ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
The one
خواهر خوبم مژده جان.. راستش منم خیلی دوست داشتم نظرتو بدونم و وقتی پست قبلیتو خوندم خیلی خوشحال شدم..
خدا شاهده که من هیچوقت ازت بدی ندیدم و به عنوان یک همجنس دردت رو فهمیدم.. خیلی ممنون که نظرت رو دادی... درسته که شاید دیدمون به زندگی یکی نباشه ولی همیشه برام محترم بودی..
در نهایت منم فقط میتونم برات ارزوی خوشبختی بکنم و این یه ارزوی قلبیه
ژنرال
هاچو هاچو
Life Dream
فردا اومدم بايد علوس شده باشي ها
The one
هاچو هاچو,
کوفتیشن
Life Dream,
نازی داداش مهربونم.. نه اخه دیگه الان علوس شدن از مد افتاده..اخه شنیدی که میگن بزرگترین عامل طلاخ ازدباج است ما هم به این راحتیها باج نمیدیم
شوخی می کنم خیلی دلمم بخواد تو این قحطی شوور عروس رفته دوماد بچینه
حالا این اهنگ خوشملم میذارم که اون دو تا ذوقمرگ بالا بیشتر ذوق کنن و شما از ابجیتون راضی باشیو و از همه مهمتر علی نازنین خوشانشان شود...اهنگ از نانسیه با عنوان جادوی چشمهاش..من کلیپشم دوست دارم اونجا که نانسی عین خودم و.قتی احساساتی میشه دستشو میذاره رو لپهاش..
[center]
سحر عیونه[/center]
The one
نمایش یا پنهان متن
كلمة و صار قلبي بكلمةبا یک کلمه قلبم با یک کلمه
نار على نار، بسمة على بسمة
اتیش گرفت لبخند زد
قلبي احتار، نساني اسمي
قلبم حیرت کرد و اسمم رو فراموش کردم
ما أدري كيف و وين
نمیدونم کی و. کجا
ياي سحر عيونه، نظراته
وایی از جادوی چشمهاش و نگاهش
أول ما اتلاقينا عين بعين
اولین باری که چشمهامون به هم افتاد
ياي شو مهضومه كلماته
وایی چقدر حرفهاش دلنشینه
دوبت بكلمة، كيف لو كانوا انثنين؟
با یک کلمه ذوب شدم چه برسه به اینکه دو تا بشن
ما أدري كيف غيرلي أمري و حسيت بأمان
نمیدونم چطور وضعمو عوض کرد وب اهاش احساس امنیت می کنم
عمري الكان قاسي بعمري صار باحظة كان
زندگیم که خیلی سحت بود یه دفعه اسون شد
حب جنون، أنا قلبي حبه، و دوبني الغرام
دیوانه وار دوستش دارم
و هو داب، سلملي قلبه و ضحكتلي الأيام
و اون هم در من ذوب شدو روزگار به من لبخند زد
baron jon
ممنون علی آقا خیلی متن زیبا و دلنشینی بود
مبارک آبجی یکتای عزیزم
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ali41
ali41
هاچو هاچو,
شما دوتا چتونه خواب ندارید
الهی فدات بشم عزیزترینم
ممنونم خانوم نغمه خانوم
مبارک آبجی یکتای عزیزم
سلامت باشید آبجی مهربون که متناتون تو تاپیکای قبلیم خیلی برام زیبا بودن
The one
نغمه,
قربون محبتتون خواهراي خوبم :8;
ali41,
اخيشششش. ... عزيزم اينقذه منو لوس نكن خب كار دست خودم ميدما... تو شيرينزبون و من بي جنبه ...
پری سا
هیفای بی همتاخیلی خوشحالم که باهات اشنا شدم وهیچ وقت فراموشت نمی کنم و اینو بدون لایق بهترینها هستی گلم
ali41
تشکر از لطفتون
قربونت برم نازنین
نمایش یا پنهان متن
این آخیشت خیلی آخیش بوداfarzane
واااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام به روی ماه جفتتون عمو علی نازنین و مهربون و هیفای عزیزم عروس خانم گل و خوشگل زن عموی مهربون و نازنین ببخشید دیر آمدم شرمنده ولی به خدا زبونم قفل شده نمیدونم خوشحالی و آرزوی قلبیمو براتون چطوری بگم دارم از خوش حالی بال در میارم نمیدونین نمیتونم آروم بشینم چه نمیدونین چه حسی دارم برای جفتتون دو تا گل مهربووووووووووووووون و عاااااااااااااااااااااااااااااااااشق انشاالله به پای هم پیر بشین بهتری آرزوه های قشنگ و سلامتی رو صمیمانه براتون دارم واااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی خوشحالم بلد نیستم عکس بزارم یعنی لود کنم وگرنه کلی عکس میزاستم شاید اون جوری احساسمو میرسوندم قربون جفتتون بشم عموی عزیزممممممممممممممم و هیفا که جای خود داری برام عروس نازنینم زن عموی خوشگلو خانمم فدایی داره هیفا جووووووووووووووووونم عمو علی خیلی ماهه به خدا خیلی گله بی نظیر نیدونم خودتون از خوبی های هم با خبرین خیلی بهم میایید حرف هاتون برای هم پر از صداقتو زیبایی و عشق و علاقه بود دلم براتون خیبلی روشنه واااااااااااااااااااااااااااااااای من عروسیتونو میخوام من شیرینی میخوام خیلی براتون خوشحالم میخوام کنار هم و برای همیشه برای هم ببینمتون کاش میتونستم بهتون برسونم نمیدونم چطوری بگم خیلی زیبا بود خیلی قشنگ بود از صمیم قلبم و با دنیا دنیا شوق بهتون تبریک میگم هیفای عزیز و نازنینم مهربون خانم . عموی گل و مهربونم با محبت تبریک منو دست خالی و دیر رسیده و شرمنده رو پذیرا باشین عروس و داماد گل و مهربووووووووووووووووووون خیلی عزیزی برام نمیدونم براتون اشک شوق بریزم یا بالا پایین بپرم وااااااااااااااااااااای خیلی زیباااااااااااااااااااااااااااااااا بود همرو خوندم تا اینجا رسیدم قربون جفتتون بشم دوستتون دارم بی نهایت عروس خانم نازنین مبارکت باشه میدونه لایق هم و برای هم هستید روی ماهتون رو دورادور میبوسم و بهترین آرزو ها رو براتون دارم اینجا نتونستم چیزی تقدیمتون کنم و دست پر بیام و تمام احساساتمو بیان کنم امیدوارم به زودی بتونم ببینمتون کنار هم و جبران کنم
Kishe Mehr
متشکرم از شما علی آقا. تشکر از لطفی که به بنده دارید. براتون بهترینها رو ارزومندم
"چیزی در حد" ، همان "دقیقا" نبید، بلکه بید همان بود بید
لابد دنیا دور سرت 180 درجه چرخیده و خودت ثابت بیدی
نمایش یا پنهان متن
من با هر کسی که صحبت میکنم ( چه تلفنی، چه اینترنتی، چه ایمیلی و... ) دقیقا طرف مقابلم رو جلوی چشمام تصور میکنم. اون ذهنیتی هم که از اون فرد دارم رو با خطای کمتر از 10% تصور میکنم. یه بار با یکی از دوستام تلفنی صحبت میکردم گفتم الان طر نشستنت اونطوریه. تعجب کردم گفت اره راست میگی. گفتم الان دستت رو گذاشتی زیر چونه ات. بازم گفت راست میگی. یه سوال ازش پرسیدم که جوابشو میدونستم. گفتم الان که جواب دادی فلان طرف نگاه کردی. شاخ دراورد گفت از کجا فهمیدی؟ گفتم نه تنها نگاه کردنت بلکه همه چیزت رو از پشت تلفن تصور میکنم!خواهش میشه. ناقابله
"چند سال" میتونه زمان مناسبی برای به یقین رسیدن باشه یا "یکی دو هفته" برای شک کردن؟
بابت بقیه ی فرمایشات هم خیلی مرسی
ali41
مرسی فرزانه عزیز
ali41
The one
قربونت برم پریسای مهربونم خیلی خانمی عزیز دلم
farzane,
الهی من قربونت برم آبجی کوچیکه ی نازم که اینقدر مهربونی عزیز دلم خیلی ماهی فدات شم آرزوی خوشبختیت رو دارم عسل خانم ملوس
فقط دعا کن من لایق عموی ګلت باشم و قدرشو بدونم عموت بعد از مادر شدنم بهترین اتفاقیه که تو زندګیم افتاده ...به معنای واقعی فرشته هست و شناختنش دیده ی بصیرت میخواد که خوشحالم تو داری...
میدونی فرزانه جان من مردی به مهربونی عموت در زندګیم ندیدم.. حتی یک لحظه هم از حالم غافل نیست و منو با همه ی شرایط سختم دوست داره.. و در عین حال هیچ توقعی هم ازم نداره .. با اینکه الان مدتیه با هم صحبت می کنیم ولی حتی یه بارم با هم اختلاف نظر پیدا نکردیم چه برسه به قهر و دعوا... واقعا فرشته ایه که خدا برام بعد از اون همه محنت فرستاد دعا کن قدر فرشته ی زندګیمو بدونم و لایق دل بی نظیر و صادقش باشم
The one
نمایش یا پنهان متن
این آخیشت خیلی آخیش بودا خسته نباشی
اره خب خسته بودم دیګه خودت که میدونی چرا
فدای حرف نابت که مطمؤنم از اعماق دلته دلی که فقط به من تعلق داره خود خودم و کسی شریکم نیست علی صادق و مهربونم امیدوارم لایق این همه محبت بی شاؤبه ت باشم عزیزم ...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→