سلام، اين آخرين تاپيك منه كه البته تا چند لحظه ديگه حذف ميشه!!! اولين ورودم به اين سايت زماني بود كه صميميت در اينجا حرف اول رو ميزد، كسي به كسي توهين نميكرد، كسي بي احترامي نميكرد، و چيزي كه برام جالب بود به هيچ وجه پارتي بازي وجود نداشت و صداقت در عمل حرف اول رو ميزد!! و اين شد كه براي اولين بار در تاريخ 88/8/4 رسماً عضو سايت شدم، دو ماه بعد از ورودم به گروه مديران پيوستم و تا امروز در خدمت شما بودم، هميشه و در هر لحظه تنها هدفم خدمت كردن و گذاشتن مطالب با ارزش بود مطالبي كه حد اقل چيزي براي ياد گرفتن داشته باشه! ولي به مرور زمان روند مديريتي سايت تغيير كرد، در اين دو سال و سه ماه به عنوان كاربري كه بيشترين وقتشو در اين سايت ميگذروند شاهد خيلي چيزا بودم، من به نوبه خودم هميشه سعي كردم قوانين رو درست اجرا كنم و حتي اگه تاپيكي خلاف قوانين بوده رو بدون بستن با تغييراتي درستش كنم تا مشكلاتش برطرف بشه و بسته نشه، به صورتي كه حتي شخص تاپيك گذار هم متوجه نشه كار كي بوده! به اكثر كاربران مثبت زياد ميدادم تا براشون تشويقي باشه براي ادامه فعاليت، هيچ تاپيكي رو به چالش نميكشيدم، و از همه به عنوان خواهر و برادر ياد ميكردم! اكثر دوستان قديمي تا حدي از شخصيت من آگاه هستند! ولي دو چيز رو در اين مدت واقعاً به زور تحمل ميكردم، يكي بي احترامي به بعضي كاربران و ديگري پارتي بازي! كه البته مورد پارتي بازي رو با كنار گذاشتن مديران قديمي به وفور شاهد بوديم، و همه شاهد هستيم كه اگه قوانين درست اجرا ميشد تاپيكهاي مستهجن نبايد باز ميموندند و تاپيكهاي مذهبي كه از ديد علمي بهشون پرداخته شده نبايد تعصبي و مغرضانه بسته ميشدند! و همچنين بين تاپيكهاي تقديمي نمي بايست فرقي قائل ميشديم، كه مثلاً فلان تاپيك تقديمي چون فقط در قسمت مناسب نبوده بايد بسته بشه، خوب پس وظيفه مديران اين وسط چيه؟! چرا زحمت ويرايش يا درست كردن تاپيك روبه خودشون نميدن؟ من توو اين مدت جز بستن تاپيكهاي تكراري كار ديگه اي ازشون نديد، تا چيزي به مذاقشون خوش نيومد بايد يه تاپيك رو ببندند؟ چرا مثلاً اون رو به يه بخش ديگه منتقل نميكنند تا اون شخص تاپيك گذار كه شايد نيم ساعت تمام، براي گذاشتن اون تاپيكش زحمت كشيده بي احترامي نشه! چرا زحمت درست كردن تاپيكها رو كسي به خودش نميشده و ساده ترين راه رو انتخاب ميكردند؟ زندگي خيلي از ماها در دنياي واقعي به خاطر پارتي بازيها ضرباتي خورده كه همينو در دنياي مجازي هم ميتونيم ببينيم! از همه شماها كه اين مدت منو تحمل كرديد و با خوبي ها و بديهاي من ساختيد سپاسگذارم، به اميد روزي كه ريشه پارتي و پارتي بازي و عدم قانون مداري به كل در اين سرزمين بخشكه، همه شما عزيزان بوف بوفي رو به خداي بزرگ ميسپارم، و از خدا ميخوام كه همه شما عزيزان رو در همه مراحل زندگي پيروز و موفق و شاد كنه و در هر مرحله از زندگي پيروز و موفق باشيد. پيشاپيش تولد بوف بوفي رو هم به همه شما كاربران عزيز سايت تبريك ميگم. موفق باشيد.
دوست و برادر خوبم مازیار جان واقعا از خوندن درد دلت متاثر شدم.. تا حدودی باهات موافقم به خاطر قضیه ی جدی که در متن پنهان برام پیش آمده بود.. ولی خب بازم به نظرم هیچ جا مدینه ی فاضله نیست. شاید نشه محیط ایده آلی داشت ولی بیایم از حداقل امکانات بیشترین بهره رو ببریم همین خندیدن و خوش بودنمون با هم کلی میارزه.. این باند بازی و اینها که من خدا رو شکر زیاد متوجهش نبودم ولی همه جای دنیا هست . تو همین اروپا بدون واسطه محاله کار خوبی گیرت بیاد!! خواهش می کنم تجدید نظر کن.. من از شما جز خوبی صداقت و جدیت ندیدم.. همیشه هر چی که بلد بودی رو با ما ها تقسیم می کردی کاری که کمتر کسی تو این دوره زمونه میکنه.. به نظرم رفتن شما حداقل برای من به عنوان خواهرت خسارت بزرگیه.. با اینکه خودمم نمیدونم شرایطم تا چه حد بهم اجازه ی موندن رو میده ولی پلیز داداش مهربونم..
نمایش یا پنهان متنو اما اتفاقی که برام افتاد.. بنده خوشبختانه یا متاسفانه فامیل زیاد و در دسترسی اینجا دارم که خب تابع یکسری عرف و دین و غیره هستند ..حالا منم سعی می کنم تا اونجایی که میشه فعالیتم در نت توی این چارچوب قرار بگیره ولی وقتی شوخیم گل میکنه دیگه همه ی ضوابط یادم میره و بعد با خودم میگم که ای داد بیداد کاش اینو نمینوشتم و الی اخره.. خلاصه یه مدت قبل برام م شکل بزرگی پیش اومده بود و برای پیشگیری از مشکلات بزرگتر تصمیم گرفتم که همه ی پستهامو حذف کنم.. البته این مسوولیت به دوش مجی عزیز افتاد که تقاضامو به گوش مدیران عزیز برسونه.. ولی با کمال تعجب دیدم که کسی به خواهشم رسیدگی نکرد.. کاری به جزییات ندارم ولی در اون روزهای سخت آرزو می کردم که ای کاش کلاه مدیریتمو پس نمیدادم که حداقل بتونم خودم پستهامو حذف کنم..حالا خدا رو شکر مشکل به طور موقت برطرف شده ولی میترسم از روزی که بخوام از آپشن حذف پست استفاده کنم و نشه..مرسی
مازیار جان کاش بیشتر توضیح میدادی منظورت از پارتی بازی چیه.شاید خیلی اتفاقا اینجا بیفته ولی این یه موردو من که تا حالا ندیدم بعدشم من فکر میکنم ما میایم اینجا که دور هم شاد باشیم که این خودش کلیه.به نظرم یه کم بیش از اندازه حساسیت به خرج میدی و سخت میگیری.یه وقتایی باید یه چیزایی رو ندیده گرفت.شما هم که توی سایت همه بچه ها دوست دارن و برات احترام قائلن
مازیار جان من به عنوان یکی از اعضا قبول دارم که گاهی وقتها در اجرای قوانین، سلیقه ای برخورد شده اما فکر نمیکنم که کسی سوئ نیت داشته باشه.
مخصوصاً خود شما به عنوان یکی از مدیران در کنار بچه مثبت و گیلاس، انصافاً جزو بهترین های اینجا هستید و واقعاً فعالیتتون سودمند به حال سایت و اعضاشه.(با احترام به همه ی مدیران)
به تصمیم شما احترام میذارم اما فکر میکنم راهش قهر و خدافظی نباشه چون همون طور که گفتم فکر نمیکنم مدیران سوئ نیت داشته باشن و بخوان به اصطلاح باندبازی و پارتی بازی کنن.
این مسائل بیشتر به خاطر شفاف نبودن بعضی از قوانین سایت هستش که باعث میشه گاهی اوقات سلیقه ای برخورد بشه.
تاپیک رو انتقال دادم به بخش موضوعات عمومی کاربران چون مشکلات درون یک خانواده باید داخلی حل بشه! (غریبه نمینونه تاپیک رو ببینه) چون فردا روز تولد سایت هست و از قبل هدفم این بود فردا تاپیکی بذارم که بچه ها ایده های خودشون رو در جهت بهبود سایت بگن و انتقاد یا پیشنهادی دارن اعلام کنن. این تاپیک میتونه در همین جهت پیش بره. البته قرار بود با هماهنگی علیرضا اینکارو انجام بدم! سعی میکنم تا جایی که اطلاعات دارم پاسخگوی دوستان در این تاپیک باشم! امیدوارم سایر ذوستان هم کمکم کنن!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
داداش مازیار خودت میدونی که چقدر دوست دارم ولی از بابت انتقادت نسبت به مدیران کلی میشه اینم درنظر بگیر که خودتم یه مدیری و اگه انتقادی نسبت به مدیران داری میتونستی این تابیک را در بخش مدیران بزاری تا بهش برسی بشه با گذاشتن چنین تابیکی در بخش انجمن حرف و حدیث بین کاربران ایجاد میکنه
با مقدمه کوتاهی توضیحاتی در مورد سخنان مازیار عزیز اعلام میکنم. باید بگم دلیل اصلی گذاشتن این تاپیک توسط مازیار عزیز این بود که بنده تاپیک تولد ایشون رو مطابق با قانون: تاپیکهای سالروز ایجاد نام کاربری و عضویت در سایت در صورت تمایل، در این بخش و در سالروز عضویت کاربر توسط خود کاربر در این بخش ایجاد می شود.
بستم. البته در پیغام خصوصی هم پاسخگوی سوالات مازیار عزیز بودم. و اما بعد...
مازیار عزیز شکی در این نیست که شما از کاربران قدیمی و از مدیران دوستداشتنی سایت هستی ولی برایم جای تعجب داره که میفرمایید
نقل قول: Life Dream
به مرور زمان روند مديريتي سايت تغيير كرد
نقل قول: Life Dream
ولي دو چيز رو در اين مدت واقعاً به زور تحمل ميكردم، يكي بي احترامي به بعضي كاربران و ديگري پارتي بازي! كه البته مورد پارتي بازي رو با كنار گذاشتن مديران قديمي به وفور شاهد بوديم
من تغییری در روند مدیریتی سایت مشاهده نمیکنم! البته نمیشه ادعا کرد که کار بی نقص صورت میگیرد اما اینکه شما میفرمایید بی احترامی صورت میگیرد از لحاظ بنده قابل قبول نمی باشد. به شخصه بی احترامی از کسی در سایت ندیدم و گزارشی نیز دریافت نکردم که نشان دهنده بی احترامی باشد! در مورد کنار گذاشتن مدیران قبلی هم باید عرض کنم متوجه منظور شما از پارتی بازی نمیشم! شما میفرمایید بیش از دو سال مدیر بوده اید آیا شما هم با پارتی ابقا شده اید!!!!!!!؟
در مورد بستن تاپیک نیز بعید میدونم کسی با قصد و غرض سوء اینکار رو انجام بده. باز هم متذکر میشوم هیچ کاری خالی از نقض نیست و انتظار هست اگر عیب و نقصی مشاهده میکنیم بجای تحمل کردن، در جهت رفع آن تلاش کنیم
در مورد اینکه بیشترین وقتت رو تو سایت میگذرونی واقعاً ازت ممنونیم امیدوارم نظرت در مورد آخرین تاپیکت تغییر کنه و همچنان ما و همه دوستانت رو همراهی نمایی.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام آقا مازیار خیلی دوستت داریم بابا با گذاشتن و رفتن که کاری درست نمیشه ، اگه مشکلی هست باید ریشه یابی بشه و حل بشه ، که انشالله سوء تفاهمی بیش نبوده .
تقاضامو به گوش مدیران عزیز برسونه.. ولی با کمال تعجب دیدم که کسی به خواهشم رسیدگی نکرد
سلام بر هیفای بی همتا! بله هم شما هم مجتبی عزیز پی گیر موضوع بودید. اما هیفای بی همتا باور کن گزینه ای در بخش مدیران وجود ندارد که بشه همه پست هارو همزمان حذف کرد! شما 133 صفحه پست در این سایت دارید و حذف تک تک اونها کاری بسیار زمانبر و عملاً نشدنی هست! و از لحاظ زمانی تفاوت چندانی با ویرایش تمام پستها توسط خودتون نداره!
لعنت به من که باعثش من شدم.. امین جان اگه قانون هست برای همه هست یه نمونه ی خیلی کوچکش اینکه در همین قسمت تولد کاربران http://www.boofboofi.com/forum/topic_17287 این تایپیک تولدی هست که یه کاربر به یه کاربر دیگر سایت تقدیم کرده منهم چون اخلاق مازیار رو میدونستم تولد به ندرت برای خودش میگیره و میخواستم خوشحالش کنم.. هرچند خانم مارمولک و آقای سیگنال زن و شوهر هستند جزو کاربران سایت هستند و قانون باید برای انها هم اجرا میشد همون قانونی که شما به خاطرش تایپیک تولد داداش مازیار که من بهشون تقدیم کرده بودم بستی
ایکاش علیرضا یکم بیشتر نظارت میکرد.. ببخشید که نتونستم آرامش واقعی برای شما باشم.. منم مجبورم خداحافظی کنم با اینکه قلبم همیشه با شماست...مازیار منو ببخش...
آرامش!!!! یعنی با رفتن شما ، مشکل حل میشه؟ من بعتوان ریش سفیدترین کاربر سایت ازتون میخوام که دیگه بحث رو همین جا تموم کنید ، ناسلامتی سالگرد سایته ،باید تموم دلخوری ها رو بزاریم کنار .
khahesh mikonam dige peigham nadid taghsire man shod .. age maziyar bere man ham bayad beram chon khodamo moghaser midonam... ghorbone hamaton beram ba delhaye ba mohabateton man az hamaton halaliyat mikham .. payandeh bashid. eradatmande hamegi ...Aramesh
ای بابا اینجا چه خبره این کارا چیه بابا ما که هممون مثل برادر و خواهریم واسه هم مشکلاتمون رو هم میتونیم خیلی راحتتر حل کنیم مگه مازی و آرامش دست خودتونه که به همین راحتی برین نا سلامتی ما داریم با هم زندگی میکنیم نمایش یا پنهان متنببخشید خب ناراحت و عصبانی شدم یهو
اینجور که متوجه شدم مازیار جان به خاطر بسته شدن تاپیک تولدی که آرامش جان براشون ایجاد کرده بودند ناراحت شده خیلی متاسفم مازیار جان که اینطور شد ولی خوب با هم توافق کرده بودیم قبلا که به خاطر دلایلی که توضیح داده شده، هر تاپیک رو خود کسی که تولد داره "در صورت تمایل" ایجاد کنه. اگه قبلا هم قصوری در این مورد یا مورد های دیگه از طرف بقیه مدیران مشاهده کردید ازتون واقعا انتظار میرفت که دوستانه به خودشون یا من تذکر بدین تا برطرف بشه..
Life Dream
سلام، اين آخرين تاپيك منه كه البته تا چند لحظه ديگه حذف ميشه!!!
اولين ورودم به اين سايت زماني بود كه صميميت در اينجا حرف اول رو ميزد، كسي به كسي توهين نميكرد، كسي بي احترامي نميكرد، و چيزي كه برام جالب بود به هيچ وجه پارتي بازي وجود نداشت و صداقت در عمل حرف اول رو ميزد!!
و اين شد كه براي اولين بار در تاريخ 88/8/4 رسماً عضو سايت شدم، دو ماه بعد از ورودم به گروه مديران پيوستم و تا امروز در خدمت شما بودم، هميشه و در هر لحظه تنها هدفم خدمت كردن و گذاشتن مطالب با ارزش بود مطالبي كه حد اقل چيزي براي ياد گرفتن داشته باشه!
ولي به مرور زمان روند مديريتي سايت تغيير كرد، در اين دو سال و سه ماه به عنوان كاربري كه بيشترين وقتشو در اين سايت ميگذروند شاهد خيلي چيزا بودم، من به نوبه خودم هميشه سعي كردم قوانين رو درست اجرا كنم و حتي اگه تاپيكي خلاف قوانين بوده رو بدون بستن با تغييراتي درستش كنم تا مشكلاتش برطرف بشه و بسته نشه، به صورتي كه حتي شخص تاپيك گذار هم متوجه نشه كار كي بوده! به اكثر كاربران مثبت زياد ميدادم تا براشون تشويقي باشه براي ادامه فعاليت، هيچ تاپيكي رو به چالش نميكشيدم، و از همه به عنوان خواهر و برادر ياد ميكردم! اكثر دوستان قديمي تا حدي از شخصيت من آگاه هستند!
ولي دو چيز رو در اين مدت واقعاً به زور تحمل ميكردم، يكي بي احترامي به بعضي كاربران و ديگري پارتي بازي! كه البته مورد پارتي بازي رو با كنار گذاشتن مديران قديمي به وفور شاهد بوديم، و همه شاهد هستيم كه اگه قوانين درست اجرا ميشد تاپيكهاي مستهجن نبايد باز ميموندند و تاپيكهاي مذهبي كه از ديد علمي بهشون پرداخته شده نبايد تعصبي و مغرضانه بسته ميشدند! و همچنين بين تاپيكهاي تقديمي نمي بايست فرقي قائل ميشديم، كه مثلاً فلان تاپيك تقديمي چون فقط در قسمت مناسب نبوده بايد بسته بشه، خوب پس وظيفه مديران اين وسط چيه؟! چرا زحمت ويرايش يا درست كردن تاپيك روبه خودشون نميدن؟ من توو اين مدت جز بستن تاپيكهاي تكراري كار ديگه اي ازشون نديد، تا چيزي به مذاقشون خوش نيومد بايد يه تاپيك رو ببندند؟ چرا مثلاً اون رو به يه بخش ديگه منتقل نميكنند تا اون شخص تاپيك گذار كه شايد نيم ساعت تمام، براي گذاشتن اون تاپيكش زحمت كشيده بي احترامي نشه! چرا زحمت درست كردن تاپيكها رو كسي به خودش نميشده و ساده ترين راه رو انتخاب ميكردند؟
زندگي خيلي از ماها در دنياي واقعي به خاطر پارتي بازيها ضرباتي خورده كه همينو در دنياي مجازي هم ميتونيم ببينيم!
از همه شماها كه اين مدت منو تحمل كرديد و با خوبي ها و بديهاي من ساختيد سپاسگذارم، به اميد روزي كه ريشه پارتي و پارتي بازي و عدم قانون مداري به كل در اين سرزمين بخشكه، همه شما عزيزان بوف بوفي رو به خداي بزرگ ميسپارم، و از خدا ميخوام كه همه شما عزيزان رو در همه مراحل زندگي پيروز و موفق و شاد كنه و در هر مرحله از زندگي پيروز و موفق باشيد. پيشاپيش تولد بوف بوفي رو هم به همه شما كاربران عزيز سايت تبريك ميگم. موفق باشيد.
sib
The one
نمایش یا پنهان متن
و اما اتفاقی که برام افتاد.. بنده خوشبختانه یا متاسفانه فامیل زیاد و در دسترسی اینجا دارم که خب تابع یکسری عرف و دین و غیره هستند ..حالا منم سعی می کنم تا اونجایی که میشه فعالیتم در نت توی این چارچوب قرار بگیره ولی وقتی شوخیم گل میکنه دیگه همه ی ضوابط یادم میره و بعد با خودم میگم که ای داد بیداد کاش اینو نمینوشتم و الی اخره.. خلاصه یه مدت قبل برام م شکل بزرگی پیش اومده بود و برای پیشگیری از مشکلات بزرگتر تصمیم گرفتم که همه ی پستهامو حذف کنم.. البته این مسوولیت به دوش مجی عزیز افتاد که تقاضامو به گوش مدیران عزیز برسونه.. ولی با کمال تعجب دیدم که کسی به خواهشم رسیدگی نکرد.. کاری به جزییات ندارم ولی در اون روزهای سخت آرزو می کردم که ای کاش کلاه مدیریتمو پس نمیدادم که حداقل بتونم خودم پستهامو حذف کنم..حالا خدا رو شکر مشکل به طور موقت برطرف شده ولی میترسم از روزی که بخوام از آپشن حذف پست استفاده کنم و نشه..مرسیsib
بعدشم من فکر میکنم ما میایم اینجا که دور هم شاد باشیم که این خودش کلیه.به نظرم یه کم بیش از اندازه حساسیت به خرج میدی و سخت میگیری.یه وقتایی باید یه چیزایی رو ندیده گرفت.شما هم که توی سایت همه بچه ها دوست دارن و برات احترام قائلن
ژنرال
مخصوصاً خود شما به عنوان یکی از مدیران در کنار بچه مثبت و گیلاس، انصافاً جزو بهترین های اینجا هستید و واقعاً فعالیتتون سودمند به حال سایت و اعضاشه.(با احترام به همه ی مدیران)
به تصمیم شما احترام میذارم اما فکر میکنم راهش قهر و خدافظی نباشه چون همون طور که گفتم فکر نمیکنم مدیران سوئ نیت داشته باشن و بخوان به اصطلاح باندبازی و پارتی بازی کنن.
این مسائل بیشتر به خاطر شفاف نبودن بعضی از قوانین سایت هستش که باعث میشه گاهی اوقات سلیقه ای برخورد بشه.
بچه مثبت
چون فردا روز تولد سایت هست و از قبل هدفم این بود فردا تاپیکی بذارم که بچه ها ایده های خودشون رو در جهت بهبود سایت بگن و انتقاد یا پیشنهادی دارن اعلام کنن. این تاپیک میتونه در همین جهت پیش بره. البته قرار بود با هماهنگی علیرضا اینکارو انجام بدم!
سعی میکنم تا جایی که اطلاعات دارم پاسخگوی دوستان در این تاپیک باشم! امیدوارم سایر ذوستان هم کمکم کنن!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
بچه مثبت
باید بگم دلیل اصلی گذاشتن این تاپیک توسط مازیار عزیز این بود که بنده تاپیک تولد ایشون رو مطابق با قانون:
تاپیکهای سالروز ایجاد نام کاربری و عضویت در سایت در صورت تمایل، در این بخش و در سالروز عضویت کاربر توسط خود کاربر در این بخش ایجاد می شود.
بستم. البته در پیغام خصوصی هم پاسخگوی سوالات مازیار عزیز بودم. و اما بعد...
مازیار عزیز شکی در این نیست که شما از کاربران قدیمی و از مدیران دوستداشتنی سایت هستی ولی برایم جای تعجب داره که میفرمایید
من تغییری در روند مدیریتی سایت مشاهده نمیکنم! البته نمیشه ادعا کرد که کار بی نقص صورت میگیرد اما اینکه شما میفرمایید بی احترامی صورت میگیرد از لحاظ بنده قابل قبول نمی باشد. به شخصه بی احترامی از کسی در سایت ندیدم و گزارشی نیز دریافت نکردم که نشان دهنده بی احترامی باشد!
در مورد کنار گذاشتن مدیران قبلی هم باید عرض کنم متوجه منظور شما از پارتی بازی نمیشم! شما میفرمایید بیش از دو سال مدیر بوده اید آیا شما هم با پارتی ابقا شده اید!!!!!!!؟
در مورد بستن تاپیک نیز بعید میدونم کسی با قصد و غرض سوء اینکار رو انجام بده. باز هم متذکر میشوم هیچ کاری خالی از نقض نیست و انتظار هست اگر عیب و نقصی مشاهده میکنیم بجای تحمل کردن، در جهت رفع آن تلاش کنیم
در مورد اینکه بیشترین وقتت رو تو سایت میگذرونی واقعاً ازت ممنونیم امیدوارم نظرت در مورد آخرین تاپیکت تغییر کنه و همچنان ما و همه دوستانت رو همراهی نمایی.
Holtek
آقا مازیار خیلی دوستت داریم
بابا با گذاشتن و رفتن که کاری درست نمیشه ، اگه مشکلی هست باید ریشه یابی بشه و حل بشه ، که انشالله سوء تفاهمی بیش نبوده .
بچه مثبت
Aramesh
امین جان اگه قانون هست برای همه هست یه نمونه ی خیلی کوچکش اینکه در همین قسمت تولد کاربران http://www.boofboofi.com/forum/topic_17287 این تایپیک تولدی هست که یه کاربر به یه کاربر دیگر سایت تقدیم کرده منهم چون اخلاق مازیار رو میدونستم تولد به ندرت برای خودش میگیره و میخواستم خوشحالش کنم..
هرچند خانم مارمولک و آقای سیگنال زن و شوهر هستند جزو کاربران سایت هستند و قانون باید برای انها هم اجرا میشد همون قانونی که شما به خاطرش تایپیک تولد داداش مازیار که من بهشون تقدیم کرده بودم بستی
ایکاش علیرضا یکم بیشتر نظارت میکرد..
ببخشید که نتونستم آرامش واقعی برای شما باشم..
منم مجبورم خداحافظی کنم با اینکه قلبم همیشه با شماست...مازیار منو ببخش...
همیشه به یادم می مونید...
با احترام
آرامش
ژنرال
آرامش جان کجا؟؟!
ای بابا
Holtek
آرامش!!!! یعنی با رفتن شما ، مشکل حل میشه؟
من بعتوان ریش سفیدترین کاربر سایت ازتون میخوام که دیگه بحث رو همین جا تموم کنید ، ناسلامتی سالگرد سایته ،باید تموم دلخوری ها رو بزاریم کنار .
Aramesh
age maziyar bere man ham bayad beram chon khodamo moghaser midonam...
ghorbone hamaton beram ba delhaye ba mohabateton
man az hamaton halaliyat mikham ..
payandeh bashid.
eradatmande hamegi
...Aramesh
بهونه
هاچو هاچو
مگه مازی و آرامش دست خودتونه که به همین راحتی برین
نمایش یا پنهان متن
ببخشید خب ناراحت و عصبانی شدم یهوHoltek
مازیار هیچ جا نمی تونه بره ، چون میدونم که پسر بامرام و باظرفیتیه و روی منو هم هیچ وقت زمین نمینداره
sib
دلشاد
ای بابا آبجی آرامش عزیز شما چرا ای بابا
علیرضا
خیلی متاسفم مازیار جان که اینطور شد ولی خوب با هم توافق کرده بودیم قبلا که به خاطر دلایلی که توضیح داده شده، هر تاپیک رو خود کسی که تولد داره "در صورت تمایل" ایجاد کنه.
اگه قبلا هم قصوری در این مورد یا مورد های دیگه از طرف بقیه مدیران مشاهده کردید ازتون واقعا انتظار میرفت که دوستانه به خودشون یا من تذکر بدین تا برطرف بشه..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→