انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
▧ تصویر در دسترس نیست
سایت خبری پارسینه به نقل از خبرگزاری اهل بیت(ع) نوشت: «حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی» در برنامه «درسهایی از قرآن» این هفته از شبکه اول سیما، از ممانعت زنان نسبت به ازدواج دوم همسرانشان انتقاد کرد.
وی گفت: «دادستان تهران حدود بیست سال پیش به من گفت که در تهران 500 هزار زن جوان بیوه هست. 500 هزار زن جوان بیوه برای بیست سال پیش است. الان شاید یك میلیون باشد.»
این مفسر قرآن کریم از ممانعت زنان نسبت به ازدواج دوم مردانی که توان جسمی و اقتصادی دارند، انتقاد کرد و گفت: «اگر یك مردی توان جسمی دارد، توان مالی دارد، دو تا ماشین، دو تا خانه، دو تا موبایل، (از همه چیز) دو تا دو تا تهیه میکند؛ ولی (وقتی به ازدواج میرسد) زن میگوید: «نخیر! خدا یكی زن هم یكی!» یعنی چه؟ یعنی آن یك میلیون زن جوان به درك؟ گناه میكنند به درك؟ میسوزند به درك؟ این بخل زنها است. بخل زنها باعث میشود كه یك میلیون زن جوان بیوه وجود داشته باشد.»
منبع: عصر ایران به قول یه بنده خدایی: من همیشه گفتم، اگه یه مسئول دلسوز تو این کشور باشه قرائتیه! به افتخار ایشون بزن مثبته رو در تایید حرفش!
یعنی آن یك میلیون زن جوان به درك؟ گناه میكنند به درك؟ میسوزند به درك؟ این بخل زنها است. بخل زنها باعث میشود كه یك میلیون زن جوان بیوه وجود داشته باشد.»
مگه قحطی پسرای مجرد اومده؟ قربونشون برم همشونم دنبال اینجور زنها هستن تا ازدواج و یا مگه مرد زن مرده یا عقیم و یا هزار جور مرد بی صاحب وجود نداره که حتما باید هر زنی شوهرش رو با یه خانم دیگه قسمت کنه تازه بیشتر مرداهای ایرانی چون قدر نشناسن و اصولا چیزی از عدالت رو درک نمیکنن پس اینجور مردا به ... میخندن که بخان زن دوم بگیرن.. تازشم ما چرا حرص بخوریم هر کی میگیره بره بگیره خدا رو شکر دوروبریهای ما اینکاره نیستن
آخه کسی نیست بهش بگه تو را سنه نه الان یارو نمیتونه یکیشو نگه داره حاجی به فکر دومیه
اولا آفرین دلشاد عزیز..آقایون خیلی هم توان همه جوره دارن که هی می آن این بحثا رو پیش می کشن.بدون زنشاون تمبونشونم نمی تونن بالا بکشن.این مال مردای قدیم بود که از هر نخ سبیلش هزار تا جوربزه می ریخت بیرون.
نقل قول: levrone
در تهران 500 هزار زن جوان بیوه هست. 500 هزار زن جوان بیوه برای بیست سال پیش است. الان شاید یك میلیون باشد.»
دوما : یکی نیست به این مردک بگه از این 500000 تا زن 499000 تاش مردای این دوره زمونه رو میزارن تو جیبشون به عددی هم حسابش نمی کنن.با این حرفا لازم نیست خانومای شوهر دارو هم حرص بدن .... ینمایش یا پنهان متنه بار دوتا خانوم دعواشون شده بود به چشم خودم دیدم.یکی به اون یکی گفت : تو حسودی می کنی من شوهر دارم تو نداری.خانومه که واسه خودش یلی بود گفت عزیزم من صد تای شوهر فزرتی تو رو می ذارم روش....پ..ی..پ..ی میکنم روش...( البته نه با این کلمات.خیلی جدی تر و حسابی تر که آدم حال می کرد .) ببخشید بچه ها بی تربیتی کردم.ولی این حرف فقط توهین به زنهاست.چه شوهردارش چه بی شوهرش...مخصوصا خانومهای بی شوهر
ببخشید بچه ها بی تربیتی کردم.ولی این حرف فقط توهین به زنهاست.چه شوهردارش چه بی شوهرش
موافقم البته تمام مردهایی که زن دوم دارن و یا میخان بگیرن یا دنبال اینجور چیزا هستن مردهایی هستن که بلا نسبت اقایون سایت ما از خانواده طرد شده و خانواده به چشم یه موجود بی مصرف بهشون نگاه میکنن که بودن و نبودنشون فرقی نداره برای کسی فقط پوله رو میگرن یه اردنگی در ک.. ن مرده بازم ببخشید که بره هر غلطی خواست بکنه.... اون زنهایی که راضی میشن مرداشون از اینجور کارا بکنه کسانی هستن که مرده رو به هیچ جاشون حساب نمیکنن .. فقط زندگی تامین باشه کافیه.. نتیجه گیریشم اینه که هی اقا هی یارو هوس باز پ ....ی نیستی رو ..... هم مگس زیاد میشینه قرائتی جان یهو هوا بر ندارتت فکر کنی خبریه
مگه قحطی پسرای مجرد اومده؟ قربونشون برم همشونم دنبال اینجور زنها هستن تا ازدواج و یا مگه مرد زن مرده یا عقیم و یا هزار جور مرد بی صاحب وجود نداره که حتما باید هر زنی شوهرش رو با یه خانم دیگه قسمت کنه تازه مرداهای ایرانی چون نمک نشناسان و اصولا چیزی از عدالت رو درک نمیکنن پس اینجور مردا به . میخندن که بخان زن دوم بگیرن.. تازشم ما چرا حرص بخوریم هر کی میگیره بره بگیره خدا رو شکر دوروبریهای ما اینکاره نیستن
از دید بسیار مهربانانه شما نسبت به مردای ایرانی کمال تشکر رو دارم زنهای ایرانی باید یه شوهرایی داشته باشن مثل دوستای اروپاییمون که بدون سر و صدا هر کدومشون به گند بازیهای خودشون برسن همیشه از اینکه توی این طور مسائل مردای ایرانی رو جمع میبندید ابراز تاسف میکنم اگر یه مرد ایرونی بخواد زن دوم بگیره مطمئن باشید میگیره نیازی به دستور جناب قرائتی نیست ولی دور و اطرافمون رو که نگاه کنیم میبینیم که خیلی از مردای ایرانی به پای همسرشون میشینن و تا آخر عمر عاشقانه باهاش زندگی میکنن پس نمیشه اون جمله کذایی رو درست دونست و در صد مردایی که ازدواج دوم و سوم و ... میکنن شایدبه یک درصد کل مردای ایرانی هم نرسه بازم ممنونم
نقل قول: ماهی
این مال مردای قدیم بود که از هر نخ سبیلش هزار تا جوربزه می ریخت بیرون.
ولی اونا میکروب بودا جوربزه یه چیز دیگست به سیبیل ربطی نداره
ببخشید آقایون.از الفاظی که به کار بردم خودم خوشم نیومده.بلانسبت همه ی شما به عنوان زنی که خیلی وقتا این مسئله آزارم داده ، چه از طرف آقایون و چه از طرف همسرانشون..گاهی با یک نگاه خاص یا مثلا یه وسواسی که در زن همسایه احساس می کنی که همش نگرانه شوهرش با تو توی آسانسور تنها بمونه به حد مرگ آزار می بینی.چه برسه به شنیدن این جمله
نقل قول: levrone
یعنی آن یك میلیون زن جوان به درك؟ گناه میكنند به درك؟ میسوزند به درك؟
خیلی از این جمله بدم اومده یکی نیست به ایشون بگه تو دلت به حال گناه زنان سوخته یا ..... خودت.....شده.... نمی دونی چیکارش کنی؟ یا حج خانوم دیگه جوابگوی ...لا اله الا الله از همه ی دوستان عذر خواهی م یکنم
همیشه از اینکه توی این طور مسائل مردای ایرانی رو جمع میبندید ابراز تاسف میکنم اگر یه مرد ایرونی بخواد زن دوم بگیره مطمئن باشید میگیره نیازی به دستور جناب قرائتی نیست ولی دور و اطرافمون رو که نگاه کنیم میبینیم که خیلی از مردای ایرانی به پای همسرشون میشینن و تا آخر عمر عاشقانه باهاش زندگی میکنن پس نمیشه اون جمله کذایی رو درست دونست و در صد مردایی که ازدواج دوم و سوم و ... میکنن شایدبه یک درصد کل مردای ایرانی هم نرسه
منظورم از مردای ایرانی در مورد زن دوم گرفتن نبود.. کلا گفتم برقراری عدالت رو بلد نیستن که بخان همچین کاری هم بکنن گفتم معمولا مردای ایرانی نمک نشناسن و قدر نشناس.. بیشترشون اینجوری هستن حالا چه در مورد زن چه در مورد هر چیز دیگری معمولا رفتاراشون خود خواهانس. حالا الان نیست یه روزی میشه مردا معمولا به منافع خودشون فکر میکنن ولی زنها معمولا به پای همه چی میسوزن و میسازن در این باره خیلی خیلی زیاد مردهایی رو که دیدم که اول به فکر خودشونن حتی اونجائیکه ما فکر میکنیم داره به خانوادش کمک میکنه اول نفع خودش توش هست بعد بقیه
منظورم از مردای ایرانی در مورد زن دوم گرفتن نبود.. کلا گفتم برقراری عدالت رو بلد نیستن که بخان همچین کاری هم بکنن گفتم معمولا مردای ایرانی نمک نشناسن و قدر نشناس.. بیشترشون اینجوری هستن حالا چه در مورد زن چه در مورد هر چیز دیگری معمولا رفتاراشون خود خواهانس. حالا الان نیست یه روزی میشه مردا معمولا به منافع خودشون فکر میکنن ولی زنها معمولا به پای همه چی میسوزن و میسازن در این باره خیلی خیلی زیاد مردهایی رو که دیدم که اول به فکر خودشونن حتی اونجائیکه ما فکر میکنیم داره به خانوادش کمک میکنه اول نفع خودش توش هست بعد بقیه
ببین شیرین اون معمولا رو نگفتی که باعث شدی من یه متر بنویسم قبول کن یعنی میخوای بگی اگر بلد بودن عدالت رو رعایت کنن مشکلی با ازدواج دوم نداشتید؟ من کلا با این مسئله مشکل دارم نه مرد خروسه و نه زن مرغ که بخوان مثل اونا زندگی کنن بالاخره نه در مردها و نه در زنها نمیشه گفت همه خوب هستن و یا همه بد زنهای خوب داریم زنهای شیطان صفت و ..... هم داریم مرد خوب داریم مرد ابله خودخواه شهوت پرست وو... هم داریم پس نباید با حمله به یه جنسیت خاص همه رو بکوبیم باید انسانیت فردی هر شخص رو سنجید حال میخواد زن باشه یا مرد در مورد منافع مرد باید گفت بزرگترین منافع یه مرد خانوادشه زنش فرزندش و معلومه که مرد باید به فکر منافع خودش باشه حالا اگر منافع دیگه ای هم هست که ما بی خبریم بگید تا حقمون ضایع نشه چون غیر از اینا حقیقتا از دیگر منافعم خبری ندارم حالا شما هم خودتو ناراحت نکن من با آرش صحبت میکنم که فقط تو رو نگه داره تا عرصه بهت تنگ نشه با اینکه میدونم خودش به این نتیجه رسیده یه جورایی توبه کرده بنده خدا
چرا اتفاقا جوربزه یه جورایی به سبیل ربط داره.آقایون با سبیلشون رو در وایستی دارن ..یه وقتایی به خاطر سبیلشونم که شده مرد تر میشن
منکه اصلا باهاش رو در وایسی نداشتم و ندارم از همون ابتدای جوانی اجازه عرض اندام بهش ندادم تا سرش و آورد بالا تا ته ریختمش پایین چون به اندازه کافی مردونگی توی وجودم بود نیازی به نمایش و تظاهر نداشتم
یعنی چه؟ یعنی آن یك میلیون زن جوان به درك؟ گناه میكنند به درك؟ میسوزند به درك؟ این بخل زنها است. بخل زنها باعث میشود كه یك میلیون زن جوان بیوه وجود داشته باشد.»
الان به این واقعیت پی بردم که تعداد مرد های جوان زن مرده یا طلاق گرفته هم زیاد هستش و چرا یه خانم که تجربه همسر داری هم داره نره به این مرد طفلک کمک کنه این جوری اون مرد هم نمیره دنبال دخترای مردم هااان نظر این آقای قرائتی درباره این موضوع و این آقایون چیه
ببین شیرین اون معمولا رو نگفتی که باعث شدی من یه متر بنویسم قبول ک
خب پرو من اصلا منظورم اونی نبود که تو گرفتی .. مسئله چیز دیگری بود که باعث شد من هم تند برم و جمع ببندم .. که بهتره نگم
نقل قول: hadi04
یعنی میخوای بگی اگر بلد بودن عدالت رو رعایت کنن مشکلی با ازدواج دوم نداشتید؟ من کلا با این مسئله مشکل دارم نه مرد خروسه و نه زن مرغ که بخوان مثل اونا زندگی کنن
نمیدونم گاهی فکر میکنم اگر از اول که ادم خلق شد این کار وجود داشت و همون عدالته هم رعایت میشد شاید الان برای کسی عجیب نبود ولی الان عجیب غریبه چون دیدم کسانی که زن دوم و یا صیغه ای گرفتن و عدالتی هم برقرار نیست البته طرف ادعاش میشه هست ولی در واقع اینجور نیست( این بحث و مواردش رو ادامه نمیدم)
بالاخره نه در مردها و نه در زنها نمیشه گفت همه خوب هستن و یا همه بد زنهای خوب داریم زنهای شیطان صفت و ..... هم داریم مرد خوب داریم مرد ابله خودخواه شهوت پرست وو... هم داریم پس نباید با حمله به یه جنسیت خاص همه رو بکوبیم باید انسانیت فردی هر شخص رو سنجید حال میخواد زن باشه یا مرد
درسته زنهای عجیب و غریب هم زیاد داریم که با اینکه خودشون زنن ولی یکی دیگه رو خونه خراب میکنن.. حالم از اینجور زنها هم بهم میخوره البته بعد از مرد خائن
در مورد منافع مرد باید گفت بزرگترین منافع یه مرد خانوادشه زنش فرزندش و معلومه که مرد باید به فکر منافع خودش باشه حالا اگر منافع دیگه ای هم هست که ما بی خبریم بگید تا حقمون ضایع نشه چون غیر از اینا حقیقتا از دیگر منافعم خبری ندارم 245
نه عزیزم از این خبرا هم نیست خیلیا هستن منافعشون خانواده پدری هست بعد خانواده خودشون .. به هر حال کسانی هم که زن و فرزند رو به خاطر خودشون میخان هم خودخواهن .. مردا یه روز زنشون نباشه لنگ میمونن نمیدونن چه کنن.. تا وقتی هست قدر نمیشناسن وقتی نیست یادشون می افته که کجای زندگیشون خلا هست..خیلی جالبه مردها با اینهمه ادعا نمیتونن تنها زندگی کنن بدون وجود یک زن .. بعد هر جا که حرف در مورد زنها میشه فقط بلدن مسخره کنن..(نمیدونم هادی بهتره بحث نکنیم ،چون خدا رو شکر هم من و هم شما از اینجور ادمها بی زاریم که به دنبال هوس سرشون رو تو هر لونه و کثافت خونه ای میکنن)
حالا شما هم خودتو ناراحت نکن من با آرش صحبت میکنم که فقط تو رو نگه داره تا عرصه بهت تنگ نشه با اینکه میدونم خودش به این نتیجه رسیده یه جورایی توبه کرده بنده خدا
روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که نه تنها ارش بلکه خانوادش هم از اینجور رفتارها بیزارن.. چند وقت پیش که بعد از مرگ قذافی اون یارو اومد حرف زد البته بیشتر زر زد تا حرف ولی تو اولین مصاحبش داشتن همسر دوم رو ازاد اعلام کرد.خیلی حرفش مسخره بود انگار همه چیزو تو...... میبینن کلا .... مغز شدن بعضیا. من اون روز خونه ارش اینا بودم داداشاش و ارش حرص میخوردن که خاک بر سرتون با این سخنرانیتون لیاقتتون همونی بود که سرتون میاوردن خوشبختانه من هیچ وقت نگران همچین چیزی نیستم چون همسرداری رو خوب بلدم بعد هم همسرم فکرش و اندیشش اونقدر محدود و بسته نیست که لذت زندگی رو تو اینچیزا ببینه.... خدا رو شکر اونقدر خوشی تو زندگیهامون هست که دنبال هوسهای بیخودی نباشیم
باز هم مثل همیشه باز هم یک موضوع مشخص و تکرارای باز هم حساسیت زیاد حساسیتی قابل درک . ولی یک سوال یک اقایی که اتفاقا روحانی هست در مورد یک معضل اجتماعی و یا بگیم اتفاقی که این روزها شاهد ان هستیم ( بدون همسر بودن درصد قابل ملا حظه ای از زنان جامعه) به فکر خودش راه حلی رو ارائه داده راه حلی که به مذاق خیلی ها مخصوصا خانمها خوش نمی اید اینهمه توهین و ناسزا گفتن فکر نمیکنید مقداری دور از انصاف باشه اینهمه عصبانیت چرا؟ خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه
به فکر خودش راه حلی رو ارائه داده راه حلی که به مذاق خیلی ها مخصوصا خانمها خوش نمی اید اینهمه توهین و ناسزا گفتن فکر نمیکنید مقداری دور از انصاف باشه اینهمه عصبانیت چرا؟
فکرش رو واسه خودش و عمش نگه داره
نقل قول: محسن صائب
خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه
یعنی متین تر از این با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد
levrone
سایت خبری پارسینه به نقل از خبرگزاری اهل بیت(ع) نوشت: «حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی» در برنامه «درسهایی از قرآن» این هفته از شبکه اول سیما، از ممانعت زنان نسبت به ازدواج دوم همسرانشان انتقاد کرد.
وی گفت: «دادستان تهران حدود بیست سال پیش به من گفت که در تهران 500 هزار زن جوان بیوه هست. 500 هزار زن جوان بیوه برای بیست سال پیش است. الان شاید یك میلیون باشد.»
این مفسر قرآن کریم از ممانعت زنان نسبت به ازدواج دوم مردانی که توان جسمی و اقتصادی دارند، انتقاد کرد و گفت: «اگر یك مردی توان جسمی دارد، توان مالی دارد، دو تا ماشین، دو تا خانه، دو تا موبایل، (از همه چیز) دو تا دو تا تهیه میکند؛ ولی (وقتی به ازدواج میرسد) زن میگوید: «نخیر! خدا یكی زن هم یكی!» یعنی چه؟ یعنی آن یك میلیون زن جوان به درك؟ گناه میكنند به درك؟ میسوزند به درك؟ این بخل زنها است. بخل زنها باعث میشود كه یك میلیون زن جوان بیوه وجود داشته باشد.»
منبع: عصر ایران
به قول یه بنده خدایی:
من همیشه گفتم، اگه یه مسئول دلسوز تو این کشور باشه قرائتیه!
به افتخار ایشون بزن مثبته رو در تایید حرفش!
نخبه
مگه قحطی پسرای مجرد اومده؟ قربونشون برم همشونم دنبال اینجور زنها هستن تا ازدواج و یا مگه مرد زن مرده یا عقیم و یا هزار جور مرد بی صاحب وجود نداره که حتما باید هر زنی شوهرش رو با یه خانم دیگه قسمت کنه تازه بیشتر مرداهای ایرانی چون قدر نشناسن و اصولا چیزی از عدالت رو درک نمیکنن پس اینجور مردا به ... میخندن که بخان زن دوم بگیرن.. تازشم ما چرا حرص بخوریم هر کی میگیره بره بگیره خدا رو شکر دوروبریهای ما اینکاره نیستن
قرائتی خودش و داماداش برن زن بگیرن تا خفه بشن
الهام
دلشاد
آخه کسی نیست بهش بگه تو را سنه نه الان یارو نمیتونه یکیشو نگه داره حاجی به فکر دومیه
ماهی
اولا آفرین دلشاد عزیز..آقایون خیلی هم توان همه جوره دارن که هی می آن این بحثا رو پیش می کشن.بدون زنشاون تمبونشونم نمی تونن بالا بکشن.این مال مردای قدیم بود که از هر نخ سبیلش هزار تا جوربزه می ریخت بیرون.
دوما : یکی نیست به این مردک بگه از این 500000 تا زن 499000 تاش مردای این دوره زمونه رو میزارن تو جیبشون به عددی هم حسابش نمی کنن.با این حرفا لازم نیست خانومای شوهر دارو هم حرص بدن ....
ی
نمایش یا پنهان متن
ه بار دوتا خانوم دعواشون شده بود به چشم خودم دیدم.یکی به اون یکی گفت : تو حسودی می کنی من شوهر دارم تو نداری.خانومه که واسه خودش یلی بود گفت عزیزم من صد تای شوهر فزرتی تو رو می ذارم روش....پ..ی..پ..ی میکنم روش...( البته نه با این کلمات.خیلی جدی تر و حسابی تر که آدم حال می کرد .)ببخشید بچه ها بی تربیتی کردم.ولی این حرف فقط توهین به زنهاست.چه شوهردارش چه بی شوهرش...مخصوصا خانومهای بی شوهر
بهونه
نمایش یا پنهان متن
وکیل وصی مردمم شدن آخه یکی بگه به تو چه مردک یارو دوست داشته باشه میره میگیره بدون اینکه زن اول بفهمهنخبه
نمایش یا پنهان متن
موافقم
البته تمام مردهایی که زن دوم دارن و یا میخان بگیرن یا دنبال اینجور چیزا هستن مردهایی هستن که بلا نسبت اقایون سایت ما از خانواده طرد شده و خانواده به چشم یه موجود بی مصرف بهشون نگاه میکنن که بودن و نبودنشون فرقی نداره برای کسی فقط پوله رو میگرن یه اردنگی در ک.. ن مرده بازم ببخشید که بره هر غلطی خواست بکنه.... اون زنهایی که راضی میشن مرداشون از اینجور کارا بکنه کسانی هستن که مرده رو به هیچ جاشون حساب نمیکنن .. فقط زندگی تامین باشه کافیه.. نتیجه گیریشم اینه که هی اقا هی یارو هوس باز پ ....ی نیستی رو ..... هم مگس زیاد میشینه قرائتی جان یهو هوا بر ندارتت فکر کنی خبریه
hadi04
از دید بسیار مهربانانه شما نسبت به مردای ایرانی کمال تشکر رو دارم زنهای ایرانی باید یه شوهرایی داشته باشن مثل دوستای اروپاییمون که بدون سر و صدا هر کدومشون به گند بازیهای خودشون برسن
همیشه از اینکه توی این طور مسائل مردای ایرانی رو جمع میبندید ابراز تاسف میکنم
اگر یه مرد ایرونی بخواد زن دوم بگیره مطمئن باشید میگیره نیازی به دستور جناب قرائتی نیست ولی دور و اطرافمون رو که نگاه کنیم میبینیم که خیلی از مردای ایرانی به پای همسرشون میشینن و تا آخر عمر عاشقانه باهاش زندگی میکنن پس نمیشه اون جمله کذایی رو درست دونست و در صد مردایی که ازدواج دوم و سوم و ... میکنن شایدبه یک درصد کل مردای ایرانی هم نرسه
بازم ممنونم
ولی اونا میکروب بودا جوربزه یه چیز دیگست به سیبیل ربطی نداره
در کل ازدواج برای دومین بار حماقت محضه
EVANESCENCE
ماهی
خیلی از این جمله بدم اومده
یا حج خانوم دیگه جوابگوی ...لا اله الا الله
از همه ی دوستان عذر خواهی م یکنم
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اگر یه مرد ایرونی بخواد زن دوم بگیره مطمئن باشید میگیره نیازی به دستور جناب قرائتی نیست ولی دور و اطرافمون رو که نگاه کنیم میبینیم که خیلی از مردای ایرانی به پای همسرشون میشینن و تا آخر عمر عاشقانه باهاش زندگی میکنن پس نمیشه اون جمله کذایی رو درست دونست و در صد مردایی که ازدواج دوم و سوم و ... میکنن شایدبه یک درصد کل مردای ایرانی هم نرسه
منظورم از مردای ایرانی در مورد زن دوم گرفتن نبود.. کلا گفتم برقراری عدالت رو بلد نیستن که بخان همچین کاری هم بکنن
گفتم معمولا مردای ایرانی نمک نشناسن و قدر نشناس.. بیشترشون اینجوری هستن حالا چه در مورد زن چه در مورد هر چیز دیگری معمولا رفتاراشون خود خواهانس. حالا الان نیست یه روزی میشه مردا معمولا به منافع خودشون فکر میکنن ولی زنها معمولا به پای همه چی میسوزن و میسازن در این باره خیلی خیلی زیاد مردهایی رو که دیدم که اول به فکر خودشونن حتی اونجائیکه ما فکر میکنیم داره به خانوادش کمک میکنه اول نفع خودش توش هست بعد بقیه
ماهی
hadi04
نمایش یا پنهان متن
ببین شیرین اون معمولا رو نگفتی که باعث شدی من یه متر بنویسم قبول کن
یعنی میخوای بگی اگر بلد بودن عدالت رو رعایت کنن مشکلی با ازدواج دوم نداشتید؟ من کلا با این مسئله مشکل دارم نه مرد خروسه و نه زن مرغ که بخوان مثل اونا زندگی کنن
بالاخره نه در مردها و نه در زنها نمیشه گفت همه خوب هستن و یا همه بد زنهای خوب داریم زنهای شیطان صفت و ..... هم داریم مرد خوب داریم مرد ابله خودخواه شهوت پرست وو... هم داریم پس نباید با حمله به یه جنسیت خاص همه رو بکوبیم باید انسانیت فردی هر شخص رو سنجید حال میخواد زن باشه یا مرد
در مورد منافع مرد باید گفت بزرگترین منافع یه مرد خانوادشه زنش فرزندش و معلومه که مرد باید به فکر منافع خودش باشه حالا اگر منافع دیگه ای هم هست که ما بی خبریم بگید تا حقمون ضایع نشه چون غیر از اینا حقیقتا از دیگر منافعم خبری ندارم
حالا شما هم خودتو ناراحت نکن من با آرش صحبت میکنم که فقط تو رو نگه داره تا عرصه بهت تنگ نشه با اینکه میدونم خودش به این نتیجه رسیده یه جورایی توبه کرده بنده خدا
hadi04
منکه اصلا باهاش رو در وایسی نداشتم و ندارم از همون ابتدای جوانی اجازه عرض اندام بهش ندادم تا سرش و آورد بالا تا ته ریختمش پایین چون به اندازه کافی مردونگی توی وجودم بود نیازی به نمایش و تظاهر نداشتم
gilas
الان به این واقعیت پی بردم که تعداد مرد های جوان زن مرده یا طلاق گرفته هم زیاد هستش و چرا یه خانم که تجربه همسر داری هم داره نره به این مرد طفلک کمک کنه
این جوری اون مرد هم نمیره دنبال دخترای مردم
هااان نظر این آقای قرائتی درباره این موضوع و این آقایون چیه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب پرو من اصلا منظورم اونی نبود که تو گرفتی
.. مسئله چیز دیگری بود که باعث شد من هم تند برم و جمع ببندم .. که بهتره نگم
نمیدونم گاهی فکر میکنم اگر از اول که ادم خلق شد این کار وجود داشت و همون عدالته هم رعایت میشد شاید الان برای کسی عجیب نبود ولی الان عجیب غریبه چون دیدم کسانی که زن دوم و یا صیغه ای گرفتن و عدالتی هم برقرار نیست البته طرف ادعاش میشه هست ولی در واقع اینجور نیست( این بحث و مواردش رو ادامه نمیدم)
درسته زنهای عجیب و غریب هم زیاد داریم که با اینکه خودشون زنن ولی یکی دیگه رو خونه خراب میکنن.. حالم از اینجور زنها هم بهم میخوره البته بعد از مرد خائن
نه عزیزم از این خبرا هم نیست خیلیا هستن منافعشون خانواده پدری هست بعد خانواده خودشون .. به هر حال کسانی هم که زن و فرزند رو به خاطر خودشون میخان هم خودخواهن .. مردا یه روز زنشون نباشه لنگ میمونن نمیدونن چه کنن.. تا وقتی هست قدر نمیشناسن وقتی نیست یادشون می افته که کجای زندگیشون خلا هست..خیلی جالبه مردها با اینهمه ادعا نمیتونن تنها زندگی کنن بدون وجود یک زن .. بعد هر جا که حرف در مورد زنها میشه فقط بلدن مسخره کنن..(نمیدونم هادی بهتره بحث نکنیم ،چون خدا رو شکر هم من و هم شما از اینجور ادمها بی زاریم که به دنبال هوس سرشون رو تو هر لونه و کثافت خونه ای میکنن)
روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که نه تنها ارش بلکه خانوادش هم از اینجور رفتارها بیزارن.. چند وقت پیش که بعد از مرگ قذافی اون یارو اومد حرف زد البته بیشتر زر زد تا حرف ولی تو اولین مصاحبش داشتن همسر دوم رو ازاد اعلام کرد.خیلی حرفش مسخره بود انگار همه چیزو تو...... میبینن کلا .... مغز شدن بعضیا. من اون روز خونه ارش اینا بودم داداشاش و ارش حرص میخوردن که خاک بر سرتون با این سخنرانیتون لیاقتتون همونی بود که سرتون میاوردن
خوشبختانه من هیچ وقت نگران همچین چیزی نیستم چون همسرداری رو خوب بلدم بعد هم همسرم فکرش و اندیشش اونقدر محدود و بسته نیست که لذت زندگی رو تو اینچیزا ببینه.... خدا رو شکر اونقدر خوشی تو زندگیهامون هست که دنبال هوسهای بیخودی نباشی
ژنرال
اون زنی هم که بخواد ، خودش میره زن دوم یه مرد زن دار میشه...
عدالت رو هم اگر بخوان رعایت میکنن اگر نخوان رعایت نمیکنن...
اسم رابطه شون رو هم یکی میذاره صیغه.. یکی نمیذاره...
با این حرفا و بحثا، تغییری در واقعیت رخ نمیده...
مفید ترین کار اینه که راه و رسم درست زندگی زناشویی به زن و مرد آموزش داده بشه تا کمتر اختلاف و طلاق و نیاز به همسر دوم و ... از این مسائل پیش بیاد.
در مورد زنهای بیوه هم قرائتی از یه نظر درست گفته و اونم اینکه اونها هم به هر حال انسان هستن.
به نظرم بهترین گزینه اینه که اگر زن بیوه ای قصد ازدواج نداره و از طرفی نیاز داره که با مرد ارتباط داشته باشه، با یه مرد مجرد باشه.
البته راه حل ایده آلی نیس!
نخبه
حرف منم همینه .. منم میگم یک زن بیوه ادمه و باید نیازهاش بر طرف بشه ولی با پسر مجرد و یا با مردی که همسر نداره..
درسته جای این چرندیات بهتره راه و روش درست زندگی کردن رو به زنها و مردها اموزش بدن
محسن صائب
باز هم یک موضوع مشخص و تکرارای
باز هم حساسیت زیاد
حساسیتی قابل درک
.
ولی یک سوال
یک اقایی که اتفاقا روحانی هست در مورد یک معضل اجتماعی و یا بگیم اتفاقی که این روزها شاهد ان هستیم ( بدون همسر بودن درصد قابل ملا حظه ای از زنان جامعه) به فکر خودش راه حلی رو ارائه داده
راه حلی که به مذاق خیلی ها مخصوصا خانمها خوش نمی اید
اینهمه توهین و ناسزا گفتن فکر نمیکنید مقداری دور از انصاف باشه
اینهمه عصبانیت چرا؟
خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
راه حلی که به مذاق خیلی ها مخصوصا خانمها خوش نمی اید
اینهمه توهین و ناسزا گفتن فکر نمیکنید مقداری دور از انصاف باشه
اینهمه عصبانیت چرا؟
فکرش رو واسه خودش و عمش نگه داره
یعنی متین تر از این
آخرین ورود: