شيرينم من از قدر نشناسي متنفرم متنفر و غالبا نميتونم با اينجور آدما رابطه طولاني داشته باشم من نميخوام در مقابل كاري كه انجام ميدم طرف دائم جلوم تعظيم كنه اما ميخوام كه حواسش باشه و قدر نشناسي نكنه البته گاهي اين آدما از عزيز ترين آدمهاي اطرافم هستن كه تحمل ميكنم و اميدوارم روزي متوجه اشتباهشون بشن
کاملا موافقم ولی بعضی وقتا بعضیا خودشون رو میزنن به اون راه
گویا 19 سوال پرسیدم و دو سوال دیگه میتونم بپرسم.. کلی سوال تو ذهنمه که دوست داشتم بپرسم تا دوستمو بهتر بشناسم از شنیدن جوابهات واقعا لذت میبرم.. افرین
159- شده تا حالا ناخواسته به یکی ضربه بد روحی زده باشید؟ اگه اره کی و چه کاری کردین؟ اصلا قبل علوسی بی اف داشتین؟ چند تا؟
160-در بین ادمها شخصیتهایی هستند که نتونید تحملشون کنید؟ چه جور ادمی و با چه جور شخصیتی تحملش براتون سخته؟ چه زن چه مرد...
اینم سوال اضافی 161-تا حالا شده سر یکی شیره مالیده باشید و بعدش پشت سرش این مدلی بهش بخندین؟ اگه اره بعدش عذاب وجدان گرفتین یا نه؟ ایا بعدش راستش رو گفتین؟ یا خجالت کشیدین و بیخیال شدین و سعی کردین کلا فراموش کنین اون مسئله رو؟
............................. gilas: 6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید. با سپاس از حضور شما شماره پست سوالات شما : 3 یک سوال ، 6 سه سوال ، 11 سه سوال ، 16 سه سوال ، 23 سه سوال ، 60 سه سوال ، 76 سه سوال و 82 سه سوال
162 - تاحالا با کسی اونقدر مشکل پیدا کردی که دلت بخواد اوش شخص رو بکشی؟(کشتن واقعی رو میگم) 163اگر بوده لطفا دلیلش رو بگو باهات چیکار کرده؟ 164بدترین تصمیم زندگیت که به بزرگترین اشتباهت تبدیل شده چی بوده؟
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
165- در اينده به دنبال چه چيز هستى ؟(هدفتون) 166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟!
156 _ .صندلی داغ یعنی چی؟ 157 _ مژده خانم و یک حرف ماندگار از خودش! 158 _ انجام چه كاري شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟
صندلي داغ منو ياد بازجويي ميندازه جايي كم ميشوننت براي اينكه به واسطه اعترافاتت ميتوني ازش رها بشي برنامه ريزي داشته باش و از فرصت هات استفاده كن زيارت برام خيلي لذت بخشه
نقل قول: نخبه
159- شده تا حالا ناخواسته به یکی ضربه بد روحی زده باشید؟ اگه اره کی و چه کاری کردین؟ اصلا قبل علوسی بی اف داشتین؟ چند تا؟
160-در بین ادمها شخصیتهایی هستند که نتونید تحملشون کنید؟ چه جور ادمی و با چه جور شخصیتی تحملش براتون سخته؟ چه زن چه مرد...
اینم سوال اضافی 161-تا حالا شده سر یکی شیره مالیده باشید و بعدش پشت سرش این مدلی بهش بخندین؟ اگه اره بعدش عذاب وجدان گرفتین یا نه؟ ایا بعدش راستش رو گفتین؟ یا خجالت کشیدین و بیخیال شدین و سعی کردین کلا فراموش کنین اون مسئله رو؟
بله اين كارو كردم و ضربه اي كه زدم واقعا ناخواسته بوده و شايد بيشتر اون طرف خودش مقصر بوده اخرين بار پارسال همين موقع ها كه اقدام به قطع رابطه اي كردم كه داشت به بيراهه ميرفت بله بي اف هم داشتم سه چهار تا ناقابل خدايي تا حالا نشده سر كسي شيره بمالم اونم بهش بخندم هرگز
نقل قول: boof divoone
- تاحالا با کسی اونقدر مشکل پیدا کردی که دلت بخواد اوش شخص رو بکشی؟(کشتن واقعی رو میگم) 162اگر بوده لطفا دلیلش رو بگو باهات چیکار کرده؟ 164بدترین تصمیم زندگیت که به بزرگترین اشتباهت تبدیل شده چی بوده؟
حالا كشتن به معني واقعيش شايد نه ولي دلم ميخواست خدا يه بلايي سرش بياره دليلش بي انصافي و نامردي طوري كه همه كسايي كه منو ميشناسن و اونروز منو ديدن ارزوي مرگ اونو كردن ازدواجم
165- در اينده به دنبال چه چيز هستى ؟(هدفتون) 166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟!
پيشرفت مادي و معنوي و خوشبختي مبينا نامردي خدايي البته اگه برن ژامبون بخرن واسه اون دوست گشنه ها جرمشون كمتر ميشه
شرمنده شيرين جونم والا بله هستن ادمايي كه از خودشون دائم تعريف ميكنن و همش منم منم ميگن برام غير قابل تحملن
دقیقا عین من
167. عزیزم میشه شماره ی جوابها رو با توجه به شماره ی سوال بنویسی که راحتتر جواب هر سوال رو بخونیم مرسی گلم 168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کردی؟ 169. از پاسخهای مختصر و البته مفیدت به سوالات مشخصه که به کلی گویی بیشتر از توصیف علاقه مندی.. خب حالا اگه یه کتاب رو که نویسنده در اون همه چیز رو با کوچکترین جزییات وصف کرده مطالعه کنی خوشت میاد؟ یا ترجیح میدی که مثل من فیلمشو ببینی؟
167. عزیزم میشه شماره ی جوابها رو با توجه به شماره ی سوال بنویسی که راحتتر جواب هر سوال رو بخونیم مرسی گلم 168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کردی؟ 169. از پاسخهای مختصر و البته مفیدت به سوالات مشخصه که به کلی گویی بیشتر از توصیف علاقه مندی.. خب حالا اگه یه کتاب رو که نویسنده در اون همه چیز رو با کوچکترین جزییات وصف کرده مطالعه کنی خوشت میاد؟ یا ترجیح میدی که مثل من فیلمشو ببینی؟
167- چشم گلم 168- والا من رشتم تو دبيرستان رياضي فيزيك بود و زياد جايي براي شعر و شاعري نميذاشت اما يه روز يكي از دوستام روي پاك كنش نوشت (ببخشيد) خــــــــــــــــــــــــر دقيقا به اين شكل بعد عين شابلون اونو زد تو كتاب من منم در جوابش نوشتم (با عرض معذرت)ندانستم كه نامت چيست اما كنون دانم كه تو شاه خراني به جز اندر كتاب درسي من كلامي از نكو نامت نراني وقتي دوستم اينو خوند زد زير خنده و دبير ادبياتمون فهميد و اومد كتاب رو برداشت و از من خواست آخر زنگ بمونم نميدوني چقدر خجالت كشيدم ولي دبرمون به من گفت كه تو استعداد شعر داري و گفت كه هميشه از قلم و انشاهاي من خوشش ميومده .خلاصه ازم خواست شعري بگم كه اسم همه بچه هاي كلاس توش باشه و منم گفتم و اولشو با اسم خود دبيرمون شروع كردم
همانا تاج سين از نام سيمين نباشي تا ابد دلتنگ و غمگين و........... خلاصه اينجوري شد كه شعر گفتم بعد تو مسابقات شركت كردم و مقام اوردم و از راديو باهام مصاحبه كردن و من حسابي تشويق شدم اما بعد از ازدواجم شعرام خيلي كمتر شد 169- من از مطالعه هميشه لذت ميبرم البته اگه كتابش خيلي زيادي توصيفي باشه حوصلم سر ميره اما در كل توصيف رو دوست دارم و البته رمان هاي معروف رو دوست دارم فيلمشم ببينم اما بعضياشون كتابش يه چيز ديگست و لذت ديگه اي داره و البته برعكسشم هست
170.كدوم يك بدتره؟ - خيانت - طلاق - سوختن و ساختن - سرد شدن تو زندگی 171.یه جمله خاص و زیبا که معنی زیادی داره رو برام مینویسی؟؟ 172.کدوم خصوصیتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟
170.كدوم يك بدتره؟ - خيانت - طلاق - سوختن و ساختن - سرد شدن تو زندگی 171.یه جمله خاص و زیبا که معنی زیادی داره رو برام مینویسی؟؟ 172.کدوم خصوصیتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟
170- به نظرم سرد شدن تو زندگي تو هر مرحله اي خيلي درد ناك و غير قابل تحمله واي از روزي كه شوق زندگي از آدم گرفته بشه 171-خدایا !
اندیشه و احساس مرا
در سطحی پایین میار
که زرنگی های حقیر و پستی های نکبت بار و پلید این شبه آدم ها ی اندک را متوجه شوم
چه دوست تر میدارم
بزرگواری گول خور باشم
تا همچون اینان کوچکواری گول زن . من عاشق اين متنم وهميشه مد نظرمه 172- والا چي بگم پرستو جان اينو بايد از ديگران بپرسي ولي دوستام ميگن آدم اولش كه ميبينتت فكر ميكنه از دماغ فيل افتادي بعدش خونگرمي و مهربونيت جالبه اما اين فقط يه نقل قوله كاش ميشد اينو از بچه ها پرسيد برام جالب ميشد
173. یک بیت شعر بگو که توش امین و خرداد باشه (لطفاً اسمی از بچه مثبت و هرآنچه مربوط به سایت میشه در شعر نباشد)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جواب سوال 94 منو کامل ندادی در ضمن اون دو تا غول وسوسه وترس نیستن ، اون دو تا غول: اول مواد و دوم جنس مونث هست. از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی. حالا 174. به نظرت لطمه روحی که یک دختربچه در سن بلوغ بابت جدایی پدر و مادرش میبینه بیشتره یا آبروریزی ناشی از اعتیاد یکی از والدین؟ میشه توضیح بدی؟ 175. زندگی ایده آلی که تو رویاهات ترسیم کردی رو تو ذهنت ترسیم کن، حالا تو اون زندگی عزیزترین افراد به ترتیب چه کسانی هستن؟ بچه؟ مادر؟ پدر؟ شایدم شوهر.
در تکمیل جوابت به سوال 96 : سند اقتتاحیه و اختتامیه آخر سال واسه تراز کزدن مانده حساب اعضا به کار برده میشه مثلا اگه یک نفر مانده سهامش ششصد هزار ریال باشه این میشه ششصد هزار بستانکاری طرف. حالا انتهای سال 90 یک سند اختتامیه به میزان ششصد هزار، طرف رو بدهکار میکنن تا سند مربوط به این عضو تراز بشه و مجددا ابتدای سال91 ششصد هزار در غالب سند افتتاحیه طرف رو بستانکار میکنن.
176- عده ای که مخالف حجاب خانمها هستند معتقدن که داشتن حجاب به آنها یک توهینه چرا که این زن با داشتن حجاب میگه که تو به من با چشم ناپاک میخواهی نگاه کنی و در برابر این گروه، عده ای که موافق حجاب هستند معتقدند که زنی که حجاب ندارد ( یعنی خیلی آزاد میگردد ) با نداشتن حجابش میخواهد به اینها بگوید که شما دوست دارید با چشم ناپاک به من نگاه کنید! حالا نظر شما چیه؟
177- به نظرتون بهترین و نابهترین خصلت و ویژگی ایرانی ها چیه؟ و چه خصلتی در ایرانی ها وجود داره که از سایر ملیت ها کمتر دیده میشه؟
178- اگه از شما بخوام که عکس مبینا خانم رو بذارید اینجا نظر مثبتتون چیه؟
واب سوال 94 منو کامل ندادی در ضمن اون دو تا غول وسوسه وترس نیستن ، اون دو تا غول: اول مواد و دوم جنس مونث هست. از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی. حالا 174. به نظرت لطمه روحی که یک دختربچه در سن بلوغ بابت جدایی پدر و مادرش میبینه بیشتره یا آبروریزی ناشی از اعتیاد یکی از والدین؟ میشه توضیح بدی؟ 175. زندگی ایده آلی که تو رویاهات ترسیم کردی رو تو ذهنت ترسیم کن، حالا تو اون زندگی عزیزترین افراد به ترتیب چه کسانی هستن؟ بچه؟ مادر؟ پدر؟ شایدم شوهر. .94میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟
خودش ميگه قبل از ازدواجمون هر از گاهي ترياك مصرف ميكرده كه وقتي كه مدير كارخونه شد و شبها مجبور شد بمونه و وقتي فهميد گرفتار شده به كراك روي مياره .من در موردNA , كمپ هاي ترك و روشهاشون و سم زدايي اطلاعاتي دارم و از همه بيشتر كنگره 60 رو دوست دارم و قبولش دارم و اينو ياد آوري ميكنم كه همه از جمله تو بهروز عزيز مختاريد كه فكر كنيد من صد در صد توانم رو به كار نبردم اما به هيچ عنوان به هيچ عنوان باهات موافق نيستم كاش كمي از خود همسرم در مورد باري كه رو دوشم بود ميپرسيدي اونوقت چنين قضاوتي نداشتي تو اين مدت اون بالغ بر 20 بار ترك كرد و هر بار من به اميدي تازه زندگي ميكردم و واقعا راهي نبود كه نرم زندگي با فرد معتاد خيلي سخته و من همه اين قضاوتها رو ميشنوم و در دلم ارزو ميكنم هيچ خانومي اين روزا رو تجربه نكنه روزايي كه تو مهمونيا دائم شوهرت غيب ميشه ،حلقتو ميفروشه تا اجاره بده،كلانتري ميگيرتش و تو جاهايي بايد بري كه اگه خونوادت بفهمن سرتو ميبرن و به هركس رو بزني تا شوهرت كه از كمپ فرار كرده رو دوباره راه بدن . محبت كني مشاور بگه بسه، قهر كني مشاور بگه بسه ،منت بكشي التماس كني صحبت كني هفته اي فلان قدر پول مشاوره بدي تو زماني كه ميتوني درس بخوني براي فوق ليسانس دائم تو كلاسهاي ترك اعتياد و ...شركت كني و اخرش همه مشاورها و راهنما ها ي ترك اعتياد بهت بگن فايده نداره اين ادم خوشي زده زير دلش و ........ 174- به نظر من ضربه اي كه يه انسان تو زندگي تو محيط الوده ميخوره خيلي كمتر از ضربه ايه كه از زندگي تو محيط سالم اما با يه نقص بزرگ ميخوره بچه اي كه دائم پولاشو از دست پدرش قايم كنه و يه روز كه تو سر كار نشستي بهت زنگ بزنه و بگه بابا جاي عيديامو پيدا كرده و برداشته و تو همش بايد التماس ني به پدرش توهين نكنه و به خاطر اين قضيه هر بار بگي بابا پولو داده به من بهت بدم . پدري كه اصلا براش مهم نيست بچه هم احتياجاتي داره و همه درامدش رو چه كم چه زياد خرج مواد بكنه پدري كه تو خونه ميخوابه اما همسرش بايد دو جا كار كنه و اصلا فكر نميكنه بچه به حضور مادر هم نياز داره نباشه بهتره البته ذاتا همسر من هيچ كدوم از اين خصلت ها رو نداشت و اينا زاييده اعتيادش بود 175- اگه شوهرم اوني باشه كه من ميخوام و يه زماني داشتمش 1-شوهرم 2- فرزندم 3-مادر و پدر و خواهر و برادرم
176- عده ای که مخالف حجاب خانمها هستند معتقدن که داشتن حجاب به آنها یک توهینه چرا که این زن با داشتن حجاب میگه که تو به من با چشم ناپاک میخواهی نگاه کنی و در برابر این گروه، عده ای که موافق حجاب هستند معتقدند که زنی که حجاب ندارد ( یعنی خیلی آزاد میگردد ) با نداشتن حجابش میخواهد به اینها بگوید که شما دوست دارید با چشم ناپاک به من نگاه کنید! حالا نظر شما چیه؟
177- به نظرتون بهترین و نابهترین خصلت و ویژگی ایرانی ها چیه؟ و چه خصلتی در ایرانی ها وجود داره که از سایر ملیت ها کمتر دیده میشه؟
178- اگه از شما بخوام که عکس مبینا خانم رو بذارید اینجا نظر مثبتتون چیه؟
176- راستش من با هيچ كدوم از اينا موافق نيستم به نظر من كاش ميشد براي حجاب زمان و مكان گذاشت مثلا جاهايي وجود داره كه هيچ كس كاري به كار ادم نداره و براش مهم نيست كي چيكار ميكنه اينجور جاها من دلم ميخواد راحت باشم اما جاهايي هست كه چه باحجاب و بدون اون در معرض نگاه آلوده اي كه اين جاها من پوشش رو ترجيح ميدم در هر صورت من در حال حاضر در هردو جا پوشش دارم البته نه خيلي سفت و سخت اما هست 177- بهترين خونگرمي و نا بهترين پشت هم زدن فكر كنم مهمون نوازيمون تو بقيه كمتره 178- اجازه بده اين كارو نكنم مبينا صفحه فيس بوك داره كه عكسش اونجا هست و با رفتن به صفحه من اونو ميببينين جواب مثبتم فعلا منفيه
باسلام خدمت همه خسته نباشید 179- اگر خط قرمزایی که تو برای خودت تعیین کردی مورد قبول پروردگار نباشه و بفهمی که شرعا حق نداری توی اون حیطه وارد بشی چه برسه به اینکه برای خودت خط و خطوط تعیین کنی بدون توجیه کردن بگو به حرف خودت گوش می کنی یا خدا ! 180- افراد معتاد در زندگی کم کم خالی از احساس میشن و خانواده اشون رو در منگنه احساسی و مادی و معنوی قرار میدن . در زمانیکه همسرت گرفتار بود آیا رابطه احساسی با مرد دیگه ای برقرار کردی ؟ یا بالعکس ؟ 181- تاحالا شده از زنانگیت برای پیشبرد کارهات استفاده بکنی ؟ چون برخی از خانومها باتوجه به اینکه میدونن مردها ضعف دارند برای پیشبرد کارهاشون از این ترفندها استفاده می کنند . برای شما تاحالا پیش اومده برای پیشبرد کار در اداره ای یا گرفتن ترفیعی یا غیره اینکار رو بکنی ؟
182.گفتی مدتی پیش مشهد بودی.میشه بگی رفتار مردم مشهد باهات چطوری بود؟لطفا بی تعارف بگو 183.یک جمله واسه دلداری به یک فُک که اومده بیاد بالای آب ولی سرش خورده به زیر یک کشتی و ماهی های اطراف هم بهش خندیدن بگو. 184.با کلمات مژده،بوزینه،هاچو هاچو،لاس وگاس،گیلاس،خُل وضع... یک جمله بساز.
حورا
نمایش یا پنهان متن
خسته نباشین ▧ تصویر در دسترس نیست
156 _ .صندلی داغ یعنی چی؟
157 _ مژده خانم و یک حرف ماندگار از خودش!
158 _ انجام چه كاري شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟
نخبه
کاملا موافقم ولی بعضی وقتا بعضیا خودشون رو میزنن به اون راه
گویا 19 سوال پرسیدم و دو سوال دیگه میتونم بپرسم.. کلی سوال تو ذهنمه که دوست داشتم بپرسم تا دوستمو بهتر بشناسم از شنیدن جوابهات واقعا لذت میبرم.. افرین
اینم سوال اضافی
161-تا حالا شده سر یکی شیره مالیده باشید و بعدش پشت سرش این مدلی بهش بخندین؟
.............................
gilas:
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
با سپاس از حضور شما
شماره پست سوالات شما : 3 یک سوال ، 6 سه سوال ، 11 سه سوال ، 16 سه سوال ، 23 سه سوال ، 60 سه سوال ، 76 سه سوال و 82 سه سوال
سوال 22 با 5 بوفی خریداری شد.
boof divoone
163اگر بوده لطفا دلیلش رو بگو باهات چیکار کرده؟
164بدترین تصمیم زندگیت که به بزرگترین اشتباهت تبدیل شده چی بوده؟
mz56mz
165- در اينده به دنبال چه چيز هستى ؟(هدفتون)
166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟!
mojde
156 _ .صندلی داغ یعنی چی؟
157 _ مژده خانم و یک حرف ماندگار از خودش!
158 _ انجام چه كاري شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟
صندلي داغ منو ياد بازجويي ميندازه جايي كم ميشوننت براي اينكه به واسطه اعترافاتت ميتوني ازش رها بشي
برنامه ريزي داشته باش و از فرصت هات استفاده كن
زيارت برام خيلي لذت بخشه
اینم سوال اضافی
161-تا حالا شده سر یکی شیره مالیده باشید و بعدش پشت سرش این مدلی بهش بخندین؟ اگه اره بعدش عذاب وجدان گرفتین یا نه؟ ایا بعدش راستش رو گفتین؟ یا خجالت کشیدین و بیخیال شدین و سعی کردین کلا فراموش کنین اون مسئله رو؟
بله اين كارو كردم و ضربه اي كه زدم واقعا ناخواسته بوده و شايد بيشتر اون طرف خودش مقصر بوده اخرين بار پارسال همين موقع ها كه اقدام به قطع رابطه اي كردم كه داشت به بيراهه ميرفت
بله بي اف هم داشتم سه چهار تا ناقابل
خدايي تا حالا نشده سر كسي شيره بمالم اونم بهش بخندم هرگز
162اگر بوده لطفا دلیلش رو بگو باهات چیکار کرده؟
164بدترین تصمیم زندگیت که به بزرگترین اشتباهت تبدیل شده چی بوده؟
حالا كشتن به معني واقعيش شايد نه ولي دلم ميخواست خدا يه بلايي سرش بياره
دليلش بي انصافي و نامردي طوري كه همه كسايي كه منو ميشناسن و اونروز منو ديدن ارزوي مرگ اونو كردن
ازدواجم
mojde
165- در اينده به دنبال چه چيز هستى ؟(هدفتون)
166-شما به اين چى ميگين؟؟كه شما تنها بريد شام بيرون بخوريد و بعد دوستانتان تا اخر شب گرسنه بمونند, در صورتى كه منتظر شما بودند؟!
پيشرفت مادي و معنوي و خوشبختي مبينا
نامردي خدايي البته اگه برن ژامبون بخرن واسه اون دوست گشنه ها جرمشون كمتر ميشه
mojde
شرمنده شيرين جونم والا بله هستن ادمايي كه از خودشون دائم تعريف ميكنن و همش منم منم ميگن برام غير قابل تحملن
The one
دقیقا عین من
167. عزیزم میشه شماره ی جوابها رو با توجه به شماره ی سوال بنویسی که راحتتر جواب هر سوال رو بخونیم مرسی گلم
168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کردی؟
169. از پاسخهای مختصر و البته مفیدت به سوالات مشخصه که به کلی گویی بیشتر از توصیف علاقه مندی.. خب حالا اگه یه کتاب رو که نویسنده در اون همه چیز رو با کوچکترین جزییات وصف کرده مطالعه کنی خوشت میاد؟ یا ترجیح میدی که مثل من فیلمشو ببینی؟
mojde
167. عزیزم میشه شماره ی جوابها رو با توجه به شماره ی سوال بنویسی که راحتتر جواب هر سوال رو بخونیم مرسی گلم
168. چطور شد که به ادبیات رو اوردی؟ از کی دقیقا طبع شعر زیبات رو کشف کردی؟
169. از پاسخهای مختصر و البته مفیدت به سوالات مشخصه که به کلی گویی بیشتر از توصیف علاقه مندی.. خب حالا اگه یه کتاب رو که نویسنده در اون همه چیز رو با کوچکترین جزییات وصف کرده مطالعه کنی خوشت میاد؟ یا ترجیح میدی که مثل من فیلمشو ببینی؟
167- چشم گلم
168- والا من رشتم تو دبيرستان رياضي فيزيك بود و زياد جايي براي شعر و شاعري نميذاشت اما يه روز يكي از دوستام روي پاك كنش نوشت (ببخشيد) خــــــــــــــــــــــــر دقيقا به اين شكل بعد عين شابلون اونو زد تو كتاب من
منم در جوابش نوشتم (با عرض معذرت)ندانستم كه نامت چيست اما كنون دانم كه تو شاه خراني به جز اندر كتاب درسي من كلامي از نكو نامت نراني
وقتي دوستم اينو خوند زد زير خنده و دبير ادبياتمون فهميد و اومد كتاب رو برداشت و از من خواست آخر زنگ بمونم نميدوني چقدر خجالت كشيدم ولي دبرمون به من گفت كه تو استعداد شعر داري و گفت كه هميشه از قلم و انشاهاي من خوشش ميومده .خلاصه ازم خواست شعري بگم كه اسم همه بچه هاي كلاس توش باشه و منم گفتم و اولشو با اسم خود دبيرمون شروع كردم
همانا تاج سين از نام سيمين نباشي تا ابد دلتنگ و غمگين و...........
خلاصه اينجوري شد كه شعر گفتم بعد تو مسابقات شركت كردم و مقام اوردم و از راديو باهام مصاحبه كردن و من حسابي تشويق شدم اما بعد از ازدواجم شعرام خيلي كمتر شد
169- من از مطالعه هميشه لذت ميبرم البته اگه كتابش خيلي زيادي توصيفي باشه حوصلم سر ميره اما در كل توصيف رو دوست دارم و البته رمان هاي معروف رو دوست دارم فيلمشم ببينم اما بعضياشون كتابش يه چيز ديگست و لذت ديگه اي داره و البته برعكسشم هست
EVANESCENCE
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
171.یه جمله خاص و زیبا که معنی زیادی داره رو برام مینویسی؟؟
172.کدوم خصوصیتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟
mojde
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
171.یه جمله خاص و زیبا که معنی زیادی داره رو برام مینویسی؟؟
172.کدوم خصوصیتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟
170- به نظرم سرد شدن تو زندگي تو هر مرحله اي خيلي درد ناك و غير قابل تحمله واي از روزي كه شوق زندگي از آدم گرفته بشه
171-خدایا !
اندیشه و احساس مرا
در سطحی پایین میار
که زرنگی های حقیر و پستی های نکبت بار و پلید این شبه آدم ها ی اندک را متوجه شوم
چه دوست تر میدارم
بزرگواری گول خور باشم
تا همچون اینان کوچکواری گول زن .
من عاشق اين متنم وهميشه مد نظرمه
172- والا چي بگم پرستو جان اينو بايد از ديگران بپرسي ولي دوستام ميگن آدم اولش كه ميبينتت فكر ميكنه از دماغ فيل افتادي بعدش خونگرمي و مهربونيت جالبه اما اين فقط يه نقل قوله كاش ميشد اينو از بچه ها پرسيد برام جالب ميشد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
173-زماني كه خرداد گشت و زمين
به پا كرده جشن گلِ ياسمين
بيامد به دنيا شمالي پسر
كه نامي نهادندنيكو :امين
levrone
از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی.
حالا
174. به نظرت لطمه روحی که یک دختربچه در سن بلوغ بابت جدایی پدر و مادرش میبینه بیشتره یا آبروریزی ناشی از اعتیاد یکی از والدین؟ میشه توضیح بدی؟
175. زندگی ایده آلی که تو رویاهات ترسیم کردی رو تو ذهنت ترسیم کن، حالا تو اون زندگی عزیزترین افراد به ترتیب چه کسانی هستن؟ بچه؟ مادر؟ پدر؟ شایدم شوهر.
در تکمیل جوابت به سوال 96 :
سند اقتتاحیه و اختتامیه آخر سال واسه تراز کزدن مانده حساب اعضا به کار برده میشه مثلا اگه یک نفر مانده سهامش ششصد هزار ریال باشه این میشه ششصد هزار بستانکاری طرف. حالا انتهای سال 90 یک سند اختتامیه به میزان ششصد هزار، طرف رو بدهکار میکنن تا سند مربوط به این عضو تراز بشه و مجددا ابتدای سال91 ششصد هزار در غالب سند افتتاحیه طرف رو بستانکار میکنن.
Kishe Mehr
178- اگه از شما بخوام که عکس مبینا خانم رو بذارید اینجا نظر مثبتتون
mojde
از جواب دادنت مشخصه که تلاش حداکثری در ترک اعتیاد شوهرت به کار نبردی منظور از حداکثری تلاش صد در صد هست شاید تلاش زیادی کرده باشی ولی نهایت سعیتو نکردی و در نتیجه این نکته به ذهن متواتر میشه که علت اصلی جدایی از همسرت چیز دیگه ای غیر از اعتیادش بوده یه چیزی مثل بیکاری یا بی مسئولیتیش البته این برداشت منه و شاید درست نباشه، ضمن اینکه یک جا گفتی به درخواست فرزندت از شوهرت جدا شدی.
حالا
174. به نظرت لطمه روحی که یک دختربچه در سن بلوغ بابت جدایی پدر و مادرش میبینه بیشتره یا آبروریزی ناشی از اعتیاد یکی از والدین؟ میشه توضیح بدی؟
175. زندگی ایده آلی که تو رویاهات ترسیم کردی رو تو ذهنت ترسیم کن، حالا تو اون زندگی عزیزترین افراد به ترتیب چه کسانی هستن؟ بچه؟ مادر؟ پدر؟ شایدم شوهر.
.94میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟
خودش ميگه قبل از ازدواجمون هر از گاهي ترياك مصرف ميكرده كه وقتي كه مدير كارخونه شد و شبها مجبور شد بمونه و وقتي فهميد گرفتار شده به كراك روي مياره .من در موردNA , كمپ هاي ترك و روشهاشون و سم زدايي اطلاعاتي دارم و از همه بيشتر كنگره 60 رو دوست دارم و قبولش دارم و اينو ياد آوري ميكنم كه همه از جمله تو بهروز عزيز مختاريد كه فكر كنيد من صد در صد توانم رو به كار نبردم اما به هيچ عنوان به هيچ عنوان باهات موافق نيستم كاش كمي از خود همسرم در مورد باري كه رو دوشم بود ميپرسيدي اونوقت چنين قضاوتي نداشتي تو اين مدت اون بالغ بر 20 بار ترك كرد و هر بار من به اميدي تازه زندگي ميكردم و واقعا راهي نبود كه نرم زندگي با فرد معتاد خيلي سخته و من همه اين قضاوتها رو ميشنوم و در دلم ارزو ميكنم هيچ خانومي اين روزا رو تجربه نكنه روزايي كه تو مهمونيا دائم شوهرت غيب ميشه ،حلقتو ميفروشه تا اجاره بده،كلانتري ميگيرتش و تو جاهايي بايد بري كه اگه خونوادت بفهمن سرتو ميبرن و به هركس رو بزني تا شوهرت كه از كمپ فرار كرده رو دوباره راه بدن . محبت كني مشاور بگه بسه، قهر كني مشاور بگه بسه ،منت بكشي التماس كني صحبت كني هفته اي فلان قدر پول مشاوره بدي تو زماني كه ميتوني درس بخوني براي فوق ليسانس دائم تو كلاسهاي ترك اعتياد و ...شركت كني و اخرش همه مشاورها و راهنما ها ي ترك اعتياد بهت بگن فايده نداره اين ادم خوشي زده زير دلش و ........
174- به نظر من ضربه اي كه يه انسان تو زندگي تو محيط الوده ميخوره خيلي كمتر از ضربه ايه كه از زندگي تو محيط سالم اما با يه نقص بزرگ ميخوره بچه اي كه دائم پولاشو از دست پدرش قايم كنه و يه روز كه تو سر كار نشستي بهت زنگ بزنه و بگه بابا جاي عيديامو پيدا كرده و برداشته و تو همش بايد التماس ني به پدرش توهين نكنه و به خاطر اين قضيه هر بار بگي بابا پولو داده به من بهت بدم .
پدري كه اصلا براش مهم نيست بچه هم احتياجاتي داره و همه درامدش رو چه كم چه زياد خرج مواد بكنه
پدري كه تو خونه ميخوابه اما همسرش بايد دو جا كار كنه و اصلا فكر نميكنه بچه به حضور مادر هم نياز داره نباشه بهتره البته ذاتا همسر من هيچ كدوم از اين خصلت ها رو نداشت و اينا زاييده اعتيادش بود
175- اگه شوهرم اوني باشه كه من ميخوام و يه زماني داشتمش
1-شوهرم 2- فرزندم 3-مادر و پدر و خواهر و برادرم
mojde
178- اگه از شما بخوام که عکس مبینا خانم رو بذارید اینجا نظر مثبتتون
176- راستش من با هيچ كدوم از اينا موافق نيستم به نظر من كاش ميشد براي حجاب زمان و مكان گذاشت مثلا جاهايي وجود داره كه هيچ كس كاري به كار ادم نداره و براش مهم نيست كي چيكار ميكنه اينجور جاها من دلم ميخواد راحت باشم اما جاهايي هست كه چه باحجاب و بدون اون در معرض نگاه آلوده اي كه اين جاها من پوشش رو ترجيح ميدم در هر صورت من در حال حاضر در هردو جا پوشش دارم البته نه خيلي سفت و سخت اما هست
177- بهترين خونگرمي و نا بهترين پشت هم زدن فكر كنم مهمون نوازيمون تو بقيه كمتره
178- اجازه بده اين كارو نكنم مبينا صفحه فيس بوك داره كه عكسش اونجا هست و با رفتن به صفحه من اونو ميببينين جواب مثبتم فعلا منفيه
arash52
خسته نباشید
179- اگر خط قرمزایی که تو برای خودت تعیین کردی مورد قبول پروردگار نباشه و بفهمی که شرعا حق نداری توی اون حیطه وارد بشی چه برسه به اینکه برای خودت خط و خطوط تعیین کنی بدون توجیه کردن بگو به حرف خودت گوش می کنی یا خدا !
180- افراد معتاد در زندگی کم کم خالی از احساس میشن و خانواده اشون رو در منگنه احساسی و مادی و معنوی قرار میدن . در زمانیکه همسرت گرفتار بود آیا رابطه احساسی با مرد دیگه ای برقرار کردی ؟ یا بالعکس ؟
181- تاحالا شده از زنانگیت برای پیشبرد کارهات استفاده بکنی ؟ چون برخی از خانومها باتوجه به اینکه میدونن مردها ضعف دارند برای پیشبرد کارهاشون از این ترفندها استفاده می کنند . برای شما تاحالا پیش اومده برای پیشبرد کار در اداره ای یا گرفتن ترفیعی یا غیره اینکار رو بکنی ؟
هاچو هاچو
183.یک جمله واسه دلداری به یک فُک که اومده بیاد بالای آب ولی سرش خورده به زیر یک کشتی و ماهی های اطراف هم بهش خندیدن بگو.
184.با کلمات مژده،بوزینه،هاچو هاچو،لاس وگاس،گیلاس،خُل وضع... یک جمله بساز.
حورا
186 _ بنظر شما چرا آمار طلاق داره بالا میره؟ البته بدون در نظر گرفتن دلیل اعتیاد
187 _ تا بحال واقعا زیر بارون گریه کردین ؟
خسته نباشین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→