ولی خب اگر زحمت بکشین همین امسال درست کنین ممنون میشم
باید منتظر باشی تا حسش بیاد..
با تشکر از کلیه دوستان عزیز.. مهلت ارائه ی آموزشهای آشپزی دور دوم به پایان رسید.در این هفته امتیازات شرکت کنندگان مشخص و ضمن تشکر از آنها به ایشان جوایز تقدیم خواهد شد.. به امید دیدار شما در دوره های بعدی فستیوال
سلام به همه متاسفانه من اینترنت در اختیار ندارم و مجبورم از کافی نت انلاین بشم برای همین یه کم عکس گذاشتن و عکس گرفتن از مراحل کار برام سخته این چند تا دسر رو میگذارم امیدوارم به مبتدی بودنش نخندید
booseh, چه دسرهای خوشمزه ای ... قیافشون که خیلی خوشگله .حتما مزه شونم خوبه
نقل قول: booseh
متاسفانه من اینترنت در اختیار ندارم و مجبورم از کافی نت انلاین بشم برای همین یه کم عکس گذاشتن و عکس گرفتن از مراحل کار برام سخته این چند تا دسر رو میگذارم امیدوارم به مبتدی بودنش نخندید
چقدر شکسته نفسی می کنی بوسه جان..خیلی عالی بود دسر ها...پارافه هلو رو دوس داشتم یاد بگیرم...خیلی عالیه خیلی..
مرسی بوسه جان دهنم آب افتاد منم اینا رو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه و خوشگل پارافه ی هلو و شکلات تا بحال درست نکردم اگه میشه طرز تهیه شون رو هم بگو ممنون
دوستان جدید شاید شناختی از booseh نداشته باشند. فقط یک نکته رو عرض کنم که باران عزیز در گذشته زحمت زیادی برای بخش آشپزی سایت کشیدن. امیدوارم در دوره های بعد شاهد آموزشهای غذاهای لذیذی از استاد آشپزی، دکوراسیون و خانم وکیل بوفیلند باشیم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دوستان عزیزم امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابطی که در دست تهیه هست و بطور آزمایشی اجرا میشه محاسبه شد.امیدواریم به مرور به یک روش مستند و قابل قبول برسیم.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی 2- انواع خوراک 50 بوفی 3- انواع دسر ، 25 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
همونجورکه قبلا در قوانین هم قید شده بود چون مامان مریم دسر ژله طالبی رو درست کردند و ازش عکس گذاشتند ، 5 بوفی دیگه هم بهشون تعلق می گیره..
نمایش یا پنهان متنجمع امتیازات مریم جون 130 بوفی ، خانوم ستوده ی عزیزم 80 بوفی و ماهی خانوم گل هم 130 بوفی
نمایش یا پنهان متناگر در امتیازات اشتباه شده یا موردی از قلم افتاده لطفا به من اطلاع بدید.
از شاپرک و بوسه ی عزیز هم که با عکس های قشنگشون بهمون حال دادند خیلی ممنونیم و امیدواریم از آموزش هاشون در سری بعد استفاده کنیم. همینطور از سایر دوستان که ما رو همراهی کردند ممنونیم..
هاچو هاچو
ماهی
باید منتظر باشی تا حسش بیاد..
با تشکر از کلیه دوستان عزیز..
مهلت ارائه ی آموزشهای آشپزی دور دوم به پایان رسید.در این هفته امتیازات شرکت کنندگان مشخص و ضمن تشکر از آنها به ایشان جوایز تقدیم خواهد شد..
به امید دیدار شما در دوره های بعدی فستیوال
ترشی بادمجان شکم پر توسط مریم جون
کیک شیفون با ژله بستنی توسط خانوم ستوده ی عزیز
ژله با بستنی توسط ستوده ی عزیز
فلافل توسط مریم جون
ته چین ماهی توسط ماهی
خوراک جگر توسط مریم بانو
کیک پرتقال ژله ای خامه ای توسط ماهی
دسر ژله طالبی توسط ماهی
sotude
ماهی جون دست توهم درد نکنه بابت همه ی زحمتهایی که میکشی
نغمه
هاچو هاچو
booseh
متاسفانه من اینترنت در اختیار ندارم و مجبورم از کافی نت انلاین بشم برای همین یه کم عکس گذاشتن و عکس گرفتن از مراحل کار برام سخته این چند تا دسر رو میگذارم امیدوارم به مبتدی بودنش نخندید
ژله رنگین کمان
booseh
ژله رولی با کرم کاستارد
booseh
ژله موزاییک
booseh
پارافه شکلاتی
booseh
پارافه نسکافه
booseh
پارافه هلو
booseh
ژله خورده شیشه
ماهی
چه دسرهای خوشمزه ای ...
قیافشون که خیلی خوشگله .حتما مزه شونم خوبه
چقدر شکسته نفسی می کنی بوسه جان..خیلی عالی بود دسر ها...پارافه هلو رو دوس داشتم یاد بگیرم...خیلی عالیه خیلی..
sotude
Holtek
booseh
shaparak64
ای جان کدبانو جون
دستور پارافه مارافه رو بذار
من شاگرد خوبی ام
بچه مثبت
عالی بود
دوستان جدید شاید شناختی از booseh نداشته باشند. فقط یک نکته رو عرض کنم که باران عزیز در گذشته زحمت زیادی برای بخش آشپزی سایت کشیدن. امیدوارم در دوره های بعد شاهد آموزشهای غذاهای لذیذی از استاد آشپزی، دکوراسیون و خانم وکیل بوفیلند باشیم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابطی که در دست تهیه هست و بطور آزمایشی اجرا میشه محاسبه شد.امیدواریم به مرور به یک روش مستند و قابل قبول برسیم.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی
2- انواع خوراک 50 بوفی
3- انواع دسر ، 25 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
ترشی بادمجان شکم پر توسط مریم جون
25 بوفی
کیک شیفون با ژله بستنی توسط خانوم ستوده ی عزیز
55 بوفی
ژله با بستنی توسط ستوده ی عزیز
25 بوفی
فلافل توسط مریم جون
50 بوفی
ته چین ماهی توسط ماهی
50بوفی
خوراک جگر توسط مریم بانو
50 بوفی
کیک پرتقال ژله ای خامه ای توسط ماهی
55 بوفی
دسر ژله طالبی توسط ماهی
25 بوفی
همونجورکه قبلا در قوانین هم قید شده بود چون مامان مریم دسر ژله طالبی رو درست کردند و ازش عکس گذاشتند ، 5 بوفی دیگه هم بهشون تعلق می گیره..
نمایش یا پنهان متن
جمع امتیازات مریم جون 130 بوفی ، خانوم ستوده ی عزیزم 80 بوفی و ماهی خانوم گلنمایش یا پنهان متن
اگر در امتیازات اشتباه شده یا موردی از قلم افتاده لطفا به من اطلاع بدید.از شاپرک و بوسه ی عزیز هم که با عکس های قشنگشون بهمون حال دادند خیلی ممنونیم و امیدواریم از آموزش هاشون در سری بعد استفاده کنیم.
همینطور از سایر دوستان که ما رو همراهی کردند ممنونیم..
حورا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→