اگر شیرین باشه من نمیخورما هم رب انار بریز هم رب گوجه که خوشرنگ و خوش مزه بشه بادمجونم سرخ کن بریز توش. برای سرخ کردن بادمجون میتونی از روغنی که گردو پس میده و روی فسنجون جمع میشه استفاده کنی
تو این دو روز چقدر اطلاعات آشپزی ازم فوران میکنه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هم رب انار بریز هم رب گوجه که خوشرنگ و خوش مزه بشه بادمجونم سرخ کن بریز توش. برای سرخ کردن بادمجون میتونی از روغنی که گردو پس میده و روی فسنجون جمع میشه استفاده کنی
فکر نکنین نصف شبی بیکارم اومدم پست بذارم ها اومدم بگم درسته آشپز نیستم ولی آشپزخونه که هستم نمایش یا پنهان متنچی گفتم؟! نمایش یا پنهان متن شما هم تشریف بیارید غذاهاتونو اینجا درست کنین
آشپزخونه تون هم که ردیف شد..پس چرا هیش کی هیچ غذایی درست نمی کنه؟ خب یکی بیاد یه چیزی درست کنه امتیاز نمی خواین؟ خیلی بدین..با همتون قهرم عمو شیرازی لااقل سری قبل یه غذای شیرازی آموزش دادن دیگه این دفعه هیچ... پس مامان مریم چی؟ آرامش کجاست؟ یکتا کوشش؟ نغمه جونم و ستوده جونم هم که حوصله موصله ندارن دیگه نوبتی هم باشه نوبت آقایونه..تنبل خونه شاه عباس راه انداختین..بلند شین یه چیزی درست کنین نمایش یا پنهان متنپیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم
دیگه نوبتی هم باشه نوبت آقایونه..تنبل خونه شاه عباس راه انداختین..بلند شین یه چیزی درست کنین
نمایش یا پنهان متن من که آشپزی بلد نیستم خب و گرنه خیلی دوست دارم این تاپیکو ،دیشب شاید یک ساعت وقت گذاشتم تا بیام اون پست رو بذارم خیلی هم دوست دارم بیام اینجا شرکت کنم ولی خب بلد نیستم فسنجون
خوب با اجازه ميخوام آموزش پزيدن آب رو براتون اموزش بدم ابتدا با دست راست يك قابلمه برداريد و با دست چپ شير آب رو باز كنيد، سپس با رعايت شدت فشار آب، آب را داخل قابلمه بريزيد، نكته بهداشتي اينكه شير آب بايد از سيستم شن گير داشته باشه! حالا اجاق را روشن كرده و آب را بپزيد، دقت كنيد كه دماي حرارت نبايد از 10 درجه سلسوس بالاتر رود، وگرنه آب ميسوزه!! بعد از حدود 10 دقيقه نهار شما پخته و آماده خوردن ميباشد، نوش جان ببخشيد ديگه همين قدر پلت بودم
گریه نکن ..به جون خودم دارم درست می کنم..شاید امشب پستشو بگذارم اگه مهمون برام نیاد فعلا به فسنجون نغمه جون نگاه کن اشتهات باز شه تا من غذا رو آماده می کنم
نغمه
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ماهی
مگه کسی می تونه ببنده..مثل شیر بالا سرش وایستادم
صب کن...هولوم نکن..آمونوم بده
sotude
بچه مثبت
هم رب انار بریز هم رب گوجه که خوشرنگ و خوش مزه بشه
بادمجونم سرخ کن بریز توش. برای سرخ کردن بادمجون میتونی از روغنی که گردو پس میده و روی فسنجون جمع میشه استفاده کنی
تو این دو روز چقدر اطلاعات آشپزی ازم فوران میکنه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
مرسی گلم.پس کو کارای جدید تو؟ منتظریم
بادمجونم سرخ کن بریز توش. برای سرخ کردن بادمجون میتونی از روغنی که گردو پس میده و روی فسنجون جمع میشه استفاده کنی
باشه امتحان می کنم
sotude
هاچو هاچو
اومدم بگم درسته آشپز نیستم ولی آشپزخونه که هستم
نمایش یا پنهان متن
چی گفتم؟!نمایش یا پنهان متن
شما هم تشریف بیارید غذاهاتونو اینجا درست کنین
ماهی
خب یکی بیاد یه چیزی درست کنه
امتیاز نمی خواین؟
خیلی بدین..با همتون قهرم
عمو شیرازی لااقل سری قبل یه غذای شیرازی آموزش دادن دیگه این دفعه هیچ...
پس مامان مریم چی؟
آرامش کجاست؟
یکتا کوشش؟
نغمه جونم و ستوده جونم هم که حوصله موصله ندارن
دیگه نوبتی هم باشه نوبت آقایونه..تنبل خونه شاه عباس راه انداختین..بلند شین یه چیزی درست کنین
نمایش یا پنهان متن
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارمنخبه
اگه ترش باشه من نمیخورم .. فقط شیرینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
ژنرال
ترجیحاً قارچ و گوشت داشته باشه
گفتم ترجیحاً
یکی واسه من سوپ درست کنه... مریضم...
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
من که آشپزی بلد نیستم خب و گرنه خیلی دوست دارم این تاپیکو ،دیشب شاید یک ساعت وقت گذاشتم تا بیام اون پست رو بذارم خیلی هم دوست دارم بیام اینجا شرکت کنم ولی خب بلد نیستمنغمه
Holtek
هنوز حسش نياومده
Life Dream
ابتدا با دست راست يك قابلمه برداريد و با دست چپ شير آب رو باز كنيد، سپس با رعايت شدت فشار آب، آب را داخل قابلمه بريزيد، نكته بهداشتي اينكه شير آب بايد از سيستم شن گير داشته باشه!
حالا اجاق را روشن كرده و آب را بپزيد، دقت كنيد كه دماي حرارت نبايد از 10 درجه سلسوس بالاتر رود، وگرنه آب ميسوزه!!
بعد از حدود 10 دقيقه نهار شما پخته و آماده خوردن ميباشد، نوش جان
ببخشيد ديگه همين قدر پلت بودم
نمایش یا پنهان متن
وشد 10 بوفيماهی
به جان خودم دیشب می خواستم درست کنم گیر کرده بودم شیرینش کنم یا نه؟ برا همین منصرف شدم
توی این فصل آخه سوپ اصلا نمی چسبه...
آخی داداش عزیزم
ببین! تقصیر امین و شیرینه..بگو اونا به توافق برسن تا درست کنم
خدا نکنه نغمه جونم
هنوز حسش نياومده
خیلی بدجنسید همتون
که اینطور
یادم باشه خواستم مهمونت کنم خورشت آب بهت بدم
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
این تازه 5 بوفیش بود...بقیه شم باشه بعدا واریز می کنمحورا
هاچو هاچو
آآآآآآآآ
نمایش یا پنهان متن
اشکنه میخوامنغمه
شییییییرییییین هم هست ترش دوست نداریم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
گریه نکن ..به جون خودم دارم درست می کنم..شاید امشب پستشو بگذارم اگه مهمون برام نیاد
فعلا به فسنجون نغمه جون نگاه کن اشتهات باز شه تا من غذا رو آماده می کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→