ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
The one
خواهش فقط دستمو ول کن دیگه
هاچو هاچو
boof divoone
مثلا
تاحالا دقت کردید که توی همین سایت در یه مسابقه عکاسی هیچوقت به عکس رای داده نمیشه
بلکه به عکاس رای میدن
اگر از کسی نقل قولی میشه صاف میرن سراغ شخصیت کسی که حرف زده و بصورت شخصی نظر میدن با فکر و دیدگاهش کاری ندارن
اینجور مواقع ما ایرانیها استاد جو گیری هستیم و دوست داریم حرفی بزنیم و نظری بدیم که جمع خوششون بیاد
کاری با حق و ناحقش نداریم
با تشکر از مستر بهروز
The one
1. سلام اخوی مجنون بوف گرامی
2.
شما ایرانیها کاملا نرمال به مسائل نگاه میفرمایید مثل بقیه ی ملتها..
3.
بلکه به عکاس رای میدن
با اجازه تون با تعمیم و جنرالیزیشن مخالفم
4.
اینجور مواقع ما ایرانیها استاد جو گیری هستیم و دوست داریم حرفی بزنیم و نظری بدیم که جمع خوششون بیاد
کاری با حق و ناحقش نداریم
با توجه به نظرم در نکته ی سوم فکر نمیکنم نکته ی دیگه ای مونده باشه
5. راستی میسی
gilas
خیلی بدین در راه فی سیبیل بودن و مارو از این قافله جا گذاشتین
منم میخوام بیام پشت خط مقدم باشم
خط مقدم آقایون نگه دارن بهتره
hadi04
خط مقدم آقایون نگه دارن بهتره
بپر بالا تا بريم
levrone
امان از تجربه!
میشه موضوعو بیشتر واسم باز کنی؟ دوس دارم اطلاعاتمو تو این زمینه تکمیل کنم هیفا جان!
ماهی
به قول هم کلاسی تجربه را تجربه کردن خطاست..اگر نخوردیم نون گندم دیدم دست مردم
levrone
خوشحالم به استحضارت برسونم قحطی شوهر اومده! فعلا نسوان در موضعی نیستن که فکر کنن سرشون دعواست!
نکته دیگه ای که میخواستم عرض کنم اینه که شانس یه بار در خونه آدمو میزنه! آدم عاقل بهش پشت نمیکنه!
ماهی
من که ربط این جوابو به پست خودم نفهمیدم؟ حالا مگه کی فکر کرده که سرش دعواس؟ فکر کنم منظور همدیگه رو تو پستهای قبلی متوجه نشدیم...
در ضمن شوهر تا دلت بخواد هست.پسرای این دوره زمونه دنبال تکیه گاه می گردن تا زن...شوهر حسابی و به درد بخور...بله..یافت می نشود
The one
نمیشه بازش کرد بهروز جان. اونوقت دل و رودش میریزه بیرون خطر عفونت آبرویی پیدا می کنم
soheyla
سلام و سپاس
نمیدونم چی بگم
بارها به همسرم میگم برو یه زن بگیر تا منم کمی از دستت راحت بشم . یه روز تو هفته پیش من باش و بقیه شو پیش اون . تا منم بتونم درس بخونم و تو کارم پیشرفت کنم .
بهم میگه همه ی خانمها فدای یه نگات . من فقط تو رو میخوام . دوتا چشم و خدا برای دوتا چشم آفریده نه بیشتر .
هر روزم بیشتر از گذشته بهم علاقه نشون میده وقتش و با من میگذرونه .
هرکی بخواد بگیره به هر قیمتی که شده میگیره . اجازه این آقا و هزار تا مثل اون هم لازم نیست .
در شرایط فعلی آقایون ازدواج مجدد و پس میزنن . کسی علاقه ای به داشتن دو یا چند تا زندگی نداره .
به زور میخوان افکار مردم و منحرف کنن تا به خیلی چیزهای دیگه فکر نکنن .
آقایون به خانمهای دیگه و عشق و حالشون فکر کنن و خانمها به نگه داشتن شوهراشون .
boof divoone
سهیلا جان خدا رو شکر که نمیدونستی چی بگی یه صفحه مقاله حرف زدی از عشق و صداقت همسرت تا......سیاست و غیره
اگر میدونستی چی بگی چی میگفتی؟
soheyla
اگر میدونستی چی بگی چی میگفتی؟
خوب نظرم و گفتم ...
اولش هیچی به ذهنم نرسید ولی بعداً یادم اومدخوب
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→