₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

2042 بازدید، 94 پست، نویسنده: levrone

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    مرسی

خواهش فقط دستمو ول کن دیگه :10: :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    خواهش فقط دستمو ول کن دیگه :10: :4:

:83: باشه بیا 519

• boof divoone

توی این بحث دخالت نمیکنم چون از خوندن اکثر پاسخها ناراحت شدم ولی میخوام بگم ما ایرانیها چطوری به بعضی مسائل نگاه میکنیم
    مثلا
    تاحالا دقت کردید که توی همین سایت در یه مسابقه عکاسی هیچوقت به عکس رای داده نمیشه
    بلکه به عکاس رای میدن
    اگر از کسی نقل قولی میشه صاف میرن سراغ شخصیت کسی که حرف زده و بصورت شخصی نظر میدن با فکر و دیدگاهش کاری ندارن
    اینجور مواقع ما ایرانیها استاد جو گیری هستیم و دوست داریم حرفی بزنیم و نظری بدیم که جمع خوششون بیاد
    کاری با حق و ناحقش نداریم
    با تشکر از مستر بهروز :72:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• The one

boof divoone,
    1. سلام اخوی مجنون بوف گرامی :46:

2.
    نقل قول: boof divoone
    ما ایرانیها چطوری به بعضی مسائل نگاه میکنیم

شما ایرانیها کاملا نرمال به مسائل نگاه میفرمایید مثل بقیه ی ملتها.. :84:

3.
    هیچوقت به عکس رای داده نمیشه
    بلکه به عکاس رای میدن

با اجازه تون با تعمیم و جنرالیزیشن مخالفم :9:

4.
    اگر از کسی نقل قولی میشه صاف میرن سراغ شخصیت کسی که حرف زده و بصورت شخصی نظر میدن با فکر و دیدگاهش کاری ندارن
    اینجور مواقع ما ایرانیها استاد جو گیری هستیم و دوست داریم حرفی بزنیم و نظری بدیم که جمع خوششون بیاد
    کاری با حق و ناحقش نداریم

با توجه به نظرم در نکته ی سوم فکر نمیکنم نکته ی دیگه ای مونده باشه :4:

5. راستی میسی :24:

• gilas

میگما :2:
    خیلی بدین در راه فی سیبیل بودن و مارو از این قافله جا گذاشتین :79:

منم میخوام بیام پشت خط مقدم باشم :20:

خط مقدم آقایون نگه دارن بهتره :74:

• hadi04

نقل قول: gilas

خط مقدم آقایون نگه دارن بهتره :74:

بپر بالا تا بريم 1050

• levrone

نقل قول: ماهی
    آقایون خیلی هم توان همه جوره دارن که هی می آن این بحثا رو پیش می کشن

امان از تجربه! :4:

نقل قول: The one
    قبلا هم گفتم اگه از نظر لذات فیزیکی بخوایم بسنجیم انواع محصولات هست که که خیلی حرفه ای تر از یک مخلوق بی روح بازده ایجاد می کنند!!!

میشه موضوعو بیشتر واسم باز کنی؟ دوس دارم اطلاعاتمو تو این زمینه تکمیل کنم هیفا جان! :65:

• ماهی

نقل قول: levrone
    امان از تجربه! :4:

به قول هم کلاسی تجربه را تجربه کردن خطاست..اگر نخوردیم نون گندم دیدم دست مردم :4:

• levrone

ماهی,
    خوشحالم به استحضارت برسونم قحطی شوهر اومده! فعلا نسوان در موضعی نیستن که فکر کنن سرشون دعواست!
    نکته دیگه ای که میخواستم عرض کنم اینه که شانس یه بار در خونه آدمو میزنه! آدم عاقل بهش پشت نمیکنه! :83:

• ماهی

خوشحالم به استحضارت برسونم قحطی شوهر اومده! فعلا نسوان در موضعی نیستن که فکر کنن سرشون دعواست!

من که ربط این جوابو به پست خودم نفهمیدم؟ حالا مگه کی فکر کرده که سرش دعواس؟ فکر کنم منظور همدیگه رو تو پستهای قبلی متوجه نشدیم...:99:
    در ضمن شوهر تا دلت بخواد هست.پسرای این دوره زمونه دنبال تکیه گاه می گردن تا زن...شوهر حسابی و به درد بخور...بله..یافت می نشود :10:

• The one

میشه موضوعو بیشتر واسم باز کنی؟ دوس دارم اطلاعاتمو تو این زمینه تکمیل کنم هیفا جان!

:23:

نمیشه بازش کرد بهروز جان. اونوقت دل و رودش میریزه بیرون خطر عفونت آبرویی پیدا می کنم :23: :24: .. ولی حالا برای روی گلت به یه راهنمایی اکتفا می کنم .. ببین اگه اون زیرنویسهای کانالهای نیکوکار ماهواره رو، کلمات کلیدیشون رو گوگل کنی، شاه کلیدشون میاد دستت :23: :23:

• soheyla

levrone,

سلام و سپاس :46: .
    نمیدونم چی بگم :7: .
    بارها به همسرم میگم برو یه زن بگیر تا منم کمی از دستت راحت بشم . یه روز تو هفته پیش من باش و بقیه شو پیش اون . تا منم بتونم درس بخونم و تو کارم پیشرفت کنم .
    بهم میگه همه ی خانمها فدای یه نگات . من فقط تو رو میخوام . دوتا چشم و خدا برای دوتا چشم آفریده نه بیشتر .
    هر روزم بیشتر از گذشته بهم علاقه نشون میده وقتش و با من میگذرونه .
    هرکی بخواد بگیره به هر قیمتی که شده میگیره . اجازه این آقا و هزار تا مثل اون هم لازم نیست .
    در شرایط فعلی آقایون ازدواج مجدد و پس میزنن . کسی علاقه ای به داشتن دو یا چند تا زندگی نداره .
    به زور میخوان افکار مردم و منحرف کنن تا به خیلی چیزهای دیگه فکر نکنن .
    آقایون به خانمهای دیگه و عشق و حالشون فکر کنن و خانمها به نگه داشتن شوهراشون .

• boof divoone

نقل قول: soheyla
    نمیدونم چی بگم

سهیلا جان خدا رو شکر که نمیدونستی چی بگی یه صفحه مقاله حرف زدی از عشق و صداقت همسرت تا......سیاست و غیره :83:
    اگر میدونستی چی بگی چی میگفتی؟ :37:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• soheyla

boof divoone,

سهیلا جان خدا رو شکر که نمیدونستی چی بگی یه صفحه مقاله حرف زدی از عشق و صداقت همسرت تا......سیاست و غیره :83:
    اگر میدونستی چی بگی چی میگفتی؟ :37:

خوب نظرم و گفتم ... 447
    اولش هیچی به ذهنم نرسید ولی بعداً یادم اومدخوب 824 .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: