحصیل و کسب دانش جدید ، رمانتیک هستیم، همیشه سعی داریم در هر جا بهترین باشیم، میل به کشف عوالم جدید، شادی بخش و شادی افزا هستیم، خنداندن و خندیدن برامون مهمه، بازم بگم؟
نمایش یا پنهان متن
عشق يعني مستي و ديوانگيعشق يعني با جهان بيگانگي
عشق يعني شب نخفتن تا سحر
عشق يعني سجده ها با چشم تر
عشق يعني سر به دار آويختن
عشق يعني اشک حسرت ريختن
عشق يعني در جهان رسوا شدن
عشق يعني مست وبي پروا شدن
عشق يعني سوختن يا ساختن
عشق يعني زندگي را باختن
عشق يعني انتظار و انتظار
عشق يعني هر چه بيني عکس يار
عشق يعني ديده بر در دوختن
عشق يعني در فراقش سوختن
عشق يعني لحظه هاي التهاب
عشق يعني لحظه هاي ناب ناب
وقتی که چندسال پیش یه دختر معلولی زنگ زد خونمون (یعنی همینطور اتفاقی شماره گرفته بود) و همون اولش گفت که من وضعیتم اینطوریه و هیچ کسی با من دوست نمیشه
راستش تا حالا کسی نه دلمو نشکونده ولی من دل چند نفرو شکوندم
حرف زدم باهات؟
نه متاسفانه تموم شده قراره چند روز دیگه برامون مارک جدیدش رو بیارن
خب بستگی به علت عصبانیتم داره. اگه خیلی شدید باشه ممکنه بزنم بشکنم و خیلی کارای دیگه انجام بدم ولی گاهی هم نیاز به کظم غیظ داره که خشمت رو بخوری
نمایش یا پنهان متن
اخه من به تو چی بگم علی کارلوس؟نمایش یا پنهان متن
یعنی خدا شاهده فقط جایی یک چور گیرت بندازم که مرغای اسمون به حالت گریه کنننمایش یا پنهان متن
البته فکر نکنید که جوابی ندارمنمایش یا پنهان متن
قبل از اینکه بیام تو مسابقه جواب این یکی سوال رو هم یافتیده بودمنمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
جوابم اون دختره است که اسمش یلدا انوری بود که حالا هم تو سایت نیستشKishe Mehr
از کی تا حالا داداش کوچیکه واسه داداش بزرگه تعیین تکلیف میکنه؟ یه توک پا بیا دم در خونه کارت دارم
یره اینجا دیگه بذل و بخشش و مهربونی فایده نداره باید لباست رو بگیری که کلاهت رو باد نبره
راستی یره گفتی ماشین تویوتا لندکروز که میخواستی برات بخرم رنگش سفید باشه یا مشکی؟
متشکرم از شما
نمایش یا پنهان متن
دیرتر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است... فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر واحد نیروی انتظامیراستش نه نشده تا حالا
تا الانش تقریبا از خودم راضی هستم هر چند فکر میکنم بعضی جاها کوتاهی کردم ولی فکر کنم واسه کسی همسن من تقریبا زوده و هنوز وقت هست
Kishe Mehr
و علیکم السلام و رحمة الله و برکاته
از اونجایی که ادمها روزگار رو می سازن پس فی النتیجه ادمها نامرد شدن
نمایش یا پنهان متن
به قول سیاوش قمیشی اون روزا روزگاری بود زمستونا بهاری بود تو شادی و تو غصه مون حال و هوای یاری بود....شیشه ی نازک احساس مرا دست نزن
چندشم میشود از لکه چرکین دروغ
هیچ کسی از دروغ شنیدن خوشش نمیاد بخصوص کسی که شیشه ی دلش نازکه
نمایش یا پنهان متن
اون سوال سوم شما رو بذارید یه کم روش فکر کنم بعد جوابتونو بدم.. البته گیلاسی اگه حورا خانم خواستن سوالی بکنن چون قانون تاپیک میگه که ابتدا باید جوابهای قبلی رو بدم تا بشه سوالی بعدی رو پرسید، اگه میشه این یکی رو بذارید واسه بعد . مرسیKishe Mehr
سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت
نمایش یا پنهان متن
هر چند صندلی خودمم دست کمی از این ندارهخواهش میشه گلو مازندران ولی من که اصلا چیزی نه گوشم چیزی میبینه و نه چشمم چیزی می شنفه
می ثری
Kishe Mehr
ها گلو میبینی واللو
کاکو از مرحمت شما بد نی امو حالو فعلا گذوشتیمش یی مدتی رو ای یخو تا یه کم همچینی بگی نگی خونوک بشما
بدون شوخی خیلی خوشحال شدم که با کاکوی خوبی مثل شما اشنا شدم
Kishe Mehr
یعنی اون 1000 نفر رو...
نمایش یا پنهان متن
البته یه لحظه گیج شدم و فکر کردم که اون دو نفر هم جزو همین 1000 نفرنبا توجه به اون آیه منظورم این بود که هر کسی جان یک نفر رو نجات بده مثل اینه که جان کل مردم را نجات داده ، یعنی چون در قرآن اومده که جان یک نفر برابر جان 1000 نفر هست پس در اینجا یعنی هزار نفر ضربدر همه ی مردم. افتاد یا......
راستش الان دفتر شرکتم
نمایش یا پنهان متن
خواستگارا کیا هستن حالا ؟نمایش یا پنهان متن
ولی یه بچه 4-3 ساله سراغ دارمنمایش یا پنهان متن
یارو زن ژاپنی میگیره هر 5 دقیقه به زنش میگفته عزیزم اگه خوابت میاد برو بخوابنخبه
[b]گفتم بگو چه مزه ایه که اینجوری با اشتیاق میخوره زود باششششششش.. از اون بچه فامیلتونم میتونی بپرسی
تو صفن .. نیس صف خیلی طولانیه همه رو نمیبینم یه سری هم تا حالا مهمان بودن و حالا به خاطر تو تازه عضو شدن نمیشناسمشون عکس رو واسه اونا میخام:23:
226--------فرق باتری با مادر زن چیه؟ فکر میکنی میتونی مادر زنتو اندازه مادر خودت دوست داشته باشی؟ اصلا وقتی علوسی شدی فکر میکنی مادرتو بیشتر دوست داشته باشی یا زنت رو یا من و هیفا
227----- اگه یه روزی علوسی شدی بعد بر حسب تصادف یه روز تو شیراز منو دیدی .. منم تنها اومدم فکر کن ارش نیست.. اولا منو دعوت میکنی خونتون ؟ یعنی جراتشو داری جلو زنت؟ اگه با کلی اصرار دعوت کردی بعد منه پرو اومدم خونتون هر چی تو این سایت گفتی و هر چی شوخی با هم میکردیم و چرت و پرت گفتی رو مخصوصا همون تبر و همسایه و اینا رو جلو زنت بگم و زنت ناراحت بشه و حالا جلو من به روی خودش نیاره بعدا تو اتاق حالت رو جا بیاره چی کار میکنی ؟ میگی من دروغ میگم؟ ماست مالی میکنی؟ یا جراتش رو داری بگی چی بوده قضیه، اخه بیشتر زنها حساسن با هزار جور توضیح مثلا قانع کننده باز بعد چند وقت گیر میدن بهت
228---- اگه بازم علوسی شدی و بچه های سایت یه سفر مثلا سه روزه برای شیراز ترتیب دادن ایا همه رو دعوت میکنی خونتون؟ یا یه هتل برامون گیر میاری و عمرن حتی یه شام هم مهمون نمیکنی خونتون؟ و هر روز بهمون سر میزنی و جاهای دیدنی شیراز رو نشونمون میدی که مثلا یادمون بره دعوت نکردی خونتون؟
بچه مثبت
خیلی دوست دارم هادی بیاد بگه که همسر محترمشون تو جمع ازشون خواستگاری کرده یا کاملاً خصوصی بوده!
راستی
در جواب سوال 122 که پرسیدم :
جواب دادی:
در حالی که جایی گفتی:
حالا برای اینکه پستم نابود نشه سوال میپرسیم
یک کلیپ از مسابقه هفته در برنامه این هفته 90 پخش شد که منوچهر نوذری در سال 1372 به عادل فردوسی پور گفت: خودتی!!!
229. منظور منوچهر نوذری از کلمه «خودتی» در کلیپ فوق چی بوده؟
هنوز 2تا سوال دیگه جا دارم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→