ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
hadi04
اصلا بيايد بريم بجنگيم بريم بابا با مذاكره حل نمي شه منكه رفتم جنگ
با نواي كاروان بار بنديد همرهان اين غافله عزم كرب و بلا دارد
The one
نمیری توووو وای دلمممم
The one
صبر کن من شتر یکبار مصرفمو زین کنم
hadi04
نمیری توووو وای دلمممم
سينه بزن دل بده به مجلس داري ميخندي؟ عجب زمونه اي شده ها والا .....
جنگه عزيزم جنگه شوخي بازي نيست كه
hadi04
عزيزم بايد با تانك بياي دوران شتر به سر رسيده الان فقط از شير شتر استفاده ميشه گاهي هم از گوشتش مصرف نظاميش تموم شده برو با تانكت بيا
The one
سینه که هیچی دلو قلومم دادم فقط همین یه دهن و یه زبون برام مونده دارم ازش فی سبیل ا.. استفاده می کنم
نمایش یا پنهان متن
من و دوستام اینجا یه اصطلاح داریم فی سبیل ا.. یعنی هر کی شوهرش میره وطن و می گه فی سبیل ا.. دارم میرم منظورش صیغه هستLife Dream
برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه الهی آمی
شيرين يكيشم زياديه بابا حالا شما آرزو ميكني ده تا ده تا زن بگيرن!! خدا بهشون رحم كنه عجب آرزويي، اين آرزو بود يا نفرين!!!
نبود مرد لنگ زدن زن است و نبود زن لنگ نزدن مرد است
توو دنياي امروز بودن اين دو كنار هم لنگ زدن هست كوروش جان!
هرچند عملی نیس!
اي دريغا همدم محرم كم است، چون كه محرم كيمياي اعظم است، راز دل هر گز مگو با محرمت چون كه محرم، محرمش نا محرم است.
hadi04
الحق عجب حالي اين ...... دارد
نمایش یا پنهان متن
اين جبهه ها بابا عجب زمونه اي شده هاThe one
وای الهی من بمیرم
نمایش یا پنهان متن
اين جبهه ها بابا عجب زمونه اي شده ها
اینها پشت صحنه ست نه ساری پشت جبهه منظورم بود تو مسوول تدارکاتی من مسوول پشتیبانی
Kishe Mehr
یاد اون دختره ی لوس و بیمزه (ازاده نامداری) افتادم که اون یارو که سه چهار تا زن داشت مهمون کرده بود.. ازش پرسید چرا دو سه تا زن گرفتی؟ گفت واسه سرگرمیییییییییییییییی خوبه!!!!!!!!!!
من پیشنهاد میکنم بدن به نماینده ی تام الاختیار خدا در این سایت و سایتهای اطراف به جبرئیل جان خودمون
دوران جاهلیت که بودیم شعر تحریف شده ی این شعر رو بچه ها می خوندن
نمایش یا پنهان متن
دختر همسایه مان می رود رو پشت بام ........hadi04
من فرمانده عمليات هستم يه وجب هم از خط مقدم عقب تر نميام حالا شما توي آماد و پشتيباني دوستان رو ياري كنيد ممنون برادر ببخشيد خواهر
اون كه صيغه نميشه صيغه ميكنه يعني صيغه مي خوره
hadi04
نمایش یا پنهان متن
آهااااااااا يادش بخير همون كه ميدهد ....تكان؟ اين.... گنده بر دل ما مانده؟
The one
چشم خواهر حالا صدای نوحه رو بلندتر کنم یا کمتر؟ اخه همین یه تدارکتو دارید اینجا
میخوام یه دعا تو مفاتیح اضافه کنم که الهی هر کی فی سبیل اللهی رو خرس بخوره
hadi04
صداش خوبه فقط يه كم تصوير پخش كن راستي يادت نره حتما دل بده به مجلس
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
کاکو خلاصه اینکه سرتو درد نمیارم اشتباه نحنبی که حکمش صد ضربه شلاقهنمایش یا پنهان متن
hadi04
هاچو هاچو
hadi04
The one
The one
مجی اینا چیه تو پخش پنهان گذاشتی اگه بیفته دست دشمن پشتیبانی رو میکنه جلوبانی اتوبانی خرس قطبی شتابانی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→