ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
sotude
نغمه جان
maryamlondon1
کیکت عالیه ماهی جون
دیااکو
sotude
اولش فکر کردم هنر خودته
نغمه
ماهی
ممنون دیا اکو جان.تزئین کیک بخش خیلی مهمی هست..حتی دوره مخصوص داره..چندید بار خواستم برم دوره شو ببینم ولی سه روز در هفته خیلی وقت گیره.ممنون
نغمه,
فرم دادم خامه رو سعی می کنم یکبار به طور جدا گانه بگذارم اما قول نمی دم
ماهی
در کتابهای آشپزی معمولا اندازه گیری مواد بصورت پیمانه هست ولی برخی موارد هم با معیار وزن آمزش داده میشه.جهت سهولت استفاده از دستورات شیرینی چزی برخی از مهمترین مواد مورد استفاده با دو معیار وزن و پیمانه به شرح زیر معرفی می شوند
یک پیمانه آب = 200 گرم
یک پیمانه آرد= 125 گرم
یک پیمانه شیر= 200 گرم
یک پیمانه روغن آب کرده= 200 گرم
یک پیمانه شکر= 200 گرم
یک پیمانه برنج= 200 گرم
یک قاشق سوپخوری آب = 20 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد= 25گرم
یک قاشق سوپخوری شکر= 25 گرم
یک قاشق سوپخوری روغن مایع= 20 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد= 10 تا 12 گرم
نمایش یا پنهان متن
منبع : کتاب هنر آشپزی و شیرینی پزی مهتاب نوشته منیژه ساسانیان و میترا بیگدلینغمه
بهونه
ماهی اون کیک پرتقال ژله ای خامه ای ببین
حورا
maryamlondon1
اول طرز تهیه حوراک جگر براتون توضیح میدم .که خیلی ساده واسون وخیلی از شما خانمها حتما یک بار که شده این عذا را درست کردید
مواد لازم برای تهیه خوراک جگر برای 6 نفر
به سلیقه خودتون جگر کوسفند یا گاو یا جگر مرغ
یک کیلو جگر
دوعدد پیاز متوسط
سه عدد گوجه فرنگی متوسط که یادم رفت عکسش بگیرم
ادویه فلفل نمک زرد چوبه وگرد لیمو عمانی از هر کدام به اندازه دلخواه .من هر کدام یک قاشق مرباخوری گذشتم
اول از همه جگر میشوریم .وبعد به قطعات متوسط خورد میکنیم ..
من کمی جگر اپ پز کردم مدت اپزیش تقریبا اولین جوشی که زد وکف بالا امد .اول کف با قاشق خارج میکنیم وقتی اب جگر تمیز شد جگر هارااب کش میکنیم میدونم قسمتی از ویتامین اهن هدر دادم ولی در عوض غذای خوشمزه وخوش طعم به دست میارم..من همیشه با مرغ وگوشت اپ پز همین کار انجام میدم .. حالا جگرها را ابکش میکنم
وبعد جگر به پیاز اضافه میکنیم وباهم سرخ میکنیم بعد ادویه جات ونمک وگرد لیمو بهش اضافه میکنیم وباهم تفت میدیم .کمی که تفت خورد
. سه عدد کوجه فرنگی متوسط خرد میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .
نصف لیوان اب به مواد اضافه میکنیم ودر قابلمه را میبندیم تا خوراکمون جا بیفته ..این غذا خیلی ساده است وسریع اماده میشه
ماهی
نوش جونت
خواهش می کنم.یه سری نکات کلیدی دیگه هم هست که کم کم اضافه می کنم
نزن آخه نزن
نمایش یا پنهان متن
وای خودمم همین فکرو می کنم.از این کیکه خیلی خوردم.عذاب وجدان گرفتم
maryamlondon1,
ممنون مامان مریم...مرسی از آموزشت
راستی دیشب مامانم فلافل درست کرد..بهش گفتم کنجد هم اضافه کنه..خیلی خوشمزه بود
چقدر دلم برای آرامش تنگ شده...
maryamlondon1
جدی همون که من اموزشش دادم
من خیلی نگرانم نمیدونم کجا است ؟
ماهی جون شما هم به این روش جگر میپزید
ماهی
آره همون.خیلی خوشمزه بود .پسرمم خورد.
با قاشق.بعدش گفت ادویه ش هم توی بازار موجوده.قرار شد بگیره به منم بده
چند تایی از بچه ها خیلی کم پیدا هستن.یکتا ، آرامش ، آرسام و دکتر رضا ...
جگر گوسفند رو به همین روش می پزیم.یک روش دیگه هم هست که شیرازی ها درست می کنند با رب انار.اگر فرصت شد یکبار آموزش می دم..مرسی مامان مریمم
بچه مثبت
ممنون آبجی
من جگر دوست دارم اما خیلی کم میخورم!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
به خودم امیدوار شدم
قالبش هم هست اصفهان فراونه بلخصوص زینبیه .ادویه اش هم زیاد مهم نیست فقط دارچین ونمک بکینگ پودر و زردجوبه
ارسام که منتقل شده .به یک جزیره نزدیک امارات فکر کنم... ارامش نمیدونم بی خبر رفت دکتر هم خدا حافظی کرد وگفت برا مدت کوتاهی نمیدونم کجا رفت یادم رفته
ما هم جگر به سیخ میکشیم
قابل نداشت
ماهی
به خودم امیدوار شدم
دوستان عزیزم ! با تدابیر مدیر محترم سایت ، اسلایدر مخصوص نمایش آموزشهای آشپزی در صفحه اصلی در نظر گرفته شده که در مرحله تست می باشد.به زودی کلیه آموزشها در این قسمت قرار خواهد گرفت.این اسلایدر جهت سهولت دسترسی به آموزشها توسط کاربران در نظر گرفته شده است..از همین جا از طرف خودم و بوف بوفی های گل ، از علیرضای عزیز تشکر می کنم...
ماهی
فقط وسطش بستنی با ژله نذاشتم.همون خامه و موز گذاشتم
تزئینش کار پسرمه...
sotude
دستت درد نکنه مریم جون
ماهی,
ماهی جون دستت تو هم درد نکنه کیکه خوبی شده
وای چه گل پسر هنرمندی
maryamlondon1
قابل نداشت جگرم
من هم مواد اماده کردم برا دسر ستوده ولی وقت نداشتم
آخرین ورود: امروز, 07:39