₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: به اميد روزهاي بهتر :-) ::
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

:: به اميد روزهاي بهتر :-) ::

193 بازدید، 112 پست، نویسنده: Life Dream

• بچه مثبت

Life Dream,
    مازیار جان از صمیم قلب خوشحالم که تصمیمت رو عوض کردی! :46:
    مازیار جان حرف برای گفتن بسیار است اما فقط به این یک جمله اکتفا میکنم انصاف نیست که به خاطر یک تاپیک که مطابق قانون بسته شده کل سیستم مدیریت سایت را زیر سوال ببرید و بی احترامی و پارتی بازی رو به مدیران نسبت دهید.

تصویر در دسترس نیست

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

داداش مازيار و آبجي آرامش عزيز خيلي خوشحالم كه برگشتيد
    خيلي دوستون دارم

• maryamlondon1

خوشحالم مازیار وارامش عزیزم برگشتن :93: .از دوستان که با حرفاشون باعث شدن ارامش ومازیار برگردن ازهمتون تشکر میکنم :58: :8: :8:

• Aramesh

نقل قول: بچه مثبت
    مازیار جان از صمیم قلب خوشحالم که تصمیمت رو عوض کردی!
    مازیار جان حرف برای گفتن بسیار است اما فقط به این یک جمله اکتفا میکنم انصاف نیست که به خاطر یک تاپیک که مطابق قانون بسته شده کل سیستم مدیریت سایت را زیر سوال ببرید و بی احترامی و پارتی بازی رو به مدیران نسبت دهید.

امین جان امکان نداره بزارم مازیار از اینجا بره ..
    پس لطفاًدیگه ادامه نده...
    مازیار خیلی واضح و منطقی توضیح داد.

ممنونم
    :46:

• Life Dream

بچه مثبت,
    امين جان هيچ قانوني براي منع تاپيكهاي اهدايي وجود نداره، در هيچ جا بهش اشاره نشده!! اگه انيطور بود من خودم همه تاپيكهاي اهدايي همه بچه ها رو ميبستم!

• mojde

عاشقتونم كه انقده گلين :8:

• ژنرال

از مازیار عزیز و آرامش جان تشکر میکنم :46:

مازیار جان من به خودت هم جداگانه مطالبی رو عرض کردم.

با شناختی نسبی ای که من از امین دارم، مطمئنم قطعاً استدلالی برای کارش داشته (که استدلالشو ذکر کرد) و وظیفه خودم میدونم اینو بگم که امین به عنوان یکی از مدیران سایت، به هیچ وجه شخصیت احساسی، دمدمی مزاج و پارتی بازی نداره و فکر میکنم این قضیه کاملا روشنه.

البته من هدفم دفاع از امین نیست؛ نیازی هم به دفاع من نیست . منتها چون امین از مدیران اصلی سایت هست ، اگر این مطالب گفته نشه ممکنه برای بعضی از دوستان، سوتفاهم پیش بیاره و اعتمادشون به مدیران کمرنگ بشه.

من تو پست اول هم عرض کردم که این مسائل عمدی نیست؛ بلکه به خاطر اختلاف تفاسیری هست که از قوانین سایت پیش میاد.

مدیران سایت به عنوان مجران قوانین، هر کدوم از دیدگاه خودشون طبیعتاً برداشت خاصی از قوانین دارن.

دقیقاً توضیحات شما هم گفته های منو تایید میکنه.

شما میگی جایی در قوانین ذکر نشده که تایپیکهای اهدایی بسته بشه که کاملا هم درسته.

اما از طرفی امین هم با استناد به یه قانون دیگه (منع تایپیکهای تولد و سالگرد برای کاربران دیگه) تایپیک رو بسته که اینم درسته.

خوب همین باعث میشه که جاهایی سلیقه ای برخورد بشه اما به هر حال این خیلی مهمه که مدیران، سوئ نیت ندارن و اگر هم جایی اِعمال سلیقه شده و تفسیر شخصی از قوانین سایت شده، این عمدی نبوده.

من فکر میکنم باید بعضی از قوانین سایت، شفاف تر و دقیق تر بشه و یه وحدت رویه بین همه مدیران ایجاد بشه تا این مشکلات -اگر چه سهوی هستش- کمتر پیش بیاد.

• The one

نقل قول: Life Dream
    امين جان هيچ قانوني براي منع تاپيكهاي اهدايي وجود نداره، در هيچ جا بهش اشاره نشده!! اگه انيطور بود من خودم همه تاپيكهاي اهدايي همه بچه ها رو ميبستم!

بچه ها رو ی همو ببوسید لعنت بفرستید به شیطون .. :8: فقط یه سو تفاهم بود.. من هم تو پست اولم قصد گله از کسی رو نداشتم فقط یه پیشنهاد دادم که گاهی برام حیاتی میشه!! :84:

• Aramesh

اصلاً حالم خوب نیست بسه دیگه خواهش میکنم..
    امین مازیار گذشت زمان حاکم شرع خوبیه..
    امشب شب تولد بوف بوفی هم هست..
    پس به احترام بوفی همه سربازهای بوفیلندی
    خبــــــــــــردار..
    :10: :11:

• Life Dream

ژنرال,
    با نظر شما موافقم و منم بهش اشاره كردم، ولي محسن جان، اگه شما بودي كدوم يكي رو انتخاب ميكردي؟
    يه جا نوشته تاپيكهاي تولد توسط خودشان ايجاد شود!
    در حالي كه يه قسمت هم داريم به اين صورت:

پس اين قسمت براي چيه؟!! آبجي ارامش هم از اين قانون براي اهداي تاپيك استفاده كردند، خلاف قانون عمل نكردند، غير اينه؟!

• The one

میگم اگه این تاپیک انتقاده من یه پیشنهاد دیگه هم دارم.. چون فکر نمیکنم بتونم فردا بیام الان میگم.. احساس می کنم به بعضی از مدیران به خاطر تقسیم کار غلط فشار زیادی میاد و شاید همین باعث بشه که این سوتفاهمها پیش بیاد با انتخاب ساده ترین راه و غیره..
    خب بهتر نیست در تقسیم کار بین مدیران تجدید نطر بشه.. مثلا همین مسولیت اعطای هدایا خیلی وقت میبره .. یا نظارت بر صندلی داغ و اینها .. البته این یه پیشنهاده بیشتر به خود مدیران مربوط میشه .. همین ساری فضولی کردم.. :4:

• بهونه

نقل قول: Aramesh
    خبــــــــــــردار..

1219
    آبجی آرامش بپر 1153

• Life Dream

نقل قول: Aramesh
    اصلاً حالم خوب نیست بسه دیگه خواهش میکنم..
    امین مازیار گذشت زمان حاکم شرع خوبیه..
    امشب شب تولد بوف بوفی هم هست..
    پس به احترام بوفی همه سربازهای بوفیلندی
    خبــــــــــــردار.. :10: :11:

من كه چيزي نگفتم ابجي جان، هر چي شما بگيد، من ديگه بيشتر از اين ادامه نميدم، عيد بوف بوفي بر همگان مبارك باشه و سال خوبي رو براي شروع سال جديد بوف بوفي آرزومندم :8:

• بچه مثبت

مازیار جان لُپت رو بیار جلو! جلوتر 803

:buff: میلاد بوف بوفی بر همگان مبارک :buff:

• ژنرال

Life Dream,
    مازیار جان عرض کردم، اینجا همون بحث اختلاف تفاسیر از قوانین سایته.

باور کن اگر شخصاً حق رو با شما میدونستم یا حق رو با امین میدونستم؛ بدون رودروایسی نظرمو میگفتم.

من وامدار کسی نیستم که بخوام جانب کسی رو بگیرم یا به قول معروف "یکی نعل بزنم و یکی به میخ" تا هر دو طرف رو راضی نگه دارم!

من عقیده و دریافت شخصی خودم رو بیان میکنم.

برای احساسات پاک آرامش عزیز هم احترام قائلم.

عرض کردم که نظر من هم اینه که بعضی از قوانین سایت باید شفاف تر بشه و اصلاحاتی روش انجام بشه که این موارد کمتر پیش بیاد.

بازم از شما و آرامش عزیز ممنونم که در تصمیمتون تجدید نظر کردین :46:

• بچه مثبت

نقل قول: The one
    مسولیت اعطای هدایا خیلی وقت میبره
    جانا سخن از زبان ما میگویی! دیشب که گیلاس فایل رو بهم داد تا حدود 3 -3:30 بیدار موندم همه رو تحویل دادم!
    ممنون از پیشنهادت. بزودی کارها بیشتر تقسیم خواهد شد!

• Life Dream

مازیار جان لُپت رو بیار جلو! جلوتر 803

:buff: میلاد بوف بوفی بر همگان مبارک :buff:

اودم ولي به جاي ماچ گاز نگيري ها :4:
    منم تولد بوف بوفي رو به همه تبريك ميگم، اميدوارم كه سال بهتري باشه براي بوف بوفي و بوف بوفيان عزيز :48:
    ژنرال,
    حالا چرا ميزني محسن خان! :40:
    ميدونم اگه يادت باشه قبلاً ها هم د يكي از تاپيكهاي بازي بچه ها گفته بودم كه شما شخص رك و بي پرده اي هستيد و دقيقاً يادمه كه در جواب از اين آيكون استفاده كرده بوديد :28:
    همينكه آبجي ارامش طبرئه شد برام كافيه! :1:

• The one

جانا سخن از زبان ما میگویی! دیشب که گیلاس فایل رو بهم داد تا حدود 3 -3:30 بیدار موندم همه رو تحویل دادم!
    ممنون از پیشنهادت. بزودی کارها بیشتر تقسیم خواهد شد!

:4:
    خب اتفاقا من از اون موقع که نوشتی بعد دو ساعت تمام هدایا رو تحویل دادی .. دلم خیلی سوخت و عذاب وجدان پیدا کردم که اینقدر کادو سفارش میدم.. به نظرم یک همچین آپشن وقت گیری اگه درش همکاری نشه بهتره برداشته بشه.. ما که هدفمون از اومدن به اینجا فقط تفریحه دلیلی نداره خودمون رو خسته کنیم.. خب اگه اینجوره در رشته ی خودمون اضافه کاری می کنیم.. :46:

• Life Dream

ببينيد براي من اينجا افرادي هستند كه عين برادر و خواهرم دوسشون دارم، و وقتي ببينم ناراحت ميشن منم ناراحت ميشم، اينم يكي از بدبختيهاي منه، پس ازتون خواهش ميكنم هيچ وقت كسي رو به وساطت من ناراحت نكنيد چون من خودمو در اون مورد مقصر ميدونم :2: همين :1:

• ژنرال

نقل قول: Life Dream
    حالا چرا ميزني محسن خان! :40:

اختیار داری :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: