₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: به اميد روزهاي بهتر :-) ::
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

:: به اميد روزهاي بهتر :-) ::

193 بازدید، 112 پست، نویسنده: Life Dream

• hadi04

خيلي ناراحتم
    زياد نميتونم بنويسم
    مازيار جايي نميره همين طور آرامش چون اگر بره من هم زودتر از اون چيزي كه بايد برم ميرم
    اين موضوع ها زياد پيش اومده يه سوء تفاهمه لطفا به احترام دوستي كه بينمونه همه دوستان كوتاه بيان و با آرامش و بردباري مشكل رو حل كنن
    اگر براي من ناچيز احترامي قائل هستيد لطفا روي من رو زمين نندازيد به خاطر من ناچيز :58:

• پری سا

کاربرهای این سایت مثل خواهر برادرهای من هستن و همشون دوست دارم یک بار به خاطر دلخوری تصمیم گرفتم دیگه به سایت سر نزنم اما نتونستم جون اینجا را خیلی دوست دارم
    اعضای این سایت مثل یک خانواده می مونند شاید از هم دلخور بشن یا اختلاف عقیده داشته باشند اما نمی تونند از هم دل بکنند
    داداش مازیار ارامش جون خواهش میکنم نرین 826 826

• gilas

نمیدونم چی بگم :2:

اما با رفتن چیزی حل نمیشه
    قبول دارم که همیشه مشکلاتی بوده و یا گاهی بی عدالتی اما اینم مطمئن هستم هیچ کدوم عمدی نبوده از روی بی توجهی ، بی دقتی و یا خیلی چیزای دیگه بوده
    اینقدر اینجا لحظات خوبی رو با هم داشتیم که نمیتونیم به این راحتی رفتن همدیگر رو قبول کنیم
    اگر دلخوری هست بهتره با هم حلش کنیم
    مشکلات با رفتن حل نمیشه

نمایش یا پنهان متنخواهش میکنم نرید :48:

• The one

نقل قول: بچه مثبت
    سلام بر هیفای بی همتا! بله هم شما هم مجتبی عزیز پی گیر موضوع بودید. اما هیفای بی همتا باور کن گزینه ای در بخش مدیران وجود ندارد که بشه همه پست هارو همزمان حذف کرد! شما 133 صفحه پست در این سایت دارید و حذف تک تک اونها کاری بسیار زمانبر و عملاً نشدنی هست! و از لحاظ زمانی تفاوت چندانی با ویرایش تمام پستها توسط خودتون نداره!

خیلی ممنون امین جان.. :46: ولی خب خودتون یه بار گفته بودید به نقل قول از علیرضا جان که دکمه ای هست برای پاک کردن همه ی پستها در یکبار.. حالا من کار ندارم و نمیخواستم به کسی زحمت بدم.. ولی واقعا خیلی خوب میشد که اگه هر کاربری میتونست روی پستهاش تسلط بیشتری داشته باشه نه فقط مدیران.. مرسی.. اینم یه انتقاد برای موضوع فردا.. :4:

حالا این تاپیکو بذارید برای انتقادات و اینها بیایید تو تاپیکی که الان زدم در مورد مضرات خدا حافظی و اینها حرف بزنید مرسی بازم.. :10:

• baron jon

:2: آخه چرا دو تا از کاربرای خوب سایت ... این که راهش نیست سوء تفاهم شده
    خواهش می کنم بمونین

• maryamlondon1

نقل قول: Aramesh
    منم مجبورم خداحافظی کنم

نقل قول: hadi04
    من هم زودتر از اون چيزي كه بايد برم ميرم

من هم گفته های مازیار تایید میکنم .ولی دوست ندارم جر وبحث کنم . فقط این میگم اگه مازیار وارامش بره من هم میرم :2:

• بهونه

چه اینجا برو برویی شده بابا درست میشه :17:

• mojde

سلام دوستاي عزيزم ماها نسلي هستيم كه ادعاي ظرفيت و دموكراسي خواهي و گفتگو رو داريم اونم تو محيطي كه همه گوش شنوا براي انتقادات و درد دلها ي هم داريم بنابراين از همتون خصوصا مازيار و آرامش عزيز خواهش ميكنم بياين از همين سرزمين و انجمن كوچيك شروع كنيم و به نظراي هم احترام بذاريم. درد دلاي همو گوش بديم و به صحبت هاي ديگران گوش بديم و اگه منطقي پشت اونا بود با تمام وجود اونا رو بپذيرم و روي مواضعمون متعصبانه پافشاري نكنيم . و اگه حقي از كسي ضايع شده با ديگران خصوصا شخص عليرضا و بعد ساير مديرا درميون بذاريم هيچ وقت راه حل مشكل فرار از اون نيست بمونين و بذارين اگه مشكلي هست شما باعث حلش باشين بياين از خودمون شروع كنيم.

• hadi04

ميدونم كه هر دوتاييتون بر ميگرديد چون يادمه قبلا بهم گفته بوديد دوستم داريد پس اگه دوستم داريد و برام نيمچه احترامي قائل باشيد روي من رو زمين نميندازيد تورو خدا برگرديد تو رو خدااااا 843

• Life Dream

از همتون سپاسگذارم و شرمنده آبجي گلم آرامش عزيز هستم كه به خاطر من توو اذيت و ناراحتي افتاد.

در جواب دوستان پاسخ كلي ميدم، اول از همه من در تاپيك از كسي اسم نبردم چون اهل چغلي كردن و اين حرفا نيستم و يك خدا حافظي كلي كردم. ولي حالا كه امين عزيز خودش موضوع رو مطرح كرد بايد عرض كنم من به ايشون اول پيغام دادم و حدود يك ساعت منتظر جواب شدم هر چند كه انلاين هم بودند، ولي جوابي دريافت نكردم، با وجود اينكه فوق العاده ناراحت بودم و منتظر يك پاسخ سريع بودم.

و اما اصل ماجرا: به من شماره قانوني رو نشون بديد كه گفته تاپيكهاي اهدايي به مناسبتهاي خاص رو بايد بست؟!! من كل قوانين رو خوندم و قوانين جديد رو هم خودنم ولي چنين بندي وجود نداره! چرا بايد يك تاپيك اهدايي بسته بشه در حالي كه به وفور تاپيك اهدايي داريم؟! اگه حرف از قوانين هست پس تاپيكهاي مستهجن چرا بسته نميشن؟ و همون مواردي كه در بالا اشاره كردم!
    من نه اهل تولد گرفتن هستم و نه اهل سالگرد و اين جور بزرگنماييها!! اگه طالب چنين مواردي بودم براي مطرح كردن خودم خيلي وقت پيشها توي صندلي داغ شركت ميكردم، هميشه دوس داشتم معمولي باشم و خاكي مثل بقيه!
    پس دليل ناراحتي من چي بود؟ من به خاطر خودم ناراحت نيستم، ولي وقتي ميبينم كسي اينقدر برام ارزش قائله و تاپيكي رو با زحمت و ذوق و شوق ميزنه و انتظار داره در اون تاپيكش پستها و كامنتها گذاشته بشه، چرا بايد تاپيكي كه اين همه براش زحمت كشيده به زباله داني سايت منتقل بشه؟! اين بي احترامي به اون شخص تاپيك گذار نيست؟
    بازم سوال ميپرسم كه شمارهاون قانوني كه نوشته تاپيكهاي اهدايي بايد بسته بشه رو بهم نشون بديد؟ من وقتي وارد سايت شدم و قوانين رو خوندم به چنين موردي اشاره نشده بود، موافقت كردم و ساين شدم، حتي بعدها هم چنين قانوني اضافه نشد!! بله گفتن تاپيك تولد بايد توسط خود شخص گذاشته بشه، ولي نگفتن تاپيك اهدايي به مناسبت تولد بايد بسته بشه، اون يك هديه هست چطور مديران به خودشون اجازه ميدن هديه هايي كه از طرف دوستان به هم داده ميشه وارد زباله داني بشه؟!!! چه حسي بهتون دست ميده؟
    در مورد نظر ميرزا موافقم كه گفتند مديريت بيشتر سليقه اي شده!! بله واقعاً اينطوري شده، ولي با كمي ملايمت ميشه مديريت رو طوري انجام داد كه كسي ناراحت نشه و سرخوردگي براي كسي پيش نياد!! هر چند كه ميدونم كار امين از روي غرض نبوده ولي بايد قبول كنيم كه كمي سليقه اي عمل شده!
    چرخي در سايت بزنيد ببينيسد چندتا تاپيك اهدايي وجود داره؟ اگه همه اونا به سطل زباله ميرفتن ديگه كسي چيزي اهدا ميكرد؟ من از طرف همه از ابجي ارامش مهربونم كه اين قدر برام ارزش قائل شد و منو مثل برادرش دونست و اين زحمت اهداي تاپيك تولد رو برام كشيد به اندازه همه خوبيهاش ازش سپاسگذارم، وقتي ايشون بهم گفتند كه من ايشونو ياد برادرشون ميندازم ارزش و مهربوني و اقتدار ايشونبرام هزاران برابر شد و نميتونم ناراحتي ايشون رو ببينم اونم توو اين وضع كه برادرشون...

خطاب به آبجي گلم بگم كه اين كار شما براي من بيشتر از اوني كه فكرشو بكنيد با ارزش بود، هر چند كه ارزشها امروز جايگاهي ندارند و فقط ناملايمات هستند كه پابرجا هستند، آبجي عزيزم از شما ميخوام كه در سايت بمونيد چون ميدونم كه سايت رو دوست داريد اينو از گذاشتن عكسهاي بينهايت زيباتون در هر روز ميشه فهميد، من هم به خاطر شماو همه دوستان عزيزم به خصوص محسن و همه افرادي كه در اينجا كامنت گذاشتن ميمونم، هر چند كه خدا ميدونه هيچ وقت دوست نداشتم دل كسي رو بشكنم، دل كسي رو برنجونم، كسي رو ناراحت كنم، هميشه قوانين رو اجرا كردم ولي نه با بستن بلكه با درست كردن، با ويرايش و تغييرات در تاپيكهاي دوستان، براي من بستن تاپيك هميشه اخرين گزينه بوده نه اولين و راحتترين گزينه!
    از همه دوستان سپاسگذارم

• hadi04

Life Dream,
    الهي من فداي داداش مازيار گلم برم خيلي مردي به خدا خيلي مردي :6:
    از اينكه روي ما رو زمين ننداختي ازت ممنونم آبجي گلمون هم برميگرده چون گفت اگر مازيار بره منم ميرم الان هم كه مازيار مونده تو رو خدا بيا آرامش جان مرگ داداش آرسام برگرد

• MAJID ART

همــه چــيـز بــا شما شــروع شــد ...
    امــــا ...
    هــيـچ چــيـز بــدون شما ...
    تـمــام نـمـی شـــود ...
    حـــتـی ...
    هــمـيـن دلــتـنـگــي هــای مـــن ..... :2:

نمیدونم یهویی واسه شما چی شده اما خواهشا هردوتون تو تصمیمتون یه تجدید نظری داشته باشید و برگردید ..

• Aramesh

خیلی خوب کردی برگشتی مازیار...
    نمیدونم چی بنویسم بدنم گُر گرفته از احساسات پاک شما..
    خدا رو شکر میکنم برای این لحظه ی زیبا و داشتن دوستان بی همتـــــــایی مثل شما..
    منو ببخشید که باعث آزارتون شدم..
    خیلی دوستتون دارم... تا بینهایت

با احترام
    آرامش

• hadi04

با احترام
    آرامش

اي جااااااااااااااااااااااانم آبجي آرامشم هم برگشت به افتخارش بزن زنگوووووو :93:
    تو محشري محشر :8: ممنون كه بر گشتي تو رو خدا ديگه فكر رفتن رو هم نكن
    اين رو هم بدون تو مايه ي آرامش همه بچه هاي سايتي براي هميشه :46:

• MAJID ART

Life Dream,
    Aramesh,
    lѺ√乇 YѺU ♥♥♥ مرسی که ارزش دادی و موندی ! اگه بری من و خاطره هات تنها میشیم
    تصویر در دسترس نیست

• The one

نقل قول: Life Dream
    به اميد روزهاي بهتر :-) ::

مرسی بچه ها :8:

داداش مازی گل باید مینوشتی شبهای بهتر چون امشبمون بهتر از امروز شد :4: :6:

• baron jon

:8: آبجی آرامش و مازیار عزیز :46: خیلی خوشحالم می مونین
    امیدوارم همیشه خوب و خوش باشین :46:

• Life Dream

شرمنده همه دوستان هستم كه نميتونم پاسخ تك تك رو بدم، به خاطر همين پاسخها رو كلي گفتم! شرمنده همه هستم :8:

با احترام
    آرامش

آبجي گلم از شما هم سپاسگذارم كه برگشتيد، با گفته هادي موافقم كه سايت بدون شما آرامش نداره ازتون يه دنيا ممنونم، از حالا گفته باشم ديگه هيشششششكي حق نداره آبجيمو اذيت كنه، پشتش ايستادم مثل شير 431

hadi04,
    هادي جان از شما هم ممنونم و شرمنده شما هم هستم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: