₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 7 8 9 10 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• hadi04

خوب چند تا سوال تاریخی میکنم ببینم تاپیکهای کاکاته دنبال میکنی یا نه؟ :43:
    230-نام جزایر قناری در اقیانوس آرام از کدام حیوان گرفته شده؟
    231-روس ها در چه ماهی انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟
    232-جنگ صد ساله چند سال طول کشید؟ 245

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    گفتم بگو چه مزه ایه که اینجوری با اشتیاق میخوره زود باششششششش.. از اون بچه فامیلتونم میتونی بپرسی:23:

تو گفتی از هله هوله و لواشک و این چیزا خیلی خوشت میاد؟ :37:
    نمایش یا پنهان متندر جواب سوالت باید بگم که مزه ی همه ی اینا رو میده :19:

تو صفن .. نیس صف خیلی طولانیه همه رو نمیبینم یه سری هم تا حالا مهمان بودن و حالا به خاطر تو تازه عضو شدن نمیشناسمشون عکس رو واسه اونا میخام:23:

بهشون بگو من اصلا قصد ازدواج ندارم :45:
    226--------فرق باتری با مادر زن چیه؟

باطری حداقل یک قطب مثبت داه ولی مادر زن یکیشم نداره :23:
    فکر میکنی میتونی مادر زنتو اندازه مادر خودت دوست داشته باشی؟

اره حتما :8: به قول ندا چرا که نه ؟ :66: البته به شرطی که محبتش فقط واسه زمان پیش از ازدواج و زمان نامزدی نباشه :23:
    نمایش یا پنهان متنهر کسی رو که دوست داشته باشی اونم قاعدتا باید دوستت داشته باشه :3:

اصلا وقتی علوسی شدی فکر میکنی مادرتو بیشتر دوست داشته باشی یا زنت رو یا من و هیفا:23:

دختر همسایه رو :23:

نمایش یا پنهان متنیه جوکی هست میگه مرد امریکایی یه زن داره و یه دوست دختر، دوست دخترشو بیشتر دوست داره. یه مرد اروپایی یه دوست دختر داره یه زن، زنشو بیشتر دوست داره، یه ایرانی یکی زن داره 50 تا دوست دختر ننه اش رو بیشتر دوست داره :23: وای دلم 247

227----- اگه یه روزی علوسی شدی بعد بر حسب تصادف یه روز تو شیراز منو دیدی .. منم تنها اومدم فکر کن ارش نیست.. اولا منو دعوت میکنی خونتون ؟ یعنی جراتشو داری جلو زنت؟ اگه با کلی اصرار دعوت کردی بعد منه پرو اومدم خونتون هر چی تو این سایت گفتی و هر چی شوخی با هم میکردیم و چرت و پرت گفتی رو مخصوصا همون تبر و همسایه و اینا رو جلو زنت بگم و زنت ناراحت بشه و حالا جلو من به روی خودش نیاره بعدا تو اتاق حالت رو جا بیاره چی کار میکنی ؟ میگی من دروغ میگم؟ ماست مالی میکنی؟ یا جراتش رو داری بگی چی بوده قضیه، اخه بیشتر زنها حساسن با هزار جور توضیح مثلا قانع کننده باز بعد چند وقت گیر میدن بهت:4: حالا اگه زنت این مدلی باشه چی کار میکنی ؟ دلم یه لحظه به حالت سوخت :23: احساس کردم تو اتاق داری کتک میخوری و اخرشم رو زمین میخابی:23:

:23: اره دعوتت میکنم. حالا جواب این قسمت سوالتو تو سوال بعدی میدم........ من موقع ازدواج سیر تا پیاز از زمان بچگیم رو تا زمان ازدواجم رو به زنم میگم تا بچه پروهایی مثل تو اگه خواستن پرو بازی در بیارن یه جاشون بسوزه :50:
    بعدشم همسر من اصلا این اخلاق رو نداره و کاملا بهم اعتماد داره و اگه بگم ماست سیاهه باور میکنه :74: :23:
    نمایش یا پنهان متنیارو از زنش می پرسه اگه من مردم بعد از من ازدواج میکنی؟ زنش میگه اره. میگه خب براش آبگوشت هم درست میکنی؟ میگه نه اون آبگوشت دوست نداره :23: 247

228---- اگه بازم علوسی شدی و بچه های سایت یه سفر مثلا سه روزه برای شیراز ترتیب دادن ایا همه رو دعوت میکنی خونتون؟ یا یه هتل برامون گیر میاری و عمرن حتی یه شام هم مهمون نمیکنی خونتون؟ و هر روز بهمون سر میزنی و جاهای دیدنی شیراز رو نشونمون میدی که مثلا یادمون بره دعوت نکردی خونتون؟:4:

فکر کردی بچه ها از جمله خودت واسه چی به من میگن مهربون؟ :4: من با اجازه ات عضو یه سایت اینترنشنالی هستم که توی اون همه ی مردم دنیا، تقریبا در تمامی شهرهای جهان عضو این سایت هستند. توی این سایت افراد میان و میگن که ما توی این شهر هستیم و میتونیم سرویس هایی از قبیل جا برای خوابیدن، گرداندن توریستها توی شهر و سرویسهای رایگانی از این قبیل میدن. تا حالا هم چندین مهمون از کشورهای دیگه از جمله فرانسه سوئیس ترکیه چک و... داشتم :3: که البته معمولا هر موقع که وقت بکنم و حوصله اش ررو داشته باشم این کار رو میکنم :4: طبقه ی پایین خونمون هم مخصوص مهمون هست.. مهمون که بیاد مستقیم میره اونجا :5: بهر حال هر کدوم از دوستان تشریف اوردن قدمشون بر چشم :9:
    نمایش یا پنهان متنبجز شیرین :23:

• هاچو هاچو

233 . کدوم کارتون قدیمی رو خیلی دوست داری ؟
    234 . یک جمله بساز که کلمات ((بوزینه،سلمونی،حامله،سرکاری،تبلت،یره،مجی)) داخلش باشن .

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    جی زیباترین متن احساسی که تا حالا خوندی چی بوده؟

خوب معلومه!
    این بوده:
    مجتبی جان دوست دارم برای همیشه . . .
    از طرف هیفا :4:

نقل قول: carlos
    یلدا انوری الان 3 ساله که سایت نمیاد 852

تا جایی که من اطلاع دارم، یلدا انوری اسم کاربریش رو به Ahora Queen تغییر داده بود.
    از بعد از ترکیدن سایت و ایجاد تغییرات جدید، توی سایت دیده نشده :66:

نقل قول: بچه مثبت
    من فکر میکنم تداوم خوشبختی از مقدار خوشبختی، آن هم به صورت آنی، لذت بخش تر باشه! من فکر نمیکنم حتی خواستگاری پسر از دختر در جمع دوستان کاری عقلانی باشه! مگر اینکه از قبل هماهنگ شده باشه! عواقب کار هم باید سنجید.

کاملاً موافقم باهات :72:

موجی داره میپیچونه :50:

اینم موافقم :4:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

235- به طور متوسط، در طول یک هفته، چند دقیقه (یا شایدم ساعت :4:) با هیفا صحبت میکنی؟ :4: :4: :4:

• gilas

فعلا سوالامو بپرسم تا بیام ببینم چطور جواب دادی و اعمال قانونت کنم :4:

236. نظرت درباره صیغه چیه کامل توضیح بده
    237. با یه خانمی قرار ازدواج گذاشتی و همه چیز رو روال داره پیش میره و به نظرت مناسب برای همسریت
    بهت میگه قبل از ازدواج با چند نفر رابطه داشته ( از رابطه منظورم همخوابی هستش ) کار میکنی؟
    238. نظرت درباه پسرا یا دخترای که لباس پوشیدنشون عجیبه باشه شاید اما رو مد هستش چیه ؟

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    تو گفتی از هله هوله و لواشک و این چیزا خیلی خوشت میاد؟

اتفاقا اصلا لواشک دوست ندارم و اصلا هم نمیخورم اشتباه گفتی..فکر کنم خودت خیلی دوست داری که اونو مثال زدی:23:

. من موقع ازدواج سیر تا پیاز از زمان بچگیم رو تا زمان ازدواجم رو به زنم میگم تا بچه پروهایی مثل تو اگه خواستن پرو بازی در بیارن یه جاشون بسوزه :50:
    بعدشم همسر من اصلا این اخلاق رو نداره و کاملا بهم اعتماد داره و اگه بگم ماست سیاهه باور میکنه :74:

خب اگه سیر تا پیاز رو بگی و منو هم هیچ وقت تو خیابون نبینی فقط زنت رو نسبت به یه سری مسائل حساس کردی و ممکنه بابت گذشته ای که سیر تا پیازش رو گفتی دعواتون هم بشه......... خیلی چیزا گذشته به نظر من دلیلی نداره هر چیزی رو توضیح بدی و طرف رو الکی حساس کنی
    تازشم من میدونم که همسرت هر روز تو رو با لنگه کفش خواهد زد که روتو کم کنی:4:

طبقه ی پایین خونمون هم مخصوص مهمون هست.. مهمون که بیاد مستقیم میره اونجا :5: بهر حال هر کدوم از دوستان تشریف اوردن قدمشون بر چشم :9:

من که نگفتم طبقه پایین خونه بابات گفتم خونه خودت و خانومت.. فکر کن اخر شبم تو و خانومت برید خونه بابات بخابید خونه خودتون رو بزارید در اختیار ما.. ما هم فردا منفجر شده تحویلتون میدیم:4:

اینو توضیح بده دعوت میکنی خونه خودت یا نههههههههههههههههههههه :94:

بجز شیرین

بقیه رو چشمت جا دارن من رو سرت .. :4:

239-----اگه منو برو بکس بوفی بیایم شیراز بعد بهت نگیم و تو خیابونم ببینیمت محلت ندیم چی کار میکنی؟:23:

240------- اگه یه روز خدائی ناکرده تصادف کنی(بیمه هم دو روز پیش تموم شده حالا واسه من نگی ماشین بیمس) و بزنی به دخمل خانوم که اصلا هم زیبا نیست تازه خیلی هم زشته :4: بعدها هم میفهمی که اخلاقش جهنمو ضرر بدک نیست حالا این وسط تو زدی بنده خدا رو ناکار کردی و تا ابد از پا فلج میشه و رضایت نمیده مگه اینکه باهاش علوسی کنی .. تو این وضعیت چی کار میکنی؟ علوسی میشی باهاش؟ یا ترجیح میدی تا اخر عمر گوشه زندان بمونی؟درست و حسابی توضیح بده مقسی.. اصلا فکر کن اون نفر سوم که قراره بیاد خاستگاریت همین دخملس:23:

• Kishe Mehr

امین جان! نظرتون کاملا محترمه ولی شما که دیگه از قشر تحصیل کرده و روشنفکر جامعه هستید! فکر نمیکردم دیدگاهتون بسته باشه! اونجا هم پرسیدم ولی دلیلتون رو نگفتید. مگه چه اشکالی داره؟ در زمان حاضر که هیچی ، فکر نکنم این داستان رو شنیده باشید، میخوام بگم که حتی در زمان پیامبر (ص) هم چنین اتفاقی افتاده. وقتی که ایشان توی مسجد بودن دختری خدمت ایشان رسید و گفت که من شرایط ازدواج رو دارم ولی کسی نیست که با من ازدواج کنه شما فردی رو پیشنهاد میکنید که با من ازدواج کنه؟ پیامبر هم رو به حضار گفتند کی حاضره با این خانم ازدواج کنه و فردی دستش رو بلند کرد و اون دوتا با هم ازدواج کردن!!! ( نقل به مضمون ) . حالا این کجاش غیرعاقلانه هست من نمی دونم!!! جدا از این شما میگید خواستگاری پسر از دختر (در جمع) اشتباهه پس اینو چی میگید!!!! اگر کار اشتباهی بود پیامبر میگفتند که برو در خفا و بصورت خصوصی بیا به من بگو تا من بصورت خصوصی یک نفر رو در نظر بگیرم تا بصورت خصوصی(!) با تو ازدواج کنه! پس امین جان 1400 سال پیش، در میان اعراب جاهلی این که دختری از پسری ( نه اینکه پسری از دختری) توی جمع خواستگاری بکنه اون طور که شما این رو غیرعاقلانه میدونید، اونو غیرعاقلانه نمیدونستند :3:

شاید بزرگترین درسی که این جریان حداقل به من داد اینه که اگر میخواهیم کاری انجام بدیم کاری به کار هیچ کسی نداشته باشیم و کار خودمون رو انجام بدیم :4: البته من خیلی وقته که تصمیم گرفتم کاری به حرف هیچ کسی نداشته باشم که راجع به من چی فکر میکنه. یعنی کاری به این جریان ندارم کلی دارم میگم، همون داستان (بلانسبت) خر ملا بود که با پسر و خرش داشتند تو خیابون راه می رفتن، و دوتایی سوار شده بودن، مردم میگفتن ای بابا عجب مردم بی انصافی هستن دوتایی سوار خر بیچاره شدن! ملا گفت بچه جون، مردم راست میگن بذار من پیاده بشم تو سوار شو، باز مردم گفتن عجب پسر بی چشم و روئیه، خودش جوونه سوار خر شده باباشو گذاشته داره پیاده میاد! گفت بابا تو بیا سوار شو مردم راست میگن. باباش سوار شد بازم مردم گفتن عجب ادم بی رحمیه خودش سوار شده طفلی بچه داره پیاده میاد! باباش گفت مردم راست میگن بذار دوتامون پیاده بشیم! بازم مردم گفتن عجب ادمای احمقی هستن! دوتاشون دارن پیاده میرن و کسی روی خر ننشسته!! ملا رو کرد به بچه اش گفت همیشه کار خودتو بکن و کاری به حرف هیچ کس نداشته باش....

نقل قول: بچه مثبت
    اگه میدونن پس تجربه هادی بوده! و نیازی به تجربه مجدد نبود! :4: حتماً منظورت تجربه خواستگاری در جمع بوده!

نه اصلا!! منظورم خواستگاری در جمع نبود! منظورم همون تجربه ی هادی بوده ولی مگه بچه های سایت خواستگاری خانومشون رو از نزدیک دیدن و یا اینکه توصیف این خواستگاری (حتی اگه بصورت خصوصی بوده ) رو از زبان خود کاکو هادی یا از خانومشون شنیدن؟ :4: اصلا به فرض اینکه همه جریان کاکو هادی رو می دونن ، حالا شنیدن کی بود مانند دیدن؟ :3: یعنی میخواید بگید که این ضرب المثل رو قبول ندارید؟ :4:
    متاسفانه منظور ما رو درست نگرفتید! 452 منظور ما این بود که این بحث رو جایی باز بکنیم، که خدا رو شکر این کار رو کردیم تا بقیه یک تجربه ی عینی داشته باشند. ما توی مدیریت آموزشی میگیم که مثالی که هر کسی میزنه بایستی عینی باشه :3: مثلا معلم میگه حسن 6 تا پرتقال رو به قیمت 12 ریال خرید!!!! این جمله غلطه اونم از دو جهت! اولا بایستی مثال رو عینی بزنه، یعنی بجای اینکه بگه 6 تا پرتقال خرید، باید یک نمونه ای بیاره که جلوی چشم دانش اموز باشه تا درست توی ذهنش بره و مانا باشه. مثل خودکار قلم نیمکت و... بعدشم کجای ایران 6 تا پرتقال میشه خرید 12 ریال؟!!!!!!!! پس مثالی که همیشه ادم میزنه بایستی واضح و شفاف و روشن باشه :3: البته حالا منو هیفا می فهمیم که اگه دفعه ی بعد خواستیم کار دیگه ی مشابهی بکنیم طوری برنامه ریزی بکنیم که سطح برداشت و درکش پایینتر باشه.

به قول عادل فردوسی پور مردم ما همه چیز رو میفهمند و خوب قضاوت میکنند :4:

ببخشیدا ولی این بود خوب فهمیدن و خوب قضاوت کردن؟!! من فکر میکردم خوب فهمیدن و خوب قضاوت کردن با میزان تحصیلات رابطه ی مستقیمی دارن :7:

منم همین نظر رو داشتم و خیلی تعجب کردم وقتی به سوال محمد امین نتونستی پاسخ صحیح بدی! :50:

:83: محمد امین پسره ی شیطون ما رو گذاشت سر کار :83:
    شما میدونید هوش چیه؟ نیمکره ی چپ و راست مغز چطور؟ کار این دو نیمکره چی؟ نمیدونم میدونم یا نه ولی این دو نیمکره هر کدومشون یک کارایی و فعالیتی دارند. در هر نیمکره پردازشهایی مربوط به منطق و زیبایی و ریاضیات و حس و ادارک و موسیقی و و برهان و کلام و... هست. ممکنه به فرض مثال بتهوون نتونه ساده ترین سوال هوش ریاضی و حتی سوال معمولی ریاضی رو انجام بده ولی در عوض بهترین نت های موسیقی رو درست بکنه :3: حتی یک سوال تست هوش ریاضی رو ممکنه حتی همین محمد امین بتونه انجام بده ولی یه استاد دانشگاه منطق نتونه. همونطور که من نتونستم اینو حل کنم، مامانش هم نتونست، احیانا شما هم نتونستید، ممکنه اگه بتهوون هم بود نمی تونست. پس این مقایسه کردن از بیخ غلطه :4:

این متن رو هیفا گلی بهم داد که در جواب اقا امین بذارم اینجا چون خودش نمیتونه پست بذاره.

در مورد اتفاقی که افتاد دو حالت وجود داره. یا اونی که قبلا از طرف ما شرح داده شد صدق می کنه یا خیر.
    اگه حالتی که خودمون توجیه منطقی کردیم صدق می کنه که فبها المراد ولی اگر خیر، پس نتیجه می گیریم که قضیه جدی بوده بنابر برخی از تحلیلها.
    حالا بااین اوصاف پس من هیفای نوعی با عشق تمام اون کار رو کردم و واکنشم هم بعد از شنیدن جواب منفی، منفی نشد و احساسم تبدیل به نفرت هم نشد و این ثابت می کنه که صحبت شما در مورد عاشقان امروزی الزاما دقیق نیست و هنوز آدمهایی هستن که به عشق واقعی ارج میگذارن. و باز این نتیجه گیری نشون میده که این تجربه میتونه بار معنوی خوبی برای دوستان کم تجربه داشته باشه. یعنی به اصطلاح از هر حالت که به این رخداد نگاه بکنیم ، مفید بوده. مرسی.

نمایش یا پنهان متنالبته این رو هم خودم اضافه کنم که اگه اون حرفها واقعی بود، مثلا اونجایی که گفتم نظر بابام اینها منفی هست، مگه من چقدر وقت داشتم که برم و زود از بابام اینا بپرسم که میذارید من با یه دختری که چند سال از خودم برزگتره و یه بچه داره و اونم توی یه کشور دیگه هست باهاش ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم در حدود نیم ساعت!!! که البته توی این نیم ساعت هم پست به اون بلند بالایی رو نوشتم و هم اینکه رفتم از بابام اینا پرسیدم و زودی اومدم!! دیگه خودتون قضاوت کنید :3:

نمایش یا پنهان متنالبته میتونید خودتون همون چیزایی که من نوشتم رو تایپ بکنید و وقت بگیرید و ببینید که چقدر زمان میبره :3: البته اگه از حدود نیم ساعت و چهل دقیقه کمتر شد، زمان مقدمه چینی و باز کردن سر موضوع و عنوان کردن پیشنهاد و سوال کردن و همه چیز رو هم زمان وقت بگیرید :1:

به نظرم این مصداق حرف زدن بدون سند و مدرک است!

به نظرم این مصداق حرف زدن بدون سند و مدرک است! تا جایی که من میدونم تکون خوردن پا باعث باطل شدن وضو نمیشه! قبل از مسح سر ،راه رفتن به نحوی که پى در پى بودن وضو از بین بره باعث باطل شدن وضو میشود! اگر اشتباه میکنم بهم بگو!

در هنگام‌ مسح‌ پا و دست‌، باید پا و سر حرکت‌ نداشته‌ باشد و مسح‌کشیده‌ شود؛ زیرا (مسح‌) در حال‌ حرکت‌ صحیح‌ نیست‌. البته‌ حرکتی‌ مختصراشکالی‌ ندارد.

منبع

نمایش یا پنهان متنراستی حالا چی شد این مورد رو الان پرسیدی؟ :3:

229. منظور منوچهر نوذری از کلمه «خودتی» در کلیپ فوق چی بوده؟

والله این ویدیو رو متاسفانه نتونستم ببینم. دانلودش هم کردم ولی flv پلیرم بازش نکرد :99: لینک 3gp یا mp4 اش رو نداری؟ :65:
    حالا بازم تلاش میکنم به محضی که دیدم جواب رو میدم :4:

در جواب سوال حورا خانم که گفتند یک پیشنهاد مدیریتی به سایت بدم، طی بررسی هایی که من از خیلی وقت پیش کردم، خیلی از کاربرهای جدیدی که میان تو سایت شاید بیشتر از 80% شون فقط چند روز توی سایت فعالیت دارن. به نظرم بایستی تدابیری اندیشید که میزان تعهد و تعلق به سایت در بین کاربران بیشتر بشه. برای این کار بایستی همفکری کرد که چی کار بکنیم که تعلق و تعهد کاربران بیشتر بشه و به تبع اون کیفیت سایت بره بالا :1:

نقل قول: hadi04
    خوب چند تا سوال تاریخی میکنم ببینم تاپیکهای کاکاته دنبال میکنی یا نه؟ :43:

عامو دستت درد نکنه دیگه :2:
    230-نام جزایر قناری در اقیانوس آرام از کدام حیوان گرفته شده؟

سگ؟ :4:
    231-روس ها در چه ماهی انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟

نوامبر؟ :4:
    232-جنگ صد ساله چند سال طول کشید؟ 245

116 سال؟ :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    233 . کدوم کارتون قدیمی رو خیلی دوست داری ؟

ای کیوستان :4: اگه می گفتی دوتا، دومیشو پسر شجاع میگفتم :4:
    234 . یک جمله بساز که کلمات ((بوزینه،سلمونی،حامله،سرکاری،تبلت،یره،مجی)) داخلش باشن .

یه بار توی سلمونی مهدی یره نشسته بودم و داشتم با تبلتم فایل پی دی اف مربوط به درسم رو میخوندم تا نوبتم بشه، یه زنی با پسرش اومد داخل موی پسرشو اصلاح کنه، که معلوم بود زنه حامله است و بعدش که منو دید دارم درس میخونم گفت بابا درس نخون اگه درس بخونی سرکاری شوهر بوزینه ام هم اگه درس نخونده بود و بجاش رفته بود تو بازار الان بهترین زندگی رو داشتیم و دیگه این بچه و بچه ای که تو راه هست رو نمیذارم درس بخونن. :23:

یلدا انوری الان 3 ساله که سایت نمیاد

نقل قول: میرزا
    تا جایی که من اطلاع دارم، یلدا انوری اسم کاربریش رو به Ahora Queen تغییر داده بود.

از بعد از ترکیدن سایت و ایجاد تغییرات جدید، توی سایت دیده نشده :66:

میرزا محسن راست میگه :4: خب من چی کار کنم که نیست؟ :66: هر وقت اومد بهش بگید بیاد اگه از من خواستگاری کرد من بهش جواب مثبت میدم :83:

خوب معلومه!
    این بوده: مجتبی جان دوست دارم برای همیشه . . .
    از طرف هیفا

:83:

235- به طور متوسط، در طول یک هفته، چند دقیقه (یا شایدم ساعت :4:) با هیفا صحبت میکنی؟ :4: :4: :4:

بطور کلی روی هم رفته و روی هم نرفته راستش زیاد تلفنی حرف نمیزنیم همینی که تو سایت با هم حرف میزنیم :24: چت هم اصلا.. چون به همین سایت هم زورکی وقت میکنم سر میزنم :4:

• hadi04

عامو دستت درد نکنه دیگه نقل قول: hadi04230-نام جزایر قناری در اقیانوس آرام از کدام حیوان گرفته شده؟سگ؟ نقل قول: hadi04231-روس ها در چه ماهی انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟نوامبر؟ نقل قول: hadi04232-جنگ صد ساله چند سال طول کشید؟ 245116 سال؟

یه جایزه خوب پیش من داری ایول الحق که بچی شهری قناری
    241-حالو بوگو کادو عروسیتون چی چی برات بیارم؟ :4:

• Kishe Mehr

داغ داغ سوال لار گِردَن گَلوب دی :83:
    شیرین اگه میتونی بترجم :4:

نقل قول: gilas
    فعلا سوالامو بپرسم تا بیام ببینم چطور جواب دادی و اعمال قانونت کنم :4:

:4: اعمال قانون بکنید جناب سروان فقط بی زحمت سوئیچ رو ازم نگیرید :83:

236. نظرت درباره صیغه چیه کامل توضیح بده

نمایش یا پنهان متننگفتی چند نمره داره :4:

نمایش یا پنهان متندر کل خیلی خوبه اگه میشه وقتشو بیشتر کنید :83:

خب... در صیغه چندتا مورد هست که باید رعایت بشه. مثلا زن نمیتونه ادعای ارث بکنه، زمانش مشخصه، زن عین بعضی از زنها نمیتونه باشه که هر روز با چند نفر باشه، بلکه بایستی عده بگذرونه، یعنی به میزان دو حیض کامل بایستی با کسی همخوابگی نداشته باشه و همچنین نمی تونه در عقد/صیغه کس دیگه ای باشه. که البته این کار از روابط ازاد جنسی جلوگیری میکنه. قرآن هم بصورت صریح این رو بیان میکنه که متعه/صیغه آزاد هست. این کار برای کسانی که امکان ازدواج دائم رو ندارند و بخاطر مواردی زیر فشار هستند به نظرم مفید میاد. البته در جوامع غربی (غیراسلامی) هم چند مورد رو من جایی خوندم که دارند به این سمت روی میارن. راسل و یه قاضی تو امریکا و این جدیدا هم توی مکزیکو سیتی گفتن دختر پسرا دو سال قبل از ازدواج با هم یه جورایی میشه گفت همون عقدموقت رو انجام بدن ( که فکر کنم تاپیکش رو بچه ها گذاشتن). که البته طرحی هست که دولتشون ارائه داده. که البته یکی از اهدافشون کاهش طلاق و کمتر شدن بیماری ها و بی بند و باری های جنسی هست. ولی معتقدم هر چزی رو اگه از روی اصول و قاعده ی خودش انجام بدی نتایج خیلی خوبی میگیری.

237. با یه خانمی قرار ازدواج گذاشتی و همه چیز رو روال داره پیش میره و به نظرت مناسب برای همسریت
    بهت میگه قبل از ازدواج با چند نفر رابطه داشته ( از رابطه منظورم همخوابی هستش ) چی کار میکنی؟

یعنی بعد از اینکه مدت زیادی با هم بودیم اینو میگه؟ :43: اگه همون اولشم اینو میگفت قبولش نمی کردم چه برسه به اینکه بعد از این همه مدت گفته :88:

238. نظرت درباه پسرا یا دخترای که لباس پوشیدنشون عجیبه باشه شاید اما رو مد هستش چیه ؟

خب میگن که اوردن مد کلا گناه کبیره است که البته اینو قبول دارم. خب حالا اگه دوستان بدشون نیاد ما ایرانی ها خیلی جنبه و البته فرهنگ استفاده از خیلی چیزا رو نداریم. مثلا بلوتوث میاد خواهر و مادر بلوتوث رو میاریم جلو چشمش (البته بلوتوث توی مجموعه قهوه تلخ منظورم نیست :4: ). اینترنت میاد پدر و مادرش رو در میاریم. و خیلی چیزای دیگه. مثلا فکر میکنی تو همین اروپا چند درصد دختر پسرا عین این مدی که پسر دخترا تو ایران دارن رو روی خودشون اجرا میکنن؟ اینکه میگم متاسفانه ما جنبه ی خیلی چیزا رو نداریم برادران و خواهران ایرانی مون خوشبختانه! به هر جای این دنیا که رفتند بجز آبادی!!! چیز دیگه ای برامون نذاشتن! عموم میگفت تو ارمنستان اگه کسی خلافی رو انجام بده مستقیما میگن ایرانی ایرانی!!!! میرن ژاپن اون وضع، انگیس اون وضع، هند و تایلند و... اون وضع. راجع به مد خب تا حدودی بهشون حق میدم که جوون هستند و دلشون میخواد جلب توجه بکنند و متفاوت باشند ولی دیگه افراط و تفریط توی هر کاری محکوم هست. مثلا این جوونایی که تو خیابونهای معمولا بالاشهر تهران اونطوری میگردن باور کن، به همون نسبت شاید یک سومش رو هم تو بالا شهر یکی از شهرهای اروپایی نبینی.. کلا ما ایرانی ها جو گیر هستیم. بیچاره مهران مدیری بد نگفت، گفتش که اقای قاضی منو جو گرفت!!!!!!

1 سپاس: نغمه

• Life Dream

قرآن هم بصورت صریح این رو بیان میکنه که متعه/صیغه آزاد هست. این کار برای کسانی که امکان ازدواج دائم رو ندارند و بخاطر مواردی زیر فشار هستند به نظرم مفید میاد.

243- ميشه اين آيه به همراه سوره رو برام مشخص كني ببينم كجا دقيقاً نوشته؟ ميخوام ببينم قراني كه ما داريم با اوني كه شما گفتي فرق ميكنه يا همونه!! :21:

• بچه مثبت

شما که دیگه از قشر تحصیل کرده و روشنفکر جامعه هستید! فکر نمیکردم دیدگاهتون بسته باشه!

حالا منو هیفا می فهمیم که اگه دفعه ی بعد خواستیم کار دیگه ی مشابهی بکنیم طوری برنامه ریزی بکنیم که سطح برداشت و درکش پایینتر باشه.
    ممنون از پاسخ های زیبات مجتبی جان. من از پستم هدفی داشتم که به هدفم رسیدم. شاهد این ماجرا هم گیلاس هستش که قبل ازینکه پست 182 در این تاپیک رو ارسال کنم بهش گفتم که میخوام آستانه تحمل مجتبی رو بسنجم. بدون اینکه توهینی در پستم باشه حرفهایم رو طوری مرتب کردم که ببینم از کوره در میری یا نه!

و اما بعد
    من روایتی که در مورد پیامبر اسلام آوردید رو نشنیده بودم. اگر هم قبول کنیم که در صحت روایت شکی نیست باز هم نظر من تغییری نخواهد کرد! و هنوز هم بیان موضوع در جمع بدون هماهنگی قبلی رو عاقلانه نمیبینم! و مجدد متذکر میشم این نظر شخصی بنده هست! بذار مثال بزنم شاید موضوع کمی روشن بشه! من تعدد همسر رو در جامعه امروز عقلانی نمیدونم. با اینکه در زمان پیامبر شاید این کار عقلانی بوده! اگه بازم دیدگاهم بسته هست بگو تا بازش کنم :4:

حالا شنیدن کی بود مانند دیدن؟ یعنی میخواید بگید که این ضرب المثل رو قبول ندارید؟
    100% این ضرب المثل رو قبول دارم. اما خودت فرمودی که همه قضیه هادی رو میدونن! مثال عینی خیلی خوبه! و من ازدواج هادی عزیز و زندگی ایشون رو یک مثال عینی میدونم. در حالی که ماجرای هیفای عزیز و شما به گفته خودتان تنها یک شوخی و طنز بوده! که برای هردوتاتون جالب و خاطره انگیز خواهد بود! :3:

نقل قول: The one
    صحبت شما در مورد عاشقان امروزی الزاما دقیق نیست
    هیفای عزیز من هیچگاه کلمه الزاماً به کار نبردم و نوشتم اغلب! یادم نمیاد در مورد صحت یا عدم صحت اتفاقی که افتاده صحبت کرده باشم.

منبع
    منبعت به ظاهر چندان موثق نیست. بهر حال اگر اشتباه نکنم منظور اینه که موقع مسح سر دست بر روی سر حرکت کنه نه اینکه دست ثابت بمونه و سر حرکت کنه!

لینک 3gp یا mp4 اش رو نداری؟
    نه متاسفانه ببین این کار میکنه! البته اینم باید flv باشه!

در هر صورت اگر حرفهایم باعث ناراحتی کسی شده ( چه مجتبی عزیز چه هیفای عزیز) همین جا ازشون حلالیت میطلبم! 1153 287

و اما سوال یکی مونده به آخرم::4:
    244. اگر من میهمان صندلی داغ بشم، داغترین سوال که ازم خواهی پرسید چیه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• hadi04

نقل قول: The one
    ولی خب من الان نقش اونی رو دارم که برای بوکسور توی رینگ حوله میاره

قربون دستت حالا که حوله دستته یه دونه هم واسه من بیار الان تو حموم موندم حوله فراموش کردم ببرم :23:
    245-دوست داری چند سال زندگی کنی؟

• Kishe Mehr

239-----اگه منو برو بکس بوفی بیایم شیراز بعد بهت نگیم و تو خیابونم ببینیمت محلت ندیم چی کار میکنی؟:23:

میگم بهتر شد که نیومدید حوصله ی مهمون داری ندارم :23:
    240------- اگه یه روز خدائی ناکرده تصادف کنی(بیمه هم دو روز پیش تموم شده حالا واسه من نگی ماشین بیمس) و بزنی به دخمل خانوم که اصلا هم زیبا نیست تازه خیلی هم زشته :4: بعدها هم میفهمی که اخلاقش جهنمو ضرر بدک نیست حالا این وسط تو زدی بنده خدا رو ناکار کردی و تا ابد از پا فلج میشه و رضایت نمیده مگه اینکه باهاش علوسی کنی .. تو این وضعیت چی کار میکنی؟ علوسی میشی باهاش؟ یا ترجیح میدی تا اخر عمر گوشه زندان بمونی؟درست و حسابی توضیح بده مقسی.. اصلا فکر کن اون نفر سوم که قراره بیاد خاستگاریت همین دخملس:23:

خو عین یه بنده خدایی :50: که بادی گارد امام جمعه ی یه شهر بزرگی بوده :50: (که همین نزدیکی هاست) و یه روزی ناخواسته تیر از تفنگش در میره و میخوره به دختر همین جناب امام جمعه، اینم بالاجبار مجبور میشه و البته چون بابای دختره کله گنده بوده همچینی بدشم نمی اومده که دخترشو بگیره خلاصه علوسی میشن اینا :65: خلاصه اینکه پله های ترقی رو شونصد تا شونصدتا همین اقا طی میکنه و خلاصه اینکه میره بالا و میره بالا و بالاتر تا اینکه یه مدتی میشه وزیر و بعدشم میشه رئیس یه بانکی و خلاصه ماهانه 40 میلیون تومن در امد داشته (البته علنیشو میگما :50: ) که علاوه بر این کارانه ی مثلا سه چهار ماهش میشه چیزی در حدود 400 میلیون تومن ( خو بنده خدا خرج داره گیر نون شبش هست چی کار کنه دیگه ) و خلاصه اینکه هوای جهرم :50: یه مقدار گرم بوده اینو از مدیر عاملی بانک میذارنش کنار :4: تا به یه سری کارهاش برسه :4: نتیجه میگیرم که کلاغه به خونه اش میرسه:1: آما قانون اینی که میگی نیست ولی چون مثالت فرضی هست، منم فرض میکنم و جواب میدم که باشه بریم علوسی بشیم و اینا و خدا کریمه و راستی گفتی مرگ موش کیلو چنده؟ :50:

• نخبه

ولی اگه اهل تیر وتپر نباشه که باید اسمشو بذاره شارلوت :23:

این که بدتر شد اخه لوت به زبان ترکی یعنی لخت.. این شارلوت هم که بلههههههههه؟ اهل تیر تپر یه ادم بی تبر پیدا کن هیفا:23:

راستی گفتی مرگ موش کیلو چنده؟

پس یعنی اگه این اتفاق واسه تو بیفته خودتو میکشی؟ و خلاص به سلامتی و میمنت و مبارکی:23:

میگم بهتر شد که نیومدید حوصله ی مهمون داری ندارم

اره خب از ک ..ن سوزیت چیز دیگه ای نمیتونی بگی:23:

246-----مجی اگه بری خواستگاری یه دخمله که خیلی ازش خوشت اومده خیلی خیلی هم مناسب و از هر لحاظ عالی باشه بعد تو مراسم خاستگاری یهو تلنگت در بره:23: اول بگو همون لحظه چیکار میکنی؟ بعد هم بگو ایا بعدش دوباره روت میشه راه بیفتی بری خونشون برای بقیه مراسم:23:

• Kishe Mehr

:111: از صفحه ی قبل سوالی جا نموند؟ :23: ببینید بغل دستی هاتون همگی هستن؟ :4: دیگه توقف نمی کنیم تا نماز صبح :4:

ممنون از پاسخ های زیبات مجتبی جان.

خواهش میشه امین جان. خداییش با سوالات و البته با هدفی که داشتی حال کردم. دمت هات
    من از پستم هدفی داشتم که به هدفم رسیدم.

البته سوالات جار میزد که هدفی غیر از این داری حالا هر چی فکر کردم نتونستم منظورتو بدونم که هدف اصلیت چیه؟ :4:
    میخوام آستانه تحمل مجتبی رو بسنجم.

:83: عین نقطه ی جوش pmc؟ :56: حالا اون 100 دلاری رو برنده شدم یا نه؟ :4:
    حالا از 100 دلار چقدر بهم میدی؟ :65:
    نمایش یا پنهان متنیعنی نطقه جوشم از صد چقدر بوده؟ :9:

که ببینم از کوره در میری یا نه!

خب البته حالا چون شماها از بیرون منو می بینید بهتر میتونید قضاوت بکنید ولی خودمم نمیگم که نقطه جوشم بالا نرفت ولی فکر نمیکنم زیاد بالا رفته باشه :9:

من روایتی که در مورد پیامبر اسلام آوردید رو نشنیده بودم. اگر هم قبول کنیم که در صحت روایت شکی نیست باز هم نظر من تغییری نخواهد کرد! و هنوز هم بیان موضوع در جمع بدون هماهنگی قبلی رو عاقلانه نمیبینم! و مجدد متذکر میشم این نظر شخصی بنده هست! بذار مثال بزنم شاید موضوع کمی روشن بشه! من تعدد همسر رو در جامعه امروز عقلانی نمیدونم. با اینکه در زمان پیامبر شاید این کار عقلانی بوده! اگه بازم دیدگاهم بسته هست بگو تا بازش کنم :4:

خب اول اینکه اون دو تا جمله که نقل قول کردین رو اگه خودتونم بودین فکر کنم میگفتید به من! فکر کنم بار اول کلمه ی عاقلانه رو نوشته بودی غیرعقلانی! درسته؟ :99: که البته با عرض پوزش این که گفته بودید غیرعقلانی یه کمی نقطه ذوبم رفت بالا :83: شما تعریف علمی غیرعقلانی رو میتونید بکنید؟ واژه ی عقلانی اصطلاحا یعنی اون چیزی که از عقل برمیاد، عقل اون دستور رو میده. هر کار و فکری که بدن حیوانات (اعم از انسان و حیوان) انجام میده نشأت گرفته از عقل هست.. حالا اگه به نظرم میگفتید غیرمنطقی، غیراخلاقی یا همچین واژه هایی ، بهتر بود. این عاقلانه ای که شما میگید عین اینه که من بگم فلانی ادم بی فرهنگیه!!! از نظر علمی این حرف رد میشه چرا؟ چون هر کسی یک فرهنگی داره، فقط سطح اون فرهنگ فرق میکنه :3:
    یعنی منظورتون اینه که در زمان حاضر یا در مکان حاضر این کار درست نیست؟ مسئله اینجاست که چرا شما این مسئله رو عقلانی نمی بینید؟ چراش رو میخوام بدونم! مثلا بگید چون اعتماد بنفس دختر پایین میاد. یا اینکه احترام و منزلت دختر پایین میاد و یا همچین چیزی تا روشن تر بشه. میسی

راستی اون ویدیو رو الان توی اون سایته دیدم :83: مرسی جالب بود برام :65: ولی فکر کنم منظور مرحوم نوذری اون ت.و.س بود که اخر اون اسم می اومد؟ :4:

100% این ضرب المثل رو قبول دارم. اما خودت فرمودی که همه قضیه هادی رو میدونن! مثال عینی خیلی خوبه! و من ازدواج هادی عزیز و زندگی ایشون رو یک مثال عینی میدونم. در حالی که ماجرای هیفای عزیز و شما به گفته خودتان تنها یک شوخی و طنز بوده! که برای هردوتاتون جالب و خاطره انگیز خواهد بود! :3:

من عرض کردم که "دیگه فکر کنم همه جریان خواستگاری همسر محترمه ی کاکو هادی رو از آقا هادی می دونن" ولی شما که خبر نداشتید همسرشون از اقا هادی بصورت خصوصی خواستگاری کردن یا در جمع، چطوری میگید که یک مثال عینی میدونم؟ اگر هیفا در خفا مثلا توی پیام خصوصی یا پشت تلفن به من پیشنهاد ازدواج می داد این می شد خصوصی، در حالیکه هدف ما فقط و فقط این بود که دیگران این رو ببینند، وگرنه نیازی نبود که هیفا بیاد جلو همه جار بزنه و منم جلو همه جواب منفی بدم!!! اگه از قبل برنامه ریزی نشده بود هیفا حداقل قبلش منو محک میزد که ببینه نظرم چیه تا اگه حتی یک درصدم که احتمال جواب منفی از من داشت، برای حفظ آبروی خودشم که شده این کار رو نکنه :3:
    بله هدف ما یک شوخی بود ولی اولش کاملا جدی برخورد کردیم تا جایی که همه باورشون شده بود. حالا چون هیفا گفته دیگه اسممو نیارید وگرنه شامل قانون کپی رایت میشید دیگه اسمشو نمیارم و ادامه نمیدم :23:

منبعت به ظاهر چندان موثق نیست. بهر حال اگر اشتباه نکنم منظور اینه که موقع مسح سر دست بر روی سر حرکت کنه نه اینکه دست ثابت بمونه و سر حرکت کنه!

من کاری به موثق بودن یا نبودنش کاری ندارم، شما فرمودید که اگر جایی خوندی مدرک و سند بده منم اولین مدرکی که به دستم رسید رو دادم خدمتتون وگرنه میشد دقیق توی استفتائات مراجع سرچ کرد :3:

در هر صورت اگر حرفهایم باعث ناراحتی کسی شده ( چه مجتبی عزیز چه هیفای عزیز) همین جا ازشون حلالیت میطلبم! 1153 287

:83: نه بابا این حرفا چیه... از روز اول پیه همه چیز رو به تنم مالونده بودم تا حسابی داغم کنید :83: از شما هم مرسی که هم خاطره ی خوشی برامون گذاشتید هم حسابی داغمون کردید ( که ایشالله در داغ کردناتون جبران کنیم :86: ) و هم اینکه ما رو به فکر واداشتید :6: 1189

244. اگر من میهمان صندلی داغ بشم، داغترین سوال که ازم خواهی پرسید چیه؟

میخوام یه پیشنهادی واسه مسابقه جانبی صندلی داغ بدم که اگه تصویبش کنند همینجا بعضیا رو داغ کنم :86:
    سوالم میتونست این باشه که : س.ک.س قبل از ازدواج ، موافق یا مخالف.. مسئله این است! نظر شما چیست؟

ولی خب مجتبی اینجا فقط یه نقش رو میتونه ایفا کنه و اونهم پاسخگو بودنه یعنی نمیتونه بی تفاوت بمونه و گرنه بازنده محسوب میشه. یعنی این یک بحث ساده نیست که بشه از طرف مثلا مجتبی تمومش کرد.
    منم شرمنده که دارم فضولی می کنم. ولی خب من الان نقش اونی رو دارم که برای بوکسور توی رینگ حوله میاره :23: گناه داره مجی خب نازی الهی بمیرم صندلیش داغترین صندلی بوده تا الان :23: :10:

خیلی مرسی گلو :6: خب راستشو بخواید از طرفی دوست نداشتم که وارد مباحث مذهبی و دینی بشیم همونطور که دیدیم مثلا داداش مازیار از من دلخور شدن :17:
    خواهش میشه گلو ، تو این بازار مکاره! :23: یه نفرم که هوای منو داشته باشه و بهم آبمیوه و شیرینی دانمارکی بیاره خیلی ثواب برده :23:
    خدا نکنه گلو ، ولی حسابی داغم کردین، حسابی هم از درس و مقش و زندگی و زن و بچه انداختین :23: که البته فدای سرتون :11:

• هاچو هاچو

حسابی هم از درس و مقش و زندگی و زن و بچه انداختین :23: که البته فدای سرتون :10:

بهت که تو پست اولم گفتم بد بخت شدی :4: راستش منم چون میدونستم شرکت نکردم و گرنه همون اول با آرای زیاد قبول میشدم :4:
    جمله سازیت خیلی باحال بود یره :10: حالا با اینا جمله بساز ببینم :4:
    247 .با کلمات : شیرین،هیفا،مجی،مهدی،تیر تپر، :94: ،ساری،گلو،زیزیگولو جمله بساز .

• Kishe Mehr

245-دوست داری چند سال زندگی کنی؟

تا وقتی که بتونم اهدافم رو انجام بدم ... یعنی یه سری اهداف و رسالت هایی دارم که باید ببرمشون به نزدیکای سید خندان پیاده شون بکنم :83:

پیتر همون یحیا ی خودمونه دیگه گلو.

بنده خدایی فروشگاه مکانیکی میزنه روی تابلوش مینویسه فروشگاه برادران محمدی، بجز یحیی :23: پس این یحی تیرتپر جون نقشی نداره کلهم اجمعین؟ :65: یعنی تیر چراغ برقه دیگه؟ :66:

این که بدتر شد اخه لوت به زبان ترکی یعنی لخت.. این شارلوت هم که بلههههههههه؟ اهل تیر تپر یه ادم بی تبر پیدا کن هیفا

تازشم تیرتپرش مال خودش نیست از خونه همسایه اورده و اون یه تیکه گوشت رو هم گذاشتن جلو گربه خورده :23:

اره خب از ک ..ن سوزیت چیز دیگه ای نمیتونی بگی:23:

اره هر موقع رفتی شبی 200 هزار تومن دادی هتل بعد می فهمی کی میسوزه :74:
    246-----مجی اگه بری خواستگاری یه دخمله که خیلی ازش خوشت اومده خیلی خیلی هم مناسب و از هر لحاظ عالی باشه بعد تو مراسم خاستگاری یهو تلنگت در بره:23: اول بگو همون لحظه چیکار میکنی؟ بعد هم بگو ایا بعدش دوباره روت میشه راه بیفتی بری خونشون برای بقیه مراسم:23:

معذرت میخوام ولی این جریانه رو که میگم واقعیه. عموم میگفت موقعی که استیودنت پزشکی بودیم میرفتیم بیمارستان به مریض ها سر میزدیم. یه بار استادمون به یکی از استیودنت ها گفت که شکم این مریض کار کرده؟ اونم با دست پاچگی میگه که نه متاسفانه.. خلاصه اساتید و استیودنت ها چون یکی یکی به تخت مریض ها سر میزدن از اون مریض قبلیه رد میشن و میرن پیش تخت مریض بعدی، اون استیودنتی که استاد ازش سوال می پرسه، بدو بدو و با هیجان میاد به استاد میگه استاد استاد استاد ، استاد هم میگه چی شده؟ میگه مریض گ....زید!!!!!!!!!!! :23: که همه کف سالن ولو شده بودن از خنده :23: بعدش که همه خودشونو جمع می کنن همه میرن پیش اون مریضه، مریضه مقداری خجالت میکشه، همراه مریضه میگه ای بابا خجالت نداره که، همه میگو....ن، من می گ..زم، تو میگو..ی اقای دکتر می گو...ه خانم دکتر می گو...ه :23:

خب منم یه کمی خودمو جمع می کنم اگه بتونم میگم ای بابا، بچه ها چقدر اذیت می کنن، صدای آلارم موبایل رو این صدای ناهنجار گذاشتن اگرم نشد دیگه بایستی همون حرف همراه مریضه رو بزنم :23:

1 سپاس: نغمه

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متنویرایش توسط gilas
    قانون شماره ۴) این سایت متعلق به هیچ گروه و حذب سیاسی یا مذهبی نمی باشد لذا محلی هم جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با این اهداف نمی تواند باشد. ارسال مطلب در رابطه با هرگونه عقیده سیاسی و مذهبی و گروهی یا تبلیغات آنها و موضوعات وابسته، اکیداً ممنوع است.

247 .با کلمات : شیرین،هیفا،مجی،مهدی،تیر تپر، :94: ،ساری،گلو،زیزیگولو جمله بساز .

شیرین و هیفا و منِ مجی و به همراه یه دوستی که داشتیم باهاش رفتیم ساری (:56:) که به این دوستمون با مسخرگی بهش میگفتیم زیزیگولو، که مهدی گلو همش میگفت جمله بساز منم هی میگفتم بابا جان جمله رو که نمی سازن، اونی که میسازن خونه است :4: خلاصه این دوستمون همش حرفای تیرتپری میزد که شیرین اون رو گرفت زیر رگبارش :94:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: