₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » :: به اميد روزهاي بهتر :-) ::
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

:: به اميد روزهاي بهتر :-) ::

193 بازدید، 112 پست، نویسنده: Life Dream

• بهونه

Aramesh,
    ما تک تکمون همین حس داریم 1153

• gilas

نقل قول: Life Dream
    اون چيز خيلي قشنگه، مباركت باشه آبجي البالو، به پاي آلبالوهاي ديگه پير شيد

پیر بشیم میشیم آلبالو خشکه :23::23:
    824

نقل قول: ژنرال
    کی ؟

یکی :4: :4: :4: :4::4: :4:

نقل قول: Aramesh
    احساسی که آرومم میکنه , بهم نیروی عجیبی میده..
    و اینجا واقعاً خونه ی دوممه...

لپو بده بیاد :11:

• علیرضا

من هم خیلی خوشحالم که اعتبار دوستی و صمیمیتها در اینجا به اون حد رسیده که مشکلات کوچیک و پیش پا افتاده به سرعت برطرف میشه و خیلی راحت دوستان با ارزشمون رو از دست نمی دیم.
    ممنون مازیار جان که نظرتو عوض کردی و موندن رو ترجیه دادی. ولی من هم چند تا گلایه کوچیک ازت داشتم که بعدا به خودت ارسال می کنم.. :3:

دوستان یک بار دیگه ازتون خواهش می کنم نذارید هیچ چیزی حل نشده باقی بمونه تو دلتون. اینجا مدیران همگی تلاششون برای بهتر شدن اوضاع سایته و خودتون هم می بینید که از وقت و انرژی و پول اینترنتشون می زنن تا سایت به بهترین فرم و محتوا همیشه در دسترس و استفاده شما عزیزان قرار بگیره. اگه نقصی می بینید بنا رو بر این نذارید که فلان و فلان... بلکه با دید مثبت به قضیه نگاه کنید و مطمئن باشید که هیچ منظوری در کار اون مدیر نبوده. هدف همه اجرای درست قوانین سایت هست. حال باز هم اگه میبینید که در قسمتی، قوانین هم نیاز به اصلاح و بروزرسانی داشته باشند این راهش نیست که با شکستن اون و حمله بهش، اشکالش رو به ما گوشزد کنید بلکه با روش درست و دوستانه اون هم قابل حله.

من در این روز فرخنده و میمون که یک روز تا تولد بوف بوفی باقی مونده لحظات خوش و بدور از استرسی رو براتون آرزو می کنم و امیدوارم همیشه خندان و شاد باشید و هر سال در همین روز ها هم شما و هم دوستان جدیدی که بعدا بهمون اضافه میشن صحیح و سلامت همدیگرو اینجا ببینیم.

• بچه مثبت

نقل قول: علیرضا
    نذارید هیچ چیزی حل نشده باقی بمونه تو دلتون.
    با تمام حرفات مخصوصاً این یکی موافقم اساسی! با این حال بهت 19 میدم :4: چون:

نقل قول: علیرضا
    ترجیه دادی
    ترجیح :4:

مجدداً خوشحالم که دوستان هم چنان هستند و صمیمانه از دوستان بزرگواری که در این تاپیک نشان دادن که صمیمیت و احترام متقابل همچنان در این سایت حرف اول رو میزند تشکر میکنم.
    :buff: میلاد بوف بوفی مبارک :buff:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

دلشاد عزیز پس کو تاپیک تولد بوفی بزن دیگه :62:
    من هم این روز فرخنده تولد بوف بوفی عزیز را به همه کاربران عزیز تبریک عرض می کنم :35: 243 271 296 265 307 :buff: iran :buff: :buff: iran :buff:

• ماهی

من این تاپیک رو الان دیدم و نتونستم همه ی پستها رو بخونم...
    خدا روشکر مثل اینکه مسئله حل شده... 852
    مازیار عزیزم فقط یه جمله می گم..تو خیلی خوب و صادق و بی شیله پیله ای..و من به نوبه ی خودم خیلی دوستت دارم 280

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    256 تولد مبارک مازیار جان 1153 ببشخید دست خالی اومدیم 806 انشالله عمر با عزتی داشته باشی 287

تولد بوف بوفی هم مبارک 256 هووووورااااا 271 بقیشم از همین خوشحالی ها دیگه......256

390 آقا این چه سایتیه ؟ 368 درشو ببندین بابا 390
    نمایش یا پنهان متن
    خواستم ببینم کسی منو هم تحویل میگیره :9:

هاچو خان شما كه گل سر سبدي، راستي از اون حركت چنگولك بازي ديگه نداري بزاري روو سايت! :93:
    خوابم نبرد..تووی ذهنم کامنتهای قشنگتونو مرور میکردم..
    اومدم دوباره بخونم.. چونکه قلبم ناآرومی میکرد..
    داغ اشکان مثل یه آتشفشان سرکش و بی رحم شده وسط قلبم..
    امشب با خوندن احساساتتون احساس خویشاوندی و نزدیکی غیر قابل وصفی رو بین خودمون دیدم..
    و اینجا واقعاً خونه ی دوممه... :8: :6:
    پاینــــــــــده باشید :buff:

آخي آبچي گلي جون، معلومه كه اينجا خونه خودتونه، و همه بچه هاي اينجا هم برادران و خواهران خودت هستند، ارزش شما بيشتر از اين حرفاست، براتون آرامش ابدي آرزو ميكنم، نه از اون آرامش ابديهايي
    نقل قول: هاچو هاچو
    256 تولد مبارک مازیار جان 1153 ببشخید دست خالی اومدیم 806 انشالله عمر با عزتی داشته باشی 287

تولد بوف بوفی هم مبارک 256 هووووورااااا 271 بقیشم از همین خوشحالی ها دیگه......256

390 آقا این چه سایتیه ؟ 368 درشو ببندین بابا 390
    نمایش یا پنهان متن

خوب معلومه شما گل سرسبد سايت هستيد، راستي از اون كليپ چنگولك بازيا نداري بازم بزاري :93:
    خوابم نبرد..تووی ذهنم کامنتهای قشنگتونو مرور میکردم..
    اومدم دوباره بخونم.. چونکه قلبم ناآرومی میکرد..
    داغ اشکان مثل یه آتشفشان سرکش و بی رحم شده وسط قلبم..
    امشب با خوندن احساساتتون احساس خویشاوندی و نزدیکی غیر قابل وصفی رو بین خودمون دیدم..
    و اینجا واقعاً خونه ی دوممه... :8: :6:
    پاینــــــــــده باشید :buff:

آخي، آيجي ارامش خوب معلومه اينجا خونه خودتونه و همه بچه هاي اينجا هم براداران و خواهران خودت هستند، هيچ وقت غمگين نباشيد، آرامش و شادي هميشه مكمل هم هستند

نقل قول: gilas
    پیر بشیم میشیم آلبالو خشکه :23::23:

خوب همه بلاخره يه زمان خشك ميشيم، تازه ترو تازه هستيم قدر اين روزاي خوب رو بدونيم :24:

علیرضا,
    با غرض ورزي نبودن موافقم، ولي اينم شما قبول كنيد كه قوانين بعضي جاها روشن نيستند و سليقه اي عمل ميشه! خوب اگه سليقه اي باشه چه اشكالي داره به جاي هديه غم، هديه خوشحالي رو به دوستان بديم؟!!

• الهام

بچه ها من میخوام برم :4:

• Aramesh

نقل قول: الهام
    بچه ها من میخوام برم

315

• الهام

Aramesh,
    اصرار نکن حرف همونیه که گفتم 804

• حورا

ببخشید من تازه این تاپیکو دیدم درسها خیلی مشغولم کرده
    اول ازهمه بگم مازیار خان و نازنین عزیز برای من ارزش بخصوصی دارن وبخدا از تصور رفتن و نبودنشون لرزیدم

تو سایت نتیران من دوستای مذهبی و فوق العاده ای دارم که همسو با عقاید خودم هستن که در کنارهم با دیگران بحث میکنیم دفاع میکنیم و.....
    اما اینجا با توجه به قوانین من بنارو بر دوستی گذاشتم وحتی الامکان تلاش میکنم طبق قانون سایت پیش برم ولی گاها موضوعاتی پیش میاد که پستهای خلاف قوانین متعجبم میکنه حتی از بعضی مدیران ... بار آخری که تصمیم جدی برای رفتن گرفتم خیلی عصبانی بودم و برای مامانم دلیل ناراحتیمو توضیح دادم گفتن تو قبل از عضویت قوانین و خوندی و قبول کردی بعد عضو شدی دیگران هم مثل تو. پس اگه کسی خلاف قوانین عمل کرد به خودش توهین کرده نه به تو. فکرم نکن که کوچیک میشی یا چون توی اقلیت قرار گرفتی ضایع میشی .به این فکر کن که شاید فقط یکنفر میخوادتو نباشی یا حتی فقط یکنفر واقعا میخواد تو باشی !
    بعد اعتراف کردن بعضی بچه ها خیلی با محبتن منم گاهی وارد سایت میشم با نام کاربری التیام :83: :83:
    خلاصه رونمایی شد التیام خانم مامانی منه :8:

من با حرفهای مازیار خان تا حد زیادی موافقم ولی هرگر نباید براحتی حرف از رفتن زد ,اینجا دوستانی هستیم با خصوصیات اخلاقی متفاوت . حتما هر موضوعی که باعث رنجش هست باید مطرح کنیم تا با صحبت کردن رفع بشه و چیزی تو دل نمونه . خوشحالم که این مشکل هم حل شد .کاش دوستان دیگه هم بر گردن .ایشالله رو سیاهی به ذغال بمونه :56:
    و تولد بوفی مبارک امیدوارم خاطره های خوبی از بوفی , رنگین کمان بدون مرز دوستی

برامون بمونه :46:

• هاچو هاچو

نقل قول: Life Dream
    هاچو خان شما كه گل سر سبدي، راستي از اون حركت چنگولك بازي ديگه نداري بزاري روو سايت! :93:

مُچالَتم یره :84: چرا چرا دارم :93: فردا که سرم خلوت شد میذارم مرسی :93: :8:

• ehsan.b1362

مهم :14:

اولی که من اومدم و در اینجا عضو شدم یک زن و شوهر بودند که من را خیلی اذیت کردند من یکبار بهش منفی دادم اون جزو مدیران سایت بود بهم گفت تمام منفی های خودش را پاک میکنه و به من منفی میده و بعد از هم از سایت اخراجم میکنه نمیدونم درست اسمشون چی بود مال چند سال پیش بعد یکدفعه هر دو تا خداحافظی کردند فکر میکنم اسم آقاهه سیگ..... بود ولی خانم بنده خدا انسان درستی بود ای کاش پیغامش را پاک نکرده بودم مربوط به چند سال پیش است

• Life Dream

بچه ها من میخوام برم :4:

خدا حافظ 1020
    نمایش یا پنهان متنشضوخي كردم آبجي الهام، شما بريد منم ميرم ها گفته باشم 1199

نقل قول: حورا
    ببخشید من تازه این تاپیکو دیدم درسها خیلی مشغولم کرده
    اول ازهمه بگم مازیار خان و نازنین عزیز برای من ارزش بخصوصی دارن وبخدا از تصور رفتن و نبودنشون لرزیدم

تو سایت نتیران من دوستای مذهبی و فوق العاده ای دارم که همسو با عقاید خودم هستن که در کنارهم با دیگران بحث میکنیم دفاع میکنیم و.....
    اما اینجا با توجه به قوانین من بنارو بر دوستی گذاشتم وحتی الامکان تلاش میکنم طبق قانون سایت پیش برم ولی گاها موضوعاتی پیش میاد که پستهای خلاف قوانین متعجبم میکنه حتی از بعضی مدیران ... بار آخری که تصمیم جدی برای رفتن گرفتم خیلی عصبانی بودم و برای مامانم دلیل ناراحتیمو توضیح دادم گفتن تو قبل از عضویت قوانین و خوندی و قبول کردی بعد عضو شدی دیگران هم مثل تو. پس اگه کسی خلاف قوانین عمل کرد به خودش توهین کرده نه به تو. فکرم نکن که کوچیک میشی یا چون توی اقلیت قرار گرفتی ضایع میشی .به این فکر کن که شاید فقط یکنفر میخوادتو نباشی یا حتی فقط یکنفر واقعا میخواد تو باشی !
    بعد اعتراف کردن بعضی بچه ها خیلی با محبتن منم گاهی وارد سایت میشم با نام کاربری التیام :83: :83:
    خلاصه رونمایی شد التیام خانم مامانی منه :8:

من با حرفهای مازیار خان تا حد زیادی موافقم ولی هرگر نباید براحتی حرف از رفتن زد ,اینجا دوستانی هستیم با خصوصیات اخلاقی متفاوت . حتما هر موضوعی که باعث رنجش هست باید مطرح کنیم تا با صحبت کردن رفع بشه و چیزی تو دل نمونه . خوشحالم که این مشکل هم حل شد .کاش دوستان دیگه هم بر گردن .ایشالله رو سیاهی به ذغال بمونه :56:
    و تولد بوفی مبارک امیدوارم خاطره های خوبی از بوفی , رنگین کمان بدون مرز دوستی

برامون بمونه :46:

مرسي آبجي حوراي عزيزم، اميدوارم كه اون چند مورد كنتاكتي كه پيش اومده مربوط يب همن نبوده باشه! شما هم يكي از كاربران بسيار عزيز سايت و همچنين فوق العاده مودب سايت هستيد كه كاربري خانم التيام رو هم خوب لو دادي، از اين به بعد هر كاري بكني براشون تعريف ميكنم :56:
    پاينده باشيد آبجي خانم
    نقل قول: ehsan.b1362
    مهم :14:

اولی که من اومدم و در اینجا عضو شدم یک زن و شوهر بودند که من را خیلی اذیت کردند من یکبار بهش منفی دادم اون جزو مدیران سایت بود بهم گفت تمام منفی های خودش را پاک میکنه و به من منفی میده و بعد از هم از سایت اخراجم میکنه نمیدونم درست اسمشون چی بود مال چند سال پیش بعد یکدفعه هر دو تا خداحافظی کردند فکر میکنم اسم آقاهه سیگ..... بود ولی خانم بنده خدا انسان درستی بود ای کاش پیغامش را پاک نکرده بودم مربوط به چند سال پیش است

احسان جان ميدونم كيا رو ميگيد، ولي ايشون نميتونستند چنين كاري كنند!! شما چرا تا الان ديگه سايت نيومديد، فقط به خاطر حرف اونها؟! :2:

• بهونه

نقل قول: حورا
    برامون بمونه

مثل بهونه :4:

• الهام

Life Dream,
    بخاطر اصرارهای مکرر دوستان و پیغام های وافری که بهم دادند و اینکه شماره من رو همش اشغال کردند در تصمیمم تجدید نظر میکنم304
    داداش مازیار شما شوخی کردی یا شوضخی کردی؟ :4:

• Life Dream

نقل قول: بهونه
    مثل بهونه :4:

كه بايد بمونه! :4:
    بخاطر اصرارهای مکرر دوستان و پیغام های وافری که بهم دادند و اینکه شماره من رو همش اشغال کردند در تصمیمم تجدید نظر میکنم304
    داداش مازیار شما شوخی کردی یا شوضخی کردی؟

مرسي كه در تصميموتون تجديد نظر كرديد، گفتم چرا هي شمارتون اشغال ميزنه نگو كه هي پشت خط بودم! :43:
    ببينم شما كامنت منو تغيير دادي؟! شوخي رو شوضخي كردي؟! :4: :4:

• الهام

Life Dream,
    سوات موات نداری اشتباه املائیتو میندازی رو کول من؟ :21:
    کامنت چی هس؟شما؟ :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: