ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
Kishe Mehr
مهمترین دلیل شرکت کردن من توی صندلی داغ همین بود
223. فرض کنید مژده ی نوعی دو تا خواستگار داره و بطور قطع میخواد به یکی از این دو جواب مثبت بده و هر دوتا هم در تمامی شرایط بجز این یکی که میگم مساوی هستند. یکی فردی که تا حالا ازدواج نکرده و مقداری مغرور و ناپخته هست ولی دومی قبلا ازدواج کرده و از همسر سابقش اصلا راضی نبوده و یک چیز رو در مژده هست که در همسر قبلیش نبوده. شما کدوم رو انتخاب میکنید؟ اگه فرضا یک اقا بودید کدومش رو انتخاب می کردین ( با توجه به این که غیرت مردانگی تون اجازه نمیده که با زنی باشید که قبلا شوهر داشته و... )
224. چطوری وجود خدا رو ثابت می کنید؟
225. با چند همسری آقایون موافق هستید؟ چرا؟
بچه مثبت
227. میگن درمورد انسانها از روی سوالاتی که میپرسند قضاوت کن نه جوابهایی که میدن! نظرت چیه؟ و اگر من میهمان صندلی داغ بودم، داغترین سوالت از من چه بود؟
228. چه سوالی دوست داشتی ازت پرسیده بشه اما نشد؟ جوابشم بگو!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
224. چطوری وجود خدا رو ثابت می کنید؟
225. با چند همسری آقایون موافق هستید؟ چرا؟
223- اقايي كه ازدواج نكرده.اقا هم بودم اگه هر دوشون شرايط يكسان داشتن خانوم ازدواج نكرده رو انتخاب ميكردم
224-فكر ميكنم بهترين راهش فطرت باشهو ديگه اينكه اگر کسی با همین چشم سر و ظاهر بینی ساده به جهان نگاه کند،جاي شكب واسش نمي مونه کسی که میدونه هیچ چیزی خود به خود به وجود نمياد و هیچ نظمی، خود به خود و بدون ناظم وجود نداره حالا شک کند که آیا نظم عالمانه، حکیمانه و قادرانهی جهان هستی، خود به خود به وجود اومده؟و خالقی و ناظمی علیم، و نگاهدارندهای قادر و هدایت کنندهای مدبر نداشته.
225- نه موافق نيستم چون اينو توهين ميدونم به خانوما شريك شدن تو قلب يك آدم با ديگري سخته. البته شرايط خاص خانوماي بي سرپرست و يتيم دار كه محل درامدي ندارن و به سختي گذران ميكنن رو مستثني ميكنم
mojde
227. میگن درمورد انسانها از روی سوالاتی که میپرسند قضاوت کن نه جوابهایی که میدن! نظرت چیه؟ و اگر من میهمان صندلی داغ بودم، داغترین سوالت از من چه بود؟
228. چه سوالی دوست داشتی ازت پرسیده بشه اما نشد؟ جوابشم بگو!
226-انتقاد: مثبت كم ميدي بچه مثبت
نصيحت: ا ي بابا ما رو چه به اين كارا ولي مواظب روحت باش نذار شرايط روح پاكتو آلوده كنه و اونو به هيچ كس نفروش
227- خوب ميشه اينطور هم به سوالات نگاه كرد ولي پاسخ هم خيلي مهمه البته اگه حرف راست باشه.داغترين سوال :اگه جاي يوسف پيامبر بودي در مواجهه با زليخا چه ميكردي
228-والا سوال خاصي نبوده امين جان
Kishe Mehr
229. چرا؟
میشه بازش کنید لطفا؟
230. اما خیلی از بی خداهایی که باهاشون صحبت کردم میگن که خیلی از دانشمندهای عصر حاضر به خدا اعتقاد نداشتن؟
231. مهمترین عاملی که باعث شده شما یک زن مسلمان باشید چیه؟ اصلا شما مسلمانی رو به ارث بردید یا اینکه تحقیق کردید و اونو پذیرفتید؟
mojde
229. چرا؟
میشه بازش کنید لطفا؟
230. اما خیلی از بی خداهایی که باهاشون صحبت کردم میگن که خیلی از دانشمندهای عصر حاضر به خدا اعتقاد نداشتن؟
229- چون من دوست دارم شخص اول قلب همسرم باشم و دلم نميخواد تو دلش دائم منو با همسر قبليش مقايسه كنه
230- ميدونم بعضي دانشمندا به خدا اعتقادي ندارن ولي من اينو معلول كبر و غرور علميشون ميدونم
Kishe Mehr
233. در چه اتفاقی بوده که دلتون واسه یکی خیلی سوخته؟ یعنی احساس دلسوزی زیادی کردین؟
234. اینکه میگن خانوما حسود هستن راسته یا نه؟ اگه اره چرا؟
.............................
gilas:
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
با سپاس از حضور شما
شماره پست سوالات شما : 27 سه سوال ، 63 سه سوال ، 95 سه سوال ، 116 سه سوال ، 121 سه سوال ، 125 سه سوال و 127 سه سوال
mojde
233. در چه اتفاقی بوده که دلتون واسه یکی خیلی سوخته؟ یعنی احساس دلسوزی زیادی کردین؟
234. اینکه میگن خانوما حسود هستن راسته یا نه؟ اگه اره چرا؟
222. راستش من اين فيلمونديدم يا اگرم ديدم يادم نمياد بنابراين نميتونم نظر بدم
233.روزي كه كلانتري همسرمو بيگناه گرفته بودو اون صرفا بخاطر موردش فرار كرده بود و اونا فكر كرده بودن ماشين دزديه
234. درسته و اين خصلت رو خداوند در نهادشون گذاشته به خاطر حفظ زندگيشون و بهتر شدنشون اما متاسفانه بعضي خانوما شورشو در ميارن و اين غريزه توشون تبديل ميشه به يك بيماري مهلك كه هم خودشون هم خونوادشونو نابود ميكنه و معتقدم اين خصلت بسيار قابل كنترله
Kishe Mehr
gilas:
سوال 22 با 5 بوفی خریداری شد.
levrone
237. زود تند سریع بگو صاحب این عکس کیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
238. این عکسی از یک جانباز شیمیایی تو روستای نودیشه کرمانشاه در کنار کوهی از دارو به همراه همسر فداکارشه. قشنگ ترین توصیفی که در مورد همسر ایشون داری رو تو یک جمله بیان کن.
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
234-من قهوه تلخ رو فقط 2-3 قسمت ديدم البته همشو براي مبينا خريدم اما خيلي جذبم نكرد و فقط از نقش همسر شاه خيلي خوشم اومد و برزو ارجمند البته بقيه هم مثل شاه بابا خوب بودن با اين تفاسير نميتونم جواب درستي به سوالت بدم و صلاحيتشو ندارم
236. زود تند سریع بگو صاحب این عکس کیه؟
237. این عکسی از یک جانباز شیمیایی تو روستای نودیشه کرمانشاه در کنار کوهی از دارو به همراه همسر فداکارشه. قشنگ ترین توصیفی که در مورد همسر ایشون داری رو تو یک جمله بیان کن.
235- شناخت ما مجازيه اما اگر واقعيت وجوديت باشه بله حتما سوغاتي يادت نره
236- نميدونم خوب
237-عاشق يه عاشق واقعي
بهونه
240-بهترین خاطره ای که از دوران کودکیت داری چند وقت یباربه یادت میاد؟
241-سخت ترین سوالی که ازت پرسیده شده تو این صندلی داغ چیه؟
gilas:
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
سهمیه سوالات شما به پایان رسیده است
در صورت تمایل به پرسیدن سوالات بیشتر با پرداخت 5 بوفی برای هر سوال می توانید به سوال پرسیدن ادامه دهید.
با سپاس از حضور شما
شماره پست سوالات شما : 24 سه سوال ، 34 سه سوال ، 40 سه سوال ، 59 سه سوال ، 115 سه سوال ، 118 سه سوال و 132 سه سوال
levrone
خدابیامرز الویس پریسلی! سلطان موسیقی راک اند رول.
پس احتمالا یکی دو هفته دیگه میام پیشت! پول که ندارم با هواپیما بیام، بیا ترمینال دنبالم!
جدای از شوخی من یه کلبه درویشی اینجا دارم هر موقع گذرت اینورا افتاد قدمت رو تخم چشمام.
میخوام بدونم مژده خانوم چقدر به قوانین راهنمایی و رانندگی اشراف داره!
242. تو یک میدون حق تقدم با کدوم یکی از ماشینهاست؟ یعنی اگه تصادف بشه کی مقصر میشه؟ یه قانون کلی وجود داره که اونو میخوام بهم بگی.
mojde
240-بهترین خاطره ای که از دوران کودکیت داری چند وقت یباربه یادت میاد؟
241-سخت ترین سوالی که ازت پرسیده شده تو این صندلی داغ چیه؟
239-چيزي احتاج نداري مژده؟
240- هر از گاهي يادم مياد شايد ماهي يكي دوبار
241-پست 94 levrone
mojde
پس احتمالا یکی دو هفته دیگه میام پیشت! پول که ندارم با هواپیما بیام، بیا ترمینال دنبالم!
جدای از شوخی من یه کلبه درویشی اینجا دارم هر موقع گذرت اینورا افتاد قدمت رو تخم چشمام.
میخوام بدونم مژده خانوم چقدر به قوانین راهنمایی و رانندگی اشراف داره!
242. تو یک میدون حق تقدم با کدوم یکی از ماشینهاست؟ یعنی اگه تصادف بشه کی مقصر میشه؟ یه قانون کلی وجود داره که اونو میخوام بهم بگی.
بابا الويس كه اين شكلي نبود يكي دو تا عكس ازش دارم خيلي محجوب تره
هر گاه دو یا چند وسیلهی نقلیه از دو یا چند راه مختلف به مدخل تقاطع هم عرض یا میدانی برسند حق تقدم عبور با وسیلهای است که در طرف راست وسیله دیگر قرار دارد.و وسيله اي كه وارد ميدون ميشه مقدمه
mojde
231. مهمترین عاملی که باعث شده شما یک زن مسلمان باشید چیه؟ اصلا شما مسلمانی رو به ارث بردید یا اینکه تحقیق کردید و اونو پذیرفتید؟
با عرض پوزش از جا افتادن اين سوال
مسلما اينمسلماني ارثيه ولي در نهايت مطالعه هم كردم اما نقش ارث خيلي بيشتر از تحقيق بوده
بهونه
نمایش یا پنهان متن
خودت گفتی رمانتیک ترین سوال حالا جواب بده.............................
gilas:
سوال 22 با 5 بوفی خریداری شد.
mojde
چرا ديگه گفتم كه ارثي بوده و بعدش تحقبق و يك سري اعتقادات كه توم نهادينه شده
نمایش یا پنهان متن
خودت گفتی رمانتیک ترین سوال حالا جواب بده
gilas
244. کاری که به خودت افتخار کنی چی ؟ بازم اگه آره چی بوده ؟
245. سخت ترین لحظه زندگیت چه زمانی بوده ؟
The one
ايام عزاداري مسافرت خسته كنندم شد!!
ولي براي حسن ختام ميخوام يه سوال هات ازت بپرسم، نميدونم تو ايران چقدر
سياه پوست اونم از نوع جذابش ميشه ديد!
246.اما فكر كن تو فيلمها تا حالا شده از سياهپوست خوش اندامي خوشت بياد ... حالا خوش اومدن فانتزي تخيلي نه ،در حد تحسين؟! با توجه به اينكه بعضيهاشونخداي اندام و .... هستن!!
اگه جوابت منفيه چرا؟ حالا اگه پوستشون روشن باشه چي؟ يعني اصلا تا حالا تا
مرحله ي تخيل با جنس مخالف رفتي؟ ساري اين سوال جلفولانه رو مي كنم اگه
خيلي معذبت ميكنه به بله يا خير هم اكتفا ميشه!!
نمایش یا پنهان متن
فكر كن ادم تو سفر علمي يه همچين افكاري به سرش بزنه! همش تقصير يكي از شركت كنندگانه! فكر كنم يوزارسيف افريقاست!!آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→