سلام به همه ی دوستان جمعه تولد پسرم بود واسه همین کیک تولد براتون آوردم امیدوارم خوشتون بیاد
کیک شیفون با ژله و بستنی
مواد لازم کیک:
آرد---------------دو و یک چهارم پیمانه شکر ----------- یک پیمانه معدل 220 گرم تخم مرغ ------- 5 عدد روغن مایع ----- یک چهارم پیمانه معادل 600 میلی لیتر آب ------------- یک چهارم پیمانه معادل 600 میلی لیتر بگین پودر ------ یک قاشق چای خوری وانیل ----------- یک هشتم قاشق چایخوری
▧ تصویر در دسترس نیست
آخ شرمنده روغن مایع یادم رفته بود توی مواد لازم بزارم
▧ تصویر در دسترس نیست
تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید رنگ شود و پف کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی شکر کاملا در مواد حل شد روغن مایع و آب را اضافه کنید و یک دور هم بزنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
آرد و پکین پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط کنید تا مایه یکدست شود
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد را داخل یک قالب مربع یا دایره که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید (که در صورت داشتن قالبهای تفلون اعلا چرب کردن کافیه) بریزید و در فر داغ قرار دهید 45 دقیقه با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم برای داخل کیک:
بستنی توت فرنگی ---- 3 قاشق سوپخوری پود ژلاتین --------------- 2 قاشق چایخوری آب سرد ---------------- 3 قاشق سوپخوری پودر ژله توت فرنگی ---- 6 قاشق سوپخوری آب جوش --------------- یک پیمانه خامه ی فرم گرفته ----- 300 گرم توت فرنگی تازه --------- به میزان لازم (میتوانید از کمپوت آناناس یا هلو نیز استفاده کنید)
کیک را از قالب خارج کنید و حدود نیم سانت از روی آن را ببرید و کنار بگذارید.درون کیک را خالی کنید طوری که کف و دیواره ی کیک آسیب نبیند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
آب سرد را درون یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید تا گوله نشود و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
پودر ژله ی توت فرنگی را با آب جوش مخلوط کنید تا پودر حل شود.
مواد داخل کیک/ بستنی توت فرنگی/ژله ی توت فرنگی /50 گرم از خامه ی فرم گرفته/و توت فرنگی یا کمپوت هلو را درون مخلوط کن بریزید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
با کمی آب کمپوت کف کیک را مرطوب کنید.
تمام مواد مخلوط شده را درون کیک بریزید و صاف کنید کمی از میوه ی خرد شده را روی مواد بریزید (من داخل مواد از کمپوت هلو و روی آن از آناناس استفاده کردم)
▧ تصویر در دسترس نیست
و بعد 50 گرم از خامه ی فرم گرفته را روی مواد بمالید
▧ تصویر در دسترس نیست
و در کیک را که با کمی آب کمپوت مرطوب کرده اید روی کیک بگذارید و کمی فشار دهید
▧ تصویر در دسترس نیست
بقیه ی خامه را با مقداری پودر ژله ی توت فرنگی مخلوط کنید و سطح کیک را با خامه بپوشانید و به دلخواه تزیین کنید
کیک را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید
وای مامان مریم هیچ وقت ترشی درست نکردم چون همیشه مامانم این کارو می کنه این مدلی تا حالا نخوردم باید خیلی خوشمزه باشه.دستشورشو به مامانم نشون می دم که درست کنه مامان مریم ممنون که عکسا رو با آرم بوف بوفی آپلود کردی
نقل قول: sotude
جمعه تولد پسرم بود
تولد گل پسرت مبارک .خوش به حالش که مامان به این خانومی داره...
▧ تصویر در دسترس نیست
خیلی عالی بود.و خوشمزه به نظر می رسه این دوره منم می خوام کیک درست کنم.خوشحالم که دستور کیک من با این فرق می کنه.جالب بود.یکبار هم اینجوری درست می کنم نمایش یا پنهان متنستوده عزیزم! اگر باز هم توی این دوره شرکت می کنی لطفا عکسها رو با آرم آپلود کن..مرسی عزیز دلم
به به مامان مریم و ستوده خانوم چه کردند افرین به هر دو خانوم کد بانو هر دوشون خوشمزه به نظر میاان و حتما هم همینطوره.. متاسفانه نمیتونم بگم درست میکنم چون به قدری تنبل شدم که حال ندارم غذای معمولی بپزم و همش خونه مامی تلپم یا از بیرون غذا میگیرم..جونم بالا میاد یه کاری رو انجام بدم همه کارامو ارش و دیگرون انجام میدن من هم فقط پس فعلا بیننده و تشویق کننده هستم تا وقتی فندقی دنیا بیاد و من دوباره مثل قبل بچه زرنگ بشم
ین مدلی تا حالا نخوردم باید خیلی خوشمزه باشه.دستشورشو به مامانم نشون می دم که درست کنه
ماهی جون نمیخواستم تو تاپیک بزارم گفتم بچه ها بلدن ومورد جدیدی نیست .ولی دل به دریا زدم .گذشتم.خوشحالم خوشتون امد راستش این برا تینا خانم نامزادپسرم حسن درست کردم .ولی شوهرم تا این شیشه را دید برداشت زیر تخت خوابش قایم کرد .اخه هووی من بادمجانه شوهرم عاشق وکشته بادمجان الان مجبورم یک شیشه .کوچلو بااجازه شوشم به تینا بیچاره بدم
نقل قول: ماهی
مامان مریم ممنون که عکسا رو با آرم بوف بوفی آپلود کردی
من همیشه این کار میکنم چون که زیادن دونه دونه را نمیشه اپلود کرد .. تازه عکسهای خودم هم کوچکتر میکنم
سبزیجات معطر شامل تره ، شوید ، گشنیز و جعفری 300 گرم با اندازه 300 گرم دیگر گشنیز شنبلیله خشک یک قاشق غذا خوری تمر هندی یک پیمانه ( با اندازه ای که ترشی اون رو توی غذا بتونید تحمل کنید) سیر به میزان دلخواه ( نباید کم باشه) پیاز بزرگ یک عدد نمک فلفل ترجیحا سبز و تند ، زرد چوبه به میزان لازم برنج دو پیمانه تخم مرغ یک عدد مقدار کمی آویشن
طرز تهیه : ابتدا به ماهی کمی آویشن و نمک می زنیم و اون رو جدا می گذاریم. بعد اقدام به تهیه سس مخصوص که قبلا آموزشش رو دادم می کنیم.این سس رو حتی وقتی ماهی رو سرخ یا کباب می کنید می تونید با ماهی میل کنید.
قبل از هرچیز ابتدا نصف لیوان آب گرم روی تمبر هندی ریخته و با چنگ اون رو هم می زنیم و از صافی رد می کنیم تا آب تمر به دست بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد پیاز نگینی شده رو کمی تفت می دیم وقتی تغییر رنگ داد سیر خرد شده و فلفل تند خرد شده رو با مقداری زردچوبه اضافه می کنیم تا سرخ شن
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی خوب سرخ شدند یک قاشق شنبلیله خشک رو اضافه کرده تفت می دیم .و بعد از اون 300 گرم گشنیز خرد شده رو اضافه کرده سرخ می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از سرخ شدن سبزیجات ، آب تمر رو اضافه می کنیم.با کمی نمک اجازه می دیم تا مواد به خورد هم رفته و آب اون خشک شه تا سس مخصوص به دست بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
در این فاصله برنج رو آبکش می کنیم و از صافی گذرانده با 300 گرم سبزیجات معطر که داشتیم مخلوط می کنیم.من دوست دارم سبزیجاتش زیاد باشه ولی چون پسرم نمی خوره همه ی اون 300 گرم رو اضافه نکردم
▧ تصویر در دسترس نیست
یک عدد تخم مرغ داشتیم اون رو با چنگال می زنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد مقدار یک سوم یا کمتر از برنج و مقدار کمی از اون سس در حد دو قاشق از اون به تخم مرغ اضافه می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی رو در پلو پز یا ظرفی که در فر قرار می گیره و مقدار دوقاشق روغن کف اون ریخته شده قرار می دیم.من کمی ماهی رو تفت می دم.یک طرفش کافیه.در طرف روی اون کمی زرد چوبه هم می پاشم.
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا اون سس مخصوص رو روی ماهی ریخته تمام سرح ظرف رو می پوشونیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
و بعد مخلوط برنج سبزی و تخم مرغ رو روی مواد ریخته سطح اون رو صاف می کنیم و میگذاریم کاملا بپزه و یک طرفش کاملا خودشو بگیره
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متناین رنگ سیاهی که توی عکسها می بینید به خاطر تمبر هندی هست نه سوختگی
بعد از اینکه یک طرف کاملا سرخ شد ( یک ربع کافیه به دمای فر یا پلو پزتون بستگی داره) یک بشقاب یا سینی روی سر ظرف گذاشته و اون رو بر می گردونید و دوباره اون رو در پلو پز از سمت دیگه می گذارید تا اون طرفش هم سرخ شه..
▧ تصویر در دسترس نیست
در نهایت بعد از یک ربع دیگه غذا اماده ست.
ما بقی برج رو هم که استفاده نکرده بودیم جداگانه دم می کنیم و کنار غذا سرو می کنیم.میزان ترشی و تندی این غذا به ذائقه شما بستگی داره ولی اصولا باید ترش و تند باشه
نمایش یا پنهان متناین شکافی که وسط ماهی می بینید تقصیر آقای ماهی فروشه..بهش گفته بودم درسته می خوام.تا اومدم بجنبم همه رو از وسط قاچ کرده بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نوش جان و گوارای وجود
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن لازم به توضیحه که نصف اون ماهی رو بیشتر برای ته چین استفاده نکردم.نصفه دیگه رو جداگانه سرخ کردم.اگر خواستید دوباره باید همین کار رو بری نصفه ی دیگه ماهی تکرار کنید.منظورم اینه که ماهی از وسط بصورت طولی نه عرضی نصف شده اگر ماهی درسته بگذارید خوب نمی پزه.. در هر ته چین نباید ورقه کلفتی از ماهی بگذارید.در ضمن من همین ته چین رو بدون برنج اضافه ترجیح میدم.ولی اگر ذائقه شما از طعم ترش زیاد خوشش نمی آد بهتره یه تیکه از این ته چین رو روی برنج بگذارید و میل کنید..
با تشکر از ستوده، آبجی مریم و هم مدرسه ای عزیز! الوعده وفا! سه تا برنز ناقابل تقدیم شد
˙·٠•●✿ اما بعد... ✿●•٠·˙
کیک رو خیلی دوست داشتم. اگر یادم بود در اولین بازگشت به خونه میگم برام درست کنن
بادمجون شکم پر نخوردم شکم خالی اما خوردم خیلی فاز میده بادمجون رو تو سرکه بجوشونی. اونایی که امتحان نکردن حتما امتحان کنن
ماهی هم من فقط ماهی های شمال رو خوردم. ایشالا قسمت بشه بیایم ماهی های جنوب هم امتحان کنیم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
امروز امدم غذای عربی به نام فلافل براتون اموزش بدم
مواد لازم
نخود 250 گرم
▧ تصویر در دسترس نیست
سیر 5 حبه یا به اندازه دلخواه
پیاز کوچک یک عدد
ادویه مخصوص فلافل
▧ تصویر در دسترس نیست
اگه هم در دسترس ندارید میتونید از دارچین وکمی فلفل استفاده کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
نمک وپکنک پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
کنجد سفید به اندازه دلخواه ..البته دلبخواهی اجباری نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه
نخود از شب قبل در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود.
بعد نخود وسیر وپیاز باهم دوبار در چرخ گوشت چرخ کنید .
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد پکینک پودر ونمک ادویه وکنجد به ان اضافه میکنم وخوب مخلوط میکنیم ...برای بفکی شدن فلافل کمی به مواد اب اضافه میکنیم تا کمی مواد نرم بشه وسفت نباشه ... بعد روغن داغ میکنیم وفلافل قالب مگیرم وتو روغن داغ سرخ میکنیم
من قالب مخصوص فلافلم خراب شده مجبور شدم با قاشق قالب بگیرم به این شکل عین کباب دستی شکل میدیم ..
▧ تصویر در دسترس نیست
.. وقتی روغن داغ شد خیلی یواش با انگشت دست مواد تو روغن خالی میکنیم تا از هم نپاشه .. دوطرف اون قشنگ به رنگ طلائی که در امد تو ظرف میچینیم...
▧ تصویر در دسترس نیست
وهمراه سالاد ماست موسیر نوش جون کنید در عراق با سسس عنبه فلافل مصرف میکنن که تو شهر اصفهان تو زینبیه این همراه باسس عنبه عربی مصرف میشه تهران هم تو دولت اباد همنجور ..ولی انجا روستورانهای لبنانیبه به این شکل مصرف میکنن ..نوشششششش جون
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن این ساندویچ پسرم در حال ساخت وسازه
ماهی هم من فقط ماهی های شمال رو خوردم. ایشالا قسمت بشه بیایم ماهی های جنوب هم امتحان کنیم
ایشالله ایشالله
نقل قول: maryamlondon1
فلافل
فلافل رو هم هیچ وقت درست نکردم.می ترسم وا بره..ولی باید حتما امتحان کنم.اینجا یه دست فروش آبادانی هست فلافل درست می کنه مثل ماه.هم تمیزه هم خیلی خوشمزه درست می کنه.وای گرسنم شد
ماهی, وای ماهی جون دستت درد نکنه من عاشق ماهی زبیدی ام به نظر من یکی از خوشمزه ترین و گرونترین ماهی هاست که تا حالا خوردم غذاتم که حرف نداره هم خوش رنگ هم معلومه خوشمزه حتما درستش میکنم به زودی
maryamlondon1, مامان مریم دست شما هم درد نکنه آخه من فلافل هم دوست دارم چیکار کنم آدم دلش میخواد خب
نمایش یا پنهان متنوای نه اگه اینطوری پیش بره و هر غذایی که اینجا هست رو من بخوام درست کنم و بخورم دیگه فکر کنم این چند پرده گوشت تبدیل بشه به چند کیلو گوشت
sotude
sotude
کیک شیفون با ژله و بستنی
مواد لازم کیک:
آرد---------------دو و یک چهارم پیمانه
شکر ----------- یک پیمانه معدل 220 گرم
تخم مرغ ------- 5 عدد
روغن مایع ----- یک چهارم پیمانه معادل 600 میلی لیتر
آب ------------- یک چهارم پیمانه معادل 600 میلی لیتر
بگین پودر ------ یک قاشق چای خوری
وانیل ----------- یک هشتم قاشق چایخوری
آخ شرمنده
تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید رنگ شود و پف کند.
وقتی شکر کاملا در مواد حل شد روغن مایع و آب را اضافه کنید و یک دور هم بزنید.
آرد و پکین پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک آرام مخلوط کنید تا مایه یکدست شود
مواد را داخل یک قالب مربع یا دایره که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید (که در صورت داشتن قالبهای تفلون اعلا
45 دقیقه با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد
مواد لازم برای داخل کیک:
بستنی توت فرنگی ---- 3 قاشق سوپخوری
پود ژلاتین --------------- 2 قاشق چایخوری
آب سرد ---------------- 3 قاشق سوپخوری
پودر ژله توت فرنگی ---- 6 قاشق سوپخوری
آب جوش --------------- یک پیمانه
خامه ی فرم گرفته ----- 300 گرم
توت فرنگی تازه --------- به میزان لازم (میتوانید از کمپوت آناناس یا هلو نیز استفاده کنید)
کیک را از قالب خارج کنید و حدود نیم سانت از روی آن را ببرید و کنار بگذارید.درون کیک را خالی کنید طوری که کف و دیواره ی کیک آسیب نبیند.
آب سرد را درون یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید تا گوله نشود و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
پودر ژله ی توت فرنگی را با آب جوش مخلوط کنید تا پودر حل شود.
مواد داخل کیک/ بستنی توت فرنگی/ژله ی توت فرنگی /50 گرم از خامه ی فرم گرفته/و توت فرنگی یا کمپوت هلو را درون مخلوط کن بریزید و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
با کمی آب کمپوت کف کیک را مرطوب کنید.
تمام مواد مخلوط شده را درون کیک بریزید و صاف کنید کمی از میوه ی خرد شده را روی مواد بریزید (من داخل مواد از کمپوت هلو و روی آن از آناناس استفاده کردم)
و بعد 50 گرم از خامه ی فرم گرفته را روی مواد بمالید
و در کیک را که با کمی آب کمپوت مرطوب کرده اید روی کیک بگذارید و کمی فشار دهید
بقیه ی خامه را با مقداری پودر ژله ی توت فرنگی مخلوط کنید و سطح کیک را با خامه بپوشانید و به دلخواه تزیین کنید
کیک را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید
و این هم نمایی از داخل کیک
ماهی
وای مامان مریم
هیچ وقت ترشی درست نکردم چون همیشه مامانم این کارو می کنه
مامان مریم ممنون که عکسا رو با آرم بوف بوفی آپلود کردی
تولد گل پسرت مبارک .خوش به حالش که مامان به این خانومی داره...
خیلی عالی بود.و خوشمزه به نظر می رسه
نمایش یا پنهان متن
ستوده عزیزم! اگر باز هم توی این دوره شرکت می کنی لطفا عکسها رو با آرم آپلود کن..مرسی عزیز دلمبهونه
وای مامی چه کردی شما
sotude,
تولد آقا پسرت مبارک باشه
خیلی به قیافش میخوره خوشمزه باشه
ژنرال
البته با این تفاوت که بنده با استخوان ماهی هم هیچ مشکلی ندارم
sotude
ماهی جون شرمنده
ماهی
دشمنت شرمنده...ما هم اولش بلد نبودیم
نخبه
راستی تولد پسر ستوده خانوم هم مبارک باشه
ماهی
ایشالله ایشالله
maryamlondon1
ماهی جون نمیخواستم تو تاپیک بزارم گفتم بچه ها بلدن ومورد جدیدی نیست .ولی دل به دریا زدم .گذشتم.خوشحالم خوشتون امد
من همیشه این کار میکنم چون که زیادن دونه دونه را نمیشه اپلود کرد ..
maryamlondon1
قابل نداشت
راستی یادم رفت ستوده جون تولد پسرت مبارک انشالله دادما د شدنش ببینی
نمایش یا پنهان متن
به جمع سادات خوش امدیsotude
ممنونم وحید جان
والا ما که خوردیم خوشمزه بود
مرسی مامان مریم قربونت برم
بازم ممنونم و خوشحال
ماهی
مامی جونم منم نصفه ساداتما...
می گن ماها از چهرشنبه تا جمعه سیدیم
آخی چه هووی بی آزاری داری مامان مریم...
حورا
تولد پسر ستوده خانم مبارک
ماهی
مواد لازم :
ماهی حلوا سفید یا زُبِیدی یک عدد
سبزیجات معطر شامل تره ، شوید ، گشنیز و جعفری 300 گرم
با اندازه 300 گرم دیگر گشنیز
شنبلیله خشک یک قاشق غذا خوری
تمر هندی یک پیمانه ( با اندازه ای که ترشی اون رو توی غذا بتونید تحمل کنید)
سیر به میزان دلخواه ( نباید کم باشه)
پیاز بزرگ یک عدد
نمک فلفل ترجیحا سبز و تند ، زرد چوبه به میزان لازم
برنج دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
مقدار کمی آویشن
طرز تهیه :
ابتدا به ماهی کمی آویشن و نمک می زنیم و اون رو جدا می گذاریم.
بعد اقدام به تهیه سس مخصوص که قبلا آموزشش رو دادم می کنیم.این سس رو حتی وقتی ماهی رو سرخ یا کباب می کنید می تونید با ماهی میل کنید.
قبل از هرچیز ابتدا نصف لیوان آب گرم روی تمبر هندی ریخته و با چنگ اون رو هم می زنیم و از صافی رد می کنیم تا آب تمر به دست بیاد
بعد پیاز نگینی شده رو کمی تفت می دیم وقتی تغییر رنگ داد سیر خرد شده و فلفل تند خرد شده رو با مقداری زردچوبه اضافه می کنیم تا سرخ شن
وقتی خوب سرخ شدند یک قاشق شنبلیله خشک رو اضافه کرده تفت می دیم .و بعد از اون 300 گرم گشنیز خرد شده رو اضافه کرده سرخ می کنیم.
بعد از سرخ شدن سبزیجات ، آب تمر رو اضافه می کنیم.با کمی نمک اجازه می دیم تا مواد به خورد هم رفته و آب اون خشک شه تا سس مخصوص به دست بیاد
در این فاصله برنج رو آبکش می کنیم و از صافی گذرانده با 300 گرم سبزیجات معطر که داشتیم مخلوط می کنیم.من دوست دارم سبزیجاتش زیاد باشه ولی چون پسرم نمی خوره همه ی اون 300 گرم رو اضافه نکردم
یک عدد تخم مرغ داشتیم اون رو با چنگال می زنیم
بعد مقدار یک سوم یا کمتر از برنج و مقدار کمی از اون سس در حد دو قاشق از اون به تخم مرغ اضافه می کنیم.
ماهی رو در پلو پز یا ظرفی که در فر قرار می گیره و مقدار دوقاشق روغن کف اون ریخته شده قرار می دیم.من کمی ماهی رو تفت می دم.یک طرفش کافیه.در طرف روی اون کمی زرد چوبه هم می پاشم.
حالا اون سس مخصوص رو روی ماهی ریخته تمام سرح ظرف رو می پوشونیم.
و بعد مخلوط برنج سبزی و تخم مرغ رو روی مواد ریخته سطح اون رو صاف می کنیم و میگذاریم کاملا بپزه و یک طرفش کاملا خودشو بگیره
نمایش یا پنهان متن
این رنگ سیاهی که توی عکسها می بینید به خاطر تمبر هندی هست نه سوختگیبعد از اینکه یک طرف کاملا سرخ شد ( یک ربع کافیه به دمای فر یا پلو پزتون بستگی داره) یک بشقاب یا سینی روی سر ظرف گذاشته و اون رو بر می گردونید و دوباره اون رو در پلو پز از سمت دیگه می گذارید تا اون طرفش هم سرخ شه..
در نهایت بعد از یک ربع دیگه غذا اماده ست.
ما بقی برج رو هم که استفاده نکرده بودیم جداگانه دم می کنیم و کنار غذا سرو می کنیم.میزان ترشی و تندی این غذا به ذائقه شما بستگی داره ولی اصولا باید ترش و تند باشه
نمایش یا پنهان متن
این شکافی که وسط ماهی می بینید تقصیر آقای ماهی فروشه..بهش گفته بودم درسته می خوام.تا اومدم بجنبم همه رو از وسط قاچ کرده بود.نوش جان و گوارای وجود
نمایش یا پنهان متن
لازم به توضیحه که نصف اون ماهی رو بیشتر برای ته چین استفاده نکردم.نصفه دیگه رو جداگانه سرخ کردم.اگر خواستید دوباره باید همین کار رو بری نصفه ی دیگه ماهی تکرار کنید.منظورم اینه که ماهی از وسط بصورت طولی نه عرضی نصف شده اگر ماهی درسته بگذارید خوب نمی پزه.. در هر ته چین نباید ورقه کلفتی از ماهی بگذارید.در ضمن من همین ته چین رو بدون برنج اضافه ترجیح میدم.ولی اگر ذائقه شما از طعم ترش زیاد خوشش نمی آد بهتره یه تیکه از این ته چین رو روی برنج بگذارید و میل کنید..
maryamlondon1
خدا نکنه انشالله صد سال زنده باشی
دخیل جدتون
نمی دونم باید با امین هم مشورت کنم
شانس من ببین
وای ماهی جون چه پختی
بچه مثبت
الوعده وفا! سه تا برنز ناقابل تقدیم شد
˙·٠•●✿ اما بعد... ✿●•٠·˙
کیک رو خیلی دوست داشتم. اگر یادم بود در اولین بازگشت به خونه میگم برام درست کنن
بادمجون شکم پر نخوردم شکم خالی اما خوردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
مواد لازم
نخود 250 گرم
پیاز کوچک یک عدد
ادویه مخصوص فلافل
اگه هم در دسترس ندارید میتونید از دارچین وکمی فلفل استفاده کنید
نمک وپکنک پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
کنجد سفید به اندازه دلخواه ..البته دلبخواهی اجباری نیست
نخود از شب قبل در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود.
بعد نخود وسیر وپیاز باهم دوبار در چرخ گوشت چرخ کنید .
بعد پکینک پودر ونمک ادویه وکنجد به ان اضافه میکنم وخوب مخلوط میکنیم ...برای بفکی شدن فلافل کمی به مواد اب اضافه میکنیم تا کمی مواد نرم بشه وسفت نباشه ... بعد روغن داغ میکنیم وفلافل قالب مگیرم وتو روغن داغ سرخ میکنیم
من قالب مخصوص فلافلم خراب شده مجبور شدم با قاشق قالب بگیرم به این شکل عین کباب دستی شکل میدیم ..
.. وقتی روغن داغ شد خیلی یواش با انگشت دست مواد تو روغن خالی میکنیم تا از هم نپاشه ..
وهمراه سالاد ماست موسیر نوش جون کنید
نمایش یا پنهان متن
این ساندویچ پسرم در حال ساخت وسازه
ماهی
دستت درد نکنه هم مدرسه ای..
ایشالله ایشالله
فلافل رو هم هیچ وقت درست نکردم.می ترسم وا بره..ولی باید حتما امتحان کنم.اینجا یه دست فروش آبادانی هست فلافل درست می کنه مثل ماه.هم تمیزه هم خیلی خوشمزه درست می کنه.وای گرسنم شد
sotude
مرسی حورا جان
بچه مثبت,
دستت درد نکنه بابت بوفی برنز
ماهی,
وای
maryamlondon1,
مامان مریم دست شما هم درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
وای نهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→