شیرین جان تو رو خدا مواظب باش..دیابت بارداری شوخی بردار نیستا..مواظب خودت و نی نی مون باش
نقل قول: بچه مثبت
آره به جان بوف بوفی ما تو شمال توش بادمجونم میریزیم! رب گوجه هم میریزیم که خوشرنگ و خوشمزه بشه و فسنجون رنگش زیاد به سیاهی نزنه
دفعه ی اوله می شنوم..به نظرم یه زنگی بزن از مامانت بپرس شاید داری اشتباه می کنی
شکر بی شکر حتی یک قاشق
اون شکری که من ریختم توش هیچ طعم شیرینی به این همه رب انار نمیده..فقط تیزیش رو می گیره
گردو هم مولینکس میکنیم البته روشهای محلی و سنتی هم برای پودر کردن گردو وجود داره
نه ما این کارو نمی کنیم تازه گوشتش هم باید ریش ریش م یکردم ولی من اینطوری بیشتر دوس دارم.
قبول دارم که فسنجون باید به روغن بیاد که نشون دهنده جا افتادنشه اما اگر از همین روغن استفاده میکردی برای سرخ کردن بادمجون، فسنجون ترشت همراه با مرغ رویایی میشد
به جون خودم جرات نمی کنم بادمجون بریزم تو فسنجون. وگرنه حتما امتحان می کردم.شایدم یه بار امتحان کنم
نقل قول: نخبه
مگه قیمه بادمجونه که بادمجون میریزید...
همینو بگو والله.فقط می خواد ایراد بگیره
بعضی وقتها ایراد گرفتن مساوی گشنه موندن هست
آخی هم مدرسه ای نگو اینجوری دلم کباب شد
اما اینجا که دل آدم از دیدن فسنجون میسوزه باید ایراد گرفت که دل کمی خنک بشه
حالا گل گندم خانوم ، وقت نداره، نازش زیاده.. آرزو هم نمی تونه برات درست کنه ؟
نقل قول: حورا
نوش جان
البته کوفته قل قلی
نقل قول: sotude
عافیت اولسون
سلامت اولسون نمایش یا پنهان متندرست گفتم؟ وااااااااای..ستوده جونم..به هیکل من رحم کن من چکار کنم؟ آسون به نظر میرسه...و قطعا درستش می کنم. برای پسرم که میره مدرسه..خیلی عالی بود.مرسی فقط یه سوالی؟: وزنها رو با ظرف هاش حساب کردی؟ در مورد کیک مافین هم توی مقدار شیرش شک دارم.گفته بودی دو استکان ولی توی عکسا استکانت رو با تخم مرغها مقایسه می کردم انگار اندازه ی لیوانه.چون دو تا استکان هم به نظرم کم اومد ..وقتی درستش م یکنم مجبورم دو تا استکان بیشتر بریزم تا مایه ش شل تر شه..اونا استکان هستن یا لیوان؟
به نظرم یه زنگی بزن از مامانت بپرس شاید داری اشتباه می کنی
کم کم داشتم به خودم شک میکردما اما تو نت سرچ کردم : نمایش یا پنهان متن گیلانی ها فسنجان را به چه شکلی می خورند؟ در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردک تهیه می کنند. گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم. همچنین در صورت تمایل دو یا سه عدد بادنجان را پوست کنده و سرخ می کنیم. وقتى که فسنجان کاملا جا افتاد، بادنجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و بعداز یک جوش برمی داریم.در گیلان، فسنجان ترش با کته و ماهى شور یا ماهى دودى خورده می شود. ترب سفید هم از مخلفات سر سفره در کنار این غذاست.
اگر اشتباه نکنم فسنجان در اصل غذایی شمالی هست
نقل قول: sotude
دست بهش نزدم
کار خوبی کردید. دست نزنید بهش تا هفته دیگه خودم بیام تست کنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نه نداره اما میشه توش ریخت. من هر بار خوردم دوست داشتم البته بادمجون قلمی
یکم اطلاعات گیلانی از خودم در وکنم! در گیلان خیلی رایجه که غذاهارو در قابلمه سفالی درست میکنن! اسمش هست «گمج» به درشم میگن «نخون». البته گمج خطاب کردن دیگران نوعی فحشه! معنی ای شبیه کله پوک میده!
▧ تصویر در دسترس نیست
نقل قول: ماهی
من مشکل پختن مرغ دارم
تا جایی که یادم میاد مامانم مرغ رو جداگونه نمیپخت! فکر کنم فسنجون 2-3 ساعت طول میکشه تا آماده شه!نه؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حالا اگه شیر عسل رو با خود پودر ژله قاطی کنیم چی میشه؟شیر عسلش رنگی میشه
تا حالا قاطی نکردم.ولی یه روش هست که شاید بعدا گذاشتم.پودر ژله رو قاطی نکنی با شیر عسلا
اسمش هست «گمج» به درشم میگن «نخون».
چه با نمک فتحه و ضمه شو می ذاشتی چرا من این قابلمه ها رو ندیدم شمال؟..اگه می دیدم می خریدم..ایندفعه بیام دنبالش می گردم..
تا جایی که یادم میاد مامانم مرغ رو جداگونه نمیپخت! فکر کنم فسنجون 2-3 ساعت طول میکشه تا آماده شه!نه؟
آره.... و تازه باید مراقب بود که مرغ وا نره و له نشه با گوشت خیلی طول میکشه.1 ساعت و ربع برا پختن گوشت و یک ساعت و نیم تا دو ساعت برای جا افتادن.ولی برای مرغ همه رو با هم می ریزم و حدود 2 ساعت زمان می خواد..
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. گوشت را درون روغن تفت داده و پیاز را به گوشت اضافه میکنیم. قارچ را نیز خرد کرده به گوشت اضافه میکنیم. نمک فلفل و رب را اضافه کرده و چند دقیقه اجازه میدهیم مواد به خورد هم برود.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک قاشق از مواد گوشتی را داخل خمیر پیراشکی می گزاریم و رویش پنیر پیتزا می ریزم و خمیر را می پیچیم و در روغن سرخ می کنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن من از گوشت و سویا تو این پیراشکی استفاده کردم. میتوانید بجای سرخ کردن در فر با درجه حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید
چرا من این قابلمه ها رو ندیدم شمال؟..اگه می دیدم می خریدم..ایندفعه بیام دنبالش می گردم.
مغازه های بین راهی پره از این قابلمه ها.. اصلا نمیخاد بگردی دنبالشون خودشون تو چشمن
قال امین: روز عروسی با ارزوی عزیز تر از جانم الهی که امین به فدایش یکی از غذاهای مجلس عروسیمان قرار است فسنجان با بادنجان باشد روی میز شکر هم میگذاریم که شیرین در فسنجان بریزد و قورت بدهد
به به ستوده خانوم کدبانو پیراشکی گوشت هم سیو میکنم ان شالله سر فرصت درست میکنم...
نخبه
منم با مرغ بیشتر دوست دارم ولی با گوشت هم یکم میخورم البته بیشتر گردوش رو میخورم تا گوشتش رو
حورا
نوش جان
میگما ! حالا خوبین شما؟
ماهی
شیرین جان تو رو خدا مواظب باش..دیابت بارداری شوخی بردار نیستا..مواظب خودت و نی نی مون باش
دفعه ی اوله می شنوم..به نظرم یه زنگی بزن از مامانت بپرس شاید داری اشتباه می کنی
اون شکری که من ریختم توش هیچ طعم شیرینی به این همه رب انار نمیده..فقط تیزیش رو می گیره
نه ما این کارو نمی کنیم تازه گوشتش هم باید ریش ریش م یکردم ولی من اینطوری بیشتر دوس دارم.
به جون خودم جرات نمی کنم بادمجون بریزم تو فسنجون.
همینو بگو والله.فقط می خواد ایراد بگیره
آخی هم مدرسه ای
حالا گل گندم خانوم ، وقت نداره، نازش زیاده.. آرزو هم نمی تونه برات درست کنه ؟
البته کوفته قل قلی
سلامت اولسون
نمایش یا پنهان متن
درست گفتم؟وااااااااای..ستوده جونم..به هیکل من رحم کن
من چکار کنم؟
برای پسرم که میره مدرسه..خیلی عالی بود.مرسی
فقط یه سوالی؟:
وزنها رو با ظرف هاش حساب کردی؟
در مورد کیک مافین هم توی مقدار شیرش شک دارم.گفته بودی دو استکان ولی توی عکسا استکانت رو با تخم مرغها مقایسه می کردم انگار اندازه ی لیوانه.چون دو تا استکان هم به نظرم کم اومد ..وقتی درستش م یکنم مجبورم دو تا استکان بیشتر بریزم تا مایه ش شل تر شه..اونا استکان هستن یا لیوان؟
sotude
با شرمندگی نه
من اول باید به هیکل خودم رحم کنم
آره منم واسه پسرم که درست میکنم همه رو میخوره
نه عزیزم بدون ظرف
استکان نیست لیوانه
استکانی که اندازه گرفتم عکسشو برات میزارم امیدوارم مفید باشه
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
گیلانی ها فسنجان را به چه شکلی می خورند؟
در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردک تهیه می کنند. گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم. همچنین در صورت تمایل دو یا سه عدد بادنجان را پوست کنده و سرخ می کنیم. وقتى که فسنجان کاملا جا افتاد، بادنجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و بعداز یک جوش برمی داریم.در گیلان، فسنجان ترش با کته و ماهى شور یا ماهى دودى خورده می شود. ترب سفید هم از مخلفات سر سفره در کنار این غذاست.
اگر اشتباه نکنم فسنجان در اصل غذایی شمالی هست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
چه جالب.حالل دیگه باور کردم
مرسی ستوده جونم.
درکت می کنم
نمایش یا پنهان متن
sib
sib
sib
وای من اگه همش بیام به این تاپیکا سر بزنم که زنده نمیمونم
sib
وااااا مگه فسنجون بادنجون داره توش؟
بچه مثبت
یکم اطلاعات گیلانی از خودم در وکنم!
در گیلان خیلی رایجه که غذاهارو در قابلمه سفالی درست میکنن! اسمش هست «گمج» به درشم میگن «نخون». البته گمج خطاب کردن دیگران نوعی فحشه! معنی ای شبیه کله پوک میده!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نغمه
بادمجون نداشت
منم بگم
واااا مگه فسنجون توش بادمجون هست؟
ماهی
تا حالا قاطی نکردم.ولی یه روش هست که شاید بعدا گذاشتم.پودر ژله رو قاطی نکنی با شیر عسلا
چه با نمک
چرا من این قابلمه ها رو ندیدم شمال؟..اگه می دیدم می خریدم..ایندفعه بیام دنبالش می گردم..
آره.... و تازه باید مراقب بود که مرغ وا نره
ژنرال
کاملا موافقم ماهی جان
ماهی
1- آبدار بودن و چسبندگی قشر رویی کیک =====> پختن کمتر از مدت معین
1- ترکیدن قشر رویی کیک =====>داغ بودن زیاده از حد فر
2- زبری کیک =====>کم زدن شکر و کره
3- زمختی و سفتی کیک =====> کم بودن دمای فر یا زیاد زدن مایه
4-خشک بودن کیک =====> زیاد زدن سفیده تخم مرغ یا زیاد زدن مایه
5- ضخامت قشر رویی کیک =====> پختن زیاد تراز مدت معین یا زیادی درجه فر
6- پف نکردن کیک =====> بزرگی قالب نسبت به حجم مایه یا زیادی درجه فر
7- پف کردن زیاده از حد کیک و بعد خوابیدن پف کیک=====> کوچک بودن قالب نسبت به حجم مایه
8- خوابیدن پف کیک =====> کم بودن مدت پخت
9-خوابیدن پف کیک =====> حرکت دادن کیک هنگام پخت
sotude
مواد لازم
خمیر پیراشکی.........یک بسته
گوشت چرخ کرده......به مقدار لازم
قارچ.......................به مقدار لازم
پیاز سرخ کرده..........به مقدار لازم
رب.........................به مقدار لازم
نمک و فلفل.............به مقدار لازم
پنیر پیتزا..................به مقدار لازم
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. گوشت را درون روغن تفت داده و پیاز را به گوشت اضافه میکنیم. قارچ را نیز خرد کرده به گوشت اضافه میکنیم. نمک فلفل و رب را اضافه کرده و چند دقیقه اجازه میدهیم مواد به خورد هم برود.
یک قاشق از مواد گوشتی را داخل خمیر پیراشکی می گزاریم و رویش پنیر پیتزا می ریزم و خمیر را می پیچیم و در روغن سرخ می کنیم.
نمایش یا پنهان متن
من از گوشت و سویا تو این پیراشکی استفاده کردم. میتوانید بجای سرخ کردن در فر با درجه حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید
عافیت السون
نخبه
مغازه های بین راهی پره از این قابلمه ها.. اصلا نمیخاد بگردی دنبالشون خودشون تو چشمن
قال امین: روز عروسی با ارزوی عزیز تر از جانم الهی که امین به فدایش
به به ستوده خانوم کدبانو
ماهی
خیلی عالی و خوشمزه ست..
مرسی از اینکه وقت می گذاری ستوده جونم.کارات عالیه..حرف نداره
ساق اولاسان
sotude
قربونت برم
یاشا
نغمه
اینم یه غذای خوشمزه که هم توش گوشته هم قارچ دستت طلا آبجی ستوده جونم
آخرین ورود: