خواهش می کنم بابا. این دفعه اول بود که این غذا رو خودم تو خونه خودم درست می کردم به چند دلیل.اولا پسرم نمی خوره.دوما خودم به گردو حساسیت دارم.سوما این غذا های سنتی دور همی می چسبه.ولی دوس دارم پسرم کم کم غذاهای سنتی رو بخوره..بااین که یک هفته داشتم ذهنش رو آماده می کردم ولی درست و حسابی نخورد و گفت از بوی رب انار بدش می آد
دفعه اول و آخر پس حسابی تو زحمت انداختمتون بچه های حالا متاسفانه همینطورن هر چیزی نمیخورن... بازم ازت ممنونم گلی خانوم... شما هم اگر غذایی دوست دارین واسه خودتون درست کنین...مرسی
واااای ستوده جونم چه خوشگل تزیین کردی منم یه تزیین از سالاد الویه دارم اینو ایران که بودم درست کردم و اینطوری تزیین کردم نمایش یا پنهان متن ▧ تصویر در دسترس نیست
الویه دوست دارم با مایونز فراوان خیلی وقته سوسیس و کالباس نخوردم
از تمام دوستانی که غذا می آورند و بوفی میبرند، سپاسگزارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دوستان عزیزم ضمن نشکر از همراهی شما دوستان ، امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابط مربوطه محاسبه شد.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی 2- انواع خوراک 50 بوفی 3- انواع دسر ، 25 بوفی 4- تهیه غذاهای آموزش داده شده به وسیله سایر کاربران 5 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
همونجورکه قبلا در قوانین هم قید شده بود چون گیلاس عزیز پیراشکی گوشت رو درست کردند و ازش عکس گذاشتند ، 5 بوفی بهشون تعلق می گیره..
نمایش یا پنهان متنجمع امتیازات ستوده جون 120 بوفی ، ماهی 125 بوفی و گیلاس عزیز 5 بوفی
نمایش یا پنهان متناگر در امتیازات اشتباه شده یا موردی از قلم افتاده لطفا به من اطلاع بدید.
از هاچو هاجو و نغمه عزیز هم که با عکس های قشنگشون بهمون حال دادند خیلی ممنونیم و امیدواریم از آموزش هاشون در سری بعد استفاده کنیم. همینطور از سایر دوستان که ما رو همراهی کردند ممنونیم..
ماهی
مواد لازم :
پودر خامه 50 گرم
شیر 125 گرم معادل نصف پیمانه به اضافه 1/8 پیمانه
پودر قند 100 گرم معادل نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
ابتدا شیر و پودر قند رو مخیوط کرده و در فریزر قرار می دیم تا مثل برفک بشه ( حدود 40 دقیقه بستگی به دمای فریزر داره)
حالا پودر خامه رو به اون اضافه می کنیم و هم می زنیم
با همزن اونقدر اون رو می زنیم تا فرم بگیره و دیگه از ظرف نریزه.
امیدوارم دوستانی که طرز تهیه خامه فرم گرفته رو خواسته بودند استفاده کنند
نغمه
دستت درد نکنه ماهی جون خیلی عالی بود ببخشید دیگه زحمتم شد برات
ماهی
هاچو هاچو
دفعه اول و آخر
بچه های حالا متاسفانه همینطورن هر چیزی نمیخورن...
بازم ازت ممنونم گلی خانوم...
شما هم اگر غذایی دوست دارین واسه خودتون درست کنین...مرسی
هاچو هاچو
با قارچ هم هست دست پختتونم میدونم خیلی خوشمزه است...
sotude
عالی بود ممنون ماهی جان
ما اینیم دیگه
sotude
خواستم براتون طرز درست کردنشو بزارم دیدم همه بلدن واسه خاطر همین چند تا تزیین ساده براتون گذاشتم امیدوارم که خوشتون بیاد
ماهی
وای چه خوشگل...
ایده گرفتم..خیلی عالی بود ستوده جون
ماهی
فکر کنم آره
بهونه
نغمه
خووو نیا
نغمه
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
اااا اینم اینجا درست کردم خیلی جالب نشد
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستبچه مثبت
خیلی وقته سوسیس و کالباس نخوردم
از تمام دوستانی که غذا می آورند و بوفی میبرند، سپاسگزارم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
مامان جون منم پریشب درست کرد
ماهی
جوجه تیغیشو...
دست مامان درد نکنه...دلم خواست
ماهی
ضمن نشکر از همراهی شما دوستان ، امتیازات آموزشهای آشپزی بر اساس ضوابط مربوطه محاسبه شد.
1- انواع کیک ، شیرینی ، نان و غذاهای محلی یک منطقه خاص 55 بوفی
2- انواع خوراک 50 بوفی
3- انواع دسر ، 25 بوفی
4- تهیه غذاهای آموزش داده شده به وسیله سایر کاربران 5 بوفی
در مورد خوراکها ، اونهایی که خیلی راحت تهیه می شن مثل خوراک تخم مرغ و اسفناجی که خودم تهیه کرده بودم امتیاز کمتری می گیرند.گاهی اوقات تهیه یک دسر به مراتب از تهیه یک خوراک سخت تره.در این جور مواقع قوانین کمی شکسته میشن..
ژله شیر عسل توسط ماهی خانوم جون
25 بوفی
فسنجون توسط ماهی خانوم جون
50 بوفی
پنکیک شکلاتی توسط ستوده ی عزیز
55 بوفی
علل خرابی کیک هایی که در آنها چربی به کار رفته است
و
فرم دادن خامه توسط ماهی خانوم جون
جمعا:
50 بوفی
پیراشکی گوشت توسط ستوده ی عزیز
50بوفی
ارائه تزئینات سالاد الویه توسط ستوده ی عزیز
10 بوفی
همونجورکه قبلا در قوانین هم قید شده بود چون گیلاس عزیز پیراشکی گوشت رو درست کردند و ازش عکس گذاشتند ، 5 بوفی بهشون تعلق می گیره..
نمایش یا پنهان متن
جمع امتیازات ستوده جون 120 بوفی ، ماهی 125 بوفی و گیلاس عزیز 5 بوفینمایش یا پنهان متن
اگر در امتیازات اشتباه شده یا موردی از قلم افتاده لطفا به من اطلاع بدید.از هاچو هاجو و نغمه عزیز هم که با عکس های قشنگشون بهمون حال دادند خیلی ممنونیم و امیدواریم از آموزش هاشون در سری بعد استفاده کنیم.
همینطور از سایر دوستان که ما رو همراهی کردند ممنونیم..
gilas
mahsa joon
mahsa joon
mahsa joon
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→