1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد. - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد. تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... - شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد. 10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 5) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 200 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .
14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد
مسابقه جانبی صندلی داغ :
در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 3 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن .
مسابقه جانبی صندلی داغ :
1. در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 3 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
2. در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 2 سوال به صورت دلبخواه مطرح میکند و به 3 کاربری که بهترین پاسخ ها را بدهند 5 بوفی به عنوان هدیه اهدا خواهد شد.
2. انتخاب بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... از طرف Kishe Mehr و اهدا جایزه برابر با 15 بوفی
اینجا جا داره که از همه ی دوستان عزیز که در هر چه بهتر شدن این دوره ی صندلی داغ زحمت کشیدند کمال قدردانی و تشکر را بعمل بیاورم از مدیر کل و معمار کبیر سایت بخاطر ساپورتها، از گیلاسی بابت اجرا، از کاربران گرامی بابت داغ نمودن بنده ( که البته ان شاء الله در داغ نمودنشان جبران زحمات بفرماییم ) ، و از خود حقیر سراپا تقصیرم بابت داغ نمودن خویش از خودم تشکر میکنم ایشالله تو مراسم شادیتون جبران کنم
به دوستان عزیز مژده داده بودم که همینجا هم یه کوشمولو داغتون میکنم مراسم اهدای جوایز بهترین و داغ ترین و... هم به محض شروع اجرای مراسم بصورت مستقیم از شبکه سه سیما پخش خواهد شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دکتر جان نه به اون داغ کردنتون نه به این خدا قوت گفتنتون نمایش یا پنهان متنشوخی کردم امین جان! واقعا از داشتن دوستان خوبی مثل شما و دیگر دوستان به خودم مفتخرم
نقل قول: چکاوک
چرا عزیزه دلم الان مدیر انجمن هستش ولی مدیر مثل داداشی امین میشه چند مرتبه بالاتر میره
اوخ وای یعنی من الان سوتی دادم؟ شیرین برو بنویس تو تاپیک سوتی ها خو من نمیدونستم که اینجا هم کاربرها رو تا این حد ستاره دار میکنن نه بگم؟ بگم؟ ولی مرسی از اینکه به معلومات بنده افزودید
نقل قول: دلشاد
فقط داش مجتبی یه سوال میخواستم بپرسم واسه سوختگی چه پمادی استفاده میکنی
داداش کار ما از پماد مماد اینا گذشته ولی نامردا چرا به من نگفتید؟ من نمیدونستم تا این حد درد داره حضرت کربلایی آرش فرمودند بعد یک سال هنوز جاش داره درد میکنه برای اینکه بدونید از چه روشی استفاده میکنم به امضام توجه فرمایید
مجی پنج شنبه صبح وارد سایت شدم دو تا سوال داغه داغ نوشتم و خیلی هم خنده دار و تیر تپری هم بود اومدم ارسال کنم یهو نوشت حساب کاربریت تموم شده و شارژ نتم تموم شده بود این بود که به جای اینکه تو با سوالات من داغ شوی ک.. ن من سوزید و داغ شد
مجی پنج شنبه صبح وارد سایت شدم دو تا سوال داغه داغ نوشتم و خیلی هم خنده دار و تیر تپری هم بود اومدم ارسال کنم یهو نوشت حساب کاربریت تموم شده و شارژ نتم تموم شده بود این بود که به جای اینکه تو با سوالات من داغ شوی ک.. ن من سوزید و داغ شد
شدت سوزش دقیقا چقدر بود؟ با رسم شکل بصورت کاملا تشریحی چگالی وزن اندازه را فقط نام ببرید
ولی حالا که جریان تیرتپری بوده بهتر که اکانتت تموم شده ولی میتونی به خودم یا گیلاسی اس کنی تا بذاریمش تو سایت تا خودمو بیشتر داغ کنم
نقل قول: The one
مجی جایزه ی فداکارترین پتروس منم بده برم
به تو باید تانک جایزه بدم تا بدی به صاحابش، چون رفتی زیر تانک و تانک مردم رو منفجر کردی الان صاحابش اومده میگه باید خسارتشو بدی نمایش یا پنهان متنولی حیف که پولشو ندارم وگرنه باید بهت شمش طلا میدادم
تکلیف ما فقیرا که ماهواره نداریم چیه؟ نمیشه از فارسی وان پخشش کنی که یه برنامه ی مثبت داشته باشه؟
فارسی وان شبکه ی خرابیه نه خودت ببین نه بذار بچه ات ببینه بد آموزی داره ولی فیلمش رو میگم بچه ها بگیرن بعد برات نفرستنش
آخیش اینجا میشه راحت پارازیت داد و تا دوره ی فینال حذف نشد
اخیش راحت شدما اونجا از ترس نمیشد جیک بزنی.. تا می اومدی حرفی بزنی یهو صاحبش می اومد باید در می رفتی
مارک یخت چیه که تا یه سال اب نمیشه؟ یا نکنه از این باطری قلمیها استفاده می کنی؟ چند تا؟
بخش مخصوصه یه بنده خدایی به نام هیفا از گرینلند برام سفارشی اورده مگه نمی بینی نزدیک چند روزه که هر چی دارم ازش استفاده میکنم بازم همون مقدار اولش باقی مونده
با تشکر فراروان از زحمات گیلاس آلبالویی شکلاتی آبنباتی قند عسلی جای این گیلاسی رو تصورکنید و صندلی خیلی سرد که کیش مهر نشسته بود رو ش ولی اسم صندلی داغ رو یدک می کشید برای از دور خارج کردن تفکرات بوفی ها نوشتم چند خط نامه ای از روی دوستی کجایی کوچولو که مرا ببوسی خط آخر رو جدیدی نگیرید اگر هم گرفتی ولش کنید بره گناه داره
ولی حیف که پولشو ندارم وگرنه باید بهت شمش طلا میدادم
نمایش یا پنهان متنفدات قابلتو نداشت بدون شمش هم عزیزی عزیز
نقل قول: Kishe Mehr
ه تو باید تانک جایزه بدم تا بدی به صاحابش، چون رفتی زیر تانک و تانک مردم رو منفجر کردی الان صاحابش اومده میگه باید خسارتشو بدی
پ الان اسم صندلی رو عوض می کنن میذارن تانک داغغ، هات تانککک خیلی خوشمزست تو مایه های هات داگه دانگ نانکک
فارسی وان شبکه ی خرابیه نه خودت ببین نه بذار بچه ات ببینه بد آموزی داره ولی فیلمش رو میگم بچه ها بگیرن بعد برات نفرستنش نقل قول: The one
نه من تعمیرش کردم دیگه خراب نیست اهان میگم پس حالا که وسعت نمیرسه فیلمشو برام صفحه کن که بذارم رو گرامافونم شبها جای لالایی بگوشم مخصوصا اونجایی که تانک منفجر میشه رو
ش راحت شدما اونجا از ترس نمیشد جیک بزنی.. تا می اومدی حرفی بزنی یهو صاحبش می اومد باید در می رفتی
ما باید در می رفتیم تو باید میموندی که امروز نماد استقامت باشی
بخش مخصوصه یه بنده خدایی به نام هیفا از گرینلند برام سفارشی اورده مگه نمی بینی نزدیک چند روزه که هر چی دارم ازش استفاده میکنم بازم همون مقدار اولش باقی مونده
خدا عمرش بده این حاجیه هیفا رو میشناسمش دلال با اخلاصیه .. البته کلا خرس قطبی و برادران، مافوق متخصص در مداوای ماتحت هستن
من هم به نوبه خودم از گيلاس خانم براى اداره و مديريت اين صندلى داغ كه بسيار هم داغ داغ بود و همچنين كاكو گلو بابت پاسخ گويى و تمام دوستان بوفى تشكر ميكنم
و صندلی خیلی سرد که کیش مهر نشسته بود رو ش ولی اسم صندلی داغ رو یدک می کشید برای از دور خارج کردن تفکرات بوفی ها
تاپیک ما رو سرد میکنی؟ میخواهی ما را بد جلوه بدهی؟ میخواهی تاپیک ما را به فنا ببری؟ بدهم از جلوی همون سرباز خونه اخراجت بکنن و بگن دیگه نیا پادگان؟
نقل قول: میرزا
این تایپیکم خانوادگی شده
داداش ما دیگه قراره زن و بچه دار بشیم از قبل یه سری مذاکراتی با علی کارلوس شده خواهشا اطراف ما نپلک ما دیگه مجردی با کسی نمی گردیم شما هم برو یه فکری واسه حال خودت بکن یا اینکه بدم برات فکر بکنن
همه ی جذابیت این تاپیکها به این برادری و برایری و عدم حسادت و لژخانوادگی دار بودنشونه
gilas
نمایش یا پنهان متن
قوانین صندلی داغ1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
- پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
- شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد.
10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 5) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 200 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .
14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد
مسابقه جانبی صندلی داغ :
در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 3 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن .
1. در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 3 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
2. در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 2 سوال به صورت دلبخواه مطرح میکند و به 3 کاربری که بهترین پاسخ ها را بدهند 5 بوفی به عنوان هدیه اهدا خواهد شد.
2. انتخاب بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... از طرف Kishe Mehr و اهدا جایزه برابر با 15 بوفی
شنبه 23 مهر تا شنبه 30 مهر
Kishe Mehr
به دوستان عزیز مژده داده بودم که همینجا هم یه کوشمولو داغتون میکنم
مراسم اهدای جوایز بهترین و داغ ترین و... هم به محض شروع اجرای مراسم بصورت مستقیم از شبکه سه سیما پخش خواهد شد
▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
▇▇▇▇▇▇
▇
چکاوک
مرسی از این همه زحمتی که برای سایت میکشی خانوم گل کاشکی علیرضا تو رو مدیر کنه چون واقعأ واسه سایت سنگ تموم میزاری
بچه مثبت
خدا قوت مجی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
این حرفا چیه آبجی ترگلی مهربونی
آبجی ترگلی جسارت بنده رو می بخشیدا ولی منظورتون اینه که گیلاسی مدیر بشه؟
چکاوک
چرا عزیزه دلم الان مدیر انجمن هستش ولی مدیر مثل داداشی امین میشه چند مرتبه بالاتر میره
دلشاد
فقط داش مجتبی یه سوال میخواستم بپرسم واسه سوختگی چه پمادی استفاده میکنی
Kishe Mehr
دکتر جان نه به اون داغ کردنتون نه به این خدا قوت گفتنتون
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم امین جان! واقعا از داشتن دوستان خوبی مثل شما و دیگر دوستان به خودم مفتخرمداداش کار ما از پماد مماد اینا گذشته
نخبه
The one
نمایش یا پنهان متن
The one
تکلیف ما فقیرا که ماهواره نداریم چیه؟ نمیشه از فارسی وان پخشش کنی که یه برنامه ی مثبت داشته باشه؟
آخیش اینجا میشه راحت پارازیت داد و تا دوره ی فینال حذف نشد
راستی یادم رفت از خواهر خوب و وظیفه شناسم گیلی جون گلم تشکر کنم خیلی زحمت کشیدی عزیزم
مارک یخت چیه که تا یه سال اب نمیشه؟ یا نکنه از این باطری قلمیها استفاده می کنی؟ چند تا؟
Kishe Mehr
شدت سوزش دقیقا چقدر بود؟
ولی حالا که جریان تیرتپری بوده بهتر که اکانتت تموم شده
به تو باید تانک جایزه بدم تا بدی به صاحابش، چون رفتی زیر تانک و تانک مردم رو منفجر کردی الان صاحابش اومده میگه باید خسارتشو بدی
نمایش یا پنهان متن
ولی حیف که پولشو ندارمفارسی وان شبکه ی خرابیه نه خودت ببین نه بذار بچه ات ببینه بد آموزی داره
بخش مخصوصه یه بنده خدایی به نام هیفا از گرینلند برام سفارشی اورده
KuRoSh
و صندلی خیلی سرد که کیش مهر نشسته بود رو ش ولی اسم صندلی داغ رو یدک می کشید برای از دور خارج کردن تفکرات بوفی ها
نوشتم چند خط نامه ای از روی دوستی
خط آخر رو جدیدی نگیرید اگر هم گرفتی ولش کنید بره گناه داره
The one
نمایش یا پنهان متن
فدات قابلتو نداشت بدون شمش هم عزیزی عزیزنقل قول: The one
نه من تعمیرش کردم دیگه خراب نیست
ما باید در می رفتیم تو باید میموندی که امروز نماد استقامت باشی
The one
خدا عمرش بده این حاجیه هیفا رو میشناسمش دلال با اخلاصیه .. البته کلا خرس قطبی و برادران، مافوق متخصص در مداوای ماتحت هستن
ژنرال
The one
همه ی جذابیت این تاپیکها به این برادری و برایری و عدم حسادت و لژخانوادگی دار بودنشونه
mz56mz
كاكو گلو كدوم يكى رو ميخواى؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
تاپیک ما رو سرد میکنی؟
داداش ما دیگه قراره زن و بچه دار بشیم
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→