₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به یکتای عزیزم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

تقدیم به یکتای عزیزم

997 بازدید، 144 پست، نویسنده: ali41

• The one

نقل قول: mojde
    از كسايي كه با اس ام اسها و پيام خصوصياشون ازم خواستن حرفمو و نظرمو بگم ممنونم.من تو اين مورد صاحب نظر نيستم و در اصل به من ارتباطي هم نداره من فقط ميتونم براي همه آرزوي خوشبختي كنم.

خواهر خوبم مژده جان.. راستش منم خیلی دوست داشتم نظرتو بدونم و وقتی پست قبلیتو خوندم خیلی خوشحال شدم..
    خدا شاهده که من هیچوقت ازت بدی ندیدم و به عنوان یک همجنس دردت رو فهمیدم.. خیلی ممنون که نظرت رو دادی... درسته که شاید دیدمون به زندگی یکی نباشه ولی همیشه برام محترم بودی..
    در نهایت منم فقط میتونم برات ارزوی خوشبختی بکنم و این یه ارزوی قلبیه :8: :11:

• Life Dream

اومدم ببينم هنوز علوس نشدي! مثل اينكه هنوز علوس نشدي! :43: از اين عدا اتوارها كه ميگن عروس رفته گل بچينه علف بچينه يونجه و غيره و اينا هم در نيار كه توو اين دوره زمونه خيلي ضايعه! :4:
    فردا اومدم بايد علوس شده باشي ها :8:

• The one

ژنرال,
    هاچو هاچو,
    کوفتیشن :4:

Life Dream,
    نازی داداش مهربونم.. نه اخه دیگه الان علوس شدن از مد افتاده..اخه شنیدی که میگن بزرگترین عامل طلاخ ازدباج است ما هم به این راحتیها باج نمیدیم :4: :10:

شوخی می کنم خیلی دلمم بخواد تو این قحطی شوور عروس رفته دوماد بچینه :23:
    حالا این اهنگ خوشملم میذارم که اون دو تا ذوقمرگ بالا بیشتر ذوق کنن و شما از ابجیتون راضی باشیو و از همه مهمتر علی نازنین خوشانشان شود...اهنگ از نانسیه با عنوان جادوی چشمهاش..من کلیپشم دوست دارم اونجا که نانسی عین خودم و.قتی احساساتی میشه دستشو میذاره رو لپهاش.. :9: :23:

[center]

سحر عیونه[/center]

• The one

نمایش یا پنهان متنكلمة و صار قلبي بكلمة
    با یک کلمه قلبم با یک کلمه

نار على نار، بسمة على بسمة
    اتیش گرفت لبخند زد

قلبي احتار، نساني اسمي
    قلبم حیرت کرد و اسمم رو فراموش کردم

ما أدري كيف و وين
    نمیدونم کی و. کجا

ياي سحر عيونه، نظراته
    وایی از جادوی چشمهاش و نگاهش

أول ما اتلاقينا عين بعين
    اولین باری که چشمهامون به هم افتاد

ياي شو مهضومه كلماته
    وایی چقدر حرفهاش دلنشینه

دوبت بكلمة، كيف لو كانوا انثنين؟
    با یک کلمه ذوب شدم چه برسه به اینکه دو تا بشن

ما أدري كيف غيرلي أمري و حسيت بأمان
    نمیدونم چطور وضعمو عوض کرد وب اهاش احساس امنیت می کنم

عمري الكان قاسي بعمري صار باحظة كان
    زندگیم که خیلی سحت بود یه دفعه اسون شد

حب جنون، أنا قلبي حبه، و دوبني الغرام
    دیوانه وار دوستش دارم

و هو داب، سلملي قلبه و ضحكتلي الأيام
    و اون هم در من ذوب شدو روزگار به من لبخند زد

• baron jon

سلام . می بخشید من یه خورد دیر به این تاپیک سر زدم یه مدت کمتر می اومدم
    ممنون علی آقا خیلی متن زیبا و دلنشینی بود :46:
    مبارک آبجی یکتای عزیزم :90: ایشالا هر چی صلاحه همون بشه .

• نغمه

شاید آخرین نفر باشم که این پست رو اینجا میذارم اما جزو اولین کسانی بودم که این تاپیک رو خوندم رفتم و فکر کردم که چه متنی بنویسم که بتونه احساس خوشحالیم رو بیان کنه اما هیچ چیز نمیتونست جز گفتن واقعیت یکتای نازنین و علی عزیز براتون از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو دارم ( باز اینهایی که گفتم هم نمیتونه احساس واقعیمو بیان کنه) . تقدیم به شما
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

• نغمه

شاید آخرین نفر باشم که این پست رو اینجا میذارم اما جزو اولین کسانی بودم که این تاپیک رو خوندم رفتم و فکر کردم که چه متنی بنویسم که بتونه احساس خوشحالیم رو بیان کنه اما هیچ چیز نمیتونست جز گفتن واقعیت یکتای نازنین و علی عزیز براتون از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو دارم ( باز اینهایی که گفتم هم نمیتونه احساس واقعیمو بیان کنه) . تقدیم به شما (ببخشید دیگه)
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

• ali41

ممنونم از همتون دوستان گلم :46:

• ali41

ژنرال,
    هاچو هاچو,
    شما دوتا چتونه خواب ندارید :23: ممنونم نمیخوام دیگه تشریف بیارین تو تاپیکم :23:

نقل قول: The one
    حالا این اهنگ خوشملم میذارم که اون دو تا ذوقمرگ بالا بیشتر ذوق کنن و شما از ابجیتون راضی باشیو و از همه مهمتر علی نازنین خوشانشان شود...اهنگ از نانسیه با عنوان جادوی چشمهاش..من کلیپشم دوست دارم اونجا که نانسی عین خودم و.قتی احساساتی میشه دستشو میذاره رو لپهاش

الهی فدات بشم عزیزترینم :8: من لایق این همه محبت تو نیستم :9:تو خودت ترانه بکر و ناخونده ی قلب منی ، ترانه ای که صدای قلبم ساز پر تپش ترنم جریانش در رگهای منه :90: ترانت و معنیش منو شرمنده میکنه :6:

نقل قول: نغمه
    شاید آخرین نفر باشم که این پست رو اینجا میذارم اما جزو اولین کسانی بودم که این تاپیک رو خوندم رفتم و فکر کردم که چه متنی بنویسم که بتونه احساس خوشحالیم رو بیان کنه اما هیچ چیز نمیتونست جز گفتن واقعیت یکتای نازنین و علی عزیز براتون از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو دارم ( باز اینهایی که گفتم هم نمیتونه احساس واقعیمو بیان کنه) . تقدیم به شما (ببخشید دیگه)

ممنونم خانوم نغمه خانوم :4: لطف فرموده شرمنده کردید :46: هر احساسی دارید میدونم پاک و پر مهره :46: بابت عکسای قشنگتونم ممنون خواهر گلم :46:

نقل قول: baron jon
    ممنون علی آقا خیلی متن زیبا و دلنشینی بود :46:
    مبارک آبجی یکتای عزیزم :90: ایشالا هر چی صلاحه همون بشه

سلامت باشید آبجی مهربون که متناتون تو تاپیکای قبلیم خیلی برام زیبا بودن :46:

• The one

baron jon,
    نغمه,
    قربون محبتتون خواهراي خوبم :8; :11:
    ali41,
    786 806 786 823 825 824 825 805 1015 827 1015
    اخيشششش. ... عزيزم اينقذه منو لوس نكن خب كار دست خودم ميدما... تو شيرينزبون و من بي جنبه ... :9:  

• پری سا

هیفا جان ، علی اقا تبریک میگم. براتون ارزوی خوشبختی دارم
    هیفای بی همتاخیلی خوشحالم که باهات اشنا شدم وهیچ وقت فراموشت نمی کنم و اینو بدون لایق بهترینها هستی گلم

• ali41

نقل قول: پری سا
    هیفا جان ، علی اقا تبریک میگم. براتون ارزوی خوشبختی دارم

تشکر از لطفتون :46:

اخيشششش. ... عزيزم اينقذه منو لوس نكن خب كار دست خودم ميدما... تو شيرينزبون و من بي جنبه ... :9:

قربونت برم نازنین :8: اتفاقا اگه یکی لایق محبت باشه و جنبشو داره تو هستی :8: خوشحالم که مقصد زیبایی برای ارسال بهترین های وجودم پیدا شده :90: بهترین های وجودم تقدیم به بهترینم :46:

نمایش یا پنهان متناین آخیشت خیلی آخیش بودا :4: خسته نباشی :4:

• farzane

299 من چقدر دیر رسیدم ولی از خوشحالی ذوق مرگ شدم 685
    واااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام به روی ماه جفتتون عمو علی نازنین و مهربون و هیفای عزیزم عروس خانم گل و خوشگل زن عموی مهربون و نازنین ببخشید دیر آمدم شرمنده ولی به خدا زبونم قفل شده نمیدونم خوشحالی و آرزوی قلبیمو براتون چطوری بگم دارم از خوش حالی بال در میارم نمیدونین نمیتونم آروم بشینم چه نمیدونین چه حسی دارم برای جفتتون دو تا گل مهربووووووووووووووون و عاااااااااااااااااااااااااااااااااشق انشاالله به پای هم پیر بشین بهتری آرزوه های قشنگ و سلامتی رو صمیمانه براتون دارم واااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی خوشحالم بلد نیستم عکس بزارم یعنی لود کنم وگرنه کلی عکس میزاستم شاید اون جوری احساسمو میرسوندم قربون جفتتون بشم عموی عزیزممممممممممممممم و هیفا که جای خود داری برام عروس نازنینم زن عموی خوشگلو خانمم فدایی داره هیفا جووووووووووووووووونم عمو علی خیلی ماهه به خدا خیلی گله بی نظیر نیدونم خودتون از خوبی های هم با خبرین خیلی بهم میایید حرف هاتون برای هم پر از صداقتو زیبایی و عشق و علاقه بود دلم براتون خیبلی روشنه واااااااااااااااااااااااااااااااای من عروسیتونو میخوام من شیرینی میخوام خیلی براتون خوشحالم میخوام کنار هم و برای همیشه برای هم ببینمتون کاش میتونستم بهتون برسونم نمیدونم چطوری بگم خیلی زیبا بود خیلی قشنگ بود از صمیم قلبم و با دنیا دنیا شوق بهتون تبریک میگم هیفای عزیز و نازنینم مهربون خانم . عموی گل و مهربونم با محبت تبریک منو دست خالی و دیر رسیده و شرمنده رو پذیرا باشین عروس و داماد گل و مهربووووووووووووووووووون خیلی عزیزی برام نمیدونم براتون اشک شوق بریزم یا بالا پایین بپرم وااااااااااااااااااااای خیلی زیباااااااااااااااااااااااااااااااا بود همرو خوندم تا اینجا رسیدم قربون جفتتون بشم دوستتون دارم بی نهایت عروس خانم نازنین مبارکت باشه میدونه لایق هم و برای هم هستید روی ماهتون رو دورادور میبوسم و بهترین آرزو ها رو براتون دارم اینجا نتونستم چیزی تقدیمتون کنم و دست پر بیام و تمام احساساتمو بیان کنم امیدوارم به زودی بتونم ببینمتون کنار هم و جبران کنم 303 824 مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه جفتتون باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه دو گل زیبا و مهربووووووووووووووووووووون همیشه شادیتونو و سلامتیتونو ببینم عمو جونم مهربون جونم هیفا جووووووووووووونم قربونت بشم عروس خانم خوشگلم با محبت دوستتون دارم :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90:

243 243 241 303 256 786 786 261 271 273 266 282 282 265 296 296 271 271 243 243 310 318 318 1153 1153 1016 1014 1016 1015 1026 1026 1219 1219 1152 1152 1015 979 1015 980 1015 976 1244 1244 824 825 825 826 826 827 827 823 413 413 420 413 413 756 767 756 523 526 523 524 903 903 235
    1234 1233 1246 1233 1234 1164
    257 246 244 246
    1022 309 1022

• Kishe Mehr

ali41,
    متشکرم از شما علی آقا. تشکر از لطفی که به بنده دارید. براتون بهترینها رو ارزومندم :46:

نقل قول: The one
    یعنی پدرت فقط 16 سال ازت بزرگتره؟ :4:

"چیزی در حد" ، همان "دقیقا" نبید، بلکه بید همان بود بید :4:
    والا من سر جام وایسادم ... نچرخیدم.. :4:

لابد دنیا دور سرت 180 درجه چرخیده و خودت ثابت بیدی :4:
    نقل قول: The one
    بالاخره صدا فقط بود یا تصویر؟ :10:

نمایش یا پنهان متنمن با هر کسی که صحبت میکنم ( چه تلفنی، چه اینترنتی، چه ایمیلی و... ) دقیقا طرف مقابلم رو جلوی چشمام تصور میکنم. اون ذهنیتی هم که از اون فرد دارم رو با خطای کمتر از 10% تصور میکنم. یه بار با یکی از دوستام تلفنی صحبت میکردم گفتم الان طر نشستنت اونطوریه. تعجب کردم گفت اره راست میگی. گفتم الان دستت رو گذاشتی زیر چونه ات. بازم گفت راست میگی. یه سوال ازش پرسیدم که جوابشو میدونستم. گفتم الان که جواب دادی فلان طرف نگاه کردی. شاخ دراورد گفت از کجا فهمیدی؟ گفتم نه تنها نگاه کردنت بلکه همه چیزت رو از پشت تلفن تصور میکنم!

نه برای چی دلگیر بشم مجتبی جان.. منم برات بهترین ارزوها رو دارم...و مرسی به خاطر جواب صادقانه ت...فقط یه چیزی رو میخوام شما و بقیه بدونن و اون اینه

خواهش میشه. ناقابله :1: اینم گل تقدیم به شما که به قول یه بنده خدایی :50: که با دارچین روش نوشته از طرف من به شما 311

همونطور که خودتون فرمودید همیشه جای شک در همه چی هست و این میتونه تفسیر بر به قول خودت چرخشم داشته باشه..

"چند سال" میتونه زمان مناسبی برای به یقین رسیدن باشه یا "یکی دو هفته" برای شک کردن؟

بابت بقیه ی فرمایشات هم خیلی مرسی 1189

• ali41

نقل قول: farzane
    واااااااااااااااااااااااااااااااااای سلام سلام به روی ماه جفتتون عمو علی نازنین و مهربون و هیفای عزیزم عروس خانم گل و خوشگل زن عموی مهربون و نازنین ببخشید

مرسی فرزانه عزیز :1: خیلی مهربونی عزیزم :46: دستت درد نکنه تو لطف داری عمو جون ..... منم از تو تشکر میکنم بابت این همه لطف و مهر بی آلایش و صادقانه .... از خدا میخوام تو هم به آرزوهات برسی و همیشه شاد و سرزنده و الته امیدوار زندگی کنی :46:

• ali41

خدایا از تو بابت نور روشنایی امروزت سپاسگذارم :48: و از اینکه گذشته تلخ و سیاه مرا بر من بخشیدی :48: ندامتم بزگترین احساسم بر پایان تلخ اشتباهات گذشته ام بود :48: من از تو توقع بخشش دارم ای بی نهایت لطف و کرم :48: و از بندگان کوچکت دوری و پرهیز میکنم ای ستارالعیوب:48: تو وعده رسوایی دادی به آنانیکه برای اهدافشان از اسرار و خطاهای گذشته من پلی برای عبور میسازند :2: انت الرحم الراحمین:48:

• The one

پری سا,
    قربونت برم پریسای مهربونم خیلی خانمی عزیز دلم :8: :11:
    farzane,
    الهی من قربونت برم آبجی کوچیکه ی نازم که اینقدر مهربونی عزیز دلم خیلی ماهی فدات شم آرزوی خوشبختیت رو دارم عسل خانم ملوس :8: :8: 786 786 786 786

فقط دعا کن من لایق عموی ګلت باشم و قدرشو بدونم عموت بعد از مادر شدنم بهترین اتفاقیه که تو زندګیم افتاده ...به معنای واقعی فرشته هست و شناختنش دیده ی بصیرت میخواد که خوشحالم تو داری...
    میدونی فرزانه جان من مردی به مهربونی عموت در زندګیم ندیدم.. حتی یک لحظه هم از حالم غافل نیست و منو با همه ی شرایط سختم دوست داره.. و در عین حال هیچ توقعی هم ازم نداره .. با اینکه الان مدتیه با هم صحبت می کنیم ولی حتی یه بارم با هم اختلاف نظر پیدا نکردیم چه برسه به قهر و دعوا... واقعا فرشته ایه که خدا برام بعد از اون همه محنت فرستاد دعا کن قدر فرشته ی زندګیمو بدونم و لایق دل بی نظیر و صادقش باشم :90:

• The one

نقل قول: ali41
    قربونت برم نازنین اتفاقا اگه یکی لایق محبت باشه و جنبشو داره تو هستی خوشحالم که مقصد زیبایی برای ارسال بهترین های وجودم پیدا شده بهترین های وجودم تقدیم به بهترینم

نمایش یا پنهان متن
    این آخیشت خیلی آخیش بودا خسته نباشی

اره خب خسته بودم دیګه خودت که میدونی چرا :10:
    فدای حرف نابت که مطمؤنم از اعماق دلته دلی که فقط به من تعلق داره خود خودم و کسی شریکم نیست علی صادق و مهربونم امیدوارم لایق این همه محبت بی شاؤبه ت باشم عزیزم ... :8: :11:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: