₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

642 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• KuRoSh

نقل قول: mojde
    پسر سربه زير و خجالتي اما مثبت

اشتباه بود صد امتیاز منفی :4:
    والا كمال خيلي سخته بهش رسيدن بايد خيلي رو خودم كار كنم و برازنده بشم تا بهش برسم تو نميدوني چقدر ماهه

خیلی هم سخت نیست یدونش رو داریم ولی بماند چه می کشیم ازش :23:

189-اگر بخواهی زندگیت رو تقسیم بندی کنی
    چطور تقسیم بندی می کنی مرز بندی زندگیت (قبل از ازدواج بعد از ازدواج بعد از به دنیا آمدن مبینا خانوم-بعد از طلاق گرفتن )
    190-تا حالا دست کسی رو بگیری ولی بفهمی اشتباه کردی گرفتی اون طرف لیاقت کمک کردنت رو نداشته بخاطرش ناراحت بشی
    191-با هر کدوم از حرف اسمت یک کلمه زیبا بگو بعد تبدیل به یک جمله کن

• boof divoone

192 - اگر با خبر بشی فقط یه روز زنده هستی چه کار میکنی؟
    193 - عجیب ترین و غیر ممکن ترین آرزوی که داشتی چی بوده؟
    194 - اگر توی یک جمع یه آدم دست و پا چلفتی باشه و یه سوتی بد بده و همه بهش بخندن(سوتی طوری باشه که شما هم ناخواسته خنده تون بگیره)عکسالعمل بعد از خنده شما چیه؟

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• mojde

نقل قول: arash52
    179- اگر خط قرمزایی که تو برای خودت تعیین کردی مورد قبول پروردگار نباشه و بفهمی که شرعا حق نداری توی اون حیطه وارد بشی چه برسه به اینکه برای خودت خط و خطوط تعیین کنی بدون توجیه کردن بگو به حرف خودت گوش می کنی یا خدا !
    180- افراد معتاد در زندگی کم کم خالی از احساس میشن و خانواده اشون رو در منگنه احساسی و مادی و معنوی قرار میدن . در زمانیکه همسرت گرفتار بود آیا رابطه احساسی با مرد دیگه ای برقرار کردی ؟ یا بالعکس ؟
    181- تاحالا شده از زنانگیت برای پیشبرد کارهات استفاده بکنی ؟ چون برخی از خانومها باتوجه به اینکه میدونن مردها ضعف دارند برای پیشبرد کارهاشون از این ترفندها استفاده می کنند . برای شما تاحالا پیش اومده برای پیشبرد کار در اداره ای یا گرفتن ترفیعی یا غیره اینکار رو بکنی ؟

سلام آرش عزيز زيارت قبول جات حسابي خالي بود ميدونستم بياي شعله اتيشو بالا ميبري :4:
    179- من خوب منظورت رو نفهميدم ارش جان مثلا من دوست ندارم راجع به بعضي موضوعات باهام شوخي بشه يا دوست ندارم بعضي درخواستها ازم بشه يا دلم نميخواد پيشم از بعضيا بد بگن يا وارد حريم خصوصيمبشن اين چه منافاتي با خواست خدا داره ؟ اما اگه موردي باشه كه اين شرايط رو داشته و من خط قرمزش كردم و خدا راضي نيست حتما به خواست خودم اهميت دادم ديگه كه اميدوارم خدا منو ببخشه اينو بگم شايد يه جورايي خود تو هم تو بعضي موارد خط قرمز مني :4:

180- نه رابطه احساسي نداشتم .رابطه بوده رابطه هايي كه همسرم خبر داشت و من براي مشورت از اونها راهنمايي ميگرفتم و بسيار اعتماد داشتم ولي احساسي نبوده
    181-والا در حال حاضر يادم نمياد چنين كاري كرده باشم البته مواردي بوده كه طرف به اين دليل كار منو راه انداخته اما عمدي از طرف من نبوده در مورد مديرام كه به هيچ وجه

نقل قول: هاچو هاچو
    182.گفتی مدتی پیش مشهد بودی.میشه بگی رفتار مردم مشهد باهات چطوری بود؟لطفا بی تعارف بگو
    183.یک جمله واسه دلداری به یک فُک که اومده بیاد بالای آب ولی سرش خورده به زیر یک کشتی و ماهی های اطراف هم بهش خندیدن بگو.
    184.با کلمات مژده،بوزینه،هاچو هاچو،لاس وگاس،گیلاس،خُل وضع... یک جمله بساز.

182-من سالي يه بارو زيارت ميام با مردم زياد برخورد ندارم توي هتل و حرم و فروشنده ها هم همگي خوب بودن دستشون درد نكنه
    183-عزيزم عيبي نداره دوباره تلاش كن اينبار با دقت بيشتر موفق ميشي و به همه نشون ميدي كه اون فقط يه اتفاق بوده كه ديگه تكرار نميشه
    184-مژده و هاچو هاچو و گيلاس تو لاس وگاس از يه بوزينه خل و ضع عكس گرفتن

نقل قول: حورا
    185_ به آرزوهای دوران کودکیتون تا چه حد رسیدید؟

186 _ بنظر شما چرا آمار طلاق داره بالا میره؟ البته بدون در نظر گرفتن دلیل اعتیاد

187 _ تا بحال واقعا زیر بارون گریه کردین ؟

185- به شكل درصد بخوام بگم 35 درصد
    186- دلايل زيادي هست هوراي عزيز وضعيت بد اقتصادي و توقع بالا از همسر بدون در نظر گرفتن ظرفيتهاش كم رنگ شدن اصول اخلاقي و مذهب گريزي و نداشتن گذشت
    187- بله گريه كردم تو خيابون و چه خوشحال بودم كسي نمي فهمه دارم گريه ميكنم

• mojde

نقل قول: کوروش فسقلی

189-اگر بخواهی زندگیت رو تقسیم بندی کنی
    چطور تقسیم بندی می کنی مرز بندی زندگیت (قبل از ازدواج بعد از ازدواج بعد از به دنیا آمدن مبینا خانوم-بعد از طلاق گرفتن )
    190-تا حالا دست کسی رو بگیری ولی بفهمی اشتباه کردی گرفتی اون طرف لیاقت کمک کردنت رو نداشته بخاطرش ناراحت بشی
    191-با هر کدوم از حرف اسمت یک کلمه زیبا بگو بعد تبدیل به یک جمله کن

189- خوب متوجه نشدم كوروش جان چطور مرز بندي رو ميگي ولي اگه منظورت مثل مثالته اول دوران محصل بودن تا پايان راهنمايي دوم دبيرستان تا كنكور -سوم دانشگاه چهارم ازدواج پنجم مادر شدن ششم زنگي خانوادگي و هفتم جدايي
    اما اگه منظورت اولويت دوست داشتنه اول دبيرستان دوم محصل بودن سوم ازدواج چهارم دانشجويي كه به دليل بچه دار شدن خيلي سخت گذشت پنج طلاق ششم مادر شدن هفتم زندگي خانوادگي با ورود بچه
    190- بله شده و ناراحتم شدم ولي بارها تو اين موقعيت به خودم گفتم عيبي نداره تو واسه خدا كردي
    191- م: من ژ: ژاژ خايي(بيهوده گويي) د: دوستي ه: هستي *** من هستي خود را فداي دوستي كه ژاژخايي ميكند نخواهم كرد

نقل قول: boof divoone
    192 - اگر با خبر بشی فقط یه روز زنده هستی چه کار میکنی؟
    193 - عجیب ترین و غیر ممکن ترین آرزوی که داشتی چی بوده؟
    194 - اگر توی یک جمع یه آدم دست و پا چلفتی باشه و یه سوتی بد بده و همه بهش بخندن(سوتی طوری باشه که شما هم ناخواسته خنده تون بگیره)عکسالعمل بعد از خنده شما چیه؟

192- دوست خوبم سوالت تكراريه سعي ميكنم اون روز رو بامبينا و خونوادم بگذرونم و از همه دوستا و آشناهام حلاليت بخوام
    193-ملكه انگلستان بشم
    194- هميشه سعي ميكنم نخندم واگه اينطور شد سريع حرف و موضوعي رو مطرح ميكنم كه حواسا پرت بشه و طرف بتونه از اون موقعيت رها بشه

• بهونه

195-در خرید بیشتر به جنس ارزون فکر میکنی یا با کیفیت؟دلیلت چیه؟اولین چیزی که به فکرت میاد از جنس چینی چیه؟
    196-در خرید خوش پسندی یا بد پسند؟منظور خیلی دیر یا زود پسند بودن
    197-فکر میکنی تو ایران جایی بهتر از تهران پیدا میشه برای زندگی؟

• mojde

نقل قول: بهونه
    -در خرید بیشتر به جنس ارزون فکر میکنی یا با کیفیت؟دلیلت چیه؟اولین چیزی که به فکرت میاد از جنس چینی چیه؟
    196-در خرید خوش پسندی یا بد پسند؟منظور خیلی دیر یا زود پسند بودن
    197-فکر میکنی تو ایران جایی بهتر از تهران پیدا میشه برای زندگی؟

195- بستگي داره بعضي جنسا كيفيتشون خيلي مهمه هر قيمتي كه داشته باشن مثل مواد غذايي و بعضي پوشاك. مسواك و وسائل شخصي و لوازم ارايش، موبايل وخلاصه چيزايي كه به سلامت آدم بستگي دارن اما بعضي چيزا نه زياد مهم نيست چه كيفيتي دارن مثل كيف و مانتوها و شال هايي كه خيلي قشنگن اما جنس خوبي ندارن كه برام زيباييشون مهمه چون تنوعش رو دوست دارم اما در كل كيفيت مهم تره برام.جنس چيني جنس بي كيفيتيه
    196 خوش پسندم و اگه اولين مغازه چيزيو كه ميخوام ببينم ميخرم
    197- والا من شيراز و اصفهان و ....شهر هاي بزرگ رو با همه جزئيات نميشناسم بنابراين صلاحيت پاسخ گويي ندارم و به نظرم تهران ديگه جاي زندگي نيست ولي اين امكاناتشه كه ما رو اسير كرده

• gilas

من سوال خاله جونم :100:

198. مژده تو آینه چی میبینه ؟

نقل قول: carlos
    55 - بزرگترين كلاهي كه سرت رفته چي بوده ؟

بزرگترين كلاه ازدواجم بود

199.چرا ؟ شما تا قبلا اعتیاد همسرت از زندگی راضی بودی و طبق پاسخ های خودت دوستش هم داشتی
    اما الان میگی بزرگترین کلاهی که سرت رفته ؟

200. صبرت چقدره ؟ صبرت تموم بشه چکار میکنی جیغ داد میکنی یا روش دیگه ای داری؟

• arash52

مرسی از توجیهاتت ببخشید توضیحاتت :4:
    201- تا حالا به کسی خیانت کردی ؟
    202- تاحالا دزدی کردی ؟
    203- اگه در مسابقه Moment of Truth شرکت کنی فکر می کنی تا چند مرحله بتونی پیش بری؟

• mojde

نقل قول: gilas

198. مژده تو آینه چی میبینه ؟

199.چرا ؟ شما تا قبلا اعتیاد همسرت از زندگی راضی بودی و طبق پاسخ های خودت دوستش هم داشتی
    اما الان میگی بزرگترین کلاهی که سرت رفته ؟

200. صبرت چقدره ؟ صبرت تموم بشه چکار میکنی جیغ داد میکنی یا روش دیگه ای داری؟

گيلاس نازنينم
    198- مژده تو آينه خودشو ميبينه خودش رو با تموم واقعيتهاي وجوديش بدون هيچ كم و زيادي و اينكه چهرش و خودش دارن به مرور جا افتاده ميشن چند تا تار موي سفيد داره كه گواه اين قضيست اما ازشون فرار نميكنه. نگاهش هنوز برق ميزنه و به چيزي اميدواره .
    199- من بعد از گذشت سه ماه از ازدواجم پشيمون شدم ازاينكه چرا انقدر زود اينكارو كردم اما همسرمو از صميم قلب دوست داشتم و حاضر بودم هر كاري براش بكنم اما باعث ازدواج ما شخصي بود كه با تعريف هاي دائمي از همسرم به شكلشبانه روزي باعث شد كه اين ازدواج انجام بشه وگرنه اون يه خواستگار بود كه قبلا جواب منفي خانوادمو گرفته بود البته من اعتقاد دارم اون شخص قصد بدي نداشته ولي خيلي تو تشويق من به اينكار سهم داشت چون خيلي قبولش داشتم به خاطر همين ميگم كه كلاه سرم رفت و بيشتر به حرفاي اون اعتماد كردم تا خانوادم
    200- صبرم خيلي كم بود اما زندگي و مشكلات ازم يه آدم صبور ساخت طوري كه گاهي خودم هم تعجب ميكنم ولي وقتي صبرم تموم ميشه گاهي فرياد ميزنم گاهي هم اگه بشه ميرم زيارت و حسابي درد دل ميكنم و اشك ميريزم سعي كردم آستانه تحملم رو بالا ببرم و فكر ميكنم موفق بودم

• بچه مثبت

يه جورايي خود تو هم تو بعضي موارد خط قرمز مني :4:
    این جمله منو یاده جمله یه بنده خدایی انداخت که میگفت کابینه خط قرمز من است!!! :50: اما به نظر من و جمعی دیگر از بزرگان این جمله خیلی چیزه! یعنی خیلی بی معنی و ... هست!

204. حالا بگو اینی که شما گفتی و اونی که اون بنده خدا گفت یعنی چه؟ هر دو به نظرت درست هست یا نه؟ چرا؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• EVANESCENCE

مژده جونم خسته نباشی :8: 1153
    205.تا حالا آزارت به چند تا مورچه رسیده؟ :4:
    206.اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟ :24:
    207.میشه یه عکس برام بزاری که به روحیاتم بخوره؟ :65:

• gilas

208. عشق رو میشه برام معنی کنی ؟
    اون چیزی که تو همه این سالها از عشق فهمیدی رو میخوام

209. کجا حاضری غرورت رو بشکونی ؟
    210. کی تو زندگی فهمیدی که بزرگ شدی ؟

• هاچو هاچو

211 . یک کلمه خنده دار بی معنی بگو .
    212 . یک عکس تو کامپوترت که خیلی دوستش داری بذار ببینم.
    213 . تو دوران بچگییات چه خاطره ای داشتی که هیچ وقت یادت نمیره؟

• KuRoSh

اما اگه منظورت اولويت دوست داشتن

دقیقا منظورم همین بود ولی نتم قطع شد نتونستم ویرایش کنم

214.چرا تهران مناسب نیست برای زندگی ؟از نظر مردم ش یا از نظر شلوغی ش از چه نظر؟؟؟؟
    215.این سوالم ادامه سوال قبلی هست که عنوان کردم اولویت بندی زندگیت
    اگر بخوای با رنگ بیان کنی چه رنگ هایی بهش می دی و به زندگیت در آینده چه رنگی می دی ؟
    216.تا حالا مردی از خودت کوچکتر بهت پیشنهاد ازدواج داده؟
    اگر روزی مردی چندین سال از خودت کوچکتره و همه شرایتی که در نظر داری رو داره و تا حالا ازدواج نکرده و کم تجربه
    ایا بهش جواب مثبت می دی یا منفی ؟
    حتا دخترت هم موافق هست با این وصلت چی ؟
    به نظرت تجربه مهم هست در ازدواج کردن ؟

• mojde

نقل قول: arash52
    201- تا حالا به کسی خیانت کردی ؟
    202- تاحالا دزدی کردی ؟
    203- اگه در مسابقه Moment of Truth شرکت کنی فکر می کنی تا چند مرحله بتونی پیش بری؟

201- از نظر طرف بله و از نظر خودم رابطه قبلي رو تموم كرده بودم
    202- بله يه بار از جيب پدرم پول برداشتم تا براي ب افم هديه بخرم ولي همون شب به مامانم گفتم چون داشتم خفه ميشدم
    203- اگه اراده كنم و دلم بخواد تا اخرين مرحله

نقل قول: بچه مثبت

204. حالا بگو اینی که شما گفتی و اونی که اون بنده خدا گفت یعنی چه؟ هر دو به نظرت درست هست یا نه؟ چرا؟

204- اگه منظورت جمله ايه كه به آرش گفتم چرا بي معني؟ خوب تو يه مسائلي هست ديگه البته تو مسائلي كه مربوط به خودمه سو ء تفاهم نشه. اما اون طرف در مورد چيزي اين حرف رو زده كه سرنوشتمون در گرو تصميماتشونه اونوقت چطوري ميشه وارد اين حريم نشد اونجا جايي كه هر ايراني بايد زير نظر داشته باشدش

نقل قول: EVANESCENCE
    205.تا حالا آزارت به چند تا مورچه رسیده؟
    206.اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟
    207.میشه یه عکس برام بزاری که به روحیاتم بخوره؟

205- نميدونم نشمردمشون
    206-بچه هاي بوف بوفي هميشه تو ذهنمن همشون اسمشون تو ذهنمه.آرش 52 از همه بيشتر اولين كسي بود كه تو بوف بوفي بهم خوش آمد گفت

207-

• Kishe Mehr

217. فرق مژده با mojde چیه؟ ( 2 نمره )
    نمایش یا پنهان متنخب خیلی ها ( بخصوص ما ایرونی ها ) شخصیتی که توی نت یا همون مجازی داریم با شخصیتمون در دنیای واقعی گاهی اسمون تا زمین فرق داره... تو خیابون با یکی یه برخورد نچندان خوب داریم بعد میاییم تو فیس بوک با همون شخص برخورد خیلی خوبتری داریم و کلی مثال اینجوری... حالا سوالم اینه که این مژده/mojde رو دوست دارید یا اون مژده/mojde رو؟ چرا؟ و چرا مثل اون یکی مژده/mojde رفتار نمیکنید؟

218. چرا رضا خان نتونست کشف حجاب کنه ولی فیس بوک تونست؟ ( 1.5 نمره )

219. چندتا مورد که تا الان نیاز به پاک کن در زندگیتون داشتید رو نام ببرید. ( هر مورد 25. )

• mojde

نقل قول: gilas
    208. عشق رو میشه برام معنی کنی ؟
    اون چیزی که تو همه این سالها از عشق فهمیدی رو میخوام

209. کجا حاضری غرورت رو بشکونی ؟
    210. کی تو زندگی فهمیدی که بزرگ شدی ؟

208-عشق يه هواي تازست كه اگه نباشه مي پوسي زنگار ميبندي اصلا انگار نه انگار موجود زنده اي زندگيت هيچ معنايي نداره هيچي اما بايد تاب و توان عاشقي روداشته باشي
    209- وقتي به كسي ضرر بزنم و از خودم برنجونمش و واقعا قصدي نداشته باشم حاضرم غرورمو بشكنم و ازش معذرت بخوام بارهاي بار
    210-زماني كه ازدواج كردم و تو مواجهه با اقوام همسرم فهميدم ديگه بزرگ شدم

نقل قول: هاچو هاچو
    211 . یک کلمه خنده دار بی معنی بگو .
    212 . یک عکس تو کامپوترت که خیلی دوستش داری بذار ببینم.
    213 . تو دوران بچگییات چه خاطره ای داشتی که هیچ وقت یادت نمیره؟

211-قزلقورت
    212-
    213- روزي كه مادرم براي به دنيا آوردن برادرم بايد ميرفت بيمارستان و حكومت نظامي بود و دائم جلوي ماشين پدرمو ميگرفتن من خيلي ترسيده بودم

• بهونه

220-از اینکه وقت قانونی صندلی داغ داره تموم میشه خوشحالی؟:4:
    221-شنا کردن بلدی؟از چه ورزشی بیشتر خوشت میاد؟
    222-خواب آلو هستی یا نه؟

• mojde

نقل قول: کوروش فسقلی
    214.چرا تهران مناسب نیست برای زندگی ؟از نظر مردم ش یا از نظر شلوغی ش از چه نظر؟؟؟؟
    215.این سوالم ادامه سوال قبلی هست که عنوان کردم اولویت بندی زندگیت
    اگر بخوای با رنگ بیان کنی چه رنگ هایی بهش می دی و به زندگیت در آینده چه رنگی می دی ؟
    216.تا حالا مردی از خودت کوچکتر بهت پیشنهاد ازدواج داده؟
    اگر روزی مردی چندین سال از خودت کوچکتره و همه شرایتی که در نظر داری رو داره و تا حالا ازدواج نکرده و کم تجربه
    ایا بهش جواب مثبت می دی یا منفی ؟
    حتا دخترت هم موافق هست با این وصلت چی ؟
    به نظرت تجربه مهم هست در ازدواج کردن ؟

214- شلوغي و ازدحام و ترافيك
    215- تحصيلم :ليمويي * دبيرستان نارنجي* دانشگاه : كرم* ازدواج: گلبهي* مادر شدن : سبز* طلاق :خاكستري نقر ه اي
    216- بله كسايي بودن كه از من كوچكتر بودن/// نمي دونم شايد بپذيرم وقتي تو ميگي همه شرايطي كه من ميخوام داشته باشه الا تجربه و مبينا هم موافقه يعني ok
    نمایش یا پنهان متنولي يكي از شرايط من بزرگتر بودنشه كه :4:

تجربه نه. تو ازدواج اول مخصوصا. خوب جوونا وقتي ازدواج ميكنن مگه خيلي با تجربن ؟ اما خانوم يا آقايي كه قبلا تجربه يك ازدواج رو دارن شايد براشون سخت باشه در كنار يه جوون خام زندگي كنن و همه تجربيات گدشته رو از دوره كنن و دوباره كارهايي رو بكنن كه سالها پيش انجام دادن و ديگه براشون جدابيتي نداره و اون طرف جوون هنوز در پي دست يافتن به اون تجربه هاست

• mojde

نقل قول: Kishe Mehr
    217. فرق مژده با mojde چیه؟ ( 2 نمره )
     نمایش یا پنهان متن
    خب خیلی ها ( بخصوص ما ایرونی ها ) شخصیتی که توی نت یا همون مجازی داریم با شخصیتمون در دنیای واقعی گاهی اسمون تا زمین فرق داره... تو خیابون با یکی یه برخورد نچندان خوب داریم بعد میاییم تو فیس بوک با همون شخص برخورد خیلی خوبتری داریم و کلی مثال اینجوری... حالا سوالم اینه که این مژده/mojde رو دوست دارید یا اون مژده/mojde رو؟ چرا؟ و چرا مثل اون یکی مژده/mojde رفتار نمیکنید؟

218. چرا رضا خان نتونست کشف حجاب کنه ولی فیس بوک تونست؟ ( 1.5 نمره )

219. چندتا مورد که تا الان نیاز به پاک کن در زندگیتون داشتید رو نام ببرید. ( هر مورد 25. )

217- مجتبي جان مژده دقيقا تاكيد ميكنم دقيقاً همون mojdeهست بي كمو زياد خود خودشه شك نكن
    218-رضا خان اجبار و زور به كار برد فيس بوك نه.اون موقع حجاب با گوشت و خون خانوما عجين بود حالا نه و متاسفانه يه جورايي با حجابي بعضي جاها املي شدم و اونوقت با حجابي يعني مقاوم بودن اون خانوم در مقابل تهديدها
    219- رشته تحصيليم كه اگه ادبيات ميخوندم خيلي خيلي موفق ميشدم البته رياضي خوندن رو هم دوست داشتم و يك ترم هم دانشگاه سمنان مهندسي عمران خوندم كه ازدواج و .... و نهايتا حسابداري تهران چون همون سال دانشگاه ازاد كنكور انساني هم دادم و قبول شدم در حسابداري تهران مركز
    - دوستاي شيطون
    -ازدواجم
    ارتباط با بعضي افراد كه خيلي بهم ضربه زد

نقل قول: بهونه
    220-از اینکه وقت قانونی صندلی داغ داره تموم میشه خوشحالی؟
    221-شنا کردن بلدی؟از چه ورزشی بیشتر خوشت میاد؟
    222-خواب آلو هستی یا نه؟

220- هم خوشحالم چون حضورم بايد مرتب و دائمي ميبود و هم ناراحت چون دلم براش تنگ ميشه جالب بود كه همه ميان و ازت سوال ميپرسن انگار خودتم خودتو بهتر ميشناسي
    221- نه بلد نيستم يازده سال واليبال بازي كردم و اونو دوست دارم
    222- نه زياد اما بيخوابي و كم خوابي هم اذيتم ميكنه چون كارم فكريه و زود خسته ميشم و تمركزمو از دست ميدم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: