₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
1 2 3 4 5 ... 7 8

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

642 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• ماهی

مژده عزیزم خسته نباشی و تبریک می گم انتخابتو.. :11:
    42- بزرگترین مشکلت به عنوان یک زن مطلقه از طرف جنس مخالف چی بوده تا حالا؟
    43- بزرگترین مشکلت به عنوان یک زن مطلقه از طرف جنس موافق چی بوده تا حالا؟
    44- آیا دخترت می تونه رابطه تو با یه مرد دیگه رو بپذیره؟ تا حالا شده باهاش در این مورد حرف بزنی و سعی کنی قانعش کنی که تو هم نیازهایی داری؟

• دلشاد

45- مادر بودن را در چی میبینی؟
    46- اگه یه روز مبینا شوهر کنه چه حسی پیدا میکنی؟
    47- اگه پدر مبینا بتونه از دام مخدر پاک بشه و دوباره ازت خواستگاری کنه بهش چی جواب میدی؟

• نخبه

48- اگه یه روز بابای مبینا گیر بده و مبینا رو ازت بخواد چیکار میکنی؟

49- ایا بابای مبینا خرج مبینا رو میده؟ یا همه مسئولیت و خرج و مخارجش با شماست؟

-یه چیز دیگه هم میخام بپرسم قبلش باز عذر خواهی میکنم چون دور برم بین دوستام زیاد دیدم میخام ببینم نظر شما چیه

50- این روزا دخترای مجرد دنبال مردای زن دار هستن تزشون هم اینه که طرف هم پخته هستش سرد و گرم چشیدس و هم مایه دارن معمولا ... خیلیا سعی میکنن با مردای متاهل دوست بشن و بعد هم زیر پای طرف میشینن که باهاشون ازدواج کنن اگه دخمل شما اصلا چرا دخمل یکی از اطرافیانتون یه روز عاشق همچین مردی بشه ایا شما راهنمائیش میکنین که کار درستی نیست یا اینکه به خاطر موقعیتها و شاید اخلاق خوب راضی میشید که زندگی یکی دیگه بهم بریزه فقط برای خوشبختی دوست یا دختر شما؟؟

• بهونه

باسلام خدمت خاله مژده عزیز 241 اول اینکه صندلی داغت مبارک باشه :4: بپا نسوزی :83: قسمت من نشد سپردم به شما386
    نقل قول: mojde
    بهونه:شيطون

در اینجا یک کلمه برا بهونه گفتید شیطون 51-میخواستم ببینم توی قرار سایت اینو فهمیدید؟ :15:
    52-رانندگیت در چه وضعیتی زیاد تصادف میکنی یا دست فرمونت خوبه؟ :4:
    53-زمانی شده به این فکر کنی که جای کسی باشی ؟اون شخص کی بوده؟

• carlos

سلام مژده عزيز خسته نباشي . :46:

54 - اول يك توصيه (نصيحت )به من بكن تا سوالاي ديگمو بپرسم !
    55 - بزرگترين كلاهي كه سرت رفته چي بوده ؟
    56 - اگه براي مبيناي عزيز خواستگار واجدالشرايط داشته باشي مهريه رو چجوري تعيين ميكني ؟

• METALLICA

اول سلام ، بعدش خیلی تبریک و تسلیت عرض میکنم ، اول واسه انتخاب شدنت و دوم برای اینکه تا آخر این تاپیک قراره حسابی کبابت کنیم :56:

57: اول بگو ببینم کی به تو گواهینامه داده با این رانندگیت ؟؟؟!! :4: و اینکه چندوقته گواهینامه گرفتی ؟
    58: الان از زندگیت راضی هستی ؟
    59: دوس داری مبینا خانوم خوشملت وقتی بزرگ شد چیکاره بشه ؟

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: نخبه
    نظاره

اولا که شیرین جان نظاره درسته که شما درست نوشتید این رو :4:

در ثانی اینکه وقتی اومدم داخل نزدیک بود هوررررررری قلبم بریزه 1217 یه لحظه فکر کردم الان صندلی داغ خودمه :17: و باید باز جواب بدم 391 هنوز جاش داغه 1247

ثالثا براتون صندلی داغ خوبی رو آرزو میکنم و ایشالله خوش بگذره خاله مژی :86:

رابعا.... آمـــــــا سوالات من :74:

60- لیسانس حسابداری بعلاوه ی این شغلی که دارید رو حاضرید با چی عوض کنید؟ :4:
    61- فرض کنید توی موقعتی هستید که به شدت هرچه تمامتر نیاز به 100 میلیون تومان پول دارید و کسی بهتون پیشنهاد میده که اگر به هموطنات خیانت بکنی 400 میلیون تومان پول بهتون میدن حالا بدون شعار دادن و... جواب بدین که چی کار میکنید؟ :66:
    62- نظرتون با توجه به جمله ای که راجع به آرایش کردن خانمها گفته شده : ناز شود دیده شود بلکه پسندیده شود چیست؟ :86:

• بندری

اولا سلام و بعدش خسته نباشید مژده خانوم
    63 . تا حالا توی زندگی تون کسی رو کتک زدید ؟
    64 . اگه بخوای سخاوت و بذل و بخشش داشته باشی برات فرق می کنه گه به کی می بخشی یا نه ؟
    65 . تا حالا هرمزگان اومدی ؟ اگه اومدی چه خاطره ای از اونجا داری؟

• METALLICA

پرستو:دانشجو
    متالیکا:سرخه حصار

میگفتی دوتا قناری ، مرغ عشق ، کفتر کاکل زری های های ... اهم اهم :4:
    و اینک ادامه ی سوالات

66.اسم آحرین کتابی که خوندی و آخرین فیلمی که دیدی چیه ؟

67.چه فصل ، غذا , رنگ ، ماشین ، موبایلی رو بیشتر دوست داری ؟

68.اگه چندسال برگردی عقب ؛ قبل از جدا شدنت ؛ چکار میکنی ؟ تلاش میکنی تا حفظش کنی یا بازم جدا میشدی ؟

از طرف گیلاس (بچه مثبت): تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.

• mojde

نقل قول: ماهی
    بزرگترین مشکلت به عنوان یک زن مطلقه از طرف جنس مخالف چی بوده تا حالا؟
    43- بزرگترین مشکلت به عنوان یک زن مطلقه از طرف جنس موافق چی بوده تا حالا؟
    44- آیا دخترت می تونه رابطه تو با یه مرد دیگه رو بپذیره؟ تا حالا شده باهاش در این مورد حرف بزنی و سعی کنی قانعش کنی که تو هم نیازهایی داری؟

ماهي عزيزم بزرگترين مشكلم با جنس مخالف اينه كه بعضيا فكر ميكنن چون مطلقه اي ببخشيد هر غلطي ميتونن بكنن و وقتي ميبينن كه اصلا براي من چنين چيزي تعريف شده نيست واكنش هاي بد نشون ميدن و شروع ميكنن به تهمت زدن البته كم كم دارم به همه ميفهمونم چطور بايد رفتار كنن

از طرف جنس موافق بيشتر عدم درك بوده مثلا من ديگه يه سري مهمونيا نميخوام برم اما متاسفانه دوستام دركم نميكنن.
    دخترم نميتونه ازدواج مجدد منو بپذيره اما دوستيم رو كه در محدوده اخلاقيلت هست رو چرا.تو سن وسالي كه هست شايد نيازهاي منو بفهمه اما ترجيح ميده خودش رو به نفهمي بزنه منم حاضر نيستم امنيت خاطرش رو از بين ببرم

نقل قول: دلشاد
    مادر بودن را در چی میبینی؟
    46- اگه یه روز مبینا شوهر کنه چه حسی پیدا میکنی؟
    47- اگه پدر مبینا بتونه از دام مخدر پاک بشه و دوباره ازت خواستگاری کنه بهش چی جواب میدی؟

بهروز جان مادر بودن وظيفه خيلي سنگينيه كه براي اينكه لايق اين اسم بشي بايد خيلي بها بدي خيلي فداكاري كني و بدوني كه ديگه خودت و خواسته هات در درجه دوم در برابر بچت قرار ميگيرن
    مسلما اگر ازدواج خوبي داشته باشه خيلي خوشحال ميشم
    من خيلي سعي كردم كه از پدر مبينا جدا نشم اما حالا كه اين اتفاق افتاده تنها ترك كردنش كافي نيست و بايد خيلي شرايط ديگه رو هم داشته باشه

نقل قول: نخبه
    - اگه یه روز بابای مبینا گیر بده و مبینا رو ازت بخواد چیکار میکنی؟

49- ایا بابای مبینا خرج مبینا رو میده؟ یا همه مسئولیت و خرج و مخارجش با شماست؟

-یه چیز دیگه هم میخام بپرسم قبلش باز عذر خواهی میکنم چون دور برم بین دوستام زیاد دیدم میخام ببینم نظر شما چیه

50- این روزا دخترای مجرد دنبال مردای زن دار هستن تزشون هم اینه که طرف هم پخته هستش سرد و گرم چشیدس و هم مایه دارن معمولا ... خیلیا سعی میکنن با مردای متاهل دوست بشن و بعد هم زیر پای طرف میشینن که باهاشون ازدواج کنن اگه دخمل شما اصلا چرا دخمل یکی از اطرافیانتون یه روز عاشق همچین مردی بشه ایا شما راهنمائیش میکنین که کار درستی نیست یا اینکه به خاطر موقعیتها و شاید اخلاق خوب راضی میشید که زندگی یکی دیگه بهم بریزه فقط برای خوشبختی دوست یا دختر شما؟؟

شيرين عزيزم پدر مبينا نميتونه چنين چيزي رو بخواد چون مبينا خارج از مدار حضانته و خودش تصميم گيرندست اما اگه خودش بخواد بره علي رغم ميل باطنيم و نابودي زندگيم جلوشو نميگيرم چون اين حقشه
    پدر مبينا چندين ساله كه خرج مبينا رو نميده و همه مخارجش با منه و شيرين جان مبينا بسيار دختر پر هزينه ايه
    من با ازدواج با مرد متاهل موافق نيستم و اصلا اصلا اصلا با به هم ريختن زندگي كس ديگري موافق نيستم تحت هيچ شرايطي خوشبختيمو رو خرابه هاي يك زندگي بنا نميكنم و موافقش نيستم

• mojde

نقل قول: بهونه

در اینجا یک کلمه برا بهونه گفتید شیطون 51-میخواستم ببینم توی قرار سایت اینو فهمیدید؟ :15:
    52-رانندگیت در چه وضعیتی زیاد تصادف میکنی یا دست فرمونت خوبه؟ :4:
    53-زمانی شده به این فکر کنی که جای کسی باشی ؟اون شخص کی بوده؟

بهونه عزيز تو قرار و تو پستا برداشتم اين بود
    رانندگيم بدك نيست يه بار يه كمري از پشت زد به ماشينم كه كتابي بيش از ماشين نموند و خدا خيلي بهم رحم كرد.دست فرمونم هم متوسط خوبه
    حتما دلم خواسته جاي كسي باشم مثلا دكتر سونيا صحت نياكي كه از بستگانم هست و اولين خانومي بودن كه در ايران دكتراي كامپيوتر داشتن

نقل قول: carlos
    4 - اول يك توصيه (نصيحت )به من بكن تا سوالاي ديگمو بپرسم !
    55 - بزرگترين كلاهي كه سرت رفته چي بوده ؟
    56 - اگه براي مبيناي عزيز خواستگار واجدالشرايط داشته باشي مهريه رو چجوري تعيين ميكني ؟

علي جان توصيم اينه كه وقتي ازدواج كني كه هم از لحاظ مادي و هم معنوي آمادگيشو داشته باشي تا يك عمر عذاب نكشي و اون خانوم هم در كنارت به آرامشو امنيت برسه
    بزرگترين كلاه ازدواجم بود
    مهريه مبينا بايد طوري باشه كه اون بتونه در صورت گرفتنش براي خودش يه مسكن متوسط خوب تو يه نقطه خوب شهر بخره مثلا الان اگه سكه 600000 تومان باشه مهريه مبينا از ديد من بايد حداقل 600 تا سكه باشه

• ماهی

ممنون مژده جان از جوابت به سوالم :8:
    مامانم همیشه می گه خدا سر خر رو می گذاره رو بالش پر قو..نمیدونم مثل اینکه ضرب المثل شیرازیه
    66-نظرت در مورد این ضرب المثل چیه؟
    67-پس چرا می گن خدا در و تخته رو با هم جور می کنه؟
    68-تا حالا شده دخترت حرفی بزنه که از طلاقت احساس عذاب وجدان کنی.مثلا اینکه برگرد به بابا یا چنین چیزی :2:

• mojde

نقل قول: METALLICA

57: اول بگو ببینم کی به تو گواهینامه داده با این رانندگیت ؟؟؟!! :4: و اینکه چندوقته گواهینامه گرفتی ؟
    58: الان از زندگیت راضی هستی ؟
    59: دوس داری مبینا خانوم خوشملت وقتی بزرگ شد چیکاره بشه ؟

علي جان من يادم نيست اسم افسره چي بود اما هر كي بوده خيلي فهميده بوده :4: سال 83 گرفتم
    خدا روشكر راضيم
    ما مامانا هميشه بچه هامونو دكتر ميبينيم اما از اين گذشته ذوست دارم هر شغلي كه ذوست داره انتخاب كنه

نقل قول: Kishe Mehr

60- لیسانس حسابداری بعلاوه ی این شغلی که دارید رو حاضرید با چی عوض کنید؟ :4:
    61- فرض کنید توی موقعتی هستید که به شدت هرچه تمامتر نیاز به 100 میلیون تومان پول دارید و کسی بهتون پیشنهاد میده که اگر به هموطنات خیانت بکنی 400 میلیون تومان پول بهتون میدن حالا بدون شعار دادن و... جواب بدین که چی کار میکنید؟ :66:
    62- نظرتون با توجه به جمله ای که راجع به آرایش کردن خانمها گفته شده : ناز شود دیده شود بلکه پسندیده شود چیست؟ :86:

مجتبي جان ليسانس حسابداري و شغلم رو دوست دارم اما اينطور نيست كه با چيزي عوضش نكنم .شما پيشنهادت چيه؟
    والا سوالت خيلي سخته مسلما جواب من خواه ناخواه شعاريه كه عمرا خيانت كنم( شايد بگم به جاي 400000 مليون 100 تا بده تا من كمتر خيانت كنم ):10:
    والا من به اين جملهه خيلي اعتقاد ندارم و نظرم اينه كه آدماي درست حسابي اينجوري ديده نميشن و اين منش و شخصيتشونه كه اونا رو نشون ميده اما منئ آرايش شيك و متعادل رو دوست دارم

نقل قول: بندری
    . تا حالا توی زندگی تون کسی رو کتک زدید ؟
    64 . اگه بخوای سخاوت و بذل و بخشش داشته باشی برات فرق می کنه گه به کی می بخشی یا نه ؟
    65 . تا حالا هرمزگان اومدی ؟ اگه اومدی چه خاطره ای از اونجا داری؟

والا خسرو خان بله كسي رو كتك زدم يعني راستش تو بچگيمون منو برادرم حسابي از خجالت هم در مي اومديم و مبينا هم چند باري مورد نوازش واقع شده
    من فقط تو شهراي هرمزگان كيش اومدم كه خيلي خيلي بهم خوش گذشت و بهترين خاطرم مربوط به گشت و گذار تو شهريه كه بافتش با محل زندگيم خيلي فرق ميكرد و اون سواحل زيبا
    برام فرقي نميكنه به كي بذل و بخشش داشته باشم اما بيشتر كسايي كه اطرافم هستنو محتاجن برام اولويت دارن

• بهونه

مهريه مبينا بايد طوري باشه كه اون بتونه در صورت گرفتنش براي خودش يه مسكن متوسط خوب تو يه نقطه خوب شهر بخره مثلا الان اگه سكه 600000 تومان باشه مهريه مبينا از ديد من بايد حداقل 600 تا سكه باشه

69-بهنظرت فکر کردن به این موضوع مناسب باشه؟یه خورده خارج از ذهن این فکرا از دید من اونم از الان:66:
    70-بهترین مسافرتی که رفتی کجا بوده؟چه زمانی؟
    71-در موقع مهمونی یا قراری که داشتیم امثال اینها دوست داره با کسی که خیلی کمتر از سن خودت باشه هم کلام بشی؟مثلا خودت36سالته باکسی که 20اینطورها باشه!میتونی ارتباط برقرار کنی باهاش؟

• Life Dream

ساموليكم :84:
    پيشاپيش باهات ابراز همدردي ميكنم به خاطر سوزش صندلي داغ :4:

72- رنگ زندگيت چيه؟
    73- فلسفه زندگي كردن چيه؟ (هدفت از زندگي)
    74- بزرگترين آرزوي زندگيت كه فكر ميكني بهش نرسيدي يا بهش نميرسي؟

مخلصيم :4:

• maryamlondon1

مژده جان جواب دادنت به سوال دوستان در مورد زندگی شخصیت دلم اتش زد خیلی متاثر شدم :2: از اعماق قلبم برات ارزوی خوشبختی دارم :8:

75- رابطه ات با خانواده ات بعد از جدائی تا چه حدی باقی ماند؟؟؟

76- نگاه ترس خانمهای فامیل وهمسایه از شمابه عنوان یک بیوه زن شما را ازار نمیده ؟؟ :2:

77- ایا شوهرتون بعد از طلاق دوباره از شما نخواسته یک فرصت دیگه بهش بدی وبه زندگیت برگردی اعتیاد ش ترک کنه .. ؟؟ :2:

• بچه مثبت

خسته نباشی جَوون. از جوابهات به سوالهای دوستان خوشم اومده. واقعاً بهت تبریک میگم. و اما بعد...

وقتی سر کلاس میرم با اینکه اختلاف سنیم با دانشجویان زیاد نیست (6-7 سال) احساس میکنم دنیاشون با دنیای من خیلی فرق میکنه! نوع لباس پوشیدنشون، مدل موهاشون، لحن صحبت کردنشون و ...

78. به نظرت تفاوت دهه پنجاهی ها با دهه شصتی ها و دهه شصتی ها با دهه هفتادیا چیه؟
    79. میگن دهه شصتی ها نسل سوخته ایران هستند! با عرض پوزش بعضیا میگن دهه شصتی ها تو ایران کسانی هستند که روزگار همیشه شستش به طرف اونها بوده! با دلیل بگو این طرز تفکر درسته یا نه؟
    80. تا حالا شده نتونی دنیای فکری مبینا رو درک کنی و بخوای دنیای خودت رو بهش القا کنی؟ توضیح بده برخوردت در این موارد چگونه بوده.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• boof divoone

این سوال کمی متفاوته به مطالعه شخصی من در رابطه با اعتیاد بر میگرده قصد و منظوری در کار نیست
    همسر شما بعد از ازدواج اعتیاد پیدا کرده و شما زمانی متوجه شدید که احتمالا خیلی دیر بوده اما یه سوال
    چند سال قبل از اطلاع شما از اعتیاد همسرتان یعنی زمانی که ایشون تفریحی مصرف میکردن
    81 -آیا گاهی اوقات از مصرف ایشون احساس رضایت نداشتید؟
    مثلا زمان که ایشون از نظر جنسی قوی میشدن؟(افراد معتاد در اوایل دوران مصرف تفننی بعد از مصرف حسابی جذاب و دوست داشتنی و داراری........)
    81 -منظورم اینه که میدونستید هرازگاهی مصرف میکنه و چشم پوشی کردید چون به شما هم لذت میداده و این احساس زضایت دلیل سکوت شما بوده؟

هر دو سوال یکی بود

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• mojde

نقل قول: بهونه

69-بهنظرت فکر کردن به این موضوع مناسب باشه؟یه خورده خارج از ذهن این فکرا از دید من اونم از الان:66:
    70-بهترین مسافرتی که رفتی کجا بوده؟چه زمانی؟
    71-در موقع مهمونی یا قراری که داشتیم امثال اینها دوست داره با کسی که خیلی کمتر از سن خودت باشه هم کلام بشی؟مثلا خودت36سالته باکسی که 20اینطورها باشه!میتونی ارتباط برقرار کنی باهاش؟

نه والا درست نيست دوستان پرسيدن بنده جوابيدم
    بهترين سفرم سفر به خونه خدا بوده 5 سال پيش
    من خيلي راحت ميتونم با كوچيكتر از خودم ارتباط برقرار كنم و تو اين زمينه مشكلي ندارم

نقل قول: Life Dream

72- رنگ زندگيت چيه؟
    73- فلسفه زندگي كردن چيه؟ (هدفت از زندگي)
    74- بزرگترين آرزوي زندگيت كه فكر ميكني بهش نرسيدي يا بهش نميرسي؟

نقره اي
    رسيدن به كمال
    مدير مالي يك شركت مثل گوگل بشم

نقل قول: maryamlondon1

75- رابطه ات با خانواده ات بعد از جدائی تا چه حدی باقی ماند؟؟؟

76- نگاه ترس خانمهای فامیل وهمسایه از شمابه عنوان یک بیوه زن شما را ازار نمیده ؟؟ :2:

77- ایا شوهرتون بعد از طلاق دوباره از شما نخواسته یک فرصت دیگه بهش بدی وبه زندگیت برگردی اعتیاد ش ترک کنه .. ؟؟ :2:

خوبه مريم جان مثل قبل فرقي نكرده
    چنين نگاهي نداشتم شكر خدا علي رغم اينكه من با اقايون راحتم اما چنين مشكلي ندارم و خانوما غالبا پيشم احساس امنيت دارن
    چرا عزيزم بارهاي بار اين رو از من خواسته و از قرار معلوم در حال حاضر ترك كرده اما يك سال پاكي از نظر من كه مار گزيدم خيلي كمه

نقل قول: بچه مثبت

78. به نظرت تفاوت دهه پنجاهی ها با دهه شصتی ها و دهه شصتی ها با دهه هفتادیا چیه؟
    79. میگن دهه شصتی ها نسل سوخته ایران هستند! با عرض پوزش بعضیا میگن دهه شصتی ها تو ایران کسانی هستند که روزگار همیشه شستش به طرف اونها بوده! با دلیل بگو این طرز تفکر درسته یا نه؟
    80. تا حالا شده نتونی دنیای فکری مبینا رو درک کنی و بخوای دنیای خودت رو بهش القا کنی؟ توضیح بده برخوردت در این موارد چگونه بوده.

امين جان به نظر من دهه پنجاهيا بسيار از خود گذشته تر و محجوب تر از دهه 60 ها و 70 ها هستن نسلي كه بلا زياد سرشون اومده
    به نظر من شصتي ها به مراتب اوضاعشون از 50 ها بهتره دليلشم اينه كه وقتي جنگ تموم شد هنوز بچه بودن اما ما دوره نوجونيمون تو جنگ بود و قبلشم كه كوچيكتر بوديم انقلاب و بعدشم كه خودتون ميدونين
    من به ندرت اين اتفاق برام ميافته كه نتونم مبينا رو درك كنم چون دوران نوجوونيم خيلي زنده و به شكل عجيبي جلوي چشممهو غالبا احساسش رو تو مواردمختلف ميفهمم و دوست دارم كه دنياي خودش رو داشته باشه اما دلم ميخواد تو ساختن اين دنيا كمكش كنم و از تجربه هام براش بگم تا دنيايي كه براي خودش مي سازه دنياي واقعي و زيبايي باشه اما اونه كه تصميم ميگيره و برخوردم غير اين نيست

نقل قول: boof divoone
    -آیا گاهی اوقات از مصرف ایشون احساس رضایت نداشتید؟
    مثلا زمان که ایشون از نظر جنسی قوی میشدن؟(افراد معتاد در اوایل دوران مصرف تفننی بعد از مصرف حسابی جذاب و دوست داشتنی و داراری........)
    81 -منظورم اینه که میدونستید هرازگاهی مصرف میکنه و چشم پوشی کردید چون به شما هم لذت میداده و این احساس زضایت دلیل سکوت شما بوده؟

دوست عزيزم من هيچ وقت حتي ثانيه اي از اين قضيه احساس رضايت نكردم چون زماني كه متوجه شدم به قدري ازش رنجيدم كه ديگه جاي رضايتي نميموند و از همون روزي كه فهميدم همش دنبال ترك و ان اي و كنگره 60 وكمپ هاي مختلف بوديم چون اون يك راه رو تا اخر نميرفت و خدا ميدونه چي كشيدم پس زماني براي لذت بردن برام نميموند.من يه مدت چشم پوشي كردم چون اطمينان نداشتم و نميخواستم تهمت بزنم تا اينكه فهميدمو مسائلي كه گفتم

• بهونه

82-آواتاری که گذاشتی همین طوری بوده یا دلیلی داشته؟
    83-تا به حال آرزوی کوچ کردن داشتی مثلا از ایران سفر کنی و بری یه جایی که آزادی فراوانی داشته باشه؟
    84-وقتی که پرواز میکنی با هواپیما وهمینطور بالا بالا میروی تا برسی روی ابرها چه حسی داری؟لذت میبری از این صحنه؟ترسناک نیست؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: