دوستانی که ثبت نام نموده اند میتوانند توضیحاتی را که فکر میکنن در انتخابشون به عنوان مدیر انجمن موثر خواهد بود، در چند سطر در همین تاپیک بنویسند. (از جمله متوسط ساعاتی که میتوانند روزانه در سایت باشند، هدف از کاندید شدن و ...)
خب راستش من خودم علاقه ی زیادی ندارم که مدیر بشم ، یعنی منظورم اینه که به من هر سنگری که بدهند داخلش از منافع بوفی صیانت میکنم ولی تا الانش که عضو پیشرفته بودم یه سری نظرات و ایده هایی رو به سایت دادم و میخوام اگه خدا قبول کنه وقتی مدیر شدم با یک دید دیگه ای نگاه بکنم و یه سری مسائل بیشتری رو بدونم و بعد ایده های بهتری بدم و بهتر خدمت بکنم. خب کسی اگه بخواد راجع به چیزی نظری بده تا در شرایط دیگه ای قرار نگیره و از دید دیگه ای نگاه نکنه دستش بسته است
میگم من یه پیشنهاد دارم البته کما کان نمیخوام مدیر بشم ولی میترسم بعد که رفتید پشت درهای بسته دیگه گیرتون نیارم...
خوف پیشنهادم اینه که یه دکمه فانکشن یا هر چی که اسمش هست بذارید تو قسمت مثبت دادن جوری که هر مثبت دهنده ای کنار اسمش این فانکشن باشه که بتونیم همونجا دینمون رو در اسرع وقت ادا کنیم. . اینجوری دیگه بهانه ی تنبلی هم از لیست خسیسهای سایت برداشته میشه . . یه جور حق الناس هم هست به هر حال باعث خشنودی خدا و بندگانش میشه این اپشن جدید
آقا یکتا هیفایی بهونه ای هم نظرش رو من مثبت اسم منو آورد
اقا یکتا کی بید؟
نقل قول: The one
بهانه ی تنبلی
این فامیل دورتونه لیتل براذر.. مگه نمبینی فامیلیش فرق فوکوله
[spoiler]در ضمن تو رو جون هر کی دوس داری یه ه به جای فعل هست نامرئی بذار.. اونجا نوشتی مثبت.. پلیز بنویس مثبته یعنی مثبت هست ... والی اخره مرسیی [/spoiler]
نمایش یا پنهان متندر ضمن تو رو جون هر کی دوس داری یه ه به جای فعل هست نامرئی بذار.. اونجا نوشتی مثبت.. پلیز بنویش مثبته یعنی مثبت هست ... والی اخره مرسیی
تا الان هفت نفر ثبت نام نموده اند هاچو هاچو بهونه Kishe Mehr lion1360 ساحل ناقلا soheyla METALLICA (فعلا پاره وقت)
کاندید جدید نبود؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
خب راستش من خودم علاقه ی زیادی ندارم که مدیر بشم ، یعنی منظورم اینه که به من هر سنگری که بدهند داخلش از منافع بوفی صیانت میکنم ولی تا الانش که عضو پیشرفته بودم یه سری نظرات و ایده هایی رو به سایت دادم و میخوام اگه خدا قبول کنه وقتی مدیر شدم با یک دید دیگه ای نگاه بکنم و یه سری مسائل بیشتری رو بدونم و بعد ایده های بهتری بدم و بهتر خدمت بکنم. خب کسی اگه بخواد راجع به چیزی نظری بده تا در شرایط دیگه ای قرار نگیره و از دید دیگه ای نگاه نکنه دستش بسته است
Kishe Mehr
من اگه مدیر بشم میخوام اقایون محترم رو با یک تور تفریحی ویژه
نمایش یا پنهان متن
u: یونجه زارهایs: سرسبز
a: اردبیل
gilas
اصلا نه شر نه زحمت تازه کلی هم انرژی بخش و روح شاد کنه
به خاطر من خودتو به زحمت ننداز راضی به زحمت نیستم
ژنرال
هاچو هاچو
نامرد
gilas
نه بابا چه کاریه بزار با سوتی باشه روح ملت شاد بشه
نه بابا این چه حرفیه
میرم حق وِتو میگیرم
هاچو هاچو
نرو که فایده ای نداره
gilas
خیلی بدجنسی
من دستکاری میکنم یا تو
یادت باشه من گیلاسم
Life Dream
The one
خوف پیشنهادم اینه که یه دکمه فانکشن یا هر چی که اسمش هست
بهونه
آقا یکتا هیفایی بهونه ای هم نظرش رو من مثبت اسم منو آورد
The one
این فامیل دورتونه لیتل براذر.. مگه نمبینی فامیلیش فرق فوکوله
[spoiler]در ضمن تو رو جون هر کی دوس داری یه ه به جای فعل هست نامرئی بذار.. اونجا نوشتی مثبت.. پلیز بنویس مثبته یعنی مثبت هست ... والی اخره مرسیی
The one
نمایش یا پنهان متن
u: یونجه زارهای
s: سرسبز
a: اردبیل
بهونه
آقا منظورم امین بود باید یه ویلگول میزاشتم
نمایش یا پنهان متن
در ضمن تو رو جون هر کی دوس داری یه ه به جای فعل هست نامرئی بذار.. اونجا نوشتی مثبت.. پلیز بنویش مثبته یعنی مثبت هست ... والی اخره مرسییاینم به خاطر گل روت مثبته
KuRoSh
چه اونهایی که مدیر هستند چه میشن چه ترک مقام می کنند
و چه اونهایی که با پیام های خودشون این مجلس رو گرم و رونق و شادی و عروسی بخشیدن
The one
شرمنده شدم که روی خودت گل گلیه داداش کوچیکه ی بانمک
یکی بیاد شیرینی بیاره که شیرینیخورون ببخشه مجلس رو
KuRoSh
شیرینی خورون تموم شده دیر اومدی الان حنا بندون هست دستت رو بیار یکمی حنا بزارم برات
بهونه
مرسی اینقدر شرمنده مون نکن آجی یکتا هیفایی بهونه ای
اشک تو چشمام جمع شد یاد کسی افتادم
بچه مثبت
هاچو هاچو
بهونه
Kishe Mehr
lion1360
ساحل ناقلا
soheyla
METALLICA (فعلا پاره وقت)
کاندید جدید نبود؟