اینجا زودتر از تهران طالبی ها می آن توی بازار.چون به منطقه گرمسیر نزدیکتره..البته الانم تازه اومده ولی از بوش نمیشه گذشت
نقل قول: مستانه
با امشب سومین شبیه که باید بخورمش
خوبه که..سبزی پلو که خیلی خوشمزه ست.. می دونی چیکار کنی؟ برو یه قابلمه خیلی کوچولو بگیر که زیاد درست نکنی.منم یه مدت همین مشکل رو داشتم.رفتم یه قابلمه کوچولو گرفتم مشکلم حل شد
ماهی گل گلی جونم من همت درست کردن چیزیو ندارم صد البته کدبانوگری شما و ستوده جون و مامان مریمی و سایرین رو ندارم منم ژله طالبی دوست دارم و درست میکنم با اجازه میشه یه نظری بدم؟ اگه به شکل گل ببریمش که تهش به هم وصل باشه خیلی ناز میشه البته باید با چاقوی تیز و بلند باشه و با کمک کسی برید که از هم وا نره دو تا از عکساشو گذاشتم ( ببخشید عکسا خوب نیستن داداشم گرفته، عکس سفره رو برای این گذاشتم که نماشو از دور ببینید که اینجوری خیلی خوشگل دیده میشه ) یه ژله دیگه هم بود که بوسه جون 2 سال پیش تاپیک آموزششو گذاشت (به اسم ژله خرده شیشه یا همچین چیزی که عکس مال همون موقع هست )
تو الان نبایدم چیزی درست منی..فعلا استراحت کن.تازه من الانم که می رم خونه مامانم توی آشپزخونه خیلی پیدام نمیشه..
نقل قول: shaparak64
با اجازه میشه یه نظری بدم؟
اختیار داری عزیزم.این تاپیک یکی از اهدافش رد و بدل کردن اطلاعات و تجربیات همدیگه ست
نقل قول: shaparak64
اگه به شکل گل ببریمش که تهش به هم وصل باشه خیلی ناز میشه
ولی خب من پوست دورشو گرفتم.البته طالبی الان تقریبا نارس هست.هنوز درست حسابی طالبی نشده.اگه دقت کنی ضخامت طالبی تو خیلی بیشتر مال منه.اینی که من درست کردم بیشترش ژله شده به خاطر نازکی طالبیش برا همین لغزنده بود.وگرنه زیک زاکی هم میشه بریدش..جالبه که من همیشه رنگ قرمز استفاده می کنم ولی الان می بینم مال تو هم خیلی قشنگ شده.. طعم پرتقال بده ژله ت؟
به هر حال خیلی خوب کاری کردی عکس گذاشتی دفعه بعد با رنگ نارنجی درست می کنم و پوست دورشو هم نمی گیرم تا شکل گل بشه در بیاریش
. در اخر اینکه تو که تهرانی، تو فروردین ماه طالبی از کجا گیر آوردی؟
آی کیووووو!!!! من که گفتم اینارو الان درست نکردم!!! تیر پارسال. چون دیدم ماهی گلی گذاشته منم اینارو آپلود کردم گذاشتم که ببینه
نقل قول: ژنرال
حالا اگرم عکس مال بوسه س، اون از کجا گیر آورده؟
ژله اولیه رو از بوسه یاد گرفتم ( 2 سال پیش درست کردم، عکسشم مال همون موقعس) توضیح دادن به تو سخت تر از درست کردن این ژله هاست
نقل قول: ماهی
من همیشه رنگ قرمز استفاده می کنم ولی الان می بینم مال تو هم خیلی قشنگ شده.. طعم پرتقال بده ژله ت؟
عزیزم تو عکس سفره ، بالاش ژله قرمز هم هست البته من برای طالبی فقط ژله پرتقال و توت فرنگی استفاده میکنم که ترکیب رنگشونم خوبه،کلا از مزه ی ژله آلبالو بدم میاد (مزه شربت اکسپکتورانت میده )
دو تا از عکساشو گذاشتم ( ببخشید عکسا خوب نیستن داداشم گرفته، عکس سفره رو برای این گذاشتم که نماشو از دور ببینید که اینجوری خیلی خوشگل دیده میشه
الهی شاپری جونم این سفره افطار بوده خیلی خوش سلیقه چیده شده ماهی جون دست درد نکنه با سلیقه درست کردی من انجا هر چه پودر ژله میگیرم خوب نمیگیره ..ایرانی پاکستانی ترکی میخرم خوب نمیگیره طرز تهیه اش هم پشت پاکت نوشته .یک لیوان اب جوش حل میکنم وقتی خوب بهم میزنم یک لیوان اب سرد اضافه میکنم وبعد که سرد شد میزارم تو یخچال ولی نصف ونصف میگیره تاریخ مصرفش هم یک سال اعتبار داره .ولییییییی....
الهی شاپری جونم این سفره افطار بوده خیلی خوش سلیقه چیده شده
فدای شما بششششم من ولی سفره افطار نیست اگه واسه افطار انقد بخوریم که میترکیم بابا
نقل قول: maryamlondon1
یک لیوان اب جوش حل میکنم وقتی خوب بهم میزنم یک لیوان اب سرد اضافه میکنم وبعد که سرد شد میزارم تو یخچال ولی نصف ونصف میگیره تاریخ مصرفش هم یک سال اعتبار داره .ولییییییی....
خانومی این دفعه ژله بستنیش کن یعنی بعد از یک لیوان آب گرم ، یه لیوان بستنی وانیلی (ساده ) اضافه کن بهش ، خوب میشه . در ضمن بستنی رو هم بذار تو دمای بیرون نرم شه، ترجیحا هم ژله ی توت فرنگی یا تمشک استفاده کن ( با بستنی خوب میشه )
بر عکس من.کلا از اسانس توت فرنگی خوشم نمی آد.ترشیش خیلی میزنه دلمو
نقل قول: maryamlondon1
من انجا هر چه پودر ژله میگیرم خوب نمیگیره ..ایرانی پاکستانی ترکی میخرم خوب نمیگیره طرز تهیه اش هم پشت پاکت نوشته .یک لیوان اب جوش حل میکنم وقتی خوب بهم میزنم یک لیوان اب سرد اضافه میکنم وبعد که سرد شد میزارم تو یخچال ولی نصف ونصف میگیره تاریخ مصرفش هم یک سال اعتبار داره .ولییییییی....
با طعم های مختلف می گیری مامان مریم؟ آخه اینجا هم ژله با طعم کیوی نمی گیره.گاهی اوقات توی ژله هام میوه میریزم.جالبه که اگر توی هر ژله ای میوه ی کیوی بریزم نمی گیره..نمی دونم چرا. به نظرم یه کم ژلاتین قاطیش کن شاید بگیره..
نقل قول: هاچو هاچو
ماهی, واقعا کارتون عالیه
مرسی مهدی عزیز...یه بار برای شما هم فسنجون درست می کنم که درخواست داده بودی..البته فسنجون به سبک شیرازی که شیاهتی به مال شماها نداره
عوض این سوسول بازیا پوستش رو میگرفتی راحت تر بشه خورد
در مجموع خوشمان آمد. سفرهتون پر برکت باد نمایش یا پنهان متنخدایی کدوم قسمتش کار خودت بوده؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با توجه به ابنکه پسرم این غذا رو دوس نداره باید صبر کنی یه وقت که حوصلم شد برا خودم تنهایی درست کنم اونوقت برات بیارم... آمو هولوم نکن..عجله چرا می کنی؟
ماهی
مواد لازم : طالبی به تعداد لازم
ژله یک بسته ترجیجا به رنگ قرمز
طرز تهیه :
در قسمت سر طالبی یک برش گرد ایجاد می کنیم و با قاشق مربا خوری هسته های اون رو در می آریم..
پودر ژله رو ابتدا در یک لیوان آب جوشیده گرم حل کرده وقتی مایع شفاف بدست اومد یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم.
مایع ژله رو در طالبی می ریزیم و می گذاریم در یخچال خودش رو بگیره.
دسر خوشمزه ما آماده ست..امتحان کنید حتما لذت می برید
ژنرال
فروردین ماه، طالبی از کجا پیدا کردی؟
نمایش یا پنهان متن
این تایپیک منو به کشتن میدهآخرش منو مجبور میکند برم زن بگیرم که اینارو برام درست کنه
مستانه
یه زمانی یکی بود براش آشپزی کنم
حالا هیچکسی نیست
پریشبا جاتون خالی سبزی پلو با ماهی درست کردم
دوستان آشپز موفق باشین
ماهی
خوبه که..سبزی پلو که خیلی خوشمزه ست..
می دونی چیکار کنی؟ برو یه قابلمه خیلی کوچولو بگیر که زیاد درست نکنی.منم یه مدت همین مشکل رو داشتم.رفتم یه قابلمه کوچولو گرفتم مشکلم حل شد
shaparak64
ماهی گل گلی جونم
منم ژله طالبی دوست دارم
البته باید با چاقوی تیز و بلند باشه و با کمک کسی برید که از هم وا نره
دو تا از عکساشو گذاشتم ( ببخشید عکسا خوب نیستن
یه ژله دیگه هم بود که بوسه جون 2 سال پیش تاپیک آموزششو گذاشت (به اسم ژله خرده شیشه یا همچین چیزی که عکس مال همون موقع هست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
ژنرال
در مورد ژله که نظری ندارم ولی عکسای داداشت خوب درومده
توی عکس دومی، اون دست کیه؟!
. در اخر اینکه تو که تهرانی، تو فروردین ماه طالبی از کجا گیر آوردی؟
حالا اگرم عکس مال بوسه س، اون از کجا گیر آورده؟
ماهی
اختیار داری عزیزم.این تاپیک یکی از اهدافش رد و بدل کردن اطلاعات و تجربیات همدیگه ست
ولی خب من پوست دورشو گرفتم.البته طالبی الان تقریبا نارس هست.هنوز درست حسابی طالبی نشده.اگه دقت کنی ضخامت طالبی تو خیلی بیشتر مال منه.اینی که من درست کردم بیشترش ژله شده به خاطر نازکی طالبیش برا همین لغزنده بود.وگرنه زیک زاکی هم میشه بریدش..جالبه که من همیشه رنگ قرمز استفاده می کنم ولی الان می بینم مال تو هم خیلی قشنگ شده..
به هر حال خیلی خوب کاری کردی عکس گذاشتی دفعه بعد با رنگ نارنجی درست می کنم و پوست دورشو هم نمی گیرم تا شکل گل بشه در بیاریش
carlos
خوشبحالت همه چی بلدی دُرس کنی
به نظر بدمزه میاد
نه خداییش اینقدر خوشمزه به نظر میاد عکسات مخصوصن سفرهه گرسنم شد
shaparak64
دست بابامه
آی کیووووو!!!! من که گفتم اینارو الان درست نکردم!!! تیر پارسال. چون دیدم ماهی گلی گذاشته منم اینارو آپلود کردم گذاشتم که ببینه
ژله اولیه رو از بوسه یاد گرفتم ( 2 سال پیش درست کردم، عکسشم مال همون موقعس)
عزیزم
البته من برای طالبی فقط ژله پرتقال و توت فرنگی استفاده میکنم که ترکیب رنگشونم خوبه،کلا از مزه ی ژله آلبالو بدم میاد (مزه شربت اکسپکتورانت میده
shaparak64
maryamlondon1
الهی
ماهی جون دست درد نکنه با سلیقه درست کردی
هاچو هاچو
واقعا کارتون عالیه
shaparak64,
shaparak64
فدای شما بششششم من
خانومی
اه اه
هاچو هاچو
ماهی
آره دیدیم..خوشگلتر میشه ها
بر عکس من.کلا از اسانس توت فرنگی خوشم نمی آد.ترشیش خیلی میزنه دلمو
با طعم های مختلف می گیری مامان مریم؟
آخه اینجا هم ژله با طعم کیوی نمی گیره.گاهی اوقات توی ژله هام میوه میریزم.جالبه که اگر توی هر ژله ای میوه ی کیوی بریزم نمی گیره..نمی دونم چرا.
به نظرم یه کم ژلاتین قاطیش کن شاید بگیره..
واقعا کارتون عالیه
مرسی مهدی عزیز...یه بار برای شما هم فسنجون درست می کنم که درخواست داده بودی..البته فسنجون به سبک شیرازی که شیاهتی به مال شماها نداره
بچه مثبت
در مجموع خوشمان آمد. سفرهتون پر برکت باد
نمایش یا پنهان متن
خدایی کدوم قسمتش کار خودت بوده؟میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
فصل طالبی که بشه هر شب مامان درست میکنه
میدونی ما بهش چی میگیم
ژالبی
ماهی
چه اسم قشنگی...
معمولا سالاد کار دخترای خونه ست...تو خونه بابام هنوزم من سالاد درست می کنم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
غذا کی حاضر میشه؟!ماهی
با توجه به ابنکه پسرم این غذا رو دوس نداره باید صبر کنی یه وقت که حوصلم شد برا خودم تنهایی درست کنم اونوقت برات بیارم...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→