₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به یکتای عزیزم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 4 5 6 7 8

تقدیم به یکتای عزیزم

997 بازدید، 144 پست، نویسنده: ali41

• The one

نقل قول: ali41
    تو وعده رسوایی دادی به آنانیکه برای اهدافشان از اسرار و خطاهای گذشته من پلی برای عبور میسازند

عزیزم تو مقصدی ...اوکی ..همین..مبارکت باشه که راستګویی و یکرنګیت ارزش دنیا رو برام داره :6:

• zrnznn

یکتای عزیز...علی جان...به هردوتون تبریک میگم.....یک دنیا آرزوی خوشبختی دارم براتون 786 :6:
    ببخشید من خیلی دیر رسیدم... :9:
    امیدوارم دلتون شاد باشه و همیشه خنده رو لبتون.....

• mami

نهایت عشقم تقدیم به تو که بهترینی و عشقت تمام آنجه من از عشق نفهمیده بودم را برایم ترمیم کرد.

صبر كن ببينم آقاي علي آقا پس تكليف مژده خانم چي ميشه اين وسط :7:
    يكتا خانم مباركتون باشه:46:

• بچه مثبت

چقدر دیر این تاپیک رو دیدم! 5 صفحه پیش رفته!:4:
    مبارکه جفتتون باشه :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

zrnznn,
    قربونت برم نغمه جان ارزوی خوشبختیت رو دارم عزیزم :8:

نقل قول: بچه مثبت
    مبارکه جفتتون باشه

مرسی امین جان .. خوب شد اومدی تو یکی از بهترین دوستانم در بوفیلندی و دوست داشتم شادیمو باهات شریک بشم.. :4:

• The one

mami,
    ممنونم مامی جان :46:

• دلشاد

اومدم دوباره تبریک بگم 351

• zrnznn

نقل قول: The one
    zrnznn,
    قربونت برم نغمه جان ارزوی خوشبختیت رو دارم عزیزم :8:

اسم من نجمه اسسسسسسسس :22:

• ali41

فقط دعا کن من لایق عموی ګلت باشم و قدرشو بدونم عموت بعد از مادر شدنم بهترین اتفاقیه که تو زندګیم افتاده ...به معنای واقعی فرشته هست و شناختنش دیده ی بصیرت میخواد که خوشحالم تو داری...
    میدونی فرزانه جان من مردی به مهربونی عموت در زندګیم ندیدم.. حتی یک لحظه هم از حالم غافل نیست و منو با همه ی شرایط سختم دوست داره.. و در عین حال هیچ توقعی هم ازم نداره .. با اینکه الان مدتیه با هم صحبت می کنیم ولی حتی یه بارم با هم اختلاف نظر پیدا نکردیم چه برسه به قهر و دعوا... واقعا فرشته ایه که خدا برام بعد از اون همه محنت فرستاد دعا کن قدر فرشته ی زندګیمو بدونم و لایق دل بی نظیر و صادقش باشم :90:

من فدات بشم عزیزم ، تو هم بهترین اتفاق در تمام زندگیم بودی :8: طراوت عشقم به تو در نیمه عمرم بر قدمت عشق های حرارتی و طولانی بر مبنای ناصداقتی که ویران شده اند و میشوند، بقدری زیباست که در وصف نمیگنجد :8: بگذار تحت هر نوع قضاوتی باشیم هراسی نیست . مهم این است که بین من و تو و خدای ما عهدی است و صداقتی که کسی را یارای سست کردنش نیست :8: همینکه تو ، من و خدای من میدانیم علت بروز این عشق فقط ارتباط سالم و صادقانه بوده ، برایم بس است :8: من را باکی نیست که بگویند برای انتقام یا نمایش بر صحنه ظاهر شده ایم ... تو که میدانی و من هم میدانم و خدای ما میداند کافی است :8:

• ali41

دلشاد,
    دوباره خوش اومدی دادش گلم :46:
    zrnznn,
    نجمه خانوم مرسی :46:
    بچه مثبت,
    از همتون ممنونم :46:
    امین جان قدم رنجه فرموده لطف کردی داداش :46:

• shaparak64

خدا خفتون نکنه....بچه سر جنسیتش اختلاف پیش اومد برش گردوندن ... مجبوریم یک دو سه دوباره امتحان کنیم صدامو دارین؟ :23:

:83: :4:
    نقل قول: Aramesh
    فقط برا زایمان دکتر نمیخواد خبر کنین.. خودم هستم.. فقط back بَکو بپا..نامحرم نیاد توو.. :10:

:23:
    نقل قول: دیااکو
    خواستم یه مبارک باشه بگم و بگذرم ولی...

خب شد نگذشتی و گفتی. حرفات قشنگ بود و متاثر کننده :2:

• shaparak64

نقل قول: mojde
    من فقط ميتونم براي همه آرزوي خوشبختي كنم.

مرسی از حرفای قشنگت :6::8: تو خیلی گلی مژده جون
    The one,
    ali41,
    خدا خفه تون نکنه 390 منم میخواااااااااام 391
    :79: منم از این ابراز احساسا میخوااااااااااااااام 391
    جدا دلم واسه خودم سوخت :2: شایدم حتی حسودیم شد :79:

• ali41

نقل قول: shaparak64
    جدا دلم واسه خودم سوخت :2: شایدم حتی حسودیم شد :79:

مرجان مهربون ... ایشالا خدا برات بهترین و عاشقانه ترین رابطه محبتو هدیه بیاره
    از اعماق وجودم اینو میخوام برات خواهر مهربونم :46:

• shaparak64

مرجان مهربون ... ایشالا خدا برات بهترین و عاشقانه ترین رابطه محبتو هدیه بیاره
    از اعماق وجودم اینو میخوام برات خواهر مهربونم :46:

مرسی عمو خان جون جونی :6: ببخشید شاید حرفم زشت بود :17:
    آخه یهو دلم از این حرفا خواست :44: خب خیلی قشنگ و لذت بخشه
    نمایش یا پنهان متنمنم برای شماها بهترین لحظه هارو آرزومندم 786 عشق قشنگه :8:

• ali41

منم برای شماها بهترین لحظه هارو آرزومندم 786 عشق قشنگه :8:

حرفت خیلیم قشنگ بود اینم پاداش حرف قشنگت
    نمایش یا پنهان متن913 من گیج احساس بودم 913 تقدیمم میکردی .... نوش جونت :23:

• shaparak64

913 من گیج احساس بودم 913 تقدیمم میکردی .... نوش جونت :23:

تابلو بود پاداشم چیه :4: جاخالی دادم تو نمایش پنهانت :74: :86:
    :83:

• ali41

تابلو بود پاداشم چیه :4: جاخالی دادم تو نمایش پنهانت :74: :86:

اگه گفتی این یکی چیه ؟ جایزه داری :4:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    پوچ بود :23:

• farzane

ali41, مرسی عموی علی مهربونم خوبم خیلی با محبتی خیلی لطف داری خیلی برای شما دو تا گل خوب مهربون خوشحالم عروس داماد زیبا و بهترینه دنیا منم از خدا میخوام به همه ی آرزوهاتون برسین و همیشه شادو سلامت باشین خوش باشید
    786 282 243 271 1026 831 979

The one, :11: :8: :6: قربونت بشم من خواهری خوبو گل خوشگلو مهربوووووووووووووونم خیلی عزیزی دوست داشتنی دوستتون دارم هوار هوار تا میبوسمت خیلی با محبتی از نوشتم ماه بودم معلومه عزیز دلم انشاالله از خدا آرزوی خوشبختی و همیشه شادی و سلامتیتون رو کنار هم دارم هیفای نازنینم یکتای بی همتا همه اینایی که راجب عموی مهربون و آقاتون گفتید حقیقت و جز راستی هیچی نیست از خوبی هاش و مطمینم تو هم به اندازی عمو خوب و گل مهربون همستی و تو هم به پای عمو علی میرسی تو صحبت هات پر از عشق و محبت و صداقته و به اندازه ی عموی عزیز و مهربون همه ی خوبی ها و عشق و صداقت رو داری که الان با این عشق و صداقت و مهربونی کنار هم و ماله هم هستید هر دوتون واقعا لایق هم و برای هم هستید و ارزش های همو درک میکنید و میفهمید و مثل هم ماه و جفتتون یه دونه ایید عشق به زیبایی و راستی کم پیدا میشه که الان توی تو خواهر مهربون و نازنیم و عموی بی همتا وجود داره یکتای گل و خوشگلم حتما قدر هم رو میدونید و تو خوبی رقیب ندارید عاشقیتون مبارک و پایدار باشه براتون بهترین هارو آرزومندم و بی صبرانه منتظرم که با هم و کنار هم تا ابد ببینمتون شیرینی عروسیتونم میخوااااااااااااااااااااام انشاالله همیشه شادو سلامت کنار هم یه خانواده و خوش باشین میبوسم روی ماهتو قربووووووووووووووووونت بشم شما واقعا لایق هم و برای هم هستید و همیشه هم پشت هم و میدونم برای هم میمونید یکتای عزیزم هیفا جووووووووووووووونم میدونم به اندازه ی عمو علی خوب و بی همتا هستی وگرنه الان این جوری عاشق و این همه همو درک نمیکردین و عشق به این زیبایی نداشتید دوستدار همیشگیتونم با بهترین آرزو ها براتون 1015
    786 303 786 271 282 271 1153 825 827 826 824
    1233 1234 1246 1234 1233

• KuRoSh

:65: وای علی جان و یکتای نازنین بهتون تبریک میگم
    اولین نفری که تاپیکت رو خوند من بودم ولی نتونستم نظر بدم ببخشید :9:

نظر همه دوستان رو خوندم چیزی نمی تونم بگم چون کلامی ندارم که بگم
    فقط می تونم بگم که آبجی مژده و مجتبی و یکتای عزیز وعلی همتون برام عزیزید
    هر چی هست باید بین خودتون حل به شه به من و دیگران هم ربطی نداره که بخوام نظر بدم و چیزی بگم چون هر چی باشه شما از من فهمیده تر هستید و بیشتر پیراهن پاره کردید و درکتون بالاتره :1: فقط به همین جمله ها اکتفا می کنم

• shaparak64

پوچ بود :23:

خیلی بدجنسی عمو خان 388913
    :23::23::23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: