₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

2042 بازدید، 94 پست، نویسنده: levrone

• hadi04

نقل قول: The one
    :23: :23: دل دادم دیگه که این پشت موندم کلا با دلم دارم چشمک بصیرت میزنم که تصویر از برفک خرس قطبی رد شه :23: :23:

خدا شما رو براي ما حفظ كنه
    به به عجب حالي اين بوف بوفي دارد :4:

• The one

نقل قول: hadi04
    خدا شما رو براي ما حفظ كنه
    به به عجب حالي اين بوف بوفي دارد

:23: میگم مطمئنی اون نوحه بود؟ مثل اینکه اشتباهی به جای صدا موادشو اضافه کرده بیدم :23: :23:

• hadi04

:23: میگم مطمئنی اون نوحه بود؟ مثل اینکه اشتباهی به جای صدا موادشو اضافه کرده بیدم :23: :23:

اي بابا منگفتم صداش خوبه خواهر چرا موادشو اضاف كردي ؟
    خداوند شما رو به راه راست كج كند ان شاالله :4:

• The one

اي بابا منگفتم صداش خوبه خواهر چرا موادشو اضاف كردي ؟
    خداوند شما رو به راه راست كج كند ان شاالله

:23: گفتم بلکه فی سبیل ا.. با سیبیل بشید ولی مارمولک راست می گفت راههای رسیدن به خدا فت و فراوونه :23:

• hadi04

:23: گفتم بلکه فی سبیل ا.. با سیبیل بشید ولی مارمولک راست می گفت راههای رسیدن به خدا فت و فراوونه :23:

گفتي مارمولك يادش بخير خيلي وقته ازش خبري نيست مادر شده سرش شلوغه :1:

• هاچو هاچو

نظر نمیدم 804
    نمایش یا پنهان متنمنم بازی :93:

• The one

گفتي مارمولك يادش بخير خيلي وقته ازش خبري نيست مادر شده سرش شلوغه

نه بابا منظورم رضا مارمولکه پرویز پرستوییی تو فیلم مارمولک...
    میگم این خط مقدم جبهه تو کدوم سیارست؟ تا بخوای یه کامنت این پشت پرت کنی چند سال طول میکشه :4:

• Kishe Mehr

مجی اینا چیه تو پخش پنهان گذاشتی اگه بیفته دست دشمن پشتیبانی رو میکنه جلوبانی اتوبانی خرس قطبی شتابانی :23: :23:

:50: هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است :24:
    :23: به جنبيدنش مي ارزه :4:

ولی لامصب عجب جنبشی داره :23: جنبش میخوای بایستی این جنبش رو ببینی :50:

• hadi04

نه بابا منظورم رضا مارمولکه پرویز پرستوییی تو فیلم مارمولک...

ميدونم بابا گفتم كه گفتي مارمولك ياد مهناز افتادم مدتيه نمياد ...
    میگم این خط مقدم جبهه تو کدوم سیارست؟ تا بخوای یه کامنت این پشت پرت کنی چند سال طول میکشه :4:

مشكل از خطوط ماهواره ايه وگرنه زياد دور نيست همين بغله از كربلا بايد گذشت :10:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    من پیشنهاد میکنم بدن به نماینده ی تام الاختیار خدا در این سایت و سایتهای اطراف به جبرئیل جان خودمون

هه من اینو تازه دیدم :10: خب منظور من همین جبرئیل بود دیگه اسانسورمون تا اسمون همکف فقط میرسه :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است

امیدوارم فقط اونها خدمتتون نرسن یهو کارگردان بخواد نقشها رو عوض کنه :4:

ميدونم بابا گفتم كه گفتي مارمولك ياد مهناز افتادم مدتيه نمياد ...

اهان اره یادش به خیر هر جا هست خوش باشه و دور از سیبیل اینها... :10:

مشكل از خطوط ماهواره ايه وگرنه زياد دور نيست همين بغله از كربلا بايد گذشت

:83: حیف دیر گفتی و گرنه یه کفتر مینداختیم تو چمدون کربلایی ارش که ماهواره غلط زیادی نکنه :23:

• hadi04

:83: حیف دیر گفتی و گرنه یه کفتر مینداختیم تو چمدون مربلایی ارش که ماهواره غلط زیادی نکنه :23:

جداي از شوخي وقتي گفت داره ميره كربلا يه دفعه گريه ام گرفت خيلي دوست دارم برم اونجا رو ببينم چون همه چيزاي زندگيمو مديون امام حسينم
    اصلا معتقدم ايشون باعث شد كه من مسلمان بشم خيلي دوست دارم از نزديك اونجا رو ببينم :44: نمي دونم شايد عمرم كفاف نده :79:

• The one

جداي از شوخي وقتي گفت داره ميره كربلا يه دفعه گريه ام گرفت خيلي دوست دارم برم اونجا رو ببينم چون همه چيزاي زندگيمو مديون امام حسينم
    اصلا معتقدم ايشون باعث شد كه من مسلمان بشم خيلي دوست دارم از نزديك اونجا رو ببينم نمي دونم شايد عمرم كفاف نده

ای بابا من تازه داشتم غصه هامو برای دو دقیقه از یاد میبردم .... گریه نکن دیگه لوس ان شالله میری اونجا چند بارم میری ... منم میام واست ترجمه می کنم که گرفتار خرس قطبی نشی :23:

نمایش یا پنهان متنهادییی؟!! :2: :20:

• hadi04

ای بابا من تازه داشتم غصه هامو برای دو دقیقه از یاد میبردم .... گریه نکن دیگه لوس ان شالله میری اونجا چند بارم میری ... منم میام واست ترجمه می کنم که گرفتار خرس قطبی نشی :23:

ببخشيد يه دفعه احساساتي شدم
    بايد قول بديا هر وقت خواستم برم بهت ميگم تو هم بيا در حرم وايسا برام ترجمه كن البته درست ترجمه كنيا يه دفعه شايد يه موقعيت خوب پيش بياد از دست ندم :83:

• The one

بايد قول بديا هر وقت خواستم برم بهت ميگم تو هم بيا در حرم وايسا برام ترجمه كن البته درست ترجمه كنيا يه دفعه شايد يه موقعيت خوب پيش بياد از دست ندم

:23: من فرشته ی نجات فاطمه جونم .. هر وقت یه سیبیلوی خوشگل اومد برات ترجمه می کنم..اسم رمزمونم هلوئه :23:

• hadi04

:23: من فرشته ی نجات فاطمه جونم .. هر وقت یه سیبیلوی خوشگل اومد برات ترجمه می کنم..اسم رمزمونم هلوئه :23:

اي بابا گفتم شايد دلت واسه من سوخته نگو نفوذي خانومم هستي نامرد :23:
    اگه قراره سيبيل كلفتا رو ترجمه كني نميخواد زحمت بكشي خودم زبون اونا رو خوب بلدم :4:

• The one

اگه قراره سيبيل كلفتا رو ترجمه كني نميخواد زحمت بكشي خودم زبون اونا رو خوب بلدم

:23:

• هاچو هاچو

چرا کسی منو محل نمیده ؟ :66: :17:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    چرا کسی منو محل نمیده ؟

479

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: