₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

2042 بازدید، 94 پست، نویسنده: levrone

• hadi04

اي بابا يه ساعت رفته بودم منبر مثل اينكه جواب نداده اينجا هنوز دعواست :37:
    اصلا بيايد بريم بجنگيم بريم بابا با مذاكره حل نمي شه منكه رفتم جنگ
    با نواي كاروان بار بنديد همرهان اين غافله عزم كرب و بلا دارد 314

• The one

نقل قول: hadi04
    با نواي كاروان بار بنديد همرهان اين غافله عزم كرب و بلا دارد

:23: :23:

نمیری توووو وای دلمممم :23:

• The one

hadi04,
    صبر کن من شتر یکبار مصرفمو زین کنم :23:

• hadi04

نقل قول: The one
    :23: :23:

نمیری توووو وای دلمممم :23:

سينه بزن دل بده به مجلس داري ميخندي؟ عجب زمونه اي شده ها والا .....
    جنگه عزيزم جنگه شوخي بازي نيست كه :10:

• hadi04

صبر کن من شتر یکبار مصرفمو زین کنم :23:

عزيزم بايد با تانك بياي دوران شتر به سر رسيده الان فقط از شير شتر استفاده ميشه گاهي هم از گوشتش مصرف نظاميش تموم شده برو با تانكت بيا :83:

• The one

سينه بزن دل بده به مجلس داري ميخندي؟

سینه که هیچی دلو قلومم دادم فقط همین یه دهن و یه زبون برام مونده دارم ازش فی سبیل ا.. استفاده می کنم :23:

نمایش یا پنهان متنمن و دوستام اینجا یه اصطلاح داریم فی سبیل ا.. یعنی هر کی شوهرش میره وطن و می گه فی سبیل ا.. دارم میرم منظورش صیغه هست :23: :24:

• Life Dream

نقل قول: نخبه

برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه الهی آمی

شيرين يكيشم زياديه بابا حالا شما آرزو ميكني ده تا ده تا زن بگيرن!! خدا بهشون رحم كنه عجب آرزويي، اين آرزو بود يا نفرين!!! :23:
    نقل قول: Kurosh
    آخه مشکل اینه که امکان پذیر نیست هر دو مکمل هم هستند هر چه قدر هم انکار کنیم و فاصله بگیرم
    نبود مرد لنگ زدن زن است و نبود زن لنگ نزدن مرد است

توو دنياي امروز بودن اين دو كنار هم لنگ زدن هست كوروش جان!
    نقل قول: Gabriel
    باور کن من همیشه همینو میگم!
    هرچند عملی نیس!

اي دريغا همدم محرم كم است، چون كه محرم كيمياي اعظم است، راز دل هر گز مگو با محرمت چون كه محرم، محرمش نا محرم است.

• hadi04

سینه که هیچی دلو قلومم دادم فقط همین یه دهن و یه زبون برام مونده دارم ازش فی سبیل ا.. استفاده می کنم :23:

الحق عجب حالي اين ...... دارد :86:
    نمایش یا پنهان متناين جبهه ها بابا عجب زمونه اي شده ها :23:

من و دوستام اینجا یه اصطلاح داریم فی سبیل ا.. یعنی هر کی شوهرش میره وطن و می گه فی سبیل ا.. دارم میرم منظورش صیغه هست :23: :24:

:23: اينجا اين نوع في سبيل الله ها حكم جهاد داره احتمال شهادت هم خيلي بالاست توش دشمن هم كه شبها كنار دستمون ميخوابه بايد واقعا دل داده باشي به مجلس كه بتوني بري واسه اين كار في سبيل الله :4:

• The one

نقل قول: Life Dream
    اي دريغا همدم محرم كم است، چون كه محرم كيمياي اعظم است، راز دل هر گز مگو با محرمت چون كه محرم، محرمش نا محرم است.

وای الهی من بمیرم :2: داداشی غم اخرت باشه عزیز :6: ولی همه که یه جور نیستن از هر دوجنس بی وفا و با وفاش هست :44: .. اصلا مرگ بر هر چی بی معرفته زن و مردش حالا دلت خنک شد؟ :4: راستی درود بر شما :23:

الحق عجب خالي اين ...... دارد
     نمایش یا پنهان متن
    اين جبهه ها بابا عجب زمونه اي شده ها

اینها پشت صحنه ست نه ساری پشت جبهه منظورم بود تو مسوول تدارکاتی من مسوول پشتیبانی :23:

اينجا اين نوع في سبيل الله ها حكم جهاد داره احتمال شهادت هم خيلي بالاست توش دشمن هم كه شبها كنار دستمون ميخوابه بايد واقعا دل داده باشي به مجلس كه بتوني بري واسه اين كار في سبيل الله

:23: مگه قراره خرس قطبی رو صیغه کنید؟ پتروسم دیگه اینقدر خودشو فدای اعضا و مال دنیا نمیکرد :23:

• Kishe Mehr

بابا یکی بیاد تاپیک رو ببره قهقهرا یه کم بخندیم :4:
    نقل قول: نخبه
    برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه :48: الهی آمین

یاد اون دختره ی لوس و بیمزه (ازاده نامداری) افتادم که اون یارو که سه چهار تا زن داشت مهمون کرده بود.. ازش پرسید چرا دو سه تا زن گرفتی؟ گفت واسه سرگرمیییییییییییییییی خوبه!!!!!!!!!! 452
    نقل قول: The one
    وقتی نشونه ی خدا شدی ، پایان نامه تو بده جبرییل یه جا سر به نیست کنه!

من پیشنهاد میکنم بدن به نماینده ی تام الاختیار خدا در این سایت و سایتهای اطراف به جبرئیل جان خودمون :24:

با نواي كاروان بار بنديد همرهان اين غافله عزم كرب و بلا دارد 314

دوران جاهلیت که بودیم شعر تحریف شده ی این شعر رو بچه ها می خوندن :50:
    نمایش یا پنهان متندختر همسایه مان می رود رو پشت بام ........ :50: :68: :50:

• hadi04

اینها پشت صحنه ست نه ساری پشت جبهه منظورم بود تو مسوول تدارکاتی من مسوول پشتیبانی :23:

من فرمانده عمليات هستم يه وجب هم از خط مقدم عقب تر نميام حالا شما توي آماد و پشتيباني دوستان رو ياري كنيد ممنون برادر ببخشيد خواهر :4:
    مگه قراره خرس قطبی رو صیغه کنید؟

اون كه صيغه نميشه صيغه ميكنه يعني صيغه مي خوره :23:

• hadi04

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Kishe Mehr
    دختر همسایه مان می رود رو پشت بام ........ :50: :68: :50:

آهااااااااا يادش بخير همون كه ميدهد ....تكان؟ اين.... گنده بر دل ما مانده؟ :23:

• The one

شما توي آماد و پشتيباني دوستان رو ياري كنيد ممنون برادر ببخشيد خواهر

چشم خواهر حالا صدای نوحه رو بلندتر کنم یا کمتر؟ اخه همین یه تدارکتو دارید اینجا :23:

اون كه صيغه نميشه صيغه ميكنه يعني صيغه مي خوره

:23: نه اول ازش یه سفره ی ابوالفضلی چیزی درست میکنه بعد میخوره که فی سبیل ا.. باشه تازشم خرس عسل دوست داره ماه عسلشم د ر راه خدا فراهم میشه :23:

میخوام یه دعا تو مفاتیح اضافه کنم که الهی هر کی فی سبیل اللهی رو خرس بخوره :23:

• hadi04

چشم خواهر حالا صدای نوحه رو بلندتر کنم یا کمتر؟ اخه همین یه تدارکتو دارید اینجا :23:

صداش خوبه فقط يه كم تصوير پخش كن راستي يادت نره حتما دل بده به مجلس :4:

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متن
    آهااااااااا يادش بخير همون كه ميدهد ....تكان؟ اين.... گنده بر دل ما مانده؟ :23:

:50:

نمایش یا پنهان متن:23:

نمایش یا پنهان متنکاکو خلاصه اینکه سرتو درد نمیارم اشتباه نحنبی که حکمش صد ضربه شلاقه :23:

نمایش یا پنهان متن:23:

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو خلاصه اینکه سرتو درد نمیارم اشتباه نحنبی که حکمش صد ضربه شلاقه :23:

:23: به جنبيدنش مي ارزه :4:

• هاچو هاچو

هنوزم میگم اصرار نکنین که نظر نمیدم :32:

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو خلاصه اینکه سرتو درد نمیارم اشتباه نحنبی که حکمش صد ضربه شلاقه :23:

:23: به جنبيدنش مي ارزه :4:

• The one

صداش خوبه فقط يه كم تصوير پخش كن راستي يادت نره حتما دل بده به مجلس

:23: :23: دل دادم دیگه که این پشت موندم کلا با دلم دارم چشمک بصیرت میزنم که تصویر از برفک خرس قطبی رد شه :23: :23:

• The one

Kishe Mehr,
    مجی اینا چیه تو پخش پنهان گذاشتی اگه بیفته دست دشمن پشتیبانی رو میکنه جلوبانی اتوبانی خرس قطبی شتابانی :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: