حالا ایندفعه رو جواب مثبت بده قول دادم که هر کی بود بهش جواب مثبت میدما این فرصت رو غنیمت بشمار تو مسابقه اصلی نشد حداقل تو مسابقه جانبی استین بزنیم بالا
حالا ایندفعه رو جواب مثبت بده قول دادم که هر کی بود بهش جواب مثبت میدما این فرصت رو غنیمت بشمار تو مسابقه اصلی نشد حداقل تو مسابقه جانبی استین بزنیم بالا
چرا کسی به سوالها جواب نمیده جواب بدین دیگه اگه جواب ندین رفوزه میشینا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مجی باعث شدی کتاب قانون رو ببینم. فیلم پرمعنایی بود! به قول معروف مجی شود سبب خیر اگر خدا خواهد ممنون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پولمو بده برم مهريه ي اون سه تا رو بدم تا چاييشون سرد نشده
من چک میکشم واسه چهار ماه دیگه میخوای؟
نقل قول: بچه مثبت
مجی باعث شدی کتاب قانون رو ببینم. فیلم پرمعنایی بود!
واقعا؟ چه جالب اره قیلم پرمعنائیه.. راستی امین جان شما دیگه چرا جواب نمیدین؟ نکنه شما رو از فعالیت در عرصه ی مسابقات منع قانونی کردن و میخوان تبعیدتون بکنن؟ اگه اینجام نمیشه اگه وقتیدین برام بپیامید
اقا اجازه ما جواب دو تا از سوالا رو یادمون اومد سومی رو هم یه چیزایی یادمه ولی والا اونقدر چیز میز اضافش کردی اصل مطلب رو گم کردم ولی تا صبح تفکرات میکنم و تو کامم هم باید دنبال یه چی بگردم حتما فردا جواب میدهم اون دو تا جوابم که بلتم نمیگم که تقلب نکنید
اقا اجازه ما جواب دو تا از سوالا رو یادمون اومد سومی رو هم یه چیزایی ادمه ولی والا اونقدر چیز میز اضافش کردی اصل مطلب یادم نمیاد دقیقا ولی تا صبح تفکرات میکنم و تو کامم هم باید دنبال یه چی بگردم حتما فردا جواب میدهم
نخبگیت رو ببینیم و تعریف کنیم تو نمیخواد تفکرات بکنی برو بخواب الان خواب زده شدی اون دو تا هم که گفتی بلدم احتمالا الان تو خواب با موبایل حواست نبوده اومدی نوشتی رفتی راستی وایسا ببینم تو کامت دنبال چی میخوای بگردی؟
. یکی از جک هایی که توی تاپیک گفتم رو با رسم نمودار شرح دهید و بگید که خطاب به کی گفتم؟ نمایش یا پنهان متن تا ببینم جک هایی که میگم رو می خونید یا نه؟ الله اکبر پرووووووووووووووو فکر کردی خالی میبندم که بلتم البته این جکه که گفتی رو نمیشه شکلش رو بکشم اخه بی حیاتیه ولیتعریف میفرمایم که یارو زنشو بسته بندی میکنه میفرسته به غزه میگه بفرماید اینم کمکهای جنسی
2. در پاسخ به سوالی که گفتند برداشتم از زندگی چیه؟ ، پرسش کننده کی بود و من چه جوابی دادم؟ اینم فکر کنم کوروش کوچیکه پرسیده بود زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند .. بعد هم فکر کنم گفته بودی تو زندگی تا حد زیادی به چیزایی که میخاستی رسیدی و یه عالمه حرف دیگه
3. در سوال کاکو محمود گلو که گفتند یک نصیحت برادرانه بکن؟ ، پرسش کننده و پرسش شونده چه کسانی بودند و من چه جوابی دادم؟
اینم که سوال کننده و پرسش شونده اصلا عمرن هیچ کسی نمیفهمه چه کسانی بودن ولی فکر کنم امضای یکی از بچه ها که فکر کنم دلشاد باشه رو نوشتی اگه میخای راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنی اول با کفشاش راه برو حالا کاملترشو بعدا میگم[/s
اقا اجازه اگه جک بیشتری یادمون بیاد جایزه داره؟ اقا اجازه میشه جکهایی که برای تبریک تولد و عید و اینا برامون فرستادین اینجا بگیم
The one, پ ن پ نه تنها به اولین و اخرین کسی که جواب بده جایزه میدیم بلکه به مهمان های سایت که بعنوان مهمان میان مشاهده میکنن نفری یکی الگانس هم جایزه میدیم
نقل قول: نخبه
الله اکبر پرووووووووووووووو فکر کردی خالی میبندم که بلتم البته این جکه که گفتی رو نمیشه شکلش رو بکشم اخه بی حیاتیه ولیتعریف میفرمایم که یارو زنشو بسته بندی میکنه میفرسته به غزه میگه بفرماید اینم کمکهای جنسی
اینم فکر کنم کوروش کوچیکه پرسیده بود زندگی زیباست ای زیبا پسند و این حرفا .. بعد هم فکر کنم گفته بودی تو زندگی تا حد زیادی به چیزایی که میخاستی رسیدی و یه عالمه حرف دیگه
ولی فکر کنم امضای یکی از بچه ها که فکر کنم دلشاد باشه رو نوشتی اگه میخای راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنی اول با کفشاش راه برو
بالاخره از عقل خودت کمک گرفتی یا فایل وردی رو یافتی؟ اره درست گفتی بزنید اون دست قشنگه رو
gilas
هیچ کدوم
دیگه قسمتشون این بوده
خوب عاشق شدن هم دردسرهای خودشو داره دیگه
من قرار نیست تو هیچکدوم از مسابقه ها شرکت کنم
فرصت رو میدم به جوون ها
نه اصرار نکن نمیشه
نمایش یا پنهان متن
اونوقت جواب بابای بچه هارو چی بدمKishe Mehr
لابد دوست ندارن جایزه گیرشون بیاد
دست شما مرسی گلو
آیکیوی تو که حد و اندازه نداره
Kishe Mehr
به قول خودت به شرط ایجاد تغییرات کمپوتت میکنم
وا
حالا ایندفعه رو جواب مثبت بده قول دادم که هر کی بود بهش جواب مثبت میدما
اگه منظورت دکتر جکول هست که به قول شاعر اون با من
gilas
عمرا بتونی
خوب مدیر اجرایی که خودش شرکت نمیکنه
هر کسی که لایق شنیدن جواب مثبت من نیست
خودت میگی دکتر جکول نه بابا بچه ها
Kishe Mehr
من ضامنت میشم شرکت کن
جواب نده
بچه مثبت
جواب بدین دیگه
اگه جواب ندین رفوزه میشینا
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
مجي جوكه رو يادم أومد أونجا كه بهم جواب منفي دادي گفتي مهرت حلال جونم أزاد!نه؟!
نمایش یا پنهان متن
اكه نه بس جونت هنوز أسير منهKishe Mehr
دکتر مهندس عزیز بذارید کسی جواب نده خودمون جواب بدیم خودمون برنده بشیم
The one
احوالبرسي رو بذاربعد جائزه
پولمو بده برم مهريه ي اون سه تا رو بدم تا چاييشون سرد نشده
بچه مثبت
به قول معروف مجی شود سبب خیر اگر خدا خواهد
ممنون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
مجی جان چرا جواب سوالات یادم نمیاد ؟
Kishe Mehr
من چک میکشم واسه چهار ماه دیگه میخوای؟
واقعا؟ چه جالب
حالا خوبه عدو و از اینامون نکردین
تشکر منم+نون
نخبه
اون دو تا جوابم که بلتم نمیگم که تقلب نکنید
Kishe Mehr
نخبگیت رو ببینیم و تعریف کنیم
راستی وایسا ببینم
گیلاسی دیدی گفتم بعضی تقلف میکنن
نخبه
خو یه کلک رشتی زدم اگر پیداش کنم کل داستان صندلی داغت رو دارم فقط نمیدونم کدوم گوریه
امیدوارم اصلیه رو کشفش کنم بعد دیگه فقط اون یکی دو خط که یادمه نگم کلش رو بگم بعد بفهمی نخبه کلک رشتی مزند
نخیرم موبایل راهنمای خوبی نیست باید به کام و اندوخته هام مراجعه کنم
ااااااااا پرو کام خودمه دلم خاسته منتها دعا کن پیداش کنم
حالا همگی برید بخابید من تا صبح بگردم تو کامم
The one
نه بابا تا اونموقع چاييشون ميره تا گرينلند و برميگرده
ولي چه سخته مسابقت!
همون جائزه ترينها رو بده برم
فقط به أولين نفري كه جواب بده جائزه ميدي ديگه نه!
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
هنوزم یادم نمیادThe one,
نخبه
نمایش یا پنهان متن
[]نمایش یا پنهان متن
تا ببینم جک هایی که میگم رو می خونید یا نه؟
الله اکبر پرووووووووووووووو فکر کردی خالی میبندم که بلتم
2. در پاسخ به سوالی که گفتند برداشتم از زندگی چیه؟ ، پرسش کننده کی بود و من چه جوابی دادم؟
اینم فکر کنم کوروش کوچیکه پرسیده بود زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند .. بعد هم فکر کنم گفته بودی تو زندگی تا حد زیادی به چیزایی که میخاستی رسیدی و یه عالمه حرف دیگه
3. در سوال کاکو محمود گلو
اینم که سوال کننده و پرسش شونده اصلا عمرن هیچ کسی نمیفهمه چه کسانی بودن
ولی فکر کنم امضای یکی از بچه ها که فکر کنم دلشاد باشه رو نوشتی اگه میخای راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنی اول با کفشاش راه برو
حالا کاملترشو بعدا میگم[/s
اقا اجازه اگه جک بیشتری یادمون بیاد جایزه داره؟ اقا اجازه میشه جکهایی که برای تبریک تولد و عید و اینا برامون فرستادین اینجا بگیم
نخبه
Kishe Mehr
اره درست گفتی
حالا اگه راست میگی بقیه سوالا رو جواب بده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→