₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به یکتای عزیزم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

تقدیم به یکتای عزیزم

997 بازدید، 144 پست، نویسنده: ali41

• هاچو هاچو

دیااکو جان نمیدونم چی بگم داداش :2: واقعا شرایط سختی داری :1: خوب کاری کردی حرفه دلتو گفتی ما واسه همین موقع ها کنار همیم دیگه،اگه به ما نگی به کی میخوای بگی؟! :11:
    نمایش یا پنهان متنفقط برات دعا میکنم :48: این تنها کارییه که از دستم بر میاد داداش 276 ببخش

عروس داداماد چطورن؟ :4:

• ali41

نقل قول: mojde
    مباركه هردوتون باشه يكتا و علي عزيز خوبه كه توي اين روزگار طعم عشق رو چشيدين :8:

تشکر از لطف شما :46:

• The one

sotude,
    ممنونم ستوده جان. :11: .خیلی خانمی .. امیدوارم به ارزوهای زیبات برسی عزیزم..واقعا علی عزیزم تکه .. امیدوارم شایسته بودن احساس پاکش رو به مرور زمان بهش ثابت کنم :8:

بهونه,
    مرسی وحید بهونه ای :4: امیدوارم تو هم شاد باشی داداش کوچیکه :46:

gilas,
    فدات بشم من اجی مهربونم.. امیدوارم تو هم خوشبخت بشی عزیز دل نازم :8: :11:

نقل قول: ژنرال
    هیفا جان دیگه کم کم بار و بندیلو جمع کن بیا ایران و قال قضیه رو بِکَن !

ارزومه ... خدا کنه اون روز زودتر بیاد .. :4: مرسی داداش محسن ..برای تو هم ارزوی خوشبختی می کنم

ماهی,
    فدات بشم خواهر ناز و مهربونم انشالله خوشبخت بشی عزیز دلم ... :8: :11:

Dr.GSM,
    مرسی دکی انشالله نوبت شما :4:

دیااکو,
    اخییی داداشی .. این اولین باره که اینطور احساساتی می بینمت .. چه احساس زیبایی..
    امیدوارم بهم برسید.. ولی با گلی جون هم موافقم .. باید ببینی علت این مانع چیه و کاش که به مرور زمان برداشته بشه.. برات زیباترین احساس رو ارزو می کنم :79:

Aramesh,
    فدای مهربونیت :11:

نقل قول: ali41
    همینکه باعث شادی دل عزیزم شدم برام زیباترین حسو داره .خدا میدونه بهش میگم اگه خواست خدا مقدر بشه تو بیا رو قلب من زندگی کن ایران ، اروپا و افغان همه زیر یه سقف آسمونن

قربونت برم عزیز دلم.. میدونم ..امیدوارم بتونم هر جا باشم جبران گذشته ی جفتمونو بکنم :4: :8:

• The one

mojde,
    فدات بشم خانمی خیلی ماهی .. منم برات بهترینها رو ارزو می کنم عزیزم .. :8: :11:

• The one

بعدشم بوق سگ بلند میشی به ما تبریک میگی

:23: قربون دهنت ... این میتی خیلی شره ... :4:

• The one

حیف کار دارم باید برم جایی خیلی حرف برات داشتم

برگشتی یه سر به تاپیکهای من بزن .. اوکی میسی حبیبی :3: 273 786 786 786

• sotude

نقل قول: The one
    امیدوارم به ارزوهای زیبات برسی عزیزم..واقعا علی عزیزم تکه .. امیدوارم شایسته بودن احساس پاکش رو به مرور زمان بهش ثابت کنم

ممنونم یکتا جان :11: وقتی احساس خودت پاکه و با احساس پاکه علی پیوند میخوره دیگه نیازی به اثبات نیست عزیزم :11: هر دوتاتون لایق این احساس و این عشق پاکین :8: خیلی دوست دارم :1: :8:

• The one

sotude,
    فدای محبتت خواهری خیلی شرمنده می کنی عزیزم :9: :8:

• sotude

بابت عکسای قشنگتونم ممنوم

خواهش میکنم عمو علی :1: چی قابل عشق شماها رو داره :1:

• ali41

قربونت برم عزیز دلم.. میدونم ..امیدوارم بتونم هر جا باشم جبران گذشته ی جفتمونو بکنم :4: :8:

فدات بشم عزیزم :8: بهترین جایگاهی که برات سراغ دارم یه قلب پر مهره :8: قلبها ماوای خدای مهرند بیا عزیزم خانه ات در کنار خانه خداست :6:
    خانه چوب و آهن با هر مختصاتی از زمان و مکان جایگاه کوچکی برای عزیزترین موجود زندگی منه :11: بر دوست داشنتت میبالم786 بیا بر فرودگاه مهجور قلب من فرود بیا :9:
    نمایش یا پنهان متنبا ایر باس یا بوئینگ بیا :4: به توپولوف اعتباری نیست :23: الهی علی بمیره برات که اینقدر شیطونی و منو هم تو اوج احساس شیطون میکنی1015 یادم باشه شعرتو بیام به سبک خودت که استاد املاء:4: و ادیب منی ، نقدش کنم تا کمی به اوج برسم نازنینم

• هاچو هاچو

بعدشم بوق سگ بلند میشی به ما تبریک میگی

نه عمو جان بلند بودم هنوز نخوابیده بودم :4: این سگمونم بوقش خراب شد شرمنده :4:
    مهدی نه خودمونیم تو کی میخوای آدم بشی تاریخ آدمیتتو بگو با گل خدمت میرسیم

شب جمه یک دو ساعتی آدم میشم تشریف بیارین :15:
    حیف کار دارم باید برم جایی خیلی حرف برات داشتم :6: آدمیت رو که تعریف کردم برات یعنی عاشقیت بر وزن فاعلیت

قربونت برم عمو 786 با این تفاسیر من نخوام آدم بشم باید کیو ببینم ؟ :10:
    این میتی خیلی شره ... :4:

تازه اون میتی رو ندیدی :4:

• sotude

ایناهم شیرینیه عشقتون :8:
    بفرمایید دهنتونو شیرین کنید :8:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• The one

[center]من از این اهنگ عمرو دیاب خیلی خوشم میاد :4:

قمرین

ترجمه

• The one

فدات بشم عزیزم بهترین جایگاهی که برات سراغ دارم یه قلب پر مهره قلبها ماوای خدای مهرند بیا عزیزم خانه ات در کنار خانه خداست
    خانه چوب و آهن با هر مختصاتی از زمان و مکان جایگاه کوچکی برای عزیزترین موجود زندگی منه بر دوست داشنتت میبالم بیا بر فرودگاه مهجور قلب من فرود بیا

301 299 375
    اخه من چه گناهی کردم که اینقدر باید جادوم کنی جادوگررر رحم کن.. این کلمه ها رو از کجا میاری...مگه میشه تو اینهمه محبت ذوب نشد :65:
    1014 1016 1014 1015 1015

با ایر باس یا بوئینگ بیا به توپولوف اعتباری نیست الهی علی بمیره برات که اینقدر شیطونی و منو هم تو اوج احساس شیطون میکنی یادم باشه شعرتو بیام به سبک خودت که استاد املاء و ادیب منی ، نقدش کنم تا کمی به اوج برسم نازنینم

:23:
    ببین داره چجوری مظلوم نمایی میکنه بدجنس.. هر کی ندونه فکر میکنه من بدبخت شیطونم .. اقا این جادوگری شامل شیطونی هم میشه خب 824 827

• Kishe Mehr

مجتبی جون مرسی از لطفت عزیزم :46:
    گاهی ما انسانها در مسیری قدم بر میداریم که مانعی بنام شک و شبهه مسیرو برامون تنگ میکنه شاید ندامت یا حس بدی سراغمون بیاد ولی باید یه چیزو پذیرفت من هرگز نباید وارد اون مسیر میشدم حتی اگه استارتر خودم نبوده باشم.منظورم بیشتر خودم هستم و اگه لازم بود صریحتر حرف میزدم من میدونستم راهم بی مقصده و جز ازار خودم و اون بنده خدا چیزی عاید نمیشه ولی بریدم از راهی که از اول نباید میرفتم.
    من نه در باورهایم و نه اعتقاداتم تغییری ایجاد نشده همون علیم که بودم و هیفا هم قابل تغییر بوسیله من یا تو نیست.من براش ارزش قائل شدم چون مهرش بواقع تو دلم نشست و ازش خواستم قدر خودشو بدونه چون این مقدمه عاشقی برای یه عاشقه ... و با تمام احساسم قدر بزرگیشو که داشت و داره و فقط بدلیل تواضعش کمی بهش بی توجه بود ، فریاد زدم .... اینکه بهش برسم دست خداست ولی خوشحالم که تونستم عشقمو بهش ابراز کنم و خاطره ای در ذهن زیباش باقی بزارم و از خدا میخوام سهم زندگیم بشه تا این خاطره شکوفا بشه و سقف زیبایی احساسمو بهش نشون بدم .... من دمدمی در عشق نیستم چرا که بیش از 10 ساله زنی تو زندگیم نبوده به هیچ شکلی ولی همونجور که بلدم عشق صاف و سادمو ابراز کنم خوبم بلدم به خطام در مورد خرج محبتم اقرار کنم .... تو این دنیا اگه دلداده یا دلدار باشی حتمن میتونی ابرازش کنی اگه نتونی یه جای کار میلنگه که من بهش میگم دو دلی و ابهام عشق و تردد در مسیر بودن و نبودن ..... آخرشم نتیجش کمی دلگیریه که از بین میره و از خدا میخوام دلدار واقعیتو بهت بده و در اوج عشق و محبت باهاش زندگی کنی .... شرمنده چون همه چیزو میدونم جسارت کردم و اصلن برای من گذشته هیفا مهم نیست چون میدونم قلب پاکی داره همین برام بسه .... منم گذشته قشنگی نداشتم ولی صراحتم زیاده و نمیتونم از ابراز احساسم خوب یا بد جلوگیری کنم و نظر افراد برام با ارزشه ولی اگر آزار دهنده باشه مهم نیست ..... من اینجوری شکل گرفتم .
    بازم منو ببخش که جواب دادم چون مهم بود تو هم نظرمو بدونی .... من 41 سالمه عزیزم ... قربونت برم :46:

متشکرم از شما علی آقا :46:
    من از همون روز اول احترام خاصی واسه شما قائل بودم. وقتی که توی تاپیک مژده خانم از سنتون گفتین که چیزی در حد پدرم هست احترامم بیشتر شد. علی اقا تقدیر و قسمت چیزی نیست که بشه ازش فرار کرد. به قول شاعر مهر هر کسی را به دل کسی نهادند! در بالاترین یقین ها هم حداقل-شکی وجود داره. البته این فریادهایی رو که شما الان زدید رو من خیلی وقت پیش زدم! من از این اتفاق میمون ناراحت که نیستم هیچ، خیلی هم خوشحالم. من سالهاست که به هیفا میگم دنبال کیسی باش که بتونی با اون "ازدواج" کنی. حالا اگر تقدیر و خواست خدا بر این باشه چه کسی بهتر از شما که با هم دوست هستیم! و زبان همدیگه رو می فهمیم!؟ ....... همیشه واسه هیفا ارزش قائل بودم حالا اگه علنی یا غیرعلنی نمودش نکردم بخاطر خودش بوده. نمیدونم هیفا چیا بهتون گفته ولی از یه چیز خیلی متعجبم. میدونید چیه؟ اینکه در عرض یکی دو هفته چطوری تونست چرخشی 180 درجه ای داشته باشه؟! که البته این رو به فال نیک میگیریم. من ادمی هستم که با یک نگاه سیر تا پیاز طرف رو می فهمم. به قول تهرونیا تا میگه ف من تا فرحزاد میرمو برمیگردم. علاوه بر این که شم روانشناسیم عالیه از نظر علمی هم خدا رو شکر عالی هستم. چندسال پیش بار اولی که هیفا با من تماس گرفت همه چیزو از چهره اش خوندم. خود شما هم دقیقا همینطور. البته همیشه به خدا میگم هر چی که به خیر و صلاح هست پیش بیاد.... من تا حالا واسه هیچ کسی ارزویی جز خوشبخت شدن نکردم، هیفا که جای خود دارد. بارها به خود هیفا هم گفته بودم که مهم خوشبخت بودنشه حالا با هرکسی که فکر میکنه خوشبخت میشه فبه المراد. خوشبختی اون، خوشبختی منه، خوشحالیش هم خوشحالی من.. یک بار یک بیت شعر ( با اندکی تغییر که خود هیفا در جریان هست ) رو یه جا گفته بودم که بازم اینجا میگم؛ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم، علی آقای41ــی را چون جان خویشتن دارم.... از ارزوهای خوبی که برام کردین خیلی سپاسگزارم منم این ارزوها رو براتون دارم. البته باور کنید نزدیک به سه ساعت هست که دارم این چندتا خط رو می نویسم! هی یه چیزایی رو می نوشتم و هی پاک میکردم. امیدوارم نه شما و نه هیفای بیردانا ازم دلگیر نشده باشین. بهترین ارزویی که واسه خودم دارم اینه که : خدایا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم و آنچنان بمیرانم که شاد نشود دلی از نبودنم... هیچ وقت و هیچ جا دوست نداشتم کسی از من آزرده خاطر باشه. برای همه ی شما هم این ارزو رو دارم. ممنونم که جوابمو دادین. فدای شما. شادزی 311

• The one

sotude,
    بازم مرسی ستوده جان خیلی لطف داری 786

• ali41

Kishe Mehr,
    مجتبی جان مرسی عزیزم :46: خیلی دوست ندارم در صدد اثبات چیزی باشم چون هر وقت رو یه چیز که وضوحش به روشنی نور آفتابه اصرار کنیم احتمالا در تردید بسر میبریم.غرض من از پاسخی که دادم خدا میدونه این بود که به خودم ، هیفای عزیزم ، دوستان گلم و شخص شخیص شما که میدونم باهوش و باسواد هستید ، یک پیام از سر مهر بدم : هیفا باارزشترین موجودیه که من در تمام زندگیم دیدم ، حتی از مادر فرزندم این محبت رو ندیدم و این برام ارزش داره .... اولین چیزهایی که با هیفا چک کردم شرایط زندگی ، عقاید ، باورها ، سبک زندگی و همه پارامتر های مهم یک زندگی مشترک بود و بهتره من نگم خودش هست گاهی از فرط اشتراک هم او و هم من بهت زده میشدیم .... شاید گفتن بعضی رازها درست نباشه ، من مردم و از زن جماعت در گذشته آسیب کمی ندیدم ولی باور کن افکارم به فمینیزم ها در عزت زنان خیلی نزدیکه ، و برای یه زن فارغ از اینکه چه مشکلاتی داشته یا حتی چه خطاهایی کرده بسیار ارزش قائلم و هرگز بخودم اجازه نمیدم زن رو بدلیل طلاق یا هر مشکل دیگری چک نویس یا دستمال کاغذی چرکی خودم بدونم .... فقط خواستم به هیفای نازنینم بگم شان تو بالاتر از اینه که بدلیل جدایی بازیچه کسی باشی و میدونم تو این نیت رو نداشتی ... من در جستجوی حقیقت و عشق در مقابل همه دنیا مثل کوه خواهم ایستاد و کسی نای مقبله با من رو نداره فقط کافیه به عشقم اعتماد کنم و او نیز ..... من بابت عشقم با دیگران به معامله نخواهم نشست ..... بدل نگیر برادر انتخاب خودش بوده که منو لایق محبتش دونسته شاید شرایط سنی و دردهای زندگی قبلی و اشتراک زیادمون باعث شده به من عنایت کنه ....در مورد مژده هم همه میدونن که من از پایه در اشتباه بودم و احساسی به من نداشت ... منم مثل تو از خدا میخوام هیچ کس ناراحت و رنجور از من نباشه ..... برای تو داداش گلم که پدرت هم سنه منه :4: آرزوی موفقیت دارم ..... تو هم جای فرزند منی407
    نمایش یا پنهان متندیرم شده تند تند زدم اگه بد بود یا بوی جسارت میداد منو ببخش

موید باشی ....

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    چیزی در حد پدرم هست

یعنی پدرت فقط 16 سال ازت بزرگتره؟ :4:

نمیدونم هیفا چیا بهتون گفته ولی از یه چیز خیلی متعجبم. میدونید چیه؟ اینکه در عرض یکی دو هفته چطوری تونست چرخشی 180 درجه ای داشته باشه؟! که البته این رو به فال نیک میگیریم.

والا من سر جام وایسادم ... نچرخیدم.. :4:

چندسال پیش بار اولی که هیفا با من تماس گرفت همه چیزو از چهره اش خوندم.

بالاخره صدا فقط بود یا تصویر؟ :10:

نه هیفای بیردانا ازم دلگیر نشده باشین.

نه برای چی دلگیر بشم مجتبی جان.. منم برات بهترین ارزوها رو دارم...و مرسی به خاطر جواب صادقانه ت...فقط یه چیزی رو میخوام شما و بقیه بدونن و اون اینه
    که
    در بالاترین یقین ها هم حداقل-شکی وجود داره.

همونطور که خودتون فرمودید همیشه جای شک در همه چی هست و این میتونه تفسیر بر به قول خودت چرخشم داشته باشه..

این رو هم بگم .. که کلا عضویت من در اینجا فقط صرف خنده و شادی بود..و اگه گاهی دل ادم به وجد میاد که خیلی هم خوبه هم برای هورمونهای جسمی و هم روحی..دلیل این نمیشه که بگیم هیفا دیگه قاطی مرغها شد..

من همون تجربه ی بدی که با نزدیکترین شخص زندگیم داشتم که پدر پسرم هست برام کافیه که مار گزیده بشم..
    من به علی جان هم گفتم.
    .برا ی من هیفای نوعی همینجا تو همین شهر محل سکونتم خیلی از این سرگرمیها ی عشقولانه ای وجود داره که اگه لطف خدا نبود در یک چشم به هم زدن میتونستم الوده بشم..تو منو میشناسی ..
    برای من ادبیات شریک زندگیم خیلی مهمه.. بی نهایت.. چون این محاوره هست که میتونه سو تفاهمات رو برطرف کنه..

کمبودی که در زندگی قبلیم داشتم و تا همین یه ماه پیش هم بود و شکر خدا با وجود علی جان برطرف شد..
    کمبودی که حتی اگه با برترین چهره ی خارجی قرن هم همکلام بشم بازم حسش حواهم کرد.. چون اشنا به زبان من نیست ..
    کمبودی که جتی اگه با هموطن خودم هم همدم بشم باز روجم رو ازار میده چون با زبان بیان فارسیم اشنا نیست..

من از یک مرد شباهت میخوام نه تفاوت.. و شباهت هم وقتی پیش میاد که اونجا باشی.. هیچوقت در غیبتهای طولانی خلقی از شباهت تداعی نمیشه...
    برای من، معنویت که اصل زندگیمه و نه مادی گرایی، در اینه که بدونم انتخابم علاوه بر درست بودن ،همیشه هست تا ابد ..نیمه راه نیست.. با منه..
    میتونم روش حساب کنم..و فکر می کنم این مشخصاتو علی جان داره.
    بازم میگم این تبریکات و اینها به این معنی نیست که من الان لباس عروس تنمه و دارم تو هواپیما به سمت ایران کارتهای عروسی مینویسم..نه من میخوام از حال لذت ببرم..

خانمها که همشون یه جور نیستن.. یکی از شاپینگ خوشش میاد یکی از سفر یکی هم مثل من از ابراز احساس لامتناهی لذت میبره ..

اینکه یکی بتونه از نگاهم زیباترین مقاله های احساسی رو بنویسه .

. نمیگم من پرفکتم .. شایدم خیلی خوش خیالم ساده ام یه کمی هم احمق..
    اما همه ی این صفات رو به جان میخرم فقط برای شادی خودم..

یادگرفتم که دنیا نمیارزه برا ی اینده ای مبهم برنامه ریزی کنی و بعد یهو همه چی بهم بریزه..
    خودمو سپردم به خودش ..

اگه تو همه چی شک داشته باشم تو یه چیز شک ندارم که کار خدا بود...
    نمیدونم سار ی زیاد حرف زدم.. بیشتر شرح حال دل بود .. بازم مرسی به خاطر جواب زیبات .. و امیدوارم کسی که لایقت باشه در زندگیت نمودار بشه...
    1189

• mojde

مرسی عشق زمان و مکان و شرایط نمیشناسه .... فقط چند تا المان مهم داره صداقت ، همدلی، همسویی و شهامت
    من یاد گرفتم احساس گناه و شرمو به سطل آشغال احساسات تحویل بدم . یا کاریو انجام نمیدم یا بابتش احساس گناه نمیکنم ... اگه کارم خطا باشه احساس ندامت میکنم که بازدارنده نیست و به من آلرت میزنه که خطامو تکرار نکنم ... دوستم ندارم در تکرار یک خطا ادای آدمای احمقو در بیارم ... و میدونم که من در خطا بودم و این چیزی بود که بارها به من گفتی و من نگرفتم ... به این خطا اقرار میکنم و خودمو مقصر میدونم ضمن اینکه چیز خاصی اتفاق نیوفتاده و بر کوله بار تجربمون اضافه شد ... امیدوارم به همه خواسته های بحقت برسی و روزگاری برسه که تو هم دوست داشتن رو تجربه کنی و دم از نا امیدی نزنی .... موفق و موید باشی

علي عزيز من دم از نا اميدي نميزنم من حقيقت دنيامونو دارم ميبينم هر روز آدمايي كه تو محك عاشقيشون مردود ميشن هر روز دروغگوهايي كه ادعا بر راستي دارن و سوار بر اسب دروغ و بلوف مدعي بر صداقتند و در نا كجا آباد ميتازند و خودشونم نميدونن به كجا ميرن تو زندگيم ميبينم . هر روز دوستيهايي كه با خودخواهي ها از بين ميرن و مدعيهايي كه مثل الكترونها دنبال اولين اربيتال خالي ميگردن و اونجا خيمه ميزن و از توهين و تحقير هم ابايي ندارن و نميدونن كه اگه سكوتي هست در پس اون هزاران راز راز راز نهفتست. و اگر مدعي ها رازها ها رو نميدونن دليلش بي لياقتيشونه و بس.
    من از صميم قلب به هر دوتون تبريك ميگم اميدوارم بتونين در كنار هم سالها بدون ادعا بمونين و عاشقانه زندگي كنين.
    علي تعريف من از عشق هميشه با تو فرق داشته به قول عزيزي من عشق ناكام قبول ندارم مگه تو عشق قراره كام باشه كه ما عشق ناكام داشته باشيم عشق درياست كه هرچي توش غرق ميشي بيشتر لذت ميبري و به قول شاعر اگر شكنجه گر معشوق باشه شگنجه گناه نيست. ما دنبال اوني هستيم كه نصيب خودمون ميشه و به اون قسمت ميگيم عشق.من قبلا چنين عشقي به همسرم داشتم غرق شدم اما وجدانم نفس ميكشه و براي اين نفس كشيدن وجدانم بها دادم.
    حاضر نيستم ادعا كنم به عاشقي كه ميتونم اين كار رو با شيرين ترين زبانها انجام بدم من مژدم مژده اي كه هر چي هست نا اميد يا اميدوار هميشه دوست دوستاش ميمونه. و به هر دوستي رنگ عشق نميده و اگر عاشق بشه براش بها ميده بها... نه.. بهانه.من از اينكه نيمه گمشدتو پيدا كردي برات خيييييييييييييييييلي خوشحالم دوست عزيزم و از كسايي كه با اس ام اسها و پيام خصوصياشون ازم خواستن حرفمو و نظرمو بگم ممنونم.من تو اين مورد صاحب نظر نيستم و در اصل به من ارتباطي هم نداره من فقط ميتونم براي همه آرزوي خوشبختي كنم. :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: