اینهمه عصبانیت چرا؟ خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه
این عقیده نیست.تحقیره.توهینه.این آقا بی جا می کنه از جانب جامعه زنان بحثی رو مطرح می کنه.مگه خودش زن بی شوهره یا بیوه است ..اون هم با این لحن که متاسفانه سطح فهم درک و شعورشو می رسونه.کلام قادر نیست پاسخ ایشون رو بده....
به گند کشیدن یه مشت بی فکر بیکار بیسواد بی فرهنگ چی حالیشونه!!! معایبش اینه که اولین بنیادی که از هم می پاشه خانواده است محاسنشم اینه که کسافتکاری هاشونو شکل قانونی و خدایی بهش میدن..
راستش من وقت ندارم که توضیح بدم و راجع به کامنت دوستان نظر بدم ولی واسه تلطیف اوضاع یک جوک که واقعیت داشته رو میگم نمایش یا پنهان متنیک بار توی اون دنیا سه تا مرد رو داشتند محاکمه میکردن اولی مجرد بوده میگن اینو بندازین جهنم اون دنیا کیف و حالش رو کرده ، دومی متاهل بوده میگن این بیچاره متاهل بوده اون دنیا براش جهنم بوده بفرستینش بهشت، سومی رو هم میگن بندازینش توی طویله!! میگن چرا؟ میگه خاک بر سر ، زنش مرد رفت یکی دیگه گرفت
اینم مثبته ▧ تصویر در دسترس نیست شما بهروز جان، لطفا delivery اون رو بصورت ▧ تصویر در دسترس نیست ارسال فرمایید پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه موتشکرم
هیچ موقع نخواستم در مورد مسئله ای با کسی بحث کنم و بیشتر سعی کردم که اون موضع رو در همه ابعدا بسنجم تا فقط از یک طرف نگاه کنم انسان ها همه حق انتخاب دارن چه اون آقایی که زن داره و می خواد زن دوم بگیره و یا اون زنی که بیوه هست و می خواد با مردی ارتباط داشته باشه به نظر من وقتی که پیمانی رو با زنی یا مرد مورد علاقت می بندی باید تا آخرش بری و اگر هم نتونستی بدون هیچ مشکلی و با توافق جدا بشید واگر هم قرار هست زنی بگیری اون هم باید با توافق باشه نه این که مخفیانه بری بگیری (اگر سرمایه دار هستی و می تونی زنی بگیری بگیر ولی با توافق همسر اول و این که بتونی عدالت رو برقرار کنی ) مرد هاو زن های ایرانی این طور که خیلی ها فکر می کنند نیستند باید ببینیم که چی باعث شد که این طور بشه ؟ جامعه زندگی مشترک خانواده و......... هیچ موقع یک طرفه به مسئله ای نگاه نکنیم و هیچ گاه همه رو به چشم یک نفر نبینیم هیچ گاه یک نفر رو مقسر مشکل پیش اومده ندانیم و....
نقل قول: ماهی
این مال مردای قدیم بود که از هر نخ سبیلش هزار تا جوربزه می ریخت بیرون.
ماهی جون من با این نظر شما موافق نیستم در اون زمان نوع زندگی کردن فرق می کرد و نوع پول در آوردن ها و جمعیت هم کمتر بود و کار فراون ولی مرد های الان با همه سختی هایی که براشون هست و دشواری هایی که سر راهشون هست دارن با تمام توانشون فعالیت می کنند ولی آخر ماه که میشه تو سرش میزنه که چطور جلوی خانوادش سرافکنده نشه (بعضی ها هم میگن خوب اون که نمی تونسته همسر داری کنه و خرجی خونه رو بده بیجا کرده که همسر اختیار کرده)این ها رو کسی نمی ببینه و کسی ازش سخن به میان نمی یاره
نظري ندارم ولي خانما لجشون در اومده خيلي بامزه شدن!
مازیار...خیلی عصبانیما نمایش یا پنهان متن
نقل قول: Kurosh
ولی مرد های الان با همه سختی هایی که براشون هست و دشواری هایی که سر راهشون هست دارن با تمام توانشون فعالیت می کنند ولی آخر ماه که میشه تو سرش میزنه که چطور جلوی خانوادش سرافکنده نشه (بعضی ها هم میگن خوب اون که نمی تونسته همسر داری کنه و خرجی خونه رو بده بیجا کرده که همسر اختیار کرده)این ها رو کسی نمی ببینه و کسی ازش سخن به میان نمی یاره
الهی بمبرم برای مظلومیت شما کورش جان. باشه قبول..مخارج خودمون که با خودمون ، بچه هم که با خودمون سعی می کنیم توی مخارج همسر دومتونم کمک کنیم.خوبه؟ اصلا نصف حقوقمون برا زن دوم خوبه؟ ایشالله جلسه بعدی درسهایی از قرآن فتواش صادر میشه
آقا من يه نظر خيلي خوبي دارم، ميگم چه طوره ديگه كسي ازدواج نكنه! بزاريد خانما خودشون براي خودشون و آقايون هم خودشون براي خودشون زندگي كنن! اين طوري ديگه كسي سر كس ديگه منت نميزاره!! كسي نيست بگه آخه اگه اين قدر ازدواج لولو خرخره شده، پس چرا هي داريد ازدواج ميكنيد و بعد يه سال جدا ميشيد!! بابا بياييد اين امر غير ضروري ازدواج رو بيخيال شيم يه ملت راحت بشن، آزادي، راحتي، زير سوال نرفتن، بازخواست نشدن، مسافرت و تفريح و ورزش و هزار چيز ديگه رو به جاش ميشه به دست اورد، ولي ازدواج كه كرديد ديگه همه اينا تموم! خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص!
Life Dream, اگه بخواي بي خيال شي دولت نميذاره تازه يه فكرايي كردن واسه تشويق جووووووووونا واسه ازدواج فكر كنم يكي از اين راه حلها همين بوده ولي چن چندشو نگفتن هنوز
خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص!
نخیرم ازدواج کنید ولی با فکر باز با معیارهای درست با عشق و علاقه نه هوس نه زور و اجبار
نقل قول: Life Dream
نظري ندارم ولي خانما لجشون در اومده خيلي بامزه شدن!
برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه الهی آمین
آقا من يه نظر خيلي خوبي دارم، ميگم چه طوره ديگه كسي ازدواج نكنه! بزاريد خانما خودشون براي خودشون و آقايون هم خودشون براي خودشون زندگي كنن! اين طوري ديگه كسي سر كس ديگه منت نميزاره!! كسي نيست بگه آخه اگه اين قدر ازدواج لولو خرخره شده، پس چرا هي داريد ازدواج ميكنيد و بعد يه سال جدا ميشيد!! بابا بياييد اين امر غير ضروري ازدواج رو بيخيال شيم يه ملت راحت بشن، آزادي، راحتي، زير سوال نرفتن، بازخواست نشدن، مسافرت و تفريح و ورزش و هزار چيز ديگه رو به جاش ميشه به دست اورد، ولي ازدواج كه كرديد ديگه همه اينا تموم! خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص!
چرا با پیشرفت علم برای خانمها عملی شده ولی اقایون باید قید پدر شدن رو بزنن مگه اینکه زن حامله اجاره کنن یا جبرییل براشون لک لک بفرسته
منظورم بچه دار شدن نبود هیفا جان!
ازدواج و ارتباط زن و مرد که در بچه دار شدن خلاصه نمیشه!
هرچند که به قول خودت با پیشرفت علم، مشکل بچه دار شدن هم داره حل میشه ... کم کم لوله های آزمایش جای پدر و مادرو میگیرن و دستگاه های مخصوص هم جایگزین رحم زن میشه!
من میگم ازدواج نکنید و خلاص!
همه ازدواج میکنن و بعدش مینالن! جالب اینجاس اونایی که جدا میشن هم باز یه جوری دنبال ارتباط هستن! اختصاصی هم به زن یا مرد نداره.
طرف میگه من به جنس مخالف بی اعتماد شدم ولی همون ادم دنبال جنس مخالفه!
تقصیری هم نداره ... طبیعیه..
اما خوب اگر بده چرا میریم سمتش... اگر خوبه چرا پس مینالن!
Gabriel, محسن جان خب منظور منم فقط بچه دارشدن نبود که!! قبلا هم گفتم اگه از نظر لذات فیزیکی بخوایم بسنجیم انواع محصولات هست که که خیلی حرفه ای تر از یک مخلوق بی روح بازده ایجاد می کنند!!! مساله ی بچه دارشدن هم که بالا ذکر شد ...
خب جواب سوال شما اگه بخواد بصورت طنز به روش من داده نشه و بخوام بصورت جدی مثل خودتون روش تاکید بکنم، باید بگم که خب انسان یک موجود اجتماعی هست و دوست داره خوشبختی و بدبختیشو با دیگرانی که نسبت به احساسش احترام قائلند ، شریک بشه... این شرکا میتونن با توجه به پیشرفت علم و عدم نیاز به شریک غیر همجنس، دوستان صمیمی انسان باشند...
حالا باز اگه با توجه به همه ی این رفع نیازها، نیاز به یک شریک غیر همجنس ، ضروری تلقی بشه، باید علتش رو به نظر من یا در عادت دونست یا در غریزه!! ولی بازم به نظرم عادت جواب بهتری باشه.. چون با توجه به زندگی پر مشغله ی امروزی ، اگر نیازهای طبیعیمون حتی از طریق تکنولوژی برطرف بشن، با توجه به ضیق وقت، نور علی نور حساب میشه و دیگه لازم نیست احساسات یک فرد اضافی رو در زندگیمون هضم کنیم
نمایش یا پنهان متنیه مساله ی دیگه رو هم بگم ... کلا اکثر بچه ها اینجا برای سرگرمی میان و کامنتها بیشتر برای خنده هست نه تجزیه تحلیلی که بخواد ازش نتیجه گیری منطقی بشه... و گرنه همه میدونن که قناعت شرط خوشبختی هر فردی هست. از اون انسان آلوده که تاپیکش گذاشته شد تا افرادی که با همجنسانشون رابطه ی زناشویی دارن !!!
ماهی
خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه
این عقیده نیست.تحقیره.توهینه.این آقا بی جا می کنه از جانب جامعه زنان بحثی رو مطرح می کنه.مگه خودش زن بی شوهره یا بیوه است ..اون هم با این لحن که متاسفانه سطح فهم درک و شعورشو می رسونه.کلام قادر نیست پاسخ ایشون رو بده....
siyavaash
یه مشت بی فکر بیکار بیسواد بی فرهنگ چی حالیشونه!!!
معایبش اینه که اولین بنیادی که از هم می پاشه خانواده است
محاسنشم اینه که کسافتکاری هاشونو شکل قانونی و خدایی بهش میدن..
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
یک بار توی اون دنیا سه تا مرد رو داشتند محاکمه میکردن اولی مجرد بوده میگن اینو بندازین جهنم اون دنیا کیف و حالش رو کرده ، دومی متاهل بوده میگن این بیچاره متاهل بوده اون دنیا براش جهنم بوده بفرستینش بهشت، سومی رو هم میگن بندازینش توی طویله!! میگن چرا؟ میگه خاک بر سر ، زنش مرد رفت یکی دیگه گرفتاینم مثبته ▧ تصویر در دسترس نیست شما بهروز جان، لطفا delivery اون رو بصورت ▧ تصویر در دسترس نیست ارسال فرمایید
هاچو هاچو
شرمنده همشهری
mati
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
KuRoSh
انسان ها همه حق انتخاب دارن چه اون آقایی که زن داره و می خواد زن دوم بگیره
و یا اون زنی که بیوه هست و می خواد با مردی ارتباط داشته باشه
به نظر من وقتی که پیمانی رو با زنی یا مرد مورد علاقت می بندی باید تا آخرش بری و اگر هم نتونستی بدون هیچ مشکلی و با توافق جدا بشید واگر هم قرار هست زنی بگیری اون هم باید با توافق باشه نه این که مخفیانه بری بگیری (اگر سرمایه دار هستی و می تونی زنی بگیری بگیر ولی با توافق همسر اول و این که بتونی عدالت رو برقرار کنی )
مرد هاو زن های ایرانی این طور که خیلی ها فکر می کنند نیستند
باید ببینیم که چی باعث شد که این طور بشه ؟
جامعه
زندگی مشترک
خانواده و.........
هیچ موقع یک طرفه به مسئله ای نگاه نکنیم و هیچ گاه همه رو به چشم یک نفر نبینیم هیچ گاه یک نفر رو مقسر مشکل پیش اومده ندانیم و....
ماهی جون من با این نظر شما موافق نیستم
در اون زمان نوع زندگی کردن فرق می کرد و نوع پول در آوردن ها و جمعیت هم کمتر بود و کار فراون
ولی مرد های الان با همه سختی هایی که براشون هست و دشواری هایی که سر راهشون هست دارن با تمام توانشون فعالیت می کنند ولی آخر ماه که میشه تو سرش میزنه که چطور جلوی خانوادش سرافکنده نشه (بعضی ها هم میگن خوب اون که نمی تونسته همسر داری کنه و خرجی خونه رو بده بیجا کرده که همسر اختیار کرده)این ها رو کسی نمی ببینه و کسی ازش سخن به میان نمی یاره
ماهی
مازیار...خیلی عصبانیما
نمایش یا پنهان متن
الهی بمبرم برای مظلومیت شما کورش جان.
باشه قبول..مخارج خودمون که با خودمون ، بچه هم که با خودمون سعی می کنیم توی مخارج همسر دومتونم کمک کنیم.خوبه؟ اصلا نصف حقوقمون برا زن دوم خوبه؟
ایشالله جلسه بعدی درسهایی از قرآن فتواش صادر میشه
Life Dream
الهام
اگه بخواي بي خيال شي دولت نميذاره
تازه يه فكرايي كردن واسه تشويق جووووووووونا واسه ازدواج
فكر كنم يكي از اين راه حلها همين بوده ولي چن چندشو نگفتن هنوز
نخبه
نمایش یا پنهان متن
نخیرم ازدواج کنید ولی با فکر باز با معیارهای درست با عشق و علاقه نه هوس نه زور و اجبار
برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه
KuRoSh
خدا نکنه
شکلک نداره که دستم رو گاز بگیرم
منظور من آنهایی بود که مستولیت خانه رو به تنهایی به دوش می کشند و به تنهایی مسئولیت قبول کردن
باید در موردش فکر کنم بعد جواب بدم
فکر خوبیه برم دنبالش بگم دیگه نگران مخارج نباشه مشکل حل شد
آخه مشکل اینه که امکان پذیر نیست هر دو مکمل هم هستند هر چه قدر هم انکار کنیم و فاصله بگیرم
نبود مرد لنگ زدن زن است و نبود زن لنگ نزدن مرد است
maryamlondon1
The one
بی خیال بابا داره تز آیت اللهی شو مینویسه
فقط حاجی، جون حاج خانوم و صیغه هات
ژنرال
باور کن من همیشه همینو میگم!
هرچند عملی نیس!
The one
چرا با پیشرفت علم برای خانمها عملی شده ولی اقایون باید قید پدر شدن رو بزنن مگه اینکه زن حامله اجاره کنن
ژنرال
منظورم بچه دار شدن نبود هیفا جان!
ازدواج و ارتباط زن و مرد که در بچه دار شدن خلاصه نمیشه!
هرچند که به قول خودت با پیشرفت علم، مشکل بچه دار شدن هم داره حل میشه ... کم کم لوله های آزمایش جای پدر و مادرو میگیرن و دستگاه های مخصوص هم جایگزین رحم زن میشه!
من میگم ازدواج نکنید و خلاص!
همه ازدواج میکنن و بعدش مینالن!
جالب اینجاس اونایی که جدا میشن هم باز یه جوری دنبال ارتباط هستن!
اختصاصی هم به زن یا مرد نداره.
طرف میگه من به جنس مخالف بی اعتماد شدم ولی همون ادم دنبال جنس مخالفه!
تقصیری هم نداره ... طبیعیه..
اما خوب اگر بده چرا میریم سمتش... اگر خوبه چرا پس مینالن!
The one
محسن جان خب منظور منم فقط بچه دارشدن نبود که!! قبلا هم گفتم اگه از نظر لذات فیزیکی بخوایم بسنجیم انواع محصولات هست که که خیلی حرفه ای تر از یک مخلوق بی روح بازده ایجاد می کنند!!! مساله ی بچه دارشدن هم که بالا ذکر شد ...
خب جواب سوال شما اگه بخواد بصورت طنز به روش من داده نشه و بخوام بصورت جدی مثل خودتون روش تاکید بکنم، باید بگم که خب انسان یک موجود اجتماعی هست و دوست داره خوشبختی و بدبختیشو با دیگرانی که نسبت به احساسش احترام قائلند ، شریک بشه... این شرکا میتونن با توجه به پیشرفت علم و عدم نیاز به شریک غیر همجنس، دوستان صمیمی انسان باشند...
حالا باز اگه با توجه به همه ی این رفع نیازها، نیاز به یک شریک غیر همجنس ، ضروری تلقی بشه، باید علتش رو به نظر من یا در عادت دونست یا در غریزه!! ولی بازم به نظرم عادت جواب بهتری باشه.. چون با توجه به زندگی پر مشغله ی امروزی ، اگر نیازهای طبیعیمون حتی از طریق تکنولوژی برطرف بشن، با توجه به ضیق وقت، نور علی نور حساب میشه و دیگه لازم نیست احساسات یک فرد اضافی رو در زندگیمون هضم کنیم
The one
زندگی همینه دیگه جبرئیل جان همه جا که مثل خونه ی شما بهشت نیست!! که توقع رضایت صد در صد داشته باشی
The one
نمایش یا پنهان متن
یه مساله ی دیگه رو هم بگم ... کلا اکثر بچه ها اینجا برای سرگرمی میان و کامنتها بیشتر برای خنده هست نه تجزیه تحلیلی که بخواد ازش نتیجه گیری منطقی بشه... و گرنه همه میدونن که قناعت شرط خوشبختی هر فردی هست. از اون انسان آلوده که تاپیکش گذاشته شد تا افرادی که با همجنسانشون رابطه ی زناشویی دارن !!!آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→