₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4 ... 7 8

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

11768 بازدید، 148 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم 266

از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..286
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه227 یا همسر دلبندشون 1242 :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی336

تصویر در دسترس نیست

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

تصویر در دسترس نیست

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه 1084

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...800

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..852

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..243 243

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!852

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

14 سپاس: بچه مثبت، gilas، کوروش فسقلی، mz56mz، نخبه، zrnznn، دلشاد، نغمه، hosseinhn82، ژنرال، حورا، علیرضا، Dr.GSM، bijjan

• gilas

زود باشین دیگه یکی غذا بیاره من بوفیاشو براش نگه میدارم :4:
    4 سپاس: ماهی، کوروش فسقلی، نغمه، bijjan

• بچه مثبت

˙·٠•●✿ ممنون هم مدرسه ای ✿●•٠·˙

سه نفری که زودتر غذا بیارن، همچون دوره اول، یک بوفی برنز از طرف بچه+ دریافت خواهند کرد :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: ماهی، کوروش فسقلی، نغمه، حورا

• ماهی

نقل قول: gilas
    زود باشین دیگه یکی غذا بیاره من بوفیاشو براش نگه میدارم

زود باشین دیگه زود باشین 256 256 256 گیل گیلی دستش خسته میشه :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    سه نفری که زودتر غذا بیارن، همچون دوره اول، یک بوفی برنز از طرف بچه+ دریافت خواهند کرد

مرسی هم مدرسه ای ..آخ جون...برم امروز کیک درست کنم :93:
    نمایش یا پنهان متناما فکر نکنم امروز و فردا وقت کنم :2:

5 سپاس: بچه مثبت، کوروش فسقلی، نغمه، حورا، bijjan

• carlos

خودم که بلد نیستم:9: ولی به هر کسی که تو غذاش گوشت و قارچ داشته باشه یا غذاش ماهی ای ! باشه مثبت میدم خیلی :111:
    5 سپاس: ماهی، کوروش فسقلی، نغمه، حورا، ttaha

• KuRoSh

نقل قول: ماهی
    بدو بدو...غ

بدیو بدیو کن تا وزنت کم بشه :4:
    بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

منم منتظر مثبت های قشنگتون هستم :4:

سری قبلی که نتونستم شرکت کنم شلمنده بیدم ماهی گولمنگولی :9:
    اگر بتونم به خودم فشار بیارم شاید تونستم یدونه تخم مرغ با سس دلپذیر یا همون نوشیدنی دور قبل رو آماده کنم :1:

3 سپاس: ماهی، نغمه، حورا

• ماهی

نقل قول: carlos
    یا غذاش ماهی ای ! باشه مثبت میدم خیلی

امروز یاد یه غذایی افتادم..باشه درست می کنم :4:
    فقط اون غذاهایی هم که قبلا درست کردم دوتاش با ماهی بوده ها بهم مثبت فراوان نداده بودی :100: اما یه ضرب المثل ماهی ای می گه : ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست 256 256 256

3 سپاس: carlos، نغمه، حورا

• ماهی

نقل قول: کوروش فسقلی

بدیو بدیو کن تا وزنت کم بشه

الان وزنم در حد نرماله..804دیگه نیم خوام کم شه..فقط باید مواظب باشم زیاد نشه :4:
    نقل قول: کوروش فسقلی
    اگر بتونم به خودم فشار بیارم

حالا زیادم فشار نیار :4:
    ولی ازت ممنونم.هر چی درست کنی جایزشو می گیری فسقلی :93:

2 سپاس: کوروش فسقلی، حورا

• KuRoSh

الان وزنم در حد نرماله..

چی چی ماله :7:
    دیگه نیم خوام کم شه..فقط باید مواظب باشم زیاد نشه

اگر زیاد داری من خریدارم ها :4:
    چون ما فقیلیم الزون حساب کن مشتری بشیم :4:
    حالا زیادم فشار نیار

فشار سنج بستم که از حد معمول بیشتر نشه :4:که منفجر بشه :23:
    ولی ازت ممنونم.هر چی درست کنی جایزشو می گیری فسقلی

ولی منم از شما ممنونم بخاطر تاپیک و خلاقیتی که به خرج دادید جایزش رو هم خدمتتون تقدیم می کنم درآینده :1:

2 سپاس: ماهی، حورا

• carlos

امروز یاد یه غذایی افتادم..باشه درست می کنم

ماهیش استخون هم نداشته باشه :4:
    فقط اون غذاهایی هم که قبلا درست کردم دوتاش با ماهی بوده ها بهم مثبت فراوان نداده بودی اما یه ضرب المثل ماهی ای می گه : ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست

از الان بیشتر توجه دارم به مسائل ماهی ای ! :51:
    ما هر وقت ماهی رو از آب گرفتیم مُرد :2:

• maryamlondon1

اگه وقت داشته باشم حتما شرکت میکنم :6:

• ماهی

ماهیش استخون هم نداشته باشه

مشهدی ها فکر نمی کنم ماهی جنوب بخورند. :4: باید یه جای ماهی که من معرفی م یکنم یه ماهی شمالی انتخاب کنی :57:
    ما هر وقت ماهی رو از آب گرفتیم مُرد

دور از جون خودم...ایشالله خودم صد و بیست سال عمر کنم :83:
    نقل قول: maryamlondon1
    اگه وقت داشته باشم حتما شرکت میکنم

سری قبل که خیلی زحما کشیدی مامان مریم.بازم منتظر آموزشتون می مونیم :11:

2 سپاس: carlos، حورا

• zrnznn

وای که چقدر دوست داشتم تو دور اول شرکت کنم ولی خوب چیکار کنم وقتی غذا آماده میشد یادم میآمد که چرا عکس نگرفتم :2:
    .
    .
    .
    ولی خیلی دوست دارم یکی دوتا از غذا های محلی خودمونو که خیلی هم خوشمزه هستن براتون بزارممم
    انشال..که دیگه یادم نمیره و عکس میگیرم و شرکت میکنم ماهی جون دست گلت کرد نکنه :8:

• ماهی

نقل قول: zrnznn
    انشال..که دیگه یادم نمیره و عکس میگیرم و شرکت میکنم

ایشالله ..منتظر می مونم نجمه جون :11:

از دوستان عزیز تقاضا دارم حتی المقدور عکسها رو با آرم بوف بوفی آپلود کنند و از آپلود عکسهای با سایز بزرگ خود داری کنند..سپاسگزارم :24:

1 سپاس: حورا

• دلشاد

ممنون آبجی ماهی قرمزی دستت درد نکنه :6:

• mojde

دستت درد نكنه ماهي گلي :8:

• نغمه

برای زحماتی که تقبل کردی ماهی جون ممنون ایشالا منم سعی میکنم شرکت کنم 248

• sotude

مرسی ماهی جون :11: حتما شرکت میکنم البته فردا صبح اونم با یک کیک تولد :1:

• Mahboob

وایییییییییییییییییییییی مرسی ماهی جون حتما سعی می کنم شرکت کنمممممم چند روز آینده رو قول نمیدم اما همه ی همه ی همه ی تلاشم رو می کنم :1:

• maryamlondon1

سلام دوستان من دیروز ترشی بادمجان شکم پر درست کردم .میدونم شما خانمها بلد هستید وشاید از من بهتر درست میکنید .به هر حال من دوست داشتم دستپخت خودم بزارم انجا :11:

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر :11:

بادمجان قلمی وریز یک کیلو 1

سبزی ترشی نیم کیلو

سیر 200 گرم

سرکه یک لتر

ادویه ترشی مخصوص : یک قاشق غذا خوری

نمک: یک قاشق سوپخوری

سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزی‌های معطر محلی را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می‌گذاریم یک شبانه‌روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می‌کنیم. :11:

برای تهیه این ترشی از بادمجان‌های کوچک استفاده می‌کنیم. اگر بادمجان‌ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی‌داریم و به همین ترتیب آنها را در حالی که یک برش۳ سانتی‌متری در وسط بادمجان‌ها ایجاد کرده‌ایم، در سرکه می‌جوشانیم

تصویر در دسترس نیست

. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بادمجان‌ها کمی بپزد، ولی له نشود بعد ابکش میکنیم وصبر میکنیم تا بادمجانها سرد بشه :11:

تصویر در دسترس نیست

سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می‌ریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم. بعد ازمخلوط کردن آنها

تصویر در دسترس نیست

، شکم بادمجان‌ها را از این مخلوط پرمی‌کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می‌ریزیم. سپس روی مواد سرکه می‌ریزیم تا سرکه روی بادمجان‌ها را بگیرد

تصویر در دسترس نیست

. در آنها را محکم می‌بندیم و در جای خنک نگه می‌داریم..نوش جون :11:

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: sotude، ماهی، نخبه، بچه مثبت، gilas، mz56mz، حورا، علیرضا، Dr.GSM، mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: