₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
1 2 ... 5 6 7 8

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

642 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• هاچو هاچو

247 . تا حالا یک کار هیجان انگیز انجام دادی؟چی بوده؟

• حورا

248 _ در مورد هبوط چی میدونین؟
    249 _ طوفانی ترین لحظه تون در برابر خدا...؟
    250 _جمله ای، شعری که بیانگر احساس درونییتون باشه بگید.

نمایش یا پنهان متنخسته نباشید مژده عزیز :1:

• arash52

251- اگه به جای همسرت تو گرفتار اعتیاد می شدی ، انتظار داشتی چه رفتاری باهات داشته باشه ؟
    252- بزرگترین دروغی که تو زندگیت به کسی گفتی و هنوز پشیمونی چی بوده ؟
    253- گفتی قبل از ازدواج بی اف داشتی ، بعد از ازدواج و بعد از طلاق چطور ؟ و باهاشون تا چه حد رابطه داشتی ؟

• mojde

نقل قول: gilas
    243. تا حالا کاری کردی که از خودت شرمنده بشی ؟ اگه آره چی بوده ؟
    244. کاری که به خودت افتخار کنی چی ؟ بازم اگه آره چی بوده ؟
    245. سخت ترین لحظه زندگیت چه زمانی بوده ؟

243- بله خوب زياد پيش اومده شايد به طور متوسط سالي يكي دوبار و يكيش همن پول برداشتن از جيب پدرم براي خريد هديه تولد BF ام بود كه سريع به مامانم گفتم
    244- بله مثلا زماني كه تونستم يه خانواده رو كه آرزوي رفتن به مشهد رو داشتن با هزينه خودم راهي كنم
    245-لحظه جدا شدن از مبينا براي رفتن به حج

نقل قول: The one
    246.اما فكر كن تو فيلمها تا حالا شده از سياهپوست خوش اندامي خوشت بياد ... حالا خوش اومدن فانتزي تخيلي نه ،در حد تحسين؟! با توجه به اينكه بعضيهاشونخداي اندام و .... هستن!! :24:
    اگه جوابت منفيه چرا؟ حالا اگه پوستشون روشن باشه چي؟ يعني اصلا تا حالا تا
    مرحله ي تخيل با جنس مخالف رفتي؟ ساري اين سوال جلفولانه رو مي كنم اگه
    خيلي معذبت ميكنه به بله يا خير هم اكتفا ميشه!! :4:

246- آقايون تو فيلما بله ولي نه تا اين حد فقط تحسين اميز بوده برام ولي از چهره و اندام خانوماي سياه زيادي تو فيلما خوشم اومده بعضياشون واقعا زيبان
    مرحله تخيل با جنس مخالف رو تجربه كردم وقتي كه سنم كمتر بود ولي شايد فقط يكي دو بار
    حالا دوست جلفولانه عزا چرا نگران شدم

نقل قول: هاچو هاچو
    247 . تا حالا یک کار هیجان انگیز انجام دادی؟چی بوده؟

247- بله زياد مثلا زمان مجرديم يواشكي واسه اتاقم سيم تلفن كشيده بودم و چون خونه دوبلكس بود و اتاق مناز توي حياط هم راه داشت وقتي از مدرسه ميومدم 10 دقيقه اي يواشكي ميرفتم تو اتاقم و با BFام صحبت ميكردم در حالي كه همه خونه بودن بعد ميومدم بيرونو از در اصلي خونه وارد ميشدم :9:

• mojde

نقل قول: حورا
    248 _ در مورد هبوط چی میدونین؟
    249 _ طوفانی ترین لحظه تون در برابر خدا...؟
    250 _جمله ای، شعری که بیانگر احساس درونییتون باشه بگید.

248-هبوط يه سقوط معنويه كه متاسفانه منم تو يه مرحله از زندگيم تجربش كردم و بد جوري از اعتقاداتم فاصله گرفتم خدا رو شكر كه خدا بهم يه فرصت دوباره داد
    249- بر ميگرده به جواب قيليم زماني كه احساس ميكردم خدا بهم لج كرده و حرفامو نميشنوه فكر كنم 6 ماهي بعد از جداييم بود خيلي روزهاي بدي رو گذروندم
    250- همون جواب سوال 171
    خدایا !

اندیشه و احساس مرا

در سطحی پایین میار

که زرنگی های حقیر و پستی های نکبت بار و پلید این شبه آدم ها ی اندک را متوجه شوم

چه دوست تر میدارم

بزرگواری گول خور باشم

تا همچون اینان کوچکواری گول زن .

• mojde

نقل قول: arash52
    251- اگه به جای همسرت تو گرفتار اعتیاد می شدی ، انتظار داشتی چه رفتاری باهات داشته باشه ؟
    252- بزرگترین دروغی که تو زندگیت به کسی گفتی و هنوز پشیمونی چی بوده ؟
    253- گفتی قبل از ازدواج بی اف داشتی ، بعد از ازدواج و بعد از طلاق چطور ؟ و باهاشون تا چه حد رابطه داشتی ؟

251- ازش انتظارداشتم فقط يك بار بهم فرصت بده
    252- يك بار پيش كسي بودم برام يك اس ام اس اومد پرسيد كي بود دروغ گفتم و اون فهميد خيلي ناراحتم هنوز كه هنوزه يادم ميافته خجالت ميكشم
    253- بله داشتم حالا اگه اسمشو BF بذاريم باهاشون صميمي بودم و بينمون احترام و اعتماد متقابل وجود داشته البته يكيش سر انجام خوبي نداشت و پر شد از سوء تفاهم براي ديگران و خودمون

• arash52

نقل قول: mojde
    مثلا زماني كه تونستم يه خانواده رو كه آرزوي رفتن به مشهد رو داشتن با هزينه خودم راهي كنم

254- حاضری هزینه سفر من به مشهد رو بدی ؟
    255- سوغاتی مشهد من که پارسال تنها رفته بودی و گفتی کنار گذاشتم برات کو؟ خالی بسته بودی ؟
    256- حالا چرا تنها رفته بودی مشهد ؟

• mojde

254- حاضری هزینه سفر من به مشهد رو بدی ؟
    255- سوغاتی مشهد من که پارسال تنها رفته بودی و گفتی کنار گذاشتم برات کو؟ خالی بسته بودی ؟
    256- حالا چرا تنها رفته بودی مشهد ؟

254- نه حاضر نيستم تازه تو بايد هزينه سفر منو بدي من به يه خانواده نيازمند كمك كرده بودم شما كه الهي صد هزار مرتبه شكر شاملش نميشي حالا كي منو ميفرستي مشهد؟ :4:
    255- هيچم خالي نبسته بودم هنوز هستش
    256-كي گفته تنها بودم اگه من گفتم دروغ گفتم خدا منو ببخشه :16:

• arash52

كي گفته تنها بودم اگه من گفتم دروغ گفتم خدا منو ببخشه

نمایش یا پنهان متنمرض :94:

حالا كي منو ميفرستي مشهد؟

هروقت با همسر سابقت آشتی کردی یک بلیت 3نفره قطار پیش من جایزه داری :46:

257- درضمن من نگفتم نیازمندم گفتم آرزو دارم برم مشهد ؛ لطفا شیش تایی نیا ، منو میفرستی یا نه ؟
    258- اگر مدیرت ازت بخواد به عنوان حسابدار تو حسابها دست ببری یعنی کار خلافی ازت بخواد و تو درصورت عدم تمکین اخراج بشی ، حاضری خلاف کنی و پا رو ارزشهات بذاری ؟

يك بار پيش كسي بودم برام يك اس ام اس اومد پرسيد كي بود دروغ گفتم و اون فهميد خيلي ناراحتم هنوز كه هنوزه يادم ميافته خجالت ميكشم

259- مطمئنا اون شخص همسرت نبوده ؛ سوال من اینه چرا آدم باید حریم خصوصیش رو اینقدر به روی کسی باز بذاره که حتی اس ام اس هاش رو هم چک کنه ؟ غیر از همسر اون هم در شرایط خاص ، چرا باید به یک نفر اینقدر وام دار باشیم که بابت کوچکترین چیز جواب پس بدیم ؟

جناب قاضی فعلا سوال دیگه ای از ایشون ندارم . 1043

• mojde

هروقت با همسر سابقت آشتی کردی یک بلیت 3نفره قطار پیش من جایزه داری :46:

257- درضمن من نگفتم نیازمندم گفتم آرزو دارم برم مشهد ؛ لطفا شیش تایی نیا ، منو میفرستی یا نه ؟
    258- اگر مدیرت ازت بخواد به عنوان حسابدار تو حسابها دست ببری یعنی کار خلافی ازت بخواد و تو درصورت عدم تمکین اخراج بشی ، حاضری خلاف کنی و پا رو ارزشهات بذاری ؟

يك بار پيش كسي بودم برام يك اس ام اس اومد پرسيد كي بود دروغ گفتم و اون فهميد خيلي ناراحتم هنوز كه هنوزه يادم ميافته خجالت ميكشم

259- مطمئنا اون شخص همسرت نبوده ؛ سوال من اینه چرا آدم باید حریم خصوصیش رو اینقدر به روی کسی باز بذاره که حتی اس ام اس هاش رو هم چک کنه ؟ غیر از همسر اون هم در شرایط خاص ، چرا باید به یک نفر اینقدر وام دار باشیم که بابت کوچکترین چیز جواب پس بدیم ؟

تو چه اصراري داري؟مطمئني كه اونجوري بهتره ؟هيچ ميدوني مبينا از تكرار وضعيت گذشته وحشت داره؟
    257- چون آرزو داري برو عزيزم خوب چرا دست دست ميكني حالا بليط رفت هواپيمات با من چه بد بختي ايه به خدا كارات هميشه برعكسه
    258- ميدوني حسابدار جماعت هميشه تو حسابها دست ميبره اما من تا حالا كاري نكردم كه شخصي صرر كنه ولي دولت ماليات كمتري گرفته چون خودش مريضه و هزينه هاي واقعي رو رد ميكنه اما در مورد سوالت نميخوام جانماز آب بكشم و فكر كنم تو حسابا دست ببرم و به طرف مغبون يه جوري اطلاع بدم كه پيگير حسابش باشه و اونو چك كنه
    259- به هر حال رابطه ها و عمقشون با هم فرق ميكنه و بسته به ميزان صميميت و اعتماد مون آدما رو وارد حريم خصوصيمون ميكنيم و شخص مورد نظر مورد اعتمادمه و ميدونم كه بديمو نميخواد مثل خود تو :3:

• ماهی

خسته نباشی مژده جونم.
    فرض کن : آقایی هست بسیار با کلاس، خوش تیپ ، موقعیت و شخصیت اجتماعی عالی و ..خلاصه یه مرد ایده آل.اما زن داره.به دلایلی باهاش آشنا میشی و به تو به شدت علاقمند میشه.اما مشکل خاصی هم با خونوادش نداره.جز اینکه تنهاست و خلاء های زیادی داره.برای ایجاد یک رابطه ی دائمی و نزدیکتر از اون اصرار و از تو انکار...ثابت می کنه واقعا دوستت داره .و می دونی که هوسران نیست و هرزگی نمی کنه..

260-آیا حاضری در قالبی غیر از ازدواج ( که اسمی هم براش پیدا نمیشه) کنار چنین مردی تا ابد قرار بگیری.با توجه به اینکه همه جوره هواتو داره و می دونی که یه تکیه گاه حسابی هست برات.فقط نمی تونی توی جامعه مطرحش کنی.
    261-اگر نه دلیل بیار...
    ( باز هم تاکید می کنم اون آقا واقعا تو رو دوست داره و بارها بهت ثابت شده)
    مرسی.در ضمن بعضی پستهات توی گلوم بغض آورد و خواستم بهت بگم خیلی ماهی و خیلی بهت افتخار می کنم.نباید هرگز از کاری که کردی احساس بدی داشته باشی.دیگران راحت حرف می زنند.و به راحتی هم آدم رو تائید نمی کنند.بنابر این نباید منتظر این باشی که همه بگن کار درستی کردی .تا آدم توی یه شرایطی قرار نگرفته باشه نمی تونه درک کنه.یه ضرب المثل هست که میگه: طرف نشسته کنار گود هی می گه لنگش کن....

• KuRoSh

262.چی شد با bf هات به هم زدی ؟
    263:اگر بخوای خودت رو محاکمه کن در محضر خدا فکر می کنی بهشتی هستی یا جهنمی )ویا وسط پل گیر می کنی :4:
    264:اگر ازت بخوام منو نصیحت کنی چه نصیحتی بهم می کنی ؟

• نخبه

265- گفتی قبل از علوسی 4 تا بی اف داشتی و فکر کنم 18 سالگی هم علوسی شدی.. فکر نمیکنی چهار تا بی اف تو سن 18 سالگی زیاد باشه :4: ا
    اگه دخملت هم تو همین سن اینهمه دوست پسر داشته باشه چیکار میکنی؟اگه هر ماه هی دوست پسر عوض کنه؟ و حساس هم باشه و برای بهم زدن با هر کدوم هم غصه بخوره .. چیکار میکنی نصیحت میکنی دیگه دوست پسر نگیره یا اینقدر وابسته نباشه؟ اجازه میدی در چه حدی با دوست پسرش باشه؟

.............................
    gilas:
    سوال 23 با 5 بوفی خریداری شد.

• malakeh

خسته نباشی عزیزم :46:
    266-تا حالا به کسی تهمت زدین؟
    267-اگه بله به کی؟
    268-و آیا پشیمون شدین؟جبران کردین؟برای جبران چیکار کردین؟

• mojde

نقل قول: ماهی

260-آیا حاضری در قالبی غیر از ازدواج ( که اسمی هم براش پیدا نمیشه) کنار چنین مردی تا ابد قرار بگیری.با توجه به اینکه همه جوره هواتو داره و می دونی که یه تکیه گاه حسابی هست برات.فقط نمی تونی توی جامعه مطرحش کنی.
    261-اگر نه دلیل بیار...
    ( باز هم تاکید می کنم اون آقا واقعا تو رو دوست داره و بارها بهت ثابت شده)
    مرسی.در ضمن بعضی پستهات توی گلوم بغض آورد و خواستم بهت بگم خیلی ماهی و خیلی بهت افتخار می کنم.نباید هرگز از کاری که کردی احساس بدی داشته باشی.دیگران راحت حرف می زنند.و به راحتی هم آدم رو تائید نمی کنند.بنابر این نباید منتظر این باشی که همه بگن کار درستی کردی .تا آدم توی یه شرایطی قرار نگرفته باشه نمی تونه درک کنه.یه ضرب المثل هست که میگه: طرف نشسته کنار گود هی می گه لنگش کن....

260- اگه همه شرايطي كه ميگي داشته باشه بله و فكر مي كنم اين آدم ارزشش رو داره .
    ماهي گلم از اينكه دركم ميكني ممنون خواهر گلم من همه اونچه كه بايد رو گفتم و هيچ وقت اون سالها رو نميشه تو چند تا جمله آورد ولي منبه خودم و وجدانم بدهكار نيستم اين برام خيلي مهمه بازم ازت ممنونم عزيزم

نقل قول: کوروش فسقلی
    262.چی شد با bf هات به هم زدی ؟
    263:اگر بخوای خودت رو محاکمه کن در محضر خدا فکر می کنی بهشتی هستی یا جهنمی )ویا وسط پل گیر می کنی :4:
    264:اگر ازت بخوام منو نصیحت کنی چه نصیحتی بهم می کنی ؟

262- خوب دلايل مختلفي بود يكيشون خيلي بچه بود از يكيشون مامان خيلي منعم كرد يكي هم به دليل اينكه بادانشگاه رفتن من مشكل داشت
    263- با اغماض خدايي و كلي گيرو گور سر پل دم آخر رد ميشم :4: :24:
    264-هميشه رو پاي خودت وايستاو حقتو بگير و از گرفتن حقت خجالت نكش

نقل قول: نخبه
    265- گفتی قبل از علوسی 4 تا بی اف داشتی و فکر کنم 18 سالگی هم علوسی شدی.. فکر نمیکنی چهار تا بی اف تو سن 18 سالگی زیاد باشه :4: ا
    اگه دخملت هم تو همین سن اینهمه دوست پسر داشته باشه چیکار میکنی؟اگه هر ماه هی دوست پسر عوض کنه؟ و حساس هم باشه و برای بهم زدن با هر کدوم هم غصه بخوره .. چیکار میکنی نصیحت میکنی دیگه دوست پسر نگیره یا اینقدر وابسته نباشه؟ اجازه میدی در چه حدی با دوست پسرش باشه؟

265- قربونت برم من 20 سالگي عقد شدم .چرا خيلي زياده خاك بر سرم چه آبرو ريزي كردم :9:
    در مورد دخترم خدايي هر ماه خيليه اما دوست ندارم بهترين روزهاي عمرش رو صرف اين كار بكنه اگه با يه آدم خوب و درست حسابي فقط دوست بشه مشكلي ندارم ولي چون تو اين سن بيشتر به خودشونو و درسشون ضرر ميزنن از اين كار منعش ميكنم

نقل قول: malakeh
    266-تا حالا به کسی تهمت زدین؟
    267-اگه بله به کی؟
    268-و آیا پشیمون شدین؟جبران کردین؟برای جبران چیکار کردین؟

266- والا يادم نمياد به كسي تهمت ناجور زده باشم ولي يه بار كاري رو از يكي از دوستام پرسيدم تو اين كارو كردي و به طبعش انقدر حرف پشت من زدن و اون گفت كه چه كسي مقصر بوده و بهم ثابت هم شد و كلي از دوستم عذر خواهي كردم و در حد مرگ پشيمون بودم و هر بار ازش ميخواستم كه منو ببخشه تا وقتي كه خودش گفت بابا من ناراحت نشدم يه سوء تفاهم بوده ولي خوب خيلي كار بد وقبيحيه فكر كنم جواب هر سه تا سوالتو دادم قربونت برم

• gilas

با تشکر از مهمان این ماه و شرکت کنندگان عزیز

مهلت پرسیدن سوالات به پایان رسیده است

mojde با پاسخ 268 از 268 پرسیده شده برنده صندلی داغ آبان ماه میباشد
    جوایز پس از مسابقه جانبی اعلام میشود

آمار صندلی داغ آبان 1390 با حضور mojde

تعداد سوالات پرسیده شده 268 سوال
    تعداد سوالات پاسخ داده شده 268 سوال

تعداد سوال کنندگان 29 نفر

بیشترین سوال کننده نخبه با 23 سوال
    کمترین سوال کننده hosseinhn82 با 1 سوال

اولین سوال کننده نخبه