₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: به اميد روزهاي بهتر :-) ::
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

:: به اميد روزهاي بهتر :-) ::

193 بازدید، 112 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: الهام
    سوات موات نداری اشتباه املائیتو میندازی رو کول من؟

نه كار كار شما بوده! خودت گفتي دستهاي پشت پرده هستي!! :83: :83:
    نمایش یا پنهان متنراستي اين قسمت رو باور كردي؟!!! :83:

نقل قول: الهام
    کامنت چی هس؟شما؟ :4:

كامنت همون نوشته هاي بچه ها يا پست هست! :1:

• SaMaN TaJ

از اول همرو خوندم :4:

دمتون گرم که نرفتین،همین :6:

• ژنرال

نقل قول: SaMaN TaJ
    از اول همرو خوندم :4:

سامان جان چکیده ای از کل مطالب ذکر شده توسط بچه هارو اینجا بگو :4:

• ehsan.b1362

Life Dream,
    سلام عزیز جونم
    آره نمیدونی چقدر بهم منفی میداد 390 848 802
    ازت ممنونم عزیز

• SaMaN TaJ

نقل قول: ژنرال
    سامان جان چکیده ای از کل مطالب ذکر شده توسط بچه هارو اینجا بگو

مازیار و آرامش جون خواستن برن،بچه ها نذاشتن :4:

• ژنرال

نقل قول: SaMaN TaJ
    مازیار و آرامش جون خواستن برن،بچه ها نذاشتن :4:

این نتیجه ی تایپیک بود!

من خلاصه ای کل مطالب بچه هارو خواستم :4:

• maryamlondon1

نقل قول: ehsan.b1362
    ت تمام منفی های خودش را پاک میکنه و به من منفی میده و بعد از هم از سایت اخراجم میکنه نمیدونم درست اسمشون چی بود مال چند سال پیش بعد یکدفعه هر دو تا خداحافظی کردند فکر میکنم اسم آقاهه سیگ.

احسان جان اون را که گفتی ما هم میشناسیم . من وقتی وارد سایت شدم احسان شما بودی به جای خوش امد گوئی منفی به من دادی :23: همنطوری الکی الکی :2:

• حورا

نقل قول: Life Dream
    مرسي آبجي حوراي عزيزم، اميدوارم كه اون چند مورد كنتاكتي كه پيش اومده مربوط يب همن نبوده باشه! شما هم يكي از كاربران بسيار عزيز سايت و همچنين فوق العاده مودب سايت هستيد كه كاربري خانم التيام رو هم خوب لو دادي، از اين به بعد هر كاري بكني براشون تعريف ميكنم :56:
    پاينده باشيد آبجي خانم

:83:

مرسی
    386

• Kishe Mehr

راستش دیشبت من اینجا رو خوندم و چون با موبایل بودم درست نمیشد کامنت بذارم... ولی بهرحال خدا رو شکر که در رفتنتون تجدید نظر کردین 1153

راستش منم یه پیشنهاد یا انتقاد یا نمیدونم اسمشو چی بذارم شایدم سوال و... داشتم 334 هی دل دل میکردم که در طول چند ماه پیش بپرسم هی بنا به دلایلی نمی پرسیدم :41: خلاصه چون گفتند که نذار حرف تو دلت بمونه اینو گفتما :4:

خلاصه بازم خدا رو شکر که همه چیز حل شد. ولی دفعه ی پیش که بنده ی حقیر سراپا تقصیر به داش مازی گلو تاپیک تقدیمیدم داش امین گل گفتن که این پیشنهاد رو بدین تا ما بررسی کنیم. منم فکر میکردم که دیگه این قانون اعمال شده... بهرحال بازم این پیشنهاد رو میدیم :4: بازم خیلی مرسی. از اینکه این وقت رو در اختیار من قرار دادید صمیمانه متشکرم :24:

• Life Dream

نقل قول: Kishe Mehr
    خلاصه بازم خدا رو شکر که همه چیز حل شد. ولی دفعه ی پیش که بنده ی حقیر سراپا تقصیر به داش مازی گلو تاپیک تقدیمیدم داش امین گل گفتن که این پیشنهاد رو بدین تا ما بررسی کنیم. منم فکر میکردم که دیگه این قانون اعمال شده... بهرحال بازم این پیشنهاد رو میدیم :4: بازم خیلی مرسی. از اینکه این وقت رو در اختیار من قرار دادید صمیمانه متشکرم

مرسي داداش مجتبي، اون روز به خاطر بسته شدن تاپيك شما هم خيلي ناراحت شدم، آبجيمم يكم دبا كردم :9: ولي خوب چون ايشون انلاين بودن و زود پاسخ دادن منم روو حرف ابجيم كه نميتونم حرف بزنم، آخه به زودي ميشن دوتا البالو من از پسشون برنميام! :4: به هر حال از شما هم به خاطر اون تاپيك ممنونم و هنوزم يادم نرفته زحمتي ور كه اون روز كشيديد، و هرگز فراموش نميكنم :8:

• الهام

كامنت همون نوشته هاي بچه ها يا پست هست!

اه ه ه ه !!!!!!!!!!!!!نمیدونستم به اون میگن کامنت.عجب!!!!!!!!!!!!!!!!خوب شد گفتیاااااااااااااا :4:

• الهام

راستي اين قسمت رو باور كردي؟!!!

نه جون داداش تو کتم نرفت :4:
    خدا بدور زبان خانومانم عوض شده ها!!!!!!!!!!!!!!!! :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: