₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به یکتای عزیزم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 ... 7 8

تقدیم به یکتای عزیزم

997 بازدید، 144 پست، نویسنده: ali41

• The one

نقل قول: mz56mz
    مبارك ابجى هيفا عزيز

دستتو ن درد نکنه کاکو محمود مهربون :72: :46: چه شمعهای خوشملی :65:

نقل قول: ali41
    لیاقت هیفا بیشتر از این تزیینات من بود

نه عزیزم حالا حالاها کار دارم تا سزاوار احساس پاکت بشم 806

• The one

نقل قول: malakeh
    مرده ی نمکتم که تو اوج احساسات هم خودشو نشون میده.

قربونت برم خواهر نازم نمک از خودته عزیز دلم خیلی شرمندم می کنی :8: :11:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: malakeh
    خوشحالم که حرف باطل اونهایی که لیاقت عشق زیباتو نداشتن با شجاعت علی آقا ثابت شد.

فدای محبت و معرفتت عزیزم. :8: .. خدا همه رو هدایت و خوشبخت کنه :48:

• هاچو هاچو

صبر کن ببینم :4: اینجا چه خبره بابا،به به :9: عمو خان گلم 1153 آبجی هیفای با نمکم 1153 چقدر بهم میاین :65: چه زیباست این احساس پاک :24: الهی خدا یاور هر دو تون باشه،میدونم که دو تاتون چقدر سختی کشیدین تو زندگیتون :9: انشالله دیگه این سختی ها واسه هر دوتون تموم بشه :48:
    نمایش یا پنهان متنوای چه یهوییی :8:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    چه زیباست این احساس پاک

واقعا همینه :65:

الهی خدا یاور هر دو تون باشه،میدونم که دو تاتون چقدر سختی کشیدین تو زندگیتون انشالله دیگه این سختی ها واسه هر دوتون تموم بشه

خیلی ممنون داداش مهدی مهربون 826

نمایش یا پنهان متن
    وای چه یهوییی

همچین یهویی هم نبود این عموی ماهت یه ماهه که داره مخمو میزنه :4: :10: فدای خودش و شاهکارش :5:

• The one

خدایا در جستجوی خویشتن گمشده ام میخواهم خودم باشم و نیمه گمشده وجودم از جنس خودم باشد.گمراهی ، درد و تنهایی ترمیم پذیر است اگر در جستجوی حقیقت به حقیقت برسم.

افرین خیلی زیبا خواسته ی قلبیتو عنوان کردی786
    منم میخوام به حقیقت برسم .. دروغ همیشه برام یه شبح ترسناک بوده ..فقط یکرنگی یکدلی .. دیگه اصلا نای ترمیم کردن هم ندارم ... :44:

• The one

شدیدا متاثر افکاری شدم که در پس کامنتهای شوخ طبعش پنهان شده و تواضعی که اجازه ابرازش را نمیداد.غرور زیبا و بانمکی داشت و من جرات نزدیکی به او را نداشتم .

وایی 980 :23: نمیدونستم چرت و پرتهام اینقدر تاثیر گذاره :83: .. آره از بس مادر فولاد زره بودم نمیتونستی زرهمو رد کنی :23:

• هاچو هاچو

یا الله :4: عمو جان هستی؟ :4:

• The one

.تازه فهمیدم کسی هم مرا دوست دارد و این حس غریب چقدر برایم زیباست

اخی.. نازی :2: :6:
    علی جان مطمئن باش که تا اونجایی که بتونم و خدا بهم توفیق بده نمیذارم لحظه ای این حس که حالا حدیده و نه غریب، تنهات بذاره ..

میخوام محبوب شدن و بودن رو تا اعماق وجودت حس کنی..

شاید این حرفها خصوصی باشه.. ولی جایی که تو پرده از بزرگترین راز زندگی قلبت برداشتی دیگه کتمان جایز نیست ..

میخوام جبران همه ی اون بیگانگی برات باشم .. تو لیاقتت فقط انسه .

.پاسخ پاکی جز پاکی و صداقت نیست ... یا هستم یا نیستم ...

بهت قول میدم که منم مثل توام .. نه یک فربانی و نه یک قهرمان ..

. کاملا معمولی از جنس خاک که با همه ی تواضعم دیگه اجازه نمیدم کسی از ما بازیچه ای بسازه و برای اوقات فراغتش سرگرمی فراهم کنه..

لیاقت ما همون تابلوییه که همه ازش ابا دارن...محرمیت انس مبارکت باشه نازنینم :8:

• The one

یا الله عمو جان هستی؟

عمو داره شام میخوره :4: تاپیک اشتهاشو وا کرد :23:

• shaparak64

WoOoOoOoOoO
    کف کردم بابا 452
    دو رو نمیام سایت چه اتفاقاتی میفته ها 299
    اگه دو سه روز دیگه میومدم ، حتما به حموم زایمون میرسیدم دیگه :23:
    کلی ذوق کردم :5:
    چقدر قشنگ نوشته بودی عمو علی خان جون :6:913:6: (913 در همه ی شرایط سرجاشه :4: )
    غزل یکتا گل گلیمم خیلی قشنگ بود :8::6:
    هی واییییییییییی من 299 منم عاشق میخواااااام 391

• ali41

نقل قول: The one
    بذار یه کم بریم تو حوض

قربونت برم تو اعماق حوض نری خطر ناکه من بی هیفا میشم :4:

ز این چیستی هم خوشم میاد ..با اینکه متضاد نیستی هستی هست ولی این چیستی چه قشنگ اومده اینجا... :65: براوو علیک و در نهایت الهی امین :48: خب این از اولین جمله ی تاپیکت که با سلام وصلوات لغت معنی شد.. پس از این افتتاح بابرکت میریم سراغ سطور بعدی :4:

فدای چشمای قشنگت بشم :1: هستم هستی هست :4: نیست مهم نیست :4: باش هستم :23:

نقل قول: The one
    :9: انشالله هر چه به صلاح هر دومونه مقدر بشه :4:

تو قضای الهی باش مقدراتش با خدا :48:

اخی خدا نکنه.. :2: به خدا من تا به حال اینهمه زیبایی و پاکی یه جا ندیده بودم ... امیدوارم لایقش باشم :9:

گیرنده پاک دارم که فرستندم درست عمل میکنه :4: الهی خدا به قلب پاکت بندازه که من آخر بدهای عالم هم که باشم ، اهل ناصداقتی نیستم :6:

خیلی هم بنده ی چیزدار خدا هستی ای همه چیزش :23: ساری یه خورده شیطونیم گرفته .. از احساس زیاد و بی جنبگیمه ..

چیزی که ندارم ولی واسه شیطونی مثل تو من تو شیطنت ثروتمندم خیالت راحت :4: صبوری کن تا حسم کمی جا بیوفته :4:

نه عزیزم حالا حالاها کار دارم تا سزاوار احساس پاکت بشم 806

خب یه مرخصی ساعتی بگیر بیا ورش دار از دهن میوفته ها :4:
    نمایش یا پنهان متنقانون سوم نیوتن :30: یادت باشه

لهی خدا یاور هر دو تون باشه،میدونم که دو تاتون چقدر سختی کشیدین تو زندگیتون :9: انشالله دیگه این سختی ها واسه هر دوتون تموم بشه

مرسی مهدی جان :11:
    امیدوارم هر چی خدا میخواد همون بشه :1:
    نمایش یا پنهان متنایشالا تو هم یه روز آدم شی :4: آدمیت یعنی عاشقیت عزیزم :6: بقول هیفا ساری

منم میخوام به حقیقت برسم .. دروغ همیشه برام یه شبح ترسناک بوده ..فقط یکرنگی یکدلی .. دیگه اصلا نای ترمیم کردن هم ندارم ... :44:

حرف دلم همیشه اینه که خدایا عشق حقیقیمو به من نشون بده که من اونو برای تو میخوام نه تو رو برای اون :48:

• The one

تو کیستی ای نهایت اندیشه های پنهان و ای زیباترین حس صداقت، ای شیرین زبان من ، من در وصف تو حیرانم

آی ام ز غمت وری وری ساری :23: من ادم نمیشم خب مجبوری یکی در میون چرت و پرتهامو تحمل کنی و گرنه چرخ زندگی پنچر میشه :4:

اگر چه دستم تهی است اما روحم سرشار از توست

دوباره جدی میشویم... چقدر این تشبیه زیباست ... :72:

نمایش یا پنهان متننه تو روخدا میخوای دستت تو دست کسی باشه!! :4:

ای ماه من ،من تو را برای ماه نمی خواهم

فقط میتونم بگم ناز قلمت .. این تشبیهاتت فارغ از اینکه تقدیم به من میشه یا خیر اوج زیبایی و خلاقیته .. احسنت علی .. خدایی حظ میکنم :39:

• The one

نقل قول: shaparak64
    اگه دو سه روز دیگه میومدم ، حتما به حموم زایمون میرسیدم دیگه

:23: جونورام اینقدر زود نمیزان حداقل یه هفته طول میکشه :23:

غزل یکتا گل گلیمم خیلی قشنگ بود

چشات قشنگ می بینه خواهر ناز و مهربونم :8:

هی واییییییییییی من منم عاشق میخواااااام

امیدوارم زیباترین احساس دو طرفه نصیبت بشه خواهری :11: .. خداییش ادم یه همدل مثل عمو علی مهربونت داشته باشه تا اون دنیاشم از احساس تامینه . :8: .. الان تکیه کلام همیشگیش از بانکو بهتر میفهمم :23:

• هاچو هاچو

منم عاشق میخواااااام 391

شرمنده 276
    نمایش یا پنهان متن :4:

• The one

قربونت برم تو اعماق حوض نری خطر ناکه من بی هیفا میشم

نه الان دلم پر باد شده میام رو اب :23:

فدای چشمای قشنگت بشم هستم هستی هست نیست مهم نیست باش هستم

خدا نکنه ... :23: دستور زبان جدیده..بین المللی هم نیست بیشتر بین المملیه :23:

الهی خدا به قلب پاکت بندازه که من آخر بدهای عالم هم که باشم ، اهل ناصداقتی نیستم

میدونم گلم...شک ندارم..

چیزی که ندارم ولی واسه شیطونی مثل تو من تو شیطنت ثروتمندم خیالت راحت صبوری کن تا حسم کمی جا بیوفته

اوکی حواسم هست که نسوزه منتها میترسم سر بره...منو از رو ببره :23:

خب یه مرخصی ساعتی بگیر بیا ورش دار از دهن میوفته ها
     نمایش یا پنهان متن
    قانون سوم نیوتن یادت باشه

اقا تسلیم کم اوردم :4: حسن التبعلو حال میکنی؟ :23:

حرف دلم همیشه اینه که خدایا عشق حقیقیمو به من نشون بده که من اونو برای تو میخوام نه تو رو برای اون

یکی از حرفهایی که همیشه از تو در ذهنم مونده و برام تا ابد زیبا میمونه همینه... :65: :72:

• چکاوک

به به چه زیباست این تاپیک مبارکت باشه هیفا گلی جونم می بوسمت نازم :8: :11:

مرسی داداشی علی خیلی قشنگ بود خیلی هم عاشقونه بود :10:

• The one

نقل قول: چکاوک
    به به چه زیباست این تاپیک مبارکت باشه هیفا گلی جونم می بوسمت نازم

قربونت برم خواهر پر احساس خودم ... ترگل نازنینم :8: :11:

• shaparak64

:23: جونورام اینقدر زود نمیزان حداقل یه هفته طول میکشه :23:

بعضی وقتا میشه :4::23: مگه به معجزه اعتقاد نداری؟ :4: تازه شم علم هم کلی پیشرفت کرده ها :86:
    چشات قشنگ می بینه خواهر ناز و مهربونم :8:

ای جان دلللللللللللم :8:
    امیدوارم زیباترین احساس دو طرفه نصیبت بشه خواهری :11: .. خداییش ادم یه همدل مثل عمو علی مهربونت داشته باشه تا اون دنیاشم از احساس تامینه . :8: .. الان تکیه کلام همیشگیش از بانکو بهتر میفهمم :23:

منم امیدوارم :44::8:
    ایشالا همیشه همدمت باشه و همدمش باشی
    مواظب عمو علی خان جونم باشیا823 این واسه تو ----> :6: اینم واسه عمو خان جونم ---->913

شرمنده 276

دردمنده :4: کوفتمنده :4: مرضمنده :4:
    نمایش یا پنهان متن:23:

• ali41

علی جان مطمئن باش که تا اونجایی که بتونم و خدا بهم توفیق بده نمیذارم لحظه ای این حس که حالا حدیده و نه غریب، تنهات بذاره ..
    میخوام محبوب شدن و بودن رو تا اعماق وجودت حس کنی..
    شاید این حرفها خصوصی باشه.. ولی جایی که تو پرده از بزرگترین راز زندگی قلبت برداشتی دیگه کتمان جایز نیست ..
    میخوام جبران همه ی اون بیگانگی برات باشم .. تو لیاقتت فقط انسه .
    .پاسخ پاکی جز پاکی و صداقت نیست ... یا هستم یا نیستم ...
    بهت قول میدم که منم مثل توام .. نه یک فربانی و نه یک قهرمان ..
    . کاملا معمولی از جنس خاک که با همه ی تواضعم دیگه اجازه نمیدم کسی از ما بازیچه ای بسازه و برای اوقات فراغتش سرگرمی فراهم کنه..
    لیاقت ما همون تابلوییه که همه ازش ابا دارن...محرمیت انس مبارکت باشه نازنینم

خدایا در مقابل این حس زیبا و این موجودیت بی همتا زبانم قاصر و چشمانم پر از اشک شده :79: هرگز در مورد تو اشتباه نکردم و خوشحالم که تونستم اوج احساسم رو با قلم ضعیفم که مورد توجه تو بود ، بیان کنم :8: خدایا تا چه اندازه و بابت چه چیزی باید از تو سپاسگزار باشم نمیدانم و تو خوب میدانی :48:

یا الله :4: عمو جان هستی؟ :4:

عمو داره میمیره یکی بیاد ببرش بیمارستان :23:

چقدر قشنگ نوشته بودی عمو علی خان جون :6:

مرسی بابت همه جیز مخصوصا 913 :4:
    نمایش یا پنهان متنخط تلفنش اومد خبرم کن :4:

ی ام ز غمت وری وری ساری :23: من ادم نمیشم خب مجبوری یکی در میون چرت و پرتهام تحمل کنی و گرنه چرخ زندگی پنچر میشه

آی ام ز دوریت توی شهر ساری :23: عزیزم ساری چیه و کجاست بیا بریم پنچر گیری :4:

نه تو روخدا میخوای دستت تو دست کسی باشه!! :4:

ماشالا غیرت :23:
    نمایش یا پنهان متنگل وجودم داره روز بروز بروز میشه تا روزی که اون روز روز من باشه :4:

فقط میتونم بگم ناز قلمت .. این تشبیهاتت فارغ از اینکه تقدیم به من میشه یا خیر اوج زیبایی و خلاقیته .. احسنت علی .. خدایی حظ میکنم :39:

قربونت برم خیلی از این تشبیهات از مطالعه بوده و شاید تو ذهنم مونده مثل شعری که تو شاید الهام بگیری عزیزترینم :6:

• Kishe Mehr

مبارک هیفای عزیز باشه :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: