ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
maryamlondon1
هاچو هاچو
بازم شرمنده هاااا
دور از جون
The one
اگه میخواستم به علم اکتفا کنم که خودم برای خودم تاپیک میزدم
قربونت اجی جونی
ایشالا همیشه همدمت باشه و همدمش باشی
مواظب عمو علی خان جونم باشیا این واسه تو ----> ا
فدات بشم مهربون
اخی چقدر تو مهربونی
نمایش یا پنهان متن
گل وجودم داره روز بروز بروز میشه تا روزی که اون روز روز من باشه
هر چی هست که خیلی نابه... شکسته نفسی نکن دیگه اونوقت مجبور میشیم بازم پیاده تا ساری گز کنیم
ali41
سلامت باشی خواهر خوبم
فکر کنم باید شیلنگ اسمزو اسقفو سیستم هیدردینامیکی رو برم از انباری در بیارم
این حسن آقا چه فامیلی بیخودی داره
قربون ذهن باهوشت
مرجان خانوم 913 خورم دیگه جاش درد میکنه
hadi04
بسيار خورسند شديم از مطالعه اين تاپيك ايشالا كه به پاي هم پير شيد عجب سايتي شده اين سايت همش عروسي بين اعضا ايول يه پيشنهاد واسه عليرضا دارم توي پيام خصوصي واسش ميفرستم
خلاصه بنده وظيفه ميدونم كه طبق معمول بزن و برقص راه بندازم
هاااااااااااااا شرم و حيا مال نو عروسه اما بايد دومادو ببوسه
يالا ديگه همه منتظريم عروس بايد دومادو ببوسه عروس چقدر قشنگه امشب مباركش باد دستاش حنايي رنگه امشب مباركش باد ديديد ديد ديديد ديد ديديديديديد
shaparak64
نوش جان
مرضجدگمنده ها ولی
تا حالا زهرمار خورده تو سرت؟
باشه عمو خان جون بفرما
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
انجمن بوف بوفی ₪ » موضوعات عمومی » روانشناسی و روابط اشتباهی
The one
متشکرم مجتبی جان ... عزیز و خوشبخت باشی ..
چکاوک
یکتای عزیزم تو وجودت خیلی مهربونه
▧ تصویر در دسترس نیست
shaparak64
بیخود کردی
والاااااااااااا
مگه امشب چه خبره
نه بابا
انجمن بوف بوفی ₪ » موضوعات عمومی » روانشناسی و روابط اشتباهی
خاک تو سرت نشه
گفتم هول شده یاد جوکه افتادم که از یارو میپرسن تا حالا تو صف کسیو هول دادی؟ میگه نه! ولی یه بار هول شدم تو صف دا...
The one
قربونت برم مریم مهربونم انشالله برای شما و خونواده هم پر برکت باشه
hadi04,
گفتم هول شده یاد جوکه افتادم که از یارو میپرسن تا حالا تو صف کسیو هول دادی؟ میگه نه! ولی یه بار هول شدم تو صف دا...
خب اینم یه رابطه ی اجتماعیه دیگه ... سیاسی که نیست
هاچو هاچو
کوفتزلافحئرصکشزثمانهدردشوفاژزهفسیگاریغعهیشبپرک
shaparak64
خیلی نکبتی
آره
آره بابا ، بالاخره محیط اجتماعی و عمومیه دیگه، باید رعایت کرد
Aramesh
علی جان واقعاً هیفا دختر با احساس و زجر کشیده ایه.. امشب خیلی شب خوبی شد برای من چون خوشحالی شما رو دیدم.. هیفا جان.. علی جان.. براتون از صمیم قلب و از خدای بزرگ آرزوی خوشبختی دارم..
امیدوارم مثل همیشه بهترینها باشید.. و آرزو میکنم دلداده ی همیشگی بمونید .. و بهترین و عاشقانه ترین لحظات رو برای هم خلق کنید.. هر دوتون ماهید..
خیلــــی خوشحالم.. دیگه منتظر کارت دعوت جشن عروسیم..
واااای از دست شاپلی و هادی
ali41
مجتبی جون مرسی از لطفت عزیزم
گاهی ما انسانها در مسیری قدم بر میداریم که مانعی بنام شک و شبهه مسیرو برامون تنگ میکنه شاید ندامت یا حس بدی سراغمون بیاد ولی باید یه چیزو پذیرفت من هرگز نباید وارد اون مسیر میشدم حتی اگه استارتر خودم نبوده باشم.منظورم بیشتر خودم هستم و اگه لازم بود صریحتر حرف میزدم من میدونستم راهم بی مقصده و جز ازار خودم و اون بنده خدا چیزی عاید نمیشه ولی بریدم از راهی که از اول نباید میرفتم.
من نه در باورهایم و نه اعتقاداتم تغییری ایجاد نشده همون علیم که بودم و هیفا هم قابل تغییر بوسیله من یا تو نیست.من براش ارزش قائل شدم چون مهرش بواقع تو دلم نشست و ازش خواستم قدر خودشو بدونه چون این مقدمه عاشقی برای یه عاشقه ... و با تمام احساسم قدر بزرگیشو که داشت و داره و فقط بدلیل تواضعش کمی بهش بی توجه بود ، فریاد زدم .... اینکه بهش برسم دست خداست ولی خوشحالم که تونستم عشقمو بهش ابراز کنم و خاطره ای در ذهن زیباش باقی بزارم و از خدا میخوام سهم زندگیم بشه تا این خاطره شکوفا بشه و سقف زیبایی احساسمو بهش نشون بدم .... من دمدمی در عشق نیستم چرا که بیش از 10 ساله زنی تو زندگیم نبوده به هیچ شکلی ولی همونجور که بلدم عشق صاف و سادمو ابراز کنم خوبم بلدم به خطام در مورد خرج محبتم اقرار کنم .... تو این دنیا اگه دلداده یا دلدار باشی حتمن میتونی ابرازش کنی اگه نتونی یه جای کار میلنگه که من بهش میگم دو دلی و ابهام عشق و تردد در مسیر بودن و نبودن ..... آخرشم نتیجش کمی دلگیریه که از بین میره و از خدا میخوام دلدار واقعیتو بهت بده و در اوج عشق و محبت باهاش زندگی کنی .... شرمنده چون همه چیزو میدونم جسارت کردم و اصلن برای من گذشته هیفا مهم نیست چون میدونم قلب پاکی داره همین برام بسه .... منم گذشته قشنگی نداشتم ولی صراحتم زیاده و نمیتونم از ابراز احساسم خوب یا بد جلوگیری کنم و نظر افراد برام با ارزشه ولی اگر آزار دهنده باشه مهم نیست ..... من اینجوری شکل گرفتم .
بازم منو ببخش که جواب دادم چون مهم بود تو هم نظرمو بدونی .... من 41 سالمه عزیزم ... قربونت برم
shaparak64
ای بابا اون بنده خدا که خیلی استرس داره
مسیج داده که ببینه بالاخره بچه دختره یا پسر
منم که هم دختر دوست دارم هم پسر
The one
قربونت برم خواهر مهربون و نازنینم
انشالله همیشه شاد باشی عزیزم
فقط میتونم بگم تو بی نظیری علی
The one
منم که هم دختر دوست دارم هم پسر دوجنسه باشه خیلی خوب میشه ها، نه؟
خدا خفتون نکنه....بچه سر جنسیتش اختلاف پیش اومد برش گردوندن ... مجبوریم یک دو سه دوباره امتحان کنیم صدامو دارین؟
Aramesh
ببین حالا هادی توو چه حالیه...
آخی.. الهی.. داداشم..
فقط برا زایمان دکتر نمیخواد خبر کنین.. خودم هستم.. فقط back بَکو بپا..نامحرم نیاد توو..
ali41
سلام مریم خانوم
راستش باید بگیم سر فصل عشق هم بزارن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→