₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان
1 2 3 4 5

بدون عکس

انتقاد قرائتی از زنان به خاطر مخالفت با ازدواج دوم همسرانشان

2042 بازدید، 94 پست، نویسنده: levrone

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    اینهمه عصبانیت چرا؟
    خوب هر کسی میتونه در مقابل این عقیده ،خیلی متین به مزایا و معایبش اشاره کنه

این عقیده نیست.تحقیره.توهینه.این آقا بی جا می کنه از جانب جامعه زنان بحثی رو مطرح می کنه.مگه خودش زن بی شوهره یا بیوه است ..اون هم با این لحن که متاسفانه سطح فهم درک و شعورشو می رسونه.کلام قادر نیست پاسخ ایشون رو بده....

• siyavaash

به گند کشیدن
    یه مشت بی فکر بیکار بیسواد بی فرهنگ چی حالیشونه!!!
    معایبش اینه که اولین بنیادی که از هم می پاشه خانواده است
    محاسنشم اینه که کسافتکاری هاشونو شکل قانونی و خدایی بهش میدن..

• Kishe Mehr

راستش من وقت ندارم که توضیح بدم و راجع به کامنت دوستان نظر بدم ولی واسه تلطیف اوضاع یک جوک که واقعیت داشته رو میگم :4:
    نمایش یا پنهان متنیک بار توی اون دنیا سه تا مرد رو داشتند محاکمه میکردن اولی مجرد بوده میگن اینو بندازین جهنم اون دنیا کیف و حالش رو کرده ، دومی متاهل بوده میگن این بیچاره متاهل بوده اون دنیا براش جهنم بوده بفرستینش بهشت، سومی رو هم میگن بندازینش توی طویله!! میگن چرا؟ میگه خاک بر سر ، زنش مرد رفت یکی دیگه گرفت :23:

اینم مثبته تصویر در دسترس نیست شما بهروز جان، لطفا delivery اون رو بصورت تصویر در دسترس نیست ارسال فرمایید:24: پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه موتشکرم :9:

• هاچو هاچو

راجع به این مسئله من هیچ نظری ندارم :4: آخه جز دعوا چیز دیگه ای درست نمیشه :3:
    شرمنده همشهری :11:

• mati

نمایش یا پنهان متن :14: مرتیکه پرو

• Life Dream

نظري ندارم ولي خانما لجشون در اومده خيلي بامزه شدن! :23: :23:

• KuRoSh

هیچ موقع نخواستم در مورد مسئله ای با کسی بحث کنم و بیشتر سعی کردم که اون موضع رو در همه ابعدا بسنجم تا فقط از یک طرف نگاه کنم
    انسان ها همه حق انتخاب دارن چه اون آقایی که زن داره و می خواد زن دوم بگیره
    و یا اون زنی که بیوه هست و می خواد با مردی ارتباط داشته باشه
    به نظر من وقتی که پیمانی رو با زنی یا مرد مورد علاقت می بندی باید تا آخرش بری و اگر هم نتونستی بدون هیچ مشکلی و با توافق جدا بشید واگر هم قرار هست زنی بگیری اون هم باید با توافق باشه نه این که مخفیانه بری بگیری (اگر سرمایه دار هستی و می تونی زنی بگیری بگیر ولی با توافق همسر اول و این که بتونی عدالت رو برقرار کنی )
    مرد هاو زن های ایرانی این طور که خیلی ها فکر می کنند نیستند
    باید ببینیم که چی باعث شد که این طور بشه ؟
    جامعه
    زندگی مشترک
    خانواده و.........
    هیچ موقع یک طرفه به مسئله ای نگاه نکنیم و هیچ گاه همه رو به چشم یک نفر نبینیم هیچ گاه یک نفر رو مقسر مشکل پیش اومده ندانیم و....

نقل قول: ماهی
    این مال مردای قدیم بود که از هر نخ سبیلش هزار تا جوربزه می ریخت بیرون.

ماهی جون من با این نظر شما موافق نیستم
    در اون زمان نوع زندگی کردن فرق می کرد و نوع پول در آوردن ها و جمعیت هم کمتر بود و کار فراون
    ولی مرد های الان با همه سختی هایی که براشون هست و دشواری هایی که سر راهشون هست دارن با تمام توانشون فعالیت می کنند ولی آخر ماه که میشه تو سرش میزنه که چطور جلوی خانوادش سرافکنده نشه (بعضی ها هم میگن خوب اون که نمی تونسته همسر داری کنه و خرجی خونه رو بده بیجا کرده که همسر اختیار کرده)این ها رو کسی نمی ببینه و کسی ازش سخن به میان نمی یاره

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    نظري ندارم ولي خانما لجشون در اومده خيلي بامزه شدن! :23: :23:

مازیار...خیلی عصبانیما :14:
    نمایش یا پنهان متن :83:

نقل قول: Kurosh
    ولی مرد های الان با همه سختی هایی که براشون هست و دشواری هایی که سر راهشون هست دارن با تمام توانشون فعالیت می کنند ولی آخر ماه که میشه تو سرش میزنه که چطور جلوی خانوادش سرافکنده نشه (بعضی ها هم میگن خوب اون که نمی تونسته همسر داری کنه و خرجی خونه رو بده بیجا کرده که همسر اختیار کرده)این ها رو کسی نمی ببینه و کسی ازش سخن به میان نمی یاره

الهی بمبرم برای مظلومیت شما کورش جان.
    باشه قبول..مخارج خودمون که با خودمون ، بچه هم که با خودمون سعی می کنیم توی مخارج همسر دومتونم کمک کنیم.خوبه؟ اصلا نصف حقوقمون برا زن دوم خوبه؟ :23: :23: :23: :23:
    ایشالله جلسه بعدی درسهایی از قرآن فتواش صادر میشه :23: :23: :23:

• Life Dream

آقا من يه نظر خيلي خوبي دارم، ميگم چه طوره ديگه كسي ازدواج نكنه! بزاريد خانما خودشون براي خودشون و آقايون هم خودشون براي خودشون زندگي كنن! اين طوري ديگه كسي سر كس ديگه منت نميزاره!! كسي نيست بگه آخه اگه اين قدر ازدواج لولو خرخره شده، پس چرا هي داريد ازدواج ميكنيد و بعد يه سال جدا ميشيد!! بابا بياييد اين امر غير ضروري ازدواج رو بيخيال شيم يه ملت راحت بشن، آزادي، راحتي، زير سوال نرفتن، بازخواست نشدن، مسافرت و تفريح و ورزش و هزار چيز ديگه رو به جاش ميشه به دست اورد، ولي ازدواج كه كرديد ديگه همه اينا تموم! خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص! :1:

• الهام

Life Dream,
    اگه بخواي بي خيال شي دولت نميذاره
    تازه يه فكرايي كردن واسه تشويق جووووووووونا واسه ازدواج :4:
    فكر كنم يكي از اين راه حلها همين بوده ولي چن چندشو نگفتن هنوز :est: :prs:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Life Dream
    خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص!

نخیرم ازدواج کنید ولی با فکر باز با معیارهای درست با عشق و علاقه نه هوس نه زور و اجبار

نقل قول: Life Dream
    نظري ندارم ولي خانما لجشون در اومده خيلي بامزه شدن! :23:

برای اینکه بدونی چقدر لجم در اومده بهت میگم که از ته قلبم ارزو میکنم که هر کسی که این امر رو ثواب یا درست میدونه و این حرفو از ته دل تصدیق میکنه نه زبانا امیدوارم که تو زندگیش همچین مسئله ای براش پیش بیاد حالا هر کی میخاد بگه نخبه این چه ارزوئیه برام مهم نیست قلبا ارزو میکنم هر کسی که اینقدر عاشق اینجور چیزاس سرش بیاد حالا چه خودش چه اطرافیانش اون وقت برن ده تا ده تا زن بگیرن خوش باشن.. بزرگترین ارزوی ما هم خوشی ادمهاست.. اونا هم این خوشی رو میپسندن ان شالله که خدا قسمتشون کنه :48: الهی آمین

• KuRoSh

الهی بمبرم برای مظلومیت شما کورش جان.

خدا نکنه 242
    شکلک نداره که دستم رو گاز بگیرم :83:
    باشه قبول..مخارج خودمون که با خودمون ،

منظور من آنهایی بود که مستولیت خانه رو به تنهایی به دوش می کشند و به تنهایی مسئولیت قبول کردن :1:
    خوبه؟

بچه هم که با خودمون سعی می کنیم توی مخارج همسر دومتونم کمک کنیم.خوبه
    :83:
    باید در موردش فکر کنم بعد جواب بدم 371
    ؟ اصلا نصف حقوقمون برا زن دوم خوبه؟

فکر خوبیه برم دنبالش بگم دیگه نگران مخارج نباشه مشکل حل شد :23:

خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص!

آخه مشکل اینه که امکان پذیر نیست هر دو مکمل هم هستند هر چه قدر هم انکار کنیم و فاصله بگیرم
    نبود مرد لنگ زدن زن است و نبود زن لنگ نزدن مرد است :4:

• maryamlondon1

یالله صبر عنایت کن :32: اقایون همیشه دنبال بهانه ودنبال تنوع :30: حالا دیگه فتوا صادر شد عبادتشون ناقص میشه اگر دوتا تا چهاراتا زن نداشته باشن :43: مثل روز قدس هرکس راه پیمائی نکند نماز وروزه اش باطل میشه :2:

• The one

نقل قول: levrone
    «حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی»

بی خیال بابا داره تز آیت اللهی شو مینویسه :23:

فقط حاجی، جون حاج خانوم و صیغه هات 979 نعوذ با.. وقتی نشونه ی خدا شدی ، پایان نامه تو بده جبرییل یه جا سر به نیست کنه! :4: و گرنه خودت میشی یه نامه ی پایانی 980

• ژنرال

آقا من يه نظر خيلي خوبي دارم، ميگم چه طوره ديگه كسي ازدواج نكنه! بزاريد خانما خودشون براي خودشون و آقايون هم خودشون براي خودشون زندگي كنن! اين طوري ديگه كسي سر كس ديگه منت نميزاره!! كسي نيست بگه آخه اگه اين قدر ازدواج لولو خرخره شده، پس چرا هي داريد ازدواج ميكنيد و بعد يه سال جدا ميشيد!! بابا بياييد اين امر غير ضروري ازدواج رو بيخيال شيم يه ملت راحت بشن، آزادي، راحتي، زير سوال نرفتن، بازخواست نشدن، مسافرت و تفريح و ورزش و هزار چيز ديگه رو به جاش ميشه به دست اورد، ولي ازدواج كه كرديد ديگه همه اينا تموم! خوب بياييد ازدواج نكنيد ديگه چرا اين قدر توو سر و كول هم ميكوبيد!!!!!!!!!! خلاص! :1:

باور کن من همیشه همینو میگم!
    هرچند عملی نیس!

• The one

نقل قول: Gabriel
    هرچند عملی نیس!

چرا با پیشرفت علم برای خانمها عملی شده ولی اقایون باید قید پدر شدن رو بزنن مگه اینکه زن حامله اجاره کنن :23: یا جبرییل براشون لک لک بفرسته :23:

• ژنرال

نقل قول: The one
    چرا با پیشرفت علم برای خانمها عملی شده ولی اقایون باید قید پدر شدن رو بزنن مگه اینکه زن حامله اجاره کنن :23: یا جبرییل براشون لک لک بفرسته :23:

منظورم بچه دار شدن نبود هیفا جان!

ازدواج و ارتباط زن و مرد که در بچه دار شدن خلاصه نمیشه!

هرچند که به قول خودت با پیشرفت علم، مشکل بچه دار شدن هم داره حل میشه ... کم کم لوله های آزمایش جای پدر و مادرو میگیرن و دستگاه های مخصوص هم جایگزین رحم زن میشه!

من میگم ازدواج نکنید و خلاص!

همه ازدواج میکنن و بعدش مینالن!
    جالب اینجاس اونایی که جدا میشن هم باز یه جوری دنبال ارتباط هستن!
    اختصاصی هم به زن یا مرد نداره.

طرف میگه من به جنس مخالف بی اعتماد شدم ولی همون ادم دنبال جنس مخالفه!

تقصیری هم نداره ... طبیعیه..

اما خوب اگر بده چرا میریم سمتش... اگر خوبه چرا پس مینالن!

• The one

Gabriel,
    محسن جان خب منظور منم فقط بچه دارشدن نبود که!! قبلا هم گفتم اگه از نظر لذات فیزیکی بخوایم بسنجیم انواع محصولات هست که که خیلی حرفه ای تر از یک مخلوق بی روح بازده ایجاد می کنند!!! مساله ی بچه دارشدن هم که بالا ذکر شد ...

خب جواب سوال شما اگه بخواد بصورت طنز به روش من داده نشه و بخوام بصورت جدی مثل خودتون روش تاکید بکنم، باید بگم که خب انسان یک موجود اجتماعی هست و دوست داره خوشبختی و بدبختیشو با دیگرانی که نسبت به احساسش احترام قائلند ، شریک بشه... این شرکا میتونن با توجه به پیشرفت علم و عدم نیاز به شریک غیر همجنس، دوستان صمیمی انسان باشند...

حالا باز اگه با توجه به همه ی این رفع نیازها، نیاز به یک شریک غیر همجنس ، ضروری تلقی بشه، باید علتش رو به نظر من یا در عادت دونست یا در غریزه!! ولی بازم به نظرم عادت جواب بهتری باشه.. چون با توجه به زندگی پر مشغله ی امروزی ، اگر نیازهای طبیعیمون حتی از طریق تکنولوژی برطرف بشن، با توجه به ضیق وقت، نور علی نور حساب میشه و دیگه لازم نیست احساسات یک فرد اضافی رو در زندگیمون هضم کنیم :23:

• The one

نقل قول: Gabriel
    اما خوب اگر بده چرا میریم سمتش... اگر خوبه چرا پس مینالن!

زندگی همینه دیگه جبرئیل جان همه جا که مثل خونه ی شما بهشت نیست!! که توقع رضایت صد در صد داشته باشی :23: :24:

• The one

نمایش یا پنهان متنیه مساله ی دیگه رو هم بگم ... کلا اکثر بچه ها اینجا برای سرگرمی میان و کامنتها بیشتر برای خنده هست نه تجزیه تحلیلی که بخواد ازش نتیجه گیری منطقی بشه... و گرنه همه میدونن که قناعت شرط خوشبختی هر فردی هست. از اون انسان آلوده که تاپیکش گذاشته شد تا افرادی که با همجنسانشون رابطه ی زناشویی دارن !!! :25:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: