ت تمام منفی های خودش را پاک میکنه و به من منفی میده و بعد از هم از سایت اخراجم میکنه نمیدونم درست اسمشون چی بود مال چند سال پیش بعد یکدفعه هر دو تا خداحافظی کردند فکر میکنم اسم آقاهه سیگ.
احسان جان اون را که گفتی ما هم میشناسیم . من وقتی وارد سایت شدم احسان شما بودی به جای خوش امد گوئی منفی به من دادی همنطوری الکی الکی
مرسي آبجي حوراي عزيزم، اميدوارم كه اون چند مورد كنتاكتي كه پيش اومده مربوط يب همن نبوده باشه! شما هم يكي از كاربران بسيار عزيز سايت و همچنين فوق العاده مودب سايت هستيد كه كاربري خانم التيام رو هم خوب لو دادي، از اين به بعد هر كاري بكني براشون تعريف ميكنم پاينده باشيد آبجي خانم
راستش دیشبت من اینجا رو خوندم و چون با موبایل بودم درست نمیشد کامنت بذارم... ولی بهرحال خدا رو شکر که در رفتنتون تجدید نظر کردین
راستش منم یه پیشنهاد یا انتقاد یا نمیدونم اسمشو چی بذارم شایدم سوال و... داشتم هی دل دل میکردم که در طول چند ماه پیش بپرسم هی بنا به دلایلی نمی پرسیدم خلاصه چون گفتند که نذار حرف تو دلت بمونه اینو گفتما
خلاصه بازم خدا رو شکر که همه چیز حل شد. ولی دفعه ی پیش که بنده ی حقیر سراپا تقصیر به داش مازی گلو تاپیک تقدیمیدم داش امین گل گفتن که این پیشنهاد رو بدین تا ما بررسی کنیم. منم فکر میکردم که دیگه این قانون اعمال شده... بهرحال بازم این پیشنهاد رو میدیم بازم خیلی مرسی. از اینکه این وقت رو در اختیار من قرار دادید صمیمانه متشکرم
خلاصه بازم خدا رو شکر که همه چیز حل شد. ولی دفعه ی پیش که بنده ی حقیر سراپا تقصیر به داش مازی گلو تاپیک تقدیمیدم داش امین گل گفتن که این پیشنهاد رو بدین تا ما بررسی کنیم. منم فکر میکردم که دیگه این قانون اعمال شده... بهرحال بازم این پیشنهاد رو میدیم بازم خیلی مرسی. از اینکه این وقت رو در اختیار من قرار دادید صمیمانه متشکرم
مرسي داداش مجتبي، اون روز به خاطر بسته شدن تاپيك شما هم خيلي ناراحت شدم، آبجيمم يكم دبا كردم ولي خوب چون ايشون انلاين بودن و زود پاسخ دادن منم روو حرف ابجيم كه نميتونم حرف بزنم، آخه به زودي ميشن دوتا البالو من از پسشون برنميام! به هر حال از شما هم به خاطر اون تاپيك ممنونم و هنوزم يادم نرفته زحمتي ور كه اون روز كشيديد، و هرگز فراموش نميكنم
Life Dream
نه كار كار شما بوده! خودت گفتي دستهاي پشت پرده هستي!!
نمایش یا پنهان متن
راستي اين قسمت رو باور كردي؟!!!كامنت همون نوشته هاي بچه ها يا پست هست!
SaMaN TaJ
دمتون گرم که نرفتین،همین
ژنرال
سامان جان چکیده ای از کل مطالب ذکر شده توسط بچه هارو اینجا بگو
ehsan.b1362
سلام عزیز جونم
آره نمیدونی چقدر بهم منفی میداد
ازت ممنونم عزیز
SaMaN TaJ
مازیار و آرامش جون خواستن برن،بچه ها نذاشتن
ژنرال
این نتیجه ی تایپیک بود!
من خلاصه ای کل مطالب بچه هارو خواستم
maryamlondon1
احسان جان اون را که گفتی ما هم میشناسیم . من وقتی وارد سایت شدم احسان شما بودی به جای خوش امد گوئی منفی به من دادی
حورا
پاينده باشيد آبجي خانم
مرسی
Kishe Mehr
راستش منم یه پیشنهاد یا انتقاد یا نمیدونم اسمشو چی بذارم شایدم سوال و... داشتم
خلاصه بازم خدا رو شکر که همه چیز حل شد. ولی دفعه ی پیش که بنده ی حقیر سراپا تقصیر به داش مازی گلو تاپیک تقدیمیدم داش امین گل گفتن که این پیشنهاد رو بدین تا ما بررسی کنیم. منم فکر میکردم که دیگه این قانون اعمال شده... بهرحال بازم این پیشنهاد رو میدیم
Life Dream
مرسي داداش مجتبي، اون روز به خاطر بسته شدن تاپيك شما هم خيلي ناراحت شدم، آبجيمم يكم دبا كردم
الهام
اه ه ه ه !!!!!!!!!!!!!نمیدونستم به اون میگن کامنت.عجب!!!!!!!!!!!!!!!!خوب شد گفتیاااااااااااااا
الهام
نه جون داداش تو کتم نرفت
خدا بدور زبان خانومانم عوض شده ها!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→