₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 8 9 10 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• carlos

248 - حالا که کار به اینجا کشیده و بحث خاستگاری و اینا . . . آزاد شده :4: منم میخوام ازت خاستگاری کنم :9::9::9:
    نمایش یا پنهان متنالبته برای دختر همسایمون پــــ نــــ پـــــ واسه خودم !!852 اون هم مثل هیفا و شیرین چند سال از خودت بزرگتره :86:

با توجه به اینکه گفتی نفر سوم هرکی باشه بهش جواب مثبت میدی . . .
    248 -من اگه بخوام این شخص رو بهت معرفی کنم حاضری عکسش رو ببینی و راجع بهش فکر کنی ؟و بعد باهاش در ارتباط باشی
    ( شرکت بیمه داره - ماشینش 206 - خونه داره (با خواهرش) تا حالا ازدواج نکرده - دنبال کیس مناسب (مثل شما ! ) میگرده - سن 28 )

Kishe Mehr,
    نمایش یا پنهان متنتو همین تاپیک عروست میکنیم :98: به همت دوستان :4: فک کـــــــردی :86:

• بچه مثبت

نقل قول: Kishe Mehr
    البته سوالات جار میزد که هدفی غیر از این داری حالا هر چی فکر کردم نتونستم منظورتو بدونم که هدف اصلیت چیه؟ :4:
    نه! باور کن هدف اصلیم همون بود که عرض کردم. البته قبول دارم کمی شیطنت قاطی پستم کرده بودم که برای رسیدن به هدفم لازم بود :4:

:83: عین نقطه ی جوش pmc؟ :56: حالا اون 100 دلاری رو برنده شدم یا نه؟ :4:
    حالا از 100 دلار چقدر بهم میدی؟ :65:
    متأسفانه من برنامه مورد نظر رو تا حالا ندیدم. اما 99.99 دلار بهت میدادم :4:

خب البته حالا چون شماها از بیرون منو می بینید بهتر میتونید قضاوت بکنید ولی خودمم نمیگم که نقطه جوشم بالا نرفت ولی فکر نمیکنم زیاد بالا رفته باشه :9:
    بله قابل قبول بود. البته با تبصره و تک ماده! :4:

اول اینکه اون دو تا جمله که نقل قول کردین رو اگه خودتونم بودین فکر کنم میگفتید به من!
    بعید میدونم :3:

فکر کنم بار اول کلمه ی عاقلانه رو نوشته بودی غیرعقلانی! درسته؟ :99:
    نه اشتباهه اشتباهه :4: اول هم عاقلانه رو نوشته بودم و منظورم از عقلانیت همون Rationality بوده [توضیح اینکه یک تصمیم میتونه درست باشه ولی عاقلانه نباشد]. راستی منظورم از عاقلانه نبودن اتفاقات این تاپیک نبود. چون این کار با هماهنگی قبلی بوده! و من عرض کردم بدون هماهنگی قبلی رو عاقلانه نمیدونم!

یعنی منظورتون اینه که در زمان حاضر یا در مکان حاضر این کار درست نیست؟
    من در مورد درست بودن یا نبودن حرفی نزدم. من عرض کردم عاقلانه نمیدونم و این صرفاً نظر شخصی من بود! چرا؟ چون وقتی میشه درخواست رو به صورت خصوصی بیان کرد لزومی به بیان درخواست در جمع نمیبینم. عواقب کار رو باید در نظر گرفت! هر انسان غروری دارد. دلی دارد. که شکسته شدن این غرور اونم در جمع بسیار سخت و شکسته شدن دل بسیار دردآور خواهد بود. این رو شاید شخص اون لحظه که درخواست رو بیان میکند حس نکنه اما دیر یا زود دچار خواهد شد! وقتی راه بهتری برای رسیدن به هدف وجود داره من بیان موضوع در جمع اونم بدون هماهنگی قبلی رو عاقلانه نمیدونم!

نقل قول: Kishe Mehr
    من کاری به موثق بودن یا نبودنش کاری ندارم
    مجتبی جان! در جواب سوال من در مورد تقلید شما مثالی مطرح کردی. بنابراین من به دنبال منبعی از شخصی بودم که ازشون تقلید میکنید :3:

ولی فکر کنم منظور مرحوم نوذری اون ت.و.س بود که اخر اون اسم می اومد؟ :4:
    ادسون آرانتس دونا سیمونته این که آخرش ت.و.س نداشت :37:

نقل قول: Kishe Mehr
    سوالم میتونست این باشه که : س.ک.س قبل از ازدواج ، موافق یا مخالف.. مسئله این است! نظر شما چیست؟
    چه سوال داغی 781

در پایان ازت ممنونم که وقتت رو در اختیار دوستان قرار دادی و به سوالات پاسخ دادی. از صمیم قلب برایت در مسیر هدف بزرگی که در سر داری آرزوی موفقیت دارم. شاد و سلامت باشی گلووووووو 1153

سوال پایانی بنده:

249. یک انتقاد و یک پیشنهاد برای بچه مثبت(خودم رو میگما) ؟

.............................
    gilas:
    6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.

سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
    در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
    با سپاس از حضور شما 826

شماره پست سوالات شما : 36 سه سوال ، 53 سه سوال ، 62 سه سوال ، 87 سه سوال ، 94 دو سوال ، 129 یک سوال ، 144 یک سوال ، 157 دو سوال، 180 یک سوال، 193 یک سوال و 203 یک سوال

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

سلام به تمام بوفيان عزيز
    و آخريننننننننننننننننننننننننننننننننننن سوال
    250- كاكو گلو شيراز يعنى چى؟

از همه عزيزان متشكرم

• هاچو هاچو

شیرین و هیفا و منِ مجی و به همراه یه دوستی که داشتیم باهاش رفتیم ساری ( :56: ) که به این دوستمون با مسخرگی بهش میگفتیم زیزیگولو، که مهدی گلو همش میگفت جمله بساز منم هی میگفتم بابا جان جمله رو که نمی سازن، اونی که میسازن خونه است :4: خلاصه این دوستمون همش حرفای تیرتپری میزد که شیرین اون رو گرفت زیر رگبارش :94:

:23: :23: آخر چرت و پرت بود :83: دمت گرم :4: سهمیه سوالام تموم شد 806 پس این سوال آخرمو با دقت جواب بده 801
    253 . اگر بعد 99 سال :11: مرگت فرا برسه آخرین کلمه یا جمله ای که دوست داری بگی چیه؟
    نمایش یا پنهان متنخیلی صندلی داغی داشتی انصافا یره :105: به احتمال زیاد میام بازم ازت سوال میکنم :3: گور بابای امتیاز :10: نهایتش هر روز میای بهم امتیاز میدی جبران میشه دیگه :4:

.............................
    gilas:
    6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.

سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
    در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
    با سپاس از حضور شما 826

شماره پست سوالات شما : 4 سه سوال ، 51 دو سوال ، 91 سه سوال ، 113 سه سوال ، 119 سه سوال ، 116 سه سوال ، 183 دو سوال ، 198 یک سوال و 205 یک سوال

• Kishe Mehr

با سلام و درود خدمت روح و روان پاک کیش مهر سایت بخاطر داغ شدنش و همچنین خدمت دوستان داغ کننده :4:
    یه بار یکی رو برق 5 فاز میگیره 1135 میگه نامردا 390 اگه راست میگید یک فاز یک فاز بیایید جلو :23: حالا هم اگه راست میگید 390 یکی یکی بیایید جلو و سوال بکنید 1209

نمایش یا پنهان متن:23: 1153

نقل قول: هاچو هاچو
    بهت که تو پست اولم گفتم بد بخت شدی :4: راستش منم چون میدونستم شرکت نکردم و گرنه همون اول با آرای زیاد قبول میشدم :4:

اینو یادم رفت جواب بدم :4: یره فقط اینو بگم که خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این صندلی داغ رو :23:

نقل قول: gilas
    سوال 242 از پست 191 رو جواب ندادی

314 ای بابا اینو که جواب دادم هیفا خودشم خوند اون رو :22: پست 194 ام حذف شده 443 یعنی دوباره جواب بدم؟ :65:

اینم اون عکسی که به شیرین قول داده بودم :9: 823

تصویر در دسترس نیست

ماشاءالله اسپند دووووووووووووووووووووووووود ميكنم واست كاكوگلو
    mz56mz

کیش مهر : من جیگرتو برم گلوووووووووووو :6:

• Kishe Mehr

نقل قول: carlos
    248 - حالا که کار به اینجا کشیده و بحث خاستگاری و اینا . . . آزاد شده :4: منم میخوام ازت خاستگاری کنم :9::9::9:

852
    البته برای دختر همسایمون پــــ نــــ پـــــ واسه خودم !!852 اون هم مثل هیفا و شیرین چند سال از خودت بزرگتره :86:

:38: بابا تو که منو مردی!!!! خو زودتر بگو دیگه :28: فکر کردم که.... :17:
    نمایش یا پنهان متنولی جدأ نمیدونم چرا اکثرشون از من بزرگترن؟ :7:

248 -من اگه بخوام این شخص رو بهت معرفی کنم حاضری عکسش رو ببینی و راجع بهش فکر کنی ؟و بعد باهاش در ارتباط باشی

جدی میگی علی کارلوس؟ :83: نیدونم چی بگم؟ :66: کاش اطلاعات بیشتری میدادی .. البته چندین سوال هست مثل تحصیلات و یه چیزای دیگه ای که اینجا نمیشه پرسید ولی حداقلش اینه که اگر هم ارتباطی داشته باشم با ایشان حتما تجربه ی جدیدی راجع به یه چیزایی کسب میکنم :65: البته حداقل فایده اش اینه که لااقل ماشینهامون رو با قیمت مناسب تر بیمه می کنیم :83: ولی بهرحال دستت مرسی یره :11:
    ( شرکت بیمه داره - ماشینش 206 - خونه داره (با خواهرش) تا حالا ازدواج نکرده - دنبال کیس مناسب (مثل شما ! ) میگرده - سن 28 )

منم هم ماشین دارم هم خونه دارم هم شغل دارم هم موبایل دارم :9: ولی دنبال دختری نمی گردم اینا رو گفتم که فقط دلتون بسوزه :23:
    تو همین تاپیک عروست میکنیم :98: به همت دوستان :4: فک کـــــــردی :86:

:9: راستی وایسا ببینم خودت مجردی؟ :37:
    نمایش یا پنهان متناتفاقا به خودم میگفتم که نکنه شوخی شوخی ، جدی جدی همینجا عروسی بشیم :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    نه! باور کن هدف اصلیم همون بود که عرض کردم.

اره اینو تو پستتون که گفتید فهمیدم ، منظورم قبل از اینکه بگید هدفم چی بوده اون فکر رو می کردم :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    اما 99.99 دلار بهت میدادم

:93: :82: شماره حساب میدم بی زحمت همین امروز برام کارت به کارت کن زن و بچه دارم خرجی ندارم :4:
    نمایش یا پنهان متنحالا بابا اون یک سنت چیه که خسیسی میکنی؟ :83:

بله قابل قبول بود. البته با تبصره و تک ماده!

:82: دست شما میسی گلو :6: خدا رو شکر که مردود و تجدید نشدم :4:
    من در مورد درست بودن یا نبودن حرفی نزدم. من عرض کردم عاقلانه نمیدونم و این صرفاً نظر شخصی من بود! چرا؟ چون وقتی میشه درخواست رو به صورت خصوصی بیان کرد لزومی به بیان درخواست در جمع نمیبینم. عواقب کار رو باید در نظر گرفت! هر انسان غروری دارد. دلی دارد. که شکسته شدن این غرور اونم در جمع بسیار سخت و شکسته شدن دل بسیار دردآور خواهد بود. این رو شاید شخص اون لحظه که درخواست رو بیان میکند حس نکنه اما دیر یا زود دچار خواهد شد! وقتی راه بهتری برای رسیدن به هدف وجود داره من بیان موضوع در جمع اونم بدون هماهنگی قبلی رو عاقلانه نمیدونم!

فیلم دختر ایرانی با بازیگری هدیه تهرانی و امین حیایی رو دیدین؟ :65: راجع به همین جریانه. اگه تونستید ببینید هر چند خودم هم متاسفانه کامل ندیدم که حتما سعی خواهم کرد فیلمش رو گیر بیارم و ببینم :4:
    مجتبی جان! در جواب سوال من در مورد تقلید شما مثالی مطرح کردی. بنابراین من به دنبال منبعی از شخصی بودم که ازشون تقلید میکنید :3:

کلیات اغلب استفتائات و سخن مراجع یکی هست و حتی در برخی موارد بنا به اذعان خود مراجع رجوع به توضیح المسائل دیگر مراجع ایرادی ندارد :4:
    ادسون آرانتس دونا سیمونته این که آخرش ت.و.س نداشت :37:

خودتی!!؟!! 403 راستش هر چی فکر کردم درست نگرفتم منظورشو :99:
    در پایان ازت ممنونم که وقتت رو در اختیار دوستان قرار دادی و به سوالات پاسخ دادی. از صمیم قلب برایت در مسیر هدف بزرگی که در سر داری آرزوی موفقیت دارم. شاد و سلامت باشی گلووووووو 1153

خواهش میشه دکتر امین خان! واقعا به داشتن دوستان گلی مثل شما به خودم می بالم :6: :8: هیچ وقت این سایت و بخصوص این تاپیک رو فراموش نخواهم کرد :90: من هم براتون بهترین ها رو ارزو میکنم و ایشالله به بهترین ها نائل بشید :8: شادزی :84:
    249. یک انتقاد و یک پیشنهاد برای بچه مثبت(خودم رو میگما) ؟

راستش من کوچیکتر از اونی ام که بخوام انتقاد و پیشنهاد بکنم ولی بعنوان داداش کوچیکه اولا که نمیدونم رشته ی تحصیلیتون در چه زمینه ای بوده ولی به گمانم تو حیطه ی رشته های فنی هستید، که بهتون پیشنهاد میکنم مقداری در زمینه ی رشته های علوم انسانی مثل روانشناسی، مدیریت، جامعه شناسی و... مطالبی رو بخونید :9: البته نه اینکه اطلاعاتتون کم باشه ولی به نظرم اگه اطلاعات بیشتری داشته باشید حداقلش اینه که واسه فلسفه ی وجودی خودتون، مسائل رفتارشناختی و روانشناختی خودتون و اطرافیانتون مثمر ثمر بیشتر بشید :4: البته نمیگم که رشته های فنی و غیرعلوم انسانی در زندگی خود شخص کاربرد زیادی نداره ولی این رشته ها تاثیر بسیار زیادتری در زندگی شخصی و خانوادگی داره :3:
    انتقاد هم راستش میتونه این باشه که چرا تاپیکهای علمی نمیذارید؟ :9:

• EVANESCENCE

254. منم یه سوال مثل سوال امین :100: دارم یه پیشنهاد جدی و یه انتقاد جدی ؟مرسییییییی :46:

• Kishe Mehr

نقل قول: mz56mz
    سلام به تمام بوفيان عزيز

سلام به روی ماه کاکو محمود گلوی سایت :11:
    250- كاكو گلو شيراز يعنى چى؟

در یک کلام یعنی کاکو محمود گلو و کاکو هادی گلو جیگرای من 1153
    از همه عزيزان متشكرم

منم از شما متشکرم گلو :6:

ای بابا صدای گیلاسی هم در اومد که اینقدر حاشیه نرو :9: پس، از دوستان عزیز عذرخواهی میکنم که اگه جواب برخی از سخنانشون رو نمیدم که حمل بر بی ادبی نباشه :6:

نقل قول: The one
    تا اینجا من 7 سوال اضافی به قیمت 35 بوف خرج کردم!

:22: افتخار هم میکنی که با 7 سوال اضافی منو داغ کردی؟ :43:
    نمایش یا پنهان متن:23: :6:

نقل قول: The one
    گلو کباب خودم خسته نباشی. :11:

خواهش میشه گلو ذغال کبابی :83: :11:
    251.حالا با توجه به اینکه این حاج آقا پیتر از نیکان روزگار و انسان وارسته ای هستند که هوای دوست صمیمی شما رودارن. چطور شد که حتی یک نکته ی مثبت درموردشون نفرمودید؟ :24: البته میدونم که صحبهات ناشی از شوخیه ولی فکر نمی کنی یه کوچومولو ناشی از حسادته؟ :50:

اره راست میگیا :37: چرا از اقای تیرتپر تعریفی نکردم؟ :9: ای هلو، ای شفتالو، ای دانمارک برو، ای دوست هیفا، ای کنجکاو شو راجع به مسائل تیرتپر، ای دل شاد کن هیفا گلو... خوب بید؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنولی جدأ خیلی ادم خوبیه خدا به او علو درجات و باقیات صالحات عطا بفرماید :48: :4: یکی تو این دنیا هزارتا تو اون دنیا بهش بده بابت این کار خیرش که هیفا گلو رو در اوج غمگین بودن خندونده :6: شماره اش رو بده تا ازتش تشکر ویژه بشه و براش یه تاج گل، نه یه دسته گل بفرستم :4:

نمایش یا پنهان متنولی بازم جدأ این کارش رو واقعا مورد تحسین قرار میدم :78: هم اینکه شاد کردن دیگران براش مهم بوده، هم اینکه این شجاعت و اعتماد بنفسش رو داشته که این کار رو بکنه و از اینا مهمتر جرأتش رو داشته که در جمع این کار رو بکنه و هوای دوستش رو داشته... 1153

نمایش یا پنهان متنمرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم :8:

نقل قول: The one
    حالا برای اینکه زیاد داغ نشی اعتراف می کنم که اگه به همساده ی کارلوس اینا جواب مثبت بدی من حسودیم میشه :23:

نمایش یا پنهان متنبخاطر حسادت شما هم که شده از همین الان جوابم مثبته :74: بادا بادا مبارک باشه ایشالا مبارک بادا :80: جینگ جینگه ساز میاد از بالوی شیراز میاد.... این طرف تخت طلا و اون طرف.... کاکو محمود بیو بوخونننننننن :80: :78:

نمایش یا پنهان متنفعلا اینو داشته باشید تا سوال بعدی رو بجوابم :24:

• Kishe Mehr

252. فکر کن یعنی فقط فرض کن ها :29: یکی از خانمهای بوفی بعد از این اتفاق افتاده به خودش جرات اینرو بده که از شخص مورد نظر در جمع خواستگاری کنه. حالا این خانم باز به فرض، از اونجاییکه طرفشون قبلا خودشون ازشون به صورت خصوصی خواستگاری کرده ولی بنابر شرایط جواب منفی گرفتن، تا حدود 90 در صد مطمئنه که جواب مثبت می گیره یا حداقل اگه جوابش مثبت نباشه، ممتنع می گیره که به قول امین جان دلدرد نگیره. :23: حالا فرض کن که اگه شما جای این طرف مقابل بودی چیکار می کردی؟ آیا تلافی اون جواب منفی گرفتن سابق رو می کردی؟ یا اینکه بهش فرصت میدادی؟ یعنی با اینکه شرایط اصلا طوری نباشه که باهاش موافقت کنی، باز قبل از اینکه بهش جواب بدی، سعی می کردی جوری با هاش هماهنگ کنی که کمترین صدمه ی روحی رو ببینه؟یا اینکه بدون اینکه لحظه ای به احساسش فکر کنی جوابتو رک و پوست کنده میدادی؟ این سوال تشریحی می باشد لطفا کاملا واکنش مورد نظر را توصیف بفرمایید. :25:

با توجه به اینکه گفتی شرایط طوری نیست که جواب مثبت بدم بهش، از اونجایی که بنده ی حقیر سراپا تقصیر :9: دلی مهربون دارم و کلا دل رحم هستم 823 اگرم جوابم منفی باشه لاقال توی جمع ضایعش نمیکنم و میگم باید روش فکر کنیم و نمیشه که ییهویی جواب مثبت یا منفی بدم و بایستی بررسی بشه :4:
    جدا ز این من اگه کسی رو دوست داشته باشیم و قصد ازدواج باهاش رو داشته باشم ، دوست دارم که اون خوشبخت بشه، حالا چه با من چه بی من :3: یعنی هدف خوشبختی اونه :4:

آما راجع به سوال خلسه هم بایستی عرض شود که :
    بطور کلی بنده علاقه ی زیادی به متافیزیک دارم. از اونجایی که خلسه مستقیما مربوط میشه به تلقین کردن به خود، خیلی دوست دارم که این کار رو بصورت علمی و اصولی یاد بگیرم :65: چون بطور کلی خلسه ارتباط مستقیمی با ضمیرناخوداگاه داره همونطور که گفتم تلقین کردن هم نقش بسزایی داره. دوست دارم که تا حدودی توی خلسه که به اون اگاهی برتر میگن حل بشم. بطور کلی فواید زیادی داره که پیشنهاد میکنم دوستان عزیز مطالبی راجع به این مطلب مطالعه بفرمایند :4:

• Kishe Mehr

اولا وایسید ببینم :29: کسی از شماها که خدایی ناکرده چشم 452 نداره که به من چشمک بزنه 1225 نه یعنی بهم چشم بزنه؟ 978
    نمایش یا پنهان متننه که حالا همچین مالی هم هستم؟ :23:

نقل قول: هاچو هاچو
    253 . اگر بعد 99 سال :11: مرگت فرا برسه آخرین کلمه یا جمله ای که دوست داری بگی چیه؟

به خودم میگم ایا تونستم رسالتم رو انجام بدم :24:
    به دیگران هم توصیه میکنم هر جا هستید سعی کنید بهترین باشید :24:

نقل قول: EVANESCENCE
    وایییییییی چه خوشمل شدییییی :4:

823 الان من خهلی عجالت کشیدم :9: :9: خو خوشتیپ که بودم :24:
    جوابات فوق العاده بود :78: اومدم یه خسته نباشی اساسی بهت بگم خیلی شرمنده ام که نتونستم بیام سوال بپرسم چون از صبح تا شب کلاس دارم :20:

خیلی خواهش میشه آجی پرستویی مهاجر جهرمی کرج آبادی :6:
    254. منم یه سوال مثل سوال امین :100: دارم یه پیشنهاد جدی و یه انتقاد جدی ؟مرسییییییی :46:

به قول شیرین ای تقلیدو :4: راستش پیشنهادم که همونیه که به امین جان گفتم، ولی بطور کلی من معتقدم که خانومها تقریبا 80% شون بایستی رشته های علوم انسانی رو بخونن :3: تجربه نشون داده که اکثر خانوما بعد از ازدواج یا خودشون سر کار نمیرن و اگرم میرن کار چندان مرتبط به شغلشون رو ندارن و همچنین همسرشون با سر کار رفتنشون مخالفت میکنه :3: به نظرم اگر خانمی شیوه ی زندگی کردن، برخورد با همسر، و از اینا مهمتر تربیت صحیح بچه رو یاد بگیرن خودش خیلیه :3:
    اما انتقاد هم راستش اگه دبام نکنی :103: مربوط میشه به اومدنت به جهرم واسه دانشگاه :4: یادمه توی چت باکس روزی که قرار بود بری جهرم خیلی مردد بودی و همش میگفتی که دوست تهرانی ندارم :4: به نظرم اگه بتونی خودت رو بین اونها جا بندازی و خودت رو بیشتر با شرایط وفق بدی واقعا برنده ای :3: البته خدا رو شکر اومدی و تونستی که خودت رو وفق بدی ولی اگه بدون شک و تردید می اومدی به نظرم بهتر بود. هر چند تا ادم تو موقعیت قرار نگیره و به قول معروف با کفشهای طرف مقابل راه نره و راجع به راه رفتن اون بنده خدا قضاوت کنه ، نمی تونه کامل شرایط رو درک بکنه :4: امیدوارم جسارت بنده رو ببخشایید :6:

راستی کاکو هادی میخواستی ببینی که پشتم داغ شده یا نه؟ پس این عکسو ببین :
    1247

• gilas

255. مدینه فاضله* تعریفش از نظر تو چیه ؟
    256. حریم خصوصی افراد تعریفش چیه و چقدر به حریم خصوصی دیگران احترام میزاری
    257. تو مسائل شخصی دیگران چقدر دخالت میکنی و این مسائل خصوصی مرزش کجا است ( یعنی به چه مسائلی میگی شخصی ؟ )

نمایش یا پنهان متن* نمیدونم دیکتش درسته یا نه :9:

• carlos

نیدونم چی بگم؟ :66: کاش اطلاعات بیشتری میدادی ..

همین که طرف دختره برو خداتو شکر کن :24:
    نمایش یا پنهان متن:4::4::4::4::4::4::4::4::83::4::4::4::4:

چون شب جمعه ست سوال آسون ازت میپرسم :86:
    258 -نظرت در مورد من چیه ؟ ( برای ازدواج نمیگما :83: ) کلا میگم منو چجوری میبینی ؟ :65:

• Kishe Mehr

255. مدینه فاضله* تعریفش از نظر تو چیه ؟

به نظر من مدینه فاضله یا ارمانشهر جایی هست که اونجا همه به همدیگه، به عقاید همدیگه، به رفتار همدیگه، به گفتار همدیگه احترام میذارن. کسی از کسی بهتر نیست! کسی از کسی بالاتر نیست! چیز بدی اونجا وجود نداره (جالب اینه که این معنی بد رو ما انسانها درست کردیم و این واژه در بین حیوانات اصلا معنایی نداره :3: ) . عدالت اونجا برقراره ( نه اینکه فقط شعار میدن ). همه برای خوشبخت شدن دیگری که در واقع خوسبخت شدن خویش است می کوشد! هیچ جنگ و خونریزی وجود ندارد! زندان و تجاوز و... معنایی ندارد! ریاست و رهبریت شورایی است که زیر نظر مستقیم مردم است؛ که این رهبری را در خلافت حضرت علی (ع) می دانیم، چرا که تا ایشان را نخواستند وی خویش را به خلافت برنگزیدند! و ایشان برای بار اول در جهان بود که دموکراسی (حکومت مردم بر مردم) را بنا نهادند!
    تنها هدف ارمانشهر در واقع سعادت مردم ان شهر است!
    حال، جالب اینجاست که ریشه ی معنی یونانی این واژه یعنی ناکجا آباد!!!! یا جایی که نیست!

حریم خصوصی در واقع جزئی از عدالت شهروندی هست. حریمی هست که هیچ کسی حق ورود به اون رو نداره بجز صاحبش. این حریم می تونه داشتن هر دین و مذهب و مکتب و ایدئولوژی و تفکر و عقیده ای باشه. هیچ دین و مذهب و مکتب سالمی بهیچ عنوان نگفته که به حریم خصوصی افراد تجاوز بکنید. تجاوز به حریم شخصی از چیزایی هست که به شدت نفرت دارم. هر چیزی یک مرز و به سخنی یک خط قرمز داره! در واقع یکی از ملاکهای مدینه ی فاضله که پرسیدی در واقع همین حفظ حریم شخصی هست.

257. تو مسائل شخصی دیگران چقدر دخالت میکنی و این مسائل خصوصی مرزش کجا است ( یعنی به چه مسائلی میگی شخصی ؟ )

اون چیزی که خودم حس میکنم کسی نباید از من بپرسه که در نتیجه خودم هم نباید از کسی بپرسم :3: البته این حریم با توجه به ملیت و فرهنگ و تربیت های مختلف فرق میکنه. اما چون پرسیدی به چی میگم شخصی ، به اینکه وارد زندگی زناشویی افراد نشم، وارد موبایل و کامپیوتر دیگران نشم، تا کسی اجازه نداده از دین و عقیده و تفکرش نپرسم، گاهی حتی بعضی از افراد از پرسیدن اینکه خونه ات رو چند خریدی، بلیط هواپیمات رو چند خریدی و این گونه مسائل به نظرم مسائل شخصیه :4:

• Kishe Mehr

همین که طرف دختره برو خداتو شکر کن :24:

852 پ ن پ اصغر مماق مو فرفری سیبیل گنده رو بیار برام :23:
    نمایش یا پنهان متنپ چی شد یره؟ :4: عکسمو نشونش دادی؟ :50:

چون شب جمعه ست سوال آسون ازت میپرسم :86:

یره شب جمعه و غیر شب جمعه واسه ماها فرقی نداره :50: ما کلا تو این فازها نیستیم :24:
    بعدشم ببینم مگه شما این پست بنده رو مشاهده نفرمودید؟ :4:

258 -نظرت در مورد من چیه ؟ ( برای ازدواج نمیگما :83: )

خوب شد گفتی وگرنه میخواستم بصورت خیلی جدی واسه ازدواج بهت فکر کنم :83:
    258 - کلا میگم منو چجوری میبینی ؟ :65:

شما رو اینجوری 452
    نمایش یا پنهان متنخوبه؟ :83:

نمایش یا پنهان متناولا که باهات حال میکنم 1153 در ثانی خیلی ادم باهوش و طنزگو و فهمیده ای هستی البته بعلاوه ی کلی خصلتهای خوب دیگه :11:. امیدوارم بتونیم بیشتر در خدمتت باشم تا کسب فیض کنم تلمذ کنم :4:

• gilas

گفتی مدینه فاضله جایی هست که :
    اونجا همه به همدیگه، به عقاید همدیگه، به رفتار همدیگه، به گفتار همدیگه احترام میذارن. کسی از کسی بهتر نیست! کسی از کسی بالاتر نیست!

سوالم اینه :
    259. خودت برای ساختن این مدینه فاضله چقدر تلاش میکنی ؟ اصلا تلاش میکنی ؟ یا همین که تو خوشی کافیه ؟

منظورم از سوال 256 :

این بود که از دیدگاه خودت تعریف کنی نه به صورت آکادمی امتحان که نمیخوام بدم :4:

سوالمو تکرار میکنم
    پس تعریف خودت از حریم خصوصی چیه و چقدر به حریم خصوصی دیگران احترام میزاری ؟

260. چقدر سعی میکنی نظرت رو به جمع تحمیل کنی اگر نظر جمع هم اشتباه نباشه اما با نظر تو متفاوت باشه ؟

• Kishe Mehr

259. خودت برای ساختن این مدینه فاضله چقدر تلاش میکنی ؟ اصلا تلاش میکنی ؟ یا همین که تو خوشی کافیه ؟

نه تنها من بلکه هر کسی در ساختن هر مدینه ای سهیم هست. اونجا یادت هست که گفتم هر کسی خودش رو تغییر بده به تبع اون دیگران و دنیا هم تغییر پیدا میکنه. بذار یه مثال بزنم. مثلا من دارم تو خیابون با ماشینم دارم رانندگی میکنم و شما (اصلا نمی شناسمت) هم میخوای از چهار راه رد بشی، در حالیکه چراغ واسه من سبز هست و شما باید وایسی! من دو راه دارم، یا می تونم باهات دعوا بکنم و مثلا با ماشین بیام تا بترسونمت و یا اینکه یه راه دیگه دارم میگم اشکال نداره لابد عجله داره بذار بره! اگه من راه دوم رو انتخاب کنم و حتی یک لبخند هم بزنم، شما هم نه تنها تاثیر منفی روت نمیذاره بلکه یه کمی انرژی مثبت من روی تو هم اثر میکنه. از قضا شما معلم بچه ی من هستی! این رفتار من باعث میشه که از چهار راه که رد شدی بری سر کلاس درس و با بچه ها خوب برخورد کنی و اعصابشونو خورد نکنی! اما اگه راه اول رو انتخاب کنم و شما رو ناراحت بکنم شما هم میری سر کلاس درس و با بچه ها (که از جمله یکی از اونا بچه ی منه) با عصبانیت و خشونت برخورد میکنی! اینجا نه تنها اموزش چندانی منتقل نمیشه بلکه ضدآموزش هم بشمار میاد. از اون طرف بچه ی من میاد خونه و چون اعصابش خورد هست با رفتارش اعصاب منو خواهر و برادر و مامانش رو هم خورد میکنه.. مطمئنم منظور منو گرفتی... اما من هر جایی که باشم حالا یا بصورت مستقیم یا غیرمستقیم تلاش میکنم که روی دیگران تاثیر بذارم. این مثالی که زدم یکی از اون راه های تاثیر گذاریه :3: حالا هر کسی بطور کلی چنین رفتارهایی رو از خودش نشون بده جامعه تبدیل به مدینه ی فاضله میشه.

این بود که از دیدگاه خودت تعریف کنی نه به صورت آکادمی امتحان که نمیخوام بدم :4:

:83:
    تعریف خودت از حریم خصوصی چیه و چقدر به حریم خصوصی دیگران احترام میزاری ؟

به مواردی که دوست ندارم کسی توی برخی از مسائلم دخالت کنه به این میگن حریم شخصی یا خصوصی! همونطور که من دوست ندارم کسی توی زندگی شخصی و حریم شخصی من دخالت کنه ، لابد کسی هم دوست نداره که من برم تو حریم خصوصیش اونم با دمپایی! فکر نمی کنم که تا حالا شده باشه که بخوام تو حریم خصوصی کسی سرک بکشم! به قول معروف میگن که از هر دست که بدی از همون دست میگیری، حالا هم اگر به حریم کسی احترام نذارم انتظار هم نباید داشته باشم کسی به حریمم احترام بذاره!

260. چقدر سعی میکنی نظرت رو به جمع تحمیل کنی اگر نظر جمع هم اشتباه نباشه اما با نظر تو متفاوت باشه ؟

جهان آفرینش بر مبنای تفاوت ها بنا نهاده شده! پس طبیعیه که همیشه نظرات متفاوت هست. اما بطور کلی تحمیل کردن رو اصلا دوست ندارم. حالا نه تنها نظر، بلکه هر چیزی رو. مثلا دوست ندارم کسی که منو دوست نداره خودمو بهش تحمیل کنم، یا اینکه چیزی که متعلق به من نیست رو با تحمیل کردن خودم اون رو بدست بیارم. اگه توی جمعی به چنین چیزی برخورد کردم سعی میکنم که نظرمو کامل بشکافم و مزایا و موانعش رو بگم اگه دیدم نظرات منطقی میارن و به صلاح نیست نظر دیگران رو به نظر خودم ترجیح میدم :3:

• علیرضا

با سلام و خسته نباشید به مجتبی (سعید) عزیز به خاطر صندلی داغ پر شورش و پاسخ به این همه سؤال...............
    من چند صفحه اول رو تونستم بخونم و بقیه رو در فرصت بهتر حتما می خونم. خیلی جالب بود همون چند صفحه و شنیدم در صفحه های بعد جالبتر هم شده صندلی داغت.

سعید جان من هم با اجازت یکی دو تا سؤال می پرسم فعلا امیدوارم تکراری نباشه.

262: آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود؟ برای چی بود؟
    263: تا حالا بدترین کاری که در اثر عصبانیت انجام دادی چی بود؟ فکر میکنی باز هم تو اون شرایط قرار بگیری همون عکس العمل رو نشون میدی؟
    264: آخرین باری که گریه کردی رو یادته؟ می تونی دلیلش رو بگی؟

مرسی :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: