₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 3 4 5 ... 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    شما :37:ساده و بی آلایش و شاید هم مغرور :4: البته چون سعادت نداشتم زیاد با شما همکلام بشم :9:

همه اولش همینو میگن ولی بعدا ابراز پشیمونی می کنن. اونایی که با من خیلی نزدیکن میدونن که تنها چیزی که می تونم داشته باشم ولی ندارم همین غروره.
    ممنون که حرف دلتو گفتی.
    42 - میگن اونایی که ریاضی میدونن ( یا باهاش سروکار دارن ) ، کارا و حرفاشون هم روی منطق هست . چقدر به این نظریه معتقد هستی؟

• Kishe Mehr

نقل قول: دیااکو
    40-سانفرنسیسکو همین ارتباطه میشه، چرا با جنس مخالفت ارتباط جنسی نداشتی؟ آیا نتونستی مخ بزنی؟ البته مطمئنم که میگی از لحاظ شرعی محدودیت داشتی، خدایی به خاطر شرع بوده؟ اگه الان بگند از هفت دولت آزادی و برو ارتباط داشته باش فکر می کنی می تونی دختر و یا زنی رو راضی به این ارتباط بکنی؟ (به نظر من مخ زنی یه هنره) در جواب سئوال ماهی که پرسیده بود از چی می ترسی جواب داده بودی از اینکه نتونم از جوونیم استفاده کنم، به نظرت همین عدم ارتباط جنسی با جنس مخالف در بهترین دوران زندگی هدر دادن اون دوره نیست؟

این یک سوال بود؟ :83:
    نمایش یا پنهان متننه عدم توانایی در مخ زدن بوده ، نه محدودیت شرعی و نه عدم توانایی در راضی کردن دختری بوده :3: چون میدونستم این سوال رو یا شما یا آرش 52 می پرسین خودمو واسه جواب دادن اماده کرده بودم :4: یه بار تو ویلا بودیم یکی دو تا از دوستام بساطشون از انواع مختلف پهن بود، بهم گفتن تو اتاق بغل یکی هست می تونه بری و حالتو بکنی ولی من نرفتم ... آما مهمترین دلیلم واسه اینکه ارتباط جنسی با دختری نداشتم این بوده که معتقدم با کسی که میخوام س.ک.س کنم باید دوستش داشته باشم و اونم منو دوست داشته باشه. از این دخترهایی که با هر کسی هستن و هر جوری هستن تو خیابون پر هست و خودشون میان سراغ ادم نیازی به مخ زنی نداره :3: انسان فقط از یک جسم تشکیل نشده بلکه مهمتر از جسم، روح هست. من اگه با هر دختری رابطه داشته باشم خودم رو همسطح با اون قلمداد کردم. عطف به جمله ای که شنیدم (نقل به مضمون)، ف.ا.ح.ش.ه به دختری نمیگن که با پسرا رابطه داره، به پسری میگن که به دختری پول میده تا باهاش رابطه داشته باشه... به نظرم پسری که تن و روح خودشو پیش هر دختر خرابی میذاره فرقی با اون دختر نداره که البته بصورت رایگان و البته با اعطای مقداری پول :21:

نمایش یا پنهان متنالبته دختر خراب و ف.ا.ح.ش.ه تعاریف مختلفی داره که بایستی به موقعش روش بحث بشه :1:

نمایش یا پنهان متنقبلا یک جمله ای شنیده بودم که میشه روش تفکر کرد.. :21: وقتی دخترایی رو می بینم که برای پول بیشتر ھر روز دوست پسر عوض میکنن دلم به حال ف.ا.ح.ش.ه ھا که بی جھت بدنام شدن میسوزه...

• arash52

44- نظرت راجع به آقایونی که جدیدا جوری لباس می پوشند که لباس زیرشون پیدا باشه چیه ؟
    45- اگه همین الان از بیت رهبری کاری برات پیشنهاد بشه با حقوق و مزایای بسیار بالا و ... حاضری قبول کنی ؟
    46- اگه همین الان مادرت گوشی موبایلت رو بخواد ببینه و چک کنه ، حاضری بهشون بدی؟ :4:

...................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• Kishe Mehr

40-در جواب سئوال ماهی که پرسیده بود از چی می ترسی جواب داده بودی از اینکه نتونم از جوونیم استفاده کنم، به نظرت همین عدم ارتباط جنسی با جنس مخالف در بهترین دوران زندگی هدر دادن اون دوره نیست؟

ببخشید از پست قبلیم ، در جواب دیااکو جان اینا جا موند که اینجا ادامه اش رو میگم..
    نمایش یا پنهان متنخب اولا این درسته که اوج لذت جنسی توی این سنین هست، ولی مگه همه ی لذات جوانی فقط به این یکی خلاصه میشه؟ :7: خیلی لذات دیگه هست که میشه از اون بهره برد. البته نباید افسار این میل رو رها کرد چون بدجور آدم و میزنه زمین.خدا به حیوانات غریزه ی جنسی داد ولی به فرشته ها معنویت داد ، از طرف دیگه به ادم هم غریزه ی جنسی داد و هم معنویت . ادمی که این غریزه اش رو مهار کنه از فرشته ها برتر هست و اگه مهار نکنه از حیوان پایین تر!!! البته میدونم که شما و همه معتقدند که افراط و تفریط توی هیچ کاری نباید باشه ولی اینم میدونم که شما خواهید گفت که منم منظورم افراط و تفریط نیست، و حداقل به چند مورد رابطه هم ختم بشه کافیه، که جوابم باز برمیگرده به همون پاسخ قبلیم که متاسفانه هنوز این فرد یافت می نشود...

1 سپاس: maryamlondon1

• Kishe Mehr

نقل قول: میرزا
    41- سوال شماره 23 گفته اگر شیرازی نبودی دوس داشتی کجایی باشی ولی جواب دقیقی ندادی.

:37: خب راستش هر چی فکر کردم جای خاصی به ذهنم نیومد ولی دوست داشتم ایرانی باشم حالا در هر جای ایران یا هر جای دنیا که بدنیا بیام... هر چند مهم ملیت و زبان و لهجه و.. نیست، مهم انسانیت هست :3:

نمایش یا پنهان متن
    هنوز 20 تا سوال دیگه میتونم بپرسم

من شفاعتت میکنم چندتا بیشتر بپرسی :56:

نقل قول: Dr.GSM
    همه اولش همینو میگن ولی بعدا ابراز پشیمونی می کنن. اونایی که با من خیلی نزدیکن میدونن که تنها چیزی که می تونم داشته باشم ولی ندارم همین غروره.

:9: ببخشید دکی جان خو هر چی به موخم فشار اوردم و با دانسته های قبلیم ترکیب کردم چیز بیشتری نتونستم بیابم :11:
    نقل قول: Dr.GSM
    42 - میگن اونایی که ریاضی میدونن ( یا باهاش سروکار دارن ) ، کارا و حرفاشون هم روی منطق هست . چقدر به این نظریه معتقد هستی؟

راستش کاملا معتقدم. نه تنها ریاضی بلکه انسان با هر چیزی که سر و کار داشته باشه خیلی تاثیر رو ادم می ذاره. مثلا یه استادی داشتیم قبل از اینکه استاد بشه معلم ریاضی بوده، توی امتحاناتی که می گرفت 25. و نیم نمره، نیم نمره به بچه ها نمره میداد اونم تو دوره کارشناسی ارشد!!!
    ولی در کل چون ریاضی با منطق سر و کار داره و به قولی دو دوتا چهارتاست منطقیه که منطقی باشن :4:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    برازندته عزيزم786

مرسی گلو 786

نقل قول: The one
    دستور پخت ابگوشت مامان گلو رو ميدي بهم? 806

باید بپرسم بعد می فرستم :9: البته فکر کنم فوت و فن کوزه گری داره..
    نمایش یا پنهان متنالبته اینو پیشاپیش بگم که همیشه بنا به اصرار من لوبیا نخودشو باید زیاد کنی :83:

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    44- نظرت راجع به آقایونی که جدیدا جوری لباس می پوشند که لباس زیرشون پیدا باشه چیه ؟

:30: اخه یه ذره اون صاحاب مرده رو بکش بالاتر.. کدوم ادمی دوس داره ما تحت فیها خالدونتو ببینه :22:
    نمایش یا پنهان متنالبته با شما نیستم حضرت کربلایی، منظورم با همون اقایونه :4:

45- اگه همین الان از بیت رهبری کاری برات پیشنهاد بشه با حقوق و مزایای بسیار بالا و ... حاضری قبول کنی ؟

:4: خب من اهداف بلندتری دارم و اونجا نمی گــُـنجم :41:

46- اگه همین الان مادرت گوشی موبایلت رو بخواد ببینه و چک کنه ، حاضری بهشون بدی؟ :4:

248

• ماهی

ممنون از جوابت و خسته نباشی. :46:
    47-چه نوع ماهی دوست داری؟ :5:
    48-تا حالا ماهی گرفتی؟ :93:
    49- تا حالا وسوسه شدی ابروتو برداری یا حداقل بهش فکر کنی که اگه برداری چه شکلی میشی؟ :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    ممنون از جوابت و خسته نباشی. :46:

خواهش میشه ماهی گلی گل گلو 311
    47-چه نوع ماهی دوست داری؟ :5:

ماهی شوریده :82:
    48-تا حالا ماهی گرفتی؟ :93:

اره کوچیک که بودیم با بچه ها می رفتیم یه جایی که ماهی داشت، اولش با قلاب ماهی می گرفتیم ولی بعدش چون ما خیلی بلند پرواز بودیم و حوصله ی ماهی گیری یکی یکی نداشتیم ، سم یا همچین چیزی می انداختیم اونجا و ماهی ها می مردن می اومدن بالا :9:
    نمایش یا پنهان متنماهی گلو منو ببخش :20:

49- تا حالا وسوسه شدی ابروتو برداری یا حداقل بهش فکر کنی که اگه برداری چه شکلی میشی؟ :4:

:83: راستش چند بار وسوسه ی کیوون اومد سراغم ولی یک بارش تونست سرم شیره بمالونه :9: البته چیز کلی نبود فقط خیلی کوچیک چندتا مو رو با قیچی برداشتم که فرق چندانی نکرد و منم کلا بی خیالش شدم :83:

• دیااکو

نقل قول: Kishe Mehr
    انسان فقط از یک جسم تشکیل نشده بلکه مهمتر از جسم، روح هست. من اگه با هر دختری رابطه داشته باشم خودم رو همسطح با اون قلمداد کردم.

50-منظور من به قول شما ف.ا.ح.ش.ه ها نبود. گرچه اینا هم آدمایی هستند محترم ولی با طرز تفکری که یه خورده فرق داره، من سئوالم اینه که سطح شما مگه کجاست؟ چرا ما به خودمون اجازه می دیم سطح آدما رو پائین تر از خودمون بگیریم. ما کی می خواهیم یاد بگیریم آدما همه آدمند ولی با طرز فکرای گوناگون؟ آیا این سطحی که شما قرار دارید به نظر چند در صد از مردم دنیا سطح قابل قبولیه؟ به نظر شما آدما چطور راسیسم می شند؟ آیا اولین جرقه اش از جایی شروع نمی شه که خودشون رو در سطح بالاتری می دونند و نژادها و فرهنگها و رنگهای دیگه رو در سطح پایینتر؟ آیا اگه برید تایلند و مردم اونجا شما رو به هم نشون بدند و بگند نیگاه اینو، تا 25 سالگی هنوز دستش به یه خانوم نخورده، هه هه سطحش چقدر پایینه، چه حسی بهت دست می ده؟

• Kishe Mehr

50-منظور من به قول شما ف.ا.ح.ش.ه ها نبود. گرچه اینا هم آدمایی هستند محترم ولی با طرز تفکری که یه خورده فرق داره، من سئوالم اینه که سطح شما مگه کجاست؟ چرا ما به خودمون اجازه می دیم سطح آدما رو پائین تر از خودمون بگیریم. ما کی می خواهیم یاد بگیریم آدما همه آدمند ولی با طرز فکرای گوناگون؟ آیا این سطحی که شما قرار دارید به نظر چند در صد از مردم دنیا سطح قابل قبولیه؟ به نظر شما آدما چطور راسیسم می شند؟ آیا اولین جرقه اش از جایی شروع نمی شه که خودشون رو در سطح بالاتری می دونند و نژادها و فرهنگها و رنگهای دیگه رو در سطح پایینتر؟ آیا اگه برید تایلند و مردم اونجا شما رو به هم نشون بدند و بگند نیگاه اینو، تا 25 سالگی هنوز دستش به یه خانوم نخورده، هه هه سطحش چقدر پایینه، چه حسی بهت دست می ده؟

منظور خودمم ف.ا.ح.ش.ه ها نبود. اینو کلی عرض کردم. و اینم درسته که اینا هم طرز تفکری دارن ، که البته تو همون پستم گفتم که باید به موقعش راجع به این کلمه بحث بشه.. یادم نمیاد جایی گفته باشم سطحم از کسی و یا همه کس بالاتره!! من فقط گفتم همسطح من نیستند. منه نوعی شاید خودم رو از همه کس پایین تر بدونم و همین پاینتر بودنم باعث بشه که به کسی تقاضای دوستی و یا س.ک.س ندم.. منظور من اینه که هر کسی یک نوع شناختی از خودش داره و صد البته یک نوع شخصیت تعریف شده و همچنین یک نوع معیارهایی واسه خودش داره. بعنوان مثال میگم نه اینکه این تنها دلیلمه. من میگم کسی که دوس دارم باهاش باشم مثلا کاملا باید مذهبی باشه و در حد اعلای اون روبنده ببنده!!! این عدم تقاضای دوستی و س.ک.س می تونه برگرده به عوامل و فاکتورهای زیادی که هر کس به اونها معتقده

شما خودتون یک جا گفتید که "ما کی می خواهیم یاد بگیریم آدما همه آدمند ولی با طرز فکرای گوناگون؟" ، بعدش از من پرسیدین که اگه برم تایلند راجع به من چی فکر می کنن و به من می خندن!!!! خب این بر میگرده به طرز فکرای گوناگون!!! و کسی هم حق نداره کس دیگه ای رو بابت عدم داشتن س.ک.س تا 25 سالگی مسخره کنه همانطور که من کسی که توی سن 14 سالگی شونصد بار س.ک.س داشته رو نمی تونم مسخره کنم!! اگر من برم تایلند کسی به من بخنده، اون تایلندی هم بیاد ایران به نظر شما چه برخوردی باهاش میکنن... بطور کلی سخت ترین کار دنیا کاریه که بخوای واسه دیگران و اونطور که دیگران دوس دارن زندگی کنی!!

• mz56mz

به به سلام كاكو گلو خودم :8: از گيلاس خانم هم بابت اين مسابقه متشكرم :39:
    51-چند بار به ديدن تخت جمشيد و نقش رستم رفتى كاكو؟
    52- بين حافظ و سعدى كدام يكى رو انتخاب ميكنى؟
    53-تمام شهرهاى استان فارس رو نام ببر؟

• ژنرال

Kishe Mehr,
    54- ازدواج برات هدفه یا وسیله؟ هر کدومش که هست، لطفاً توضیخ بده.

55- چقدر در زمینه عقاید مذهبی و فکریت مطالعه کردی؟ چقدر فکر کردی بهشون؟ همچین دغدغه هایی داشتی؟ اگر داشتی بیشتر از چه شخصیت فکری یا مذهبی الهام گرفتی؟

نمایش یا پنهان متنمعمولا خیلی از آدمها از نظر بینش فکری و مذهبی، تحت تاثیر یک یا چند شخصیت هستن.
    مثلا فرض کن دو نفر که مسلمون هم هستن، یکیشون بیشتر تحت تاثیر فرضاً دکتر شریعتی هستش؛ کَس دیگه ای متاثر از فلان آیت اله هستش؛ یکی اصولا اینارو قبول نداره و مثلا بیشتر تحت تاثیر فلان فیلسوف اروپائیه... کسی هم ممکنه اصولاً به این مسائل اهمیتی نده.
    البته منظورم از تحت تاثیر بودن، به معنای بُت کردن اون شخص و دربست همه حرفاش رو قبول داشتن، نیست. منظور همون جنبه الهام بخشی اون شخصیته.

• Kishe Mehr

نقل قول: mz56mz
    به به سلام كاكو گلو خودم :8: از گيلاس خانم هم بابت اين مسابقه متشكرم :39:

سلام به روی ماهت کاکو گلو :6: منم تشکر میکنم از گیلاس خانم :5:
    51-چند بار به ديدن تخت جمشيد و نقش رستم رفتى كاكو؟

والله دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 7-8 باری باشه :4:
    52- بين حافظ و سعدى كدام يكى رو انتخاب ميكنى؟

والله هر دوتاشم دوس دارم ولی به حضرت حافظ علاقه ی خاص بیشتری دارم :8:
    53-تمام شهرهاى استان فارس رو نام ببر؟

هان؟ :37: چشم گلو :4: ** آباده ** اردکان (سپیدان) ** استهبان ** اقلید ** جهرم ** داراب ** شیراز ** فسا ** فیروز‌آباد ** کازرون ** لار ** لامرد ** مرودشت ** نورآباد‌ممسنی ** نیریز

نمایش یا پنهان متنهمش از حفظ گفتما :42:

• mz56mz

ممنون از پاسخ گوى كاكو

56-تا حالا از مواد مخدر استفاده كردى ( حتى يك دم )؟
    57-اهل شراب و عرق و ودكا و .........هستى؟
    58-براى ازدواج بين يك دختر و يك بيوه سرمايه دار كدوم يكى رو انتخاب ميكنى؟

• بچه مثبت

سلام گلو :4:
    59. تا حالا از کسی تقلید کردی؟ از کی؟
    60. گفتی امکاناتش هست، قصد ازدواجم داری اما کیس مناسب نیست! آیا گشتی نبود یا منتظری خودش ناگهان ظاهر بشه؟ :4: کیس مناسب یعنی چی؟
    61. شیرین کاری چی بلدی؟ :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

سلام داداش مجتبی خسته نباشید
    از سوالهای بچه ها و جوابهایی که دادی واقعا لذت بردم و جای افتخار داره که دوستهایی مثل شما دارم و ترجیح میدم خواننده باشم و گاه گاهی سوالی در وکنم
    62- سوپرایز برج میلاد چی شد :10:

• Kishe Mehr

دقیقأ حرف منم همین بود شما جایی دارید با تحقیر از هر دختری و ف.و.ا.ح.ش صحبت می کنید، منظور منم این بود که همینطوری که شما الان سطح این آدما رو پایین می بینید

گاهی شرف یک ف.ا.ح.ش.ه بالاتر از خیلی کسای دیگه است.. مادری که بخاطر عمل جراحی جگرگوشه اش حاضره تنشو بفروشه، ( معذرت میخوام، ) سگش شرف داره به کسی که حاضره دزدی و قتل و جرح و... انجام بده فقط واسه اینکه مواد امشبشو جور کنه

54- ازدواج برات هدفه یا وسیله؟ هر کدومش که هست، لطفاً توضیخ بده.

وسیله است.. وسیله ای برای دستیابی به آرامش، اعتماد بنفس، خوشبخت شدن خودمو حداقل یک نفر دیگه و خیلی چیزا دیگه
    55- چقدر در زمینه عقاید مذهبی و فکریت مطالعه کردی؟ چقدر فکر کردی بهشون؟ همچین دغدغه هایی داشتی؟ اگر داشتی بیشتر از چه شخصیت فکری یا مذهبی الهام گرفتی؟

تا جاییکه به دینم کاملا ایمان داشته باشم. از خیلی جهات بررسی کردم از لحاظ عرفانی گرفته تا لحاظ علمی که از قرآن کریم در اوردم و فهمیدم.. یه مدت پیش کلا دین و نماز و ... رو گذاشتم کنار و بدون تعصب اونو قبول کردم. از سخنان و عقاید حضرت علی(ع) دکتر شریعتی دکتر سروش و اکبر گنجی و یکی دو نویسنده ی غربی چیزایی دریافت کردم.. با خیلی از ادما راجع به دین بحث کردم. کلا مباحث دینی رو هم خیلی دوس دارم. با افراد بی خدا و مسیحی و... صحبت های زیادی کردم خیلی چیزا هم ازشون یاد گرفتم که در نتیجه این دین رو قبول کردم.

واااااااااااااااااای خوب شد زودتر گفتی 351

وایسا در نرو.. اون مال دوران جاهلیت بود :17:
    خیلی بدی مجی گلو :79: این چه روش غیرا انسان دوستانه ی مخالف حقوق آبزیانیه :79:

یعنی هنوزم بدم؟ :2: گفتم که اون مال دوران جاهلیت بود شیطون رفت تو لباسمون :9:

• Kishe Mehr

ممنون از پاسخ گوى كاكو

جیگرتو :6:
    56-تا حالا از مواد مخدر استفاده كردى ( حتى يك دم )؟

852 راستش مواد از نوع خانمان سوز 445 و پاسخ پیشرفته اش نه ، فقط به پاسخ سریع :56: اکتفا نمودم که اونم واسه دوران جاهلیت بچگی یعنی سنین 14 سالگی بود :83: که وقتی هم بابام فهمید اینقذه حالی از من گرفت که تا حالا دستم به چیزی نخورده و البته لبم هم نخورده :4:
    57-اهل شراب و عرق و ودكا و .........هستى؟

never 857
    58-براى ازدواج بين يك دختر و يك بيوه سرمايه دار كدوم يكى رو انتخاب ميكنى؟

چون مشکل مالی ندارم دختره رو 204

نقل قول: بچه مثبت
    سلام گلو :4:

سلام به روی ماهت گلو :11:
    نقل قول: بچه مثبت
    59. تا حالا از کسی تقلید کردی؟ از کی؟

تقلید از چه نوعی منظورته؟ :37: اگه تقلید کردن صدا و رفتار اینو اونو که تا دلت بخواد :23: من کلا کارم همینه :74:
    نقل قول: بچه مثبت
    60. گفتی امکاناتش هست، قصد ازدواجم داری اما کیس مناسب نیست! آیا گشتی نبود یا منتظری خودش ناگهان ظاهر بشه؟ :4: کیس مناسب یعنی چی؟

راستش گشتم نبود، البته بودا ولی اونجوری مورد پسند نبود، هر چند هنوز دیر نشده :4: ولی زود هم نیست :5: خودشم ممکنه ییهویی ظاهر بشه 266 360
    نقل قول: بچه مثبت
    61. شیرین کاری چی بلدی؟ :4:

شیرین کاری هم یه ته صدایی دارم که وقتی می خونم همه از دستم شاکی میشن البته به همراه ساز که میزنم 340
    یه شیرین کاری که دارم اینه که اینو اونو میخندونم و البته به اینو اون می خندم :83: کلا توی تقلید کردن صدا و رفتار اینو اون تبحر خاصی دارم :74:

• Kishe Mehr

نقل قول: دلشاد
    سلام داداش مجتبی خسته نباشید

سلام به روی ماهت داداش بهروزی گل :11: من خسته نیستم گلو، ولی موقعی که می بینم یکی از بچه ها ناراحته یا مودش رو گذاشته تصویر در دسترس نیست ناراحت میشم :17: که ایشالله مودش به شاد و... تغییر کنه به زودی :11:
    :6:
    از سوالهای بچه ها و جوابهایی که دادی واقعا لذت بردم و جای افتخار داره که دوستهایی مثل شما دارم و ترجیح میدم خواننده باشم و گاه گاهی سوالی در وکنم

جیگرتو داداش 1153 خواهش میشه :9: نظر لطفته.. منم افتخار میکنم که دوستای خوبی مثل شما دارم :8: سوالم داشتی فقط به خودم بگو خودم جوابشو زود تند سریع میگم :83:
    62- سوپرایز برج میلاد چی شد :10:

اونم به موقش :3: می خخخخخرم برات و می برمت :11:

همینجا هم یه شرطی می ذارم. هر کسی که تو سایت هوامو داشته باشه و هی بهم تند تند مثبت بده و کادو بده و هدیه بده و تاپیکمو نبنده و از این چیزا می برمشا :74:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: