از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟ الان براتون توضیح می دم.. در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود. 11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
ممنون ماهی جان خیلی خوشحال شدم حوصله ام سر رفته بود
خواهش می کنم عزیز دلم.. اگه بدونی دارم چی درست می کنم... کیک مافین تموم شه عکسشو می گذارم.. نمایش یا پنهان متناین کیک رو هم پریروز برا تولد بابم درست کردم
قربونت برم خوش بحالت که داری کیک درست میکنی من چند روزه فرصت نمیکنم تولد بابات هم مبارک باشه انشا الله همیشه سایه اش بالا سرتون باشه کیکت فوق العاده ست عالی دستت درد نکنه منم سعی میکنم حتما درست کنم نمایش یا پنهان متن واسه تولد بابات تو تاپیکه آقا مجتبی کلی کیک درست کرده بودم دیدی یا نه ؟
قربون شکلت برم شاپری.اون کیک مافین نبود..همون کیک معمولی بود که دستورش رو قبلا گذاشته بودم.فقط تزئینش فرق داشت. کیک مافین اینه که یکیشو با خامه و یکیشو با شکلات و خامه تزئین کردم خیلی خوشمزه شده بود.دست ستوده ی عزیزم درد نکنه که دستورش رو گذاشتن
مواد لازم : ژله یک بسته ( هر طعم و رنگی که دوست دارید) شیر عسل 6 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ا قاشق سوپخوری آب به میزان لازم ( دولیوان یکی جوشیده و یکی سرد برای ژله و نصف استکان برای پودر ژلاتین ) چند ورق سیب یا هر میوه دلخواه دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه تهیه این ژله خیلی راحته..تزئینش به سلیقه خودتون بستگی داره من با توجه به پیشنهاد دکتر رضا به شکل زیر درستش کردم
تهیه ژله که مشخص هست .یک بسته در یک لیوان آب جوش و بعد از حل شدن پوددر به طور کامل و یکنواخت شدن مایع یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم.. نصف ظرف مورد نظر رو بااین مایع پر می کنیم و اون رو به صورت کج در یخچال م یگذاریم تا خودش رو بگیره. حالا پودر ژلاتین رو در 10 قاشق غذاخوری آب سرد کاملا حل می کنیم.وقتی مایع یکنواخت شد 10 قاشق غذاخوری آب سرد به اون اضافه می کنیم .میزان آبی که پودر ژله یا ژلاتین در اون حل میشه موجب شل یا سفت شدن ژله میشه.زیادم سفت باشه خوشمزه نمیشه. وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد شیر عسلمون رو به اون اضافه می کنیم.و در حالیکه این مایع به دمای اتاق رسیده اون رو روی نیمه ی خالی ظرفمون می ریزیم.و در یخچال می گذاریم تا خودش رو بگیره.اگر این مایع رو وقتی داغه روی ژله بسته شده بریزید ژله آب میشه.من چند ورق سیب هم اون وسط گذاشتم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
[
من مقداری از ژله قرمز رو در جا یخی ریختم و وقتی خودش رو گرفت با یک قاشق چایخوری اونها رو از ظرف جدا کردم.
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
sotude
ماهی
خواهش می کنم عزیز دلم..
اگه بدونی دارم چی درست می کنم...
کیک مافین
تموم شه عکسشو می گذارم..
نمایش یا پنهان متن
این کیک رو هم پریروز برا تولد بابم درست کردم▧ تصویر در دسترس نیست
بازم برامون کیک درست کن..خیل یدوس دارم..برای صبحانه پسرم و تغذیه ش توی مدرسه
sotude
نمایش یا پنهان متن
واسه تولد بابات تو تاپیکه آقا مجتبی کلی کیک درست کرده بودم
نغمه
مامي
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
فسنجونبهونه
نمایش یا پنهان متن
حسنجوندلشاد
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
موش شما رو تناول کنه
gilas
الانم دیگه تموم شده
ماهی
الان رفتم دیدم ..مهربون من مرسی مرسی مرسی
آمو هولوم نکن.
EVANESCENCE
هاچو هاچو
باشه
نمایش یا پنهان متن
shaparak64
نه بـبـچـخـیـد
کیک مافین ماهی رو ببین
چه بامزه س
نمایش یا پنهان متن
حورا
اینم که معلومه فوق العاده خوشمزست
ماهی
قربون شکلت برم شاپری.اون کیک مافین نبود..همون کیک معمولی بود که دستورش رو قبلا گذاشته بودم.فقط تزئینش فرق داشت.
کیک مافین اینه که یکیشو با خامه و یکیشو با شکلات و خامه تزئین کردم
اینم که معلومه فوق العاده خوشمزست
جای شما خالی بود...مرسی حوراگلی
ژنرال
البته مثبت هم میدهیم
از قارچ و گوشت تو غذاهاتون استفاده کنید
ماهی
مواد لازم :
ژله یک بسته ( هر طعم و رنگی که دوست دارید)
شیر عسل 6 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ا قاشق سوپخوری
آب به میزان لازم ( دولیوان یکی جوشیده و یکی سرد برای ژله و نصف استکان برای پودر ژلاتین )
چند ورق سیب یا هر میوه دلخواه دیگه
طرز تهیه
تهیه این ژله خیلی راحته..تزئینش به سلیقه خودتون بستگی داره من با توجه به پیشنهاد دکتر رضا به شکل زیر درستش کردم
تهیه ژله که مشخص هست .یک بسته در یک لیوان آب جوش و بعد از حل شدن پوددر به طور کامل و یکنواخت شدن مایع یک لیوان آب سرد اضافه می کنیم..
نصف ظرف مورد نظر رو بااین مایع پر می کنیم و اون رو به صورت کج در یخچال م یگذاریم تا خودش رو بگیره.
حالا پودر ژلاتین رو در 10 قاشق غذاخوری آب سرد کاملا حل می کنیم.وقتی مایع یکنواخت شد 10 قاشق غذاخوری آب سرد به اون اضافه می کنیم .میزان آبی که پودر ژله یا ژلاتین در اون حل میشه موجب شل یا سفت شدن ژله میشه.زیادم سفت باشه خوشمزه نمیشه.
وقتی پودر ژلاتین کاملا حل شد شیر عسلمون رو به اون اضافه می کنیم.و در حالیکه این مایع به دمای اتاق رسیده اون رو روی نیمه ی خالی ظرفمون می ریزیم.و در یخچال می گذاریم تا خودش رو بگیره.اگر این مایع رو وقتی داغه روی ژله بسته شده بریزید ژله آب میشه.من چند ورق سیب هم اون وسط گذاشتم
[
من مقداری از ژله قرمز رو در جا یخی ریختم و وقتی خودش رو گرفت با یک قاشق چایخوری اونها رو از ظرف جدا کردم.
و روی ظرف ژله ریختم
نوش جان..خیلی خوشمزه ست .
Holtek
مرسي مرسي ماهي گلي ناز ، خيلي خشگل شده
نمایش یا پنهان متن
ولي گيلاس چون بارك و بلنده قشنگ تر ديده ميشه ، البته ابنم خوشگلهاينو حتما اجراش ميكنم ، خيلي جالبه و ابتكاريه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→