مواد لازم : گوشت 300 گرم ( هم از گوشت قرمز هم از گوشت مرغ میشه استفاده کرد) پیاز دو عدد متوسظ گردو 250 گرم رب انار حداقل اندازه ی یک استکان شکر به دلخواه نمک و زردچوبه و کمی روغن
▧ تصویر در دسترس نیست
ابتدا گوشت رو با یکی از پیازها و نمک و زرچوبه آب پز می کنیم.
در ظرف دیگری پیاز دوم رو سرخ می کنیم.و کمی زردچوبه می زنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
گردو رو با کمی آب داخل میکسر ریخته میکس می کنیم.اگر میکسر در دسترس نیست اون رو با گوشت کوب خرد کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
حالا رب انار رو در پیاز داغ ریخته کمی تفت می دیم
▧ تصویر در دسترس نیست
گردوی خرد شه رو اضافه می کنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
گوشت پخته شده و آبگوشت رو اضافه ی کنیم وو اجازه می دیم حداقل تا یک ساعت و نیم جا بیفته
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
در این بین به دلخواه مقداری شکر اضافه می کنیم.بسته به ذائقه تون می تونید از رب انار کم و به شکر اضافه کنید.من طعم شیرین دوست ندارم.حدود 4 تا قاشق شکر اضافه کردم تا ترشی مطلق رب انار رو بگیره.
▧ تصویر در دسترس نیست
این خورشت بسیار لذیذ رو با برنج میل کنید..
نوش جان
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنحالا اون روغنها رو چطوری بسوزونم؟ سرفه هامو چیکار کنم که به گردو حساسیت دارم
باور نمیکنم آره حتما این موقع صبح خوابم دیگه آره دیگه ساعت 6:44 صبحه حتما دارم خواب میبینم شششششتللللق آآآآخ نه مثل این که خواب نیستم فسنجووووووووون نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم آبجی گلی با محبتم واقعا ممنونم ازت میدونم که اینو فقط بخاطر من زحمتشو کشیدی فقط کاش میبودم میخوردم ازش از ظاهرش معلومه خیلی خوشمزست معلومه دست پختتون حرف نمیزنه از صمیم قلب سپاسگذارم نمایش یا پنهان متنخب غذای بعدی اسمش هست پیراشکی
نقل قول: نغمه
تازه گی فسنجون درست نکردم اما از قبل فقط عکسشو دارم میذارم برای هاچو هاچو
ممنون آبجی نغمه مهربونم خیلی گلی... فسنجون شما هم معلومه ازون خوشمزه هاست بازم مرسی نغمه جان
آخ من شرمنده ام یه مشکلی داشتم به لطف خدا به خوبی حل شد الان خوب خوبم نغمه جان و ماهی عزیزم دست هر دوتاتون درد نکنه خیلی زحمت کشیدین امیدوارم بتونم از فردا یه کارهایی بکنم کلی غذا و مخلفات تو مغزم دارم که میخوام درست کنم و براتون بزارم
من این فسنجون رو دوست نداشتم چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید
نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sotude, خدا رو شکر که مشکلتون به خوبی حل شده منتظر غذاهای خوشمزتون هستیم
نقل قول: sotude
مهدی جان پیراشکی ات با من فقط بگو با گوشت باشه با کرم باشه یا با کالباس و قارچ و ... در اولین فرصت درستش میکنم
وای مرسی من با گوشتشو بیشتر دوست دارم اگر قارچ هم داشته باشه که ممنون میشم خیلی ممنون از محبتتون بچه مثبت, همین که هست امین جان این فسنجون به دهن من باید شیرین بیاد
خواهش می کنم بابا. این دفعه اول بود که این غذا رو خودم تو خونه خودم درست می کردم به چند دلیل.اولا پسرم نمی خوره.دوما خودم به گردو حساسیت دارم.سوما این غذا های سنتی دور همی می چسبه.ولی دوس دارم پسرم کم کم غذاهای سنتی رو بخوره..بااین که یک هفته داشتم ذهنش رو آماده می کردم ولی درست و حسابی نخورد و گفت از بوی رب انار بدش می آد
نقل قول: sotude
کلی غذا و مخلفات تو مغزم دارم که میخوام درست کنم و براتون بزارم
دستت درد نکنه ستوده جون.خوشحالم که حالت اومده سر جاش..منتظریم
نقل قول: بچه مثبت
من این فسنجون رو دوست نداشتم 804 چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید 804
کی گفته ترش نبود؟ مگه شماها بادمجون می کنید توی فسنجون..داری سر به سرم می ذاریا شوخی و جدیتو تشخیص نمیدم فسنجون باید روغن انداخته باشه دیگه در مورد گردوش خیلی بدجنسی... به جان خودم میکسرم یه قسمتیش وسط کار شکست..حالا می رم عکس می گیرم می گذارم که باور کنی...دیگه نمی شد کاریش کنی.البته فسنجونای ما همینطوریه من خودم خواستم میکسش کنم که دست زمونه یاری نکرد
نقل قول: حورا
اوه اوه با اینهمه ایرادی که گرفتین کنجکاو شدم دستپخت گندم خانوم بخورم مگه نه ماهی خانوم؟
ای بابا حورا جان.. .گندم خانوم کوفتم بذاره جلوش دور از جونش می خوره به به هم میگه نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن هم مدرسه ای هم هم مدرسه ای های قدیم
من این فسنجون رو دوست نداشتم چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید
واااااااا مگه تو فسنجون بادمجون میریزن؟ من که فسنجون اون مدلی ندیدم و نخوردم تا حالا دست شما درد نکنه ماهی خانوم فسنجون شیرین هم نباشه من شکر میارم سر میز و خالی میکنم تو بشقابم مامانم هم همش میگه بسه نکن این کارا رو.. اونقدر همه چی شیرین خوردم دیابت بارداری گرفتم حالا مجبورم رعایت کنم یکمی
مواد لازم آرد......................120 گرم شکر....................50 گرم بکینگ پودر.............1 قاشق مربا خوری تخم مرغ............... یک عدد شیر.....................2/1 لیوان پودر کاکائو..............1 قاشق غذا خوری کره ی ذوب شده......2 قاشق غذا خوری خامه ی شکلاتی......به مقدار لازم انواع میوه.............. برای تزیین
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد خشک (آرد - شکر - بکینگ پودر و پودر کاکائو) را در یک کاسه الک کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
در یک پیاله تخم مرغ - شیر و کره ی ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
در میان مواد خشک فرورفتگی درست کنید و مواد مخلوط شده را کم کم وسط آن بریزید و با چنگال یا همزن دستی کوچک مخلوط کنید تا خمیری صاف و یکدست درست شود. دقت کنید مواد را زیاد هم نزنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
تابه ی نچسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی کره را با دستمال کاغذی به سطح تابه بمالید. سپس با یک ملاقه یا پیمانه ی کوچک از خمیر بردارید و درون تابه بریزید.
▧ تصویر در دسترس نیست
2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا حباب های ریزی روی سطح پن کیک بوجود آید. و بعد با کفگیر پن کیک ها را پشت و رو کنید و بگذارید طرف دیگر نیز برشته شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
همه ی پن کیک ها را بدین صورت آماده کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. پن کیک ها را به سلیقه ی خود به صورت یک لایه یا چند لایه با خامه ی شکلاتی یه خامه ی فرم گرفته و انواع میوه ی دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
به جای درست کردن پن کیک های کوچک میتوانید به اندازه ی تابه ای که دارید پن کیک درست کنید. این پن کیک ها بدون خامه و میوه میان وعده ی خوبی برای مدرسه ی دلبندتان است.
نمایش یا پنهان متناین پن کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است حتما امتحان کنین
ماهی, ژنرال, نخبه, آره به جان بوف بوفی ما تو شمال توش بادمجونم میریزیم! رب گوجه هم میریزیم که خوشرنگ و خوشمزه بشه و فسنجون رنگش زیاد به سیاهی نزنه شکر بی شکر حتی یک قاشق گردو هم مولینکس میکنیم البته روشهای محلی و سنتی هم برای پودر کردن گردو وجود داره
قبول دارم که فسنجون باید به روغن بیاد که نشون دهنده جا افتادنشه اما اگر از همین روغن استفاده میکردی برای سرخ کردن بادمجون، فسنجون ترشت همراه با مرغ رویایی میشد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اوه اوه با اینهمه ایرادی که گرفتین کنجکاو شدم دستپخت گندم خانوم بخورم مگه نه ماهی خانوم؟
بعضی وقتها ایراد گرفتن مساوی گشنه موندن هست اما اینجا که دل آدم از دیدن فسنجون میسوزه باید ایراد گرفت که دل کمی خنک بشه
اما بی شوخی از فسنجون شیرین و با گوشت خوشم نمیاد اما میخورمش، کلاً آدم بد غذایی نیستم و ظرفیت بالای من تأیید کننده این موضوع است
ماهی
مواد لازم :
گوشت 300 گرم ( هم از گوشت قرمز هم از گوشت مرغ میشه استفاده کرد)
پیاز دو عدد متوسظ
گردو 250 گرم
رب انار حداقل اندازه ی یک استکان
شکر به دلخواه
نمک و زردچوبه و کمی روغن
ابتدا گوشت رو با یکی از پیازها و نمک و زرچوبه آب پز می کنیم.
در ظرف دیگری پیاز دوم رو سرخ می کنیم.و کمی زردچوبه می زنیم.
گردو رو با کمی آب داخل میکسر ریخته میکس می کنیم.اگر میکسر در دسترس نیست اون رو با گوشت کوب خرد کنید.
حالا رب انار رو در پیاز داغ ریخته کمی تفت می دیم
گردوی خرد شه رو اضافه می کنیم
گوشت پخته شده و آبگوشت رو اضافه ی کنیم وو اجازه می دیم حداقل تا یک ساعت و نیم جا بیفته
در این بین به دلخواه مقداری شکر اضافه می کنیم.بسته به ذائقه تون می تونید از رب انار کم و به شکر اضافه کنید.من طعم شیرین دوست ندارم.حدود 4 تا قاشق شکر اضافه کردم تا ترشی مطلق رب انار رو بگیره.
این خورشت بسیار لذیذ رو با برنج میل کنید..
نوش جان
نمایش یا پنهان متن
حالا اون روغنها رو چطوری بسوزونم؟سرفه هامو چیکار کنم که به گردو حساسیت دارم
بهونه
حالا چقدر چرب شده
مرسی خیلی زحمت میکشی
نغمه
هاچو هاچو
شششششتللللق
فقط کاش میبودم میخوردم ازش
معلومه دست پختتون حرف نمیزنه
نمایش یا پنهان متن
خب غذای بعدی اسمش هست پیراشکیممنون آبجی نغمه مهربونم
sotude
امیدوارم بتونم از فردا یه کارهایی بکنم
همچنان منتظر باشید
sotude
مهدی جان
نغمه
بچه مثبت
چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید
اوه اوه با اینهمه ایرادی که گرفتین کنجکاو شدم دستپخت گندم خانوم بخورم مگه نه ماهی خانوم؟▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
خدا رو شکر که مشکلتون به خوبی حل شده
بچه مثبت,
همین که هست امین جان
sotude
شرمنده
sotude
مرسی مهدی جان
باشه در اولین فرصت درست میکنم و قارچم میریزم توش
ماهی
خب روغن گردوش هست دیگه.من که روغن توش نکردم
خواهش می کنم بابا. این دفعه اول بود که این غذا رو خودم تو خونه خودم درست می کردم به چند دلیل.اولا پسرم نمی خوره.دوما خودم به گردو حساسیت دارم.سوما این غذا های سنتی دور همی می چسبه.ولی دوس دارم پسرم کم کم غذاهای سنتی رو بخوره..بااین که یک هفته داشتم ذهنش رو آماده می کردم ولی درست و حسابی نخورد و گفت از بوی رب انار بدش می آد
دستت درد نکنه ستوده جون.خوشحالم که حالت اومده سر جاش..منتظریم
چون ترش نبود، مرغ نداشت، بادمجون نداشت، روغنشم زیاد بود، ظاهرا گردوشم به دندون میاید 804
در مورد گردوش خیلی بدجنسی...
به جان خودم میکسرم یه قسمتیش وسط کار شکست..
ای بابا حورا جان..
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
هم مدرسه ای هم هم مدرسه ای های قدیمژنرال
نه حرف امین نه حرف هاچو! نه خیلی شیرین نه خیلی ترش! بین الامین والهاچو
امین جان فسنجون که بادمجون نداره
دشمنت شرمنده
دست شما درد نکنه ...
نخبه
واااااااا مگه تو فسنجون بادمجون میریزن؟ من که فسنجون اون مدلی ندیدم و نخوردم تا حالا
دست شما درد نکنه ماهی خانوم فسنجون شیرین هم نباشه من شکر میارم سر میز و خالی میکنم تو بشقابم
sotude
مواد لازم
آرد......................120 گرم
شکر....................50 گرم
بکینگ پودر.............1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ............... یک عدد
شیر.....................2/1 لیوان
پودر کاکائو..............1 قاشق غذا خوری
کره ی ذوب شده......2 قاشق غذا خوری
خامه ی شکلاتی......به مقدار لازم
انواع میوه.............. برای تزیین
پن کیک ها را به سلیقه ی خود به صورت یک لایه یا چند لایه با خامه ی شکلاتی یه خامه ی فرم گرفته و انواع میوه ی دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید.
نمایش یا پنهان متن
این پن کیک فوق العاده راحت و خوشمزه است حتما امتحان کنینبچه مثبت
ژنرال,
نخبه,
آره به جان بوف بوفی ما تو شمال توش بادمجونم میریزیم! رب گوجه هم میریزیم که خوشرنگ و خوشمزه بشه و فسنجون رنگش زیاد به سیاهی نزنه
شکر بی شکر حتی یک قاشق
گردو هم مولینکس میکنیم البته روشهای محلی و سنتی هم برای پودر کردن گردو وجود داره
قبول دارم که فسنجون باید به روغن بیاد که نشون دهنده جا افتادنشه اما اگر از همین روغن استفاده میکردی برای سرخ کردن بادمجون، فسنجون ترشت همراه با مرغ رویایی میشد
نخبه
همتون واقعا کدبانو و با سلیقه اید
نخبه
[quote
پس یادم باشه تو شمال فسنجون نخورم
بچه مثبت
اما اینجا که دل آدم از دیدن فسنجون میسوزه باید ایراد گرفت که دل کمی خنک بشه
اما بی شوخی از فسنجون شیرین و با گوشت خوشم نمیاد اما میخورمش، کلاً آدم بد غذایی نیستم و ظرفیت بالای من تأیید کننده این موضوع است
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→