از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟ الان براتون توضیح می دم.. در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود. 11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
سه نفری که زودتر غذا بیارن، همچون دوره اول، یک بوفی برنز از طرف بچه+ دریافت خواهند کرد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سری قبلی که نتونستم شرکت کنم شلمنده بیدم ماهی گولمنگولی اگر بتونم به خودم فشار بیارم شاید تونستم یدونه تخم مرغ با سس دلپذیر یا همون نوشیدنی دور قبل رو آماده کنم
امروز یاد یه غذایی افتادم..باشه درست می کنم فقط اون غذاهایی هم که قبلا درست کردم دوتاش با ماهی بوده ها بهم مثبت فراوان نداده بودی اما یه ضرب المثل ماهی ای می گه : ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست
فقط اون غذاهایی هم که قبلا درست کردم دوتاش با ماهی بوده ها بهم مثبت فراوان نداده بودی اما یه ضرب المثل ماهی ای می گه : ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست
از الان بیشتر توجه دارم به مسائل ماهی ای ! ما هر وقت ماهی رو از آب گرفتیم مُرد
وای که چقدر دوست داشتم تو دور اول شرکت کنم ولی خوب چیکار کنم وقتی غذا آماده میشد یادم میآمد که چرا عکس نگرفتم . . . ولی خیلی دوست دارم یکی دوتا از غذا های محلی خودمونو که خیلی هم خوشمزه هستن براتون بزارممم انشال..که دیگه یادم نمیره و عکس میگیرم و شرکت میکنم ماهی جون دست گلت کرد نکنه
سلام دوستان من دیروز ترشی بادمجان شکم پر درست کردم .میدونم شما خانمها بلد هستید وشاید از من بهتر درست میکنید .به هر حال من دوست داشتم دستپخت خودم بزارم انجا
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی وریز یک کیلو 1
سبزی ترشی نیم کیلو
سیر 200 گرم
سرکه یک لتر
ادویه ترشی مخصوص : یک قاشق غذا خوری
نمک: یک قاشق سوپخوری
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و میگذاریم یک شبانهروز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد میکنیم.
برای تهیه این ترشی از بادمجانهای کوچک استفاده میکنیم. اگر بادمجانها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمیداریم و به همین ترتیب آنها را در حالی که یک برش۳ سانتیمتری در وسط بادمجانها ایجاد کردهایم، در سرکه میجوشانیم
▧ تصویر در دسترس نیست
. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بادمجانها کمی بپزد، ولی له نشود بعد ابکش میکنیم وصبر میکنیم تا بادمجانها سرد بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی میریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه میکنیم. بعد ازمخلوط کردن آنها
▧ تصویر در دسترس نیست
، شکم بادمجانها را از این مخلوط پرمیکنیم و در ظروف مخصوص ترشی میریزیم. سپس روی مواد سرکه میریزیم تا سرکه روی بادمجانها را بگیرد
▧ تصویر در دسترس نیست
. در آنها را محکم میبندیم و در جای خنک نگه میداریم..نوش جون
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
gilas
بچه مثبت
سه نفری که زودتر غذا بیارن، همچون دوره اول، یک بوفی برنز از طرف بچه+ دریافت خواهند کرد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
زود باشین دیگه زود باشین
مرسی هم مدرسه ای ..آخ جون...برم امروز کیک درست کنم
نمایش یا پنهان متن
اما فکر نکنم امروز و فردا وقت کنمcarlos
KuRoSh
بدیو بدیو کن تا وزنت کم بشه
منم منتظر مثبت های قشنگتون هستم
سری قبلی که نتونستم شرکت کنم شلمنده بیدم ماهی گولمنگولی
اگر بتونم به خودم فشار بیارم شاید تونستم یدونه تخم مرغ با سس دلپذیر یا همون نوشیدنی دور قبل رو آماده کنم
ماهی
امروز یاد یه غذایی افتادم..باشه درست می کنم
فقط اون غذاهایی هم که قبلا درست کردم دوتاش با ماهی بوده ها بهم مثبت فراوان نداده بودی
ماهی
بدیو بدیو کن تا وزنت کم بشه
الان وزنم در حد نرماله..
حالا زیادم فشار نیار
ولی ازت ممنونم.هر چی درست کنی جایزشو می گیری فسقلی
KuRoSh
چی چی ماله
اگر زیاد داری من خریدارم ها
چون ما فقیلیم الزون حساب کن مشتری بشیم
فشار سنج بستم که از حد معمول بیشتر نشه
ولی منم از شما ممنونم بخاطر تاپیک و خلاقیتی که به خرج دادید جایزش رو هم خدمتتون تقدیم می کنم درآینده
carlos
ماهیش استخون هم نداشته باشه
از الان بیشتر توجه دارم به مسائل ماهی ای !
ما هر وقت ماهی رو از آب گرفتیم مُرد
maryamlondon1
ماهی
مشهدی ها فکر نمی کنم ماهی جنوب بخورند.
دور از جون خودم...ایشالله خودم صد و بیست سال عمر کنم
سری قبل که خیلی زحما کشیدی مامان مریم.بازم منتظر آموزشتون می مونیم
zrnznn
.
.
.
ولی خیلی دوست دارم یکی دوتا از غذا های محلی خودمونو که خیلی هم خوشمزه هستن براتون بزارممم
انشال..که دیگه یادم نمیره و عکس میگیرم و شرکت میکنم ماهی جون دست گلت کرد نکنه
ماهی
ایشالله ..منتظر می مونم نجمه جون
از دوستان عزیز تقاضا دارم حتی المقدور عکسها رو با آرم بوف بوفی آپلود کنند و از آپلود عکسهای با سایز بزرگ خود داری کنند..سپاسگزارم
دلشاد
mojde
نغمه
sotude
Mahboob
maryamlondon1
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی وریز یک کیلو 1
سبزی ترشی نیم کیلو
سیر 200 گرم
سرکه یک لتر
ادویه ترشی مخصوص : یک قاشق غذا خوری
نمک: یک قاشق سوپخوری
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و میگذاریم یک شبانهروز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد میکنیم.
برای تهیه این ترشی از بادمجانهای کوچک استفاده میکنیم. اگر بادمجانها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمیداریم و به همین ترتیب آنها را در حالی که یک برش۳ سانتیمتری در وسط بادمجانها ایجاد کردهایم، در سرکه میجوشانیم
. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بادمجانها کمی بپزد، ولی له نشود بعد ابکش میکنیم وصبر میکنیم تا بادمجانها سرد بشه
سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی میریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه میکنیم. بعد ازمخلوط کردن آنها
، شکم بادمجانها را از این مخلوط پرمیکنیم و در ظروف مخصوص ترشی میریزیم. سپس روی مواد سرکه میریزیم تا سرکه روی بادمجانها را بگیرد
. در آنها را محکم میبندیم و در جای خنک نگه میداریم..نوش جون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→